Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Το πορνό σε αριθμούς


Για να δούμε ορισμένα νούμερα που πραγματικά εντυπωσιάζουν:...

trailer της ταινίας Burlesque

Μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer της ταινίας Burlesque που πρωταγωνιστούν οι δύο κυρίες του τραγουδιού Cher και Christina Aguilera.Η ταινία πρόκειται για μιούζικαλ και η προβολή της αναμένεται να ξεκινήσει στις 24 Νοεμβρίου.Παρακολουθήστε το βίντεο:

Κόκκινο κρασί, φλογερές γυναίκες;

"Είναι μεγαλύτερο, λοιπόν, το επίπεδο της σεξουαλικής επιθυμίας σε όσες γυναίκες πίνουν κάθε μέρα ένα - δυο ποτηράκια κόκκινο κρασί; Να συγκαταλέγεται και αυτό στις...
πολλές διαπιστωμένες αρετές...

του ερυθρού οίνου; Αυτό υποστηρίζουν Ιταλοί ερευνητές.

Σε μια μεγάλη έρευνα, την πρώτη του είδους της διεθνώς, που πραγματοποιήθηκε από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Φλωρεντίας, αναλύθηκε η συμπεριφορά 800 γυναικών ηλικίας 18-50 ετών και τα συμπεράσματα ήταν σαφή: η κατανάλωση κόκκινου κρασιού σχετίζεται άμεσα με τις γυναικείες σεξουαλικές ορμές. Είπατε τίποτα;;"

Facebook: χωρίς ανασχεδιασμό αλλά με περισσότερο έλεγχο

Το δίκτυο των ...φίλων, απέκτησε χθες μερικές νέες λειτουργίες. Ως χρήστης της υπηρεσίας μπορεί κανείς, πλέον, να κατεβάσει όλα του τα αρχεία, να αποφασίσει ποιες εφαρμογές θα αποκτούν πρόσβαση σε ποια δεδομένα, ενώ μια λειτουργία ομαδοποίησης βοηθά στις εναλλαγές πληροφορίες μεταξύ μικρών κοινοτήτων - ανταλλαγές τις οποίες περιορίσει μόνο μέσα σε αυτές τις ομάδες.

Από όλα τα παραπάνω το μεγαλύτερο ενδιαφέρον φαίνεται να το έχει η λειτουργία ομαδοποίησης. Τα μέλη του Facebook μπορούν να δημιουργήσουν στο μέλλον ομάδες ή να προσχωρήσουν σε υπάρχοντες. Πληροφορίες, εικόνες και συναφή μπορούν να...

Τριχόπτωση: Επιστρατεύστε τα όπλα της Φύσης!




Tις βλέπετε παντού: Να κρέμονται στα ρούχα σας, διασκορπισμένες στο πάτωμα ή στην μπανιέρα μετά το λούσιμο। Για να μην ασχολείστε με... τρίχες, μάθετε πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε με φυσικό τρόπο την παροδική τριχόπτωση, που κάνει συνήθως πιο αισθητή την εμφάνισή της άνοιξη και φθινόπωρο.

"Φάντασμα" νεκρού (;) παρακολουθεί την κηδεία του;

Το 2008, ο 22χρονος τότε Siphamandla Hlatshwayo, δολοφονήθηκε από τον Bongekile Nqwiliso κατά τη διάρκεια ενός άγριου καβγά, μέσα σε ένα εστιατόριο. Αυτές τις ημέρες εκδικάζεται σε...
δικαστήριο του Ανατολικού Λονδίνου, η υπόθεση της δολοφονίας. Πριν από λίγες ημέρες όμως, η δίκη πήρε μία εντελώς αναπάντεχη τροπή.
Αιτία η κατάθεση ενός μάρτυρα που υποστήριξε ότι είχε δει τον "νεκρό" ολοζώντανο, να παρακολουθεί την ίδια του την κηδεία!

Όπως κατέθεσε, ήταν "συγκλονισμένος και σοκαρισμένος", όταν μία βδομάδα μετά το θάνατό του φίλου του, κατα τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας τον είδε να φοράει τα ίδια ρούχα όπως τη νύχτα που σκοτώθηκε και να παρακολουθεί από μακρυά!
"Πήγα κοντά του αλλά όταν προσπάθησα να τον ακουμπήσω, αυτός εξαφανίσθηκε", υποστήριξε! "Αρχισα να φωνάζω και κάποιοι από τους παρευρισκόμενους στην κηδεία πρότειναν να κάψουμε το φέρετρο μαζί με το νεκρό σώμα, αλλά η οικογένεια του απλώς ανέβαλε την τελετή της κηδείας. Όπως έμαθα, πήρε το σώμα και το αποτέφρωσε μία εβδομάδα μετά"!

Την μαρτυρία αυτήν επιβεβαίωσε και ένας οικογενειακός φίλος του θύματος, ο οποίος όμως κατέθεσε ότι ήταν μπροστά στην αναστάστωση που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της κηδείας, αλλά δεν είδε με τα μάτια του νεκρό!

" Ολοι τρέχανε πανικόβλητοι και φωνάζαν ότι είδαν τον Siphamandla, αλλά εγώ δεν τον είδα. Πιστεύω πως να όντως ήταν εκεί θα τον έβλεπα. Ημουν στενός φίλος του", πρόσθεσε. Μετά από αυτό η δίκη, διεκόπη για τις 20 Ιανουαρίου 2011!

Έρχονται βιντεοκλήσεις μέσω τηλεόρασης

To skype έχει ανταγωνισμό!

Μία συσκευή που θα μετατρέπει την τηλεόραση σε μεγάλο βιντεοτηλέφωνο, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά των ΗΠΑ. Θα κοστίζει 599 δολάρια και θα είναι ανταγωνιστική του Skype.

Το νέο τεχνολογικό επίτευγμα κατασκευάζει η εταιρεία εξοπλισμού και δικτύωσης,...

Είπαν...

Σοφά λόγια...

Η πιο σέξυ ...χάκερ


Ποιός είπε ότι δεν μπορεί μια όμορφη κοπέλα να είναι και χάκερ; Η 21 ετών ρωσικής καταγωγής Kristina Svechinskaya έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, αφού είναι μεταξύ των τεσσάρων φοιτητών από την Νέα Υόρκη οι οποίοι κατηγορούνται για την κλοπή, τουλάχιστον 3 εκατομμυρίων δολαρίων από τραπεζικούς λογαριασμούς στις ΗΠΑ και άλλα 9,5 εκατομμύρια δολάρια από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ομάδα χρησιμοποίησε το "Zeus Trojan", το οποίο όταν κάνετε κλικ στο συνημμένο αρχείο του email που στέλνουν, περνάει στον υπολογιστή και παρακολουθεί τη δραστηριότητα σας, ώστε να κλέψει τα ονόματα χρηστών και τους κωδικούς πρόσβασης σας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο ρόλος της Kristina ήταν να ανοίγει τραπεζικούς λογαριασμούς για να γίνονται οι καταθέσεις από τα χρήματα που αποσπούσαν.


Πηγή

Θέλουν νεκρό αυτόν που έκαψε την Ελληνική σημαία!!


Σάλο έχει προκαλέσει στην Κύπρο το κάψιμο της ελληνικής σημαίας κατά την διάρκεια του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια.


Οπαδός της Ομόνοιας έκαψε την Ελληνική σημαία. Οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ζητούν τον “θάνατο” του!


Ο θόρυβος από το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας στον αγώνα της περασμένης Κυριακής ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια δεν...

Η Ρούλα Κορομηλά, έκανε τηλεφωνική φάρσα στην Αννίτα Πάνια..δείτε το video...!

Εσείς τι λέτε η Αννίτα ήξερε ή δεν ήξερε για τη φάρσα???


Διάλεξε την τελευταία κατοικία σου... εν τόπω χλοερώ!



Αρκετοί είναι εκείνοι που κάνουν έρευνα αγοράς για να έχουν το πιο ξεχωριστό φέρετρο σε αυτήν την τελευταία αγορά της ζωής τους.

Δεν είχε τον Θεό του! Είχε «ξαφρίσει»... και τα 12 Ευαγγέλια!

Στη σύλληψη ενός 36χρονου Χανιώτη, ο οποίος, όπως αποκαλύφθηκε, κατείχε τη μεγαλύτερη συλλογή εκκλησιαστικών ειδών που έχει ποτέ κατασχεθεί στην Ελλάδα, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά.


Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων άρχισαν τον περασμένο Μάιο, μετά από...
πέντε κλοπές σε εκκλησίες του νομού Χανίων.


Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στο διάστημα που μεσολάβησε οδήγησαν τους αστυνομικούς στα ίχνη του 36χρονου.


Αφού εντοπίστηκαν οι χώροι...

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ Τ Ω Ρ Α!!!!!!!!!!

Ευτυχώς στην εποχή μας υπάρχουν και αυτοί οι καλλιτέχνες.Μακριά από ψεύτικες ΄΄αμερικανιές΄΄ με ραπ και δήθεν σύγχρονο στυλ ακούγονται και τέτοιες φωνές με τέτοιους στοίχους αγκαλιά. Αφιερωμένο σε εκείνους που έκαναν το λάθος και χάθηκαν στον ψεύτικο κόσμο των ναρκωτικών. Μακάρι να επανέλθετε παιδιά......

ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΡΑΤΟYΣ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ;;;;

Αφήνοντας στο περιθώριο σχόλια σχετικά με το πόσο επικίνδυνες είναι οι ναρκωτικές ουσίες, ας μεταβούμε απευθείας στις πολιτικές δράσης που ασκούνται από τους διάφορους κατά καιρούς άρχοντες του τόπου μας.Σίγουρα θα έχετε ακούσει συζητήσεις επί συζητήσεων με θέα τα άδεια έδρανα της Βουλής, ατέρμονους πολιτικούς και κοινωνικούς διαλόγους στα τηλεοπτικά παράθυρα και χωρίς ανταπόκριση καλέσματα των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, άπαντα για να αφυπνίσουν και να θέσουν υπόψη στους γονείς και στους νέους το προβλήματα και τους κινδύνους που εγκυμονεί η χρήση των ουσιών αυτών.... 'Εχετε ακούσει για τις ευθύνες του Κράτους απέναντι στην ύπαρξη, κατεργασία και διακίνηση των ναρκωτικών;;;;;;
Ξεκινώντας με τους προληπτικούς μηχανισμούς θα διαπιστώσετε ένα θολό τοπίο!!! Οι ημερίδες με σχετικά θέματα και καλεσμένους με ευπρεπή περιβολή βοηθούν στο ξύπνημα της νεολαίας ή με πρόσχημα τη διενέργειά τους γίνονται οι σχετικές δαπάνες για να ανεβαίνει ο τραπεζικός λογαριασμός ολίγων;
Μήπως η περίφημη ανεξάρτητη αρχή που βλέπει στο όνομα ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο δεν επιτρέπει να προβάλλονται διαρκώς πρόσωπα που έχουν κατά καιρούς συλληφθεί για χρήση ή εμπορία ναρκωτικών ουσιών;Θα μπορούσε να θεωρηθεί ως λογοκρισία η εφεξής απαγόρευση προβολής τέτοιων προσώπων; Αντιθέτως, όλοι εκείνοι που απασχόλησαν σχετικά το αστυνομικό δελτίο εμφανίζονται διαρκώς και με πρόσωπο ΄΄μετανιωμένο΄΄ κερδίζουν μεγαλύτερη δημοσιότητα και αναγνωρισιμότητα.Κάποτε το θέμα της ύπαρξης προτύπων για τη νεολαία αποτελούσε το μέρος ενός κυρήγματος.Σήμερα αποτελεί μία δυσφημιστικότατη για το επίπεδο του πολιτισμού μας πραγματικότητα....

Ένας γυμνός καουμπόι για πρόεδρος των ΗΠΑ!

Στον πολιτικό στίβο θα κατέβει ο γυμνός καουμπόι, Robert Burck, με σκοπό να αναμετρηθεί στις εκλογές του 2012 για την προεδρεία των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο άνδρας είναι γνωστός στους Νεοϋορκέζους αφού παίζει κιθάρα στην New York's Times Square φορώντας ένα εσώρουχο, μπότες και καπέλο.
Όπως μετέδωσε η Telegraph, την Τετάρτη (6/10) ο γυμνός καουμπόι εμφανίστηκε ντυμένος με κουστούμι ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του για πρόεδρος των ΗΠΑ, το 2012 με το συντηρητικό κόμμα Tea Party.

Ανάμεσα στους στόχους που έχει θέσει ο Burck είναι...

Γιατί οι γυναίκες ζητάνε συγνώμη πιο συχνά από τους άνδρες

Αν νομίζετε ότι ακούτε τις γυναίκες να λένε ‘’συγνώμη’’ περισσότερο από τους άνδρες, έχετε δίκιο. Μια νέα έρευνα υποστηρίζει ότι οι γυναίκες όντως ζητάνε συγνώμη πιο συχνά από ό, τι οι άνδρες.
Ωστόσο το θέμα δεν είναι ότι οι άνδρες είναι απρόθυμοι να αναγνωρίσουν τις αδικίες που έχουν κάνει, όπως αποκάλυψε η μελέτη, αλλά ότι έχουν ένα υψηλότερο όριο στο τι θεωρούν ότι δικαιολογεί μια συγνώμη.
«Οι άνδρες δεν αντιστέκονται στη συγγνώμη επειδή νομίζουν ότι...

Βρέχει...



Βρέχει...
πάνε μέρες που βρέχει...
Καθώς κοιτάζω τις στάλες της βροχής
που κυλάνε αργά μα τόσο ομορφα στο τζάμι
σχηματίζω διάφορες εικόνες...



Βρέχει...
μα δε μελαγχολώ...
όλα γύρω μου φαντάζουν
όμορφα και αισιόδοξα...
Τί δε θα έδινα για ένα χορό στη βροχη!

Trojans μεταμφιεσμένα σε video codecs


Δεν είναι καθόλου σπάνιο το φαινόμενο να συναντήσουμε Trojan Horses που μεταμφιέζονται σε video codecs, μολύνοντας το PC μας με κακόβουλο λογισμικό.
Τέτοιου είδους αρχεία τα συναντάμε σε sites για video downloading και σε δίκτυα peer-to-peer.
Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης κατεβάσει κάποιο βίντεο συνήθως του ζητείται να
.κατεβάσει και να εγκαταστήσει κάποιο video codec – το οποίο είναι ένα λογισμικό (αρκετά μικρό σε μέγεθος) και υποστηρίζει την προβολή συγκεκριμένων αρχείων βίντεο. Συνήθως τέτοιου είδους αρχεία είναι νόμιμα (για παράδειγμα το διάσημο codec DivX), ορισμένα όμως sites ενδέχεται να οδηγήσουν τον χρήστη να κατεβάσει κάποιο malware το οποίο όμως θα είναι μεταμφιεσμένο σε codec.

Σε περίπτωση που θέλετε οπωσδήποτε να δείτε κάποιο αρχείο βίντεο, η καλύτερη επιλογή είναι…..


Σπούδασε στο.. Cannabis Business University


Με το εκπαιδευτικό συστήμα στην Ελλάδα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, σας έχουμε μια πολύ καλή πρόταση για ένα σίγουρο μέλλον! Σπουδάστε στο νόμιμο Πανεπιστήμιο Κάνναβης..

Αν νομίζετε ότι μιλάμε για παρανομία κάνετε μεγάλο λάθος , το Cannabis Business University ή “Cannabiz U” έχει την εξής αποστολή:...

Αποκάλυψη από Taxalia.....

Κύριε Καστανίδη, ο αναγνώστης μας, φαίνεται ότι ξέρει πολύ καλά τι λέει και σας παρακαλούμε να απαντήσετε στο θέμα, που το θεωρούμε σοβαρότατο !

Αγαπητό Taxalia

Συγγενής μου δικηγόρος, εδώ και αρκετό καιρό (από τον Αύγουστο συγκεκριμένα) πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης πρόκειται να προκηρύξει διαγωνισμό για την πλήρωση κενών θέσεων Ειρηνοδικών.
Σε όλα τα τηλεφωνήματα που έκανε...

Ντύθηκε και γδύθηκε η νύφη

Σοκ έπαθε μία νέα και όμορφη νεόνυμφη, όταν είδε τις φωτογραφίες του γάμου που της παρέδωσε ο φωτογράφος που είχε προσλάβει. Ανάμεσα σε άλλες και μερικές με τα εσώρουχα κάτω από το νυφικό. Τώρα η γυναίκα μήνυσε τον φωτογράφο καθώς όπως λέει υπέστη μετατραυματική ψυχολογική διαταραχή.

Όταν η κα Μπόστγουικ από τις ΗΠΑ κάλεσε φωτογράφο να την απαθανατίσει ως νυφούλα στη πιο χαρούμενη μέρα της ζωή της δεν φαντάστηκε ότι ο φωτογράφος θα έπαιρνε τόσο σοβαρά το ρόλο του και θα τράβαγε καρέ καρέ όλη την προετοιμασία ντυσίματος ακόμα και όταν εκείνη φορούσε μόνο τα εσώρουχά της.
Άφωνη έμεινε λοιπόν η κοπέλα όταν είδε ότι στην ιστοσελίδα που...

Νίκη υπό το βλέμμα Μαρινάκη


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είδε σήμερα το απόγευμα στου Ρέντη την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού να νικά σε εσωτερικό φιλικό τους Νέους με σκορ 4-2.
Η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού...

MLS: Kυκλοφόρησε η παγκοσμίως πρώτη εφαρμογή πλοήγησης με αναγνώριση φωνής για iPhone

Δελτίο Τύπου: Ελληνική διεθνή καινοτομία και παγκόσμια πρωτιά με την ανάπτυξη του MLS Destinator Talk&Drive για τα κινητά τηλέφωνα iPhone της Apple ανακοινώνει η MLS. Η πρώτη παγκοσμίως εφαρμογή πλοήγησης με αναγνώριση φωνής για iPhone είναι Ελληνική, έλαβε την έγκριση της Apple και διατίθεται πλέον στο διαδικτυακό κατάστημα εφαρμογών Αpp Store.

Το καινοτόμο MLS Destinator Talk&Drive είναι διαθέσιμο για τους Έλληνες χρήστες του iPhone, οι οποίοι μπορούν πλέον να μιλούν στο κινητό τους και αυτό να τους ακούει και να τους οδηγεί στον προορισμό τους εύκολα και με ασφάλεια. Πρόκειται για μια επαναστατική εφαρμογή, αποτέλεσμα της υψηλής τεχνογνωσίας της MLS στον τομέα της πλοήγησης και της αναγνώρισης φωνής, που προσαρμόζεται απόλυτα αρμονικά στο περιβάλλον του iPhone και δουλεύει εντυπωσιακά μετατρέποντας το iPhone στον πιο έξυπνο και εύχρηστο πλοηγό.

Η MLS ανέπτυξε καταρχήν το ελληνικό...

Η πανσέληνος φέρνει... βροχή

Αυτό αποκαλύπτει μία νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα...
Ότι δηλαδή, μετά την πανσέληνο και πριν το πρώτο τέταρτο της νέας Σελήνης ακολουθούν συνήθως αυξημένες βροχές.

Οι περισσότερες μελέτες για τη σχέση του καιρού και του φεγγαριού εμφανίστηκαν στη δεκαετία του ΄60 και φάνηκε να επιβεβαιώνουν τη λαϊκή εμπειρία. Από τότε κιόλας, αν και τα μετεωρολογικά στοιχεία δεν ήσαν ασφαλή, είχε ανιχνευθεί μια αποκορύφωση των βροχοπτώσεων τις μέρες μετά από τις πανσελήνους και τις νέες φάσεις της Σελήνης.
Τώρα, η νέα έρευνα μετά από τόσα χρόνια, άνοιξε ξανά το ζήτημα...

Ο μεγαλύτερος άτλας του κόσμου…

Έναν τεράστιο άτλαντα, τον μεγαλύτερο που έχει ποτέ τυπωθεί, παρουσίασε αυστραλιανός εκδότης σήμερα στην Έκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης.
Δημιουργός του βιβλίου που ονομάζεται "Earth" (Γη) είναι ο Γκόρντον Τσιρς. Αυτό έχει ύψος 1,80 μέτρο και φάρδος 2,75 μέτρων. Θα τυπωθούν μόλις 31 αντίτυπά του και το καθένα θα πωλείται προς 100.000 δολάρια.

Το ξεφύλλισμα του άτλαντα δεν είναι απλή υπόθεση. Προκειμένου ο αναγνώστης να γυρίσει τις σελίδες του βιβλίου,...

Εκλεψαν βενζινάδικο, φούλαραν το αυτοκίνητό τους... και έφυγαν!

Με χαρακτηριστική άνεση, έδρασαν οι διαρρήκτες βενζινάδικου στη Ζαχάρω στις τρεις τα ξημερώματα της Πέμπτης. Άδειασαν το ταμείο, έβαλαν βενζίνη και έφυγαν ανενόχλητοι.

Οι «άνετοι» διαρρήκτες «χτύπησαν» ένα από τα βενζινάδικα της κωμόπολης, χθες βράδυ. Πρώτα μπήκαν στο χώρο του μίνι μάρκετ του πρατηρίου. Εκεί βρήκαν την ταμειακή μηχανή, με σεβαστό περιεχόμενο, δηλαδή με 600 ευρώ στο συρτάρι. Τα πήραν, αλλά δεν τους έφταναν μόνο αυτά.

Είχαν που είχαν κάνει στάση στο βενζινάδικο, ήταν κρίμα να μην γεμίσουν το ρεζερβουάρ τους, που ήταν σχετικά άδειο. Βρήκαν από πού ανοίγουν οι διακόπτες για τις αντλίες, τους ενεργοποίησαν, έπιασαν τη μάνικα και φούλαραν με 65 ευρώ.

Αλλά επειδή εν μέρει οι δράστες ήταν «κύριοι» δεν άφησαν το διακόπτη σε λειτουργία, γιατί όποιος περνούσε θα φούλαρε τζάμπα. Έτσι αφού ο ανεφοδιασμός... ολοκληρώθηκε γύρισαν να κλείσουν το διακόπτη και συνέχισαν το δρόμο τους, με γεμάτες τσέπες και ρεζερβουάρ...

Ο Γιώργος ήξερε πως δεν υπάρχουν λεφτά!!! – αποκάλυψη σοκ

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ΔΕΝ είναι δικιά μου ανάρτηση

Σοκ για τους Έλληνες και ιδιαίτερα για τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, που εξαπατήθηκαν προκαλεί το βιβλίο του πρώην σοσιαλοδημοκράτη υπουργού οικονομικών της Γερμανίας Πέτερ Στάιμπρουκ, με τον τίτλο «Under Strich» που μόλις εκδόθηκε.

Όπως διαβάζουμε στην on line εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», όταν ο κ. Παπανδρέου, ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αναφωνούσε στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ότι «λεφτά υπάρχουν», γνώριζε πολύ καλά ότι «λεφτά δεν υπάρχουν».

Όπως πληροφορούμαστε από την πιο πάνω εφημερίδα, ο ίδιος ο κ. Στάιμπρουκ, με την ιδιότητά του του Υπουργού των Οικονομικών της Γερμανίας, είχε πει από τον Ιανουάριο του 2009 στον κ. Παπανδρέου για την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας και ιδίως για την κατάσταση του δημοσιονομικού ελλείμματος και μάλιστα ο κ. Παπανδρέου του ζήτησε και συμβουλές για τη μείωση του ελλείμματος. Συνεχίζοντας ο κ. Στάιμπρουκ, λέει ότι, μετά από αυτό, ο κ. Παπανδρέου του είπε ότι «δεν είναι πλέον σίγουρος αν πραγματικά θέλει να κερδίσει τις εκλογές».

Σημειώνει δε η... πιο πάνω εφημερίδα ότι: «Όπως φαίνεται λοιπόν, ο Γ. Παπανδρέου ήταν ενήμερος για την κατάσταση των ελλειμμάτων στην Ελλάδα, επί κυβέρνησης Ν.Δ., σε σημείο που ταλαντεύτηκε ως προς την επιθυμία του να κερδίσει τις εκλογές. Κι όμως, η συνάντηση με τον Γερμανό υπουργό ξεχάστηκε γρήγορα. Όπως και οι συμβουλές του. Ίσως γι' αυτό, έπειτα από μερικούς μήνες, τον Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ ο Γ. Παπανδρέου διαβεβαίωσε ότι «λεφτά υπάρχουν».

Το βιβλίο αυτό κάνει πλέον το γύρο του κόσμου και όλη η ανθρωπότητα μαθαίνει ότι υπήρξε πολιτική απάτη των Ελλήνων από την πλευρά του κ. Παπανδρέου.

Επομένως, σήμερα ο ελληνικός λαός συνειδητοποιεί ότι ο κ. Παπανδρέου στερείται λαϊκής νομιμοποίησης, αφού απέσπασε λαϊκή εντολή, με ψεύτικο προεκλογικό πρόγραμμα, εξαπατώντας το λαό.

Μετά από αυτή την επίσημη επιβεβαίωση, αυτού που όλοι υποπτευόμασταν και που και ο ίδιος ο κ. Προβόπουλος είχε επιβεβαιώσει, θα πρέπει ο κ. Παπανδρέου να υποβάλει πάραυτα την παραίτηση της κυβέρνησής του και να θέσει τον εαυτόν του ενώπιον της λαϊκής ετυμηγορίας.
Διαφορετικά θα περιμένουμε να βγάλει ψεύτη τον σοσιαλοδημοκράτη Γερμανό πολιτικό κ. Στάιμπρουκ.

ΣΣ: στέλνει επίσης αδιάβαστο τον Παπακωνσταντίνου γι αυτά που έλεγε χθες προσπαθώντας να απαντήσει στον Σαμαρά.

Το έχει επίσης πρωτοσέλιδο ο Ελεύθερος Τύπος (και το λέμε επειδή εμείς είμαστε δίκαιοι, δεν είμαστε κομπλεξικοί σαν μερικούς μερικούς)



apneagr.blog

Σαμαράς: "Λέει ψέματα ο Παπανδρέου"

Απάντηση στα "εγκλήματα της ΝΔ" που είπε ο Πρωθυπουργός έδωσε από την Κόρινθο που περιοδεύει ο Πρόεδρος της ΝΔ. "Και τότε έλεγε ψέματα. Και τώρα λέει ψέματα ο κ. Παπανδρέου.

Ο Αντώνης Σαμαράς συνεχίζει σε κάθε ευκαιρία να υπενθυμίζει τις προεκλογικές δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου και το τι έπραξε μόλις άνελαβε την εξουσία.

"Πέρυσι, ο κ. Παπανδρέου μας έλεγε ότι...

Ρολόγια στον παράδεισο ( Ανέκδοτο )

Πεθαίνει ο Μήτσος και πάει στον παράδεισο. Εκεί βλέπει ένα μέρος γεμάτο με ρολόγια. Την ίδια στιγμή συναντάει έναν άγγελο και τον ρωτάει:
- Γιατί είναι όλα αυτά τα ρολόγια εδώ;
- Κάθε ρολόι μετράει τη διαφθορά μιας χώρας. Όσο πιο γρήγορα κινούνται οι δείκτες, τόσο πιο μεγάλη είναι η διαφθορά, του λέει ο άγγελος.
Αμέσως ο μήτσος πηγαίνει για να δει τα ρολόγια.
Βλέπει το ρολόι της Αμερικής και οι δείκτες κινούνταν κανονικά. Βλέπει το ρολόι της Γερμανίας και οι δείκτες κινούνταν κανονικά. Βλέπει το ρολόι της Ιταλίας και οι δείκτες κινούνταν...

Παντρεύτηκε 130 φορές, πήρε 85 διαζύγια και έχει 300 παιδιά

Ατην Κένυα ο Ακούκου είναι μύθος. Έφυγε στις 3 Οκτωβρίου , πλήρης ημερών...συζύγων και παιδιών σε μια χώρα που ο μέσος όρος ζωής δεν ξεπερνά τα 54 χρόνια.

Ο Ακούκου, ήταν ο "πάτερ-φαμίλιας" της Κένυας. Παντρεύτηκε για πρώτη φορά στο χωριό του στην περιοχή Ντίουα, 370 χλμ. δυτικά του Ναϊρόμπι, κοντά στη λίμνη Βικτόρια. Πολύ γρήγορα, η ...όρεξή του για το γυναικείο φύλο τον οδήγησε να βρει δεύτερη σύζυγο, μετά τρίτη, μέχρι το 1997, που παντρεύτηκε για τελευταία φορά μία 18χρονη. Στη διάρκεια όλων αυτών των γάμων πήρε 85 διαζύγια!

Στην Κένυα,...

Ρολόγια για βάζελους από τη Viceroy


Aν ο φίλος σας είναι ΠΑΟ σας έχουμε το ιδανικό δώρο για τη γιορτή του ή τα Χριστούγεννα.

Η εταιρεία Viceroy παρουσιάζει τη συλλεκτική σειρά ρολογιών με το σήμα «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ». Η ακρίβεια, η πολυτέλεια και η παράδοση της προέλευσης τους μεταμόρφωσαν την κάθε δημιουργία σε ένα μοναδικό και αποκλειστικό κομμάτι με διαφορετικές γραμμές, κλασική και αναβαθμισμένη αισθητική. Κατασκευασμένα από ανθεκτικό κρύσταλλο και ανοξείδωτο ατσάλι, προσδίδουν ένα ιδιαίτερο στυλ σε όσους τα φορούν. Διάθεση σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Τουρκία:Χημική στείρωση σε παιδεραστές

Προσφέρει τον εαυτό του, σαν ''πειραματόζωο'', ένας Τούρκος κατάδικος ώστε να δοκιμαστεί σε αυτόν η μέθοδος της χημικής στείρωσης. Αυτή η νέα μέθοδος, προβλέπεται από πρόταση νόμου, την οποία έχουν ετοιμάσει δύο γυναίκες βουλευτές του κυβερνώντος Κόμματος της Τουρκίας, σχετικά με τους κατάδικους για βιασμό ανηλίκων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ''Ράντικαλ'', ο κατάδικος με επιστολή του στις βουλευτές Ασκίν Ασάν και Αλέβ Ντεντέγκιλ, δήλωσε ότι ''μπορείτε να δοκιμάσετε σε μένα τη μέθοδο η οποία εξαλείφει τη σεξουαλική ικανότητα''.

Αντιδράσεις όμως, έχει προκαλέσει η πρόταση νόμου, που είχαν ετοιμάσει οι δύο βουλευτές, ακόμη και εντός του κυβερνώντος κόμματος.

Μεταξύ των επιχειρημάτων, που προβάλλουν οι δύο γυναίκες βουλευτές, είναι η θεωρία ότι δεν υπάρχει ''θεραπεία'' για την παιδεραστία και ότι η μέθοδος της χημικής στείρωσης χρησιμοποιείται σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης και σε ορισμένες πολιτείες στις ΗΠΑ.

Στο Facebook το «τελευταίο αντίο» για 18χρονο φοιτητή



«Πηδάω από τη γέφυρα Τζορτζ Ουάσιγκτον…Λυπάμαι». Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα που άφησε στο Facebook o 18χρονος Αμερικανός φοιτητής Tyler Clementi, προτού ριχτεί στα παγωμένα νερά του ποταμού Χάντσον, που χωρίζει τη Νέα Υόρκη από το Νιου Τζέρσεϋ.
Η αστυνομία βρήκε στο σημείο της αυτοκτονίας τον φορητό του υπολογιστή, το δίπλωμα οδήγησης και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο πρωτοετής του Πανεπιστημίου Rutgers...

Έφτιαξαν μουσείο για χωρισμένους

Ένα μουσείο διαφορετικό από τα άλλα άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.
Πρόκειται για το «Μουσείο της Ραγισμένης Καρδιάς», με εκθέματα τα δώρα που αντάλλαξαν κάποτε ερωτευμένα ζευγάρια που έχουν πια χωρίσει.
Η ιδέα για τη δημιουργία του ανήκει σε δύο Κροάτες, τους Ολίνκα Βιστίκα και Ντράζεν Γκρουμπίσιτς, που χώρισαν το 2006.

Θα βρίσκαμε καλύτερη την ιδέα να βγαίνουν σε πληστηριασμό τα έργα και τα έσοδα να πηγαίνουν σε ένα κοινοφελή σκοπό όπως για παράδειγμα τη στήριξη χωρισμένων μητέρων ή και άγαμων μητέρων, ορφανών κ.α.

Αυστραλία: Ρεκόρ γάμων στις 10/10/10


Ρεκόρ γάμων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στην Αυστραλία. Πολλά ζευγάρια επέλεξαν να συνδυάσουν το γάμο τους με τρία δεκάρια, μιας και την Κυριακή είναι 10/10/10.

Σύμφωνα με τον ομογενή υπουργό Δικαιοσύνης της Νέας Νότιας Ουαλίας, Γιάννη Χατζηστέργο,...

Αντζελίνα Τζολί: θα πουλήσει τα εσώψυχά της έναντι 20 εκατομμυρίων


Τη δική της αλήθεια ετοιμάζεται να πει μέσα από την αυτοβιογραφία της η Αντζελίνα Τζολί. Η ηθοποιός θα αποκαλύψει πώς ξεπέρασε πάθη κι εθισμούς και πώς αντιμετώπισε την πνευματική ασθένειά της για να καταφέρει να γίνει καλή μητέρα, υπεύθυνο άτομο, ακτιβίστρια και φιλάνθρωπη. Έτσι αφενός θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει , αφετέρου θα κερδίσει είκοσι εκατομμύρια δολάρια, όσα δηλαδή θα εισπράξει από τον εκδοτικό οίκο. Η Τζολί, θα επιχειρήσει να δώσει τη δική της απάντηση στη μη εξουσιοδοτημένη βιογραφία της που έγραψε ο αμερικανός συγγραφέας Άντριου Μόρτον, η οποία κυκλοφόρησε το καλοκαίρι και την εξέθεσε αποκλαύπτοντας τα μυστικά της. Επίσης, θα δώσει και το τελικό χτύπημα στην ερωτική της αντίπαλο, την Τζένιφερ Άνιστον. Η Άντζι θα διηγηθεί πώς εκείνη και ο Μπραντ ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Κος και Κα Σμιθ», το 2004. Θα περιγράψει τον Μπραντ ως...

Γυναίκα δηλητήριο

Με ένα πλαστό προφίλ που την παρουσίαζε ως μοντέλο και καυτές συνομιλίες, έπεισε 23χρονο να της στείλει άσεμνο βίντεο και άρχισε να τον εκβιάζει ότι θα το ανεβάσει στο ίντερνετ, για να του πάρει χρήματα.

Γυναίκα αράχνη ήταν η 31χρονη Λίινγκ Κατρίνα Γουάρντ ρίχνοντας στα δίχτυα της ανυποψίαστους άνδρες τους οποίους εκβίαζε και τους έπαιρνε χρήματα.
Όλα ξεκίνησαν όταν δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook το οποίο το χρησιμοποιούσε για να κατασκοπεύει τους πρώην εραστές της.
Χρησιμοποιούσε..

Νέο remix από την Έλενα Παπαρίζου

ΑΚΟΥΣΤΕ: Το κομμάτι «Γύρνα με στο χτες» σε μια πιο ρυθμική εκδοχή

To νέο single της Έλενας «Γύρνα Με Στο Χτες» είναι μια υπέροχη μπαλάντα από το πλατινένιο άλμπουμ «Γύρω Απ' το Όνειρο», ιδιαίτερα αγαπημένη ανάμεσα στους fan της.

Ηχογραφήθηκε επιπλέον και σε μια δυναμική, ρυθμική all around the dream έκδοση από τους DonK. Απολαύστε και τα δύο!

Το βίντεο γυρίζεται αυτές τις μέρες με σκηνοθέτη το Βαγγέλη Καλαϊτζή.




Μουσική: Γιώργος Σαμπάνης

Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη & Γιάννης Δόξας

Ομερτά συνενοχής!...

thumbΤου Σταύρου Χριστακόπουλου
(Το Ποντίκι)
Ο σοσιαλδημοκράτης Γερμανός πολιτικός Πέερ Στάινμπρουκ, τον Ιανουάριο του 2009, ήταν υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση του «μεγάλου συνασπισμού» υπό την Άγγελα Μέρκελ. Από μια μαρτυρία του (η οποία καταγράφεται στο βιβλίο του με τίτλο Under Strich, που στα ελληνικά σημαίνει κάτι σαν «Ο απολογισμός») προκύπτει ότι ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου γνώριζε την πραγματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας από τον Ιανουάριο του 2009!
Όπως καταγράφεται σε χθεσινά δημοσιεύματα.......

Στιγμές αθλητικής... μαγείας

Κρίμα....


.....συνεχίζω να κοιμάμαι.

Τελικά όλοι ήξεραν. Μόνο ο Σαμαράς δέν είχε καταλάβει τίποτα.


Aπ΄ότι αποδεικνύεται τελικά ο Παπανδρέου ήξερε γιά το έλλειμα.... Μάλιστα απο τό ΠΑΣΟΚ τώρα λένε (γιά τό περίφημο "λεφτά υπάρχουν") ότι "έλα μωρέ όλοι στις προεκλογικές περιόδους λένε υπερβολές"... Επίσης ο ίδιος ο Αβραμόπουλος δήλωσε ότι ήξερε και μάλιστα είχε στείλει και σχετική επιστολή στον τότε πρωθυπουργό... Μάλιστα έδωσε την επιστολή στη δημοσιότητα και έκανε και το απαραίτητο φόλοου άπ σήμερα στα ραδιόφωνα επιμένοντας ότι ήξερε με σαφήνεια... Γίνεται πλέον φανερό ότι απο όλο το πολιτικό σκηνικό μόνο ο Σαμαράς
δέν ήξερε..
Μάλιστα μετά απο σχετικό καταιγισμό ερωτήσεων ο Παναγιωτόπουλος απάντησε στούς δημοσιογράφους ότι " ο Αντώνης Σαμαράς μιλούσε για έλλειμμα 4,4% πέρυσι, επειδή αυτή ήταν η ενημέρωση που είχε από τους αρμόδιους υπουργούς."... Είναι ενδιαφέρουσα αυτή η επικοινωνιακή στρατηγική τής ΝΔ... Προσπαθεί να αποδείξει ότι όλοι οι άλλοι ήξεραν εκτός απο τόν Σαμαρά ο οποίος δέν είχε καταλάβει τίποτα και νόμιζε ότι το έλλειμα είναι 4,4%... Θυμίζουμε ότι όλα αυτά δέν είναι χιούμορ ή πλάκα , έτσι είναι τα πράγματα πραγματικά...

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΖΟΤΖΟΛΑ!

ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
Έβγαζε αφρούς σήμερα ο Καραμανλής. Μόλις ενημερώθηκε ότι η Τζότζολα τον χαρακτήρισε βαρίδι σε ραδιοφωνική συνέντευξή της (πατήστε εδώ για να την ακούσετε) τηλεφώνησε ο Αντώναρος στον Παναγιωτόπουλο. Το τηλεφώνημα έγινε σήμερα το μεσημέρι και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος μετέφερε την οργή του...

Fast food η... καρδιακή προσβολή

ΔΕΙΤΕ: Για αχόρταγους (όλων των ειδών)
Είναι γνωστό ότι η... κατάχρηση χάμπουργκερ μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε έμφραγμα. Το ίδιο κάνει και το τσιγάρο. Και μία επιβαρυμένη καρδιά είναι ακόμα πιο ευάλωτη στην θέα εκρηκτικών κοριτσιών.

Όλα αυτά τα είδε...

Συνέδριο για... βαρεμένα άτομα

Θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο
Αρκετοί θεωρούν πως τα διάφορα λογής συνέδρια που οργανώνονται, είναι βαρετά και η συμμετοχή τους σε αυτά είναι μία ευκαιρία για έναν καλό ύπνο παρά για ενημέρωση. Βέβαια, άμα σε πιάσουν γίνεσαι και ρεζίλι. Όχι όμως στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο.

Ο τίτλος του συνεδρίου θα έχει τίτλο...

ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Η ΚΑΤΣΕΛΗ!

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ,ΔΕΝ είναι δικιά μου ανάρτηση.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
Η Κατσέλη πριν από μερικές ημέρες, με επίσημη ανακοίνωσή της, υποστήριζε ότι τα 6 ονόματα των ειδικών συμβούλων που δημοσιεύσαμε στο Fimotro, θα είναι τα τελευταία. Σε σημερινό ΦΕΚ όμως, δημοσιεύεται... 
και άλλος διορισμός με υπουργική απόφαση την 30η Σεπτεμβρίου του 2010! Τι θα γίνει με την περίπτωσή σας κυρία Κατσέλη;
fimotro.blog

"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ - ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"!!!

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ΔΕΝ είναι δικιά μου ανάρτηση

ΤΟ... ΚΟΥΦΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
Το περιστατικό είναι πραγματικό. Δεν γράφτηκε πουθενά, ευκαιρία λοιπόν να το γράψουμε εμείς. Κυριακή πρωί στις 9.30. Ο Παπανδρέου βρίσκεται στο πλατύσκαλο της Ακρόπολης και περιμένει τον Κινέζο ομόλογό του. Λίγο πιο πίσω ο Γερουλάνος. Πλήρης ησυχία. Ελάχιστοι βρίσκονταν... 

Πάρτυ για θεριακλήδες!

«Ρολά» στα μαγαζιά για την απαγόρευση του καπνίσματος
Σε ένα πάρτυ που θα κρατήσει πολλές ώρες, όπως υπόσχονται, καλούν σήμερα τους πολίτες οι ιδιοκτήτες καφέ, μπαρ και εστιατορίων της Αθήνας, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την καθολική απαγόρευση του τσιγάρου σε δημόσιους χώρους.

Όπως σημειώνουν...

Τους βαρέθηκε σιγά σιγά και ο κόσμος


Το καθημερινό γλύψιμο στην κυβέρνηση και τους υπουργούς από τον δημοσιογράφο Μανώλη Καψή έχει το τίμημά του. Δεύτερο χθες το Mega, έχασε από το Alter παρά το τεράστιο lead in που παίρνει από το σήριαλ που προβάλλεται πριν από το δελτίο. Επί τρεις ημέρες το δελτίο ξεκινάει με πρώτο θέμα τον Παπανδρέου. Τους βαρέθηκαν οι τηλεθεατές




fimotro.blog

Η κρίση ''απογείωσε'' τις πωλήσεις των ποδηλάτων

Σαν τα μανιτάρια ''ξεφυτρώνουν'' τα καταστήματα ποδηλάτων στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης λόγω της αύξησης εως και 50% των πωλήσεων από το 2009 μέχρι σήμερα

Η κρίση,η αλματώδης αύξηση της τιμής της βενζίνης,οι απεργίες στα βενζινάδικα,η μόδα της γυμναστικής και των εισαγόμενων οικολογικών τάσεων αλλά και η ανάπτυξη των ποδηλατόδρομων αποτελούν τις κυριότερες αιτίες .

Απόδειξη της άνθισης του κλάδου είναι πως....

Spiegel: «Αναπόφευκτη η χρεοκοπία της Ελλάδας»

«Την ώρα που στις διεθνείς αγορές αρχίζουν να αντιμετωπίζουν με όλο και μεγαλύτερη καχυποψία την εκστρατεία της τρόικας να πείσει ότι το ελληνικό σταθεροποιητικό πρόγραμμα θα πετύχει, ένας από τους εγκυρότερους οικονομικούς αναλυτές διεθνώς προειδοποιεί απερίφραστα, ότι «η χρεοκοπία της Ελλάδας είναι αναπόφευκτη», ενώ η τελευταία έκθεση του ΔΝΤ για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα περιλαμβάνει στα… ψιλά γράμματα εξαιρετικά δυσμενή στοιχεία και σενάρια για τη χώρα μας.

Σε συνέντευξή του που φιλοξενήθηκε αυτή την εβδομάδα σε πολυσέλιδο αφιέρωμα του “Spiegel” στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ο Κεν Ρόγκοφ...

Δίπλα της ο δολοφόνος

Για δολοφονίες δύο γυναικών και τη μανία να μπαίνει σε σπίτια και να κλέβει γυναικεία εσώρουχα είχε πιλότος VIP προσώπων που είχε κάνει πτήση και με τη βασίλισσα Ελισάβετ.
Ένας πιλότος ο οποίος είχε πετάξει και με τη βασίλισσα Ελισάβετ αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου κατηγορούμενος για τη δολοφονία δύο γυναικών.

Ο Ράσελ Γουίλιαμς...

Οριστική παύση ποινικής δίωξης κατά των κατηγορούμενων για το δυστύχημα στα Τέμπη το 2003. Αυτή είναι η δικαιοσύνη ρεεεε , εγκληματείς και αθωώνεσαι και αν είσαι καπνιστής τον ήπιες ;

Με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου.

Την οριστική παύση της ποινικής δίωξης κατά δύο κατηγορουμένων της πολύκροτης υπόθεσης των Τεμπών, όπου τον Απρίλιο του 2003 είχαν χάσει τη ζωή τους σε τροχαίο ατύχημα 21 μαθητές, αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Λάρισας.

Ο ένας ήταν ο οδηγός του μοιραίου λεωφορείου, στο οποίο επέβαιναν οι μαθητές, το οποίο συγκρούστηκε με νταλίκα και η άλλη εκ των συνιδιοκτητών της εταιρίας ξυλείας, για λογαριασμό της οποίας γινόταν η μεταφορά μελαμίνων με την νταλίκα. Στην συγκεκριμένη υπόθεση ήταν κατηγορούμενο και ένα ακόμα άτομο, εκ των ιδιοκτητών, που στο μεταξύ απεβίωσε.....

«Πατέρα Αναπαύσου Συνεχίζω Ολοκληρωτική Καταστροφή» (ΠΑΣΟΚ)

προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ΔΕΝ είναι δικιά μου ανάρτηση.


Ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου, φαίνεται ότι δεν θα ησυχάσει, δεν θα τα έχει βρει πλήρως με τη συνείδησή του, αν δεν καταστρέψει τελείως τη χώρα, ώστε να μπορέσει να απολαύσει την υπεροχή του απέναντι σε αυτόν τον άθλιο λαό και να πει μετά αναπαυμένος στον εαυτό του «σας τα ‘λεγα εγώ»…

Ολοκληρώνοντας έτσι ...

Έκλεβαν χαλκό από φρεάτια του δήμου

Συνεχίζουν απτόητες τη δράση τους οι συμμορίες που κλέβουν χαλκό από οπουδήποτε είναι δυνατό να τον βρουν σε όλη την χώρα! Μέσα σε ένα 24ωρο, συνελήφθησαν δύο ομάδες που δρούσαν αντίστοιχα στην Αρκαδία και στην Ρόδο, έχοντας στα χέρια τους μεγάλες ποσότητες χαλκού.

Στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών τρεις Βούλγαροι υπήκοοι την στιγμή που φόρτωναν φορτηγό καλώδια χαλκού συνολικού μήκους 70 μέτρων. Όπως αποδείχθηκε, τα είχαν αποκόψει από τα…

Τράπεζα που σε "μεθάει" και μετα σου δίνει κι ενα δάνειο...

Μία μικρή τράπεζα ξεκίνησε να μοιράζει μπίρα στους καταθέτες σε μία προσπάθεια να αυξήσει το πελατολόγιό της.

Η Western Bank έθεσε σε...
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan