Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Η προϊστορία του μίνι

Στη Σιβηρία, ομάδα αρχαιολόγων ανακάλυψε πέτρινα αγαλματίδια του 7500 π.Χ. που απεικόνιζαν γυναίκες ντυμένες με μίνι φούστες. Από το 7500 π.Χ. μέχρι σήμερα τα πράγματα έχουν πάψει να...
είναι απλά, παρά τα φαινόμενα που συνήθως απατούν....

Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΓΡΙΑ ...

Ένας παπάς οδηγεί προς την ενορία του, όταν βλέπει στο δρόμο μία καλόγρια γνωστή του.

Ο παπάς σταματάει και της λέει :

- Αδερφή, μπείτε μέσα να σας πάω στη μονή.


Η καλόγρια μπαίνει, κάθεται στη....

Γιατί το μπούμερανγκ γυρνά πίσω;

Μόλις φύγει από το χέρι, περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του και προωθείται χάρη στην ωστική και περιστροφική ενέργεια που ασκεί πάνω του εκείνος που το ρίχνει. Σ’ αυτό το σημείο, το επίπεδο περιστροφής είναι σχεδόν κάθετο.

Άνωση. Ο αέρας που ασκείται στο ένα άκρο ασκεί μια δύναμη (την άνωση) όμοια μ’ εκείνη που κρατά σε πτήση τα αεροπλάνα, αλλά με μια διαφορά: καθώς τα πεπλατυσμένα άκρα του μπούμερανγκ είναι κάθετα στη δύναμη, η άνωση τείνει να τα κάνει να περιστραφούν προς τα αριστερά (εξαιτίας του σχήματος τους), και όχι προς τα πάνω. Επίσης, καθώς τα άκρα περιστρέφονται, η ταχύτητα περιστροφής του άνω φτερού έχει φορά προς τα εμπρός, ενώ η φορά του κάτω φτερού είναι προς τα πίσω. Έτσι το φτερό που βρίσκεται πάνω κινείται ταχύτερα σε σχέση με τον αέρα, άρα ασκείται πάνω του μεγαλύτερη άνωση. Κατά συνέπεια, μετατίθεται προς τα αριστερά (για τους δεξιόστροφους ρίπτες) το επίπεδο περιστροφής και το πάνω φτερό διαγράφει έναν κύκλο. Στο υψηλότερο σημείο της τροχιάς, ως αποτέλεσμα της βαρύτητας, το μπούμερανγκ επανακτά ταχύτητα και περιστροφική δύναμη. Κάνοντας στροφή 180° επιστρέφει σ’ εκείνον που το ρίχνει σε οριζόντια θέση.


Πηγή

Αλλάζει το σύστημα σχολιασμού στο Facebook;


Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί ακόμα, το Facebook ετοιμάζεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές, οι οποίες θα φέρουν τα πάνω-κάτω στο σύστημα σχολιασμού που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Μεταξύ άλλων, φαίνεται να εγκαταλείπεται ο επίπεδος σχολιασμός (flat commenting) και να δίνει τη θέση του στο thread commenting που υπάρχει σε πολλά blogs...

"Τυρί" ονομάζεται το νέο κοκτέϊλ ναρκωτικών

Ενα νέο κοκτέιλ ναρκωτικών, που στις πιάτσες αποκαλείται «τυρί», αποτελεί τον νέο χημικό εφιάλτη που το τελευταίο διάστημα κρατά ξάγρυπνες τις αρχές της Νέας Υόρκης, ενώ φυσικά δεν θα αργήσει να φτάσει σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Ετοιμο να σκορπίσει τον θάνατο -μετά το Ντάλας και στην αμερικανική μητρόπολη- το μίγμα σερβίρεται στους νέους σε ηλικία πελάτες των εμπόρων του θανάτου μέσα σε αθώα περιτυλίγματα. Συσκευασίες που αν και στο εξωτερικό τους φιγουράρουν ήρωες όπως ο Μίκυ Μάους και τα Looney Tunes, μέσα τους κρύβουν την απόλυτη καταστροφή.

Οι αστυνομικοί του Μανχάταν..

ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΕΚ ΠΟΥ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ (ΚΑΙ ΟΜΩΣ....)

 Καθότι αναφερθήκαμε σε προηγούμενα άρθρα σχετικά με την ανεξάρτητη εξουσία της δικαιοσύνης και κατά πόσο φέρει σοβαρότατη ευθύνη στην υπάρχουσα κρίση.... ας γίνει μια προσπάθεια να κρίνει ο μέσος πολίτης τους κρίνοντες!!!! Σύμφωνα με το σύνταγμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με σύμφωνη γνώμη του Υπουργού Δικαιοσύνης μπορεί να απονείμει ΄΄χάρη΄΄, δηλαδή απαλλαγή υπολοίπου ποινής σε ορισμένα πρόσωπα. Ποια πρόσωπα κατά τη γνώμη σας δικαιούνται οριστικής διαγραφής της σε βάρος τους καταδικαστικής απόφασης;Ποια είναι τα αδικήματα εκείνα που θα μπορούσαν να ωθήσουν την κοινωνική πολιτεία στον παραμερισμό τους, έτσι ώστε να αφεθούν ελεύθεροι οι ενεργούντες αυτά;Στο τέλος υπογράφουν οι αρμόδιοι ηγέτες(μπορείτε να το κατεβάσετε απευθείας από το διαδίκτυο...έτσι για την ιστορία!!!!) Διαβάστε μέρος του ακόλουθου ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε την 16-01-2010 και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες........................

Δεν έπεισε τη Βοσνία η ιστορία αγάπης της Τζολί

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η νέα της ταινία

Το υπουργείο Πολιτισμού της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης ανακοίνωσε ότι απαγορεύει στην διάσημη ηθοποιό Ατζελίνα Τζολί να κάνει γυρίσματα για τη νέα της ταινία στη Βοσνία.

Ο υπουργός Πολιτισμού της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Γκαβρίλο Γκράχοβατς δήλωσε ότι η απόφαση να απαγορευτούν τα γυρίσματα ελήφθη καθώς οι αρμόδιοι αξιωματούχοι του υπουργείου δεν έχουν ενημερωθεί για το σενάριο της ταινίας, που σκηνοθετεί η Τζολί.

Η εταιρία Scout Film...

Πως βγάζουν λεφτά η Google και το Facebook

Η σύντομη απάντηση είναι “από τις διαφημίσεις”. Το 95% των εσόδων της Google και το 99% της facebook προέρχονται από τις διαφημίσεις που προβάλουν στις σελίδες τους. Παρακάτω θα δούμε πώς εκμεταλλεύονται εμάς σαν ανθρώπους για να μεγιστοποιήσουν τα έσοδά τους......

Ο Τζιμ Μόρισον ήταν κάτι παραπάνω από ένας χαρισματικός ροκ σταρ στα 60s της αμφισβήτησης.

Jim Morrison


Μόλις είχαν τελειώσει το «Hello, I love you» με τον τρόπο που συνήθιζαν να τελειώνουν όλα τους τα τραγούδια – χτυπώντας δυνατά τα πιατίνια, τα keyboards, τις χορδές, όλα τους τα όργανα για μερικά δευτερόλεπτα, προκαλώντας αυτόν τον απολαυστικό θόρυβο που δίνει στις ροκ συναυλίες μία έστω πλασματική χαοτική διάσταση.

Το κοινό βέβαια, όπως σε όλες τις συναυλίες των Doors παραληρούσε, δηλαδή κυρίως τα κορίτσια ούρλιαζαν και άπλωναν τα χέρια τους, ακόμη και αυτές που κάθονταν στις πίσω σειρές, σε μια μάταιη προσπάθεια να αγγίξουν τον τραγουδιστή με τα μακριά μαλλιά, το δερμάτινο παντελόνι και το ξεκούμπωτο λευκό πουκάμισο, που κουνιόταν στη σκηνή σαν τριπαρισμένος σαμάνος, έτοιμος για μία ακόμη φορά να προκαλέσει. «Θα θέλατε να δείτε τα γεννητικά μου όργανα;», φώναξε. Μόλις πήρε την απάντηση που ήξερε ότι θα πάρει συνέχισε. «Δε θα έπρεπε καν να υπάρχει ο Πρόεδρος. Θα έπρεπε να έχουμε ολική δημοκρατία!»......

«Πρόστιμα μόνο αν δούμε να υπάρχουν πρόστιμα στα …πούρα των Υπουργών στο Κολωνάκι»…

Σε μπερδεμένη κατάσταση, βρίσκονται Δημοτικοί Αστυνομικοί των Τρικάλων, καθώς καλούνται να εφαρμόσουν τον νέο Νόμο κατά του καπνίσματος και να μοιράσουν τα πρόστιμα στους παραβάτες.
Όμως η …προεκλογική περίοδος τους «φρενάρει», καθώς η επίσημη γραμμή του Δημάρχου Μιχάλη Ταμήλου, είναι γνωστή και επίσημα διατυπωμένη.

«Πρόστιμα μόνο αν δούμε να υπάρχουν πρόστιμα στα …πούρα των Υπουργών στο Κολωνάκι»…

Oι Δημοτικοί Αστυνομικοί στα Τρίκαλα  μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει πρόστιμο!!!!!!

πηγή

Βίντεο απο το 2ο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς "Το Νησί"

Η Ελένη και ο μικρός Δημήτρης φτάνουν στον τόπο όπου είναι καταδικασμένοι να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους. Ο εγκλεισμός στο νησί του μαρτυρίου και ο νόστος των αγαπημένων τους είναι δυσβάσταχτος. Το νησί υποφέρει από έλλειψη νερού, πράγμα που κάνει την καθημερινότητα των λεπρών κατοίκων του, ακόμα πιο οδυνηρή. Το στίγμα της αρρώστιας αποκόβει τον Γιώργη από τους συγχωριανούς του και αναγκάζει την οικογένεια του Δημήτρη να εγκαταλείψει το σπίτι της. Ο Γιώργης, αν και είναι από τους λίγους, που έχει το δικαίωμα να προσεγγίσει το μόλο του νησιού ως μεταφορέας τροφίμων, δεν βρίσκει το κουράγιο να συναντήσει την Ελένη για πολύ καιρό...
Δείτε το τρέιλερ του δευτέρου επεισοδίου της σειράς "Το νησί"......

Χρήστος Μακρυγιάννης Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων με τον Συνδυασμό «Ελεύθεροι Θεσσαλοί» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Αστέριου Ροντούλη.

Ο Χρήστος Μακρυγιάννης  γεννήθηκε στην Οιχαλία Τρικάλων το έτος 1959 από γονείς αγρότες.
Τα παιδικά χρόνια τα έζησε στην Οιχαλία Τρικάλων όπου και η καταγωγή του .
Ολοκληρώνοντας το Δημοτικό σχολείο, μετέβη στην Αθήνα όπου και ολοκλήρωσε το τότε γυμνάσιο.
Το έτος 1978 εισήχθη μετά από επιτυχείς Πανελλήνιες Εξετάσεις στην Σ.Μ.Υ από όπου αποφοίτησε ως Μόνιμος Λοχίας Πυροβολικού . Υπηρέτησε σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό ΤΕΞΑΣ Η.Π.Α στο (AIR DEFENSE ARTILLERY SCHOOL) προαγόμενος πάντα και μόνο κατ εκλογήν.
Υπηρέτησε επί 22 συνολικά έτη στη ειδική μονάδα των (HAWK) και επί 4ετια ως ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ όπου τιμήθηκε με εύφημο μνεία για τις υπηρεσίες του.

Το 2008 προήχθη στον βαθμό του Ταγματάρχη και εν συνεχεία παραιτήθηκε από την υπηρεσία του για να πολιτευτεί με τον ΛΑ.Ο.Σ.

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ με τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικα την 14 Σεπτ. 2007

Υπήρξε ειδικός συνεργάτης στο ειδικό τεχνικό περιοδικό (QRL) για αρκετά χρόνια και έχει δημοσιεύσει αρκετά άρθρα σε πολλά τεχνικά περιοδικά .

Είναι ενεργό μέλος του κόμματος του ΄΄ΛΑ.ΟΣ΄΄ συμμετέχοντας σε πληθώρα κομματικών εκδηλώσεων προβάλλοντας το πρόγραμμα του ¨ΛΑ.Ο.Σ. Σε τηλεοπτικές (ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΙΜΙΑ του Κ. ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ) και ραδιοφωνικές εκπομπές καθώς και με συνεντεύξεις στον τοπικό τύπο.

Είναι παντρεμένος με την Εκπαιδευτικό Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα και έχουν τρία Παιδιά .
Την Κατερίνα πτυχιούχο ψυχολόγο του Α.Π.Θ
Το Θανάση τελειόφοιτο της Πληροφορικής σχολής του Α.Π.Θ
Τη Χαρούλα Πτυχιούχο της Νομικής σχολής του Α.Π.Θ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πολιτικό Γραφείο – Γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Γλαύστωνος 14 2oςΌροφος
τηλ- (2431-301016 )
Κιν.( 6974095696) (6906948282)
E-mail : cmakrigiannis@hotmail.com




ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ
ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΟΔΟΥ

Λοιπόν, Ας ακούσουμε Βανέσσα...!

...που σε συνδυασμό με τη βροχή είναι υπέροχη και μαγική!



Πολυνομοσχέδιο για την οδική ασφάλεια

Τέλος στα «θορυβώδη» μηχανάκια

Στη θέσπιση ελεγκτικού μηχανισμού για τη σωστή λειτουργία των ΚΤΕΟ και την καθιέρωση κάρτας ελέγχου θορύβου για τα δίκυκλα προχωρεί το υπουργείο Υποδομών.

Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει ο αρμόδιος υπουργός Δημήτρης Ρέππας, κατά την παρουσίαση του νομοσχεδίου, περίπου το 40% των οχημάτων, δηλαδή 2,7 εκατ. αυτοκίνητα δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ, με αποτέλεσμα, εκτός των άλλων το δημόσιο να ζημιώνεται περίπου 14 εκατ. ευρώ, αν υπολογίσει κανείς το παράβολο των 40 ευρώ για τον έλεγχο και των 9 ευρώ για την κάρτα καυσαερίου.

Ακόμη,...

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ.

Είναι ζήτημα οπτικής τελικά.
Όταν βλέπουμε το ίδιο πράγμα, σκεφτόμαστε αλλιώς.
Ο νεαρός συνάδελφος στο γραφείο θέλει να έχει ένα τέλειο σώμα. Ένα τέλειο δέρμα. Ένα τέλειο μαλλί. Ένα αστραφτερό αυτοκίνητο. Ένα τελευταίου τύπου κινητό. Ένα τελευταίου τύπου υπολογιστή. Θέλει να πίνει το ποτό του σε ένα μπαρ που έχει τέλεια διακόσμηση, να τον τριγυρίζουν τέλειες γυναίκες και να τρώει σε ένα εστιατόριο που έχει τέλειο φαγητό και άψογο σερβίρισμα. Θέλει να μυρίζει γύρω του ένα ακριβό άρωμα, να βλέπει επώνυμα ρούχα, πηγαίνει σινεμά όταν υπάρχει ταινία με σούπερ-ήρωες ή αριστοκρατικά βαμπίρ . Διαβάζει περιοδικά που να είναι in. Ζει για το in. Τρέμει στην υποψία και μόνο ότι η τάδε του κίνηση ή σκέψη είναι out...

Ατάκες ελληνικού κινηματογράφου- Μανούλα!!!

Μαα- νού-λααΑπό την ταινία " Θου Βου φαλακρός πράκτωρ 000"

Οταν ο ανθρωπος θα παει στον Αρη.

Τώρα είναι η ώρα να σκεφτούμε για τον Άρη ως την επομενη κατακτηση του άνθρωπου: το 2040 είναι η ημερομηνία που καθορίστηκε η πρώτη επανδρωμένη αποστολή. Η Γη είναι ακόμα ο μοναδικος πλανήτης με ζωή. Και ο Άρης είναι το φυσικό επόμενο βήμα στη μελέτη την πιθανή προέλευση και την πανταχού παρουσία της ζωής στο σύμπαν.

Με αυτά τα λογια ξεκιναει το αρθρο του ο Rafael Bachiller, αστρονόμος και διευθυντής του Εθνικού Αστεροσκοπείου της Ισπανίας, στο Ισπανικο ηλεκτρονικό περιοδικό Quo. Συνεχιζοντας μας δίνει πολύ ενδιαφέρον πληροφορίες για τον κοκκινο πλανητη......

Σημείο διαλογισμού


kazani

Ο 17ος μεταλλωρύχος «πάτησε» στην επιφάνεια της Γης


ΔΕΙΤΕ: Οι προσπάθειες διάσωσης συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς

Πάνω από τους μισούς μεταλλωρύχους, που ήταν παγιδευμένοι για δύο μήνες στα έγκατα του ορυχείου Σαν Χοσέ στη Χιλή, έχουν ανεβεί σώοι και αβλαβείς στην επιφάνεια της Γης. Ο 17ος είναι ο 56χρονος Ομάρ Ρεϊγάδας, 56 ετών, ο οποίος έχει 6 παιδιά, 14 εγγόνια και 3 δισέγγονα.

Ο χιλιανός υπουργός Ορυχείων, Λόρενς Γκόλμπορν δήλωσε ότι η διάσωση των 33 μεταλλωρύχων, μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της ημέρας...

Αστειάκια.

Πελάτης: Καλημέρα, ο εκτυπωτής μου δεν δουλεύει.
Τεχνικός:Ποιό είναι το πρόβλημα;
Πελάτης: Κόλλησε το ποντίκι.
Τεχνικός:Ποντίκι; Μα ο εκτυπωτής δεν έχει ποντίκι!!!
Πελάτης: Μμμμμμμμ... ναι καλά..... Θα σου στείλω μια φωτογραφία!!!
Κλικ εδώ για να δείτε τη φωτογραφία. (Πολύ γέλιο)...

Ποιό Ελλάδα-Σερβία;Το ξύλο του αιώνα στο Κίνα Βραζίλια! - Δείτε το βίντεο

Σκηνές πολύ χειρότερες από αυτές που είχαν εκτυλιχτεί στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Σέρβους και Έλληνες μπασκετμπολίστες, είδαν όσοι βρέθηκαν στο φιλικό της Κίνας με την Βραζιλία.


Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου ο Ζανγκ Γκίνπενγκ δέχτηκε φάουλ από Βραζιλιάνο αντίπαλο το οποίο δεν σφυρίχτηκε, με τους Κινέζους να διαμαρτύρονται και μετά από μερικά δευτερόλεπτα ο αγωνιστικός χώρος να “παίρνει φωτιά”.

Τόσο οι δύο πεντάδες όσο και οι παίκτες των πάγκων συμμετείχαν στη συμπλοκή όπου οι γροθιές και οι κλωτσιές έπεφταν σύννεφο, με τους διαιτητές να μην έχουν άλλη επιλογή από το να διακόψουν οριστικά το παιχνίδι......

Ο Έμπορας της Κρήτης. ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ!


Υ.Γ. Επιτέλους κάποιος που λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους!

atsarantos

Σέξυ ελληνίδα σε ξένο Big Brother!


Μιας και στην Ελλάδα επαναφέραμε το Big Brother
είπαμε να σας βάλουμε ένα βιντεάκι από μια ελληνίδα, η οποία είχε διαγωνιστεί σε ένα ξένο «μεγάλο αδερφό». Τι κάνει όμως η συγκεκριμένη κοπέλα και αξίζει να το δείτε; Σέξυ χορό σε έναν άντρα… Αχ, τον τυχερό! Αυτές οι ελληνίδες όταν θέλουν είναι απίστευτες! Και ειδικά όταν αρχίζουν να βγάζουν τα ρούχα τους, όπως στο βίντεο που ακολουθεί.......

Όλγα Τρέμη: η αρχι-μαριονέτα του Mega.

Ακούστε τον υποβολέα να λέει από το ακουστικό στο αυτί της Τρέμη τι πρέπει να ρωτήσει... Αυτή είναι οι έγκριτοι δημοσιογράφοι.......

Η hot Χριστίνα του Ράδιο Αρβύλα...

Η όμορφη και σέξυ, Χριστίνα Μουστάκα, συνεχίζει να εμφανίζεται και στο φετινό Ράδιο Αρβύλα με τον αντρικό πληθυσμό να μην χάνει καμία εκπομπή της.

Η σέξυ παρουσία με το υπέροχο μπούστο της έχουν τρελάνει κόσμο μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το μοντέλο από τον Πειραιά, αναστάτωσε ακόμα πιο πολύ το κοινό της με φωτογραφίσεις που παραχώρησε σε περιοδικά. Εμείς μαζέψαμε τις πιο καυτές πόζες της και ένα βίντεο για να σας τα παρουσιάσουμε ενώ ευχόμαστε να συνεχίσει να εμφανίζεται στη γνωστή εκπομπή που τόσο αγαπάμε.....

Όλα είναι θέμα σωστού συντονισμού...

Ένα μεγάλο μέρος της στρατιωτικής εκπαίδευσης στην Κίνα, έχει να κάνει με την ακρίβεια και τον συντονισμό των φαντάρων, κυρίως όταν λαμβάνουν μέρος σε παρελάσεις ή επιδείξεις. Αυτό όμως είναι κάτι που επιτυγχάνεται με πολύ κόπο και εκπαίδευση και μερικές φορές θα έλεγα με λίγο βάναυσο τρόπο, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.....

θέλει κανείς δωρεάν iphone?

Απάτη στο Facebook με δόλωμα δωρεάν iPhone 4
Το Facebook κατακλύζεται από μηνύματα ότι μοιράζονται δωρεάν iPhone. Ωστόσο, όχι μόνο πρόκειται για ψέμα, αλλά και για μια εσκεμμένη πληρωμένη ενέργεια. Τα μηνύματα κυκλοφορούν σε διάφορες εκδοχές, δύο από τις οποίες είναι:

«Just testing Facebook for iPhone out :P Received my free iPhone today, so happy lol.. If anyone else wants one go here  ή 
Anyone want my old phone? Claimed my free iPhone today, so happy lol.. If anyone else wants one go here.

Όταν ο χρήστης κάνει κλικ στο link εμφανίζεται μια σελίδα στην οποία κυριαρχεί μια ευμεγέθης φωτογραφία του iPhone 4 με την προτροπή “Click here for your FREE iPhone 4”. Πρόκειται για μια ......

Ανεκτίμητο...

Καμιά φορά η προθυμία και η προσφορά των ανθρώπων για εξυπηρέτηση γίνεται τόσο πρόσχαρα, ώστε ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό!

Η πιο δυνατή γυναίκα στη Σουηδία

Η Irene γεννήθηκε στη Δανία το 1966 και μετακόμισε στη Σουηδία σε ηλικία 2 ετών με τους γονείς της. Μεγάλωσε στο Malmo και μετακόμισε στο Gothenburg όταν ήταν 20 ετών. Χρειάστηκε να περάσει αρκετά χρόνια στα γυμναστήρια και να "δουλέψει" σκληρά για να οικοδομήσει, που για τους λάτρεις του bodybuilding, αποκαλείται υπέροχο σώμα.....

Ποιο μυρωδικό πάει με τι;


Όλα τα μυρωδικά, βότανα και μπαχαρικά προσθέτουν ιδιαίτερη γεύση στα φαγητά. Ποια, όμως, ταιριάζουν περισσότερο με τι;

Σχολεία ώρα μηδέν!

Την ώρα που η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας προχωρά σε εξαγγελίες αλλαγών σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, η πραγματικότα του ελληνικού σχολείου αποδεικνύεται ότι παραμένει ζοφερή...

Ενδεικτική της επικρατούσας κατάστασης είναι η ανακοίνωση που εκδόθηκε την Τετάρτη από το ΔΣ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ), με την οποία εκφράζεται έντονη διαμαρτυρία για το γεγονός ότι, «αν και έχουν περάσει περίπου δύο μήνες από την πρόσληψη νεοδιόριστων, αναπληρωτών και ωρομισθίων συναδέλφων» τους, οι άνθρωποι αυτοί «δεν έχουν λάβει ακόμη το μισθό τους, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα επιβίωσης και αναγκάζονται να συντηρούνται από τις οικογένειές τους, προκειμένου να καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες τους (ενοίκιο, φαγητό, κ.λπ.)».

Στην ανακοίνωσή του, το ΔΣ της ΔΟΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς να υπογράψουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αφορούν στη μισθοδοσία των νεοδιόριστων αναπληρωτών και ωρομίσθιων συναδέρφων τους, έτσι ώστε να πληρωθούν όλοι άμεσα.

Τα προβλήματα ωστόσο δεν σταματούν εδώ....

Αυτοκίνητο "προσγειώθηκε" σε μάντρα αυτοκινήτων

Άναυδοι έμειναν οι ιδιοκτήτες μάντρας αυτοκινήτων, όταν είδαν ένα αυτοκίνητο να προσγειώνεται επάνω σε τρία σταθμευμένα οχήματα!

Όλα συνέβησαν το πρωί της Τετάρτης, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που κινείτο στη Λεωφόρο Καζαντζίδη με κατεύθυνση από το λιμάνι του Ηρακλείου προς τη Βιομηχανική Περιοχή, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα αυτό να «καβαλήσει» το πεζοδρόμιο, να απογειωθεί και να καταλήξει επάνω στα σταθμευμένα οχήματα προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές σε δύο από αυτά.

Το ευχάριστο είναι ότι ο νεαρός οδηγός του αυτοκίνητου δεν έπαθε το παραμικρό.

πηγή

Εφυγε από τη ζωή ο Κώστας Καφάσης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Καφάσης.

Δίνοντας μάχη για δυο ολόκληρα χρόνια με τον καρκίνο, νοσηλευόμενος στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά είχε στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του την οικογένειά του και το στενό του φίλο, Λάκη Κορρέ.

Ο Κώστας Καφάσης, που είχε γνωρίσει την επιτυχία ιδιαίτερα την δεκαετία του 1970, είχε γεννηθεί σε χωριό της Καρδίτσας. Μετά το σχολείο, μετακόμισε στην Αθήνα, όπου σπούδασε σε δραματική σχολή και ξεκίνησε να παίζει στο θέατρο. Έγινε διάσημος από το ρόλο του ως σερβιτόρος Ιωνάθαν στο θρυλικό σίριαλ «Η γειτονιά μας»......

Ευρωπαίοι χωροφύλακες στην Ελλάδα για τις διαδηλώσεις!

H ειδική ευρωπαϊκή στρατιωτική δύναμη, EUROGENDFOR ( EUROpean GENDarmerie FORce) έρχεται σύντομα στην Ελλάδα για να κατευνάσει τις λαϊκές αναταραχές και τα φαινόμενα εξέγερσης που συνοδεύουν τη δυσαρέσκεια του κόσμου για τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης.

Πρόκειται για ένα στρατό που έχουν στη διάθεσή τους τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. και μπορούν να χρησιμοποιήσουν προκειμένου να φανεί ότι στα φαινόμενα καταστολής της εξεγέρσεων δεν αναμειγνύεται ο δικός τους στρατός, αλλά ευρωπαϊκές δυνάμεις άμεσης επέμβασης.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που εξασφάλισε το Newsbomb.gr, προς το παρόν έχει αναλάβει δράση στην Ελλάδα η ναυτική της δύναμη περιπολώντας τα σύνορά μας στην περιοχή του Αιγαίου. Δεν έχουν βρεθεί όμως ακόμα ο κατάλληλος χώρος, όπου θα στεγάζεται τόσο η ναυτική αποστολή που θα συντονίζει τις ενέργειες, όσο και ο εξοπλισμός της. Η Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής αποτελείται από 5 κράτη μέλη της Ε.Ε. - Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία και Ρουμανία, ενώ το ηγετικό της Επιτελείο έχει τη βάση του στην πόλη Βιτσέντζα (Vincenza) της Ιταλίας.....

Τέλος από Ευρωλίγκα ο ΣΚΑΪ


Λίγες ημέρες πριν από τον εναρκτήριο αγώνα της Ευρωλίγκας (18/10) μεταξύ Ολυμπιακού και Ρεάλ Μαδρίτης,

«Πνίγεται» ο προϋπολογισμός


Οι σκοτεινές τρύπες του προϋπολογισμού και οι εκρήξεις του χρέους οι οποίες ρίχνουν έξω κάθε πρόβλεψη για απεγκλωβισμό της οικονομίας από την επιτήρηση αποτελούν το μεγάλο άγχος της κυβέρνησης

«Πράσινα» ψυγεία από χρησιμοποιημένα μπουκάλια

Η βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο
Η Frigoglass και η Coca-Cola Recycling LLC, ενώνουν τις δυνάμεις τους, δίνοντας στα χρησιμοποιημένα μπουκάλια αναψυκτικών προστιθέμενη αξία, μέσω της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης.

Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν..

Η ιστορία του αλκοόλ στο ποδόσφαιρο

Οι ποδοσφαιριστές που συνηθίζουν να το ρίχνουν έξω
Ο Σίντνεϊ Γκοβού δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που του αρέσει το αλκοόλ. Από το ελληνικό αλλά και το ξένο ποδόσφαιρο έχουν περάσει πολλοί ποδοσφαιριστές που εκτός από τα δίχτυα είχαν και ερωτική σχέση με το ποτό...

5 τρόποι να παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο

Κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο, δεν είναι λίγοι οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν και ενδέχεται να προσβάλουν τα πληροφοριακά μας συστήματα.
Οι κορυφαίοι σε θέματα ασφάλειας παραθέτουν 5 βασικές αρχές-μέτρα που πρέπει – και μπορεί – να εισάγει κάθε χρήστης στην καθημερινή χρήση του υπολογιστή του:...

Φάλαινα – μαραθωνοδρόμος! Έκανε παγκόσμιο ρεκόρ διασχίζοντας το ¼ της υδρογείου

Η θηλυκή μεγάπτερη φάλαινα έγινε το πρώτο θηλαστικό που κολύμπησε 10.000 χιλιόμετρα

Η φάλαινα ξεκίνησε το ...κολύμπι στα νερά του Ατλαντικού Ωκεανού και έφτασε στον Ινδικό ωκεανό αναζητώντας σύντροφο για να ζευγαρώσι.

Οι θαλάσσιοι βιολόγοι φωτογράφησαν...

Δυο Έλληνες «κατακτούν» τη Google!

Η πατέντα που δημιούργησαν δυο Έλληνες για λύσουν την... «αρρώστια των χοντρών δακτύλων» εξαγοράστηκε από τη Google!

«Με ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε ότι η BlindType εξαγοράστηκε από την Google! Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την τεράστια υποστήριξη και τη θετική ανταπόκριση», αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους οι ιδρυτές της BlindType, Κώστας Ελευθερίου και Πάνος Πετρόπουλος, δύο ξαδέλφια από την Ελλάδα, που αναζήτησαν την τύχη του στη Silicon Valley.

Οι δύο Έλληνες,...

Ο μίστερ ουίσκι κόλα...

Γκοβού, Λέτο, Σισέ και ο μικρός Σιμάο... Villa Mercedes

Φύκη αντί κηροζίνης για τα αεροπλάνα του μέλλοντος


«Πράσινα» και αποδοτικά βιοκαύσιμα που θα καλλιεργούνται σε θάλασσες κοντά στα αεροδρόμια παρασκευάζουν οι επιστήμονες
ΛΟΝΔΙΝΟ Τη μαζική παραγωγή αεροπορικών βιοκαυσίμων από φύκη, τα οποία μάλιστα θα καλλιεργούνται κοντά στα αεροδρόμια, εξετάζουν επιστήμονες και αεροπορικοί κολοσσοί, προκειμένου η βιομηχανία των αιθέρων να γίνει πιο «πράσινη» και αποδοτική. Τα πρώτα αεροπλάνα με το νέο βιοκαύσιμο αναμένεται να πετάξουν σε τέσσερα χρόνια από τώρα, το 2014.

Γίγαντες του κλάδου,...

Παραπέµπει στο 666 η κάρτα του πολίτη; Ιερός πόλεμος!!!!

Στη γραµµή µερίδας «σκληρών» µητροπολιτών και ιερέων που έχουν ήδη «αφορίσει» την κάρτα του πολίτη πριν ακόµη εκδοθεί κινείται η Διαρκής Ιερά Σύνοδος.

Χθες αποφάσισε – υιοθετώντας εν µέρει τις ενστάσεις τους – να αναθέσει σε δύο συνοδικές επιτροπές να µελετήσουν την κάρτα του πολίτη που σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Οπως αποφάσισε χθες η Σύνοδος,...

Ο Μπάγεβιτς στην Ομόνοια!


Τελικά δεν έμεινε πολύ καιρό χωρίς δουλειά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς καθώς ανακοινώθηκε η συμφωνία του με την Ομόνοια. Στην Κύπρο πάνε και οι συνεργάτες του Γεωργαμλής και Μπουρουτζίκας!

Την πρόσληψη του Ντούσαν Μπαγεβιτς ως του νέου προπονητή της ομάδας, ανακοίνωσε πριν από μερικά λεπτά η Ομόνοια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:...

Δώρο 30 γυναίκες για τα 30α του γενέθλια!


Ποιος είναι ο τυχερός; Ο ποδοσφαιριστής της Τότεναμ, Λέντλι Κινγκ, ο οποίος γιόρτασε ονειρεμένα τα 30α του γενέθλια προσκαλώντας 30 γυναίκες στην σουίτα ξενοδοχείου που είχε νοικιάσει ειδικά για την βραδιά εκείνη!

Δεν πρόκειται πάντως για σκάνδαλο...

Σχολεία παραγωγής άεργων και δούλων

Του Νικου Γ. Ξυδακη
Λίγες μέρες αφότου τα δεκαπεντάχρονα λαχτάρησαν για το απολυτήριο του Γυμνασίου (πέρασα, με τι βαθμό;), εκεί στο τέλος της υποχρεωτικής εννεάχρονης εκπαίδευσης, όπου η βάση του 10 έχει σημασία, βγήκαν τα αποτελέσματα των περίφημων Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους δεκαοκτάχρονους απόφοιτους Λυκείου. Από αυτή λοιπόν τη γιγάντια και θεαματική τελετή....

Το τρέιλερ του Αρβύλα....

Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου.....

Οι τραγουδιάρες, το σεξ και όλα τα μυστικά
Το είχε προαναγγείλει ότι θα βγάλει μάτια την Τρίτη στο δεύτερο ματς της Εθνικής μετά από ερώτηση που του κάνανε με την λήξη της πρώτης αναμέτρησης, όπως και ότι θα ασχοληθεί μαζί του την Τετάρτη.... Ορίστε λοιπόν, Αλέφαντος για Φέτφα...

ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΦΩΣ... ΠΑΧΑΙΝΕΙ!


Οι άνθρωποι που κρατάνε ανοιχτό το φως τη νύχτα, φαίνεται να αυξάνουν το βάρος τους, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που δείχνει ότι η έκθεση στο τεχνητό φως στη διάρκεια των ωρών του σκοταδιού στη φύση, αλλάζει τον μεταβολισμό και προσθέτει πάχος στο σώμα, ακόμα κι αν δεν αυξάνεται καθόλου η ποσότητα τροφής που καταναλώνεται τη μέρα...

Η μελέτη διεξήχθη υπό τον καθηγητή νευροεπιστημών και ψυχολογίας, Ράντι Νέλσον και την ερευνήτρια, Λόρα Φόνκεν, του πανεπιστημίου του Οχάιο, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό PNAS της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ.

ΠHΓH: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι αντιδράσεις.... στο "Αφήστε ήσυχο τον Ανδρέα Παπανδρέου"

Όντος ο φίλος έχει δίκιο ότι ο κόσμος είδε λεφτά στην τσέπη του αλλά ο Παπανδρέου δημιούργησε την εικονική πραγματικότητα ότι ζούμε καλά και υπάρχουν χρήματα (Τσοβολα δωστα όλα)βέβαια δεν είπε σε κανέναν να μην δουλέψει αλλά για να βρεις δουλειά τότε έπρεπε να περάσεις από την κλαδική να σου δώσει το pass για διορισμό κάθε αγράμματος κομματάρχης, (επί Παπανδρέου στο δημόσιο οι υπάλληλοι δεν είχαν καρέκλες να κάτσουν στα γραφεία).......

Οι λόγοι της βελτίωσης της ελληνικής αγοράς ομολόγων


Στη βελτίωση που σημειώνεται στην αγορά των ελληνικών ομολόγων, με τη μείωση των επιτοκίων και την αύξηση της τιμής τους, αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times. Το δημοσίευμα σημειώνει ότι στη βελτίωση συνέβαλε ο συνδυασμός των καλύτερων του αναμενόμενου στοιχείων, της υπόσχεση της Κίνας ότι θα προχωρήσει σε αγορές ελληνικών ομολόγων και της ελπίδα παράτασης του χρόνου αποπληρωμής των δανείων από την ΕΕ και το ΔΝΤ...

Το κορίτσι είναι καμπάνα....

Έστω και τα Ελληνικά της είναι λίγο κακά, αυτό το κορίτσι ότι και να τραγουδήσει το λέει καταπληκτικά...
Βίντεο και πρώτη απόπειρα σε Ελληνικό στίχο από την σελίδα της στο facebook

Άφαντη η δεύτερη Γη


Ειδικοί στην αναζήτηση πλανητών εκτός του ηλιακού μας συστήματος, δηλώνουν ότι δεν βρίσκουν ίχνος για τον εξωπλανήτη, που όπως είχαν ανακοινώσει αμερικανοί αστρονόμοι, μοιάζει πολύ με τη Γη (Vid)

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, αμερικανοί αστρονόμοι ανακοίνωσαν την ανακάλυψη του πρώτου εξωπλανήτη που μοιάζει πολύ με τη Γη και θα μπορούσε να είναι κατοικήσιμος, μια είδηση που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση διεθνώς...

Γιατί η πιπεριά κάνει καλό στην υγεία


Καυτερή ή γλυκιά, πράσινη, κόκκινη ή κίτρινη, ωμή ή μαγειρεμένη η πιπεριά προσφέρει γεύση και χρώμα στη σαλάτα σας και όχι μόνο. Εκτός όμως από πικάντικη και γευστική φαίνεται ότι είναι και υγιεινή, αφού είναι πλούσια σε βιταμίνες που έχει ανάγκη ο οργανισμός μας και σε συστατικά, που μπορούν να μας βοηθήσουν στην απώλεια βάρους και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι πιπεριές ανήκουν στην κατηγορία των φρούτων και όχι των λαχανικών. Αποτελούν ένα δημοφιλές προϊόν από την εποχή των αρχαίων Αζτέκων. Τα τελευταία χρόνια οι ερευνητές έχουν εστιάσει στα οφέλη που έχει η πιπεριά για την υγεία...

Το μυστήριο του ανθρώπου που έζησε 256 χρόνια!


Μεγαλωσε 180 παιδια ενώ οι 23 γυναικες που είχε πέθαναν πολυ πριν απο τον ίδιο.
Διαβάστε την σύντομη ιστορία του ανθρώπου που έζησε περισσότερο απο καθε ενα πάνω στη γη....
Li-Ching-Yun γεννήθηκε σε ενα μικρο χωριό της Κίνας (Szchewan) και μέχρι τα 10 του χρόνια πηγε σχολείο. Τοτε ηταν υπεραρκετό. Μετα ταξιδέψε σε διάφορες περιοχές της Κινάς οπου δούλεψε και μάζευε ιατρικά φυτά...

Spiegel: Εθνικό άθλημα η απάτη στην Ελλάδα


Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις του ΣΔΟΕ κατά τη φοροδιαφυγής είχαν την τιμητική τους στη γερμανική τηλεόραση, καθώς δημοσιογράφοι του γερμανικού περιοδικού Spiegel είχαν πάρει κατά πόδας τους ελεγκτές του επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Καπελέρη. Οι Γερμανοί παρακολούθησαν το πρώτο ελληνικό οικονομικό «ριάλιτι» την Κυριακή (10/10) από το σαφάρι των κλιμακίων του ΣΔΟΕ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το οποίο έγινε και ρεπορτάζ στο έγκυρο έντυπο Spiegel με τίτλο "Οικονομική κρίση στην Ελλάδα"...

Κοινωνικοποίηση από τη μήτρα για τα δίδυμα έμβρυα


Δεν συνυπάρχουν υποχρεωτικά

Τα δίδυμα έμβρυα που συνυπάρχουν στη μήτρα αποδεικνύεται ότι αναπτύσσουν την κοινωνικοποίησή τους πριν ακόμα έρθουν στον κόσμο. Αυτό έδειξε μια έρευνα που έγινε στο πανεπιστήμιο της Πάντοβα, στην οποία μελετήθηκαν οι κινήσεις πέντε ζευγαριών διδύμων...
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan