Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΧΑΛΙΑ


«Ανάπτυξη ναι, αλλά με κοινωνική αλληλεγγύη»

-Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας η στήριξη ανέργων
και των οικονομικά ασθενέστερων»

«Θέλουμε την κοινωνία της Θεσσαλίας μαζί μας, όχι απέναντι. Θέλουμε, σχεδιάζουμε την ανάπτυξη, αλλά με ωφελημένη την κοινωνία. Θέτουμε την ανάπτυξη σε πρώτη προτεραιότητα αλλά μαζί, στην πρώτη γραμμή του...


ενδιαφέροντός μας, θέτουμε την κοινωνική αλληλεγγύη, την κοινωνική συνοχή».
Αυτό τόνισε ο αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη στο δημαρχείο, το κέντρο και τη λαϊκή αγορά της Οιχαλίας όπου έτυχε θερμής υποδοχής από αγρότες και κατοίκους.
Συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη και υποψήφιους συμβούλους του ενωτικού συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» ο κ. Κώστας Αγοραστός συζήτησε με πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη ζωή τους, προβλήματα που όπως του επισήμαναν «έχουν διογκωθεί με την πολιτική του Μνημονίου.
«Η οικονομία μιας χώρας μπορεί ακόμη και να χρεοκοπήσει, να ορθοποδήσει, να ξεκινήσει από την αρχή. Μια κοινωνία, όμως, που χρεοκοπεί, που διαλύονται οι δεσμοί μεταξύ των μελών της, που ο ένας στρέφεται εναντίον του άλλου για να επιβιώσει, αυτή η κοινωνία αν διαλυθεί, αν διαρραγεί ο συνεκτικός ιστός, αυτή η κοινωνία δεν επανασυγκολλείται ούτε εύκολα ούτε γρήγορα», τόνισε με έμφαση ο κ. Κ. Αγοραστός.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας έθεσε εκ νέου ως κεντρικό στόχο του συνδυασμού «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» «να δημιουργήσουμε αναχώματα στην ύφεση, να στηρίξουμε τους συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται από την ανεργία, να ανακουφίσουμε τους ανθρώπους χαμηλού ή μηδενικού εισοδήματος, οι οποίοι απειλούνται από κοινωνικό αποκλεισμό. Πέρα από τυπικές αρμοδιότητες, είναι για μας αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα να συμβάλλουμε, με όλες μας τις δυνάμεις, στην διατήρηση της κοινωνικής συνοχής», σημείωσε.
ΔΕΛΤΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ
(4/11/2010)
Στο Βόλο ο Κώστας Αγοραστός
Ο αν. καθηγητής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός, αύριο, Παρασκευή 5 Νοεμβρίου το πρωί θα βρίσκεται στο Βόλο όπου θα συναντηθεί με φορείς και πολίτες.
Το απόγευμα στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στο «Ξενία».



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan