Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

τραγουδάκι

καλή ακρόαση!

Kiss from a rose...

Κορεάτικο ψάρι που μοιάζει με ...


Το αποκαλούν "penis fish", συναντάται στην Κορέα και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους...

ΤΣΑΒΟ : παραγωγή τσιγγάνικης μαριχουάνας


Εικόνες από την παραγωγή της ιατρικής μαριχουάνας στην Καλιφόρνια, όπου η κάνναβη έχει πλήρως νομιμοποιηθεί.
«Medi-Cone» - ένα θερμοκήπιο και ένα εργοστάσιο για την παραγωγή της κάνναβης στην Marin County.
Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία...

Ακούστε το νέο τραγούδι της Αμαρυλλίς

Ακούστε το νέο τραγούδι της Αμαρυλλίς με τίτλο 'Αυτό είναι ο έρωτας'






Μουσική & Στίχοι: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Θεϊκή πατέντα για εύκολο παρκάρισμα

Πώς και δεν την έχει υιοθετήσει καμιά μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία;



Ένας επιστήμονας προσπαθεί να βρει τον τρόπο ώστε να έχουν οι γυναίκες τον τέλειο οργασμό

Πρόκειται για τον Μπάρυ Κόμισαρκ τον μεγαλύτερος ειδικό στον κόσμο για τις συνέπειες του αποκαλούμενου «Big O» που έχουν στο μυαλό τους οι γυναίκες .

Ο τυχερός 68χρονος γιατρός έχει ορδές εθελοντριών που αυνανίζονται μπροστά του για το καλό της επιστήμης!

Αλλά όπως δηλώνει ο ίδιος «ενδιαφέρομαι μόνο για τις ορμόνες τους, και πως καταλήγουν οι νευρώνες στον εγκέφαλό τους».

Ο Κόμισαρκ που είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Νιου Τζέρσεϊ,...

Ευτυχώς που κάποιοι τα λένε έξω από τα δόντια


eglimatikotita.blog

Απίστευτο μήνυμα ενοχλημένου, από τις φωνές του ζευγαριού που έκανε σεξ!

Το πιο αρρωστημένο κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας στην Ελλάδα - Κάρφωναν βελόνες στα γεννητικά όργανα βρεφών!

- Οι αστυνομικοί βρήκαν βίντεο με βασανισμούς βρεφών και μικρών παιδιών!
- Σχηματίστηκαν 177 δικογραφίες και συνελήφθησαν 18 ατόμα
- Ανάμεσα στους κατηγορούμενους υπάρχει εκπαιδευτικός και απόστρατος πιλότος!
- Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι με τις εικόνες που είδαν στα βίντεο...


Εικόνες που σοκάρουν και δεν τις χωράει ο ανθρώπινος νους. Ασύλληπτα βασανιστήρια βρεφων, που πιθανότατα έβλεπαν για πρώτη φορά και οι άνδρες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Σε κάποια από τα βίντεο, τα αρρωστημένα μέλη του κυκλώματος......

Απ’ την Καβάλα στην… καμπάνα!

Σε άδειο ΟΑΚΑ θα γίνει το ματς με τον ΠΑΟΚ

Τα όσα συνέβησαν στην Καβάλα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού έχουν ως συνέπεια το ματς με τον ΠΑΟΚ να γίνει σε άδειο ΟΑΚΑ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Σούπερ Λίγκα!

Η… καμπάνα είναι βαριά για τον Παναθηναϊκό, μιας και η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής αφορά το ματς της 6ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό στάδιο, το επόμενο Σάββατο, το οποίο θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων. Μετά και το επίσημο της υπόθεσης αναμένεται η τοποθέτηση του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Πώς να εκδικηθείς τον διαιτητή

Γεια χαρρρρρά & απο τον Don Juan DeMarco

Γεια χαρά

Γεια χαρά

Μαραντόνα και Ουρτάδο μαζί!

Θα συμμετάσχουν σε διεθνές φιλικό

Τιμητική πρόσκληση να συμμετάσχει σε φιλικά παιχνίδια φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την Εθνική Βατικανού δέχθηκε ο Μοϊσές Ουρτάδο, που θα έχει συμπαίκτη τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη τη δεκαετία του 1980. Μία ιδιαίτερα τιμητική διάκριση περιμένει τον Μοϊσές Ουρτάδο.

Συγκεκριμένα, η Καθολική Εκκλησία κάλεσε ποδοσφαιριστές που έχουν σπουδάσει σε Καθολικά Πανεπιστήμια, με σκοπό να δώσουν κάποια φιλικά παιχνίδια φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Ο λόγος, που επιλέχθηκε ο Ισπανός μέσος του Ολυμπιακού ήταν λόγω του μικρού του ονόματος (σ.σ. Μωϋσής).

Ο 29χρονος παίκτης...

Υποψήφιος με τον Γ. Καμίνη ο πρώτος ομοφυλόφιλος γαμπρός της Τήλου...



Ο Δημήτρης Τσαμπρούνης, μέχρι σήμερα εκπρόσωπος Τύπου του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας – Athens Pride, ανακοίνωσε ότι θέτει υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό “Δικαίωμα στην Πόλη”, με επικεφαλής τον πρώην Συνήγορο του Πολίτη Γ. Καμίνη και με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, των Οικολόγων Πράσινων και της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Ο Δημήτρης Τσαμπρούνης, ο οποίος εκτός από το Athens Pride είχε ενεργό δράση και στην ΟΛΚΕ, είναι ένας εκ των δύο γαμπρών που σύναψαν τον πρώτο ομόφυλο γάμο στην Ελλάδα, στο δημαρχείο της Τήλου, πριν 2 χρόνια.
Ο γκέι ακτιβιστής ανακοίνωσε την...

Don Juan DeMarco Καλωσόρισες!


Αστέρα Don Juan DeMarco καλή θητεία στο Oichalia.Blogspot.Com

Ληστεία πίσω από το έγκληµα

Η ληστεία ήταν, σύµφωνα µε εκτίµηση της Αστυνοµίας, το κίνητρο δολοφονίας του 73χρονου µυκονιάτη επιχειρηµατία Δηµήτρη Ζουγανέλη. Μάλιστα, εκτιµάται, ότι ο δράστης ήταν γνωστός του θύµατος και είχε ξαναµπεί στο σπίτι του, στο Γλυφάδι Μυκόνου.

Από το σπίτι του θύµατος έχει αφαι ρεθεί ένα χρηµατοκιβώτιο µε άγνωστο περιεχόµενο, ενώ µε τη βοήθεια της οικογένειας Ζουγανέλη θα ερευνηθεί αν λείπουν και άλλα αντικείµενα αξίας.

Οπως προκύπτει από την έως τώρα έρευνα,..

Προφυλακτικά χώρισαν ζευγάρι!

Ένας «ξένος» ανάμεσά τους
Τα εβδομαδιαία ψώνια του σούπερ - μάρκετ, μέσω διαδικτύου, φαίνεται πως μπορούν να δημιουργήσουν παραπάνω προβλήματα απ' όσο μπορούμε να φανταστούμε. Και αυτό, διότι λόγω λάθους από το κατάστημα, οι σακούλες που παρέλαβε το ζευγάρι περιείχαν μέσα και προφυλακτικά! Η Lynn Newby αμέσως υποψιάστηκε πως ο σύντροφος της την απατούσε και γι' αυτό είχε παραγγείλει το κουτί με τα 12 προφυλακτικά.

«Δεν πίστευα στα μάτια μου. Κάθε μήνα...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Έχω την εντύπωση ότι οι κυβερνήσεις που έχουν περάσει από αυτή τη χώρα, και ειδικά η τελευταία, δεν έχουν στοιχειώδη λογική σε ότι αποφασίζουν και πράττουν. Έχουμε φτάσει στο σημείο να πρέπει να εξηγούν οι απλοί πολίτες της χώρας τα όποια σοβαρά προβλήματα θα προκύψουν από την εφαρμογή αυτών που αποφασίζει η κυβέρνηση - οι ίδιοι νομοθετούντες δε μπορούν να σκεφτούν λίγο ορθολογικά;;;

Διαβάζω πχ για την υποχρεωτική διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας σε κάποια σχολεία της Θράκης. Από που και ως που η κυβέρνηση "διατάζει" κάτι τέτοιο; Στην Ελλάδα ζούμε, όχι στη Τουρκία και επιλεκτική (κακο)διαχείρηση των παιδιών είναι πρωτίστως
αντισυνταγματική. Μήπως στο τέλος θα υποχρεωθεί και όλη η Ελλάδα να μαθαίνει τουρκικά;;;

Δε γλυτώνω!! Νέο ντουέτο Πέγκυ Ζήνα - Δημήτρης Μητροπάνος

Ακούστε το νέο ντουέτο της Πέγκυ Ζήνα με τον Δημήτρη Μητροπάνο με τίτλο 'Δε γλυτώνω'




Η νέα ολοκληρωμένη δουλειά της Πέγκυς Ζήνα δια χειρός Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και Ελεάνας Βραχάλη θέλει να μας κάνει νʼ αναρωτηθούμε αν είναι «Ευαίσθητη... ʽΗ Λογική».
Σίγουρα είναι και τα δύο και αυτή η δουλειά έρχεται να μας το αποδείξει περίτρανα!

10 μοναδικά τραγούδια απʼ τα οποία ήδη ξεχωρίζουν το «Ρώτησα» και το «Δε Γλυτώνω», το συγκλονιστικό ντουέτο της με τον Δημήτρη Μητροπάνο, που τόσο γενναιόδωρα δέχθηκε να είναι μαζί της στο τραγούδι αυτό.
Και έπεται συνέχεια, σε ένα δίσκο που έχει μόνο επιτυχίες.

Διπλή στιλιστική επίθεση στον πρωθυπουργό


Αυτά το ταγιέρ απλώς... δεν υπάρχουν!

Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, ο Γιώργος Παπανδρέου, έγινε ξαφνικά στόχος των «τοξικών» ταγιέρ της βουλευτού Ηρακλείου, Μαρίας Σκραφνάκη. Η κα Σκραφνάκη, φορώντας συστηματικά σύνολα της γνωστής φίρμας «Denyparxei», απλώς... δεν υπάρχει! Μέσα σε ευρύ κλίμα κατήφειας, μια χαρούμενη, γεωγραφική (σε σχήμα και εμβαδόν) νότα!...

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΜΦΑΝΙΣΗ" ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΙΣΙΟΥ.

Η Ιερά Κοινότης Αγίου Όρους Άθω, εξ αφορμής προβολής προσφάτως εκ μέρους ωρισμένων Μέσων Μαζικής Ενημερώσεως πληροφοριών αναφερομένων εις δήθεν εμφάνισιν εις μοναχούς του οσίας βιοτής μακαριστού Γέροντος Παϊσίου και αυτού προαναγγελίαν υπ' επικειμένου πολέμου, προκληθείσης δε εκ τούτου ανησυχίας και αναταραχής, χάριν της αληθείας και ένεκεν σεβασμού εις την μνήμην του Γέροντος, δηλώνει ότι τοιαύται φημολογίαι είναι αναληθείς και δεν συνάδουν μεθ' όσων έτι ζων επρέσβευεν ο Γέρων Παΐσιος.

Άπαντες οι εν τη κοινή Συνάξει Αντιπρόσωποι και Προϊστάμενοι των είκοσιν Ιερών Μονών του Αγίου Όρους Άθω.

Το γουρούνι που νομίζει ότι είναι σκύλος!


Μία μοναχική γουρουνίτσα έχει τρελάνει τους νέους της ιδιοκτήτες καθώς νομίζει ότι είναι σκύλος και συμπεριφέρεται ανάλογα...
Η 4 μηνών Coco δόθηκε σε ένα καταφύγιο ζώων μιας... και οι άνθρωποι που την πρόσεχαν αδυνατούσαν να τη φροντίσουν άλλο. Από τότε έγινε ... καλή φίλη με μία σκυλίτσα, γερμανικό ποιμένα, την Jay. Mάλιστα, έχει ταυτιστεί τόσο πολύ μαζί της, που της αρέσουν οι βόλτες με λουρί, μασουλάει ξύλα και ακολουθεί τους ανθρώπους όπως τα σκυλιά...

Παραγωγής ενέργειας από...μπύρα!


Πάνω από 200 νοικοκυριά στη Βρετανία, θερμαίνονται από την ανακύκλωση αποβλήτων εργοστασίου, που παράγει...μπύρα!Η ζυθοποιία στο Σάφολκ, της ανατολικής Αγγλίας, άρχισε να ανακυκλώνει τα απόβλητα της, και με την παραγωγή βιοαερίου, παράγεται αρκετή ενέργεια ώστε να καλύπτει τις ανάγκες νοικοκυριών για θέρμανση και μαγείρεμα.
Το πρόγραμμα της ζυθοποιίας Adnams, υλοποιείται σε συνεργασία με την εταιρία φυσικού αερίου, British Gas και περιλαμβάνει τη μετατροπή σε βιοαέριο, των απορριμμάτων από το κριθάρι που χρησιμοποιείται στην παρασκευή της μπύρας...

Επιτήδειοι δηλώνοντας πως εκπροσωπούν εταιρίες κινητής τηλεφωνίας συνάπτουν συμβόλαια με ηλικιωμένους

Έντονη είναι η ανησυχία πολλών πολιτών κυρίως παιδιών ηλικιωμένων, από το γεγονός πως κάποιοι επιτήδειοι δηλώνοντας πως εκπροσωπούν εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, συνάπτουν συμβόλαια κυρίως σε ηλικιωμένους γονείς. Ενενήντα χρονών είναι ένας γέρος όπου χθες του ήλθε το «ραβασάκι» να πληρώσει το πάγιο από την σύνδεση που είχε κάνει με εταιρία κινητής.

Ο ηλικιωμένος θυμάται πως επικοινώνησε μαζί του κάποια κοπέλα και του είπε πως με ένα μικρό ποσό (8 ευρώ περίπου) θα μπορεί να μιλάει για ώρες δωρεάν. Του είπε πως η συνομιλία του ηχογραφείται και ότι τα λεγόμενά του αντικαθιστούν την υπογραφή. Ο γέρος δέχτηκε χωρίς να το σκεφτεί και παρά μόνο όταν άρχισαν να ρέουν οι λογαριασμοί συνειδητοποίησε το λάθος του.....

Νέα έρευνα αποδεικνύει το αυτονόητο, ότι οι πλούσιοι συνεχίζουν να ξοδεύουν πολύ περισσότερο από τους φτωχότερους, ενώ ο οικογενειακός προϋπολογισμός


Νέα έρευνα αποδεικνύει το αυτονόητο, ότι οι πλούσιοι συνεχίζουν να ξοδεύουν πολύ περισσότερο από τους φτωχότερους, ενώ ο οικογενειακός προϋπολογισμός των μη προνομιούχων νοικοκυριών, μετά βίας φτάνει για την κάλυψη των αναγκών διατροφής και υγείας. Τα στοιχεία της Έρευνας Οικογενειακών Προϋπολογισμών του 2008, που διεξάχθηκε από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), καταδεικνύουν ότι μέση μηνιαία καταναλωτική δαπάνη των νοικοκυριών ανήλθε το 2008 στα 2.117,67 ευρώ (αύξηση 18,2% σε σύγκριση με το 2004)...

Πολύ σύντομα "τετέλεσται" η οικονομία μας.!

Αν περάσει αυτός ο Προυπολογισμός η ελληνική οικονομία έχει τελειώσει!! Είναι αδύνατον να καταλάβω πως γίνεται άνθρωποι σπουδαγμένοι σε καλά σχολεία του εξωτερικού να προωθούν τέτοιες πολιτικές που αναπόφευκτα θα ενταφιάσουν την χώρα. Και θέλω εδώ να ξεκαθαρίσω πως δεν έχουν οι ρυθμίσεις αυτές την παραμικρή σχέση με τον σύγχρονο αποδιοπομπαίο τράγο - που δεν είναι άλλος από το περίφημο Μνημόνιο. Αυτές είναι πολιτικές καθαρά της ελληνικής κυβέρνησης.

Οφείλει ο κόσμος να κατανοήσει πως τις περίφημες συμφωνίες με την ευρωπαική ένωση και το διεθνές νομισματικό ταμείο δεν μας τις επέβαλε κανένας. Εμείς τις επιζητήσαμε διότι ήταν αδύνατον μόνοι να εκπληρώσουμε τις οικονομικές μας υποχρεώσεις. Και είναι προφανές πλέον πως η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύθηκε. Τουλάχιστον σοβαρά. Διότι είναι αδύνατον να συμφωνούσαν οι δανειστές μας – εφ όσον τους το εξηγούσαμε βέβαια - σε πολιτικές φορολογικών επιδρομών που θα κατεδάφιζαν την αγορά και θα εξαντλούσαν τον οποιοδήποτε δυναμισμό είχε ακόμη η οικονομία. Η πλειονότητα των αναλυτών και στελεχών του ΔΝΤ δημοσιεύουν στην ιστοσελίδα του μελέτες με τις οποίες υποστηρίζουν την ανάγκη εξασφάλισης ισχυρού λαικού εισοδήματος. Ωστε να είναι εφικτή η ανάκαμψη μέσω μιάς δυναμικής και δραστήριας αγοράς. Είναι δυνατόν να διαφωνούσαν αν τους περιγράφαμε το βάραθρο στο οποίο η οικονομία μας θα βάδιζε μέσω των απανωτών φορολογικών μέτρων;....

Κρύο και χαμηλές θερμοκρασίες για το Σαββατοκύριακο

Χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο σε όλη την χώρα. Πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και νότια. Όλος ο καιρός του Σαββατοκύριακου και της επόμενης εβδομάδας...

Φάτε κρεμμύδι για να χτυπήσετε την κακή χοληστερόλη!


Το κόκκινο ξερό κρεμμύδι, ένα από τα κύρια συστατικά των πιάτων της μεσογειακής κουζίνας, βοηθά
στην απομάκρυνση της «κακής» LDL χοληστερόλης από τον οργανισμό, ενώ παράλληλα συντελεί στη διατήρηση της «καλής» ΗDL χοληστερόλης που αποτελεί «ασπίδα» ενάντια στις καρδιοπάθειες...

Το κορίτσι και το διαμέρισμα...

Ένας παντρεμένος επιχειρηματίας συναντά ένα όμορφο κορίτσι και συμφωνεί να περάσει τη νύχτα μαζί της για 200 ευρώ.
Περνά τη νύχτα μ' αυτήν αλλά προτού να φύγει της λέει ότι δεν έχει αρκετά μετρητά μαζί του, αλλά θα βάλει το γραμματέα του να γράψει μια επιταγή και να της την ταχυδρομήσει με την ονομασία "Μίσθωμα για το διαμέρισμα"
Κατά τη διαδρομή στο γραφείο μετανιώνει για ότι έχει...

Boston Celtics σοβαρότης μηδέν


ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τι κάνουν στα αποδυτήρια

Ο σταρ των Boston Celtics Πολ Πιρς είχε την φαεινή ιδέα να τραβήξει με το iphone του τα δρώμενα στα αποδυτήρια. Πολύ γρήγορα το βίντεο ανέβηκε και στο You Tube δίνοντας μία άλλη... εικόνα για τον θαυμαστό κόσμο του NBA...

Έρχεται το ΝΑΤΟ... 3.0


Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, υποστήριξε την Παρασκευή ότι πρέπει να υπάρξει μια «εκδοχή υπ' αριθμόν 3» της Συμμαχίας, η οποία θα αποτελέσει τον άξονα της διεθνούς ασφάλειας στον 21ο αιώνα, έχοντας εκσυγχρονιστεί και έχοντας διευρύνει τις συμπράξεις στον κόσμο με τις αναδυόμενες δυνάμεις, όπως η Κίνα και η Ινδία.

«Ήρθε η στιγμή για ένα ΝΑΤΟ 3.0» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ράσμουσεν, μετά την «εκδοχή 1» του Ψυχρού Πολέμου, αυτήν μιας στατικής αντιπαράθεσης με ένα γνωστό εχθρό, και την «εκδοχή 2», που ακολούθησε την πτώση του Τείχους του Βερολίνου και χαρακτηρίστηκε από τις επεμβάσεις στα Βαλκάνια και το Αφγανιστάν και τη σύνδεση με νέους εταίρους...

Την μεγαλύτερη αύξηση στην παχυσαρκία κατέχουν οι Αυστραλοί, μεταξύ των αναπτυγμένων χωρών, σύμφωνα με έκθεση του Οργανισμού Συνεργασίας και Ανάπτυξης


Την μεγαλύτερη αύξηση στην παχυσαρκία κατέχουν οι Αυστραλοί, μεταξύ των αναπτυγμένων χωρών, σύμφωνα με έκθεση του Οργανισμού Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ). Ένας στους δυο Αυστραλούς είναι υπέρβαροι και, σύμφωνα με την έκθεση, το ποσοστό τους αναμένεται να αυξηθεί κατά 15% μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια.

Η έκθεση, που ανέλυσε 33 χώρες, ανάμεσα τους κι η Ελλάδα, αποκάλυψε ότι έξι στους 10 Έλληνες είναι υπέρβαροι ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στη 10η θέση των κρατών με τους περισσότερους υπέρβαρους πολίτες με ποσοστό το 58,9% του πληθυσμού...

Ο πανηγυρισμός του βγήκε ξινός

"Μαμάκιας" ένας στους τρεις Ευρωπαίους!


Όσο περίεργο και αν φαίνεται, ένας στους τρεις άντρες και μια στις πέντε γυναίκες, ηλικίας 25 ως 34 ετών, στην Ευρώπη εξακολουθούσαν το 2008 να κατοικούν στο σπίτι των γονιών τους, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από τη Eurostat.

Στις ηλικίες 18 - 24 ετών, η αναλογία των νέων που ζουν με τους γονείς τους είναι πολύ υψηλότερη. Το 2008, 71% των γυναικών αυτής της ηλικίας και 82% των ανδρών ζούσαν στην οικογενειακή εστία...

Απέδρασαν εννέα κρατούμενοι


Σήμερα τα ξημερώματα, από τον Ειδικό Χώρο Παραμονής Αλλοδαπών στη Βέννα Ροδόπη, πέντε αλλοδαποί από τη Συρία και τέσσερις από το Ιράκ έσπασαν το κάγκελο από ένα παράθυρο στη βόρεια πλευρά του κτιρίου και εξαφανίστηκαν.

Οι κρατούμενοι είχαν συλληφθεί για διακίνηση μεταναστών, αλλά και γιατί βρίσκονταν παράνομα στη χώρα.

Όταν οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν πως οι κρατούμενοι είχαν δραπετεύσει, ξεκίνησαν ελέγχους στην περιοχή, με αποτέλεσμα να συλλάβουν ξανά τους δύο από αυτούς...

Οι ταινίες της εβδομάδας


Ερωτικό ψυχολογικό θρίλερ με De Niro ή ρομαντική κομεντί με Julia Roberts; Διάλεξε ανάλογα με ποιον θες να ικανοποιήσεις, εσένα ή εκείνη;...

Ο Φόβος «συστατικό» του Άγχους


Ξεκινώντας πρέπει να διακρίνουμε τον φόβο από το άγχος.

Ο φόβος είναι ένα συναίσθημα, όπως η χαρά, η λύπη κλπ. Το άγχος είναι μία κατάσταση όπου το μυαλό μας βρίσκεται το ίδιο, και θέτει τον οργανισμό μας, σε μία κατάσταση «συναγερμού» και ετοιμότητας αντίδρασης, σε οτιδήποτε αυτό θεωρεί ως απειλή. Επομένως το άγχος είναι μία λέξη που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε μία κατάσταση, η οποία περιλαμβάνει και συναισθήματα όπως ο φόβος, αναφέρεται όμως σε μία γενικότερη κατάσταση του οργανισμού...

To αλάνθαστο τεστ


Ερευνητές αμερικανικού πανεπιστημίου ισχυρίζονται ότι δημιούργησαν το τέλειο τεστ, σχετικά με την πρόβλεψη της εξέλιξης μιας σχέσης, βασιζόμενοι στην τεχνική της συσχέτισης των λέξεων με τα συναισθήματα

Πρωτοποριακό τεστ αγάπης ισχυρίζεται ότι μπορεί να προβλέψει αν η σχέση θα πετύχει ή το ζευγάρι θα χωρίσει!

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, με επικεφαλής τον καθηγητή Ρόναλντ Ρόγκε κατάφεραν με την χρήση σχετικού κουίζ να προβλέπουν με επιτυχία για περισσότερα από 50 ζευγάρια αν θα χώριζαν μέσα στους επόμενους 12 μήνες...

Η πρωτεΐνη του κακού


Σε μια πολύ σπουδαία ανακάλυψη προχώρησαν Αμερικανοί επιστήμονοες, οι οποίοι διάβασαν τη δομή του μορίου μιας πρωτεΐνης, η οποίας παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του Καρκίνου, αλλά και στην εξάπλωση του ιού του AIDS στον οργανισμό

Σημαντική μοριακή ανακάλυψη ανοίγει νέους δρόμους για την θεραπεία του AIDS και του καρκίνου...

Ημερομηνία τρόμος


Την ερχόμενη Κυριακή το ημερολόγιο θα γράψει 10/10/10 και ήδη έχουν αρχίσει οι φήμες για μεγάλα προβλήματα στο διαδίκτυο και στα συστήματα πληροφορικής. Το γκρουπ στο Facebook και οι ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν

Φήμες έχουν κυριεύσει τον χώρο του διαδικτύου ότι αναμένεται να χτυπήσει ένας νέος ιός τους υπολογιστές με τους ειδικούς να εφιστούν την προσοχή...

Οι άνδρες ιδρώνουν πιο πολύ


Οι άνδρες ιδρώνουν περισσότερο και πολύ πιο αποτελεσματικά από τις γυναίκες στη διάρκεια μιας σωματικής δραστηριότητας ή ενός καύσωνα, πράγμα που τους επιτρέπει να αντέχουν περισσότερο τόσο τη φυσική άσκηση όσο και μια μεγάλη ζέστη, σύμφωνα με μια νέα ιαπωνική επιστημονική έρευνα. Οι χειρότερες στο ίδρωμα είναι εκείνες οι γυναίκες που είναι γενικά ασυνήθιστες στη σωματική άσκηση. Η μελέτη, υπό τον Γιοσιμίτσου Ινούε του Εργαστηρίου Έρευνας Ανθρώπινης Απόδοσης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Οζάκα, η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό πειραματικής φυσιολογίας "Experimental Physiology", σύμφωνα με το BBC και το Live Science, έρχεται να επιβεβαιώσει προηγούμενες μελέτες, δείχνοντας ότι οι γυναίκες υποφέρουν περισσότερο όταν επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες, καθώς το σώμα τους δυσκολεύεται περισσότερο να μειώσει την θερμότητά του, επειδή ιδρώνει λιγότερο αποδοτικά σε σχέση με ένα ανδρικό σώμα...

Νέα μελέτη επιβεβαιώνει τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής


Άλλη μία έρευνα έρχεται να προστεθεί στη λίστα των επιστημονικών ερευνών που επιβεβαιώνουν ότι η μεσογειακή διατροφή αποτελεί το κλειδί για υγεία και μακροζωία. Ο Δρ Νικόλαος Σκαρμέας από το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κολούμπια, στη Νέα Υόρκη και οι συνεργάτες του δημοσίευσαν μια μελέτη σχετικά με μια ομάδα ηλικιωμένων ατόμων που ανέφεραν ότι ακολουθούσαν διατροφή μεσογειακού στιλ και αυτό οδηγούσε σε χαμηλότερο κίνδυνο νόσου Αλτσχάιμερ...

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα παιδεραστών- Διακινούσαν υλικό ακόμα και με νήπια


Δικογραφίες σε βάρος 177 ατόμων σχηματίστηκαν μετά την επιχείρηση που οργανώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αθήνας σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Θεσ/νίκης, στα πλαίσια του σχεδιασμού, για την πάταξη του φαινομένου της πορνογραφίας ανηλίκων, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας...

Συνεχίζεται η πτώση των μετοχών στο Χ.Α.


Μετά από τέσσερις ημέρες ανόδου

Σημαντικές απώλειες συνεχίζουν να καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στη Σοφοκλέους, με το Γενικό Δείκτη Τιμών να υποχωρεί αυτή την ώρα στις 1.526,12 μονάδες σημειώνοντας πτώση σε ποσοστό 1,78%.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 44,72 εκατ. ευρώ...

Συναγερμός για την κωδεΐνη μετά το θάνατο δύο παιδιών


Δύο ερευνητές ζητούν να απαγορευτεί η χρήση της

Η κωδεΐνη, παυσίπονο με ευρεία χρήση, είναι αναποτελεσματική σε κάποιους ανθρώπους αλλά μπορεί να αποδεχθεί μοιραία για άλλους. Καναδοί επιστήμονες επικεντρώνουν το ζήτημα στα μικρά παιδιά καθώς δύο έχασαν τη ζωή τους μετά τη χορήγηση κωδεΐνης έπειτα από επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών...

Η πρώτη ήττα του μνημονίου από τα Ιόνια.

Τελικά δεν είμαστε μόνοι...



Τα Ιόνια στέλνουν το πρώτο μήνυμα της ήττας του μνημονίου.

Όπως ακριβώς ελπίζουμε να ακούμε το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου τα ευχάριστα αποτελέσματα που θα έρχονται απ’ όλη τη χώρα, έτσι και από τώρα, οι «γνήσιες» δημοσκοπήσεις που γίνονται για μη κρατικοδίαιτα ΜΜΕ, φέρνουν ήδη το ελπιδοφόρο μήνυμα της αποτίναξης του ζυγού του μνημονίου.

Συγκεκριμένα δύο δημοσκοπήσεις που έγιναν στα Ιόνια νησιά, μια από την εταιρία VPRC για λογαριασμό της Ζακυνθινής εφημερίδας «ΗΜΕΡΑ τση Ζάκυνθος» και μια από....
την εταιρία ΚΑΠΑ RESEARCH, για λογαριασμό του Κερκυραϊκού τηλεοπτικού σταθμού «CORFU CHANNEL», φέρνουν τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ κ. Μπεριάτο τρίτο με ποσοστά 14,1% και 10,9% αντίστοιχα.

Εξ αιτίας αυτής της κατάστασης σπεύδει ασθμαίνοντας ο κ. Παπανδρέου την ερχόμενη Κυριακή στην Κέρκυρα για να τονώσει το ηθικό των υποστηρικτών του μνημονίου.
alfanea.blog

Kung Fu Baby


ΒΙΝΤΕΟ: Η γέννηση ενός σαολίν...

Τώρα θα πονάς - Νατάσσα Θεοδωρίδου (Νέο τραγούδι)

Η Sony αποκαλύπτει την πρώτη στον κόσμο 16.41 megapixel κάμερα για κινητά…

Ο αισθητήρας είναι μάλιστα ο πρώτη τεχνολογίας Exmor R 1/2.8 ίντσας CMOS — με οπίσθιο φωτισμό για καλές φωτό σε ημίφως, και θα βγούνε δύο μοντέλα στην αγορά ενώ το τεχνικό όνομα – αν θέλετε να παραγγείλετε καμιά χιλιάδα για κρυφές κάμερες, είναι IMX081PQ. Το άλλο μοντέλο είναι το IMX105PQ με ανάλυση 8.13 megapixel και αυτό για κινητά, ενώ για μειωμένο χώρο υπάρχουν τα IU081F και IU105F2 με autofocus. Το δε IU081F είναι...

Έλληνας σάρωσε τα παγκόσμια βραβεία τατουάζ!

Ο Γιώργος Μαυρίδης συμμετείχε στο τριήμερο παγκόσμιο φεστιβάλ για τατουάζ Convention στο Las Vegas. Κατάφερε να βγει πρώτος ανάμεσα σε 1000 διαγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο.

Ο 32χρονος εξπερ..

Quiz:Ποιος πρόεδρος κόμματος ήταν κάποτε... γαλατάς;



Μπορεί τώρα να ηγείται ενός πολιτικού κόμματος, κάποτε όμως πουλούσαι γάλατα και δεν διστάζει να το πει...

ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ


Το Maltron είναι ένα πληκτρολόγιο που χαρακτηριστικό του είναι πως αποτελεί το πιο ακριβό και πιο περίεργο πληκτρολόγιο στον κόσμο. Με τον ιδιαίτερο τρόπο που είναι τοποθετημένα τα πλήκτρα επιτρέπει στον χρήστη να πληκτρολογεί με 20% περισσότερη ταχύτητα σε σχέση με τα συμβατικά. Και αυτό γιατί χάρις το μοναδικό του design επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί και τα 10 δάκτυλα του αντί για τα 8 που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος στα συνηθισμένα.

Η τιμή του, 490$.


Πηγή

Οι εφαρμογές του iPhone θα τρέχουν και σε άλλες συσκευές.

Ο Doug Fisher, υπεύθυνος του τμήματος software της Intel, επιβεβαίωσε πρόσφατα τις πληροφορίες που έφεραν την εταιρεία να ετοιμάζει ένα νέο εργαλείο, το οποίο θα επιτρέπει στους developers να κάνουν port τις εφαρμογές που έχουν γράψει για iOS σε περιβάλλον x86. Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για το πέρασμα δεκάδων χιλιάδων εφαρμογών στην πλατφόρμα της Intel.

Μιλώντας στο ειδησεογραφικό δίκτυο IDG, ο Fisher ανέφερε...

SOS για τον Ερασιτέχνη!


Άμεση ενεργοποίηση του κόσμου ζήτησαν οι «ερυθρόλευκοι»

Το δικό τους μήνυμα-σωτηρίας έστειλαν έξι άνθρωποι που εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό από διάφορα πόστα, προκειμένου να σωθεί ο Ερασιτέχνης. Άμεση ενεργοποίηση του κόσμου ζήτησαν οι «ερυθρόλευκοι»...

"Μανιακός" clubber ο Γκοβού!


Στον αέρα κινδυνεύει να τιναχτεί η μεγαλύτερη καλοκαιρινή επένδυση του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Σίνδεϊ Γκοβού, ο οποίος αν και μόλις λίγους μήνες στην Αθήνα, έχει μάθει πολύ καλά τη νυχτερινή ζωή της πόλης. Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι αργεί κάθε πρωί στις προπονήσεις.
Ο Γάλλος εν αντιθέσει με τον συμπατριώτη του και κολλητό του φίλο, Τζιμπρίλ Σισέ, που αποτελεί υπόδειγμα οικογενειάρχη, έχει σαρώσει τα νυχτερινά μαγαζιά της παραλιακής και όχι μόνο και αποτελεί τον νέο…

Ένταση μεταξύ Κίνας - Νορβηγίας μετά το Νόμπελ

Ένταση στις σχέσεις μεταξύ Κίνας και Νορβηγίας προκάλεσε η απονομή του Νόμπελ Ειρήνης 2010 στον φυλακισμένο αντιφρονούντα, Λιου Σιαομπό.

«Η βράβευση του Σιαομπό αντιβαίνει πλήρως τις αρχές των Νόμπελ και ενδέχεται να επιφέρει προβλήματα στις σχέσης της Κίνας με τη Νορβηγία», δήλωσε μετά την ανακοίνωση του νικητή ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου εξωτερικών, Ma Zhaoxu.

Ο Thorbjoern Jagland, πρόεδρος της νορβηγικής επιτροπής Νόμπελ που απονέμει το συγκεκριμένο βραβείο, δήλωσε ότι γνώριζε πως η επιλογή θα ήταν αμφιλεγόμενη και θα συναντούσε αντιδράσεις.

Σημειώνεται ότι το Νόμπελ Ειρήνης απονέμεται κατ’ εξαίρεση από τη νορβηγική επιτροπή Νόμπελ, και όχι από τη Σουηδική Ακαδημία που απονέμει τα υπόλοιπα βραβεία.

«Η δεύτερη οικονομική δύναμη του κόσμου, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι βρίσκεται υπό μεγαλύτερη επιτήρηση όσο γίνεται ακόμη δυνατότερη, ακριβώς όπως οι ΗΠΑ μετά τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο», σχολίασε ο Thorbjoern, αναφερόμενος στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο πρωθυπουργός της Νορβηγίας, Γενς Στόλτενμπεργκ, συνεχάρη τον Λιού Σιαομπό, χαρακτηρίζοντας την απονομή «νίκη για τα ανθρώπινα δικαιώματα στον κόσμο και για όλους τους κινέζους αντιφρονούντες».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της επιτροπής το βραβείο του απονέμεται «για τον μακρύ και μη βίαιο αγώνα του για θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα στην Κίνα».

Το βραβείο συνοδεύεται από 10 εκατ. σουηδικές κορόνες (περίπου 1 εκατ. ευρώ) και θα απονεμηθεί στον Σιαομπό στο Όσλο στις 10 Δεκεμβρίου.

Περισσότεροι από 120 πανεπιστημιακοί, συγγραφείς και δικηγόροι, στην πλειοψηφία τους Κινέζοι, είχαν απευθύνει έκκληση να δοθεί το Νόμπελ Ειρήνης στον Λιου Σιαομπό.

Η αίτηση κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο έπειτα από έκκληση που είχε κάνει ο Τσέχος πρώην πρόεδρος, Βάτσλαβ Χάβελ, και άλλοι ηγέτες της Βελούδινης Επανάστασης του 1989.

Ο Σιαομπό, 54 ετών, καταδικάστηκε ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2009 σε φυλάκιση 11 ετών από δικαστήριο του Πεκίνου για «ανατρεπτική δράση κατά του κράτους».

Ήταν ένας από τους συντάκτες της «Χάρτας 08», ενός μανιφέστου που συντάχθηκε κατά το πρότυπο της «Χάρτας 77» των Τσεχοσλοβάκων αντιφρονούντων στη δεκαετία του ΄60.

Η «Χάρτα 08» ζητά τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας της έκφρασης, καθώς και τη διενέργεια εκλογών για μια «ελεύθερη, δημοκρατική και συνταγματική χώρα». Οι υπογράφοντες την αίτηση εκτιμούσαν ότι η διεθνής πίεση θα επιτρέψει ένα πολιτικό άνοιγμα στην Κίνα.

«Η κινεζική οικονομία γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη, όμως η διαφθορά, η αδικία, η κοινωνική αναταραχή και οι δημόσιες διαμαρτυρίες προχωρούν με γρήγορο βήμα», ανέφερε η αίτηση.

Κάν' το όπως ο Σάκης!

ΔΕΙΤΕ: Στο 1.30' γδύνεται!



Ακόμη μια νέα ταινία...

Δυο καταπληκτικοί ηθοποιοί... Ελπίζουμε και η ταινία να μας δώσει την ίδια αίσθηση..

Άνεργος ο ένας στους τέσσερις οικοδόμους

Έκλεισαν 950 οικοδομικές επιχειρήσεις σε 9 μήνες

Τραγική είναι η εικόνα που παρουσιάζει ο κλάδος της οικοδομής και γενικότερα της κτηματαγοράς τα τελευταία χρόνια, και ιδιαίτερα μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης, που έπληξε πρώτα τους κλάδους αυτούς.

Όπως αποκαλύπτει ο Δημήτρης Καψιμάλης πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κατασκευαστών Κτιρίων και Οικοδομικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΟΜΚΟΕΕ), πρόκειται για τη χειρότερη ύφεση των τελευταίων 40 ετών που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Υπολογίζεται πως...

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης επιστρέφει...

Εξέδιδε 31χρονη και έπαιρνε τα μισά χρήματα

Δύο συλλήψεις στην Ιεράπετρα

Στη σύλληψη ενός 37χρονου Αλβανού και μίας 31χρονης γυναίκας από τη Βουλγαρία, που κατηγορούνται για συμμετοχή σε κύκλωμα μαστροπείας, προχώρησαν οι αστυνομικοί στην Ιεράπετρα Λασιθίου.

Μετά από σχετικές πληροφορίες, αστυνομικός έκλεισε ραντεβού με την 31χρονη, μέσω του προαγωγού της. Όταν εκείνη παρέλαβε 100 ευρώ, που είχαν κανονίσει, ο αστυνομικός την συνέλαβε. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, τα μισά χρήματα απ’ όσα κέρδιζε η 31χρονη πουλώντας το κορμί της τα καρπωνόταν ο προαγωγός της.

Εναντίον τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.



Πηγή

ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΑΓΟΡΙΟΥ!


                                                  ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ. ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ !!

Πηγή

ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ

Το Maltron είναι ένα πληκτρολόγιο που χαρακτηριστικό του είναι πως αποτελεί το πιο ακριβό και πιο περίεργο πληκτρολόγιο στον κόσμο. Με τον ιδιαίτερο τρόπο που είναι τοποθετημένα τα πλήκτρα επιτρέπει στον χρήστη να πληκτρολογεί με 20% περισσότερη ταχύτητα σε σχέση με τα συμβατικά. Και αυτό γιατί χάρις το μοναδικό του design επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί και τα 10 δάκτυλα του αντί για τα 8 που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος στα συνηθισμένα.

                                                             Η τιμή του, 490$.

Πηγή

Απίστευτο: Καταργούνται ΟΛΑ τα μειωμένα εισιτήρια στον ΟΣΕ!

Χωρίς φοιτητικά, πολυτέκνων ή κάθε είδους εκπτωτικά εισιτήρια θα κινούνται πλέον τα τραίνα στη χώρα μας, όπως προβλέπει το νομοσχέδιο που κατατέθηκε την Πέμπτη (7/10) στη Βουλή.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, από την 1η Γενάρη του 2011 καταργούνται κάθε είδους εκπτώσεις στα κόμιστρα, ειδικές τιμολογήσεις μεταφοράς καθώς και κάθε άλλη υποχρέωση μεταφοράς επιβατών ή φορτίου με οικονομικούς όρους, με σκοπό το άμεσο κέρδος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan