Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΟΝΕΙΡΟ

΄΄ One man's dream΄΄!! Γιατί όλοι πρέπει να ονειρευόμαστε, γιατί όλοι ταξιδεύουμε νοερά σε μέρη και καταστάσεις που ποτέ δε βρεθήκαμε, γιατί μας ενδιαφέρει η πορεία μας μέσω της ευτυχίας και άλλων προσώπων!!!!!
Από το διεθνούς φήμης Έλληνα πιανίστα Γιάννη Χρυσομάλλη ή Yanni.....

Αποκωδικοποίηση Προσωπικών Αγγελιών

40άρα ..........49
Περιπετειώδης .......... Έχει κοιμηθεί με τους πάντες
Αθλητική .................................Χωρίς βυζιά
Μέτριας Εμφάνισης ............................ Άσχημη
Όμορφη ............................ Παθολογική ψεύτρα
Μεταδοτικό χαμόγελο ................... Παίρνει χάπια
Συναισθηματικά ισορροπημένη ....Ο ψυχίατρος της δίνει χάπια
Φεμινίστρια .................................. Άσχημη
Ελεύθερο πνεύμα .......................... Ναρκομανής
Να γίνουμε πρώτα φίλοι ..................Πρώην τσούλα
Ευχάριστη ...............................Εκνευριστική
Ανοιχτόμυαλη ............................ Απελπισμένη
Εξωστρεφής .............Μιλά δυνατά , σε φέρνει σε αμηχανία
Παθιασμένη ............................ Μεθάει άσχημα
Παραδοσιακή ............................... Όχι π...ες


Πηγή

Ωραίος διαγωνισμός.....


facebookfails.gr

Το πραγματικό τρέιλερ του Big Brother

Νομίζω το trailer που παρουσίασε χθες ο Λάκης για το Big Brother είναι το καταλληλότερο απ' όλα αυτά που παρουσίασε μέχρι σήμερα ο Alpha.





Πηγή

Μύθοι και αλήθειες για το κρυολόγημα

Η αλήθεια για τη λοίμωξη που μας «κλέβει» πέντε ολόκληρα χρόνια από τη ζωή μας είναι άλλη από αυτή που ξέραμε

Καταρροή, βήχας, πονοκέφαλος, πονόλαιμος, αδιαθεσία, ενίοτε και πυρετός.
Τα συμπτώματα του κρυολογήματος είναι γνωστά και όσο μπαίνει το φθινόπωρο και ο χειμώνας δυστυχώς τα ζούμε πιο έντονα.
Εχει υπολογιστεί ότι κατά τη διάρκεια της ζωής μας υποφέρουμε από το κοινό κρυολόγημα περίπου 200 φορές. Κάθε φορά διαρκεί κατά μέσο όρο εννέα ημέρες, πράγμα που ισοδυναμεί με πέντε ολόκληρα χρόνια ταλαιπωρίας εξαιτίας του. Έρευνες των τελευταίων δέκα ετών έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο που βλέπουμε το κρυολόγημα, αποκαλύπτοντας τι το προκαλεί, πώς λειτουργεί το σώμα μας σε αυτό και πώς καταπολεμείται.
Η Τζένιφερ Ακερμαν,...

Κάνε ένα βήμα..





Πηγή

lonely nights



All those lonely nights
I gotta fight for you, yes I do
Yes I do

David Arquette: «Δεν κάναμε σεξ με τη "Μόνικα"»

Ούτε ένα εικοσιτετράωρο δεν πέρασε από την ανακοίνωση του χωρισμού της Courteney Cox και του David Arquette και ο τελευταίος βγήκε και... εξήγησε σε ραδιοφωνικό σταθμό τους λόγους που τους οδήγησαν στο διαζύγιο. Από ότι φαίνεται ο ηθοποιός δεν είναι υπέρ της φράσης “Τα εν οίκω μη εν δήμω”...

Ο ίδιος αποκάλυψε πως...

Νέος Νίκος Οικονομόπουλος...Ακούστε το!!!

Η επόμενη ημέρα των μεταλλωρύχων

Οι 33 μεταλλωρύχοι, που διασώθηκαν την Τετάρτη αφού πέρασαν περισσότερους από δύο μήνες εγκλωβισμένοι σε ορυχείο της Χιλής, είναι καλά στην υγεία τους και δύο ή τρεις από αυτούς μπορεί να βγουν από το νοσοκομείο ακόμα και την Πέμπτη το απόγευμα, δήλωσε ιατρική πηγή.

Με εξαίρεση έναν μεταλλωρύχο που λαμβάνει αντιβιοτικά για τα αρχικά στάδια πνευμονίας, οι υπόλοιποι είναι σε καλή κατάσταση, ενώ οι οικογένειές τούς τους επισκέπτονται με βάρδιες, δήλωσαν οι γιατροί του νοσοκομείου όπου νοσηλεύονται.

Όλοι τους πάσχουν από...

Ο υποτιθέμενος τερματισμός της κατοχής του Ιράκ

Ο Michael Schwartz, συγγραφέας του «Πόλεμος χωρίς Λήξη: Ο πόλεμος του Ιράκ», έδωσε μια συνέντευξη στον Ashley Smith σχετικά με την ανακοίνωση της κυβέρνησης του Ομπάμα ότι αποσύρονται τα στρατεύματα των ΗΠΑ από το Ιράκ -και αποκαλύπτει ποια είναι τα πραγματικά σχέδια των ΗΠΑ για το Ιράκ.

Ο Πρόεδρος Obama ανακοίνωσε πρόσφατα ότι εκπληρώνει την υπόσχεσή του να αποσύρει τα στρατεύματα μάχης των ΗΠΑ από το Ιράκ. Έχουν όμως οι ΗΠΑ πραγματικά τερματίσει την κατοχή;
Επιφανειακά, έτσι φαίνονται να είναι τα πράγματα, αλλά στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Ομπάμα σκοπεύει να διατηρήσει 50.000 στρατιώτες στο Ιράκ μετά την υποτιθέμενη αποχώρηση των στρατευμάτων μάχης. Απλώς μετονομάζει αυτά τα εναπομείναντα στρατεύματα μάχης σε συμβούλους και εκπαιδευτές. Οι δυνάμεις που θα παραμείνουν, θα κάνουν ακριβώς αυτά που κάνουν από τότε που ξεκίνησε η κατοχή. Θα μάχονται, θα επιτίθενται σε διάφορα οχυρά των ανταρτών και θα επιχειρούν σε εναέριες επιδρομές, καθώς και σε επιδρομές με πυροβολικό και με τανκς......

Χάπια, σφαίρες και 2.600.000 δολάρια στο Ίντερνετ!

Ένα ογκώδες κύκλωμα διακίνησης πλαστών φαρμάκων εξάρθρωσε η Interpol, προχωρώντας, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη, στην κατάσχεση ποσότητας-ρεκόρ από κάψουλες (περισσότερες από 1.000.000) και στη σύλληψη 76 ατόμων!

Η αστυνομική επιχείρηση ...

Ισπανία : Διαγωνισμός ''σιέστας''!

Ότι η ''σιέστα'', δηλαδή ο μεσημεριανός υπνάκος, είναι ''ιερή'' για τους Ισπανούς και τους Λατινοαμερικάνους, είναι γνωστό. Τώρα όμως, ένας διαγωνισμός, θέλει να αποδείξει ότι ακόμα και στο σύγχρονο τρόπο ζωής, με τους γρήγορους ρυθμούς του, πάντα υπάρχει χρόνος για έναν υπνάκο!
Έτσι, η Εθνική Ένωση Φίλων της Σιέστας, διοργάνωσε διαγωνισμό,ο οποίος άρχισε την Πέμπτη 14/10 και αναμένεται να κρατήσει 9 μέρες, με πρώτο βραβείο 1.000 ευρώ.
Όσοι πάρουν μέρος στο διαγωνισμό, που λαμβάνει χώρα στο εμπορικό κέντρο της Μαδρίτης, θα πρέπει να ξαπλώσουν σε καναπέδες και έχοντας στη διάθεση τους, μόλις 20 λεπτά, θα πρέπει να πάρουν τον παραδοσιακό μεσημεριανό υπνάκο.

Οι διαγωνιζόμενοι δε, θα χωριστούν σε ομάδες των πέντε ατόμων, ενώ ένα μέλος της επιτροπής, που διοργανώνει τον διαγωνισμό, θα μετρά με χρονόμετρο, πόση ώρα ακριβώς, κοιμούνται οι συμμετέχοντες.

Πηγή

Πωλείται γάιδαρος...


Τι να πει κανείς για τον ιδιοκτήτη τιου γαιδάρου;


Πηγή

Γνωρίστε το πρώτο ιδιωτικό καταφύγιο για το 2012!


Η «Ημέρα της Κρίσης», όταν θα σκοτεινιάσουν οι ουρανοί και ο Ήλιος θα βγαίνει από την δύση αντί για την ανατολή, κατά την άποψη μερικών συνομοσιολόγων πλησιάζει. Προκειμένου να προστατευτεί κανείς από τα δεινά που θα φέρει η επόμενη χρονιά, μια εταιρεία από την Καλιφόρνια (Vivos) οραματίστηκε και σχεδίασε το τέλειο καταφύγιο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, πολλά μέτρα κάτω από το έδαφος της γης.

Με σύνθημα "δεν μπορείς να προβλέψεις αλλά μπορείς να προετοιμαστείς" οι υπεύθυνοι

Επεσε το πρώτο πρόστιμο για το κάπνισμα στο Ηράκλειο

Το πρώτο πρόστιμο, για το κάπνισμα στο Ηράκλειο, επιβλήθηκε σε παιδότοπο, καθώς ο ιδιοκτήτης του, δεν είχε απομακρύνει τα τασάκια από το χώρο.
Το πρόστιμο, 600 ευρώ, βεβαίωσε μικτό κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, της Διεύθυνσης Υγιεινής της Νομαρχίας και της Αστυνομίας, στην πρώτη εξόρμηση στην πόλη, για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 34 έλεγχοι όσες ήταν δηλαδή και οι καταγγελίες που είχαν γίνει στην τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης και υποστήριξης για το κάπνισμα 1142.



Πηγή

Που πηγαίνει η ζωή μας χωρίς εμάς;

Δημοκρατία καλή σου νύχτα!
Για ποιά Δημοκρατία μιλάμε επιτέλους;
Τι υπέροχη εικόνα να βλέπεις εργαζόμενους του Υπ. Πολιτισμού στην Ακρόπολη με χειροπέδες επειδή τολμούν να ζητάνε δεδουλευμένα 27 μηνών, αυριανούς ανέργους που ζητάνε μια δουλειά να συλαμβάνονται και να σπρώχνονται σαν εγκληματίες!
Τι ντροπή να βλέπεις τα ΜΑΤ να ψεκάζουν και να χτυπάνε οπερατέρ και φωτογράφους που καλύπτουν την κατάσταση στην Ακρόπολη!
Και πέρα απο εκεί εισαγγελείς να μπαίνουν στα σχολεία για να...
τρομοκρτήσουν 15χρονους που ανησυχούν για το μαύρο αύριο που τους προσφερει η πατριδα τους.
Και στη Λάρισα δικαστες να καθίζουν στο σκαμνί τα παιδιά που συμμετείχαν στο Δεκεμβρη του ΄08 λες και είναι τρομοκρατες.
Που πηγαίνουν όλα αυτά που άλλοι πάλεψαν και κέρδισαν για μας;
Που πηγαίνει η ζωή μας χωρίς εμάς;

πηγή

Αννα Βίσση: Πρεμιέρα την άνοιξη το ριάλιτι σόου της

Το μυστήριο τελικά...λύθηκε! Το πολυαναμενόμενο ριάλιτι σώου της Άννας Βίσση, θα προβληθεί από την τηλεόραση του ALPHA και όχι από κάποιο άλλο κανάλι ή το καινούργιο σάιτ της, όπως γράφτηκε τις προηγούμενες ημέρες. Η διοίκηση του καναλιού της Κάντζας έχει αποφασίσει εδώ και αρκετούς μήνες την παραγωγή και την προβολή του συγκεκριμένου προγράμματος, απλά δεν είχε οριστικοποιήσει την ημερομηνία προβολής. άλλωστε, τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι και υπάρχει ήδη πάρα πολύ διαθέσιμο υλικό για επεξεργασία. όπως έχει αναφέρει και η ίδια η Άννα Βίσση στο twitter της, είναι πολύ ενθουσιασμένη με αυτήν την εξέλιξη στην καριέρα της και πιστεύει ότι ήταν το κατάλληλο timing για να κάνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Το σώου...

Ημίγυμνες στα χακί

Οι κοπέλες των Βρετανών στρατιωτών, που σκοτώνουν στο Αφγανιστάν, αποφάσισαν να τους κάνουν ένα δώρο για να ανυψώσουν το ηθικό τους. Φωτογραφήθηκαν για σέξι ημερολόγιο, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τους τραυματίες. Είναι γνωστό ότι βοηθάει τον φαντάρο να ξέρει ότι η κοπέλα του φωτογραφίζεται ημίγυμνη..!!
Για την πατρίδα, τα στρατευμένα νιάτα και την ομορφιά. Σας παρουσιάζουμε το νέο σέξι ημερολόγιο των συντρόφων και ερωμένων των Βρετανών στρατιωτών που βρίσκονται στο Αφγανιστάν.
Η πρωτοβουλία αυτή ήταν...

Ο Λευκός Οίκος θα γίνει... ροζ


Στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης των Αμερικανών κατά του καρκίνου του μαστού, ο Λευκός Οίκος θα φωτιστεί με ροζ φως.
Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται κάτι ανάλογο. Πέρυσι, μία τεράστια ροζ κορδέλα είχε τοποθετηθεί στην πρόσοψη της προεδρικής κατοικίας στη λεωφόρο Ουάσινγκτον.

«Ο Λευκός Οίκος...

Η «καυτή» Σκλεναρίκοβα όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Την έχουμε συνηθίσει ως το απόλυτο θηλυκό, δεν έχετε άδικο. Τώρα όμως θα την δούμε σε ένα διαφορετικό ρόλο. Η Γαλλία επέλεξε την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα ως πρέσβειρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο των γυναικών που θα διεξαχθεί στη Γερμανία το 2011. Η… κυρία Καρεμπέ συμμετείχε και στη διαφημιστική καμπάνια «Football in the feminine» όπου την είδαμε ντυμένη ως παίκτρια ποδοσφαίρου, αρχηγού ομάδος αλλά και διαιτητή! Τι λέτε, θα την παίρνατε στη δική σας ομάδα; ......

Ογδόντα κιλά χασίς στην Ηγουμενίτσα

Eναν 19χρονο Αλβανό, ο οποίος μετέφερε με το αμάξι του 79,684 κιλά χασίς συνέλαβαν το πρωί της Πέμπτης οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο στην περιοχή Στόμιο Λωρίδας Σαγιάδας.

Όταν ο 19χρονος έφτασε στο σημείο και αντιλήφθηκε την ύπαρξη του μπλόκου, προσπάθησε να διαφύγει, εξαιτίας, όμως, των ελιγμών του το όχημα έκανε άλμα 10 μέτρων και «καρφώθηκε» σε τοίχο.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν, στη συνέχεια, στη σύλληψη του ελαφρώς τραυματισμένου νεαρού ενώ βρήκαν τα συσκευασμένα ναρκωτικά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα που ακολούθησε, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος είχε κλαπεί το βράδυ της Τετάρτης από την περιοχή της Πεντέλης στην Αθήνα.


Πηγή

Γνωρίζετε οτι...

Ένα είδος πύθωνα (Python reticulatus) που συναντάται στη ΝΑ Ασία, την Ινδονησία και τις Φιλιππίνες συνήθως φτάνει τα 6,24 μέτρα. Αυτό όμως δεν εμπόδισε ένα μέλος του είδους αυτού να φτάσει τα 10 μέτρα. Τον σκότωσαν κοντά σε μια κατασκήνωση στην παραλία του Celebes στο αρχιπέλαγος του m****.

Ένα στα δέκα σκυλιά Δαλματίας γεννιέται κουφό, ενώ τα σκυλιά της ράτσας αυτής δεν έχουν την ικανότητα να αποβάλλουν τα ούρα εντελώς. Γι' αυτό τον λόγο πρέπει ν' ακολουθούν ειδική δίαιτα, με λίγες πρωτεΐνες.

Ένα τυπικό κρεβάτι "φιλοξενεί" περίπου 6 δισεκατομμύρια σκόνης. Γενικότερα, το 70% της σκόνης που υπάρχει σ' ένα οποιοδήποτε σπίτι προέρχεται από νεκρές φολίδες ανθρώπινου δέρματος.

Έναντι 5 δολαρίων και...

Τελος στα ερωτικα sms βαζει εταιρεια

Είναι γνωστό ότι η Apple καταχωρεί πατέντες για κάθε τι καινούργιο που βρίσκεται στο μυαλό των δημιουργών της, ενώ δε λείπουν και μερικές που αναφέρονται σε περίεργα θέματα. Μία από αυτές φιλτράρει τα γραπτά μηνύματα στα τηλέφωνα ανηλίκων, προκειμένου να μην έχουν... σεξουαλικό περιεχόμενο
Η πατέντα αυτή περιγράφει έναν έξυπνο έλεγχο της συσκευής ή της εφαρμογής που φιλτράρει τα γραπτά μηνύματα σε περίπτωση που περιέχουν σεξουαλικό περιεχόμενο “sexting“, και έχει σχεδιαστεί ώστε οι γονείς να ελέγχουν καλύτερα τα γραπτά μηνύματα που στέλνουν τα παιδιά τους, ή για να αποφεύγονται τυχόν ατυχείς αποστολές σε λάθος παραλήπτες.


Πηγή

Ινδός κροίσος έχτισε την πιο ακριβή βίλα στον κόσμο

Χτισμένη στo Μουμπάι (πρώην Βομβάη), η πολυτελής κατοικία Antilia των 49.000 τετραγωνικών μέτρων αποτελεί τη... «ναυαρχίδα» του πιο πλούσιου Ινδού επιχειρηματία, Mukesh Ambani, που έχει κάνει όλο τον πλανήτη να μιλά για μια δημιουργία-υπερπαραγωγή με 27 ορόφους, συνολικής αξίας 20 δισεκατομμυρίων ευρώ!

Ο 53χρονος Ινδός κροίσος βρίσκεται στη λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου και μάλιστα καταλαμβάνει την τέταρτη θέση..........

Η νικήτρια κουβαλήματος μπύρας στο Oktoberfest


Στη παραπάνω φωτογραφία βλέπετε τη νικήτρια του διαγωνισμού που έγινε στο Oktoberfest, για το ποια θα μπορέσει να μεταφέρει τα περισσότερα ποτήρια μπύρας (φυσικά τα μεγάλα έ;). Όπως βλέπετε η νικήτρια με άνεση σήκωσε…
19 μεγάλα ποτήρια μπύρας!

Η αλήθεια είναι πάντως ότι μπορούσε να βάλει άλλα 2-3 ποτήρια πάνω στη στοίβα, έτσι για να δώσει μεγαλύτερο αέρα νίκης και για να κάνει καζούρα στις άλλες διαγωνιζόμενες…


Πηγή

Το χάπι για να μην ξεχνάμε τα... κλειδιά

Ενα χάπι το οποίο αναμένεται να μας σώσει από όλες εκείνες τις δύσκολες στιγμές κατά τις οποίες ξεχνάμε απλά καθημερινά πράγματα, όπως το πού βρίσκονται τα κλειδιά μας ή το όνομα κάποιου γνωστού μας, αναπτύσσεται από σκωτσέζους επιστήμονες. Το νέο φάρμακο έχει ήδη δοκιμαστεί σε ζώα και εκτιμάται ότι θα μπορούσε να περάσει σε φάση δοκιμών σε ανθρώπους το επόμενο έτος. Αν όλα πάνε καλά αναμένεται...

Η Miss India είναι και ξανθιά και γαλανομάτα!


Ήταν φυσικό να την αποδοκιμάσουν. Σε διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Miss India στη Γουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας νικήτρια ήταν η 21χρονη Τζασίντα Λάλ.

Η νεαρή Τζεσίντα όμως δεν είναι μια συνηθισμένη Ινδή όπως τις γνωρίζουμε από τις ταινίες του Μπόλιγουντ αλλά μια κατάξανθη με μπλε μάτια κοπέλα....

Έτρεχε γυμνή με έναν μπαλτά στο χέρι!

Εάν ήταν ταινία θα την έλεγαν «Η γυμνή με το Μπαλτά»… αλλά ήταν πραγματικότητα.

Χθες το πρωί οι κάτοικοι εργατικής πολυκατοικίας στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης ξύπνησαν ακούγοντας μια νεαρή κοπέλα να βρίζει να φωνάζει και να σπάει ότι βρίσκει μπροστά της μέσα στο διαμέρισμά της.

Τρομαγμένη άνοιξαν τα παράθυρα τους προσπαθώντας να δουν τη γινόταν στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου.

Μια νεαρή κοπέλα, της οποίας το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα από την αστυνομία, είχε βγει ολόγυμνη στο μπαλκόνι του διαμερίσματος κρατώντας στο χέρι της ένα μπαλτά......

Η απουσία του είναι εμφανής!

Ως παρουσιαστής ήταν καλός. Θυμήσου το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε στον Άλφα, "the password". Στην συνέχεια ενσωματώθηκε στην ομάδα της εκπομπής "Δέστε τους".
Ξεχώριζε.
Χαριτωμένος με ευχέρεια λόγου, χιούμορ,άνεση. Το λάθος του: Κάποιες φορές ακολούθησε το χιούμορ του Μουτσινά. Ξεστόμιζε κρυάδες που δεν ταίριαζαν με το στυλ και την προσωπικότητα του Τσαλίκη.Το γεγονός ότι οι δυό τους (Τσαλίκης, Μουτσινάς) από ένα σημείο και μετά έβγαιναν ντουετάκι μάλλον καλό δεν του έκανε.. Σε γενικές όμως γραμμές η παρουσία του ήταν ξεχωριστή. Η απουσία του, τώρα , είναι εμφανής...Τον ίδιο πάντως δεν φαίνεται να τον πολυνοιάζει. Περνάει καλά στο Caramela όπου εμφανίζεται με την ιδιότητα πια του τραγουδιστή!

bourubouru

Η κάρτα του πολίτη ......σχόλιο

Αυτό ήταν πραγματικά σαν σχέδιο έτσι όπως τα γράφετε.

Όλος ο σχεδιασμός αυτός βρήκε εμπόδια από την αρχή προσωπικών δεδομένων κι άλλαξε προσανατολισμό με αποτέλεσμα από την "κάρτα του πολίτη "να σχεδιάζεται μια φοροκάρτα η οποία θα είναι ανώνυμη χωρίς ΑΦΜ, χωρίς ΑΜΚΑ, χωρίς ιατρικό ιστορικό ...

Θα καταγράφει τις οικονομικές συναλλαγές (αγορές, καταθέσεις κλπ). Σε αυτήν την φοροκάρτα σε συνεδρίασή της η Ιεραρχία είπε ότι προτίθεται να κυρήξει ιερό πόλεμο αφού επιβεβαιώσει τις υποψίες της ότι συνδέεται με το χάραγμα του αντίχριστου (666).....΄

Αυτά έχω διαβάσει τελευταία.

Με αυτήν την φοροκάρτα αντι να μαζεύεις αποδείξεις μέσα σε αυτήν θα καταγραφονται όλες οι συναλλαγές!

Σχεδιάζεται οι αγορές στα καταστήματα να γίνονται μόνο με την φοροκάρτα...

Η φοροκάρτα όμως πάλι δεν θα αποκαλύπτει ένα κομμάτι της ζωής σου αφού σε αυτήν θα φαίνεται πόσο συχνά πίνει κάποιος καφέδες ή τρώει σοκολάτες κλπ....Αυτό δεν είναι προσωπικό δεδομένο;

Κατάσχεσαν το γουρούνι της επειδή χρωστούσε στην τράπεζα!

Κι όμως έγινε κι αυτό. Τράπεζα κατάσχεσε ένα γουρούνι για να το πουλήσει και να πάρει τα λεφτά...

Δικαστικοί κλητήρες...

ΛΑΡΙΣΑ: Ο κόσμος βαφτίζει το νέο γήπεδο

Η ΠΑΕ Λάρισα ετοιμάζεται για την ιστορική στιγμή της μετακόμισής της στο νέο υπερσύγχρονο γήπεδο, για το όνομα του οποίου ο κόσμος της ομάδας αποφασίζει ανάμεσα σε έξι υποψηφιότητες.

Από σήμερα μέχρι τις 3 Νοεμβρίου...

Η Τάμτα παίρνει «Φωτιά»

ΔΕΙΤΕ: Το νέο video clip της τραγουδίστριας

Τα γυρίσματα του ολοκαίνουριου videoclip της Τάμτα για τη νέα της επιτυχία «Φωτιά» από το album «Θάρρος Ή Αλήθεια» έγιναν σε διάφορους χώρους στο κέντρο της Αθήνας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου. Το styling επιμελήθηκε η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, ενώ τα μαλλιά και το μακιγιάζ η Έλενα Περδικομάτη.


Του είπαν θα ζήσει 6 μήνες, τα πούλησε όλα και… δεν πεθαίνει!

Πριν τρεις μήνες, ο 55χρονος Malcolm McMahon από την Βρετανία έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν έμαθε ότι έπασχε από καρκίνο στο συκώτι.

Οι γιατροί του είπαν ότι είχε μόλις έξι μήνες ζωής.

Σοκαρισμένος ο 55χρονος αποφάσισε να κάνει κάτι το ακραίο…πούλησε όλα του τα υπάρχοντα!

Ο Malcolm McMahon πούλησε...

Γυαλιά… autofocus! τέρμα τα πολλά ζευγάρια…

Αν φοράτε γυαλιά διπλής ή τριπλή εστίασης ξέρετε τι… μπελάς είναι το να τα βάζεις ή να τα βγάζεις και βέβαια το να κινείς με κλίση το κεφάλι.

Ταυτόχρονα οι περιοχές με θολή εικόνα φέρνουν ναυτία και πονοκέφαλο. Χρησιμοποιώντας πολλαπλά ζευγάρια έχετε όμως το… να τα κουβαλάτε παντού.

Τα γυαλιά TruFocals υπόσχονται ...

Της έδωσαν υπηκοότητα στα 101 της χρόνια!!

Η Εουλάλια Γκαρσία Ματουρέι απέκτησε την αμερικανική υπηκοότητα που τόσα χρόνια ζητούσε, έστω και σε ηλικία 101 ετών!!


Η υπεραιωνόβια γιαγιά έγινε και επίσημα αμερικανίδα υπήκοος κατά τη διάρκεια μιας συγκινητικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στην πόλη...

Πολλαπλασιάστε: 13837 X (την ηλικία σας) X 73 = ... ;;;



Απίστευτο, ε; Αρκεί να μην είναι κανείς υπεραιωνόβιος, γιατί τότε χαλάνε τα πράγματα!

Το ίδιο αποτέλεσμα βγαίνει και με: 7373 Χ 137 ή 10001 Χ 101

Εξήγηση:

13837 Χ 73 = 7373 Χ 137 = 10001 Χ 101 = 1010101

Κάτι ανάλογο γίνεται και με κάθε αριθμούς μου έχουν γινόμενο αριθμό της μορφής 101, 10101, 1010101, 101010101, κ.ο.κ.)

Πηγή

Τον παρέσυρε το τρένο… και έζησε!

Άγιο είχε ένας 39χρονος που τραυματίστηκε όταν...

στην προσπάθειά του να διασχίσει πεζός, φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση, παρασύρθηκε από...
εμπορική αμαξοστοιχία. Το ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Μοναστηρίου. Ο 39χρονος επιχείρησε να παρακάμψει τις μπάρες και να περάσει κάθετα τη διάβαση.

Το τρένο που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα δεν μπορούσε να σταματήσει. Χτύπησε τον 39χρονο και ακινητοποιήθηκε λίγα μέτρα παρακάτω. Προς στιγμήν όλοι πάγωσαν. Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε σε νοσοκομείο της πόλης.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο πεζός είχε τραυματιστεί ελαφρά. Παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο χωρίς όμως η ζωή του να διατρέχει κίνδυνο.


Πηγή

Λάκης Λαζόπουλος: Ζήτησε να μη μεταδίδεται η εκπομπή του το Σάββατο


Επειδή ο Λάκης Λαζόπουλος είδε τα νούμερα τηλεθέασης να έχουν καθοδική πορεία σε σχέση με την προηγούμενη τηλεοπτική περίοδο ζήτησε από τους υπευθύνους του Alpha η εκπομπή του να μην μεταδίδεται σε επανάληψη το Σάββατο. Δεν θέλει να μεταδίδεται η εκπομπή του δυο φορές την εβδομάδα ώστε το κοινό να μην μοιράζεται.
Είναι πολύ πιθανό κάθε Σάββατο βράδυ να μην βλέπουμε σε επανάληψη το “Αλ Τσαντίρι Νιουζ”.

Έρωτας - ασπιρίνη


Τις αναλγητικές ιδιότητες του έρωτα κατέγραψε μελέτη, η οποία εκτιμά ότι μπορεί να δράσει κατά του πόνου, τόσο αποτελεσματικά όσο και ένα ισχυρό αναλγητικό.

Ο έρωτας -όταν δεν "πονάει"- μπορεί να δράσει ως ισχυρό αναλγητικό, εξίσου αποτελεσματικό με τα φάρμακα κατά του πόνου που πουλάνε τα φαρμακεία, σύμφωνα με νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Ο έρωτας έχει τραγουδηθεί για πολλά πράγματα,..

Στους κορυφαίους τερματοφύλακες ο Νικοπολίδης

Μπορεί ο Αντώνης Νικοπολίδης να διανύει το 40ο έτος της ηλικίας του, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να γνωρίζει τη μία διάκριση πίσω από την άλλη. Στους κορυφαίους τερματοφύλακες ο «ερυθρόλευκος».

Η Διεθνής Υπηρεσία Ιστορία και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) διοργάνωσε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων τερματοφυλάκων στον κόσμο την τελευταία δεκαετία, αλλά και τα τελευταία 25 χρόνια. Ανάμεσα τους βρίσκεται και ο πορτιέρο του Ολυμπιακού.


Ο Νικοπολίδης βρίσκεται στην...

Μέσος μισθός υπαλλήλου των ΔΕΚΟ

Ο μέσος μισθός στις ΔΕΚΟ ανέρχεται σε 40.772 ευρώ και είναι διπλάσιος από τον αντίστοιχο του ιδιωτικού τομέα και μεγαλύτερος του Δημοσίου. Η ΔΕΚΟ με τον μεγαλύτερο μέσο όρο είναι ο ΗΣΑΠ με 56.554 ευρώ ανά εργαζόμενο.

Μάχη μέχρι τελικής πτώσεως για ένα ραντεβού


Ποιος ενδιαφέρεται και... τολμάει;


Είδαν κι απόειδαν δύο νεαρές αδελφές από την Κίνα – εξπέρ στις πολεμικές τέχνες – και αποφάσισαν να διοργανώσουν διαγωνισμό, με έπαθλο... τις ίδιες.

Η 22χρονη Ξιάο Λιν και η 21χρονη αδελφή τους Γιν,...

Ούτε για όλα τα λεφτά του κόσμου…

Νερό στο όνομα του Γιάννη Φετφατζίδη πίνουν στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός άσος εντυπωσίασε και τον Σωκράτη Κόκκαλη, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν τον παραχωρεί ούτε με 12,5 εκατ. ευρώ.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι απόλυτα ικανοποιημένος όχι μόνο επειδή ο 20χρονος παίκτης αποδεικνύεται «ακατέργαστο διαμάντι», αλλά επειδή φρόντισε να τον «δέσει» με ρήτρα 12,5 εκατομμυρίων ευρώ πριν από περίπου έναν μήνα.

Μάλιστα, όταν κάποιος του είπε ότι με τέτοιες εμφανίσεις ο Φετφατζίδης θα φέρει προτάσεις από το εξωτερικό, ο Μαρινάκης ήταν ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά τις προθέσεις του:...

Στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ήταν ο Φετφατζίδης!

Θα χτυπάνε το κεφάλι τους στον Παναθηναικό!
Το πρόσωπο των ημερών είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης. Σύσσωμος ο αθλητικός τύπος φιλοξενεί αφιερώματα στο μεγάλο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από τα Σούρμενα στην Παιανία, ξανά πίσω και τελικά στον Ολυμπιακό...

Υπάρχoυν πολλές περιπτώσεις παικτών που είτε πέρασαν από τις ακαδημίες των μεγάλων ομάδων, είτε δεν αποκτήθηκαν ποτέ γιατί δεν εκτιμήθηκε το ταλέντο τους.

Η άμμος της Σαχάρας ίσως να είναι υπεύθυνη για το κλίμα του πλανήτη!

Η ΝΑSΑ και το Πανεπιστήµιο της Αλαµπάµας χρησιµοποιώντας τα δεδοµένα από διάφορους κλιµατολογικούς δορυφόρους, λένε πως τα ακατανόητα και περίεργα του κλίματος μπορεί να κρύβονται στην άµµο της Σαχάρας.

Κατάφεραν να υπολογίσουν πως γύρω στα 770 εκατ. τόνους σκόνης από τη Σαχάρα εισέρχονται κάθε χρόνο στην ατµόσφαιρα και ανακαλύπτουν πως ανάλογα µε τα ρεύµατα και τη σύνθεση της σκόνης ο πλανήτης ψύχεται ή θερμαίνεται. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν...

Sex και ξύλο στο Λιανοκλάδι!

Γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια της τηλεόρασης που φέτος δεν θα παίζει σε κάποια σειρά έχει αποσυρθεί στο χωριό της για να μείνει μακρυά απ' τα φώτα της δημοσιότητας. Που να ήξερε όμως ότι τα...
καμώματα της θα μαθευτούν ακόμα και έτσι. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές η διάσημη κυρία αρέσκεται να ικανοποιεί σεξουαλικά όλο τον αντρικό πληθυσμό του χωριού. Οι γυναίκες τους αγανακτισμένες τη λιντσάρουν και η κατάσταση μπορεί από μέρα σε μέρα να ξεφύγει.
Η ηθοποιός φαίνεται μάλιστα να προτιμά ιδιαίτερα τους χωριάτες, και τις ξυλιές! Όσοι την βλέπουν να κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο χωριό θα έχουν προσέξει τα σημάδια που οφείλονται στα βίτσια της...
Κυκλοφορεί μάλιστα σε γνωστό site video με τα όργια της κυρίας! Όπου διακρίνεται ξεκάθαρα η ταυτότητα της...


Πηγή

16o ρεκόρ για το χρυσό σε πέντε εβδομάδες

Πάνω από το επίπεδο των 1.370 δολαρίων η ουγκιά - 1.378 δολ. - έφθασε η τιμή του πολύτιμου μετάλλου, καταγράφοντας το 16ο ρεκόρ - συναπτό - μέσα σε χρονικό διάστημα πέντε εβδομάδων. Οι προθέσεις τις FED για νέα παρέμβαση και η συνεπακόλουθη υποχώρηση του αμερικανικού νομίσματος, οδηγούν τους επενδυτές στα εμπορεύματα.

Το ευρώ προσπαθεί...

Πιλότος πέθανε στη διάρκεια της πτήσης

Πιλότος των αερογραμμών του Κατάρ άφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα πτήσης σε αεροπλάνο που προερχόταν από τις Φιλιππίνες.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη χθες στην πτήση 645 από Μανίλα προς την Ντόχα, την πρωτεύουσα του Κατάρ.
Το αεροσκάφος προσγειώθηκε τελικά στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας. Νέο προσωπικό επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο, το οποίο συνέχισε την πορεία του μετά από δύο ώρες.
Η αεροπορική εταιρεία δεν γνωστοποίησε τι προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατο του πιλότου.


Πηγή

Απίστευτο υπόγειο τούνελ στην Ιαπωνία


perierga.gr - Υπόγειο παλάτι

Το υπόγειο παλάτι όπως έχει ονομαστεί εξαιτίας των διαστάσεών του, είναι ένα υπόγειο τούνελ μήκους 6,3 χιλιομέτρων που βρίσκεται 50 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της πόλης Kasukabe, στην επαρχία Saitama της Ιαπωνίας.

Η επαρχία Saitama είναι παραδοσιακά πολύ ευάλωτη...

O μοναδικός άνθρωπος που απολαμβάνει διαγωνισμό φαγητού

ΔΕΙΤΕ ρεσιτάλ που δίνει

Είθισται στους διαγωνισμούς φαγητού οι διαγωνιζόμενοι να πέφτουν με τα μούτρα (κυριολεκτικά) μέσα στο πιάτο.

Φυσικά έτσι δεν γίνεται να απολαύσει κανείς το φαΐ όσο νόστιμο κι αν είναι.

Ο ήρωας της φωτογραφίας όμως την είδε αλλιώς...




Πηγή

Διαφήμιση της τουρκικής εταιρείας κατασκεύης πυραύλων Roketsan απεικονίζει την Ελληνική Βουλή να έχει δεχθεί πυραυλική επίθεση

greeknation.blogspot.com

Συνελήφθη γυναίκα για παιδική πορνογραφία

Πέντε σκληροί δίσκοι κατασχέθηκαν από το σπίτι της

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μία Ελληνίδα, καθώς σε έρευνα μέσω διαδικτύου βρέθηκε να κατέχει υλικό παιδικής πορνογραφίας. Κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκανε στη συνέχεια έρευνα στο σπίτι της όπου εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Πέντε σκληροί δίσκοι κατασχέθηκαν και διερευνώνται από τη Δίωξη προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η εμπλεκόμενη συνεργάζοταν με άλλους χρήστες του Ίντερνετ με σκοπό την ανταλλαγή και την διακίνηση αρχείων πορνογραφίας ανηλίκων.

Την Παρασκευή αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.


Πηγή

Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. ΑΝΔΡΕΑΣ: Νέο χτύπημα εναντίον του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.



« Η Ελληνική Πολιτεία έδειξε για μια ακόμη φορά την «αγάπη» και το «ενδιαφέρον» της προς την πολύπαθη Βόρειο Ήπειρο : Ύστερα, δηλαδή, από την σύνταξη του Ο.Γ.Α., που για να την λάβη ο ενδιαφερόμενος έπρεπε υποχρεωτικά να διαμένη στην Ελλάδα, τώρα νέο χτύπημα καταφέρει εναντίον του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.
Συγκεκριμένα, για να πάρουν οι Βορειοηπειρώτες ταυτότητα ομογενούς πρέπει να παραμένουν στην Ελλάδα !

Ποιοί νοσηροί εγκέφαλοι εκδίδουν τέτοιες αποφάσεις ; Δεν αντιλαμβάνονται οι αρμόδιοι του Υπουργείου Εξωτερικών, ότι το μέτρο αυτό θα επιφέρη την ερήμωση της Βορείου Ηπείρου ; Γιατί αν οι Βορειοηπειρώτες έλθουν να κατοικήσουν στην Ελλάδα είναι ηλίου φαεινότερον, πως η Βόρειος Ήπειρος...

Ψάχνει γυναίκα στο facebook!

Ψάχνει γυναίκα στο facebook!

Ο Μοζαμβικανός άσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται τρία χρόνια στη χώρα μας, αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν πράγματα για την προσωπική του ζωή.  Ο Σιμάο λοιπόν είναι ελεύθερος από τις 23 Ιουλίου, στα γενέθλιά του, όταν και τον παράτησε μια άκαρδη κοπέλα!

Πάμε για κρίκετ!


Αν σας έλεγαν ότι πρέπει να πάτε οπωσδήποτε να παρακολουθήσετε αγώνα κρίκετ, για να θαυμάσετε αυτές τις κοπέλες, θα πηγαίνατε;..Όχι;

Για δείτε καλύτερα...

Η 19χρονη από τον Αφγανιστάν με το ακρωτηριασμένο πρόσωπο

Η 19χρονη από τον Αφγανιστάν με το ακρωτηριασμένο πρόσωπο

Η ιστορία της 19χρονης Αΐσα από τον Αφγανιστάν, ο σύζυγος της οποίας της είχε ακρωτηριάσει το πρόσωπο της, είχε πριν από...
μερικούς μήνες συγκλονίσει όλο τον κόσμο.

Η 18χρονη -τότε- Αΐσα είχε γίνει μέχρι και εξώφυλλο στους Times με την
εικόνα της κομμένης μύτης και αυτιών να προκαλεί απορία και απέχθεια για τις πρακτικές των Ταλιμπάν.
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan