Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Eνας στους τέσσερις Ελληνες γυρίζει οριστικά την πλάτη στο πολιτικό σύστημα...Επιτέλους ξύπνησαν!!!

Μεγάλη απαγοήτευση του εκλογικού σώματος από τη σημερινή πολιτική κατάσταση που έχει οδηγήσει σε αδιέξοδα την κοινωνία, καταγράφει δημοσκόπηση της ALCO για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Σύμφωνα με την έρευνα, ένας στους τέσσερις Ελληνες γυρίζει οριστικά την πλάτη στο πολιτικό σύστημα, ενώ σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ προηγείται σταθερά με διαφορά 9 μονάδες από τη ΝΔ...


Συγκεκριμένα, το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει το 34,6%, έναντι 25,6% της ΝΔ και ακολουθούν ΚΚΕ 8,9%, ΛΑΟΣ 5,7%, Σύριζα 3,4 και Δημοκρατική Αριστερά 3%.

Δεν θα πρέπει να μας έχουν συνένοχους στο φόνο της ΕΛΛΑΔΑΣ

Πώς νιώθει ένας έμπειρος χρήστης Η/Υ όταν βλέπει έναν αρχάριο να τον χειρίζεται...




ΔΕΙΤΕ ΤΟ...

Σκαρφαλώνοντας σε έναν πύργο ...1768 ποδιών (κοντά στα 540m)



Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα...

Δείτε το Oktoberfest ζωντανά...

Δείτε κάθε στιγμή τι γίνεται στο μεγαλύτερο πανηγύρι μπύρας από livecamera

ΕΛΛΑΣ..Με τα δικά μας μάτια..!!

Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο της Γερμανίας - Nεκροί και τραυματίες


Πανικός στην πόλη Λέραχ όταν μία γυναίκα άρχισε να πυροβολεί μέσα σε νοσοκομείο...

Αγγούρι 119 εκατοστών!

Μία θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες διεκδικεί μία Βρετανίδα γιαγιά. Το επίτευγμά της; Κατάφερε να καλλιεργήσει ένα αγγούρι μήκους ενός μέτρου και 19 εκατοστών!

Η Clare Pearce μάλιστα λέει ότι το λαχανικό της μπορεί να είναι και λίγα εκατοστά μεγαλύτερο, αν υπολογιστεί και η «κούρμπα» που κάνει.

Προς το παρόν το ρεκόρ για το μακρύτερο αγγούρι, με μέγεθος 1,05 μέτρα, κατέχει εδώ και δύο χρόνια ο Frank Dimmock από το Oxfordshire.

Αν και το μοναδικό αγγούρι της κ. Pearce τελικά έσπασε, έχει ακόμα έναν...
άσσο στο μανίκι της. Ένα λίγο μικρότερο αγγούρι, που ξεπερνά όμως σε μέγεθος το υπάρχον ρεκόρ.
Πάντως η 78χρονη έχει καλέσει ήδη τους ειδικούς του Βιβλίου Ρεκόρ Γκίνες για να εξετάσουν το λαχανικό της

πηγη

Το νερό που... πιάνει φωτιά.







Εκπληκτικό! Δείτε το video

Τσάντες... 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων έχει η Βικτώρια Μπέκαμ

Είναι αδιαμφισβήτητα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ της γυναίκας?Αλλά αυτές που έχουν την πρωτιά είναι η Victoria Beckham και η Kim Kardashian, οι οποίες είναι φανατικές του οίκου Hermes.Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα, η σύζυγος του David Beckham έχει σπίτι της τσάντες του συγκεκριμένου οίκου, συνολικής αξίας δυόμισι εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η celebrity Kim Kardashian τσάντες αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Και φυσικά, όπου κι αν πάνε, τις παίρνουν μαζί τους. ...

πηγη

Ανέκδοτο: O Λένιν στην Γενεύη


Έργο τέχνης!
Έγινε μια φορά μια μεγάλη δημοπρασία έργων τέχνης όπου είχαν μαζευτεί οι μεγαλύτεροι συλλέκτες όλου του κόσμου. Φυσικά δεν μπορούσε να λείπει και αυτός που είχε... συγκεντρώσει τα περισσότερα έργα τέχνης στον κόσμο. Άρχισε η δημοπρασία και το πρώτο έργο ήταν ένας πίνακας του Ρέμπραντ που τον είχε φτιάξει όταν είχε ιλαρά. Σηκώνεται τότε πάνω ο μεγάλος
συλλέκτης και με ύφος περιφρονητικό λέει:
- Σιγά το έργο, εγώ έχω τον πίνακα του Ρέμπραντ που τον είχε φτιάξει και με αφθώδη πυρετό! Αυτό εδώ δεν αξίζει μία!

Το επόμενο έργο ήταν...

ΑΓΓΛΙΚΑ VS ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Ακριβής μετάφραση από τα ελληνικά στα αγγλικά σε γνωστές ελληνικές εκφράσεις

Έλληνας Barcelonista στο καταλανικό ραδιόφωνο για το Barça-ΠΑΟ



ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Anastacia: “Φεύγοντας από την Ελλάδα, ίσως πάρω μαζί μου έναν γοητευτικό Έλληνα”!


Θα εμφανιστεί στη σκηνή με τον Σάκη Ρουβά;
Η Anastacia, έπειτα από την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, επιστρέφει δυναμικά στην μουσική σκηνή. Την επόμενη εβδομάδα έρχεται στη χώρα μας, όπου θα κάνει μια μοναδική εμφάνιση στο πλαίσιο του Eurovoice. Λίγο πριν επισκεφτεί την Ελλάδα, μίλησε στο περιοδικό “Glam”, για την περιπέτεια που πέρασε με...

Σφραγίστηκε οριστικά η πετρελαιοπηγή που προκάλεσε την τεράστια καταστροφή στον Κόλπο του Μεξικού


Η πετρελαιοπηγή Macondo που ευθύνεται για τη χειρότερη περιβαλλοντική θαλάσσια καταστροφή στην ιστορία των ΗΠΑ, σφραγίστηκε οριστικά σχεδόν πέντε μήνες μετά την έκρηξη στην πετρελαϊκή εξέδρα Deepwater Horizon.
"Μπορούμε τελικά να ανακοινώσουμε ότι η πετρελαιοπηγή Macondo 252 σφραγίστηκε", δήλωσε ο ναύαρχος εν αποστρατεία Τσαντ Αλεν, που είχε οριστεί επικεφαλής των επιχειρήσεων για τον περιορισμό της...

Βίντεο- σοκ με παιδάκι που πέφτει απο τον 6ο όροφο



Με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται 5χρονος που έπεσε απο τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην Ιαπωνία. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.
Το παιδί έπαιζε με τον αδερφό του ενώ η μητέρα του βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο.
Ξαφνικά ο μικρός σκαρφάλωσε στο παράθυρο και γλίστρησε όμως και τα χέρια του δεν μπόρεσαν να τον συγκρατήσουν με αποτέλεσμα να πέσει απο ύψος 13 μέτρων.

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο οπου νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας στη B' Εθνική!


Ακόμη μία υπόθεση που στιγματίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο τερματοφύλακας των Τρικάλων, Χρήστος Πουρής κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας για να έχει μειωμένη απόδοση στο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό.
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι...

Δωροθέα Μερκούρη: “Η φιλία μου με την Μόνικα Μπελούτσι”


Η διαφημιστική καμπάνια με την Monica Bellucci και τους Dolce&Gabbana
Η Δωροθέα Μερκούρη έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα Espresso και μίλησε για τον χωρισμό της, την φιλία της με την Monica Bellucci και τους λόγους που αποιφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ιταλία.

Ξόδεψε 100.000 δολάρια σε μία ώρα




Τι κορίτσι είναι αυτό; Ξοδεύει χιλιάδες δολάρια λες και είναι κέρματα.
Η Κιμ Καρντάσιαν με την μαμά της, την Κρις πήγαν ένα ταξιδάκι αναψυχής στο Παρίσι. Αφού είδαν τα αξιοθέατα της πόλης του Φωτός, πέρασαν και από το Λούβρο όπου φωτογραφήθηκαν με μία πιο διάσημη από εκείνες, τη Μόνα Λίζα.

Ξανθιά κάνει μασαζ σε μαυρούλη...!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Με καλαματιανούς και χειροκροτήματα οι Έλληνες στο Οκτόμπερφεστ! «Γειά μας!»


Για πρώτη φορά, στην έναρξη των εκδηλώσεων για τη γιορτή της μπύρας -το 200ο Οκτόμπερφεστ- μαζί με τους Βαυαρούς έλαβε μέρος και Λύκειο Ελληνίδων Μονάχου.
Η ιστορία του φεστιβάλ ξεκίνησε στις 12 Οκτωβρίου 1810, όταν ο διάδοχος του βασιλικού θρόνου της Βαυαρίας, Λουδοβίκος, τέλεσε το γάμο του με την πριγκίπισσα Θηρεσία (Τερέσια). Καθώς ο Λουδοβίκος ήταν θαυμαστής της κλασσικής αρχαιότητας πρότεινε στους υπηκόους του να διοργανώσουν πέντε μέρες μετά το γάμο του αγώνες, κατά το πρότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων. Πράγματι, στις 17 Οκτωβρίου 1810 διοργανώθηκαν οι πρώτοι αγώνες προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους, με προσφορά άφθονης μπύρας, κάτι που άρεσε ιδιαίτερα στους Βαυαρούς. Ο βασιλιάς υποσχέθηκε να γιορτάζει κάθε χρόνο τον Οκτώβριο το λαϊκό αυτό πανηγύρι.

Υποθαλασσια: Μπορει να μη γινει ποτε, αλλα θα τη πληρωσουμε πανακριβα

Οι Έλληνες φορολογούμενοι θα επιβαρυνθούν το διόλου αξιοκαταφρόνητο ποσό των 67 εκατ. ευρώ για ένα έργο φάντασμα, αυτό της...
υποθαλάσσιας Θεσσαλονίκης. Η εξέλιξη αυτή θεωρείται επιτυχία αφού το αρχικό ποσό που ζητήθηκε να καταβληθεί από το Ελληνικό δημόσιο ήταν 130 εκατ. ευρώ.

Η απόφαση αναμενόταν από το περασμένο Μάρτιο αλλά οι διαπραγματεύσεις καθυστέρησαν την έκδοση της. Στις 30 Ιουλίου του 2009 η σύμβαση της υποθαλάσσιας αρτηρίας καταγγέλθηκε από τις δανειοδότριες τράπεζες και στις 30 Σεπτεμβρίου του 2009 η υπογράφουσα σύμβαση λύθηκε αυτόματα.

Οι λανθασμένες επιλογές φάνηκαν το Μάρτιο του 2008 όταν αποφασίστηκε η αλλαγή της αρχικής μελέτης που προέβλεπε εγκιβωτισμό στα 15 μέτρα σε εκσκαφή με μετροπόντικα στα 25 μέτρα! Πλέον το κόστος ήταν πολύ μεγαλύτερο και παρόλο που η νέα μελέτη παρόλο εγκρίθηκε, το έργο "κόλλησε".

Ποια γνωστή παρουσιάστρια ανοίγει μαγαζί με ...σαγιονάρες;


Γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να γίνει επιχειρηματίας!
Και τι επιχείρηση θα ανοίξει; Όχι ότι και ότι…
Ανοίγει μαγαζί με σαγιονάρες!

Προβλήματα....

Ζητούμε την κατανόηση σας για τα όποια προβλήματα δημιουργούνται στο blog μας μετά την αλλαγή.
Προσπαθούμε να τα διορθώσουμε....
Ευχαριστούμε!

Gymkhana: Ούτε στο playstation δεν γίνονται αυτά ! !


Ο Κen Block, είναι ένας από τους πιλότους-showman, που μετέχουν σε αγώνες Gymkhana και μας δίνει μια γεύση από το τι μπορεί να κάνει στο τιμόνι του νέου Fiesta που απέκτησε....

Πόση αλήθεια αντέχεις..;;;




Τα σχόλια δικά σας....
Το είδαμε στο ksipnistere.blogspot

Έξω από τα δόντια μιλάει σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η μεγάλη κυρία του Ελληνικού τραγουδιού


Έξω από τα δόντια μιλάει σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η μεγάλη κυρία του Ελληνικού τραγουδιού, η Μαρινέλλα η οποία αποκαλύπτει πως έχει κάνει λίφτινγκ, όμως δεν έχει βλέψεις για έναν καινούργιο έρωτα στη ζωή της καθώς δηλώνει πως η ιδιότητά της πλέον είναι να είναι γιαγιά για τα εγγόνια που της χάρισε η κόρη της...

Φωτογραφία ντοκουμέντο !!!


Αυτή η φωτογραφία έπαψε πλέον να είναι αμφιλεγόμενη. Πρόκειται για κάτι που έκρυβε και συνεχίζει η Αμερικανική κυβέρνηση να κρύβει. Στο Μεξικό γιατί για εκεί πρόκειται, αυτοί που παρευρίσκοντο εκεί την ώρα του συμβάντος και της λήψεως αυτής, δεν βρίσκονται πουθενά. Ένας όμως που βρίσκεται κάπου εκτός Αμερικής και ήταν παρόν στο συμβάν, αναφέρει το εξής: «το κρατούσαν για...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΙΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.





Το δέντρο με τα λεφτά!!!!

Άλλοι μιλάνε στο γήπεδο, ο Ντουντού μιλάει στο ίντερνετ!

Στον Ολυμπιακό περιμένουν από το Ντουντού να γίνει ο αρχηγός και ο ηγέτης της ομάδας. Θέλουν να μιλήσει στο γήπεδο αλλά αυτός προτιμάει να μιλάει στο Twitter. Έτσι με το που έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού στις Σέρρες, ο Βραζιλιάνος έτρεξε να μπει στο ίντερνετ για να ανεβάσει στο προφίλ του το εξής μήνυμα:
«Ήδη βρισκόμαστε στις Σέρρες. Αύριο (σ.σ.: σήμερα) θα κυνηγήσουμε τη νίκη και πρέπει να την πάρουμε πάση θυσία. Οι τρεις εκτός έδρας βαθμοί θα είναι πολύ σημαντικοί για εμάς».

Τουρκική Γλώσσα στα Σχολεία!!!


Επιστολή Καταπέλτης Καθηγητή ΕΜΠ προς Βουλευτές Ελληνικού Κοινοβουλίου!!

Αξίοτιμοι Κύριοι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου,

Αν ευσταθούν τα κατωτέρω, που το ΦΕΚ δείχνει ότι μάλλον ευσταθούν, γιατί τούρκικα και όχι Σερβικά ή ...

Τι γίνεται όταν η κόρη κάνει στριπτήζ και την πιάνει η μάνα…

Ένα χρόνο μετά την Πράσινη Ανάπτυξη του ΓΑΠ....

121 βουλευτές τρέχουν με 4.500 κυβικά, ενώ 177 έχουν αρκεσθεί στα... δίλιτρα


Στη χώρα του παραλόγου συμβαίνει και αυτό. Ο πρωθυπουργός της χώρας να μετακινείται με αυτοκίνητο 1.600 κυβικών και η πλειονότητα των βουλευτών να απολαμβάνουν μεγάλες ταχύτητες, καθισμένοι αναπαυτικά στα πολλά... κυβικά τους (εννοείται ότι ο κάθε βουλευτής δικαιούται οδηγό). Πολυτελής και ζηλευτός είναι ο στόλος των αυτοκινήτων που η...

Η Τζούλια ζει τον εφιάλτη της φυλακής


Στον πταισματοδίκη ως ύποπτη τελέσεως κακουργήματος λόγω της ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης για την αμοιβή της στην πορνοταινία
Την πόρτα του πταισματοδίκη, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την κακουργηματική πράξη ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, θα περάσει η Τζούλια Αλεξανδράτου, μετά την προκαταρκτική εξέταση για τα έσοδα του μοντέλου από το «ροζ DVD».

"Απίστευτα, παράξενα αλλά αληθινά!"


"Ο  γεωσκώληκας έχει 5 καρδιές!
Ο ελέφαντας δεν φοβάται τα ποντίκια!
Ο  ελέφαντας είναι το μόνο ζώο με 4 γόνατα!
Ο ελέφαντας είναι το μόνο  θηλαστικό που δεν μπορεί να πηδήξει!
O Λουδοβίκος ο 14ος της Γαλλίας  έκανε μπάνιο μόνο μια φορά τον χρόνο!!!!
Κάθε στιγμή το 70% των  οδηγών του κόσμου υπερβαίνουν το όριο ταχύτητας!
Κατά τον Μεσαίωνα,  τα...

Ζει με τα «like» των χρηστών του διαδικτυακού ...

Το «Meet Eater» είναι ένα διαδραστικό πρόγραμμα το οποίο πραγματοποιείται στην βιβλιοθήκη του Queensland, με την χρήση ενός φυτού που σκοπό έχει να διαπιστωθεί ο ρόλος που διαδραματίζουν τα συναισθήματα των χρηστών ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook.
Κάθε φορά που .....

Nέο interactive trailer για την ταινία του Facebook

Την 1η Οκτωβρίου ξεκινάει η προβολή της ταινίας The Social Network που αναφέρεται στο story του Facebook, και στο Internet έκανε την εμφάνισή του, το νέο trailer της ταινίας, το οποίο όμως είναι και διαδραστικό.
Ειδικότερα, παρά το γεγονός ότι τα στιγμιότυπα είναι ίδια με προηγούμενο trailer της ταινίας, αυτή τη φορά, ο χρήστης μπορεί να κάνει κλικ στο σύνολο της επιφάνειας που προβάλλεται το video και να δει στατιστικά στοιχεία για τη δημοφιλή υπηρεσία και τους χρήστες της αλλά και πληροφορίες για τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στην ιστορία της δημιουργίας του.

πηγη

Συνεχίζει να διχάζει η 20χρονη πόρνη

Στον επόμενο γύρο του βρετανικού X Factor πέρασε η 20χρονη διαγωνιζόμενη η οποία έχει προκαλέσει διχασμό σε κριτική επιτροπή και κοινό λόγω των προσωπικών της επιλογών αφού εργάζεται ως.... πόρνη.




Η φωτογραφία που δεν τελειώνει ποτέ!


Έχετε ξαναδεί φωτογραφία που ...δεν τελειώνει ποτέ ;

Για να καταλάβετε τί σημαίνει αυτό, μπείτε στην παρακάτω σελίδα τουNational Geographic, αφήστε την εικόνα να φορτωθεί και ξεκινήστε κάνοντας το πρώτο click σε οποιοδήποτε σημείο. Συνεχίστε κλικάροντας και απολαύστε εκατοντάδες φωτογραφίες με τοπία, ζώα, πουλιά κλπ...



η φωτογραφία βρίσκεται ΕΔΩ

πηγη

Το πιο άνετο αεροπλάνο του κόσμου!


Είναι το πιο πολυτελές και μεγάλο αεροπλάνο του κόσμου. Άνοιξε τα φτερά του για πρώτη φορά πριν από μερικές ημέρες στο αεροδρόμιο του Manchester. Το αεροπλάνο απευθύνεται στους πιο πλούσιους πελάτες...

Στο πάνω επίπεδο υπάρχει μπάρ. Τα καθίσματα γίνονται κρεβάτια αν και υπάρχουν και πολυτελές σουίτες. Ακόμη και το μπάνιο είναι κάτι παραπάνω από πολυτελές. Υπάρχουν και ατομικές καμπίνες με μίνι μπαρ, τηλεόραση και τουαλέτα. Οι επιβάτες του συγκεκριμένου αεροπλάνου θα εντυπωσιάσει τους πάντες με την πολυτέλεια και τις ανέσεις που προσφέρει.

Έχει 500 θέσεις και πετάει καθημερινά από το Manchester για Ντουμπάι. Η συγκεκριμένη πτήση αγγίζει τις 2,571,75 λίρες και διαρκεί πάνω από επτά ώρες.

Δες φωτογραφίες από το υπερπολυτελές αεροπλάνο:...

Η συγγραφέας του βιβλίου “Το νησί” αποκαλύπτεται...


Πρόσχαρη και με το λεξικό ανά χείρας η συγγραφέας του Best Seller “Το νησί”, Βικτόρια Χισλοπ εξηγεί πόσο χαρούμενη είναι που το βιβλίο της μεταφέρεται στην μικρή οθόνη. “Είμαι πολύ χαρούμενη και έχω ασχοληθεί πραγματικά με την παραγωγή. Τα πράγματα προχώρησαν αρκετά γρήγορα μετά απ' αυτό και τότε συνάντησα την Μιρέλλα Παπαοικονόμου, που ξεκίνησε να δουλεύει το σενάριο”. Η ίδια δηλώνει πως...

Γυναίκα σκότωσε κροκόδειλο!Δείτε το βίντεο!







Πάλεψε και σκότωσε κροκόδειλο στη Μασαχουσέτη...














Ετοιμη η υβριδική Jaguar XJ

Ετοιμη είναι η πιο... πράσινη Jaguar στην ιστορία της Βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Με αυτό το μοντέλο η Jaguar έχει στόχο να μπει στο λόμπι των κατασκευαστών με οικολογική συνείδηση... Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε συνεχώς premium σήματα να αποκτούν υβριδικές ναυαρχίδες (όπως η ΒMW με την σειρά 7 και η Mercedes με την S-Class) αλλά και παραδοσιακά σπορ εταιρίες (όπως η Porsche με την υβριδική 911 GT3) να αποκτούν μοντέλα με υβριδική κυρίως προέκταση...

Το νέο τραγούδι της Κέλλις Κελεκίδου!


Με νέο τραγούδι επιστρέφει η Κέλλι Κελεκίδου, τίτλος του «Τελευταία φορά» τη μουσική και του στίχους υπογράφει ο Γιώργος Μουκίδης.

Ακούστε το:

Καταθέσεις από διεθνείς


Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της εκτεταμένης φοροδιαφυγής στον χώρο του ποδοσφαίρου. Εμβάσματα από δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφους στον λογαριασμό του μάνατζερ από τη Θεσσαλονίκη. Προπονητές κατέθεσαν μέσα σε λίγους μήνες το ίδιο ακριβώς ποσό. Ανοίγουν οι λογαριασμοί δέκα προέδρων

Προπονητές, αλλά και διεθνείς ποδοσφαιριστές φέρονται να έχουν κάνει καταθέσεις στους αμαρτωλούς λογαριασμούς του μάνατατζερ Α.Τ. ο οποίος ελέγχεται για φοροδιαφυγή-μαμούθ...

Ήρθε, είδε και τα έγραψε όλα!


Η υπόθεση Βατοπέδι αποτέλεσε αντικείμενο μελέτης στο Χάρβαρντ. Τα τρένα και το εκπαιδευτικό σύστημα είναι τα χειρότερα στην Ευρώπη, με τους καλύτερα αμειβόμενους υπαλλήλους. Οι γιατροί κλέβουν χαρτοπετσέτες και πάνες από τα νοσοκομεία. Η κυβέρνηση βούλιαξε τις τράπεζες. Πρώην υπουργοί έχουν βίλες και κανείς δεν πληρώνει φόρους. Η Ελλάδα καλωσόρισε τον δημοσιογράφο του Vanity Fair Μάικλ Λιούις που βρήκε μία τριτοκοσμική χώρα και ο υπουργός Οικονομικών τον κατευόδωσε φεύγοντας...

Θα εντοπίζουν τον διαβήτη


Μέχρι και δέκα χρόνια νωρίτερα θα επιτρέπει την πρόβλεψη του διαβήτη τύπου 2 ένα νέο τεστ αίματος, που παρουσιάστηκε στο Βρετανικό Συνέδριο Υγείας στο Μπέρμιγχαμ

Μια νέα επαναστατική εξέταση αίματος θα μπορεί να προβλέψει τον διαβήτη τύπου 2 δέκα χρόνια νωρίτερα.

Το τεστ θα μπορεί να εντοπίσει περίπου το ήμισυ των ατόμων που θα αναπτύξουν διαβήτη τύπου 2 ανακοίνωσαν ερευνητές μιλώντας στο Βρετανικό συνέδριο υγείας στο Μπέρμιγχαμ....

Πλημμύρισε η Λάρνακα


Περισσότεροι από 700 τόνοι νερού χύθηκαν στους δρόμους της βιομηχανικής περιοχής Λάρνακας, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, όταν κατέρρευσε ο τοίχος υπερυψωμένης υδατοδεξαμενής διυλισμένου νερού βιομηχανίας λαδιού, την ώρα που βρισκόταν σε λειτουργία.

Ο βιολογικός σταθμός βρίσκεται σε ύψος 12 μέτρων από το έδαφος, ενώ ο τοίχος που κατέρρευσε είχε ύψος 2 μέτρα και μήκος 30 μέτρα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Μωϋσέως ανέφερε ότι «είχαμε ένα παράξενο ατύχημα στο εργοστάσιο το οποίο ήταν αιτία για να χυθούν στους δρόμους χιλιάδες τόνοι από τα επεξεργασμένα απόβλητα του εργοστασίου και να χυθούν στους δρόμους. Οι δεξαμενές ήταν κατασκευασμένες για να αντέχουν πολύ μεγαλύτερες πιέσεις και εδώ είναι το παράξενο πως κατέρρευσαν οι δεξαμενές αυτές».

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΚΑΖΑΤΖΑΚΗΣ ΚΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ!


Όταν _ νεαρός – ο Καζαντζάκης επεσκέφθηκε το άγιον Όρος, ρώτησε ένα γέροντα: «Πάτερ, γιατί, στο τέλος, να μη σωθεί … και ο διάβολος;» Και ο γέροντας Μακάριος – κατά την περιγραφή του Καζαντζάκη – του απάντησε:

The Prodigy live !

Έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε περαστικούς


Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας προχθές, καθώς μετά από τηλεφώνημα Ξανθιώτη, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου εντοπίστηκε ένας τσιγγάνος να έχει κατεβάσει το παντελόνι του και να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα...
Άνδρες της ΔΙ.ΑΣ έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον επιδειξία.

πηγη

Καίτη Γαρμπή: Γιατί είπα όχι στο talent show

Η Καίτη Γαρμπή δέχτηκε πρόταση από το Mega να συμμετάσχει στην εκπομπή “Just the two of us”, όμως την απέρριψε. Η ίδια ...μιλά και εξηγεί τους λόγους. “Τα επαγγελματικά μου σχέδια σχετικά με τη δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζω, αλλά και οι συζητήσεις μου για περιορισμένες εμφανίσεις που θα κάνω δεν θα μου επιτρέψουν να ανταποκριθώ όπως πρέπει στο πρόγραμμα του Mega. Τούς εύχομαι εκτός από καλή επιτυχία να μας δοθεί και και μια άλλη ευκαιρία να συνεργαστούμε” δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Ρε, τι έβαλε ο άνθρωπoς! (video)


Τρελά καλάθια στο ΝΒΑ μπαίνουν συχνά, αλλά ΟΧΙ σαν αυτά! Δείτε τα 10 πιο... κουκουρούκου καλάθια!! (video).

Ετοιμάζουν άρση μονιμότητας


«Βόμβα» στο εργασιακό των ΔΕΚΟ βάζει η εξυγίανση του ΟΣΕ. Σχέδιο-πιλότο για άρση της μονιμότητας όλων των εργαζομένων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα

Aκρως επικίνδυνα για την υγεία μικρόβια γύρω από το φαγητό μας

Αν βρίσκεστε στη Βρετανία και ψάχνετε εστιατόριο για να δειπνήσετε με την παρέα σας, σκεφτείτε το διπλά διότι μαζί με τα γευστικά εδέσματα ίσως καταναλώσετε και μεγάλες ποσότητες από μολυσματικά βακτήρια. Αυτό έδειξε μεγάλη έρευνα που διενεργήθηκε πρόσφατα σε 120 εστιατόρια της Νότιας και Ανατολικής Αγγλίας: τα τραπεζομάντιλα στα μισά από αυτά ήταν φορείς επικίνδυνων για την ανθρώπινη υγεία μικροβίων...

ΤΖΟΥΛΙΑ: Ρεζίλι για 37 ευρώ....!


Αν και τον τελευταίο καιρό δεν έχουμε συχνά νέα της, καθώς τα κανάλια έχουν συμφωνήσει να μην καλύπτουν τις δραστηριότητές της,
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan