Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Σκληρή» ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

Με τον τίτλο «Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου- του 6ου Δημοτικού σχολείου», το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση।


Η Τζούλια Αλεξανδράτου μαζί με την … θεία της στα Τρίκαλα


Σε μπαρ της οδού Ασκληπιού βρέθηκε χθες το βράδυ η Τζούλια Αλεξανδράτου μετά τα επιτυχημένα εγκαίνια …οίκου ανοχής στην γειτονική Λάρισα


Στο μπαρ έσπευσε κόσμος να την δει από κοντά της με την ατάκα της βραδιάς να ανήκει σε θαμώνα του μπαρ και η οποία σκόρπισε το γέλιο…

«Καλή είναι αλλά και η …θεία της δεν πάει πίσω», βλέποντας έναν εκ των συνοδών της…

Με επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η χθεσινή βραδιά για άτομο που διασκέδαζε σε μπαρ των Τρικάλων


Αρχικά ξεκίνησε φασαρία για την οποία επιστρατεύτηκε περιπολικό της Αστυνομίας.

Η επέμβαση των Αστυνομικών, έδειξε ότι το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν και οι Αστυνομικοί αποχώρησαν.

Με την αποχώρησή τους όμως το επεισόδιο, στο οποίο οι πληροφορίες του trikalanews.gr θέλουν ως «πρωταγωνιστή» Ειδικό Φρουρό, είχε και …δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα οι Αστυνομικοί να επιστρέψουν στο … διάσημο μπαρ της πόλης.

H κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη και ζήτησαν την ενίσχυση δυνάμεων, με αποτέλεσμα να σπεύσει στο σημείο και η Ασφάλεια Τρικάλων συλλαμβάνοντας τον «πρωταγωνιστή» του επεισοδίου….

Για ποιό λόγο έγινε το επεισόδιο, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες και φυσικά από πλευράς Αστυνομίας δεν υπάρχει καμιά επίσημη ανακοίνωση για ένα συμβάν που είναι σοβαρό στην περίπτωση που ο «πρωταγωνιστής» είναι Ειδικός Φρουρός και μάλιστα πολύ γνωστός στην πόλη για την συνδικαλιστική του δραστηριότητα…
trikalanews

Πρωτότυπα κράνη

Έχουμε παρουσιάσει και στο παρελθόν πρωτότυπα κράνη αλλά η συγκεκριμένη σειρά που σας παρουσιάζω σήμερα είναι εκπληκτική.

Facebook «It's free (and always will be)»


Με το μήνυμα: «Το Facebook είναι δωρεάν και έτσι θα παραμείνει», οι διαχειριστές του πιο δημοφιλούς διαδικτυακού τόπου δικτύωσης «ξεκαθάρισαν» τη θέση τους, σε ό,τι αφορά τις φήμες των τελευταίων ημερών.

Το τελευταίο διάστημα, υπήρχε έντονη φημολογία ότι όποιος έχει λογαριασμό στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα πρέπει να καταβάλει χρήματα.

Όσο περνούσαν οι ημέρες οι εν λόγω φήμες ολοένα και «φούντωναν» περισσότερο, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να δώσουν ένα οριστικό τέλος, αναρτώντας το παραπάνω μήνυμα στην κεντρική σελίδα: «It's free (and always will be)»।

newscity1

Οι αδελφές Πρέλιεβιτς πηγαν παραλία

Bookmark and Share

Η Σταρ Ελλάς, Άννα Πρέλιεβιτς, βρέθηκε στη Βουλιαγμένη, για να κάνει το μπάνιο της μαζί με τη μικρή της αδελφή, Τέα, και οι λουόμενοι «έχασαν» το φως τους.

Τα δύο πανέμορφα κορίτσια είναι κυριολεκτικά αχώριστα και οι κοινές τους εμφανίσεις ανεβάζουν τη θερμοκρασία σε απαγορευτικά επίπεδα για την εποχή.

Η Τέα σπουδάζει στο Λονδίνο, αλλά δεν αποκλείει να ακολουθήσει τα βήματα της Άννας, αφού η κοπέλα έχει τα προσόντα για μεγάλα πράγματα στον χώρο της μόδας.

newscity1

Χτυπούσε το κινητό μέσα στο φέρετρο!

Συνέβη σε χωριό της Καρδίτσας την προηγούμενη εβδομάδα. Στην προσπάθεια των ανθρώπων του γραφείου τελετών να μεταφέρουν το φέρετρο με τον αποβιώσαντα για τη νεκρώσιμη ακολουθία, βοήθησαν και δύο συγγενείς της οικογενείας.

Ο ένας εξ’ αυτών είχε το κινητό του τηλέφωνο στην τσέπη απ’ το πουκάμισό του και σκύβοντας πάνω από το φέρετρο του έπεσε μέσα! Όταν ο συγκεκριμένος αντιλήφθηκε την απώλεια του τηλεφώνου παρακάλεσε τη σύζυγο του να τον.. καλέσει από το δικό της κι εκείνος βγήκε από την εκκλησία για να το ψάξει.

Το αστείο και συνάμα μακάβριο της υπόθεσης δεν είναι ότι ένας ήχος ακούστηκε μέσα από το φέρετρο, αλλά το ringtone που είχε επιλέξει ο κάτοχος του: «Μάγισσες φέρτε βότανα…» και αντιλαμβάνεστε τι επικράτησε μέσα στον Ιερό Ναό...

trelokouneli

Θρίλερ στην Κομοτηνή με απαγωγή σερβιτόρας


Θύμα απαγωγής από κάποιον ερωτοχτυπημένο πελάτη της εκτιμάται από τις διωκτικές αρχές της Κομοτηνής ότι έχει πέσει μια πανέμορφη Ρουμάνα σερβιτόρα! Η πρωτοφανής υπόθεση, που έχει αναστατώσει τους κατοίκους και έχει θέση σε κατάσταση συναγερμού τις τοπικές αστυνομικές αρχές, αποκαλύφθηκε όταν η φίλη και συγκάτοικος της 32χρονης Ελενας, μαζί με γείτονές της στην Αγία Βαρβάρα, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τρία άτομα την άρπαξαν με τη βία.

Πόλεμος για τα λουκάνικα στις πλατείες του Βερολίνου

Bookmark and Share

ΒΕΡΟΛΙΝΟ, Είναι συνήθως χαμογελαστός. Ο Ρόλαντ Σμιτ έχει τη φήμη του πιο «χαρούμενου» πωλητή λουκάνικων στο Βερολίνο. Και αυτό παρ΄ όλο που η δουλειά του είναι από τις πιο βαριές και ανθυγιεινές. Ως περιφερόμενος πωλητής στην πλατεία Αλεξάντερπλατς, ο Σμιτ κουβαλά πάνω του ολόκληρο μαγαζί: μια σκάρα βάρους 16 κιλών στην κοιλιά, μια φιάλη αερίου στην πλάτη, και αμέτρητα λουκάνικα, ψωμάκια, και φακελάκια με μουστάρδα και κέτσαπ, γύρω από τη μέση του. Η τιμή του λουκάνικου είναι μόλις 1,20 ευρώ.

Εφαγε 2,5 κιλά πέτρες και έζησε !


Πέρασε τις πέτρες για… μπισκότα !

Περήφανη πρέπει να είναι η ιδιοκτήτρια του Άλφι για την εξυπνάδα του, καθώς ο συμπαθέστατος - κατά τα άλλα - σκύλος έφαγε 2,5 κιλά πέτρες!

Σε πρώτα ιντερνετικά καμάκια ...έχουν εξελιχθεί οι Ελληνες μέσω Facebook!


Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στο διαδίκτυο και στα λεγόμενα κοινωνικά δίκτυα με σκοπό να βρουν το έτερον τους ήμισυ ή ακόμα και έαν δεν το βρουν να φλερτάρουν, να κάνουν παιχνίδι όπως λέμε λαϊκιστή. Και αυτό γιατί ο ελεύθερος χρόνος στις μέρες μας είναι πολύτιμος και δυστυχώς όπως φαίνεται δεν φτάνει ούτε για διαπροσωπικές επαφές.

434 χλμ./ώρα απο το αυτοκίνητο του 1,5 εκατ. ευρώ!


Έσπασε το ρεκόρ ταχύτητας στην πίστα της VW στο Βόλσμπουργκ της Γερμανίας, καταγράφοντας 434,211 χλμ. ώρα.

Την εκπληκτική αυτή ταχύτητα «έπιασε» η νέα έκδοση του Bugatti Veyron 16.4 Super Sports, με τους 1.200 ίππους, που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα σε ειδική εκδήλωση στην Καλιφόρνια, τον ερχόμενο μήνα.

Οι πέντε πρώτοι ιδιοκτήτες του SuperSport θα είναι και οι πιο τυχεροί αφού θα πάρουν στα χέρια τους, το πιστό αντίγραφο του μοντέλου που έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ. Ωστόσο και οι υπόλοιποι που θα επιλεχθούν δεν μπορούμε να τους πούμε και άτυχους, αν και η η τελική ταχύτητα θα έχει περιοριστεί στα 415 χλμ./ώρα και τα 0-100 χλμ./ώρα θα έρχονται σε 2,2΄΄ για λόγους ασφάλειας.

Υπενθυμίζουμε ότι η νέα έκδοση του Veyron κοστίζει πάνω απο 1,5 εκατ. ευρώ και φυσικά θα πουληθεί σε εκλεκτούς και ιδιαίτερα πλούσιους πελάτες.

"Laoura Does Loutraki"

Ε ρε γλέντια... Κυκλοφόρησε το dvd της Λάουρας με τον αθληταρά!! Ο Γιώργος Σακελαρόπουλος δήλωσε πως "Το ότι συμμετέχω σε μια αισθησιακή ταινία δεν σημαίνει ότι θα αφήσω τον αθλητισμό".. Πάλι καλά που μας το είπες γιατί είχαμε μια αγωνία.. Οι φήμες λένε.. ότι ο Γιωργάρας είναι πιο προικισμένος απο τον Ian Scot.. Γιαυτό κάνουν λόγο ότι δεν φοβούνται τις συγκρίσεις οι πρωταγωνιστές.. Αυτα για την ώρα!!

trelokouneli

Γιατί έτσι τον κάνατε τον Έλληνα ορέ π@ύστηδε$.

Μια αλλιώτικη κατάσταση επικρατεί σ’ ετούτη τη χώρα τώρα τελευταία. Μια κατάσταση γκρίνιας μιζέριας και κακομοιριάς. Άνθρωποι μουτρωμένοι σκεφτικοί και θλιμμένοι με κατεβασμένα τα κεφάλια τους στους δρόμους, με μια μιζέρια γενική σ΄ όλη την επικράτεια της πρωτεύουσας εν είδη αιθαλομίχλης να πλανιέται στον αέρα. Χώρα, πρωτεύουσα και ανθρώποι , έτσι ένα πράμα που μόνο λύπη και οίκτο προκαλεί.

Πότε ξανά ‘τανε έτσι ορέ πατριώτη ο Έλληνας;

Γιατί εγώ αλλιώς τον είχα μάθει, και στη φτώχεια του, και στην πείνα του, και στους πολέμους του ακόμα, έξω καρδιά ήτανε, κι αντάμωνε με φίλους και μ’ ένα ούζο και φεύγαν οι καημοί. Και σκλαβωμένος που ήτανε, και χούντες που περάσανε επάνω του, τη γροθιά στο μαχαίρι βαρούσε, όλη μέρα στο μεροκάματο και το βράδυ στην ταβέρνα, ένα μισόκιλο όλη η παρέα και έξω και καλή καρδιά. Την καλημέρα σου ‘λεγε και σου ‘ριχνε και μια στην πλάτη να σε....

Προσοχή Νέος Κίνδυνος Στο Mozilla Από Κακόβουλο Add-on

Ένα add-on του Mozilla περιείχε κακόβουλο κώδικα με αποτέλεσμα να αποκαλύπτει τα ευαίσθητα στοιχεία των χρηστών.

Σύμφωνα με το επίσημο blog της Mozilla, εδώ και παραπάνω από ένα μήνα, ένα addon με την ονομασία "Mozilla Sniffer" έκλεβε τα usernames και τους κωδικούς πρόσβασης από τους χρήστες που το είχαν εγκαταστήσει.

Το συγκεκριμένο addon έχει ανέβει...

Σε Ποιόν Ανήκει Τελικά Το Facebook;

Ένας web designer ισχυρίζεται πως είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης του Facebook και ζητά από τον Zuckerberg να του παραδώσει τις μετοχές της εταιρείας που του ανήκουν.

Ο Paul D. Ceglia από τη Νέα Υόρκη πρόκειται να γίνει πρωταγωνιστής μίας πολύ ενδιαφέρουσας δικαστικής διαμάχης αφού κατέθεσε μήνυση κατά του ιδρυτή του Facebook Mark Zuckerberg ζητώντας του να του παραδώσει τις μετοχές της εταιρείας που του ανήκουν.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ceglia, το 2003 υπέγραψε σύμβαση με τον Zuckerberg...

Το Ταξίδι Αρχίζει Νωρίς.....

Ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη σεζόν 2010-2011, στα Τίρανα της Αλβανίας κόντρα στην Μπέσα (21:30,- NovaSports1) για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Την στιγμή που η ομάδα ακόμη χτίζεται μεταγραφικά, ο Εβαλντ Λίνεν τόνισε ότι δεν φοβάται το άγνωστο και πιστεύει ότι αρκεί ένα καλό παιχνίδι της ομάδας του για να έρθει η νίκη με «καθαρό» σκορ. Ο Ολυμπιακός ζει μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Παιχνίδι, τόσο νωρίς στη σεζόν δεν έχει συνηθίσει να δίνει αλλά όπως είπε και ο Λίνεν, δεν μπορεί να το αποφύγει. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο παιχνίδι τους...

«Βασιλικό» συμβόλαιο στον Γκοβού!

Πλουσιοπάροχα πριμ και μπόνους που εντάσσονται στη λογική επίτευξης των στόχων του Παναθηναϊκού –μέχρι και αυτό της κατάκτησης του Champions League- περιλαμβάνει το συμβόλαιο του Σίντνεϊ Γκοβού, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Sportday». Στα 5 εκατ. ευρώ τα δεδομένα κέρδη του Γάλλου, που βέβαια μπορούν να εκτοξευθούν με μια καλή παρουσία του ίδιου και του Παναθηναϊκού.

"Εάν πάρουμε την κούπα υπόσχομαι…"

"Εάν πάρουμε την κούπα  υπόσχομαι..."
Όπως έγινε γνωστό, οι 23 άσοι της "φούρια ρόχα" που πήραν μέρος στο 19ο Παγκόσμιο Κύπελλο είχαν βάλει σε έναν κλειστό φάκελο ένα χαρτί με το τί θα έκαναν σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου, με την μαδριλένικη εφημερίδα "Marca" να αποκαλύπτει την Τρίτη (13/7) το περιεχόμενο των φακέλων τους (οι οποίοι θα ανοίγονταν μόνο αν έπαιρναν την κούπα)!


Παραλία στην Κίνα

Paradise Beach

Παραπάνω βλέπετε την διάσημη Paradise Beach της Μυκόνου… Σας φαίνεται να έχει πολύ κόσμο; Προτιμάτε κάτι πιο ήσυχο; Δείτε στη συνέχεια πως είναι μια παραλία στην Κίνα των 1.34 δισεκατομμυρίων κατοίκων, όταν η θερμοκρασία αγγίζει τους 35 βαθμούς!

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΕΗ..

Άνθρωποι αυτοκτονούν για χρέη. Την ίδια στιγμή που άλλοι συνεχίζουν να ζουν μέσα στα πούπουλα έχοντας κλέψει δημόσιο χρήμα, ατιμώρητοι, έτοιμοι για κάποια κρουαζιέρα ή μια ωραία ξάπλα στο εξοχικό δίπλα στη πισίνα.

Αν αυτό δεν είναι ξεφτίλα ενός κράτους τότε τι είναι?
Μιλάμε για κανονικές συμμορίες.
Με θύτες και θύματα.

Οι γκάνγκστερ έχουν τύψεις? Προβληματίζονται για τις ληστείες, τους φόνους, τις αυτοκτονίες, το μακελειό που μπορεί να προκαλέσουν? Όχι βέβαια.
Η αξιοπρέπεια, το να μην μπορείς να βγεις στο δρόμο γιατί νοιώθεις ντροπή είναι χαρακτηριστικό ανθρώπων που ότι και να έγινε έχουν φυλαγμένο μέσα τους κάποιο φιλότιμο.

Είδατε να πέφτουν παραιτήσεις βροχή?
Είδατε να κρύβονται για να μην τους βλέπει ο κόσμος?
Είδατε έστω και έναν να ...

Ο πόλεμος των κόσμων: Adidas Vs Nike

Ξεκίνησε πριν από δυο δεκαετίες και μαίνεται ανελέητος μέχρι τις μέρες μας, με στόχο την ολοκληρωτική επικράτηση στα γήπεδα. No prisoners!
Στο Μουντιάλ του 1974, o Γιόχαν Κρόιφ αποφάσισε να φορέσει φανέλα με δύο ρίγες, αντί των τριών της Adidas των συμπαικτών του, διότι είχε προσωπική συμφωνία με την Puma. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998, «ψιθυρίστηκαν» έντονα οι θεωρίες συνομωσίας, σχετικά με το αν η συμμετοχή του (ασθενούς) Ρονάλντο στον τελικό Βραζιλίας-Γαλλίας ήταν αποτέλεσμα πιέσεων της Nike που «έντυνε» τον παίκτη και τη «σελεσάο». Στη φετινή διοργάνωση, πάντως, «μιλούν» απλά οι αριθμοί, που αποδεικνύουν ξανά ότι...

Φτερά έκαναν 2 τρακτέρ στο Δομοκό, μέσα σε μια νύχτα


Το περιστατικό συνέβη προχθές το βράδυ, όταν κάποιοι θρασύτατοι, φόρτωσαν δυο ολοκαίνουργα τρακτέρ σε νταλίκα και εξαφανίστηκαν.
Το ένα το φόρτωσαν μαζί με το αλέτρι, ενώ το άλλο χωρίς την πρέσα που κουβαλούσε, γιατί δεν χωρούσε στην νταλίκα...

Tάπα αλά Shaquille O Neal από τον Σχορτσανίτη (vid)

Θύμισε Shaquille O' Neil, στο δεύτερο παιχνίδι των Los Angeles Clippers στο Las Vegas. Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης σαφώς βελτιωμένος, έκλεψε την παράσταση με την τάπα που...μοίρασε στον σέντερ του Chicago Johnson, στην προσπάθεια να καρφώσει τη μπάλα.

Ο Έλληνας σέντερ αποθεώθηκε από τους θεατές και κέρδισε ...

Στη Μίλαν ο ”Socrates”


Παίκτης της Μίλαν θα πρέπει να θεωρείται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και παράλληλα πραγματοποιεί μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές που έχει κάνει ποτέ Έλληνας...

Papandreou: "Οι ξένοι θα μας σώσουν"...

Είναι κοινή πεποίθηση ότι έχουμε ένα διεθνιστή και κοσμοπολίτη ... "πρωθυπουργό".
Και το λέμε αυτό γιατί προσφεύγει πάντα στα φιλαράκια του "έξωθεν" για να τον βοηθήσουν στο έργο που ανέλαβε να φέρει σε πέρας. Κάθε μέρα φροντίζει να μας το επιβεβαιώνει.
Για παράδειγμα, από τη Σύμη, σε συνάντηση με δημοσιογράφους στα πλαίσια του Συμποσίου (τι υπέροχα αυτά τα συμπόσια... τρώμε, πίνουμε, μιλάμε, όλα πληρωμένα... λέμε και καμιά @@ριά να περνάει η ώρα) τι είπε πάλι:...

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΡΑΜΑ ΜΕ «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ» 52ΧΡΟΝΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑ ΜΑΝΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΠΩΛΕΙ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΤΗΣ.ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ!!!

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ 2010 ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΖΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...

Ώρα 11 το πρωί. Χτυπά των τηλέφωνο των Μικρών Αγγελιών του Πρωινού Λόγου. Σηκώνει το ακουστικό η αρμόδια υπάλληλος και στην άλλη άκρη με δυσκολία ακούγεται μια τρεμάμενη γυναικεία βραχνή φωνή που λέει: «Πέστε μου παρακαλώ, πόσο κοστίζει μια μικρή αγγελία, είναι μόνο δυο γραμμές. Να γίνει όμως με ζωηρά γράμματα για να διαβάζεται εύκολα. Έχω άμεση ανάγκη, πρέπει να βρω το γρηγορότερο μια λύση…»
Και αφού η υπάλληλος της εξήγησε τα περί κόστους, η κυρία συμφώνησε και σχεδόν κλαίγοντας υπαγορεύει την αγγελία: «Λόγω μεγάλη ανάγκης πωλείται νεφρό σε καλή τιμή. Πληροφορίες… (κινητό τηλέφωνο)»!Η υπάλληλος των Αγγελιών κυριολεκτικά «πάγωσε», συγκλονίστηκε, της «πιάστηκε η φωνή»! Βουβό και από τη άλλη άκρη το τηλέφωνο και μόνο στο βάθος ακούγονταν κάποιοι λυγμοί… Μετά από λίγο μίλησε με σπασμένη φωνή και πάλι η...

Και μετά την οργή;

"..σε τι μετουσιώνεται η μαζική αποδοκιμασία,η οργή, που τη νιώθει κανείς, σχεδόν την ακουμπάει και στον περίγυρό του, στις βαριές, όλο και πιο βαριές κουβέντες που ακούει για την πολιτική και τους πολιτικούς και τις οποίες αναμεταδίδουν ακόμα και ραδιοφωνικοί ή τηλεοπτικοί αστέρες που μια χαρά τα πήγαιναν ώς τώρα με τις κάθε λογής εξουσίες;"

Τα ποσοστά, όπως προκύπτουν από τις πρόσφατες σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης, είναι συντριπτικά: το 90% των πολιτών αποδοκιμάζει τα μέτρα για το εργασιακό και το ασφαλιστικό μιας κυβέρνησης που ευκολύνεται να υποδύεται την εξαναγκασμένη από το Μνημόνιο.
Ταυτόχρονα η λαϊκή δυσαρέσκεια αποτυπώνεται στον καταποντισμό της εκλογικής επιρροής του ΠΑΣΟΚ και της Ν. Δ., αλλά και στη συρρρίκνωση της δημοτικότητας των αρχηγών τους.
Στο...Βαρόμετρο Ιουλίου της Public Issue, το 79% των ερωτηθέντων εμφανίζεται δυσαρεστημένο από την κυβέρνηση, το δε 88% δυσαρεστημένο από την αξιωματική αντιπολίτευση.
Οσο για τον «Κανέναν», το φάντασμα αυτό των δημοσκοπήσεων, φαίνεται ότι...

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ!!!

Πρεμιέρα των θερινών εκπτώσεων την Πέμπτη 15 Ιουλίου. Θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου.
Οι μειώσεις τιμών αναμένεται να φθάσουν έως και το 70% και οι καταστηματάρχες ελπίζουν να προσελκύσουν με τον τρόπο αυτό το ενδιαφέρον των καταναλωτών και να αντισταθμίσουν τη μείωση των πωλήσεων τους το προηγούμενο διάστημα.
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου απέστειλε οδηγίες προς τις Ομοσπονδίες και τους 257 Εμπορικούς Συλλόγους μέλη της σε όλη την χώρα, ώστε να ενημερώσουν έγκαιρα όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις των περιοχών τους, να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα κάτωθι:...

salzwasserliebe


Αν έγινα φιλόσοφος, αν επεδίωξα τόσο επίμονα τη φήμη, που ακόμα περιμένω, όλα έγιναν βασικά για να μπορώ να ρίχνω γυναίκες

Ζαν-Πωλ Σαρτρ




John Lee Hooker - One Bourbon, One Scotch, One Beer




larissaagorakanenas

ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ

Καθόμουν στο κήπο. Ήσυχα. Δεν με ενοχλούσε κανείς. Προσπάθησα να ρεμβάσω.
Αδύνατον. Έκανα μια δεύτερη προσπάθεια με επαγγελματικό πλέον τρόπο. Έχω κάνει τόσα «ρεμβάσματα» στη ζωή μου που πρέπει να κατέχω τη τεχνική πλέον, διάολε!
Μηδέν.

Πιάνω συχνά τον εαυτό μου τελευταία να λειτουργεί μ΄ενα συναισθηματικό επαγγελματισμό.
Έχω πείρα πως βάζεις τα κλάματα, άρα άμα θέλω βάζω τα κλάματα τώρα.
Έχω γελάσει τόσες φορές που μπορώ να δημιουργήσω γέλιο. Μπορώ να δημιουργήσω θυμό. Μπορώ να δημιουργήσω όνειρα κι εφιάλτες.

Κι όμως κάτι μου έχουν κλέψει μέσα από το σπίτι. Ύπουλα. Χωρίς να προλάβω να το πάρω χαμπάρι. Θέλω να μου επιστραφεί ο ...

Το νέο σήμα του Παναθηναϊκου ...Νέα εποχή για το ''τριφύλλι''

Παρουσιάστηκε στο διαδύκτιο το νέο σήμα του Παναθηναίκού. Είμαστε και εμείς από τα τυχερά παιδιά που πρώτοι μεταξύ πρώτων σας το δίδουμε στην οθόνη σας.Ομολογούμε ότι είναι εντυπωσιακό το νέο ''τριφύλλι''...

δείτε την φώτο.....

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan