Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Εδρασαν πάλι οι πέντε λεσβίες στο Νοσοκομείο του Ρίου!

 

Δεν λένε να σταματήσουν οι λεσβίες στο Νοσοκομείο του Ρίου! Αν και έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ο «Κόσμος» είχε αποκαλύψει το θέμα, φαίνεται πως η δράση τους συνεχίζεται κανονικότατα! Αν και εκείνη την εποχή είχαν «οργιάσει» (στην κυριολεξία) με ομαδικά όργια σε δωμάτιο εφημερίας (η μία είναι . γιατρός) στη συνέχεια και μετά τις αποκαλύψεις τα πνεύματα ηρέμησαν! Τα πάθη... κατευνάστηκαν, ή τουλάχιστον οι πέντε λεσβίες δεν έδιναν δικαιώματα μέσα στο χώρο εργασίας τους. Πλέον, όμως, το θέμα άρχισε και πάλι να παίρνει διαστάσεις. Οι πέντε κυρίες (από διάφορους χώρους εργασίας) συνεχίζουν το «καμάκι» αλλά και τις ερωτικές συνευρέσεις στο νοσηλευτικό ίδρυμα! Όπου μπορούν και όταν βρουν την ευκαιρία, κάνουν ό,τι το δυνατόν για να «σβήσουν» το πάθος τους. Προ ημερών (όπως μας κατήγγειλαν) δύο εξ αυτών... χαριεντίζονταν σε «κρυφό χώρο» κλινικής! Μόνο που στάθηκαν άτυχες γιατί έγιναν αντιληπτές από συνάδελφό τους, η οποία έκανε...

Δαχτυλίδι-μετρητής χαρτονομίσματων


Μπορεί να βαδίζουμε σε  δύσκολους καιρούς με την οικονομική κρίση να μαστίζει τις περισσότερες ελληνικές οικογένειες, ωστόσο κάποιοι εξακολουθούν να γεμίζουν ακάθεκτοι τις τσέπες τους. Μη νομίζετε όμως οτι και αυτοί δεν έχουν τα προβλήματα τους. Πως θα μπορέσουν να μετρήσουν τις δεσμίδες χαρτονομισμάτων (που κέρδισαν με το σπαθί τους) εύκολα, γρήγορα και με ακρίβεια;

Η Ke$ha πιο σέξι από ποτέ στο Blackbook


Πηγή

16 σκελετοί βρέθηκαν στην Ρουμανία!

της Ηλιάνας Φωκιανάκη 
Μακάβριο εύρημα
Δεκαέξι ανθρώπινους σκελετούς αντίκρυσαν οι αρχαιολόγοι στην Ρουμανία όταν ολοκλήρωσαν ανασκαφές στην περιοχή Ποπρικάνι. Οι σκελετοί πιθανολογείται οτι είναι από Εβραίους της κατοχής που δολοφονήθηκαν μαζικά και θάφτηκαν στον ίδιο τάφο.
Στην περιοχή έχουν ανακαλυφθεί και δύο άλλοι τάφοι μέσα στους οποίους βρέθηκαν 311 ανθρώπινοι σκελετοί.
Ανθρωπολόγοι και εγκληματολόγοι θα διενεργήσουν ειδικές έρευνες και τέστ για να δουν πότε ακριβώς χρονολογούνται οι σκελετοί, να βρουν το φύλο των ανθρώπων και το αν υπήρξαν βιαιοπραγίες επάνω στα σώματα τους.

Έπλυνε το μωρό της στο πλυντήριο!

Σοκ στην Οκλαχόμα..
Σοκ έχει προκαλέσει σε όλο τον κόσμο η είδηση του τραγικού θανάτου ενός βρέφους μόλις 10 ημερών από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας, στην Οκλαχόμα!

Η μητέρα - τέρας, Lyndsey Fiddler, έβαλε το νεογέννητο μωρό της σε πλυντήριο ρούχων μαζί με τα άπλυτα της εβδομάδας και το «έπλυνε» για 40 ολόκληρα λεπτά!

Μετά από  δεκάδες κύκλους στο πλυντήριο, το κοριτσάκι πέθανε.

Το κοριτσάκι  ανακάλυψε νεκρό μια συγγενής της μητέρας η οποία τυχαία εκείνη την ώρα επισκέφτηκε το σπίτι...

Διάσημα tattoo στην Ελλάδα!


ellada, podosfairistes, tattoo, diasima
Κάποιοι είναι κολλημένοι με τα τατουάζ και δεν έχουν αφήσει σημείο για σημείο που να μην έχουν «χτυπήσει» ένα. Άλλοι πάλι τα απεχθάνονται, δεν μπορούν να ζουν με κάτι τέτοιο στο σώμα τους. Στο ποδόσφαιρο συναντάμε πολύ συχνά παίκτες που έχουν τατού σε εμφανή σημεία.
Την παράσταση κλέβει σίγουρα ο Τζιμπρίλ Σισέ που άνετα θα μπορούσε κάποιος να τον χαρακτηρίσει ο άνθρωπος-τατουάζ, αφού έχει γεμίσει κυριολεκτικά όλο του το σώμα! Υπάρχουν όμως κι άλλοι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα που ακολουθούν τη νέα αυτή μόδα και έχουν τα δικά τους μυστικά διότι τα τατού είναι ένας ολόκληρος μύθος.
Για να δούμε τα πιο διάσημα στην εγχώρια ποδοσφαιρική σκηνή:

Αγωνία στον Δήμος Φαρκαδόνας Τρικάλων για το ποιος θα πάει στην 2η Κυριακή

Πολύ μεγάλη «μάχη» δίνουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του Δήμου Φαρκαδόνας καθώς στο 21,28% των εκλογικών τμημάτων προηγείται ο κ. Οικονόμου με 25,81%, ακολουθει ο κ. Αθανάσιος Ζιώγκος με 25,66% και ο Αθανάσιος Μεριβάκης με 24,95%.

Το διακριτικό ραντεβού του Γιώργου


Tο ραντεβού είχε προγραμματιστεί για τις δώδεκα το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής. Στο ξενοδοχείο «Πεντελικόν» στο Κεφαλάρι υπήρχε μια ασυνήθιστη κινητικότητα από νωρίς το πρωί. Το προσωπικό του ξενοδοχείου ετοίμαζε πυρετωδώς τον vip χώρο μη καπνιζόντων του lounge cafe και λουλούδια τοποθετούνταν παντού. Ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου και ο μεγαλοεργολάβος-εκδότης κ. Γιώργος Μπόμπολας θα έφταναν από στιγμή σε στιγμή. Ανδρες της ασφάλειας επιθεωρούσαν σχολαστικά τους χώρους του ξενοδοχείου από νωρίς. Είκοσι λεπτά πριν από τις δώδεκα κατέφθασε ο κ. Μπόμπολας συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Πολιτισμού και υπεύθυνο για τα θέματα του Τύπου, κ. Τηλέμαχο Χυτήρη.

Οι δύο άντρες κάθονται στο τραπέζι του vip χώρου και συνομιλούν περιμένοντας τον κ. Παπανδρέου. Λίγο μετά τις δώδεκα, το αυτοκίνητο του πρωθυπουργού παρκάρει μπροστά από το ξενοδοχείο..

Νίκος Αλέφαντος στο katimagiko

«Καλπασμός σαν τον Ρονάλντο της Ρεάλ»!

Καταρχήν, θέλω να απαντήσω σε κάποια σχόλια που έγιναν στην προηγούμενη στήλη. Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τη μεγάλη πλειοψηφία που μιλάει καλά για εμένα. Σε ό,τι αφορά κάποια επιθετικά σχόλια, έχω να πω τα εξής: Εδώ μιλάμε για μπάλα.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα στην άποψη, εγώ λέω αυτά που πιστεύω. Όχι αυτό που πιστεύουν άλλοι, αλλά αυτό που πιστεύω εγώ. Λογοκρισία σε εμένα δεν έχει γίνει ποτέ. Δεν το δέχομαι. Αν κάποιοι ενοχλούνται, ας μην διαβάζουν...

«Έβαλε» βόμβες σε εκλογικά τμήματα της Οιχαλίας Τρικάλων «δαιμόνιος» ρεπόρτερ

Αναστάτωση προκάλεσε είδηση σε ιστοσελίδα Αθηναϊκής εφημερίδας, που έφερνε την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, να ερευνά τρία εκλογικά κέντρα του Δήμου Οιχαλίας, μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας…

Η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, δεν γνώριζε απολύτως τίποτα… Και ήταν λογικό αφού στον Δήμο Οιχαλίας Τρικάλων που ανέφερε η ιστοσελίδα της Αθηναϊκής εφημερίδας, δεν υπήρχε απολύτως καμιά έρευνα…

Δήμος Οιχαλίας υπάρχει και στην …Πελοπόννησο αλλά ο …δαιμόνιος ρεπόρτερ, «κατέβασε» τα Τρίκαλα μερικές δεκάδες χιλιόμετρα στον χάρτη της χώρας…
Πηγή

Στο «ψυγείο» Έλληνας διαιτητής που είχε δοσοληψίες 4 εκ. ευρώ!



ellinas, diaititis, sto, psugeio, ked, dosolipsies, 4, ekatommuria, eurw
Η αποκάλυψη είχε γίνει από την εφημερίδα Sportdayκαι τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Διαιτητής πρώτης διαλογής της Σούπερ Λιγκ φέρεται πως είχε δοσοληψίες ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ σε συνεργασία με τον γνωστό μάνατζερ των 26 εκ. ευρώ! Το όνομά του σαφώς φυλάσσεται σαν επτασφράγιστο μυστικό. Η ΚΕΔ αποφάσισε να βάλει στο «ψυγείο» τον ρέφερι έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο και επαληθευτούν οι υποψίες εναντίον του. γιατί μετά όχι απλά ψυγείο… Στην ανταρκτική πρέπει να τον στείλετε!
Πηγή

To xρώμα της ευτυχίας


αναρωτιέμαι ποιό είναι το χρώμα της ευτυχίας…αν ήθελα να φτιάξω ένα πίνακα τη χρώμα θα έβαζα για να την συμβολίσω…ίσως να επέλεγα το φούξια γιατί είναι το αγαπημένο μου χρώμα…αυτό που μου φτιάχνει τη διάθεση και μου φέρνει γούρι!Ίσως πάλι να επέλεγα το γαλάζιο…αλλά όχι το γαλάζιο μου θυμίζει την απεραντοσύνη της θάλασσας και του ουρανού…και η ευτυχία δεν είναι απέραντη…είναι μικρές σταγόνες στο τεράστιο ωκεανό της ζωής…!Το πράσινο πάλι θα ήταν μια καλή επιλογή γιατί έχει την ιδιότητα να με γεμίζει ελπίδα για κάτι καλό…το ρόζ μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια…το μαύρο τις λανθασμένες μου επιλογές….το γκρί και το μώβ μου θυμίζουν πένθος και ΄πόνο…!Τελικά είναι δύσκολο να αποτυπώσεις την ευτυχία με χρώματα…όσο δύσκολο είναι να την αποτυπώσεις και με λέξεις…αλλά αν τελικά έφτιαχνα το πίνακα θα τα έβαζα όλα τα χρώματα από λίγο…γιατί η ευτυχία που νιώθουμε είναι αποτέλεσμα συνδιασμένων γεγονότων!

ΠΗΓΉ

Ακυρώθηκαν οι δηλώσεις από το Ζάππειο! Κλείνει το θέμα των πρόωρων


Ακύρωσε ο πρωθυπουργός την συνεντευξη στο Ζάππειο. Τελικά οι δηλώσεις του θα γίνουν 11 με 12 στο Μέγαρο Μαξίμου. Η βιάση με την οποία φαίνεται να κλείσει ο Παπανδρέου το θέμα των πρόωρων προς το παρόν  δείχνει ότι "μπλοφαρε" κατα κάποιο τρόπο και του βγήκε μέχρι στιγμής.

Η αντιμνημονιακή φρενίτιδα δεν πέρασε εκτιμά το ΠΑΣΟΚ. Συμφωνα με μέχρι στιγμής στοιχεία η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι γύρω στις 6 μονάδες και άρα δεν συντρέχουν λόγοι να προβεί ο πρωθυπουργός σε κήρυξη πρόωρων εκλογών. Ανασες ανακούφισης και στη ΝΔ που δεν ήθελε καθόλου αυτό το ενδεχόμενο!

Χαμένος βγαίνει ο Σαμαράς...(ΕΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)!

ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ
Ο Παπανδρέου περιμέναμε να ηττηθεί αλλά τελικά τον ήπιε ο... Σαμαράς! Ο Σγουρός εάν έρθει πρώτος στα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών και εάν ο Τατούλης κερδίσει την περιφέρεια...
Πελοποννήσου, όπως διαφαίνεται μέχρι τώρα από τα πρώτα αποτελέσματα που έρχονται, αλλάζει το πράγμα. Εκεί που θα πηγαίναμε σε εκλογές, εκλογές ΔΕΝ πρόκειται να γίνουν, τουλάχιστον τώρα..



(ΤΟΝ ΗΠΙΕ:Ο παλιός τίτλος για όσους έχουν απορία)
 Πηγή

Διώχνουν το 10% των δημοσίων υπαλλήλων που δουλεύουν στις ΔΕΚΟ !

Άλλο ένα 10% από τους δημοσίους υπαλλήλους θα υποστεί νέα δραματική μείωση στις αποδοχές του.

Ο κύβος ερρίφθη αφού μάλιστα ορίστηκε και η ημερομηνία της μεγάλης σφαγής στο Δημόσιο,όχι απλά με τις ευλογίες αλλά μετά από τις απαιτήσιες της Τρόικας.

Στις 16 Νοεμβρίου,φυσικά μετά και το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών,απομακρύνονται από το Δημόσιο περίπου 2000 δημόσιοι υπάλληλοι που εργάζονται σε ζημιογόνες ΔΕΚΟ,δηλαδή σε ΟΣΕ,ΕΘΕΛ,ΗΛΠΑΠ και ΗΣΑΠ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα,οι εργαζόμενοι θα απομακρυνθούν με τη μέθοδο της εθελουσίας εξόδου με ή ΧΩΡΙΣ τη θέλσή τους...

Τι είδε η τρόικα και τρόμαξε;

Με νέες ιστορίες να διηγούνται στα εγγόνια τους έφυγαν τα στελέχη της τρόικα από τη χώρα μας πάλι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, πολλά είδαν τα μάτια τους, αλλά αυτό που τους έφερε “τρόμο” ήταν το γεγονός ότι το πιο σύγχρονο μηχάνημα που χρησιμοποιείται στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους είναι το ... φαξ.

Κι αυτό παρόλο που ο έλληνας φορολογούμενος έχει ήδη πληρώσει για το υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό σύστημα “Εύδημος” που θεωρητικά έχει αρχίσει να λειτουργεί από το ...

Συγκρούσεις ακτιβιστών – αστυνομίας για το τρένο με τα πυρηνικά

Συγκρούσεις σημειώθηκαν ανάμεσα σε αστυνομικούς και ακτιβιστές που επιχείρησαν να εμποδίσουν την διέλευση ενός τρένου που μεταφέρει πυρηνικά απόβλητα.
 
Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι δέχτηκε επίθεση από περίπου 4.000 διαδηλωτές που επιχείρησαν να πλησιάσουν τις σιδηροδρομικές γραμμές σε δασώδη περιοχή κοντά στο Γκορλέμπεν στην Κάτω Σαξονία, όπου πρόκειται να αποθηκευτούν τα πυρηνικά απόβλητα. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι 250 διαδηλωτές επιχείρησαν να αφαιρέσουν το χαλικόστρωμα των σιδηροτροχιών από τις ράγες, ώστε να μην μπορέσει να προχωρήσει το τρένο.

Χανιά: Το 20ήμερο μαρτύριο Νορβηγίδας τουρίστριας - Τη φυλάκισαν και τη βίαζαν!

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από ειδοποίηση του προξενείου της Νορβηγίας - Διαβάστε τι είπε στην αστυνομία η 27χρονη τουρίστρια... Η υπόθεση ήρθε στο φως, το απόγευμα του Σαββάτου (06-11-2010).

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από το προξενείο της Νορβηγίας, ότι μία 27χρονη Νορβηγίδα τουρίστρια, που για 20 μέρες γνώριζε την απόλυτη φρίκη, είχε καταφέρει να ξεφύγει από το σπίτι που την κρατούσαν φυλακισμένη. Αστυνομικοί πήγαν στο σημείο που τους υπέδειξαν από το προξενείο και βρήκαν την 27χρονη, σε κατάσταση σοκ!

Στο αστυνομικό τμήμα Κρυονερίδας, κατήγγειλε τους σκηνοθέτες του μαρτυρίου της. Έναν 35χρονο που τη βίαζε καθημερινά και μία 40χρονη από τη Ρουμανία, που πρόσεχε μέρα και νύχτα, για να μην μπορέσει να δραπετεύσει από το σπίτι. Η άτυχη τουρίστρια είπε ακόμη, ότι εκτός από τον 35χρονο, τη βίασαν και άλλοι 5 άνδρες, για τους οποίους όμως δεν είχε περισσότερα στοιχεία. 

Μετά την κατάθεσή της, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν στο Κουρνά Χανίων, τόσο τον 35χρονο, όσο και την 40χρονη Ρουμάνα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών συνεχίζονται, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων... 

Στην κοσμάρα της...

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!

ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΛΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.

ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ''ΜΗΝΥΜΑ'' ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ? ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΑΤΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΧΑΡΗ... 
Πηγή

Το fimotro επιμένει..

ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΗΓΙΛΛΗΣ

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ
Οι δημοσκόποι λένε τα αντίθετα από εμάς. Το ίδιο και τα επιτελεία της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. Δείχνουν τον Δημαρά στο 19% τον Κικίλια στο 22% και τον Σγουρό στο 24%. Κανείς βεβαίως δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσει τις προβλέψεις του. Θα περιμένουν όλοι μετά τις 9.30 τα πρώτα συγκεντρωτικά... για να έχουν εικόνα. Εκεί θα κριθεί το αποτέλεσμα. Στην Ιπποκράτους και την Ρηγίλλης θεωρούν σίγουρο το δίδυμο της δεύτερης Κυριακής. Στον Δημαρά λένε ότι θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο. Εάν συμβεί αυτό, σημαίνει ότι απομακρύνονται οριστικά οι πρόωρες εκλογές. Και θα το ξεκαθαρίσει σήμερα ο Παπανδρέου.Ίδωμεν... 
Πηγή

Η μεγαλη ανατροπή! Ο Δημαράς τρίτος στην περιφέρεια Αττικής αναφέρει το antitroktiko

Καιρό τώρα όλες οι δημοσκοπήσεις έδειχναν ότι ο σίγουρος νικητής στην περιφέρεια Αττικης ήταν ο Δημαράς. Τελικά βάση των exit polls που δίνονται από  δυο δημοσκοπικές εταιρίες ο Δημαράς δεν θα είναι στον τελικό της επόμενης Κυριακής. Πρωτος ο Σγουρός με 27% και δευτερος ο Κικιλιας με 21%! Τι θέση άραγε θα πάρει στον δεύτερο γύρο ο Δημαράς (αν πάρει γιατί έχει πει ότι θα αποσυρθεί από την παλιτική αν δεν βγει περιφερειάρχης)? Υπέρ του ΠΑΣΟΚ-Σγουρού ή υπέρ του "αντιμνημονιακού"-Κικιλιά? Και κυριως τι θέση θα πάρουν οι πολιτες που ψήφισαν τον Δημαρά. θΘα επιμείνουν αντιμνημονιακα ή θα γυρίσουν στην αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ? Με λίγα λόγια ...έχει derby την άλλη Κυριακή!

Το Βελβεντό δεν ψήφισε λόγω “Καλλικράτη”


"Αυτό δείχνει ότι η κινητοποίησή μας έχει πετύχει"

Υψηλά είναι τα ποσοστά της αποχής των κατοίκων του Βελβεντού από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συνένωση του Δήμου τους στο πλαίσιο του σχεδίου «Καλλικράτης».Όπως είπε στο ...
...ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος Βελβεντού, Μανώλης Στεργίου, σε σύνολο 4.850 δημοτών μόλις πενήντα προσήλθαν στις κάλπες από το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. «Αυτό δείχνει ότι η κινητοποίησή μας έχει πετύχει. Το μήνυμα που θέλουμε να μεταφέρουμε είναι ότι διεκδικούμε την αυτονομία του Δήμου Βελβεντού, όπως είχε προταθεί τον περασμένο Απρίλιο, καθώς και ο κόσμος πιστεύει ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό και είμαστε πεπεισμένοι για τη βιωσιμότητα του Δήμου», πρόσθεσε...

Πάμε για Εκλογές 12 Δεκεμβρίου

 
Αυτό έρχεται από κύκλους στο υπουργείο οικονομικών.
Δυστυχώς κάποιοι έχουν προκαθορίσει το μέλλον μας χωρίς να μας ρωτήσουν. Άσχετα από το αποτέλεσμα σήμερα, πάμε για εκλογές στις 12 Δεκεμβρίου.
Μετά, μέσα στο 2011 πρόκειται να γίνει
αναδιάρθρωση του χρέους, έξοδος της Ελλάδας από την ΟΝΕ και επιστροφή στη δραχμή.
Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματά μας στις τράπεζες θα χάσουν την αξία τους, θα πληρώνουμε πάλι πανάκριβα το συνάλλαγμα για να ταξιδεύουμε και ποιος ξέρει τί άλλο.
Πηγή

“Σχίσατε σε περίπτωση ανάγκης…”

Είναι από τις ΚΛΑΣΙΚΕΣ φασαρίες σε ένα σπίτι…

“Καλά τελείωσε και δεν το είδες;…. πάντα εγώ θα τα φροντίζω αυτά;” και διάφορα τέτοια κλασικά εικονογραφημένα…

Πρόβλεψη ΠΑΣΟΚ για Περιφέρειες και Δήμους

Πρόβλεψη ΠΑΣΟΚ για Περιφέρειες και Δήμους
Αντιμέτωπο με την περαίωση, την αποχή, και τα οικονομικά μέτρα βρίσκεται το κυβερνών κόμμα που παλεύει να ισορροπήσει  πάνω στο νήμα για το τι θα θεωρήσει νίκη και τι ήττα.
Νίκη θα θεωρήσει να κερδίσει εκτός τις τέσσερις περιφέρειες που θεωρούνται σίγουρες για αυτό ( Δυτική Ελλάδα, Κρήτη, Νότιο Αιγαίο και Ανατολική Μακεδονία Θράκη) ότι άλλο παραπάνω μπορέσει. Χάνει σίγουρα απ’ ότι λέγεται στην Ιπποκράτους ,τη  Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, που πάει τη δεύτερη Κυριακή ίσως, τη  Θεσσαλία , Βόρειο Αιγαίο , Ιόνιο, και προσπαθεί να κλειδώσει υπέρ του, Πελοπόννησο, Ήπειρο, και Στερεά Ελλάδα. Για την περιφέρεια της αττικής φαίνεται ότι όλα θα κινηθούν στο πόντο με τον Γιάννη Δημαρά να μπαίνει στο δεύτερο γύρo των εκλογών μαζί με τον Γιάννη Σγουρό.

Άρωμα Παναθηναϊκού στις φετινές δημοτικές και περιφερειακές εκλογές!

Giannis, Goumas, Panathinaikos, Sgouros, Γιάννης, Γκούμας, Παναθηναϊκός, Σγουρός
Ο Γιάννης Γκούμας σε έναν ρόλο διαφορετικό από αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει…! Έχοντας αποχωρήσει από την ενεργό δράση από το καλοκαίρι του 2009 - ως μεγάλος αρχηγός της ομάδας του τριφυλλιού και όντας πολλά χρόνια στην ομάδα με σημαντικούς τίτλους τόσο σε σωματειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο -  ψάχνει για μια νέα πρόκληση στη ζωή του μέσω της πολιτικής του δραστηριοποίησης. Είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην τοπική αυτοδιοίκηση καθώς είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού για την περιφέρεια Αττικής και διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του. Βεβαίως, η υποψηφιότητα του δεν είχε πολύ μεγάλη προβολή στα Μέσα και δεν έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της καθότι όπως είναι γνωστό στους περισσότερους ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος πολύ ηπίων τόνων και χαμηλού προφίλ. Σε χλοοτάπητα σίγουρα δεν θα τον ξαναδούμε να αγωνίζεται, όμως ο πολιτικός στίβος τον περιμένει, για να δώσει εκεί πλέον πολλούς και σημαντικούς αγώνες για το κοινωνικό σύνολο. Ας ελπίσουμε ότι η προσπάθεια του θα στεφθεί με την ίδια επιτυχία όπως και η καριέρα του στους αγωνιστικούς χώρους.
Πηγή

Bon Jovi & Rihanna LIVE in Madrid MTV

Σκάνδαλο: Ο Βενγκέρ τα έχει με ράπερ !

Εξωσυζυγική σχέση του Αρσέν Βενγκέρ με τη γαλλίδα ράπερ, Ντόνια, κατά κόσμο Σόνια Τατάρ, αποκαλύπτει η σκανδαλοθηρική εφημερίδα «Sun»!
Ο προπονητής της Άρσεναλ απάντησε στις κατηγορίες με προσωπική του ανακοίνωση, ενώ ανάλογα κινήθηκε και η διοίκηση των «κανονιέρηδων».
«Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Δεν πρόκειται να προβώ σε οποιοδήποτε σχόλιο και πρόθεσή μου είναι να χειριστώ το θέμα ιδιωτικά», αναφέρεται στη δήλωση του Αλσατού τεχνικού.
Από τη διοίκηση της λονδρέζικης ομάδας, εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου:

Απίθανες αγγελίες λόγω κρίσης

Απίθανες αγγελίες λόγω κρίσης



Τις πιο απίθανες αγγελίες βρίσκει πλέον κανείς στις εφημερίδες, καθώς η κρίση έχει δημιουργήσει μεγάλες ανάγκες σε αρκετές οικογένειες. Έτσι, δεν είναι πλέον σπάνιο να βλέπει κανείς αγγελίες από ανθρώπους που δηλώνουν ότι πωλούν μικρά υπάρχοντά τους σε τιμές ευκαιρίας προκειμένου να εξασφαλίσουν τα προς τα ζην, ενώ  άλλοι ζητούν...

Τα 10 πιο καυτά ζευγάρια ταινιών του Hollywood!

Ο Πάτρικ Σουέιζ και η Τζένιφερ Γκρέι στο Dirty Dancing
«Κανείς δεν αφήνει ένα μωρό στη γωνία», λέει ο δάσκαλος χορού Πάτρικ Σουέιζ καθώς κινείται αστραπιαία μπροστά από την Γκρέι. Οι καυτές χορευτικές τους κινήσεις επί της οθόνης καθηλώνουν τους πάντες.

4% Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
ΣΤΟ 40% Η ΑΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!
Έτσι εξηγείται η μεγάλη πτώση του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Αττική όπου ο Σγουρός πέφτει 20 μονάδες κάτω από τα ποσοστά που είχε πάρει συνολικά στην Αττική το ΠΑΣΟΚ... στις τελευταίες εθνικές εκλογές (προφανώς τον διεμβόλισε παίρνοντας πολλούς ψηφοφόρους ο Δημαράς)! Το πολύ μεγάλο ποσοστό αποχής στην Αττικής αγγίζει τώρα το 40%! Από τις πρώτες εκτιμήσεις που υπάρχουν η πανελλαδική διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τη Ν.Δ. βρίσκεται περίπου στο 4%. 
Πηγή

Πρωινή εκτίμηση απο το fimotro

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
Στο δεύτερο γύρο πηγαίνει η εκλογή και στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Ψωμιάδης σύμφωνα με τα πρωϊνά exit polls προηγείται με 8 μονάδες του Μπόλαρη, αλλά δεν παίρνει την εκλογή από τον... πρώτο γύρο. Τα ποσοστά του Ψωμιάδη κινούνται κοντά στο 45% και του Μπόλαρη στο 37%. Όλα είναι πιθανά στον δεύτερο γύρο, κυρίως γιατί ο Ψωμιάδης δεν έχει άλλη ιδεολογικοπολιτική δεξαμενή για να αντλήσει ψήφους. 

Πρωινή εκτίμηση απο το fimotro

MONO ΣΤΟ FIMOTRO
ΔΗΜΑΡΑΣ 32%-34%
ΚΙΚΙΛΙΑΣ 24%-26%
ΣΓΟΥΡΟΣ 24%-26%
Καθαρή επικράτηση του Γ. Δημαρά που υπό προϋποθέσεις μπορεί να ξεπεράσει και τις πέντε μονάδες διαφορά(!) δείχνουν τα exit polls που διενεργήθηκαν από 4 εταιρείες αλλά δεν θα δημοσιοποιηθούν στα κανάλια λόγο...
κόστους. Το θρίλερ της βραδιάς θα είναι ποιος από τους Κικίλια ή Σγουρό θα μπει στον δεύτερο γύρο. Ο Κικίλιας προηγείται οριακά με 0,5% αλλά είναι εξαιρετικά παρακινδυνευμένο με τόση μικρή διαφορά να γίνει οποιαδήποτε πρόβλεψη. Από τις πρώτες αναλύσεις των αποτελεσμάτων προκύπτει ότι τον Δημαρά επιλέγουν μαζικά ψηφοφόροι και των δυο κομμάτων κυρίως όμως του ΠΑΣΟΚ (αναλογία 60-40). Φαίνεται επίσης ότι το μεγαλύτερο μέρος της αποχής προέρχεται από ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος, όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις... 
Πηγή

Πρωινή εκτίμηση απο το fimotro

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 32% Ο ΔΗΜΑΡΑΣ!!!
ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ!!!
Καθαρή νίκη του Γιάννη Δημαρά με 5 μονάδες διαφορά και ποσοστό που θα ξεπεράσει το 32%(!) προβλέπουν τα πρώτα κύματα των exit polls που αφορούν το τρίωρο 7 - 10 το πρωί. Η μεγάλη ανατροπή φαίνεται να συντελείται στη δεύτερη θέση εκεί όπου γίνεται πραγματικό θρίλερ με τον Κικίλια να προηγείται 0,5% του Σγουρού! Εάν ο Σγουρός έρθει τρίτος θα πρόκειται για βατερλό του ΠΑΣΟΚ...

Προβλήματα σε Κρήτη, Ρόδο και Θεσσαλονίκη


- Εφορευτικοί επίτροποι δεν πάνε στα εκλογικά κέντρα
- Αντιδρούν για την περικοπή του εκλογικού επιδόματος
- Προβλήμα σε Ηράκλειο, Ρόδο, Θεσσαλονίκη και Πύργο
- Το υπουργείο εσωτερικών ακόμη....απουσιάζει!

Ερωτικές επιστολές αντί για προεκλογικά φυλλάδια

Ερωτικά γράμματα αντί για προεκλογικά φυλλάδια μοίραζε η απατημένη σύζυγος υποψήφιου δημάρχου για να εκδικηθεί τον σύζυγό της και να του δημιουργήσει πρόβλημα στην προεκλογική του εκστρατεία. Τα ερωτικά γράμματα αυτά ανήκαν στο σύζυγό της και αποδείκνυαν περίτρανα τη σχέση του με νεαρή υποψήφια του συνδυασμού του.
Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες μέρες σε Καλλικρατικό δήμο της Θεσσαλίας, όταν η σύζυγος του υποψήφιου δημάρχου ανακάλυψε ότι ο άνδρας της διατηρούσε σχέση με άλλη γυναίκα και μάλιστα μέσα από το συνδυασμό με τον οποίο ετοιμάζεται να κατέβει στην αυριανή προεκλογική μάχη. 

Scream 4

Νεαρός πιάστηκε πάνω στην..ερωτική πράξη με μια....αγελάδα!!!

Ένας 18χρονος στην Ινδονησία, ερωτεύτηκε μια αγελάδα και είπε να..
ολοκληρώσουν τη σχέση τους. Ο νεαρός πιάστηκε πάνω στην..ερωτική πράξη από έναν γείτονα του, ο οποίος και τον ανέφερε στις τοπικές αρχές.
Ο 18χρονος Ngurah Alit είπε πως εκείνη τη στιγμή δεν έβλεπε μια αγελάδα, αλλά μια πολύ όμορφη γυναίκα: « Με φώναξε με το όνομα μου και με γοήτευσε και έτσι αποφάσισα να κάνω έρωτα μαζί της».
Ο Gusti όμως μάλλον πλήρωσε ακριβά τον έρωτα του αφού του επεβλήθη πρόστιμο 2000 παλιών νομισμάτων, ενώ ο αρχηγός του χωριού αποζημίωσε τον ιδιοκτήτη της αγελάδας  με 545 δολάρια.
Η άτυχη της υπόθεσης ήταν μάλλον η αγελάδα, αφού χρειάστηκε να την πνίξουν στη θάλασσα ώστε να γλυτώσει το χωριό την κακοτυχία. Αντίθετα, ο επίδοξος εραστής την γλύτωσε με ένα.. «μπανάκι» εξαγνισμού.
Πηγή

Ξύλο σε προεκλογικό πάρτι

Αιθέριες υπάρξεις υποδέχονταν τους καλεσμένους υποψήφιου δημοτικού συμβούλου σε προεκλογικό πάρτι στην Ηλεία. Το πάρτι είχε οργανωθεί αποκλειστικά για τους άνδρες φίλους του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου που όμως δεν άργησε να γίνει η πέτρα του σκανδάλου στην περιοχή. Ενώ στην αρχή οι χορεύτριες υποδέχονταν απλά τους καλεσμένους, στη συνέχεια οι εκπλήξεις ερχόταν η μία μετά την άλλη...

Νέα πρόκληση των Σκοπιανών με πιστωτικές κάρτες του… Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Εν' όψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, πάρα πολλοί φαίνεται ότι ασχολούνται εσχάτως με τα ζητήματα των διαφόρων πόλεων. Αυτό καθ' αυτό δεν είναι κακό. Ξεχνάμε όμως, ότι καθώς εμείς για μία ακόμη φορά γυρίζουμε στα εσωτερικά μας, κάποιοι συνεχίζουν την προπαγάνδα τους σε διεθνές επίπεδο, για να κλέψουν το όνομα της Μακεδονίας μας. Αναφερόμαστε φυσικά στους Σκοπιανούς, οι οποίοι συνεχίζουν την εκστρατεία τους σε όλο τον κόσμο, την ίδια στιγμή που το ελληνικό κράτος κοιμάται.

Έρευνα συνδέει το κόκκινο κρέας με μορφές καρκίνου

Άσχημα νέα για τους λάτρεις του κρέατος. Νέα έρευνα δείχνει μεγαλύτερα ποσοστά ορισμένων τύπων καρκίνου για όσους τρώνε πολύ κόκκινο κρέας και μάλιστα το χειρότερο θεωρείται το πολύ επεξεργασμένο.

Η έρευνα έγινε σε δείγμα 500.000 αμερικανών μεσηλίκων, τους οποίους οι επιστήμονες παρακολούθησαν επί μία δεκαετία. Αυτό που βρήκαν ήταν ότι υπήρχε σχέση μεταξύ της εκδήλωσης καρκίνου του οισοφάγου ή του στομάχου με την κατανάλωση κόκκινου κρέατος ή σκευάσματα που φτιάχνονται από επεξεργασμένο κόκκινο κρέας.

Το καταπληκτικό Ανθρώπινο σώμα

Καθε δευτερόλεπτο

πραγματοποιουνται χιλιάδες αλαγές στο σώμα μας. Καθε κυταρο απο το οποίο αποτελουμαστε αλάζει συνεχως μέρα με την μέρα.Διαβαστε λοιπόν καποια πραγματα που δεν ξέρατε για το Ανθρωπινο σώμα.


....

ΔΝΤ για την Ελλάδα : Να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι


Από τη μία το ΔΝΤ λέει ότι δεν θα βοηθούσε την Ελλάδα ούτε''κούρεμα'' κατά 50 % στα ομόλογα και από την άλλη μας δίνει εύσημα για τα μέτρα που πήραμε!
Το ΔΝΤ δεν θεωρεί λύση για τη χώρα μας την ελεγχόμενη πτώχευση όμως σε έκθεση του για τις στρατηγικές δημοσιονομικής εξυγίανσης μας χαρακτηρίζει ως κράτος υπόδειγμα.

Στην έκθεση όμως τονίζεται πως η συνεχής άνοδος των spreads που έφτασαν την εποχή προ του μνημονίου δείχνει πόσο ευάλωτη είναι η οικονομία μας και παραπέμπεται στο 2011 η πτώση τους.

Την άποψη πως είναι πολύ νωρίς για συζητήσεις περί αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους εκφράζει και η Barclays Capital εκτιμώντας πως μια τέτοια εξέλιξη θα έχει μεγαλύτερο κόστος από οφέλη
Πηγή

Τυφώνας… Μιραλάς!

olympiacos, panionios, miralas, mvp, goals, video, 5-0

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός, συνέτριψε τον Πανιώνιο με 5-0 και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ. Η έλλειψη των Ντουντού και Ιμπαγάσα δεν εμπόδισε τους «ερυθρόλευκους»  να στήσουν το πάρτι τους στο Καραϊσκάκη με τον Κέβιν Μιραλάς να αποδεικνύει ότι δικαίως ο Πάντελιτς είναι παγκίτης! Ο Βέλγος διανύει δαιμονιώδη φόρμα εν αντιθέσει με τους «κυανέρυθρους» που δεν έζησαν σήμερα τον εφιάλτη, τον ζουν από την αρχή του πρωταθλήματος και κανείς δεν ξέρει πότε θα έρθει το τέλος του.
Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης εδώ:

Απέραντη τραγωδία: Μετά το σεισμό και τη χολέρα χτύπησε φονικός τυφώνας

Ο τυφώνας Τόμας προκάλεσε σφοδρές βροχοπτώσεις στα κατάμεστα στρατόπεδα των άστεγων σεισμοπαθών στην Αϊτή και παράκτιες πόλεις, προκαλώντας κατολισθήσεις και πλημμύρες οι οποίες στοίχισαν τη ζωή τουλάχιστον επτά ανθρώπων.Το κέντρο του τυφώνα απομακρύνθηκε από τις βόρειες ακτές της Αϊτής όταν νύχτωσε και οι αρχές ελπίζουν ότι τα χειρότερα πέρασαν, όμως μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι εξακολουθεί να υπάρχει κίνδυνος για ισχυρές βροχοπτώσεις.

Ο πρόεδρος Ρενέ Πρεβάλ δήλωσε ότι παρότι "η Αϊτή, σχετικά, ξέφυγε από τον κίνδυνο [αλλά] πρέπει να συνεχίσουμε να επαγρυπνούμε"....

ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Τη θέση του Ρίο ντε Τζανέριο προσδοκά να πάρει μια μικρή πολωνική πόλη με την κατασκευή του μεγαλύτερου αγάλματος του Χριστού στον κόσμο.Το άγαλμα έχει ύψος 33 μέτρα κα θα ζυγίζει 440 τόνους. Η ανέγερσή του θα έπρεπε ήδη να έχει ολοκληρωθεί αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στους εργαζόμενους την τοποθέτηση του κεφαλιού, που ζυγίζει 32 τόνους, στο σώμα.
Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν σημερα. Σύμφωνα με τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης, το έργο κόστισε 4 εκατομμύρια ζλότι (1,45 εκατ. δολάρια) εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσό προήλθε από δωρεές. Οι κάτοικοι του χωριού ελπίζουν ότι το αξιοθέατο θα φέρει κέρδη στις επιχειρήσεις τους ενώ άλλοι κατηγορούν τον πάτερ Sylwester Zawadzki, με πρωτοβουλία του οποίου ξεκίνησε το έργο, για μεγαλομανία. 
Πηγή

Υπάρχει Διαιτητής με 4 εκ. ευρώ καταθέσεις σε Τράπεζα

Οι αποκαλύψεις για το παράνομο κύκλωμα στο χώρο του ποδοσφαίρου παίρνουν μορφή "χιονοστιβάδας". Ο ΣΔΟΕ ανακάλυψε δοσοληψίες ύψους 4 εκ. ευρώ μεταξύ διαιτητή της Σούπερ Λίγκας και του "γνωστού" μάνατζερ.

Τα στοιχεία φαίνεται να είναι ατράνταχτα, όπως αναφέρει η SPORTDAY, και γι' αυτό έχει ενημερωθεί η ΕΠΟ για τον διαιτητή της Σούπερ Λίγκας που είχε δοσοληψίες με τον μάνατζερ, στον τραπεζικό λογαριασμού του οποίου είχαν βρεθεί ποσά που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Όλα τα στοιχεία κάποια στιγμή θα συνδυαστούν με σκοπό να αποκαλυφθεί το παράνομο κύκλωμα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Τις προσεχείς ημέρες οι καταθέσεις θα συνεχιστούν, ενώ αναμένεται εκτός από παράγοντες, παίκτες και διαιτητές, να κληθούν και δημοσιογράφοι.
Πηγή

Η Κυριακή των δικών μας

Αγαπητά μου μυρμήγκια, κάπου ανάμεσα στο χώμα περπατώντας το τελευταίο καιρό πολλά τζιτζίκια μου φωνάξανε πως είναι έτοιμα να δουλέψουν για μια Ελλάδα γεμάτη προοπτική και ζωή.

Τα ίδια τζιτζίκια που με τη χαμηλή τους πνευματική αυτοπραγμάτωση φέρθηκαν σα λιμασμένα πρωτόζωα, νομίζοντας πως το δέος των πιθήκων είναι μια έκφραση θαυμασμού στο πρόσωπό τους, τα ίδια τζιτζίκια τώρα έμαθαν να λένε το τζι με νέα προφορά.

Τα παράξενα των εκλογών

Τέσσερις δήμοι γνωρίζουν ήδη τους δημάρχους τους που θα αναδείξουν και επίσημα οι κάλπες στις 7 Νοεμβρίου. Ο λόγος είναι ότι οι υποψήφιοι που διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο είναι και οι μοναδικοί.

Στο δήμο Γαύδου του νομού Χανίων, ο ένας υποψήφιος αποσύρθηκε και ο μοναδικός πλέον υποψήφιος δήμαρχος Σταύρος Λαμπάκης, δεν χρειάζεται να κάνει προεκλογικό αγώνα για να εκλεγεί.

Το ίδιο ισχύει και για τον «μακράς θητείας» δήμαρχο του Άη Στράτη (Άγιος Ευστράτιος) στη Λήμνο, τον Χαράλαμπο Μακρή, που δεν τον άγγιξαν οι αλλαγές ούτε του «Καποδίστρια», ούτε του «Καλλικράτη»...

ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΦΤΟΥΝ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!

ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO
ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "ΦΟΥΜΟ" ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...
Η πληροφορία είναι καρατσεκαρισμένη. Το Fimotro όπως πάντα σας ενημερώνει για να ξέρετε τι ξημερώνει αύριο. Ο υπουργός Εσωτερικών έδωσε ρητή εντολή σήμερα στους υπαλλήλους του υπουργείου Εσωτερικών για να μην φανεί καθολική η ήττα του ΠΑΣΟΚ και εκτεθεί ο Παπανδρέου σε...
σχέση με το δίλημμα που είχε θέσει για τις πρόωρες εκλογές να αποσύρουν τα χρώματα από τον χάρτη των εκλογών. Αντί χρωμάτων θα υπάρχουν μόνο τα ονόματα των υποψηφίων. Ο Ραγκούσης ζήτησε από τους στενούς συνεργάτες του να ειδοποιήσουν τους αρμοδίους υπαλλήλους του ΥΠΕΣ και αυτοί με την σειρά τους να επικοινωνήσουν με την αρμόδια εταιρεία Singular να μην χρωματιστούν αύριο οι χάρτες με χρώματα που παραπέμπουν στα πολιτικά κόμματα. Ο Ραγκούσης βλέπει τι έρχεται και θέλει να μην χρεωθεί ο Παπανδρέου το διαφαινόμενο ναυάγιο στις περιφέρειες της χώρας. Έτσι δεν θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές γιατί ο πήχυς των περιφερειών δεν θα μπορεί να προσδιοριστεί. Αύριο το βράδυ θα επιβεβαιωθούμε... 
Πηγή

crisis


Τι γυρεύω εγώ εδώ;
Εγώ απλώς περνούσα...

Το Laphroaig ψηφίστηκε το καλύτερο single malt


Το Laphroaig Quarter Cask έχει ψηφιστεί το καλύτερο single malt της Σκωτίας από το The Whisky Shop.

Το Islay ουίσκι μάζεψε τις περισσότερες ψήφους από τους 65 υπαλλήλους του καταστήματος - μια δεξαμενή που περιλαμβάνει τον ειδικό του ουίσκι, Dominic Roskrow, συγγραφέα του The World's Best Whiskies: 750 Unmissable Drams from Tain to Tokyo.
Ο Ian Bankier, εκτελεστικός πρόεδρος της The Whisky Shop, δήλωσε:

«το Laphroaig Quarter Cask είναι ένας ξεχωριστός και άξιος πρωταθλητής. Πρόκειται για ένα θαυμάσιο παράδειγμα του ύφους Islay και αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι δεν χρειάζεται να "σηκώσετε" την τράπεζα για να απολαύσετε ένα φανταστικό ουίσκι γευσιγνωσίας "

Η έκφραση του Laphroaig, προέρχεται από τη μερική παλαίωση σε quarter-sized βαρέλια, επιτρέποντας μεγαλύτερη επαφή με το δρύινο βαρέλι. Αλκοόλ 48%.
Ενδεικτική τιμή πώλησης 33€

Άλλοι νικητές:

Μετά το 10-0 της Αιτχόβεντ, το 9-0 της Σέλτικ

Και δέυτερη σέρι ήττα για τον Διγενή

8η Αγωνιστική   06 Νοεμβρίου 2010      
Νεοχώρι - Λογγάκι 1 - 2
Κρύα Βρύση - ΑΕΤ 0 - 2
Παραληθαίοι - Δήμητρα/Απόλλων 1 - 0
Φήκη - Μεγαλοχώρι 5 - 0
Ασκληπιός - Φλαμούλι 0 - 1
Φαρκαδόνα - Ελευθεροχώρι 6 - 1
Αχιλλέας Μπάρας - Γενέσι 0 - 1
Καστράκι - Μεγάλα Καλύβια 2 - 1
Δροσερό/Μουριά - Βαλτινό 0 - 2         
        
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan