Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Μύρωνας Στρατής: Eρωτευμένος με παρουσιάστρια

«Πάνω απ’ όλα θέλει να τον θέλει» η... Μαίρη! Ο Μύρωνας Στρατής μπορεί να το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό, όμως είναι ζευγάρι με την Μαίρη Συνατσάκη. Το κορίτσι που γνωρίσαμε από το μουσικό κανάλι και το καλοκαίρι μας έλεγε «Εlatte» στο πλευρό της Ράνιας Θρακιά είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή. Αυτό δεν αναμένεται να βγουν και να το...

VIDEO : Χριστίνα Λαμπίρη vs Σταματίνα Τσιμτσιλή : Βρείτε τις διαφορές

Απλά παρακολουθείστε και ανακαλύψτε τις διαφορές .... Βοηθητικά στοιχεία : Ίδια μέρα - ίδια ώρα - (απλά άλλο κανάλι)


"Με τρελαίνει ο Μέσι"

Είναι μόλις 21 ετών και κατάγεται από το Περού έχοντας ήδη έναν τίτλο ομορφιάς στο ενεργητικό της αφού εκλέχτηκε Miss Peru 2007. Η Περουβιανή λοιπόν καλλονή δηλώνει λάτρης του ποδοσφαίρου και ειδικά της εθνικής ομάδας της Αργεντινής. Ο λόγος ποιος άλλος; Ο Λιονέλ Μέσι και τα μαγικά του!

«Τρελαίνομαι να παρακολουθώ στην τηλεόραση τον Λιονέλ Μέσι. Κάνει μαγικά μέσα στο γήπεδο» λέει η 21χρονη Τζέσικα Μπαράδες. Αυτή μπορεί να τρελαίνεται απο τον Μέσι αλλά τρελαίνει όλους τους υπόλοιπους. Απολάυστε την!...

Πόσα χρήματα βγάζει ο Justin Bieber σε μια νύχτα;

Αρκετά...Βασικά κάτι παραπάνω από αρκετά!
Όλοι μας είχαμε μια μικρή υποψία πως ο πιτσιρικάς βγάζει αρκετά χρήματα,αλλά αυτό το ποσό δεν νομίζουμε να πέρασε από κανενός το μυαλό.Ο τραγουδιστής λοιπόν μπορεί να κερδίσει σε μια νύχτα το ποσό των 300.000 δολλαρίων!Μην μας πείτε πως ακόμα να λιποθυμήσετε;Μπορεί να έίναι διάσημος μόνο δυο χρόνια αλλά κερδίζει 300.000 δολλάρια το τονίζουμε σε κάθε του show,ποσό που ξεπερνάει και εκείνο του Drake που σε μια βραδία κερδίζει 64.000 δολλάρια....Wow!Αν συνεχίσει έτσι μέχρι τα 18 του θα είναι ζάμπλουτος.
Και όσοι δέν ξέρουν για ποιόν μίλαμε ας δούνε το παρακάτω βίντεο...

Σκύλοι, επαγγελματίες χορευτές

Sexy iPhone Girls (Photos)






Σας παρουσιάζουμε 32 επιχειρήματα που θα σας πείσουν ότι το iPhone αποτελεί το καλύτερο κινητό τηλέφωνο για φωτογραφίες!.....

Τυφλώνεται τρεις φορές την εβδομάδα!


Μια πολύ ασυνήθιστη πάθηση ταλανίζει την 21χρονη Νάταλι Άντλερ από την Αυστραλία.

Η νεαρή «τυφλώνεται» τρεις ημέρες την εβδομάδα, ενώ τις υπόλοιπες βλέπει κανονικά. Η περίεργη αυτή πάθηση εμφανίστηκε στη νεαρή κοπέλα πριν τέσσερα χρόνια, μετά από μόλυνση της ρινικής χώρας. Έτσι, μια ημέρα, ξύπνησε με τα μάτια ερεθισμένα και δεν μπορούσε με τίποτα να τα ανοίξει. Από τότε τα μάτια της παραμένουν κλειστά τρεις μέρες την εβδομάδα.

Οι οφθαλμίατροι δεν γνωρίζουν τι προκαλεί αυτό το φαινόμενο και οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι πιθανότατα είναι το μοναδικό άτομο στον κόσμο με αυτήν την πάθηση!

Πηγή

Ο Σακίλ Ο νιλ σπάει την μπασκέτα!

Απολαύστε ένα βίντεο του Σακίλ Ο νιλ από τα παλιά, όπου στην προσπάθεια του να κάνει ένα κάρφωμα, σπάει την μπασκέτα! Όχι μεταφορικά, αλλά κυριολεκτικά. Ο θηριώδης Αμερικανός σέντερ, ρίχνει κάτω το ταμπλό και μάλιστα παραλίγο να το δεχτεί και στο κεφάλι… Το αξιοσημείωτο ωστόσο, είναι πως αυτός ο σπουδαίος παίκτης τότε ήταν ο μισός από ότι είναι τώρα!

Η φωτογραφία της ημέρας

Ο SUPERMAN ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ !!!!

Κι όμως, ένας άντρας στην Χιλή υποδείθηκε τον γνωστό ήρωα, αφού χωρίς κανένα φόβο, ρίσκαρε την ζωή του για να σώσει ένα αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν στις ράγες ενός τρένου την ώρα που πήγε να περάσει...

Δείτε τις συγκλονιστική ιστορία μέσα από μία φωτογραφία-βίντεο...

Ιστορίες φαντασμάτων για γερά νεύρα

Ο όρος «φάντασμα» παραπέμπει ετυμολογικά σε δημιούργημα της φαντασίας. Είναι άυλες μορφές οι οποίες τρομάζουν τους ανθρώπους και συνδέονται με την ζωή μετά την ζωή. Πόσο ψεύτικες είναι τελικά οι ιστορίες μυστηρίου με πρωταγωνιστές τέτοια πλάσματα που απλώνονται ως αστικοί μύθοι και στοιχειώνουν τις σκέψεις και τους εφιάλτες μας;
Όπως και να ‘χει, η κλισέ εικόνα του φαντάσματος που είχαμε από παιδιά στο μυαλό μας ως περιπλανώμενο λευκό σεντόνι, άντε και καμία αλυσίδα να σέρνεται για να έχουμε και ηχητικό εφέ, ωχριά μπροστά στα πλάσματα που οι τοπικές παραδόσεις ανήγαγαν σε φρικιαστικές μορφές ή αλλόκοτες παρουσίες που απλώνουν ένα πέπλο μυστηρίου στα λημέρια τους.

Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, ένα οδοιπορικό στην «σκοτεινή πλευρά» των περιοχών της Ελλάδας, οι οποίες γέννησαν σύγχρονους Casper και προσέλκυσαν με τις ανατριχιαστικές φήμες επίδοξους ghostbusters ή έδιωξαν αντίστοιχα πολλούς ανυποψίαστους ανθρώπους με ασπρισμένα πρόσωπα και κομμένα ήπατα...

Ραδιοφωνικός παραγωγός βίαζε ανήλικη επί 7 χρόνια!

Στο σκαμνί θα καθίσει ραδιοφωνικός παραγωγός κατηγορούμενος για τον βιασμό και την αποπλάνηση ενός ανήλικου κοριτσιού.

Ο εφιάλτης της 14χρονης μαθήτριας άρχισε πριν από επτά χρόνια και διήρκεσε σχεδόν ένα χρόνο, μέχρι που ο πατέρας της κατάλαβε τι συνέβαινε και έσωσε το παιδί του από τις διεστραμμένες ορέξεις του ραδιοφωνικού παραγωγού.

Μία λίμο, 9 μπράβοι, 2 αλεξίσφαιρα για τα μάτια της Μαριάννας...

Ένα απίστευτο σκηνικό έζησαν οι θαμώνες του αεροδρομίου Λάρνακας χθες το μεσημέρι. Απο την αίθουσα αφίξεων πέρασε η Μαριάννα Ντούβλη η οποία σε δηλώσεις της ανέφερε πως εδώ και λίγες μέρες ονομάζεται Marianna D, μετά την απαγόρευση του πρώην συζύγου της να χρησιμοποιεί το επίθετο του. Ετοιμάζω καινούριο dvd με την συμμετοχή πολλών ανδρών και γυναικών. Θα πάθετε την πλάκα σας» πρόσθεσε. Την Ελληνίδα πορνοστάρ συνόδευαν εννέα σωματοφύλακες ενώ επιβιβάστηκε σε μια λευκή λιμουζίνα όπου πίσω της για να μην την «απαγάγει» κανείς ακολουθούσαν δυο πολυτελές αλεξίσφαιρα αυτοκίνητα. Το όλο σκηνικό άφησε άφωνους όσους βρέθηκαν εκεί με την ίδια να δείχνει να...
απολαμβάνει απόλυτα την χλιδή. Απόψε η Μαριάννα Ντούβλη θα εμφανιστεί στην εμπορική Στοά Λευκωσίας στο club Backroom σε μια πολύ καυτή βραδιά.


Πηγή

10 ομοιότητες αντρών και υπολογιστών



Διαβάστε παρακάτω τις 10 ομοιότητες αντρών και υπολογιστών


1. Έχουν αποθηκεύσει πολλά δεδομένα αλλά ακόμα έχουν χωρητικότητα και για άλλα,

2. Ένα πιο εξελιγμένο μοντέλο βρίσκεται πάντα στην επόμενη γωνία,

3. Δείχνουν ωραίοι και καθαροί μέχρι να τους μεταφέρεις σπίτι,

4. Καλό είναι να κρατάς backup,

5. Θα κάνουν ότι τους ζητήσεις αρκεί να βρεις τα σωστά κουμπιά,

6. Μπορείς να παίξεις πολλά παιχνίδια,

7. Για να τραβήξεις την προσοχή τους πρέπει να τους ανάψεις,

8. Τα φώτα είναι ανοιχτά, αλλά κανείς δεν είναι στο σπίτι,

9. Αν τους δώσεις πολύ ισχύ τους έκαψες,

10. Το μέγεθος μετράει.

Πηγή

Τεστ αντίληψης

Τεστ αντίληψης. Για να δούμε ποσο καλοί είστε...

Ακούστε το νέο τραγούδι της Λένας Αλκαίου

Ακούστε το νέο τραγούδι της Λένας Αλκαίου με τίτλο 'Το έγκλημα μου'

Στίχοι: Γιώργος Κρητικός
Μουσική: Γιάννης Νικολάου

Μακελειό σε φυλακή της Βενεζουέλας

16 νεκρούς και 35 τραυματίες άφησε πίσω της τετραήμερη εξέγερση στη φυλακή Τοκορόν της Βενεζουέλας.
Ουσιαστικά πρόκειται για «πόλεμο» μεταξύ δυο αντίπαλων συμμοριών. Οι κρατούμενοι ήταν οπλισμένοι με αυτόματα όπλα, ακόμη και με χειροβομβίδες. Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της εβδομάδας, όταν σκοτώθηκε ο αρχηγός μιας από τις συμμορίες που ήλεγχε ένα μέρος της φυλακής.

Αρχικά,...

10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία;;;

Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα! Σας το μεταφέρω απλά. Όσοι είναι του ιατρικού κλάδου ή γνωρίζουν αντίστοιχα, ας τους το μεταδώσουν. Ίσως να υπάρχει αλήθεια και σκοπιμότητα ταυτόχρονα… Οι ωφελιμότητες του λεμονιού....

Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλίας του Απόστολου Παπατόλια

Κλείδωσαν πριν λίγη ώρα τα ονόματα που θα οριστούν από το ΠΑΣΟΚ για τη θέση των αντιπεριφερειαρχών των νομών της Θεσσαλίας.




Πριν λίγη ώρα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Παπατόλια με τον Γ.Γ. ΠαΣοΚ κ. Καχριμάκη όπου συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα ονόματα των αντιπεριφερειαρχών του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια Θεσσαλίας .

Ως υποψήφια αντιπεριφερειάρχης για τα Τρίκαλα ορίζεται η κα Λώρεν Κασσοπούλου, πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου .

Για την Καρδίτσα ορίζεται ο Φώτης Αλεξάκος νυν Νομάρχης Καρδίτσας, για τον Νομό Μαγνησίας ο κ Δημήτρης Μεργιαλής νυν αντινομάρχης Μαγνησίας με θέματα αγροτικά και παράλληλα ασκεί καθήκοντα αναπληρωτή Νομάρχη και για τον Νομό Λάρισας η κα Λίτσα Λιακούλη επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης της Νομαρχίας Λάρισας.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Απόστολος Παπατόλιας θα μεταβεί αύριο στην Καλαμπάκα όπου από κει θα ανακοινώσει το όνομα του συνδυασμού όπως επίσης και το λογότυπο.

Πηγή

Θα μας τρελλάνουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα..

Μάλλον "τα χώσανε" στην Google να βγάζει "πιπίνια" αν ψάχνει κανείς φωτογραφίες τους !
Δεν εξηγείται αλλιώς...

Google - αναζήτηση του ονόματος ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ

Μετά τον Ταμήλο τόκανε κι ο Λάππας...







Google εικόνες - αναζήτηση ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΠΠΑΣ η ΤΑΜΗΛΟΣ και θα το διαπιστώσετε...!











Aλλά και κείνος ο ΜΠΟΥΤΙΝΑΣ της Καλαμπάκας, δεν πάει πίσω... Όλο δίπλα σε...μωρά βγαίνει.!!!



























Ο έτερος από Πύλη μεριά ΠΑΝΤΕΡΑΣ που μάλλον δεν..."τάχωσε" στην αναζήτηση βγαίνει δίπλα από λύκους και τσακάλια...!




Πηγή

Παραγωγή πορνό με Δανό πρωταγωνιστή

Νέα πορνό ταινία διαρκείας 90+ λεπτών από τον Σιρινάκη και την ΠΑΕ ΠΑΟ
-"Τα Δανέζικα Λουκάνικα"
Επίσης στην ίδια σειρά κυκλοφορούν
- "το Βαζελικό" (remake από το Βουκολικό)
-"ο Δανός θα χτυπήσει 2 φόρες"
-"Δανέ Δανέ έλα να κάνουμε κονε"
και άλλα πολλά στην τηλεόραση της ΝΕΤ.

Τρέιλερ απο την ταινία...

To Μπουρμπουάρ δεν είναι πόλη της Γαλλίας!


Το πουρμπουάρ (Pourboire) δεν είναι πόλη της Γαλλίας! Το συγκεκριμένο άρθρο είναι αφιερωμένο στους απανταχού ταλαιπωρημένους βοηθούς,σερβιτόρους-ες και μπάρμαν-γουμαν! Βλέποντας..
το μπουρμπούρι να μειώνεται όλο και περισσότερο προτείνω να φορέσετε μια τέτοια μπλούζα μπας και θυμηθούν οι μπεκρήδες πελάτες να αφήσουν κανα ευρώ παραπάνω..!!
Συνάδελφοι! Υπομονή .. ! Δεν μπορεί , κάποτε… θα το πάρουμε το πτυχίο!!

Πηγή

Ανακαλούνται 10 εκατομμύρια παιδικά παιχνίδια

Πάνω από 10 εκατομμύρια παιχνίδια της εταιρίας Fisher Price θα ανακληθούν ύστερα από διαταγή των αμερικανικών αρχών. Τα 7 εκατομμύρια αφορούν τρίκυκλα ποδήλατα για λόγους ασφάλειας.
"Οι καταναλωτές πρέπει να σταματήσουν άμεσα να χρησιμοποιούν τα προϊόντα που έχουν ανακληθεί αν δεν δοθεί κάποια άλλη οδηγία", αναφέρει η ειδική επιτροπή για την ασφάλεια των προϊόντων.

Όπως αναφέρει η εταιρία, μικρά κομματάκια φεύγουν από τα παιχνίδια με κατάληξη το στόμα των παιδιών. Όσον αφορά τα τρίκυκλα το πρόβλημα είναι στο κλειδί που εξέχει με κίνδυνο τραυματισμού του παιδιού.
Αναλυτικά τα παιχνίδια που ανακαλούνται:

Επτά εκατομμύρια τρίκυκλα (Fisher Price Trikes και Tough Trikes), 950.000 Healthy Care, Easy Clean και Close to Me High Chairs, περίπου 100.000 Fisher-Price Little People Wheelies Stand 'n Play Rampway και περίπου 2.8 εκατομμύρια Baby Playzone Crawl & Cruise Playground, Baby Playzone Crawl & Slide Arcade, Baby Gymnastics Play Wall, Ocean Wonders Kick & Crawl Aquarium, 1-2-3 Tetherball, Bat & Score Goal.


Πηγή

Θα μειώνονται οι μισθοί των εργαζόμενων… για το καλό τους φυσικά…

Με υπουργική απόφαση που θα υπογράψει η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Λ. Κατσέλη μέσα στον Νοέμβριο θα επιτραπεί, υπό προϋποθέσεις, η δυνατότητα εφαρμογής -με επιχειρησιακές συμβάσεις ή συμφωνίες σε τοπικό επίπεδο- δυσμενέστερων όρων αμοιβής και εργασίας απ’ ό,τι προβλέπουν οι κλαδικές και η ΕΓΣΣΕ.
«Οταν μια γεωγραφική περιοχή ή μια επιχείρηση...

Βάφει τα δόντια της με μανό!

Για να φαίνονται πιο λευκά προφανώς... Μία γρήγορη και εύκολη λύση για να ασπρίσουν τα δόντια σας... Απλά απίστευτο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO




Πηγή

Δείτε τώρα το Βόρειο Σέλας live στο pc σας!

Ενα διαδικτυακό παρατηρητήριο το οποίο "μεταφέρει" ζωντανά το Βόρειο Σέλας της Αρκτικής στην οθόνη του υπολογιστή σας, εγκαινίασε η Καναδική Υπηρεσία Διαστήματος!
Το βόρειο σέλας στoν αρκτικό κύκλο και το νότιο σέλας στον ανταρκτικό κύκλο προκαλούνται από φορτισμένα ηλιακά σωματίδια που παγιδεύονται στο γήινο μαγνητικό πεδίο και στη συνέχεια εκτρέπονται προς τους πόλους. Εκεί, αντιδρούν με αέρια ψηλά στην ατμόσφαιρα και εκπέμπουν φωτόνια που γίνονται ορατά σαν κινούμενες κουρτίνες φωτός.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά

Στο κρεβάτι με θαυμαστή της η Pamela Anderson!

Μετά το ροζ βίντεο με τον Tόμι Λι τη δεκαετία του 90', η σεξοβόμβα Πάμελα Άντερσον θα γυρίσει ένα φιλμ μικρού μήκους φορώντας τα απολύτως απαραίτητα. Μόνο που αυτή τη φορά, συμπρωταγωνιστής θα είναι ο νικητής ενός διαγωνισμού κινητής τηλεφωνίας!
Σε βίντεο με την Πάμελα θα συμπρωταγωνιστήσει ένας υπερτυχερός θαυμαστής της ηθοποιού (που λέει ο λόγος) Πάμελα Άντερσον.
Η σταρ της σειράς Baywatch,...

Έκανε 1.000 βιασμούς μέσα σε 22 χρόνια!!

Στο «σκαμνί» κάθισε ο δράκος του Ντίσελντορφ, ο οποίος έκανε 1.000 βιασμούς μέσα σε 22 χρόνια!!


Ο 46χρονος μεταλλεργάτης, έχει ομολογήσει περισσότερες από 1.000 σεξουαλικές επιθέσεις, ομολογώντας στο δικαστήριο ότι...
«μισούσε τις έξυπνες γυναίκες και ήθελε να τις εξευτελίσει».


Συνήθεις «στόχοι» του γερμανού «δράκου» ήταν γυναίκες που ζούσαν μόνες τους.


Αφού τις παρακολουθούσε για ώρες ή ακόμα και για μέρες ...

Ετοιμάζουν το πρώτο «αυτοκίνητο-μπαταρία»

Η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία Volvo, έτοιμη να παρουσιάσει το πρώτο... επαναφορτιζόμενο τετράτροχο

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο ολόκληρο το αμάξωμα του οποίου θα είναι μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ετοιμάζει η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία Volvo. ...

Τα είπαν Πατέρας και Τζίγγερ

Συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά και τον αδερφό του Γιώργο, είχε το απόγευμα της Πέμπτης ο Νικόλας Πατέρας, την επομένη της ήττας από την Κοπεγχάγη.

Στο ραντεβού, που έγινε στο γραφείο του προέδρου της ΠΑΕ, οι τρεις άνδρες συζήτησαν για πάνω από τρεις ώρες (η συνάντηση έληξε λίγο μετά τις 19:30) για την προβληματική εικόνα της ομάδας, με τον προπονητή Νίκο Νιόπλια να είναι στο επίκεντρο, χωρίς πάντως να έχει παρθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια απόφαση για το μέλλον του 45χρονου τεχνικού.

Συζητήσεις... κορυφής

Προηγουμένως, ο Νικόλας Πατέρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους Κώστα Αντωνίου, Κάρλος Φρέιτας και Νίκο Νιόπλια με τους οποίους συζήτησε για τις άσχημες εμφανίσεις της ομάδας και τόνισε ότι επιβάλλεται να αλλάξει επειγόντως η κατάσταση. Μάλιστα, ο πρόεδρος του τριφυλλιού είπε στον Αντωνίου να μεταφέρει τη δυσαρέσκεια του στους ποδοσφαιριστές για την ήττα από την Κοπεγχάγη.


Πηγή

Η Τατιάνα ντύνεται με... σακούλες σκουπιδιών!

Tι σχέση μπορεί να έχει η Τάτι με τις σακούλες σκουπιδιών; Το σίγουρο είναι ότι η πάντα καλοντυμένη Τατιάνα Στεφανίδου θέλει να κάνει τη διαφορά με το ντύσιμο και την εμφάνισή της.

Αυτή τη φορά επέλεξε ένα μοναδικό τρόπο για να τιμήσει την καλεσμένη της. Η συγκεκριμένη κυρία στράφηκε στο «Αξίζει να το ζεις» για να προωθήσει την εναλλακτική και ιδιαιτέρου γούστου κολεξιόν της.

Έτσι λοιπόν η ανατρεπτική και τολμηρή Τατιάνα κατά τη διάρκεια της εκπομπή της φόρεσε πάνω από τα ρούχα της μια από τις δημιουργίες της σχεδιάστριας μόδας που δεν ήταν άλλη από φόρεμα με σακούλες σκουπιδιών!

Η παρουσιάστρια για ακόμη μια φορά πως δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα της.



Πηγή

Gay σκάνδαλο: ο πρίγκιπας Κάρολος είχε 3 εραστές


Στο προσκήνιο επανέρχονται οι φήμες για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του πρίγκιπα Καρόλου, καθώς περιοδικό επικαλείται την νυν σύντροφό του, Καμίλα και υποστηρίζει ότι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είχε τρεις άνδρες εραστές, μεταξύ των οποίων και υπηρέτης του Μπάκιγχαμ!...

Η κορμάρα!! (ανέκδοτο)

Μια φορά ένας τύπος καθόταν σε ένα μπαρ. Εκεί που καθόταν και έπινε το ποτό του μπαίνει μια τύπισσα με...
φοβερό κορμί!

Συγκλονισμένος, πάει δίπλα της να της μιλήσει,
γυρνάει αυτή το κεφάλι της και τότε ο τύπος τρελαίνεται, η τύπισσα είχε απίστευτο κορμί αλλά η φάτσα της ήταν αίσχος.

Οπότε την ρωτάει:...

Αυτοκτόνησε γιατί τον κορόϊδευαν στο ίντερνετ

Μια ημέρα μετά την αυτοκτονία ενός μαθητή από την Καλιφόρνια που οι συμμαθητές του τον πείραζαν γιατί ήταν θηλυπρεπής άλλη μια παρόμοια ιστορία συγκλονίζει τις ΗΠΑ.


Ενα video απεικόνιζε έναν 18χρονο σε ερωτικές περιπτύξεις με έναν άνδρα. Αναρτήθηκε από συμφοιτητές του στο ιντερνετ. Το έμαθε, δεν άντεξε την ντροπή και αυτοκτόνησε!

Ο Τάϊλερ Κλεμέντι...

Ποιος είναι δίπλα σε αυτήν τη θεά;

Τι απογοήτευση...

Υποβρύχιο σταματάει τους… τυφώνες

Μπορεί να ακούγεται λίγο "τρελό" αλλά η Ιαπωνική εταιρία του IseKogyoθέλει να κατασκευάσει 20 ειδικά εξοπλισμένα υποβρύχια που θα κυνηγάνε τυφώνες!
Ενώ όλοι θέλουν να αποφύγουν αυτό το καταστρεπτικό φυσικό φαινόμενο,

Οκτώ τουρκικά μαχητικά πάνω από το Αγαθονήσι!

Αποστολή εικονικής προσβολής του Αγαθονησίου εκτέλεσαν –σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας- τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης.

Σχηματισμός οκτώ τουρκικών μαχητικών, αποτελούμενος από τέσσερα αεροσκάφη τύπου F-16 και ακόμη τέσσερα F-4 (Phantom) πέταξαν συντεταγμένα πάνω από το Φαρμακονήσι.

Τα οκτώ τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη...

Βρέθηκαν γονίδια που καθορίζουν το ύψος του ανθρώπου


Μια νέα έρευνα από μεγάλη διεθνή ομάδα ερευνητών έρχεται να ρίξει περισσότερο φως στους πολύπλοκους γενετικούς παράγοντες που καθορίζουν το ύψος ενός ανθρώπου.

Η μελέτη αποκάλυψε διαφορές σε 180 ξεχωριστά σημεία του γενετικού κώδικα (DNA), που μπορεί να παίζουν ρόλο στο πόσο ψηλός θα γίνει κάποιος. Οι περιοχές αυτές του DNA αφορούν γονίδια, τα οποία εμπλέκονται στην ανάπτυξη του σκελετού, την πυκνότητα των οστών και την παχυσαρκία.

Η έρευνα

Δίκτυο για την προστασία του παιδιού

Από αύριο ξεκινά η λειτουργία του

Με το σύνθημα «Έλα μαζί μας. Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα», το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ξεκινά την 1η Οκτωβρίου την προσπάθειά του να οργανώσει Δίκτυο για την προστασία του παιδιού.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή έχει το...

Ο «μοναχικός» Ιμπαγάσα

Ο μέσος του Ολυμπιακού ακολούθησε και την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει τον Αριέλ Ιμπαγάσα ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο μέσος του Ολυμπιακού ακολούθησε και την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα.

Ο Αργεντινός άσος των «ερυθρολεύκων» δεν έχει κάτι ανησυχητικό, ωστόσο το γεγονός ότι δεν είναι 100% έτοιμος προβληματίζει τον προπονητή του, ο οποίος θα τον περιμένει μέχρι και την Παρασκευή. Αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος πάντως, δεν πρόκειται να τον ζορίσει και να ρισκάρει με κάποιο τράβηγμα ή θλάση.

Sony Ericsson LiveView, Το φοράς και μένεις ενημερωμένος


Η Sony Ericcson παρουσίασε το LiveView, ένα ασύρματο bluetooth αξεσουάρ με οθόνη 1,3 ιντσών τεχνολογίας OLED που επιτρέπει την εμφάνιση πληροφοριών από το Android κινητό μας, αλλά και τον μερικό έλεγχο αυτού. Για παράδειγμα μπορούμε να χρησιμοποιούμε τον music player, να βλέπουμε τα νέα μας RSS feed, τα πιο πρόσφατα updates από εφαρμογές όπως Facebook και Twitter αλλά και ποιος να καλεί ή τις χαμένες τηλεφωνικές κλήσεις.

Για το LiveView η Sony Ericsson...

Τζόρβας Παναθηναικος - Κοπενχαγη...

Γουρούνι που γεννήθηκε μόνο με δυο πόδια έγινε διάσημο στην Κίνα!

Όταν γεννήθηκε πριν από 10 μήνες μόνο με δύο μπροστινά πόδια, η γυναίκα του κτηνοτρόφου του είπε να το θανατώσει.
Εκείνος όμως το λυπήθηκε, και
άρχισε να το φροντίζει περισσότερο από τα άλλα γουρούνια της φάρμας του.

Το ονόμασε Zhu Jianqiang που στα κινέζικα σημαίνει γουρούνι με δυνατή θέληση και άρχισε να το εκπαιδεύει να ...περπατάει σαν ακροβάτης στα δυο μπροστινά πόδια του.

Τώρα πλέον η ανάπηρη γουρουνίτσα έχει γίνει η ατραξιόν της περιοχής και όλοι τρέχουν να την ...θαυμάσουν από κοντά. Και όχι μόνο ο κόσμος αλλά και κανάλια και εφημερίδες. Είναι πλέον μια σταρ!


πηγη

Κίνα: Μεταστροφή του τουριστικού ενδιαφέροντος προς την Ελλάδα.

Μεταστροφή του κινεζικού τουριστικού ενδιαφέροντος προς την Ελλάδα και την Ευρώπη, με σημαντικό αριθμό κρατήσεων, φέτος, καταγράφουν κινεζικά τουριστικά πρακτορεία. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Ενημέρωσης της Κινεζικής Κυβέρνησης (china.org.cn), η υπερβολική αύξηση των τιμών ξενοδοχείων στη Sanya, το δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της Κίνας, έχει οδηγήσει σε αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς Ελλάδα και άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

"Χώρες όπως η Ελλάδα,

To Facebook ετοιμάζεται να συνεργαστεί με το Skype

To Facebook σχεδιάζει να ενώσει τις δυνάμεις του με το Skype έτσι ώστε να αποκτήσει τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες.

Με την νέα υπηρεσία αυτή οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να μπαίνουν στο Skype με το λογαριασμό που έχουν στο Facebook χωρίς να είναι απαραίτητη η δημιουργία νέου λογαριασμού και στη συνέχεια θα απολαμβάνουν όλες τις δυνατότητες του Skype όπως είναι η ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων, καθώς και κλήσεις μεταξύ τους.

Όλα αυτά καθώς και πολλές νέες δυνατότητες θα είναι ενσωματωμένες στην νέα έκδοση 5.0 του Skype που θα κυκλοφορήσει δωρεάν στις επόμενες εβδομάδες.

Η συνεργασία αυτή θα φέρει τους χρήστες του Facebook ακόμα πιο κοντά μιας και πλέον θα μπορούν να επικοινωνούν πιο άμεσα και με διαφορετικούς τρόπους με τους φίλους τους. Ενώ στο μέλλον ίσω δούμε και απευθείας κλήσεις στους Facebook φίλους μας μέσω chat.


πηγη

ΔΝΤ: «Θα πονέσει»

Τα περιοριστικά μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής έχουν μετρήσιμες και σοβαρές επιπτώσεις στην οικονομική ανάκαμψη. Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα έκθεσης του ΔΝΤ για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας, η οποία παρουσιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον, με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Θα πονέσει; Μακροοικονομικές επιπτώσεις της δημοσιονομικής προσαρμογής»...

ΕΛΑΣ κατά μνημονίου

Αγωγή κατά του Μηνημονίου κατέθεσε σήμερα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής. Υπογράφεται από 100 εκλεγμένα μέλη της και σύμφωνα με τους εκπροσώπους της αναμένεται να ακολουθήσει και δεύτερη στην οποία θα συμμετέχει το σύνολο των 16.000 μελών της Ένωσης.

"Η κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες προχώρησε σε περικοπές επιδομάτων και κατάργηση δώρων, πολιτική ευθέως αντισυνταγματική. Οι περικοπές εισοδήματος και οι καταργήσεις των δώρων ουδεμία προοπτική εξόδου από την κρίση δίνουν. Η αγωγή πέραν της διεκδίκησης, κατατίθεται για να λειτουργήσει και ως ανάχωμα σε τυχόν μελλοντικές αρνητικές διαθέσεις της κυβέρνησης" αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

πηγή

Όταν η Google κόστιζε ένα εκατ. δολάρια

Παρόλο που κανείς σήμερα δεν μπορεί να την φανταστεί, υπήρχε και η εποχή προ Google. Τότε που οι δουλειές στο Internet γίνονταν από άλλες εταιρίες, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονταν και το portal Excite.

Στην τεχνολογική διάσκεψη TechCrunch Disrupt, ο επενδυτής Vinod Khosla, ιδρυτής της Khosla Ventures, μίλησε για...

Aγρίεψε.......



facebookfails.gr

Η Αθήνα γεμίζει ζογκλέρ, ακροβάτες και κλόουν

40 ομάδες από την Ελλάδα και 7 από το εξωτερικό παρουσιάζουν πάνω από 200 παραστάσεις σε πλατείες και αρχαιολογικούς χώρους.

«Η ψυχή στον δρόμο»! Το σύνθημα δόθηκε. Και από σήμερα έως και τις 4 Οκτωβρίου οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας γεμίζουν με χρώματα, κέφι και γιορτινή ατμόσφαιρα...

Βγάζουν πινακίδες από τις νταλίκες οι φορτηγατζήδες

μετακίνητοι στις θέσεις τους παραμένουν οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης, ενώ εφευρίσκουν και νέους τρόπους, προκειμένου να συνεχίζουν τον «κλεφτοπόλεμο» με την αστυνομία. Παράλληλα, συνεχίζονται και οι επιθέσεις κατά οδηγών φορτηγών, που εκτελούν μεταφορές.

Από το βράδυ της Τετάρτης μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης είχαν καταγγελθεί περίπου 20 επιθέσεις, από τις οποίες προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα οχήματα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των φορτηγατζήδων, ...

Μπουνιές και κλοτσιές



Μικρής έκτασης επεισόδιο σημειώθηκε στις περίπου 14.30 εις βάρος του γνωστού δικηγόρου Αλέξη Κούγια. Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο κ. Κούγιας δέχτηκε επίθεση από δύο άτομα και αναγκάστηκε να καταφύγει σε πολυκατοικία...

Aφιέρωμα:Πραγματικά παραμυθένια μέρη!! (απίστευτες φωτογραφίες!)

COLMAR, FRANCE

2000 αστυνομικοί στην Γερμανία για την ευρεσή του μικρού Mirco

Οι αστυνομικές αρχές της Γερμανίας αναζητούν τα ίχνη του εντεκάχρονου Mirco ο οποίος εξαφανίστηκε το βράδυ τις 3 Σεπτεμβρίου ενώ βρισκόταν καθ'οδον για το σπίτι του.
Η φωτογραφία του Mirco εμφανίζεται σε πολλές διαφημιστικές πινακίδες σε όλη την Γερμανία και παρά των 2.800 κλήσεων που δέχθηκε η αστυνομία για πληροφορίες δεν κατέστη δυνατή η ευρεσή του.
Είναι τόση μεγάλη η κινητοποίηση της αστυνομίας που περίπου 2.000 αστυνομικοί σε όλη την χώρα αναζητούν κάποιο ίχνος του παιδιού.

Η γηραιότερη γυναίκα του Μαϊάμι είναι Ελληνίδα!

Είναι την Μαίρη Δημάκη, η οποία στα 107 χρόνια της, εξακολουθεί να διαθέτει μία «θαυμαστή μνήμη και κοφτερό μυαλό», όπως αναφέρει ο Tεό Kαράντζαλης, σε ρεπορτάζ του στην «The miami herald»...

Έρχεται το Νοέμβριο μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα...δεν το λέμε εμείς....το είπε η Λ. Κατσέλη!

Με υπουργική απόφαση που θα υπογράψει η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Λ. Κατσέλη μέσα στον Νοέμβριο...



 θα επιτραπεί, υπό προϋποθέσεις, η δυνατότητα εφαρμογής -με επιχειρησιακές συμβάσεις ή συμφωνίες σε τοπικό επίπεδο- δυσμενέστερων όρων αμοιβής και εργασίας απ’ ό,τι προβλέπουν οι κλαδικές και η ΕΓΣΣΕ.....
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan