Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Χρήστος Καλαρίτης: Ο Έλληνας ράπερ από τον Καναδά

Απολαύστε τον Έλληνα ράπερ από τον Καναδά, Χρήστο Καλαρίτη, στο καινούργιο του κομμάτι "follow your heart"...

Απίστευτη χορογραφία στις εξέδρες!

Θαυμάστε στο παρακάτω βίντεο την ευρηματικότητα και το χιούμορ των οπαδών της Σικάγο Φάϊρ.

Στόχος τους ήταν να αστειευτούν με τον χορηγό στη φανέλα των αντιπάλων τους, αλλά ούτως ή άλλως μας έκαναν να γελάσουμε.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εικόνες σε εξέδρα που έχω δει ποτέ.

Ελπίζω στο μέλλον να δέχονται και παραγγελιές από τον κόσμο, για νέα πρότζεκτ!





Πηγή

Στο Ντουμπάι ο Τομ Κρουζ για το Mission: Impossible 4

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν τα γυρίσματα της ταινίας.
Ένα μεγάλο μέρος της ταινίας "Mission: Impossible 4" στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Αμερικανός ηθοποιός Τομ Κρούζ θα γυριστεί στο Ντουμπάι, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο Τύπου της κυβέρνησης του εμιράτου.

Τα γυρίσματα της ταινίας των κατασκόπων στο Ντουμπάι θα ξεκινήσουν "μέσα στις επόμενες εβδομάδες" και αναμένεται να διαρκέσουν τρεις εβδομάδες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα γυρίσματα "θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο" σε σχέση με εκείνα που πραγματοποιούνται σε άλλες πόλεις του κόσμου.

Η κυβέρνηση του εμιράτου ελπίζει ότι αυτό το γεγονός θα συμβάλλει στην ενίσχυση της θέσης του Ντουμπάι ως έναν προορισμό κινηματογραφικών παραγωγών.



Πηγή

Ανήθικη πρόταση


Εμπιστευτικό συμβόλαιο, που περιείχε ανήθικη πρόταση αντίκρισε η Myleene Klass, μοντέλο, τραγουδίστρια και άλλα πολλά, η οποία είχε επαγγελματικό γεύμα με αστέρα του Χόλιγουντ, προκειμένου να του πάρει συνέντευξη. Δεν αποκάλυψε το όνομα, ωστόσο είπε ότι πρόκειται για νιόπαντρο ηθοποιό.

Αυτή να φέρουν για να παρουσιάζει την Αθλητική Κυριακή!!!

Νέα ιατρική τεχνική “παγώνει” τον θάνατο

Με την πρόκληση ακραίας υποθερμίας, θα σώζεται η ζωή πολυτραυματιών, σύμφωνα με τη νέα τεχνική που ανακάλυψαν Αμερικανοί ερευνητές. Θα διοχετεύουν παγωμένο υγρό στις αρτηρίες κερδίζοντας χρόνο για την πραγματοποίηση χειρουργικής επέμβασης.
Με μια πρωτοποριακή τεχνική ανακάλυψαν Αμερικανοί ερευνητές για να σώσουν τη ζωή δεκάδων πολυτραυματικών ασθενών. Προκαλώντας τους ακραία υποθερμία σκοπεύουν στη συνέχεια να τους φέρνουν πίσω στη ζωή.
Μέσω αυτής της τεχνικής...

Αυτό είναι το trailer της εκπομπής των Ράδιο Αρβύλα..

Ε ε έρχονται!
Και με πολύ ανεβασμένη διάθεση.. Πάρτε μια γεύση για το τι έχετε να περιμένετε από την νέα σεζόν του Ράδιο Αρβύλα.....


Ελεύθερος ο πραγματικός οδηγός της τραγωδίας στα Τρίκαλα


Ανεπίσημη επιβεβαίωση υπάρχει από Αρχές του Νομού, για την είδηση που μετέδωσε το trikalanews.gr, ότι ο 44χρονος που συνελήφθη ως οδηγός του μοιραίου φορτηγού της χθεσινής τραγωδίας, δεν ήταν ο οδηγός αλλά ξάδερφος και συνεπιβάτης του φορτηγού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalanews.gr, επικαλέστηκε στις Αρχές που διενεργούσαν την προανάκριση, λύπη για τον ξάδερφό του και έκρινε ότι έπρεπε να παρουσιαστεί ως οδηγός του οχήματος.

Τώρα θα αντιμετωπίσει και αυτός την Δικαιοσύνη με την κατηγορία της παρακώλυσης των ερευνών, ενώ αφέθηκε πριν από λίγα λεπτά ελεύθερος.

Ελεύθερος αφέθηκε και ο 35χρονος Τρικαλινός πραγματικός οδηγός του οχήματος που αντιμετωπίζει την κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή.

Πηγή

Μάθε πόσες θερμίδες καις με το sex και αδυνάτισε γρήγορα

Ο έρωτας αδυνατίζει. Σου κόβει την όρεξη, σου παίρνει το μυαλό από το σεξ, σου αλλάζει τη διάθεση και σου αλλάζει και το νούμερο παντελονιού που φοράς. Εκεί όμως που τα “καις” πραγματικά είναι το σεξ! Η καλύτερη γυμναστική…
Μια έντονη ερωτική επαφή διάρκειας μισής ώρας βοηθά στην καύση 150 θερμίδων, όταν ένα μάθημα γιόγκα ή μισή ώρα έντονο περπάτημα έχουν πιο πενιχρά αποτελέσματα (περίπου 115 θερμίδες).
Ακόμη και τα προκαταρκτικά με τον αγαπημένο σου θα σε απαλλάξουν από...

Έλενα Παπαρίζου αλά ισπανικά? Και όμως....

Ντουέτο στα ισπανικά δια χειρός ή μάλλον δια φωνής Έλενας Παπαρίζου θα φανταζόσασταν ποτέ?
Και όμως σύμφωνα με το www.helenapaparizouclub.gr, η τραγουδίστρια είχε μια πρόσφατη συνεργασία με τον μουσικό παραγωγό Albert Hammond σε ένα ισπανικό κομάτι το οποίο και θα συμπεριλαμβάνεται στην tracklist του νέου του album...O δίσκος θα κυκλοφορήσει στα τέλη του Νοέμβρη και σίγουρα οι φανς της θα περιμένουν πως και πως την νέα της μουσική δημιουργία..


Πηγή

Ποιο είναι το κατάλληλο βάρος για μένα;

Υπολογίστε το ιδανικά κιλά που πρέπει να δείχνει η ζυγαριά σας

Ο μαγικός αριθμός που πρέπει να δείχνει η ζυγαριά εξαρτάται από το φύλο και το ύψος του κάθε ανθρώπου κατά κύριο λόγο. Το σώμα του καθενός είναι μοναδικό και αυτό συνεπάγεται πολλές ιδιαιτερότητες, εξαιτίας των οποίων μόνο ενδεικτικά μπορεί να υπολογιστεί ένα ιδανικό νούμερο. Η ηλικία παίζει επίσης σημαντικό ρόλο ως παράγοντας διαφοροποίησης.

Ωστόσο, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος...

Εξέλιξη Άντρα σε «Φλώρος» ??

Ρε παιδιά, πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι μυαλό κουβαλάτε! Αντί να πηγαίνουμε από το κακό στο καλό, πάμε από το κακό στο χειρότερο. Πόσα πράγματα να κάνει πια μια γυναίκα..?
Δεν γίνεται να έχουν εξελιχθεί οι άντρες σε φλώρους! Δηλαδή εντάξει ΟΚ η γυναίκα να φέρνει βόλτα τις δουλειές του σπιτιού να ξέρει να μαγειρεύει και όλα τα σχετικά. ΑΛΛΑ ένα πράγμα που ήταν καθαρά αποκλειστικότητα των ανδρών γιατί πρέπει να το κάνουμε και αυτό εμείς?
ΝΑΙ μιλάω για το φλερτ, το πέσιμο, την πρώτη κίνηση τέλος πάντων! Πλέον όλοι οι άντρες...

Χορεύετε...;;;;




το βιολί
δίνει το σκοπό για
Ένα δυνατό κ δραματικό τάγκο...







Η ξανθιά....και η Πετονιά!!! (Ανέκδοτο )

Πάει μια ξανθιά ένα πρωί σε ένα μαγαζί με είδη για ψάρια.
- Καλημέρα (λέει η ξανθιά)
- Καλημέρα (απαντά ο μαγαζάτορας)
- Θα ήθελα μια πετονιά λέει η ξανθιά....

- Πετονιά; Τι να την....
κάνετε εάν επιτρέπεται;

- Λοιπόν λέει η ξανθιά έχω κλειστεί έξω από το αυτοκίνητο και την θέλω για να φτιάξω με αυτήν μια θηλιά και επειδή έχω αφήσει το παράθυρο του αυτοκινήτου μου λίγο ανοιχτό θα ρίξω την θηλιά μέσα για να πιάσω την ασφάλεια και να ανοίξω το αμάξι......
Τρελαμένος ο μαγαζάτορας με όλα αυτά που άκουσε της λέει εάν μπορεί να έρθει μαζί της..
- Ναι απαντάει η ξανθιά.
Πράγματι πάνε στο σημείο που είχε το αμάξι της φτιάχνει την θηλιά και προσπαθούσε να πιάσει την ασφάλεια του αυτοκινήτου..
Ξαφνικά ακούγεται μια άλλη ξανθιά από μέσα να λέει:
- Λίγο πιο δεξιά λίγο πιο δεξιά

Σε λίγες ώρες η έκπληξη από το Τρωκτικό...



Πριν από λίγο καιρό ΔΕΙΤΕ

Το site του Σωκράτη Γκιόλια διαβάστε ΕΔΩ

θα ξαναπεί μαχητικά ''φωνάΖΩ''


Πηγή

Γύρισαν τσόντα για να.. Παντρευτούν!

Η Λίζα Μπραντ και ο Τόμι Μπαρνς είναι ένα αξιαγάπητο ζευγάρι από την Αγγλία που θα έκανε οτιδήποτε για να πραγματοποιήσει το όνειρό του να παντρευτεί στο Κανκούν του Μεξικό. Όταν λέμε ο,τιδήποτε, το εννοούμε. Ετσι λοιπόν έβγαλε τα εσώρουχα του και έκανε σεξ μπροστά στην κάμερα και μετά πούλησε το DVD για να βγάλει χρήματα.
Η Λίζα και ο Τόμι, που έχουν τέσσερα παιδιά, είπαν στην εφημερίδα (The Sun)ότι ήδη κέρδισαν... τρεις χιλιάδες δολάρια για τρεις ακατάλληλες ταινίες και σκοπεύουν να γυρίσουν κι άλλες για να πληρώσουν για τον γάμο των ονείρων τους που θα γίνει τον Ιούνιο.

Πηγή

Φόβοι για εκατοντάδες νεκρούς στο Μεξικό

Περίπου 300 σπίτια εκτιμάται ότι θάφτηκαν κάτω από λάσπη, μετά από κατολίσθηση στο δυτικό Μεξικό την Τρίτη και εκφράζονται φόβοι ότι εκατοντάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν την ώρα που κοιμόντουσαν, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές και τα μέσα ενημέρωσης.

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στα βουνά της πολιτείας Οαξάκα προκάλεσαν κατολισθήσεις γύρω από... την πόλη Σάντα Μαρία Τλαχουιτολτεπέκ.

Οι αρχές δήλωσαν ότι τα σωστικά συνεργεία θα καθυστερήσουν να φτάσουν στην περιοχή λόγω της κακοκαιρίας, ενώ, πηγή από την υπηρεσία πολιτικής προστασίας αρνήθηκε να σχολιάσει τον εκτιμώμενο αριθμό των θυμάτων.

Πηγή

Εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ


Η γαλλική αστυνομία εκκένωσε απόψε τον Πύργο του Άιφελ, έπειτα από προειδοποίηση των υπηρεσιών πληροφοριών για απειλή επικείμενης βομβιστικής επίθεσης.

Είναι η δεύτερη εκκένωση που πραγματοποιεί η γαλλική αστυνομία, αφού χθες οι αρχές απέκλεισαν τον Saint-Lazare, τον δεύτερο μεγαλύτερο σταθμό του Παρισιού έπειτα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.

Αν και αποδείχθηκε ότι τελικά ήταν φάρσα, οι γαλλικές αρχές ελέγχουν προσεκτικά κάθε απειλή μιας και μόλις πριν μια βδομάδα η γαλλική πρωτεύουσα βρισκόταν σε κατάσταση συναγερμούγια το ενδεχόμενο τρομοκρατικού χτυπήματος, αφού έγκυρες πληροφορίες ήθελαν γυναίκα καμικάζι να πραγματοποιεί επίθεση αυτοκτονίας σε σταθμό του μετρό.


Πηγή

Μαύρη μαυρίλα και στο μέλλον!

Ίσως να είναι η πρώτη δημοσκόπηση στην οποία να αποτυπώνεται τόσο έντονη η απαισιοδοξία των πολιτών για το μέλλον της χώρας σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της GPO για λογαριασμό τηλεοπτικού σταθμού.

Το 78,3% των ερωτηθέντων δηλώνει απαισιόδοξο για το μέλλον, έναντι 21,2% που δηλώνει λίγο ή πολύ αισιόδοξο για το μέλλον, ενώ ποσοστό 58,1% εκτιμά πως η χώρα πηγαίνει προς την λάθος κατεύθυνση, έναντι 36,9% που πιστεύει το αντίθετο....

Ζήτημα αντικειμενικών κριτηρίων είναι πλέον το πόσο ελκυστική είναι μια γυναίκα, σύμφωνα με νεοζηλανδό επιστήμονα ο οποίος υποστηρίζει ότι βρήκε τη μαγική...

μαθηματική φόρμουλα του...
ελκυστικού σώματος.
Πιο συγκεκριμένα, η ελκυστικότητα μιας γυναίκας προκύπτει από την περιφέρεια της μέσης σε σχέση με τους γοφούς. Από την αναλογία ανάμεσα στα δυο μεγέθη ορίζεται ο βαθμός της ελκυστικότητας, σύμφωνα τουλάχιστον με τον ανθρωπολόγο Μπάρναμπι Ντίξον.
Ο νεοζηλανδός επιστήμονας έφτασε στη...

Απάντησε ο Παναθηναϊκός: Να ορίζουν οι Αγγελόπουλοι τους διαιτητές!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με επιστολή της προς πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο ζήτησε ριζικές αλλαγές στην διαιτησία με τον Παναθηναϊκό να απαντά δια στόματος Μάνου Παπαδόπουλου

Η επιστολή των Αγγελόπουλων

Ο μάνατζερ των “πράσινων” σε ειρωνικό ύφος, υπογράμμισε: “Ο Παναθηναϊκός συμφωνεί απόλυτα με την κατάργηση της ΚΕΔ. Προτείνει μάλιστα, αφού θα αντικατασταθεί η κλήρωση με ορισμό, τον ορισμό να αναλάβει πλέον η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μήπως επιτέλους σταματήσουν και όλες αυτές οι αστειότητες! Τι άλλο να πούμε;”



Πηγή

Άρχισε τα ωραία η Μενεγάκη.....

Σικάγο η Θεσσαλονίκη - Αιματηρή ληστεία στη μέση του δρόμου!

- Πυροβόλησαν εμπορικό αντιπρόσωπο για να του αρπάξουν την τσάντα
- Οι 4 δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν μετά από κινηματογραφική καταδίωξη
- Το θύμα της επίθεσης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης για τη σύλληψη των δραστών της αιματηρής ληστείας σε βάρος εμπορικού αντιπροσώπου, μπροστά από κατάστημα ψιλικών, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Όλα έγιναν γύρω στις 15.20. Ένας ένοπλος...

«Με τον Ηρακλή έχασα τα πάντα»

Η εξομολόγηση του Α. Ρέμου στο Σπ. Χαριτάτο και το Γ. Καραμέρο

Ο Α. Ρέμος άνοιξε την καρδιά του για την αγαπημένη του ομάδα, τον Ηρακλή, και για το πως κατέληξε όλη η προσπάθειά του να βοηθήσει την ομάδα από τη θέση του προέδρου.

«Ασχολήθηκα με τον Ηρακλή με πολύ ζήλο και έχασα τα πάντα. Είχα μια διαμάχη με ένα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι των οπαδών της ομάδας που δεν με ήθελε στη θέση του προέδρου. Είχα την εικόνα ότι όλη η πόλη της Θεσσαλονίκης ήταν εναντίον μου. Ένιωθα ο πιο μισητός άνθρωπος του κόσμου», είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Α. Ρέμος μίλησε και για τους φίλους του, οι οποίοι στις δύσκολες ώρες στάθηκαν στο πλευρό του. «Είδα ότι τελικά υπάρχουν φίλοι. Στις χειρότερες στιγμές δεν πρέπει τελικά να βλέπεις ποιους έχεις εχθρούς, αλλά ποιους έχει φίλους», πρόσθεσε ο Α. Ρέμος.

Πηγή

Πίνουν νερό με …σκουλήκια στους Γεωργανάδες Τρικάλων

Με ένα αποστειρωμένο βάζο στο οποίο έβαλε πόσιμο νερό από την βρύση του σπιτιού του, κάτοικος του Δ.Δ. Γεωργανάδων του Δήμου Οιχαλίας Τρικάλων, προσπαθεί να λάβει απαντήσεις από τις αρμόδιες Αρχές…
«Πριν από 5 μήνες μας είπανε ότι κάνανε ανάλυση του νερού στο δίκτυο και βρέθηκαν όλα καθαρά. Άκουγα συγχωριανούς μου να διαμαρτύρονται για ΄΄μαύρο΄΄ χρώμα στο πόσιμο νερό και πριν δύο μέρες έκανα μπάνιο και μετά που πήγα να χτενιστώ άρχισαν να πέφτουν σκουλήκια από το κεφάλι μου», δηλώνει ο καταγγέλλων που μετά είδε τα σκουλήκια να βγαίνουν και από την βρύση του πόσιμου νερού…

Εμείς τι να σχολιάσουμε; Απλά μην του έρθει και ο λογαριασμός του νερού σε τιμές… τεκίλας.
Δείτε τα βίντεο.....

Γέννησε ενώ ήταν σε κώμα

Στον κόσμο έφερε ένα κοριτσάκι μια Σομαλή η οποία βρίσκεται σε κώμα ύστερα από εγκυμοσύνη 28 εβδομάδων, στην Ιταλία.

Η 28χρονη γυναίκα πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο, ιδιαίτερα επιθετικής μορφής, και οι επιστήμονες πήραν την απόφαση να της παράσχουν μηχανικής υποστήριξη για να καταφέρει να γεννήσει το μωρό που κυοφορούσε.

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες...

Όταν παίρνει φωτιά η άσφαλτος

Απολαύστε τον Κεν Μπλοκ να οδηγεί στα όρια ένα «πειραγμένο» Ford Fiesta στο Gymkhana 3, το επόμενο κεφάλαιο στην σειρά των Gymkhana βίντεο.
Τα βίντεο Gymkhana έχουν γίνει διαδικτυακό φαινόμενο, με περισσότερες από 70 εκατομμύρια επισκέψεις. Στο Gymkhana 3 παρουσιάζεται το ολοκαίνουριο Ford Fiesta του 2011, και είναι το πρώτο όχημα Ford σε αυτή τη σειρά εντυπωσιακών διαδρομών. Η συγκεκριμένη διαδρομή πραγματοποιήθηκε στο Autodrome de Montlhery της Γαλλίας.
ΔΕΙΤΕ: Τι κάνει ο τρελός!.....

Απ' έξω συνεργείο μηχανών και μέσα... οπλοστάσιο!

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο πατάρι του συνεργείου, που διατηρεί ένας 31χρονος στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Μέσα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν:
- Ένα αυτόματο πυροβόλο όπλο με γεμιστήρα
- Ένα επαναληπτικό πολεμικό τυφέκιο, μάρκας MAUSER, κατοχικής περιόδου
- Ένα επαναληπτικό πολεμικό τυφέκιο, τύπου "γκρας"
- Δύο πιστόλια, μάρκας BROWNING και BERETTA αντίστοιχα, με γεμιστήρες,
- Ένα χωρίς αριθμό πιστόλι, τύπου REBLICA, με γεμιστήρα
- Ένα πιστόλι άγνωστης μάρκας, με κάννη - κλείστρο αποσυναρμολογημένο σε δώδεκα κομμάτια και γεμιστήρα
- Δύο περίστροφα αγνώστου μάρκας
- Ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο, μάρκας BAIKAL,
- Ένα κυνηγετικό όπλο, καραμπίνα, μάρκας L. FRANCHI, με κομμένη κάννη, που περιείχε πέντε κυνηγετικά φυσίγγια
- Ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, μάρκας ZYGLIN,
- Ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, αγνώστων στοιχείων
- Ένα πιστόλι κρότου αερίου, μάρκας ZORAKI, με δύο γεμιστήρες
- Ένα πιστόλι ρίψης φωτοβολίδων, αγνώστου μάρκας
- Δεκαπέντε τεμάχια ανταλλακτικών κυνηγετικού όπλου
- Μια κάννη κυνηγετικού όπλου
- Μια βάση κυνηγετικού όπλου, άγνωστης μάρκας, χωρίς τον μηχανισμό της σκανδάλης
- Ένα σπαθί με θήκη, με μήκος λεπίδας 26 cm και συνολικού μήκους 44 cm

Ο 31χρονος ιδιοκτήτης του συνεργείου μηχανών, συνελήφθη...

Τουρκική κορβέτα μεταξύ Εύβοιας και Άνδρου

Τον χαβά τους οι Τούρκοι

Σε απόσταση μικρότερη των έξι ναυτικών μιλίων από την Κύθνο, το Σούνιο, την Κέα και την Άνδρο, δηλαδή μέσα σε ελληνικά χωρικά ύδατα έφτασε η φρεγάτα του τουρκικού πολεμικού ναυτικού «Μπεϊκόζ», παραβιάζοντας κάθε κανόνα αβλαβούς διέλευσης!

Χάκερς "έσπασαν" την κάρτα του πολίτη στη Γερμανία

Oι ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες που θα αποτυπώνονται στις νέες γερμανικές ταυτότητες με τα μικροτσίπ και οι οποίες θα κυκλοφορήσουν απο τον ερχόμενο Νοέμβριο, υποκλέπτονται πολύ εύκολα σύμφωνα με τη δοκιμή που έγινε σε ένα τηλεοπτικο δελτίο ειδήσεων .

Ο τηλεπαρουσιαστής του καναλιού ARD κάλεσε ” μέλος της οργάνωσης... χάκερ με την ονομασία "Chaos Computer Club " για να ανακαλύψει πόσο ασφαλή ήταν τα αμφισβητούμενα νέα τσιπ ραδιοσυχνότητας (RIHD) με τα οποία θα είναι εφοδιασμένες οι νέες Γερμανικές ταυτότητες...

Ζάκυνθος: Πρώην δήμαρχος ''έφαγε'' τα λεφτά των εργαζομένων!

Απόφαση-καταπέλτης της Ολομέλειας του Ελεγκτικού συνεδρίου, που καταλογίζει ευθύνη στον πρώην δήμαρχο...
Φώτη Λαδικό, για έλλειμμα 190.000€ στα ταμεία του Δήμου. Η ανακοίνωση έγινε στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης από το νυν δήμαρχο Διονύση Αχτύπη. Η απόφαση κάνει λόγο για δόλο και βαριά αμέλεια και σημειώνει ότι ένα μέρος των χρημάτων ήταν οι ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων στο ΙΚΑ που δεν πληρώθηκαν αλλά εκταμιεύτηκαν.

Το ποσό καλείται να καταβάλλει τώρα ο τότε Δήμαρχος Φώτης Λαδικός, που τα τελευταία χρόνια έχει φύγει από τη Ζάκυνθο και δεν είναι γνωστό που μένει. Το έλλειμμα αφορά τα έτη 1997, 1998, 1999 και 2000.

Πηγή

Το χάπι που στέλνει... sms


Εχετε μήνυμα στο κινητό σας: ξεχάσατε να πάρετε το χάπι σας. Η ειδοποίηση δεν θα έρχεται από τον γιατρό ή κάποιον δικό σας άνθρωπο, αλλά από το ίδιο το χάπι! Ακούγεται απίστευτο, όμως η επαναστατική λύση στο πρόβλημα χιλιάδων ανθρώπων που αμελούν να πάρουν το χάπι τους είναι πια εδώ. Πρόκειται για επιστημονικό επίτευγμα που θα αξιοποιηθεί για διάφορες ασθένειες. Μάλιστα, εκτός της ειδοποίησης, μπορεί ακόμα να προβλέψει και ενδεχόμενες επιπλοκές στην υγεία του ασθενούς.

Το hitech χάπι παρασκευάζεται με την προσθήκη...

Ανησυχεί η θανατική ποινή εις βάρος Ιρανού blogger

Την ανησυχία της για τη θανατική ποινή που ζήτησε ο Ιρανός γενικός εισαγγελέας εις βάρος ενός blogger, ο οποίος βρίσκεται στην φυλακή από το 2008 στην Τεχεράνη και είναι γνωστός επικριτής του ιρανικού καθεστώτος, εξέφρασε η Γαλλία.

«Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση του Χοσέιν Ντερακσάν», δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών, Κριστίν Φαγέ.

«Η Γαλλία καταδικάζει απερίφραστα τη συνεχιζόμενη επιδείνωση της κατάστασης της ελευθερίας της πληροφόρησης και της έκφρασης στο Ιράν», πρόσθεσε η Γαλλίδα εκπρόσωπος.

Ο 35χρονος κρατούμενος, που είναι γνωστός με το προσωνύμιο «πατέρας του ιρανικού μπλογκ» έχει διπλή υπηκοότητα, ιρανική και καναδική και κατηγορείται ότι συνεργάζεται με τους «εχθρούς του κράτους».


Πηγή

Οδηγούσε στουπί στο μεθύσι συρμό του Μετρό

Ένας 35χρονος μηχανοδηγός του μετρό του Μεξικού συνελήφθη από την αστυνομία, καθώς διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε ένα συρμό μεθυσμένος.Ο οδηγός και ο συνοδηγός του συρμού, που μετέφερε περίπου 100 επιβάτες, συνελήφθησαν προχθές το βράδυ. Στο θάλαμο οδήγησης οι αστυνομικοί εντόπισαν έξι κουτάκια μπίρας.

Πολλοί επιβάτες είχαν ενημερώσει την αστυνομία για την παράξενη συμπεριφορά του οδηγού και τον τρόπο με τον οποίο ανοιγόκλεινε τις πόρτες σε κάθε σταθμό. Κανείς δεν τραυματίστηκε, όμως πολλοί επιβάτες ξαφνιάστηκαν και ενοχλήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία.
Ο οδηγός θα οδηγηθεί τώρα σε δικαστήριο το οποίο θα αποφασίσει εάν θα του επιβληθούν μόνο διοικητικές κυρώσεις ή αν θα διωχθεί και ποινικά.
Το μετρό του Μεξικού έχει 175 σταθμούς και μεταφέρει καθημερινά τέσσερα εκατομμύρια επιβάτες.

Πηγή

Αγγελόπουλοι: Κάντε εξυγίανση στη διαιτησία!

H ΚΑΕ Ολυμπιακός με επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο ζητά άμεσα ριζικές αλλαγές στην ΚΕΔ και την διαιτησία ώστε "να αποκατασταθεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος".

Η επιστολή με την υπογραφή των Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλων εστάλη στον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο και κοινοποιήθηκε στον υπουργό πολιτισμού κ. Παύλο Γερουλάνο στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γεώργιο Νικητιάδη και στον πρόεδρο του Ε.Σ.Α.Κ.Ε κ. Βασίλειο Οικονομίδη.

Θέμα της επιστολής είναι η διαιτησία για την οποία επανειλημμένος έχουν εκφράσει τα παράπονα τους τα αφεντικά του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

Σημαντική ανακάλυψη σε ανασκαφή στο Ρέθυμνο


Μικρά φύλλα χρυσού σε διάφορα σχήματα (τετράγωνα, ρόμβοι, τριγωνικά) πάχους από 1 έως και 3 εκατοστά, πλαισίωναν νεκρή γυναίκα που ανακάλυψε η ομάδα του καθηγητή Νικόλαου Σταμπολίδη στον μοναδικό και μυστηριώδη διπλό τάφος ηλικίας 2.700 ετών στην αρχαία Ελεύθερνα, στις αρχές του φθινοπώρου.

Όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο, όταν κατά τη διάρκεια των ανασκαφών...

Στο σφυρί ξανά το σπίτι του Μικρούτσικου!

Γεμάτη δυσκολίες η ζωή του Ανδρέα Μικρούτσικου. Το γεγονός ότι μπορεί και τις ξεπερνάει δεν σημαίνει ότι δεν είναι ψυχοφθόρες για τον γνωστό παρουσιαστή που κάνει προσπάθειες να σταθεί στα πόδια του. Αύριο ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξαναμπαίνει στη διαδικασία πλειστηριασμού του σπιτιού του. Πρόκειται για μια μεζονέτα
160.90 τ.μ που βρίσκεται στο συγκρότημα κατοικιών στη γωνία των οδών Μενάνδρου και Ευβοίας στην Κηφισιά, για την οποία υπάρχουν δυο υποθήκες σε τράπεζες. Είναι μια επώδυνη διαδικασία που βάζει ξανά σε μπελάδες τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Η τιμή εκκίνησης θα είναι και πάλι η ίδια όπως και στο παρελθόν το ποσό των 465.000 ευρώ. Το ποσό που καλείται να πληρώσει ο παρουσιαστής για να μην προχωρήσει η διαδικασία του πλειστηριασμού είναι 8.000 ευρώ, το οποίο θα καταβάλει, όπως έχει κάνει και τις προηγούμενες φορές.

Εξετάζουν δανεισμό Μήτρογλου

Η Κολονία ενδιαφέρεται για τον Κώστα Μήτρογλου και στη διοίκηση του Ολυμπιακού φέρονται διατεθειμένοι να παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού τον 22χρονο επιθετικό τον προσεχή Ιανουάριο

Πολύ πιθανό φαντάζει για τον Κώστα Μήτρογλου το ενδεχόμενο επιστροφής του στα γερμανικά γήπεδα.
Ο 22χρονος επιθετικός φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Κολονίας, η οποία προσανατολίζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στη διοίκηση του Ολυμπιακού για την απόκτησή του.

Η ρήτρα αποδέσμευσης, που αφορά τον 22χρονο επιθετικό φτάνει τα...

Νεκρό ηγετικό στέλεχος της Αλ Κάιντα

Ο ηγέτης της Αλ Κάιντα για το Πακιστάν και το Αφγανιστάν, σκοτώθηκε το Σάββατο στο βορειοδυτικό Πακιστάν από πύραυλο που εκτοξεύτηκε από αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος Drone, ανακοίνωσαν σήμερα πολλοί ανώτεροι αξιωματούχοι των πακιστανικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Ο αιγύπτιος "Σέιχ Φάτεχ" -όπως ήταν το πολεμικό του προσωνύμιο- δεν είναι καθόλου γνωστός. Είχε διαδεχτεί τον αιγύπτιο Μουσταφά Αμπού αλ-Γιαζίντ, ο οποίος εθεωρείτο τότε ως το νούμερο 3 της Αλ Κάιντα, και επικεφαλής του δικτύου του Οσάμα μπιν Λάντεν στο Αφγανιστάν.

Ο τελευταίος σκοτώθηκε επίσης τον περασμένο Μάιο από ένα αμερικανικό drone στο βορειοδυτικό Πακιστάν.

Δύο αξιωματούχοι των πακιστανικών μυστικών υπηρεσιών επιβεβαίωσαν την πληροφορία, διευκρινίζοντας ότι σκοτώθηκε μέσα σε ένα όχημα που επλήγη από πύραυλο από τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος των ΗΠΑ, σε μία από τις σχεδόν καθημερινές επιθέσεις των αεροσκαφών της CIA .

Πρόωρο μωρό κρατήθηκε στη ζωή σε σακούλα... σάντουιτς

Η Lexi Lacey γεννήθηκε 14 εβδομάδες νωρίτερα από την αναμενόμενη ημερομηνία, με βάρος μόλις 396 γραμμάρια και στους γονείς της, οι γιατροί είπαν ότι είχε μόλις 1 στις 100 πιθανότητες να τα καταφέρει...

Επιτροπή - φάντασμα ξέρει τα πάντα για την Ελλάδα ένα χρόνο πριν από την κρίση


Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, μία επιτροπή - φάντασμα διαχειρίζεται τις τύχες της Ελλάδας και των άλλων αδύναμων κρίκων της Ευρωζώνης από το 2008. Ομως, οι εσωτερικές έριδες απειλούν να τινάξουν στον αέρα το ευρώ, λόγω της κόντρας Μέρκελ - Σαρκοζί.

Ενα μυστικοσυμβούλιο αξιωματούχων....

Σκάνδαλο με υποψήφιο δήμαρχο και γυμνά μοντέλα


Σκάνδαλο με υποψήφιο δήμαρχο μεγάλου δήμου της Αττικής και γυμνά μοντέλα κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Ποιος ο υποψήφιος δήμαρχος που εμπλέκεται στο σκάνδαλο;
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Press Time για το σκάνδαλο με τον υποψήφιο δήμαρχο αναστάτωσε την προεκλογική εκστρατεία σε μεγάλο δήμο της Αττικής. Το σκάνδαλο έχει δύο σκέλη: ένα ροζ και ένα πολιτικοοικονομικό.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο υποψήφιος δήμαρχος...

Ψηφίζουν τώρα για το μέλλον των κινητοποιήσεων - Πυροβόλησαν οδηγούς φορτηγών στη Μαλακάσα

Άρχισε η ψηφοφορία των μεταφορέων για το μέλλον των κινητοποιήσεων
- Πάνω από 10.000 κοντέινερ παραμένουν στα λιμάνια
- Περιμένουν “βροχή” από ακάλυπτες επιταγές οι έμποροι
- Σε απόγνωση και οι γεωργοί - Σαπίζουν εκατοντάδες χιλιάδες τόνοι προϊόντων!
Σε εξέλιξη είναι η ψηφοφορία των μεταφορέων για το μέλλον των κινητοποιήσεων, το οποίο θα αποφασιστεί μέσω κάλπης, με τους 92 προέδρους να ψηφίζουν. Η ψηφοφορία θα είναι μυστική, ενώ ο κ. Τζωρτζάτος δήλωσε ότι δεν θα παροτρύνει κανέναν να κάνει το οτιδήποτε, απλά θα εκθέσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μέχρι τώρα.

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η ψηφοφορία οδηγοί 25 φορτηγών με κατεύθυνση την Αθήνα και οι οποίοι συνοδεύονταν από περιπολικά, καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν πυροβολισμούς στο 50ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσας.

Στο σημείο...

Ποιος χαζός άνδρας αφήνει αυτή τη γυναίκα να του φύγει;

Ο Μάρκο Μποριέλο! Ο ιταλός επιθετικός της Μίλαν, είχε αυτή τη γυναίκα και την άφησε να του φύγει! Έχεις την Μπελέν Ροντριγκές στο κρεβάτι σου και δεν κάνεις τα πάντα για να την κρατήσεις; Ξέραμε πως είσαι άμπαλος, τώρα μάθαμε ότι είσαι και χαζός!


Ηλεκτρονική κάρτα συναλλαγών προωθεί το υπουργείο Οικονομικών


Στην αξιοποίηση της υποδομής του συστήματος πληρωμής υποχρεώσεων της Διατραπεζικά Συστήματα (ΔΙΑΣ) ΑΕ στοχεύει το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να εξοπλίσει όλους τους φορολογούμενους με ηλεκτρονική κάρτα συναλλαγών.

Το σύστημα της ΔΙΑΣ ΑΕ (DIASPOS) προσφέρει ήδη τη δυνατότητα στους φορολογούμενους να εξοφλούν τις υποχρεώσεις τους προς το Ελληνικό Δημόσιο με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μέσω μηχανημάτων EFT/POS, ιδιοκτησίας της ΔΙΑΣ Α.Ε, που είναι εγκατεστημένα στις κατά τόπους Εφορίες.

Με τον τρόπο αυτό ο φορολογούμενος...

Απογραφή δημοσίων υπαλλήλων και Πάγκαλος...

Ωραία κουβεντούλα είχαν το πρωί του Σαββάτου στις 25 του μηνός οι δημοσιογράφοι του MEGA με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Πάγκαλο . Απληροφόρητοι και οι δυό έλεγαν ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι πάνω από ένα εκατομμύριο στη χώρα μας.
Ο κ. Πάγκαλος μάλιστα τόνισε ότι ένας στους τρείς δημοσίους υπαλλήλους είναι άχρηστος κάτι που δεν τιμά ένα αντιπρόεδρο. Και οι δυό δεν είδαν τα στοιχεία της απογραφής που με επιμέλεια έκρυψε η κυβέρνηση, ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι 650 χιλιάδες, ποσό ελάχιστο ή το τελευταίο αναλογικά του πληθυσμού σε σύγκριση με τις άλλες χώρες της ΕΕ. Το δημόσιο δε λειτουργεί διότι...
 άνθρωποι σα το κ. Πάγκαλο χώνουν τη μύτη τους στις διαδικασίες της δημόσιας διοίκησης
Διονύσης Στ.
press-gr.blog



Η μικρή… Porsche Cayenne θα κλέψει καρδιές


Η πορεία που κατέγραψε το πολυτελές 4x4 της Porsche στην παγκόσμια αγορά ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ακόμα και του πιο απαιτητικού υπαλλήλου της γερμανικής φίρμας. Χιλιάδες νέοι πελάτες προστέθηκαν στο πελατολόγιο της Porsche και άλλοι τόσοι περιμένουν να αποκτήσουν μία. Άλλωστε, η γκάμα είναι αρκετά μεγάλη που μπορεί να καλύψει ένα πολύ υψηλό ποσοστό αγοραστών που αναζητά το…

Αναδύομαι...

Ένας ήχος...
ένα χρώμα...
μια στάλα κόκκινο κρασί...
έσμιξαν στο χάραμα μιας ανατολής...
μπερδεμένα με τα χρώματα του ουρανού...
σαν μεθυσμένη πολύχρωμη πεταλούδα...
κι ο ήχος ψίθυρος...
το χρώμα μπουμπούκι...
κι η στάλα ζωή...
στο κρυφό παιχνίδι...
μιας μεταξένιας ζωής...



Αναδύομαι...
στην άνοιξη της ψυχής...
κυνηγώντας το τρυφερό φτερούγισμα...
ξύνοντας επιδέξια τα λέπια του πανικού...
που εγκλωβίζουν την ύλη απ' το χάδι...
αποπροσανατολίζουν την σκέψη απ' το λιμάνι...
εκεί που κρυφά συναρμολογώ την ευτυχία...
διαφορετική στα ημιδιαφανή μάτια σας...
ξεχωριστή απ' το γρανιτένιο άγγιγμα σας...
μοναδική στο πέρασμά σας...



Αναδύομαι...
ξεφυλλίζοντας τέσσερις εποχές...
πλέκοντας τις ζωές που δεν μου χάρισαν...
στον μονόδρομο των στιγμών...
που καθαίρεσα όταν σκεπτόμουν το βράδυ...
Έτσι έμαθα να τραγουδώ...
τους ύμνους στην αγάπη...
έτσι έμαθα να προσκυνώ του έρωτα το κατάρτι...
ψηλά στην άκρη που αγγίζει το γαλάζιο...
εκεί κρεμόμουν όταν φοβόσαστε...
εκεί ρουφούσα τον πόθο όταν κοιμόσαστε...
στο παγωμένο κατώφλι που γδέρναται τις αισθήσεις...
Αναδύομαι...
πάνω απ' τις φτωχά κοιτάσματα...
που οξειδώνονται στο πέρασμα του χρόνου...
Αναδύομαι...
κάθετα στην ζωή...
αγκαλιάζοντας τον πόνο...
αλλά ρουφώντας και το μεγαλείο τις ζωής...
που προσπεράσατε χωρίς δάκρυ...
χωρίς κόπο...


Στέλιος Κ.






ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ!!! Είναι αυτό που λέμε, γαμ.. την ατυχία μου

Τέτοιες φωτογραφίες δε μπορεί να τις συλλάβει ο φωτογραφικός φακός κάθε μέρα!!  Αν αυτός ο τάρανδος εξασκεί το άθλημα κάθε μέρα στο άγαλμα του βίσωνα τότε αυτός ο βίσωνας θα βγάλει πόδια και θα φύγει!!! 

Αυτοί που έκλεψαν την δόξα του Καρα....

Ρε Γιώργαρε... Δεν μπορούσες να κάνεις αυτό που έκανε ο Lehman.

Πού είναι το πάρκο οεο;

Να μας ζήσουν οι Ευεργέτες μας....

http://nyxtobaths.blogspot.com/2010/09/o_26.html

Σόου Αλέφαντου!

«Πού πας βρε Βλάχο»!

Ο Νίκος Αλέφαντος γράφει στο νέο «κόκκινο» σάιτ το katimagiko.gr και αναφέρεται στον Πάντελιτς που δεν είναι Τιτίκα, την «διπλή» Θύρα 7 αλλά και την ατάκα: «Πού πας βρε Βλάχο»!

Διαβάστε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα αποσπάσματα του «Τα πάντα όλα» στο νέο «ερυθρόλευκο» σάιτ:.......

104 χρόνια Honda... (αφιέρωμα)



Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους ιαπωνικούς κολοσσούς, έτσι και η ιστορία της Honda ταυτίζεται με αυτή του ιδρυτή της, Soichiro Honda (1906-1991).Ο αυτοδίδακτος μηχανικός γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα μικρό χωριό της Ιαπωνίας, το Yamahigashi, ενώ από πολύ νωρίς άρχισε να δουλεύει στο σιδεράδικο του πατέρα του, Gihei.
Το πάθος του για την τεχνολογία και τη μηχανοκίνηση είχε φανεί ήδη από τα παιδικά του χρόνια, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την αντίδρασή του, όταν είχε δει για πρώτη φορά αυτοκίνητο εν κινήσει. O ενθουσιασμός του μικρού Soichiro για το αλλόκοτο δημιούργημα ήταν τέτοιος, ώστε άρχισε να το κυνηγάει μέχρι που το έχασε από τα μάτια του...
Από την ηλικία των 16 ετών ο Soichiro Honda είχε πιάσει δουλειά σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων στο Tokyo ονόματι Art Shokai. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που αποκόμισε από το συνεργείο σχετικά με τη λειτουργία των κινητήρων εσωτερικής καύσης και τ' αυτοκίνητα ήταν ανεκτίμητες, ενώ τον βοήθησαν και στη μετέπειτα πορεία του.....

Ή είσαι μάστορας ή δεν είσαι!

H γυναίκα-μαγνήτης



M.Bρετανία: Eντύπωση προκαλεί η γυναίκα-μαγνήτης...

Στην παρουσία της, οι λάμπες καίγονται, οι συναγερμοί των αυτοκινήτων ξεσπούν σε βουητά, τα ηλεκτρικά παιχνίδια παίρνουν μπρος μόνα... τους και όλα τα μεταλλικά αντικείμενα… αναστατώνονται.

Ο λόγος για 50χρονη Βρετανίδα, τη Μπρέντα Άλισον, η οποία μπορεί πλέον να μη μαγνητίζει τα αντρικά βλέμματα αλλά κατορθώνει να προσελκύει πάνω της οτιδήποτε μεταλλικό υπάρχει στον χώρο (και μαζί το ενδιαφέρον των μίντια).
"Ώρες ώρες, νιώθω σαν ψυγείο καλυμμένο με μαγνητάκια", δηλώνει στην εφημερίδα the Sun η Άλισον η οποία μπορεί να κρατά κολλημένα πάνω στο μέτωπο και στο στήθος της μεταλλικά αντικείμενα για διάστημα έως και 45 λεπτών.

Οι ξεχωριστές ιδιότητες της μαγνητικής γυναίκας έγιναν αισθητές ήδη από την παιδική της ηλικία, όταν η είσοδός της στο σαλόνι αρκούσε για να αλλάξει κανάλι στην τηλεόραση και τα ρολόγια σταματούσαν με το που τα έβαζε στο χέρι της. Όσο για τον υπερβολικό μαγνητισμό της Βρετανίδας, κάποιοι επιστήμονες τον αποδίδουν στο αυξημένο άγχος της και άλλοι (οι περισσότεροι) στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που περιβάλλει κάθε ανθρώπινο σώμα, ένα πεδίο ωστόσο το οποίο, στην περίπτωση της Άλισον, είναι ενισχυμένο.


Ας αποβάλλουμε το άγχος λοιπόν!

Νεοέλληνα ΞΥΠΝΑ…

Νεοέλληνα σε σένα μιλώ ! Σε σένα που ανήκεις στην νέα γενιά , στην γενιά των εφτακοσίων ευρώ , στην γενιά που τα όνειρα σου δεν υπάρχουν γιατί κάποιοι στα κάνανε εφιάλτες.
Πότε θα ξυπνήσεις; Πότε θα βγεις απ τον λήθαργο , απ τον ύπνο που σου επιβάλουν ; Άραγε θέλεις να ξυπνήσεις;
Νομίζεις ότι γυρνώντας την πλάτη στα προβλήματα τα εξαφανίζεις κιόλας; Είσαι πολύ γελασμένος! Τα προβλήματα θα συνεχίζουν να υπάρχουν όσο δεν τα πολεμάς!
Και όταν θα ξυπνήσεις θα είναι πολύ αργά. Θα έχεις μια ζωή γεμάτη προβλήματα ,που θα γιγαντώνονται σαν άγρια κύματα και συ ανήμπορος να κολυμπάς.
Μην κάθεσαι έτσι. Βγες φώναξε, πολέμησε,διεκδίκησε το μέλλον σου !Αντιμετώπισε όλους αυτούς που σου στερούν το όνειρο.....
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan