Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Αυτό το "πίνω για να ξεχνώ" είναι φοβερός μύθος. Όσες φορές και αν έχω αποτύχει, πάντα επιμένω να προσπαθώ ..

Γράφει ο Γιώργος Μ.

Οσες φορες το εχω προσπαθησει και εγω, την επομενη μερα εχω βρισει τον εμπνευστη του τσιτατου, αλλα περισσοτερο τον εαυτο μου που γινεται καθε φορα και περισσοτερο χαλια, χωρις αποτελεσμα.
Γιατι, οκ, πες εισαι ευκολοπιστος και πιστευεις αυτα που ακους. Πιανεις λοιπον, καβαλα την -μεχρι τοτε "ηθικη", δυσκολη και επιλεκτικη- δικια σου με εναν 40αρη καραφλοφραγκατο. Αφού λούσεις στο σκατό τη γκομενα και δώσεις τα συγχαρητηρια στον τυπα που σου ανοιξε τα ματια και αυτης τα ποδια, παιρνεις τηλ τον κολλητο και του λες οτι αποψε θες πλυση.
Αλλο που δε θελει και αυτος και σκας σπιτι του με αγριες διαθεσεις και με μια σταση απο την πλησιεστερη καβα. Οποτε και ανακαλυπτεις οτι την ιδια ιδεα με σενα ειχε και αυτος. Δε θα μπορουσατε να ειστε κολλητοι, αλλιως. Εχετε λοιπον, 4 μπουκαλια αγορασμενα και αλλο ενα καβα σπιτι.
Και αρχιζουν οι φιλοσοφιες και οι αληθειες της ζωης. Και φυσικα ολα περιστρεφονται γυρω απο αυτη. Και φυσικα δεν την ξεχνας. Και δε γινεται, εξαλλου. Αυτη ειναι το θεμα της βραδυας. Τι να πεις? Για το ντερμπι ή για αυτη τη ξεκωλι@ρα του σταρ που εχει αφισα της Σασα(ς) Μπαστα πανω απτο προσκεφαλο και θελει να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη? Αλλη μερα αυτα.
Και η ωρα περναει και η κουβεντα δεν αλλαζει θεμα. Και τα ποτηρια αδειαζουν. Και τα μπουκαλια αδειαζουν. Και η μερα ερχεται, αλλα το τζονι συνεχιζει να ειναι εκει. Και οταν ξαφνικα βρισκεσαι ενα βημα πριν τη λυτρωση, βλεπε λιποθυμια και υπνος, αντιλαμβανεσαι οτι, ναι, δεν την σκεφτεσαι, αλλα γιατι? Ε? Γιατι? Γιατι απλουστατα εκεινη τη στιγμη, το μοναδικο που σε διαχωριζει απο μια αμοιβαδα ειναι ο ορισμος της απο το σχολικο βιβλιο της βιολογιας. Για σενα δεν υπαρχει ορισμος σε κανενα σχολικο βιβλιο.
Και αυτα, χωρις να το ξερεις, ειναι τα πλεον ανωδυνα 30 δευτερολεπτα του επομενου 24ωρου σου. Και λυτρωνεστε.
Ερχεται λοιπον η επομενη μερα αλλα δεν βρισκει κανεναν σπιτι. Και "συνερχεστε" την ωρα που οι καριεριστες γυρνανε απο τις δουλειες τους και τα απογευματινα (οσα εχουν πλεον μεινει) σχολεια σχολανε. Καποιος ομως πρεπει να σε χτυπαγε στο κεφαλι οσο εσυ κοιμοσουν. Αυτος ο φαινομενικα "αθωος"τυπακος διπλα σου μαλλον. Αλλα και αυτος ετσι νιωθει, σου λεει. Το παιζει τοσο καλα? Μαλλον οχι. Εκκινηση σε σειφ μοουντ λοιπον και ω εκ του θαυματος, αν και με γουιντοους με μονο 16 χρωματα, ολα αρχιζουν και ερχονται σιγα σιγα στο μυαλο. Και δεν εχεις ξεχασει τιποτα, ε? Γ@μημενε μπιλ γκειτς.
Αρχιζουν γιατροσοφια, μαντζουνια και κατσικοκουραδα αλλα, ... Και δεν εχεις ξεχασει τιποτα.
Την κανεις σιγα σιγα για το τσαρδι σου γιατι το σπιτι του κολλητου μυριζει σαν αποστακτηριο του τενεσι (ξερεις, εκεινο με τις ταπες) και σου φερνει θυμησες απο χθες το βραδυ. Και δεν εχεις ξεχασει τιποτα.
Και οταν μπαινεις στο σπιτι σου και παρκαρεις πανω σε ο,τι επιπλο βρεις, θυμασαι ακομα.Και μετα απο 2 ωρες, θυμασαι ακομα.
Και μετα απο 3.
Θυμασαι ακομα και οταν παιρνεις τηλ τον κολλητο, ρωτωντας τον " Ρε μλκ, το τελευταιο μπουκαλι δεν το καταφεραμε χθες, ε"?
Και συνεχιζεις να θυμασαι, καθως οδηγας προς το σπιτι του.


Υ.Γ. : Οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα ή καταστασεις ειναι συμπτωματικη και ουδεμια σχεση εχει με την πραγματικοτητα. Και ειλικρινα μιλωντας σας, σαν ο κολλητος της ιστοριας, ακομα και εγω εκανα πολυ καιρο να την ξεχασω την ρουφιανα.

Θετικό τελικά και το δεύτερο δείγμα της Τσουμελέκα ..

Πηγή : ΝoΝews

"Η ΙΑΑΦ ενημέρωσε το ΣΕΓΑΣ ότι και το 2ο δείγμα της Αθανασίας Τσουμελέκα βρέθηκε θετικό. Μετά από αυτό ενεργοποιούνται οι προβλεπόμενες από τους διεθνείς κανονισμούς διαδικασίες", αναφέρει μέσω σημερινής του ανακοίνωσης ο ΣΕΓΑΣ.

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται ..

Χρήήστοοοο, σε πήρανε χαμπάρι ..

Περισσότεροι Έλληνες φαίνεται ότι επιλέγουν να φλερτάρουν στο Διαδίκτυο με ακόμα πιο τολμηρούς τρόπους απ' ό,τι στο παρελθόν, σύμφωνα με την ετήσια online έρευνα που πραγματοποιεί η δημοφιλής υπηρεσία Windows Live Messenger, ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η έρευνα αποκαλύπτει ότι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν υπηρεσίες Instant Messaging για να φλερτάρουν, με το 70% των ερωτηθέντων να δηλώνει ότι το προτιμά, καθώς δεν υπάρχει το άγχος της προσωπικής επαφής. Το ποσοστό αυτό εμφανίζεται αυξημένο κατά 14% σε σχέση με πέρυσι.
Σε ερώτηση σχετικά με τους λόγους για τους οποίους προτιμούν το Instant Messaging για την αναζήτηση του έρωτα, οι περισσότεροι απάντησαν ότι με αυτόν τον τρόπο έχουν περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους για να σκεφτούν και να δώσουν καλύτερες απαντήσεις. Στην πραγματικότητα, περίπου το ένα τρίτο των ερωτηθέντων [27%] παραδέχεται ότι έχει χρησιμοποιήσει το Instant Messaging για να πει «Σ' αγαπώ» για πρώτη φορά, γεγονός που αποδεικνύει ότι αυτή η υπηρεσία τους βοηθάει πραγματικά να ξεπεράσουν τις αναστολές τους.
Η φετινή έρευνα αποκαλύπτει επίσης ότι οι Έλληνες έχουν γίνει περισσότερο τολμηροί online. Οι ερωτηθέντες δήλωσαν ότι έχουν αναπτύξει πολλούς νέους τρόπους για να φλερτάρουν στο διαδίκτυο. Το 44% [το υψηλότερο ποσοστό από τις χώρες που συμμετείχαν] παραδέχεται ότι έχει κάνει κλήσεις ερωτικού περιεχομένου μέσω web, πάνω από το 26% έχει συμμετάσχει σε τολμηρές συνομιλίες μέσω βίντεο και το 25% έχει ανταλλάξει παιχνιδιάρικες φωτογραφίες με το σύντροφό του. Επιπλέον, το 50% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι χρησιμοποιεί το Instant Messaging για συνομιλίες σεξουαλικού περιεχομένου, ενώ στην περσινή έρευνα το ποσοστό αυτό ήταν μόνο 28%.

The Ghost says : Χρήστο, ξεκόλλα από το J-Net, σε παρακολουθούν ..

Μιλάς και μετά το πετάς ..

Το τηλέφωνο Disposable Pre-Paid Phone είναι μια από τις πιο απλές συσκευές που θα μπορούσατε να βρείτε στη αγορά, αφού υποτίθεται ότι είναι αρκετά οικονομική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Η κατά τ' άλλα κομψή συσκευή είναι φορητή ενώ μπορεί να φορεθεί ακόμα και στον καρπό σας. Όμως πως λειτουργεί το σύστημα χρέωσης; Θα διατίθεται με προπληρωμένο χρόνο για διεθνείς κλήσεις; Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο θα υπάρξει κάποιο χρονικό περιθώριο για τη εκμετάλλευση του χρόνου ομιλίας;
Τόσες ερωτήσεις... τουλάχιστον το άσπρο χρώμα της συσκευής είναι ευχάριστο στα μάτια μας. Κάτι στο οποίο ίσως πάσχει η συγκεκριμένη συσκευή είναι η έλλειψη αλφαριθμητικού πληκτρολογίου. Σε ορισμένες περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης η πληκτρολόγησης ενός μηνύματος είναι καλύτερη ιδέα...
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan