Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Στους 19 οι νεκροί στο Love Parade στη Γερμανία (Video)

Μπορείτε να μαντέψετε τι είναι αυτό?

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει ένα ογκώδη αντικείμενο να το φορτώνουν σε ένα αεροπλάνο. Μπορείτε να βρείτε τι είναι αυτό το τεράστιο "κουτί"?
Ενημερωτικά, η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1956…
Επειδή είναι λιγουλάκι δύσκολο σας δίνω την λύση:

Μαριάννα Ντούβλη : Φούσκωσε τα χείλια της για να μοιάζει στη Μέριλιν Μονρόε…Δείτε την!

Χάνει το πρώτο ματς κόντρα στον Άγιαξ ο Μουσλίμοβιτς


Ο Βόσνιος επιθετικός δεν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς που τον ταλαιπωρούσαν τις τελευταίες ημέρες. Ο Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την αποστολή.

Η επιστροφή του Drseeng

Νέα φορο-καταιγίδα το Φθινόπωρο..


ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ με 7 νέα φορολογικά μέτρα, τα οποία πρέπει να αποδώσουν πρόσθετα φορολογικά έσοδα τουλάχιστον 4,2 δισ. ευρώ, θα βρεθούν οι έλληνες φορολογούμενοι μέσα στο 2011. Ακόμη μια φορά, το «πακέτο», που περιγράφεται σε γενικές γραμμές στο μνημόνιο, και το οποίο μελετάται ήδη και θα οριστικοποιηθεί το φθινόπωρο, θα αγγίξει το σύνολο των πολιτών, καθώς μεταξύ άλλων περιλαμβάνει νέα αύξηση του ΦΠΑ, αυτή τη φορά μέσα από τη μετάταξη προϊόντων και υπηρεσιών από τον χαμηλό συντελεστή του 11% στον βασικό συντελεστή του 23%, αύξηση των..

Tα χειρότερα επαγγέλματα για το καλοκαίρι

Καλοκαιράκι είναι, το βραδάκι θες σαν άνθρωπος να βγεις έξω με την παρέα σου να πιεις ένα ποτάκι να δροσίσεις το φάρυγγά σου και να ξεσκάσεις και στο τέλος να γυρίσεις σπίτι σου χαλαρός και ξένοιαστος.
Έλα όμως που αν είσαι κάποιας ηλικίας (30+) και αποφασίζεις μετά από αιώνες να πατήσεις το πόδι σου σε night club, τραβάς τα πάνδεινα… Στριμωξίδι, αποπνικτική ζέστη, τσιγαρίλα (χαλασμένη η οροφή), σωματικές επαφές με άλλους ιδρωμένους…

Για το troktiko...

 Γράφει η Μαρίνα Αντωνιάδου

Από χθες το πρωί που έμαθα για το κλείσιμο του τρωκτικού δεν μπορώ να το πιστέψω… Εγώ όπως και οι φίλοι μου. Αποτελούσε μια από τις βασικές σελίδες της ενημέρωσής μας. Μια σελίδα με συνεχή ροή ειδήσεων. Μια σελίδα που διαβάζαμε απόψεις και φωνές συνανθρώπων που μας άγγιζαν, που νιώθαμε ότι μας καταλαβαίνουν και τους καταλαβαίνουμε. Το τρωκτικό μιλούσε στην καρδιά των νέων ανθρώπων αλλά και πολλών όσων γνώριζαν να χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες. Μας εξέφραζε, μιλούσε την γλώσσα της λογικής αλλά και της καρδιάς. Μας άκουγε, πρόβαλε το πρόβλημά μας.

Το τρωκτικό όμως δεν περιοριζόταν σε απλή αναπαραγωγή ειδήσεων ή μηνυμάτων του κόσμου. Έβγαζε ειδήσεις και συχνά...

Τσιπουράκι και χασισάκι "γλάστρας" στην βεράντα...


"Κάτω το ουίσκι πάνω τα χύμα" - Σχόλιο του Κώστα Τόλη στην "Ενημέρωση" των Τρικάλων.

"ΑΚΟΜΑ και τις συνήθειες των πότηδων αλλάζει η οικονομική κρίση οδηγώντας τους σε φθηνότερα ποτά και σε αύξηση της κατανάλωσής τους στο σπίτι!
Το ουίσκι, πρώτο στις προτιμήσεις των καταναλωτών, έχει αρχίσει να χάνει σημαντικό έδαφος, προς όφελος της μπίρας, του χύμα κρασιού και λίαν προσφάτως του χύμα τσίπουρου....

Βρήκαν Γιγαντιαίο Μόριο Άνθρακα!

Τα μεγαλύτερα μόρια άνθρακα που έχουν εντοπιστεί ποτέ ανακαλύφθηκαν στο... διάστημα από Καναδούς, Αμερικανούς και Γάλλους επιστήμονες.

Oπως αναφέρεται στην έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Science», πρόκειται για τον λεγόμενο «τρίτο τύπο» άνθρακα που αποτελείται από τρισδιάστατα σφαιρικά μόρια σε μέγεθος μπάλας ποδοσφαίρου (bucky-balls) και εντοπίστηκαν τυχαία όταν οι επιστήμονες αναζητούσαν κάτι άλλο χρησιμοποιώντας το υπέρυθρο τηλεσκόπιο «Σπίτσερ» της NASA...

Ένας Καφές Την Ημέρα Δεν Βλάπτει Τις Εγκύους!

Μέχρι τώρα υπήρχε η άποψη ότι ο καφές ενοχλεί κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Όμως επιστήμονες λένε πως ένας καφές δεν βλάπτει.

Αμερικανοί ειδικοί αναφέρουν ότι ένας καφές την ημέρα δεν προκαλεί κάποιο πρόβλημα στις εγκύους ενώ ως σήμερα υπήρχε η άποψη στην επιστημονική κοινότητα ότι η καφεΐνη ακόμη και σε μικρές ποσότητες είναι επιβλαβής για την κύηση.

Ειδικοί του Αμερικανικού Κολεγίου Μαιευτικής και Γυναικολογίας...

''ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ DNA ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ!

Οι άνθρωποι που στέλνουν δείγματα του σάλιου τους σε εταιρίες, οι οποίες προσφέρουν γενετική ανάλυση και δημιουργία προσωπικού "προφίλ" DNA, προκειμένου να διαπιστώσουν τον κίνδυνο να πάθουν διάφορες ασθένειες, είναι πολύ πιθανό ότι θα πάρουν δυσερμήνευτα και διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα με την εταιρία, με συνέπεια η όλη διαδικασία να είναι παραπλανητική, σύμφωνα με δηλώσεις αμερικανών κυβερνητικών αξιωματούχων σε επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

Οι αμερικανικές δημόσιες υπηρεσίες (Government Accountability Office-GAO) πραγματοποίησαν μυστική έρευνα σε τέσσερις μη κατονομαζόμενες εταιρίες που προσφέρουν στο κοινό τέτοιες γενετικές αναλύσεις και "προφίλ" DNA (οι σχετικές υπηρεσίες διαφημίζονται ευρέως και στο διαδίκτυο, με συνέπεια άνθρωποι από πολλές χώρες να στέλνουν δείγματα σάλιου). Οι ερευνητές του GAO, σύμφωνα...

"ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΕΣ" ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ισχυρές ενδείξεις ότι η τήρηση της παραδοσιακής μεσογειακής διατροφής μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του μαστού στις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση, υποστηρίζει νέα μελέτη η οποία δημοσιεύεται στο έγκριτο αμερικανικό περιοδικό διατροφής "American Journal of Clinical Nutrition".

Η έρευνα είναι η πρώτη μελέτη που αξιολογεί τη σχέση της παραδοσιακής μεσογειακής δίαιτας με τον καρκίνο του μαστού σε χώρες της Μεσογείου. Εγινε σε δείγμα 14.807 γυναικών, οι διατροφικές συνήθειες των οποίων καταγράφηκαν για δέκα χρόνια.

Από αυτές, οι 240 εμφάνισαν καρκίνο του μαστού...
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan