Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Ο Βράχος του Ταντάλου



Tantalizing
ή H μητέρα όλων των τιμωριών

Ο Τάνταλος πρέπει να ήταν μεγάλο κάθαρμα. Για αυτό κυκλοφορούν διάφορες φήμες για δαύτον: ο Τάνταλος, λέει, έκλεψε την αμβροσία από τούς θεούς και την πήγε στους ανθρώπους. Ο Τάνταλος, λέει, έκλεψε το χρυσό σκυλί που προστάτευε το Δία. Ο Τάνταλος, λέει, έσφαξε το γυιό του και τον προσέφερε στους θεούς να τον φάνε!
Μα γιατί όλες αυτές οι τρομερές φήμες; Τόσο πολύ τον μισούσαν όλοι που τον όρισαν ως σύμβολο κάθε απεχθούς πράξης;

Όχι, όχι... νομίζω πως έγινε κάτι άλλο. Είδαν οι άνθρωποι την τρομερή τιμωρία που επιβλήθηκε στον Τάνταλο από τούς θεούς και τότε απλώς υπέθεσαν πως κάτι το τρομερό πρέπει να έκανε.

Γιατί η τιμωρία του δεν ήταν τίποτα λιγότερο από αυτήν: τον έβαλαν οι θεοί να στέκεται μέσα σε μια λίμνη με ένα φρουτόδενδρο μπροστά του. Κάθε φορά που εκείνος διψούσε και έσκυβε να πιεί, το νερό απομακρυνόταν. Κάθε φορά που πεινούσε και τεντωνόταν να πιάσει τα φρούτα, τα κλαδιά έκαναν πίσω. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ένας βράχος κρεμόταν πάνω από το κεφάλι του.

Ναι, είναι σίγουρο: η τιμωρία αυτή ήταν τόσο φοβερή, η μητέρα όλων των τιμωριών, που μόνο ένα πραγματικό κάθαρμα την άξιζε. Τάνταλε, μαλάκα μου, δεν ξέρω τι έκανες, αλλά είναι προφανές ότι είσαι ένοχος.

H έρευνα

Το να συναντήσει κανείς τον Τάνταλο δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Αλλά έπρεπε οπωσδήποτε να μάθω τι είχε κάνει. Μίλησα σε θνητούς, ημίθεους, σε κοινές δούλες και εταίρες. Μίλησα σε ολύμπιους θεούς και σε θεές. Μόνο η Αφροδίτη δέχτηκε να βοηθήσει:
Θα σου πω τι έκανε ο Τάνταλος, αλλά όχι αμέσως. Θα πρέπει να μείνεις μαζί μου για λίγο καιρό. Θα μού κάνεις έρωτα όποτε στο ζητώ. Θα μού κάνεις παθιασμένο έρωτα σαν να είναι να πεθάνεις το πρωί. Θα μού κάνεις έρωτα σαν να μην πρόκειται να χρειαστείς σπέρμα ποτέ ξανά. Και δε θα αγγίζεις καμιά άλλη. Όταν αποφασίσω ότι είσαι έτοιμος, θα τα μάθεις όλα.

Έτσι κι έγινε. Για τούς επόμενους μήνες, ερχόταν όποτε της άρεσε και τής έκανα έρωτα. Tης έκανα έρωτα παθιασμένα. Της έκανα έρωτα όπως δεν είχα κάνει ποτέ ξανά. Και μια μέρα μού είπε:
Η δοκιμασία σου πέρασε, τώρα πρέπει να φύγεις. Θα σε επισκεφτώ σύντομα και θα τα μάθεις όλα.

Στα τάρταρα

Έτσι γύρισα στον κόσμο των κοινών θνητών. Και την περίμενα. Και την περίμενα. Και ήρθε! Αλλά δεν είχα στο μυαλό μου ερωτήσεις. Έσκυψα το κεφάλι μου να τη φιλήσω. Κι απομακρύνθηκε. Άπλωσα το χέρι μου να την αγγίξω. Κι έκανε πίσω. Ό, τι κι αν έκανα, δεν την έφτανα. Κι ύστερα έφυγε.

Σας τα γράφω όλα αυτά όρθιος σε μια λίμνη. Όμως διψώ. Μπροστά μου ανθεί ένα φρουτόδενδρο. Όμως πεινώ. Πάνω από το κεφάλι μου κρέμεται ένας βράχος. Και δε λέει να πέσει.

ΥΓ.
Γιά τον Στέφανο......του αρέσει η μυθολογία....

Σε δικαιούμαι.....



Δεν είναι ότι δεν θα βρεις κάποιον καλύτερο από εμένα. Μπορείς να βρεις. Δεν είναι αυτό. Είναι ότι θα σε θέλει για τους λάθος λόγους. Δεν θα αγαπήσει τις ρυτίδες σου, τη μύτη σου, τη γκρίνια σου. Δεν θα ερωτευτεί το ηλίθιο ύφος που παίρνεις όταν κάνεις λάθος. Τις ώρες της μοναξιάς, δεν θα παραμιλάει μιμούμενος τους ακκισμούς σου, για να νιώσει λιγότερο μόνος. Θα εστιάσει στα προφανή. Δεν θα δώσει σημασία στα στραβά δάχτυλα των ποδιών σου. Δεν θα ισχυριστεί ποτέ ότι πήραν το στραβό δρόμο ηθελημένα, «από άποψη», όπως επέμενα εγώ.

Οι άνθρωποι, όπως και τα πράγματα, δεν πρέπει να ανήκουν σε αυτούς που μπορούν να τα αποκτήσουν. Ούτε καν σε αυτούς που τα αξίζουν. Πρέπει να δίνονται σε αυτούς που τα αγαπάνε, - που τα χαίρονται - περισσότερο.

Μα βέβαια κάτι τέτοιο, αν ίσχυε, θα άφηνε πολλούς "επιτυχημένους" χωρίς τίποτα.
Και εμένα θα με άφηνε χωρίς εμένα, αλλά με εσένα.

Κακία.....




(ντριν)
Εκείνη: Ναι;
Εγώ: Γεια σου, τι κάνεις;
Εκείνη: Καλά.
Εγώ: Μου είχες πει ότι θα με πάρεις την Τετάρτη να βγούμε.
Εκείνη: Δεν μπορούσα.
Εγώ: Θέλεις να βγούμε σήμερα;
Εκείνη: Θα πάω σινεμά με την Έφη.
Εγώ: Θέλεις να βγούμε αύριο;
Εκείνη: Χμμ... Θα σε πάρω εγώ...
Εγώ: Αν δεν ήμουν τόσο πιο όμορφος από εσένα, θα νόμιζα ότι με αποφεύγεις.
(κλικ)

Ο «ΑΛΕΞΗΣ»….. ΚΑΙ Η «ΓΑΖΑ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ “ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΩΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΩΝ” ΙΔΕΩΝ




Ο «ΑΛΕΞΗΣ» ΕΠΕΣΕ ΤΗΝ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2008



ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ «ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ» ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ





Η «ΓΑΖΑ» ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΣΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ .







Πάνω από 300 νεκροί μεταξύ αυτών και βρέφη , αεροπορικές επιθέσεις ακόμα και σε ασθενοφόρα








ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η "ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ" ΤΩΝ «ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ» ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ?

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΥΖΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ «ΕΞΕΓΕΡΣΗ» ΤΩΝ ΝΕΩΝ?

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΩΔΩΣ ΜΕΤΕΔΙΔΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ LINK ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ «ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ»………???


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ «ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ» ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ «ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ»??

ΚΑΙ ΤΩΡΑ «ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ» ΤΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ «ΧΡΕΟΣ» ΤΟΥΣ .


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???????

ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ!!!!!!

tolimeri.blogspot.com

Ο έλεγχος του νου

Ένα πολύ καλό, επικαιρο και ψαγμένο blog το Μακελιό έχει αναρτήσει ένα θέμα που μας μεταφέρει σε μία άλλη διάσταση....μας δίνει ένα στίγμα, για το πως μπορεί εύκολα ο ''ανυποψίαστος'' κοσμάκης να δεχθεί αυτό που λέγεται Νέα Τάξη - Νέα Εποχή...Με τον Έλεγχο του Νου....Αξίζει την προσοχή σας.



Δημοσιεύτηκε: 24 Οκτ 2007, 10:01

Moderator


Εγγραφη: 23 Οκτ 2007, 17:40
Δημοσ.: 274
Τοποθεσια: Kerkyra

Για να κατανοήσουμε το θέμα πρέπει να θέσουμε ερωτήματα:

1. Υπάρχει καταρχήν προσπάθεια για τον έλεγχο του μυαλού
2. Ποιοι το επιχειρούν
3. Γιατί επιχειρείται αυτο
4. Πώς το επιχειρούν

Αυτα πρέπει να σκεφτούμε ώστε να καταλήξουμε σε ασφαλές και τεκμηριωμένο συμπέρασμα. Κατά την γνώμη μου όλα γίνονται βάση οργανωμένου σχεδίου, από την Νέα Τάξη, για να μας ελέγξουν, να μας πολτοποιήσουν το μυαλό ώστε να ότι κάνουμε να εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους και τον δικό τους "Μεσσία" που δεν θα είναι άλλος από τον Αντίχριστο.

Καταρχήν...Έλεγχο του νου ονομάζουμε το σύνολο των διαδικασιών με τις οποίες ο τρόπος σκέψης, συμπεριφοράς και κοινωνικής δράσης ενός ατόμου ή ενός συνόλου ατόμων μεταβάλλεται και καθοδηγείται χωρίς τη γνώση και τη συγκατάθεση των ατόμων αυτών.

Πως επιτυγχάνεται όμως ο έλεγχος του νου;

α) Με τις κλασσικές μεθόδους της προπαγάνδας.
β) Με τη βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίας, που οι φυσικές επιστήμες και η βιολογία προσφέρουν.

Γιατί επιχειρείται ο έλεγχος των μαζών;
Ο απόλυτος έλεγχος του πλανήτη έρχεται μόνο με τον έλεγχο των κατοίκων του.

Ποιοι επιχειρούν τον έλεγχο του νου;
Εκείνοι που προσπαθούν να επιβάλλουν τη νέα τάξη των πραγμάτων και την παγκόσμια δικτατορία. Εκείνοι δηλαδή που έχουν ανάγκη τον παγκόσμιο έλεγχο. Είναι ο ίδιοι που θέλουν να ελέγχουν... και την παγκόσμια οικονομία. Είναι σαφές όμως ότι ο έλεγχος της παγκόσμιας οικονομίας είναι απλά μία μέθοδος υποδούλωσης του νου με το να δίνουν διαρκώς οικονομικής φύσης προβλήματα στους λαούς. Εκείνο που θέλουν είναι η υποδούλωση της θέλησης και η εξαφάνιση κάθε διάθεσης αγώνα για ελευθερία και δημοκρατία.

Όσο αφορά την «τεχνολογία του ελέγχου του νου» (mind control technology) θα δώσουμε τις βασικότερες γνωστές της εφαρμογές που είναι:
1. Τα εμφυτεύσιμα βιοτσίπ
2. Το σύστημα H.A.A.R.P. και η γενικότερη χρήση μικροκυμάτων.
3. Οι από αέρος ψεκασμοί όλου του πλανήτη με συγκεκριμένες ουσίες και σωματίδια.

Για τα βιοτσίπ και το σύστημα H.A.A.R.P θα μιλήσουμε άλλη φορά, όλα μαζί δεν γίνεται. Όμως τα παρακάτω έχουν μεγάλη σημασία δώστε βάση και μείνετε με το στόμα ανοιχτό :


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

1) Πατέντα ΗΠΑ 4.717.3.43 - Μέθοδος αλλαγής ανθρώπινης συμπε ριφοράς.
Μια μέθοδος αλλαγής του υποσυνείδητου, με σκοπό την αλλαγή της ανθρώπινης συμπεριφοράς χωρίς τις υπηρεσίες των ψυχοθεραπευτών. Αντί για ψυχοθεραπευτή ο άνθρωπος βλέπει ένα έργο και λαμβάνει τα μηνύματα υποσυνείδητα. Το πρόγραμμα όμως που προβάλλεται αλλάζει τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς υποσυνείδητα.

2) Πατέντα ΗΠΑ 5.270.800 - Γεννήτρια υποσυνείδητων μηνυμάτων.
Είναι ένας συνδυασμός υποσυνείδητων και συνειδητών μηνυμάτων από μηχάνημα, το οποίο χρησιμοποιείται με έναν δέκτη τηλεόρασης. Αυτή η γεννήτρια (μηχάνημα) επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο των υποσυνείδητων μηνυμάτων. Ένας ανιχνευτής συγχρονισμού βίντεο (video synchronization detector) επιτρέπει το μηχάνημα παρουσίασης βίντεο να παράγει ένα σήμα «μήνυμα» που να αντιστοιχεί στο εισερχόμενο κωδικοποιημένο μήνυμα σε συνδυασμό με το εισερχόμενο τηλεοπτικό σήμα. Ένα βίντεο μίξερ διαλέγει ή το εισερχόμενο σήμα βίντεο ή το μήνυμα του βίντεο για προβολή. Τα μηνύματα που παράγονται από την «γεννήτρια» μηνυμάτων επιλέγονται κατά βούληση από το χρήστη μέσω ενός υπολογιστή.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής πολλών μηνυμάτων που μπορούν να αποθηκευτούν και να προβληθούν κατά βούληση. Όλα τα μηνύματα είναι κωδικοποιημένα. Τα μηνύματα που έχουν στόχο το αριστερό μέρος του εγκεφάλου πα ρουσιάζονται ως κείμενο και τα μηνύματα που έχουν στόχο το δεξί χρη­σιμοποιούν τριών διαστάσεων γραφικά. Επίσης ο χρήστης μπορεί να κα θορίσει τον χρόνο προβολής τέτοιων υποσυνείδητων μηνυμάτων ανάλογα με τις ανάγκες που έχει να εκπληρώσει. Φανταστείτε αυτή τη μέθοδο να εφαρμόζεται σε παιδικά προγράμματα κινουμένων σχεδίων.

3) Πατέντα ΗΠΑ 5.123.899 - Μέθοδος και σύστημα για την αλλαγή συνείδησης.
Είναι ένα σύστημα για την αλλαγή της κατάστασης της συνείδησης και περιλαμβάνει ταυτόχρονη χρήση διάφορων πολλαπλών ερεθισμάτων (ήχους και κύματα).

4) Πατέντα ΗΠΑ 4877027 - Ακουστικό σύστημα
Ήχος παράγεται στον εγκέφαλο ενός ανθρώπου με μικροκύματα συ χνότητος 100 megahertz μέχρι 10.000 megahertz. Ο κυματισμός αποτελεί ται από ξαφνικές αυξήσεις της συχνότητας που καθορίζει ο χρήστης. Κά θε εκπομπή (έκρηξη) αποτελείται από 10 ως 20 παλμού ς σφιχτά δεμένους μαζί. Το πλάτος της εκπομπής είναι 50-100 νανοδευτερόλεπτα. Η διάρκεια του παλμού είναι 10 νανοδευτερόλεπτα έως 1 δευτερόλε πτο.

5) Πατέντα ΗΠΑ 6.011.991 - Σύστημα επικοινωνίας και μέθοδος που περιλαμβάνει την ανάλυση κυμάτων του εγκεφάλου.
Είναι ένα σύστημα με το οποίο μπορούν οι άνθρωποι να επικοινωνήσουν βάση της ανάλυσης των κυμάτων που παράγει ο εγκέφαλος. Η κυματική δραστηριότητα ενός εγκεφάλου καταγράφεται και στέλνε ται σε δορυφόρο. Εκεί συγκρίνεται με προ - αποθηκευμένες δραστηριό τητες του ανθρώπινου εγκεφάλου και βγαίνει ένα συμπέρασμα στο τι σκέφτεται εκείνη την στιγμή ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

6) Πατέντα ΗΠΑ 4.858.612 - Ακουστική συσκευή
Μια συσκευή που αντικαθιστά την ακοή στα θηλαστικά, χρησιμοποιώντας τα μικροκύματα που περνάνε από ένα μικρόφωνο και αφού κωδικοποιηθούν γίνονται μικροκύματα και ερεθίζουν το τμήμα του εγκεφάλου, που είναι υπεύθυνο για την ακοή και έτσι ο εγκέφαλος αντιλαμβάνεται τον αρχικό ήχο που κατέγραψε το μικρόφωνο.

7) Πατέντα ΗΠΑ 3.951.134 - Συσκευή και μέθοδος για παρακολούθηση και αλλαγή κυμάτων του εγκεφάλου.
Συσκευή που μπορεί να παρακολουθεί τα εγκεφαλικά κύματα σε μακρινή απόσταση και να εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά σήματα που αλλάζουν την αρχική κατάσταση του εγκεφάλου. Η καινούρια κατάσταση μπορεί να παρακολουθείται από κομπιούτερ για το αν επέφερε το
επιθυμητό αποτέλεσμα.

8] Πατέντα ΗΠΑ 5.159.703 - Σύστημα αθόρυβης επιρροής υποσυνειδήτου
Ένα αθόρυβο επικοινωνιακό σύστημα που χρησιμοποιεί ακουστικές συχνότητες πολύ χαμηλές ή υψηλές για να επηρεάσει το υποσυνείδητο του ανθρώπου. Συνήθως χρησιμοποιούνται ηχεία ή ακουστικά για την μεταφορά του μηνύματος.

9) Πατέντα ΗΠΑ 562967F - Συσκευή και μέθοδος για παρακολούθηση της ανθρώπινης ψυχικής κατάστασης.

http://truth.freeforums.org

Συνέντευξη με έναν ειδικό φρουρό

Με αφορμή τον ειδικό φρουρό που αφαίρεσε τη ζωή του 15χρονου Αλέξη και τα όσα επακολούθησαν στους δρόμους της Αθήνας και άλλων ελληνικών πόλεων, συναντήσαμε έναν ειδικό φρουρό και του ζητήσαμε να μας σχολιάσει τα της επικαιρότητας και της Αστυνομίας.


Η συνάντηση έγινε σε κεντρικό καφέ και η συμφωνία μας ήταν απλή: "Ό,τι και να πω, δε θέλω να φανεί ποιος είμαι». Να σημειώσουμε μόνο ότι ο συγκεκριμένος υπηρέτησε κεντρικό αστυνομικό τμήμα της πρωτεύουσας

Οι πολίτες κατηγορούν την Αστυνομία ότι δεν έκανε τίποτα για τις φθορές που σημειώθηκαν. Τι έχεις να πεις επ' αυτού;

-Ο κόσμος δε γνωρίζει τι εντολές έχουμε. Όταν, για...

παράδειγμα, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου καταστρέφουν και ο αστυνομικός το αναφέρει στο κέντρο επιχειρήσεων, το κέντρο μάς δίνει εντολή να απομακρυνθούμε από το σημείο. Ποτέ δε μας έχουν δώσει εντολή για συλλήψεις. Είναι θέμα καθαρά πολιτικό. Καθημερινά καίνε κλούβες των ματ και οι ΜΑΤατζήδες απλά κοιτούν. Αν μας άφηναν, θα μπορούσαμε να τους συλλάβουμε. Εμείς είμαστε απλά πιόνια. Όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι, αλλά το σύστημα δε θέλει να τους πιάσουμε.

Άλλο αστυνομικός, άλλο μπάτσος. Υπάρχουν μπάτσοι;
-Σίγουρα υπάρχουν, αλλά πλέον τα νέα παιδιά είναι πιο μορφωμένα. Η Αστυνομία εξελίσσεται, αλλά δεν την αφήνουν να δουλέψει.

Πώς αισθάνθηκες όταν άκουσες ότι συνάδελφός σου σκότωσε ένα μικρό παιδί;
-Απαίσια.

Πότε ένας αστυνομικός μπορεί να τραβήξει όπλο;
-Αυτό που ρωτάς είναι μια πονεμένη ιστορία. Ούτε ο καλύτερος δικηγόρος δεν το ξέρει. Εμείς ξέρουμε ότι θα τραβήξουμε όπλο όταν απειλείται η ζωή μας ή η ζωή τρίτου και, φυσικά, ποτέ δεν μπορούμε να ρίξουμε σε κάποιον που έχει γυρισμένη την πλάτη.

Εσύ έχεις τραβήξει μέχρι στιγμής όπλο;
-Όχι και ελπίζω να μη χρειαστεί.

Αν πραγματικά ήθελε η Αστυνομία, θα μπορούσε να διαλύσει το περιβόητο γκέτο των Εξαρχείων;
-Φυσικά, εδώ και πολλά χρόνια, απλά δεν το θέλει το κράτος. Η Αστυνομία είναι το μέσο. Είμαστε οι πεινασμένοι που κρατάμε τους άλλους πεινασμένους, γι' αυτό, άλλωστε, βλέπουμε αστυνομικούς να κάνουν δεύτερες και τρίτες δουλειές.

Κάθε πρωί που πας για δουλειά πώς είσαι;
-Κατ' αρχάς, πάω με πολιτικά ρούχα. Έχουμε φτάσει στο σημείο να φοβόμαστε που είμαστε αστυνομικοί, ενώ έχουμε σκισμένα αλεξίσφαιρα και αυτοκίνητα νεκροφόρες. Γενικά, πάμε και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε στο σπίτι μας.

Ο απλός κόσμος πώς σας αντιμετωπίζει;
-Ο κόσμος δεν ξέρει τι θέλει. Από τη μια, π.χ. μας λένε αφήστε τους έγχρωμους να βγάλουν το ψωμίτους και, από την άλλη, μιλούν για παράνομο εμπόριο και αναρωτιούνται γιατί δεν τους συλλαμβάνουμε.

Την «έχετε δει» εξουσία;
-Καθόλου. Στην Αθήνα δε, ο κόσμος δεν είναι όπως στην Καλαμάτα. Δε μας σέβονται. Καθημερινά ρίχνουν ΖΗΤΑδες κάτω ή μας βρίζουν. Όμως, στα δύσκολα ο κόσμος δύο λέξεις ξέρει να λέει: Αστυνομία και Θεέ μου!

Πριν λίγο πέρασε από μπροστά μας μια πορεία με μαθητές και φώνα- ζαν «στον Αλέξη». Πώς ένιωσες;
-Αισθάνθηκα άσχημα. Αυτό που πρέ- πει να καταλάβει, όμως, ο κόσμος είναι ότι παντού υπάρχουν οι μη ικανοί, ακόμα και στην Εκκλησία, στο Δημόσιο, παντού. Η Αστυνομία έχει 50.000 άτομα, αυτοίαποτελούν τις εξαιρέσεις. Ας μην καίμε μαζί με τα ξερά και τα χλωρά. Απλά, σου ξαναλέω: δε μας αφήνουν να κάνουμε τη δουλειά μας. Θέληση υπάρχει! Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε τη ζωή μας και μετά να εισπράττουμε φάσκελα. Δε σου κρύβω, ας πούμε, ότι έχω κάνει συλλήψεις και όταν οδήγησα τους συλληφθέντες στο τμήμα, με ρώτησαν γιατίτους πήγα και να τους αφήσω. Ήταν άτομα παραβατικά, αλλά αφέ- θηκαν ελεύθερα. Η Αστυνομία είναι μόνο για το φαίνεσθαι. Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί: «τι κάνω εδώ, ρε γαμώτο».

Από τη στιγμή που μπήκες στο Σώμα τι έχει αλλάξει; Πώς τα φανταζό- σουν και πώς πραγματικά είναι;
-Μπήκα με πολλή όρεξη, όπως και οι περισσότεροι συνάδελφοί μου. Δεν το είδαμε ως καβάτζα ή ως ένα μισθό. Όμως, μόλις είδα τι επικρατεί, απογοητεύτηκα και έγινα κι εγώ ένας δημόσιος υπάλληλος. Είσαι περήφανος που είσαι αστυνομικός; Είμαι, αλλά, δυστυχώς, δε μας αφήνουν να δουλέψουμε. Έχουμε φτάσει στα άκρα πια. Καίνε τα τμήματα μέσα στα μούτρα μας. Αντί να φυλάμε τον απλό πολίτη, φυλάμε τα τμήματα και λέμε και ευχαριστώ που δε μας σκοτώνουν.

Το διαβάσαμε στο Troktiko
πηγή:www.mustmagazine.gr
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan