Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Tριπλός Kαφές της Πρωινής Φρίκης


Κάπως έτσι ένιωθα σήμερα το πρωί μετά από ξενύχτι και έχοντας κατεβάσει το Βόσπορο σε αλκοόλ.. Κοιτάζοντας στα e-mail του blog είδα αυτό το κειμενάκι που ταιριάζει τέλεια στην περίσταση.

Γράφει ο George B.

Η μυστική συνταγή που όλοι κατά βάθος ξέρετε... ;)

Tριπλος καφες της Πρωινης Φρικης.

Ωρα εκτελεσης: 10:30 το πρωι.
Σερνετε το αχρηστο βρωμερο κουφαρι που αποκαλειτε σωμα μεχρι την κουζινα και αναστεναζετε. Παιρνετε ενα ψηλο γυαλινο ποτηρι του Φραπε και το ακουμπατε στον παγκο με μισος.

Αδειαζετε μεσα στο ποτηρι 2 δαχτυλα καυτο καφε φιλτρου (γαλλικο) και αναλογιζεστε τη θεση σας μεσα στην καπιταλιστικη μηχανη. Μετα ανοιγετε το ντουλαπι και βγαζετε εξω το βαζακι με τον ελληνικο καφε κι εκεινη την ωρα περναει πισω σας εκεινη η καυλερη γραμματεας και μυριζετε το αρωμα της ξεστομιζοντας αισχροτητες αναμεσα στα δοντια σας, σε στυλ «μγκφστκωλαραμμμγαμησκοτωσωμμγκξεξωλιαρχχχγρρρ» και ριχνετε μια τουρλωτη κουταλια ελληνικο μεσα στον καυτο καφε φιλτρου.

Ανακατευετε με το καλαμακι ενω αναστεναζετε σαν γαιδουρι στο λιοπυρι...
Στη συνεχεια βαζετε παλι στο ντουλαπι τον ελληνικο καφε και βγαζετε το βαζακι με το νες καφε. Συγκρατειτε τον νευρικο κλαυσιγελο με αξιοπρεπεια και αδειαζετε μεσα στο μειγμα σας δυο γενναιες κουταλιες Νες.

Συνεχιζετε το ανακατεμα με προσοχη, μεχρι το μειγμα σας να θυμιζει τον αρρωστημενο εμετο ενος αλκοολικου βουνου. Σε περιπτωση που αναρωτιεστε αν τα βουνα μεθανε, σκεφτειτε τι θα κανατε εσεις στη θεση τους, αν καθοσασταν στην ιδια θεση εκατομμυρια χρονια και βλεπατε την ανθρωπινη μαλακια γυρω σας, ενω χιονιζει στο κεφαλι σας.

Στη συνεχεια, ανοιγετε το ψυγειο και παιρνετε το γαλα. Ριχνετε μια ροχαλιτσα γαλα ισα για να σπασει αυτο το μεσαιωνικο λασπερο χρωμα, ανακατευετε με αηδια και μετα γεμιζετε με παγακια μεχρι πανω. Στα χερια σας κρατατε οτι πιο αηδιαστικο εχει σκεφτει ποτε η ανθρωπινη διανοια μετα τις τρομπες πεους και το κλυσμα. Εκεινη τη στιγμη μπορει να νιωσετε την αναγκη να σκοτωσετε ενα μικρο ζωο αλλα κρατηθειτε γιατι τα χειροτερα δεν εφτασαν ακομα.

Γεμιζετε με νερο απο τη βρυση τα κενα αναμεσα στα παγακια, με προσοχη μη σας ξεφυγει κανενα κενο γιατι μετα πρεπει να το αδειασετε και να αρχισετε απο την αρχη.
Επισης αν σας ξεφυγει κανενα κενο, συγχαρητηρια μολις παραβιασατε καποιο σημαντικο κανονα της φυσικης υγρων.

Περπατατε μεχρι το γραφειο σας ανακατευοντας με το καλαμακι. Σας ορκιζομαι οτι θελει αρκετη δυναμη γιατι ο πατος ειναι σαν κινουμενη αμμος και προς τα πανω ειναι σαν τη θαλασσα του Βλαδιβοστοκ.

Οταν ο καφες σας ανακατευτει θα ειναι ακομα πιο φριχτος απο την αρχη. Ανοιγετε τον υπολογιστη σας, μπαινετε στο φορουμ ή το μπλογκ σας και κοιταζετε την οθονη αποβλακωμενα!

ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ!
ΒΑΛΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΠΑΣΜΟΥΣ!
Η ΠΙΚΡΑ, Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ, Η ΛΑΣΠΕΡΗ ΥΦΗ ΘΑ ΝΤΥΣΕΙ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΟΥ ΜΕ ΚΡΥΟ ΑΤΣΑΛΙ.

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΡΓΑΛΗΣΕΙΣ ΤΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ ΕΝΩ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ!


Υ.Γ. Για την έλλειψη τονισμού δεν ευθύνομαι εγώ. Ο φίλος μου ο Γιώργος έχει μαλώσει με τους τόνους..
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan