Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

“Έχω βιντεοσκοπήσει καυτές στιγμές με την γυναίκα μου”

Τα τελευταία τρία χρόνια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην διεθνή showbizμιας και διαθέτει το τρίπτυχο «όμορφος, σέξι και ταλαντούχος». Ο λόγος για τον Josh Duhamel, που μιλά ανοικτά για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά του, αποκαλύπτοντας πως έχει βιντεοσκοπήσει «καυτές» στιγμές με την -ανοικτά bisexual- γυναίκα του, Fergie!

«Το πιο extreme που έχουμε κάνει είναι....
να βιντεοσκοπήσουμε κάποιες καυτές στιγμές μας αλλά για προσωπική χρήση», λέει νέτα σκέτα στο περιοδικό «DownTown» ο σέξι ηθοποιός και περιγράφει την καθημερινότητα και την σχέση του με την τραγουδίστρια.

Όπως λέει, στην Fergie εκτιμά την ειλικρίνεια και μεταξύ τους υπάρχουν πολλά κοινά: «τη λατρεύω. Έψαχνα να βρω το άλλο μου μισό αλλά ευτυχώς το βρήκα», προσθέτει. Παρά το βαρύ τους πρόγραμμα, Josh και Fergie φροντίζουν να επικοινωνούν τηλεφωνικά συνέχεια, ενώ όταν είναι στο σπίτι κάνουν μαραθώνιους ταινιών, πηγαίνουν στην εκκλησία και κάνουν barbeque.

Πώς, όμως, αντέδρασε ο Josh στην αποκάλυψη της Fergieότι της αρέσουν και οι γυναίκες; «Από τις πρώτες κιόλας μέρες της γνωριμίας μας μου το είχε πει... Δεν σου κρύβω ότι λειτούργησε και διεγερτικά. Η φαντασίωση πως την γυναίκα με την οποία είμαι στο κρεβάτι την έχουν αγγίξει κι άλλες γυναίκες με έκανε ηφαίστειο! Λειτούργησε σαν Viagra!», απαντά ο ίδιος.

Πάντως, ο Josh δηλώνει έτοιμος να αποκτήσει παιδιά σε αντίθεση με την καλή του, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν νιώθει την πραγματική ανασφάλεια για την αφοσίωσή της!


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan