Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Γιαουρτοπόλεμος... στο Στάδιο

Η εικόνα του χλοοτάπητα αμέσως μετά τον γιαουρτοπόλεμο

Έναν υποτιμήτικό τρόπο βρήκαν φίλοι του ΑΟ Τρίκαλα να δείξουν την αγανάκτησή τους απέναντι στην διοίκηση της ομάδας σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε για την μη εξασφάλιση εισητηρίων για το ματς με τον Παναιτωλικό.
Αμέσως μετά το τέλος της επίσημης φωτογράφισης, περίπου 20 άτομα μπήκαν στον χώρο του Σταδίου και πέταξαν κάμποσα κεσεδάκια γιαούρτι στον χλοοτάπητα.
Να ξεκαθαρίσουμε οτι τα γιαούρτια δεν πέτυχαν κανέναν... ούτε εξάλλου υπήρχε τέτοια πρόθεση. Ήταν όμως σαφέστατο το μύνημα των φιλάθλων που είπαν... "Αν δεν μας θέλει δίπλα του, θα μας έχει απέναντί του"

Πηγή

Τι έπιασε ρε ο Γάτος....


Οι αρχαίοι Έλληνες είδαν πρώτοι τον Κομήτη Halley


Ο κομήτης του Halley φαίνεται ότι παρατηρήθηκε πρώτα από τους Αρχαίους Έλληνες, όπως ισχυρίζονται ερευνητές στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Cosmology. Σύμφωνα με το άρθρο, οι αρχαίοι συγγραφείς αναφέρουν πως ένας μεγάλος μετωρίτης έπεσε στη Βόρεια Ελλάδα μεταξύ του 466 και 467 π.Χ.

Παράλληλα, αναφέρουν έναν κομήτη που παρατηρήθηκε την ώρα της πτώσης του μετεωρίτη, αλλά αυτή η λεπτομέρεια αγνοήθηκε σχεδόν εκείνη τη στιγμή...

ΣΤΟ ΦΙΛΙΠΠΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ!


Τα οστά, που βρέθηκαν στον βασιλικό τάφο της Βεργίνας ανήκουν στον Φίλιππο, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και όχι στον ετεροθαλή αδερφό του, Αρριδαίο.

Αυτό πιστοποιεί μία από τις πλέον αξιόπιστες ανθρωπολογικές έρευνες, που έγιναν στο Κέντρο Συγκριτικής και Κλινικής Ανατομίας στο Μπρίστολ, με επικεφαλής τον δρα Ανθρωπολογίας, Τζόναθαν Μασγκρέιβ (σσ. κύκλοι Ελλήνων αρχαιολόγων κάνουν λόγο για έναν από τους σημαντικότερους ανθρωπολόγους διεθνώς), επιβεβαιώνοντας την άποψη του Έλληνα καθηγητή - ανασκαφέα της Βεργίνας, Μανόλη Ανδρόνικου...

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ F-16


Εντοπίστηκε, σε βάθος 920 μέτρων, στη θαλάσσια περιοχή, Νότια της Κρήτης, το μαύρο κουτί, του διθέσιου F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας, που είχε συγκρουστεί στον αέρα, με το μονοθέσιο F-16, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους, οι δύο από τους τρεις πιλότους.

Το μαύρο κουτί θα σταλεί σε εργαστήριο στις ΗΠΑ, ενώ το δεύτερο κουτί, που βρέθηκε σε βάθος 1.800 μέτρα, δεν μπορεί να ανασυρθεί.

Τα υπνωτικά και τα ηρεμιστικά επικίνδυνα για την υγεία


Αυξάνουν τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου

Σύμφωνα με μια νέα πολυετή καναδική επιστημονική έρευνα, υπό την καθηγήτρια Ζενεβιέβ Μπελβίλ της Σχολής Ψυχολογίας του πανεπιστημίου Λαβάλ του Κεμπέκ, τα φαρμακευτικά σκευάσματα που παίρνουν πολλοί άνθρωποι για να καταπολεμήσουν την αϋπνία και το άγχος τους, μπορεί να συντομεύσουν τη διάρκεια της ζωής τους...

Τεστ «χαρτογραφεί» τον εγκέφαλο σε 5 λεπτά!


Ελπίδα για έγκαιρη διάγνωση εγκεφαλικών διαταραχών

Ένα πρωτοποριακό τεστ, που διαρκεί μόλις 5 λεπτά, και μετράει την εγκεφαλική και νοητική ανάπτυξη ενός παιδιού, «χαρτογραφώντας» τον εγκέφαλό του, ανακάλυψαν αμερικανοί επιστήμονες.

Η νέα τεχνική χρησιμοποιεί έναν τομογράφο (MRI) και ένα πρόγραμμα υπολογιστή (μαθηματικό αλγόριθμο) για να συμπεράνει σε ποιο βαθμό έχει ωριμάσει ο εγκέφαλος του παιδιού...

Γιατροσόφια ηλικίας 2.000 ετών στο βυθό


Ποια βότανα χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Έλληνες

Το περιεχόμενο χαπιών που έφτιαχναν οι γιατροί στην αρχαία Ελλάδα «αποκρυπτογράφησαν» για πρώτη φορά αμερικανοί αρχαιοβοτανολόγοι. Τα φάρμακα εντοπίστηκαν σε γυάλινα δοχεία, μέσα σε ναυάγιο ελληνικού πλοίου που ανακαλύφτηκε το 1989 ανοικτά της Τοσκάνης. Το πλοίο από ξύλο καρυδιάς, που ναυάγησε το 130 π.Χ., μετέφερε γυαλικά από τη Συρία και φάρμακα, τα οποία είχαν παραμείνει άθικτα από το νερό, αφού τα προστάτευαν τα γυάλινα δοχεία...

Η IKEA ξαμόλησε 100 γάτες στο κατάστημα της για να δει τι θα ...συμβεί


Ένα από τα αγγλικά IKEA είχε τη ιδέα να ξαμολήσει 100 γάτες το βράδυ στους χώρους του καταστήματος, χωρίς κανένα ιδιαίτερα λόγο, χωρίς αυτό να έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία. Το έκανε απλά για να δει τι θα συνέβαινε ...

Βρήκε δουλειά στην ΝΕΤ ...μετά την θητεία της στο Υπουργείο !

Ρατσιστές δεν είμαστε ...ουτε στο χρώμα ούτε στη δουλειά ! Αλλά ρε παιδιά μήπως παρά πάει το θέμα με τους τυχερούς και τις τυχερές που έχουν κολλητηλίκια...σε υπουργούς και συμβούλους !
Τι να θυμηθούμε ....Την "σταζιέρ" που δεν απολύθηκε όπως χιλιάδες άλλοι ....αλλά συνέχισε σαν σύμβουλος του πρώην υπουργού Eργασίας Ανδρέα Λοβέρδου ...Την Νομική Σύμβουλο του πρωθυπουργού που προσέλαβε τον 25χρονο γνωστό της σαν σύμβουλο ...και αποκάλυψε οτι είχε προσλάβει και τον γιο της στο Μαξίμου ...

Παγκόσμιος πρωταθλητής στο τζούντο ο Ηλιάδης


Παγκόσμιο Ηλιάδης και περνάει στα ψιλά από τις αθλητικές σελίδες Φαίνεται μας απασχολούν τα ενδότερα των διεθνών.. Αυτοί είμαστε..
Το χρυσό μετάλλιο στο τζούντο κατέκτησε ο Ηλίας Ηλιάδης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο. Ο «χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας νίκησε στον τελικό τον Ιάπωνα Νταΐκι Νισιγιάμα και έγινε ο...
πρώτος Έλληνας τζουντόκα που στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής.

Τα είπε όλα σε δύο απαντήσεις....

Ερ: Είναι αληθή τα όσα γράφονται σήμερα στις εφημερίδες για τον Κατσουράνη;....

Κρεβάτια για λίγους...

ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΔΕΙΤΕ.........

Σάλτσα ντομάτας για πρόληψη του καρκίνου του προστάτη


Έρευνα του ιταλικού πανεπιστημίου της πόλης Κιέτι, σε συνεργασία με το πανεπιστημιακό κέντρο της Νάπολης, αποδεικνύει ότι η κατανάλωση σάλτσας φρέσκιας ντομάτας, βοηθά σημαντικά στην πρόληψη του καρκίνου του προστάτη.

Για την συγκεκριμένη έρευνα, η οποία δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Cancer Prevention Research, χρησιμοποιήθηκαν γενετικά μεταλλαγμένα πειραματόζωα, με λεπτομερή μελέτη της εμφάνισης και της διάδοσης του καρκίνου του προστάτη, σε όλα του τα στάδια....

Περίεργες παρέες κάνει ο Φουρ Φουρ (Μένιοος)....


Εξιχνιάστηκε η ένοπλη ληστεία που είχε γίνει στο σπίτι του πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Μένιου Φουρθιώτη, στη Δροσιά, στις 14 Οκτωβρίου του 2009....

"Βασίλισσα" η... Μπάρτσα!

 

 Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα με τους περισσότερους οπαδούς στην Ευρώπη σύμφωνα με την ετήσια έρευνα της εταιρίας Sport+Markt, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Ρεάλ Μαδρίτης και στην τρίτη τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δείτε το τοπ-20.

Τι να προσέξεις πριν βγεις με international γκόμενα


Σίγουρα δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες, και σίγουρα διαφέρουν σε συνήθειες απο χώρα σε χώρα. Δείτε λοιπόν μερικά χαρακτηριστικά, που τα συναντάμε στην πλειοψηφία των γυναικών, αναλόγως τόπου καταγωγής.

Το σακάκι του Τζίγκερ!

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έκλεψε την παράσταση στη συνάντηση με τους Βγενόπουλο, Πατέρα, λόγω του σακακιού που φορούσε. Πλέον το...

Γέννησε δύο μέρες μετά τον εγκεφαλικό θάνατό της...

Το κοριτσάκι γεννήθηκε αναγκαστικά με καισαρική

Ανεκδοτάρα

Παει ενας τυπος σε ενα μπαρακι και γνωριζει μια γκομενα, την κερναει κανα-δυο ποτα και μετα την ψηνει να πανε σπιτι του, αυτει δεχεται και πηγαινουν. Αυτος στο σπιτι του ειχε ενα τζακι μολις πανε ειχε ετοιμα τα ξυλα και απλα το αναψε για να φτιαξει ατμοσφαιρα. Οταν αρχιζουν να γδυνονται αυτος βγαζει τη μπλουζα του την Dolce Gabana και την πεταει στο τζακι, βγαζει το τζην το Diesel και το πεταει στο τζακι, βγαζει το πουκαμισο το Armani το πεταει στο τζακι, βγαζει και το σωβρακο το Calvin Klein το πεταει και αυτο στο τζακι. Τοτε η γκομενα τον ρωταει:
- Γιατι πετας τα ρουχα σου στο τζακι ???
και αυτος απαντα:
- Οταν τελειωσει ο Μητσος θα εχει περασει η μοδα...

Θα μας περάσει και η Ρουάντα....

Το θυμάστε το σύνθημα.. Παο Παο παίξε λίγη μπάλααα, θα σε περάσει και η Καβάααλα...
Θέλει μόνο να αλλάξουμε τα ονόματα αντίστοιχα με Ελλάδα και Ρουάντα...


Η ελληνική οικονομία με βάση τους δείκτες ανταγωνιστικότητας, όπως αυτοί μετρούνται από το World Economic Forum (WEF) είναι λιγότερο ανταγωνιστική από αυτές της Μαλαισίας (26η θέση), της Ταϊλάνδης (38η θέση), της Τουρκίας (61η θέση), της Μποτσουάνα (76η θέση), της Γουατεμάλας (78η θέση) και της Ρουάντα (80ή θέση), ενώ είναι η τελευταία μεταξύ των 27 χωρών-μελών της Ευρώπης.
Ποια έιναι η Ρουάντα.....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ

ΔΕΘ 2009...

Ένα χαμόγελο...




...κ όλα αλλάζουν...!!




Ενα χαμόγελο δεν στοιχίζει τίποτα και όμως είναι πολύτιμο. Πλουτίζει εκείνον που το δέχεται χωρίς να πτωχαίνει εκείνον που το δίνει ...

Δεν διαρκεί παρά μιά στιγμή αλλά η ανάμνησή του είναι καμιά φορά αιώνια. Κανένας δεν είναι τόσο πλούσιος για να μην το έχει ανάγκη.

Ενα χαμόγελο αναπαύει τον κουρασμένο, δίνει θάρρος στον απογοητευμένο, παρηγορεί μέσα στη λύπη, αναπτερώνει την αισιοδοξία. Είναι αντίδοτο σε κάθε θλίψη.

Κι όμως δεν δανείζεται, δεν κλέβεται, δεν αγοράζεται, γιατί είναι κάτι που έχει αξία μονάχα τη στιγμή που δίνεται.

Κι αν καμιά φορά συναντήσετε κάποιο άνθρωπο που δεν σας χαρίζει το χαμόγελο που αξίζετε, σταθείτε γενναιόδωροι και δώστε το δικό σας, γιατί κανείς δεν έχει τόσο ανάγκη απ’ το χαμόγελο, όσο εκείνος που δεν μπορεί να το δώσει στους άλλους।

Να θυμάσαι πώς το χαμόγελο που στέλνεις στους άλλους , γυρίζει πάντα πίσω σ΄εσένα!!


Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό!


πηγή




Καμία Προθεσμία.....

Ανέκδοτο

ειναι ενας κοκακιας , ενας μπαφιαρης και ενα πραζακι . και χανονται καπου στην ερημο
εκει που δεν ηξεραν τι να κανουν ξαφνικα βλεπουν κατι να λαμπει .
πηγαινουν να δουν τι ειναι και βρησκουν ενα λυχναρι , το περνει το πρεζακι το λυχναρι το τριβει και βγενει ενα τζινι . τους βλεπει το τζινι και λεε " Αφεντες εχετε απο μια ευχη ο καθενας ...... σας ακουω " .
πηγαινει πρωτος ο κοκακιας και λεει " εγω θα ηθελα μια γραμμη κοκα απο δω να κανει το γυρο του κοσμου και να επιστεφει εδω" ...... κανει τα μαγικα του το τζινι και τσαφ εμφανιζεται αυτη η γραμμη .... αρχιζει ο κοκακιας σνιφαρει και σιγα σιγα φευγει .
παει ο μπαφιαρης και λεει " εγω 8ελω ενα μπαφο που οσο τον καπνιζω να μεγαλωνει" ...κανει τα μαγικα του το τζινι και τσουπ ενφανιζεται ο μπαφος . αρχιζει να τον καπνιζει και φευγει και αυτος .
πηγαινει και το πρεζακι .....
- Αφεντη εσενα πια ειναι η επυθυμια σου . λεει το τζινι
- Ρε φιλε μηπως εχεις ενα κατοσταρικο???

Ψέμα ή αλήθεια;;;

Ειλικρινά μερικά βίντεο είναι τόσο πετυχημένα, που δεν καταλαβαίνεις αν είναι αληθινά η όχι.. Δείτε το βίντεο!!




Σεντ Πάουλι: Η ομάδα των "λούμπεν" με 20 εκ. οπαδούς!

Με αναρχικούς και πόρνες ανάµεσα στους οπαδούς της που πίνουν και καπνίζουν, η Σεντ Πάουλι είναι το ροκ του ποδοσφαίρου. Βρίσκεται στον αντίποδα του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού πουριτανισµού, που κάθε τόσο επιδίδεται υποκριτικά σε ανθρωποθυσίες, διεκδικώντας ένα ηθικό πρόσωπο που δεν έχει (µε τελευταίο θύµα τον «άτακτο» Γουέιν Ρούνεϊ). Σαν να µην είναι το ποδόσφαιρο στα µεγάλα σαλόνια µια µπίζνες δισεκατοµµυρίων, αλλά µια ηθικοπλαστική σταυροφορία. Στην Μπουντεσλίγκα.....

Μία γάτα θα μας γλιτώσει από την κλήση



ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τι τράβηξε ο αστυνομικός.....

Θεσσαλονίκη: Κατάληψη του Λευκού Πύργου από μέλη του ΠΑΜΕ

Κατάφεραν να μπουν λίγο μετά τις 09.00 και κρέμασαν ένα τεράστιο πανό (δείτε το βίντεο)

Τα μέλη του ΠΑΜΕ κατάφεραν να μπουν όταν άνοιξε ο Λευκός Πύργος, λίγο μετά τις 09.00 και αφού ανέβηκαν στην ταράτσα, κρέμασαν ένα τεράστιο πανό που κάλυπτε σχεδόν τη μία πλευρά του Λευκού Πύργου. Το πανό έγραφε: ''Όλοι στο δρόμο. Ταξική αντεπίθεση κοινωνική συμμαχία να μην πληρώνει ο λαός τις συνέπειες της κρίσης''...

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου στο Ελ.Βενιζέλος

Τον τρόμο έζησαν 192 επιβάτες και πλήρωμα αεροπλάνου που αναχώρησε από την Ζάκυνθο για την Βρετανία.

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί. Λίγο μετά τις 06:30 η πτήση της αεροπορικής εταιρείας Monarch αναχώρησε από το αεροδρόμιο της Ζακύνθου με προορισμό το βρετανικό αεροδρόμιο του Μπερμιγκχαμ. Μετά την απογείωση οι πιλότοι εντόπισαν πρόβλημα στον μπροστινό τροχό και αμέσως ενημέρωσαν τον πύργο ελέγχου του FIR Αθηνών.....

Το φρούτο της μακροζωίας


Με ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία

Το σταφύλι «βοηθά» την καρδιά, έχει αντικαρκινικές ιδιότητες και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Πολλές έρευνες μέχρι σήμερα έδειξαν ότι η κατανάλωση σταφυλιών έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την υγεία. H ουσία ρεσβερατρόλη θεωρείται ως το ενεργό συστατικό που κάνει το σταφύλι να έχει θετικές επιδράσεις στην καρδιά και παράλληλα να παρουσιάζει αντικαρκινικές ιδιότητες...

Ghost


Ghost.........BLAUGRANA

Το διαζευκτικόν ή(reply)






You will never be happy if you continue to search for what happiness consists of.
You will never live if you are looking for the meaning of life.” - Albert Camus


ανώνυμε πράγματι είναι....
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan