Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

ΞΥΠΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ - ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ




Ως ένδειξη συμπαράστασης στον λαό των Παλαιστηνίων, ο οποίος αρνείται να εγκαταλείψει την πατρίδα του, στην οποία ζει χιλιάδες χρόνια. Ως απόδειξη ότι δεν είμαστε αδιάφοροι στο θέαμα χιλιάδων κατακρεουργημένων παιδιών, γυναικών και αμάχων.

Καλέστε φίλους σας από παντού, μέσα κι έξω από το fb. Μπορούμε. Προλαβαίνουμε μέχρι την Τετάρτη το βράδυ 21 Ιανουαρίου στις 20.30 να έχουμε κινητοποιηθεί όλοι και να το κάνουμε. Όπου κι αν είμαστε, στο σπίτι, στη δουλειά, στο αυτοκίνητο, παντού, για ένα λεπτό, μόνο. Ενός λεπτού σιγή! Τίποτε άλλο, αυτό το τόσο απλό. Με τα φώτα σβηστά. Για να στείλουμε το μήνυμα ότι ο άνθρωπος δεν είναι υπεξούσιο κανενός! Ότι δεν μπορούν να αφανίζονται απο τον παγκόσμιο χάρτη χιλιάδες ανθρώπινες ζωές με ένα κλίκ. Ότι δεν μπορεί να συνεχισθεί... να βρέχει επί ημέρες ανθρώπινες σάρκες εξαιτίας των αλλεπάλληλων εκρήξεων, για κανένα λόγο.

Ότι δεν μπορείς όποιος πούστης κι αν είσαι σε όποιον Θεό κι αν πιστεύεις να διατάζεις την μαζική εκτέλεση παιδιών που καλά-καλά δεν πρόφτασαν να δουν το φως του Ήλιου.

Μπορούμε, προλαβαίνουμε, πιστέψτε το. Μπορούμε να το κάνουμε. Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου στις 20.30 το βράδυ. Πείτε το παντού. Ελάτε όλοι. Οι Έλληνες έχουμε τεράστια ψυχή και μνήμη και ξέρουμε από αυτά... Ξέρουμε τι θα πει πόλεμος, διωγμός, γενοκτονία, θάνατος!

Γι' αυτά τα παιδιά τα οποία μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες απο την Γάζα, που δεν θα ακούσουμε ποτέ το γέλιο τους!

Δεν πρέπει να δώσουμε μια απάντηση σε όλους αυτούς τους σοφούς μαλάκες που κυβερνάνε τον κόσμο, ότι δεν έχει κανένα απολύτως νόημα όλο αυτό. Και εν πάση περιπτώσει αν θέλουνε πολέμους, να βάζουν τα δικά τους παιδιά πρώτα κάτω απο τις βόμβες τους!

από group στο Facebook

Η εξομολόγηση ενός πατέρα


Αγαπητοί φίλοι,
Σήμερα όπως αρκετοί γνωρίζατε έδωσα την μητέρα των μαχών με αντίπαλο όχι την κυρία Ζ. που θυμάται πως είναι μάνα στις αίθουσες των δικαστηρίων αλλά με έναν δυο φορές σκληρότερο αντίπαλο, το αιδοιοκρατικό κατεστημένο των ελληνικών δικαστηρίων εις βάρος πάντα της πατρότητας.
Παρουσιαστήκαμε στο εφετείο μετά από δική μου προσφυγή που εκκρεμούσε από το φθινόπωρο του 2007 μαζί με τα παιδιά, τα κουρασμένα και πληγωμένα από την αμέλεια μιας μητέρας που στα 6 χρόνια που είμαστε σε διάσταση και χωρισμένοι με υπαιτιότητα δική της και μετά από σκληρή αντιδικία, δεν ασχολήθηκε λεπτό μαζί τους, δεν τα διάβασε, δεν τους μαγείρεψε, δεν τα πήγε στον παιδίατρο, δεν τους ψώνισε ούτε μια κάλτσα, ούτε ένα παιγνίδι, άφησε απλήρωτα 2 ινστιτούτα αγγλικών του μεγαλύτερου από το 2005 μέχρι τον Απρίλιο του 2007 αναγκάζοντας την διευθύντρια του δεύτερου φροντιστηρίου να διώξει το παιδί όταν πήγε για τελευταία φορά να κάνει μάθημα, άφησε χρεωστικό υπόλοιπο στο νηπιαγωγείο του μικρού αφού πέρα από τα δίδακτρα των 70 ευρώ μηνιαίως αθέτησε να πληρώσει ακόμα και 15 ευρώ για να ζεσταίνουν το φαγητό του.

Τα 6 αυτά χρόνια δεν... έκανε ποτέ Χριστούγεννα μαζί τους, ποτέ Πρωτοχρονιά, ποτέ έστω και 2 μέρες καλοκαιρινές διακοπές, έστω κι ένα μπάνιο στην Πειραϊκή του Πειραιά που είναι μόλις 100 μ. από το σπίτι της ενώ τα έπαιρνε τηλέφωνο για να τους πει την μια πως είναι στην Πύλο και την άλλη στους Παξούς καβάλα σε μια μηχανή και όλα αυτά μαζί με πολλά ακόμα που θα σας κουράσουν ενώ από τον Φλεβάρη του 2004 που χωρίσαμε μέχρι και τον Απρίλη του 2007 πήρε 38.000 ευρώ διατροφή μόνο για τα παιδιά αφού το διαζύγιο βγήκε εις βάρος της.

Τα παιδιά όσο καιρό ταξίδευα σαν εμποροπλοίαρχος έμεναν με τους γονείς μου κι όταν ήμουν στην Ελλάδα ήταν μαζί μου. Τον Νοέμβριο του 2006 με την επιμονή του μεγάλου μου γιου εγκατέλειψα την καριέρα μου για να εργαστώ ως ταξιτζής στην ζούγκλα των Αθηναϊκών δρόμων και να διεκδικήσω την επιμέλεια. Διατροφή όπως σας είπα έπαιρνε κανονικά για άλλους 6 μήνες το ποσόν που είχε οριστεί αν και δεν ήμουν πια ναυτικός, ενώ τα παιδιά ήταν πάντα μαζί μου, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, όλα τα Σαββατοκύριακα του μήνα.

Όταν τον Μάιο του 2007 έμαθα για τα χρέη και τα απλήρωτα φροντιστήρια σταμάτησα να της δίνω "μισθό" για να γυρίζει τα κάμπινγκ, τα χιονοδρομικά και να συντηρεί τον φίλο της ενώ ο μεγάλος μου γιος προβληματισμένος και πληγωμένος στην ευαίσθητη ηλικία των 13 ετών τότε εγκαταστάθηκε με δική του θέληση μόνιμα στο σπίτι μου ενώ ο μικρός έμενε με τους γονείς μου και όλα τα Σαββατοκύριακα μαζί μου. Το αποτέλεσμα ήταν (ενώ τα παιδιά μένουν μαζί μου μέχρι και σήμερα) να μηνυθώ για αρπαγή ανηλίκου και για την μη πληρωμή διατροφής, να περάσω άδικα 27 ώρες στο κρατητήριο του Α' αστυνομικού τμήματος Πειραιά να δικαστώ στις 22 του περασμένου Δεκέμβρη για να αθωωθώ πανυγηρικά από ένα κατηγορητήριο που ήταν τόσο σαθρό όσο και η προσπάθεια της κυρίας Ζ. να πείσει πως είναι μάνα.
Σήμερα λοιπόν μετά από 85 σελίδες που κατέθεσε ο δικηγόρος μου αποδεικνύοντας τα πάντα, με 3 ένορκες καταθέσεις υπέρ μου και καμία κατά μου, με τις "ανακρίσεις" των παιδιών που κράτησαν 45 λεπτά κι αφού ο μεγάλος μου γιος, 15 χρονών πλέον παλικαράκι, βγήκε από το γραφείο του εφέτη με δάκρυα στα μάτια εκλιπαρώντας να μην τον πάρουν μακριά μου κι ο μικρός μόλις 7 τους είπε πως αγαπάει και τους δυο μας αλλά όταν του απέκλεισαν την από κοινού επιμέλεια τους είπε πως αν μείνει με την μαμά του θέλει να έχει κι εμένα, έφυγα από τα δικαστήρια της Σκουζέ έχοντας μηδαμινές ελπίδες να δικαιωθώ γιατί ... έτσι θέλουν.
Απλά ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ !

Η παραδοχή του μικρού πως αγαπάει και τους δυο μας είναι δείγμα πως ΠΡΕΠΕΙ να μείνει μαζί της. Η αγάπη για τον πατέρα, η πατρότητα στα παλιά μας τα παπούτσια. Από κάποια μισόλογα της εισηγήτριας στον δικηγόρο μου μάθαμε πως κάναμε καλή προσπάθεια αλλά όχι αρκετή για να αλλάξουμε αυτό που παίζεται χρόνια τώρα στα ελληνικά δικαστήρια.

Θα δούμε.... Είμαι απογοητευμένος φίλοι. Η απόφαση θα βγει σε 2 τουλάχιστον μήνες αλλά τα παιδιά σήμερα, όπως θα είναι κι αύριο και κάθε μέρα μέχρι τότε είναι μαζί μου. Ο μικρός παίζει Playstation στο διπλανό δωμάτιο κι ο μεγάλος εξουθενωμένος κοιμάται στον καναπέ του σαλονιού. Η μαμά μετά το πέρας της δίκης έφυγε με τον φίλο της ενώ εμείς πήγαμε στο super market. Ερώτηση και παρακαλώ να μου την απαντήσετε .... Τι θα τους πω όταν η απόφαση είναι αρνητική για μας; Πως θα τα στείλω σε μια μάνα που δεν ξέρουμε που μένει; Πως θα της πληρώσω 25000 ευρώ αναδρομικά όταν δεν είμαι ναυτικός, όταν μεγαλώνω τα παιδιά πληρώνοντας φέσια και λογαριασμούς δικούς της; Όταν στερούμαι κυριολεκτικά τα πάντα για να μην τους λείψει το παραμικρό και διέθεσα τις τελευταίες μας οικονομίες για να πληρώσω τον δικηγόρο στα 2 δικαστήρια μέσα σε 15 μέρες; Πως θα ζήσω με την οικογένεια μου και θα μεγαλώσω τα παιδιά πληρώνοντας μισθό στην κυρία Ζ. επειδή κάποτε από φιλότιμο παντρεύτηκα και την σεβάστηκα μέχρι που έμαθα στους ωκεανούς πως ο εραστής κοιμόταν στο κρεβάτι μου και τα παιδιά έμεναν με τους γονείς μου;
Εύχομαι να μην βγάλουν λάθος απόφαση.
Δεν θα της δώσω δραχμή φίλοι.
Δεν θα αφήσω τα παιδιά να ζήσουν μακριά μου.
Ας έρθουν να τα πάρουν.

apneagr

...ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΓΙΑΤΙ...

-ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ...
-ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΙ ΟΧΙ ΦΕΤΕΣ...
-ΓΙΑΤΙ ''ΚΑΜΑΚΙ'' ΚΑΙ ''ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ...
-ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ...
-ΓΙΑΤΙ ''ΛΟΥΛΟΥΔΟΠΟΛΕΜΟΣ'' ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ...

-ΓΙΑΤΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΝΕΙ...
-ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΚΕΙ...
-ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ''ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ''...
-ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ...
-ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΟΥΜΕ...

-ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΚΟΡΝΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ...
-ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ...
-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ''ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ''...
-ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ''ΚΑΨΟΥΡΑ''...
-ΓΙΑΤΙ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ...
-ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...

-ΓΙΑΤΙ ...ΔΕ ''ΜΑΣΑΜΕ'' ΑΠΟ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ...
-ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΝΑΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟ...
-ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΛΕΞΕΙΣ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ...
-ΓΙΑΤΙ Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ...
-ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ Κ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ...

-ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ...
-ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ...
-ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ...
-ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ...
-ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΕΤΣΑΠ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ...

-ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΘΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ Κ ΛΙΓΟ...
-ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ...
-ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...
-ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ...

-ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΑΣΤΟΥΜΕ Κ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΜΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΔΕΝ ΞΕΧΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΣΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ...
-ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ...
-ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ-ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΑ-ΓΙΑ ΟΛΑ...
-ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΚΙ ΟΜΩΣ ΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...
-ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ...

-ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, Ο ΞΕΝΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...
-ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ...
-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩΝΤΑΣ...
-ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΟΥΖΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΙΑΣ...
-ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ...
-ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ 18 ΜΑΣ...

-ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ...
-ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...
-ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΛΟΓΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
-ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΦΟΡΑΜΕ ΠΕΔΙΛΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΦΟΡΑΜΕ ΜΕ ΚΑΛΤΣΕΣ...
-ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ...
-ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ...

-ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 'Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...
-ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ...ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ???
-ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ...

***ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ***

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ:''ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΚΟΠΕΛΙΑ?'', ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ''ΑΠ'ΟΛΑ ΒΑΛΕ ΜΟΥ'' ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...!!!

!!!...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!

από group στο Facebook

Ανέκδοτο της ημέρας

Δυο ζευγάρια έπαιζαν μπιρίμπα ένα απόγευμα.Του Λάκη του έπεσαν κατά λάθος κάποια χαρτιά στο πάτωμα και έσκυψε να τα μαζέψει. Έσκυψε κάτω από το τραπέζι να τα μαζέψει και με έκπληξη είδε ανοιχτά τα πόδια της Ρένας, γυναίκας του Γιώργου που δεν φορούσε εσώρουχο. Απόλαυσε το θέαμα και ταραγμένος σήκωσε το κεφάλι.

Κάποια στιγμή πήγε στην κουζίνα να πάρει αναψυκτικά, ακολούθησε και η Ρένα και τον ρώτησε: 'είδες τίποτε που σου άρεσε όταν έσκυψες; Έκπληκτος από το θράσος της ο Λάκης, της απάντησε ότι όντως είδε και του άρεσε πολύ. Η Ρένα τότε απάντησε ωραία, αν θέλεις να το απολαύσεις θα σου στοιχίσει 1000 ευρώ. Χρειάστηκε ένα λεπτό ο Λάκης να συνέλθει, να το υπολογίσει και απάντησε ότι ενδιαφέρεται.

Του είπε ότι ο Γιώργος, ο άντρας της ,Παρασκευές δουλεύει απογεύματα και μπορούσε να πάει στις 2 σπίτι της. Παρασκευή 2 η ώρα έμπαινε στο σπίτι της και αφού πέρασαν ένα παθιασμένο απόγευμα, της έδωσε τα 1000 ευρώ και έφυγε.

Στις 6 γύρισε ο Γιώργος σπίτι και μπαίνοντας ρωτάει τη γυναίκα του:Πέρασε από εδώ ο Λάκης το μεσημέρι;Πανικόβλητη η Ρένα και ενώ η καρδιά της πήγαινε να σπάσει απάντησε: Γιατί; χμ, ναι, πέρασε για λίγα λεπτά το μεσημέρι.Και σου έδωσε 1000 ευρώ; ρωτάει ο Γιώργος. Η Ρένα τρομοκρατημένη πλέον τελείως σκέφτεται ότι από κάπου κάτι έμαθε αλλά βρίσκοντας την ψυχραιμία της απαντά: ναι αγάπη μου έφερε όντως χίλια ευρώ'. Οπότε ο Γιώργος ανακουφισμένος 'το ήξερα ότι είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης. Ήρθε το πρωί από το γραφείο και μου ζήτησε δανεικά 1000 ευρώ και μου είπε ότι θα περνούσε από το σπίτι το απόγευμα να σου τα αφήσει.

Μάθε αν το κινητό σου είναι αυθεντικό η όχι !!!



Πάτα στο κινητό σου * # 0 6 #. . . θα σου εμφανιστεί το λεγόμενο ΙΜΕΙ (international mobile equipment identity)

Κοίτα του αριθμούς 7ο και 8ο

Κωδικός αριθμός τηλεφώνου : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

ΕΑΝ οι αριθμοί επτά & οκτώ είναι 02 ή 20 αυτό σημαίνει πως συναρμολογήθηκε στην περιοχή Emirates που είναι πολύ κακή ποιότητα

ΕΑΝ οι αριθμός επτά & οκτώ είναι 08 ή 80 αυτό σημαίνει πως κατασκευάστηκε στη Γερμανία που δεν είναι κακό

ΕΑΝ οι αριθμοί επτά & οκτώ είναι 01 ή 10 αυτό σημαίνει πως κατασκευάστηκε στη Φινλανδία που είναι καλό

ΕΑΝ οι αριθμοί επτά & οκτώ είναι 00 αυτό σημαίνει πως κατασκευάστηκε στο αρχικό εργοστάσιο που είναι η καλύτερη ποιότητα...

ΕΑΝ οι αριθμοί επτά & οκτώ είναι 13 αυτό σημαίνει πως συναρμολογήθηκε στο Αζερμπαϊτζάν που είναι πολύ κακή ποιότητα και πολύ επικίνδυνο για την υγεία!!!

To oichalia blog αποκαλύπτει

Είμαστε σε αδιέξοδο σε αυτή τη χώρα....

Περι αποδικωποιήσεων ο λόγος























εσύ γιατί γελάς;
-O κόσμος το χει τούμπανο και η Νονa κρυφό καμάρι!!!

Σκηνικό πολέμου στο Αιγαίο - Άποψη

Τόσο η περίπτωση της Ουκρανίας όσο και το σκηνικό πολέμου που διαμορφώνεται στο Αιγαίο με τις συνεχεις εναέριες και θαλάσσιες παραβιάσεις των Τούρκων δεν μπορεί παρά να τις εντάξει κανείς σε μια γενικευμένη επίθεση της Αμερικάνικης εξωτερικής πολιτικής εναντίον της Ρωσίας.

Μια πολιτική η οποία έχει σαν σκοπό η Αμερική να ανακαταλάβει το χαμένο έδαφος της στην Ευρώπη. H απώλεια αυτή οφείλεται στην καταστροφική πολιτική (κατά τους Αμερικανούς αναλυτές) εν πολλής τουν απερχόμενου προέδρου Μπους

Η ενεργειακή κρίση που πλήττει σήμερα την Ευρώπη είναι πολλοί που πιστεύουν ότι η Ουκρανία αυτή τη στιγμή βοηθά την αμερικανική πολιτική, ώστε οι ευρωπαίοι καταλάβουν κάποια στιγμή ότι ο φυσικός τους χώρος συμφερόντων είναι η ΗΠΑ που βέβαια οι Ευρωπαίοι ξέχασαν τόσο «άμυαλα» και προσδεθήκανε στο ενεργειακό άρμα της Ρωσίας.

Την ίδια πολιτική εξυπηρετεί βέβαια και η διαφαινόμενη κρίση στο Αιγαίο.

Η ενεργειακή πολιτική της Ελλάδος και η στροφή της κυβερνήσεως Καραμανλή προς τους Κινέζους και τους Ρώσους είναι ένα γεγονός που οπωσδήποτε δεν χαροποιεί τις ΗΠΑ όταν βλέπει ένα παραδοσιακό σύμμαχό της να γλιστράει σιγά-σιγά σε άλλες αγκαλιές και αγάπες.

agapopolin
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan