Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Οι παντρεμένες 40άρες κάνουν το καλύτερο σεξ!


Καλύτερο σεξ κάνουν οι παντρεμένες άνω των 40 ετών σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Telegraph.
Αναλυτικότερα,...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ!ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!

Mα είναι δυνατόν ρε πο...τη μου;

Γ. Παπανδρέου: "Το 2012 σε αναπτυξιακή πορεία"

Την πεποίθησή του πως η Ελλάδα θα επιστρέψει σε ρυθμούς ανάπτυξης από το 2012, εξέφρασε ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της εισήγησής του στο Υπουργικό Συμβούλιο όπου παρουσιάστηκε το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2011.

Ο Πρωθυπουργός υποστήριξε πως το 2011 είναι κρίσιμη χρονιά ενώ τόνισε πως αν η Ελλάδα πετύχει τους στόχους που τίθενται στο προσχέδιο τότε θα μπορέσει να επιστρέψει σε αναπτυξιακή τροχιά το 2012.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή το υψηλό έλλειμμα: «αυτά είναι τα έργα εκείνων, που σήμερα μιλούν για “μηδενισμό του ελλείμματος μέσα σε ένα χρόνο”. Εκείνων που σε 5,5 χρόνια, το έφτασαν εκεί όπου το έφτασαν», ανέφερε ο Γ. Παπανδρέου και συνέχισε διαμηνύοντας σε όλους τους τόνους:

«Φυγόπονοι, απόντες και κρυπτόμενοι, το μόνο που μηδενίζουν είναι η αξιοπιστία τους».

Εν τέλει, άφησε να εννοηθεί πως η μείωση του ελλείμματος για το έτος 2010 θα ξεπεράσει το στόχο του 8,1% του ΑΕΠ.

Πηγή

H "Ματίνα Μανταρινάκη" σε γυμνή φωτογράφιση!

Σάλο αναμένεται να προκαλέσει η ολόγυμνη φωτογράφιση που φέρνει σήμερα στο φως η σφεντόνα, της ηθοποιού Καλλιρρόης Μυριαγκού (γνωστή στο πανελλήνιο από το ρόλο της Ματίνας στη σειρά "Κων/νου και Ελένης" στο περιοδικό LIFO.

πάντως εδώ που τα λέμε... μαγκιά της!

δείτε τη φωτογράφιση

Ακούστε το ολοκαίνουργιο single της Nelly Furtado

Νέο εκπληκτικό single για τη Nelly Furtado!

Tο "What You Want To Do (The Night Is Young)" είναι το ένα από τα τρία ακυκλοφόρητα τραγούδια που θα περιλαμβάνει το Best Of της τραγουδίστριας, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου. Στο παρελθόν είχε διαρρεύσει ένα απόσπασμά του με τον τίτλο "Free" ενώ είχαμε ακούσει τη Nelly να το ερμηνεύει ζωντανά και σε δυο από τις συναυλίες της. Ακούστε το κι εσείς!


112χρόνος παντρεύτηκε 17χρονη!

Ούτε 20, ούτε 40, ούτε 70 αλλά 95 χρόνια διαφορά έχει ένα ζευγάρι στη Σομαλία το οποίο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου και την τελετή παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι.Ο σύζυγος Ahmed Muhamed Dore, ηλικίας... 112 ετών έχει στο ενεργητικό του ήδη 5 γάμους από τους οποίους έχει αποκτήσει 13 παιδιά. Παρόλα αυτά δεν πτοείται και δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ πως θέλει να κάνει και άλλα παιδιά με την... 17χρονη σύζυγό του.
"Σήμερα ο Θεός με βοήθησε να πραγματοποιήσω το όνειρό μου", είπε ο κ. Dore ενώ η οικογένεια της συζύγου, Safia Abdulleh ,υποστήριξε πως η κοπέλα είναι ευτυχισμένη στο πλάι του αγαπημένου της.
Μάλιστα, ο 112χρονος ισχυρίστηκε πως περίμενε να μεγαλώσει η κοπέλα και φτάσει τα 17 ώστε να τη ζητήσει σε γάμο.

Τα ριάλιτι και η πολιτική ζωή του τόπου

Χθες το βράδυ απολαύσαμε τον πολιτισμό. Ζήσαμε στιγμές μεγάλης ανύψωσης του πνεύματος μας. Μετά από αυτό ο Έλληνας θα πρέπει να θεωρείται από τους πιο μορφωμένους του κόσμου. Και μάλιστα το χτύπημα ήταν από δύο μεριές. Δύο κανάλια πρόβαλλαν ριάλιτι. Και βέβαια δεν μιλώ για κάτι άλλο πέρα από το Master Chef και το Big Βrother.

Αλλά πέρα από τα προφανή περί πολιτισμού κλπ μας έκανε το όλο χθεσινο σκηνικό κάτι σε πολιτική. Τι ακριβώς εννοούμε;

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...

Το μούσι του μπάρμαν (Ανέκδοτο )

Κάποιο βράδυ σε ένα πολυσύχναστο μπαρ, μία ξανθιά θεογκόμενα, πλησιάζει στον πάγκο και κάνει νόημα στον μπάρμαν. Ο μπάρμαν, ένας τύπος με πυκνό μούσι, πλησιάζει, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Η κοπέλα του κάνει νόημα να έρθει πολύ κοντά και έρχονται σχεδόν πρόσωπο με πρόσωπο.

- Να σου πω, λέει η κοπέλα χαϊδεύοντας του ναζιάρικα το μούσι. Έχετε κοκτέιλ;
- Μα φυσικά και έχουμε, απαντάει ο μπάρμαν ενθουσιασμένος.

Η κοπέλα γίνεται πιο διαχυτική και ...

Στον «πατέρα» του «παιδιού του σωλήνα» το Νόμπελ Ιατρικής



Ποιος είναι ο Ρόμπερτ ΄Εντουαρντς

Στον «πατέρα» της εξωσωματικής γονιμοποίησης, δρ. Ρόμπερτ Έντουαρτς, απονεμήθηκε το φετινό βραβείο Νόμπελ Ιατρικής. Ο Βρετανός επιστήμονας τιμήθηκε επειδή χάρη στη δουλειά του έγινε εφικτό να ξεπεραστεί το πρόβλημα της υπογονιμότητας που αφορά περισσότερο από το 10% των ζευγαριών σε όλο τον κόσμο

3.000 ευρώ για αποζημίωση για σκουλήκια μέσα σε σοκολάτα

Μόλις άνοιξε την σοκολάτα το παιδί αηδίασε όταν είδε ζωντανά σκουλίκια μέσα σε αυτή.
Ο Άρειος Πάγος με την υπ΄ αριθμ. 1264/2010 απόφασή του επικύρωσε εφετειακή απόφαση που επιδίκασε υπέρ θειας και ανιψιού το ποσό των 3.000 ευρώ, καθώς σε σοκολάτα που αγόρασαν στην περιοχή της Αττικής βρέθηκαν σκουλήκια. Το εν λόγω ποσό υποχρεούται να καταβάλει ο νόμιμος εκπρόσωπος της σοκολατοβιομηχανίας στην Ελλάδα.

Ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι...

Και λίγο wags…

η έτσι του ανάλατου Schweinsteiger

Απίστευτο συμβάν με μπουλντόζα!!!

Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθήστε ένα απίστευτο συμβάν, με μπουλντόζα, που διαδραματίστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Εκανε τη μπουλντόζα ΤΑΝΚ και γκρεμιζε ότι έβρισκε μπροστά του
Οι ζημιές ανήλθαν στα 7 εκ δολάρια
Τύφλα να' χουν οι παρανοϊκοί...


Πούλησε τις στιγμές τους



Η Ντέβον Τζέιμς, ισχυρίζεται ότι αφού ξεπέρασε αρκετές δυσκολίες, πούλησε ερωτικό βίντεο 62 λεπτών στο οποίο συμμετέχει η ίδια και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του γκολφ Τάιγκερ Γουντς. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Νοέμβρη.

Δεν μπορεί να ησυχάσει ο Τάιγκερ Γούντς. Η 15η κατά σειρά ερωμένη του, πορνό σταρ και αυτή στο επάγγελμα, ισχυρίζεται ότι...

Οι Ντάλτονς!



Νομίζετε ότι οι Ντάλτον είναι απλά ένα μύθευμα για το κόμικ του Λουκυ Λουκ που δημιούργησαν οι Μορίς και Γκοσίνι; Χάσατε. Ήταν αληθινή συμμορία που έδρασε από το 1890 ως το 1892. Τα μέλη της ήταν....

Αποκάλυψη από τον Τρελοκούνελο.....

Οι παίκτες του Big Brother όπως είπαμε και χθες, είναι όλοι ένας και ένας.. Δεν θα σταθούμε στην εμφάνιση, όπου οι γυναίκες θα δώσουν μάχη στήθος με στήθος, αλλά στην σχέση 2 παικτών που συμμετέχουν στο παιχνίδι!! Οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, μαρτυρούν την απάτη που ετοίμασαν οι υπεύθυνοι του καναλιού του ALPHA, προκειμένου να γίνει ΠΑΝΙΚΟΣ.. Δείτε τις φωτογραφίες που αποκαλύπτουμε πρώτοι εδώ στο Trelokouneli.....

Ηθοποιός πυροβολήθηκε στο κεφάλι on stage

Αναβλήθηκαν οι παραστάσεις του μιούζικαλ Passion, που ανεβαίνει στο διάσημο θέατρο West End του Λονδίνο, μετά το ατύχημα ηθοποιού, ο οποίος πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε στο μάτι επί σκηνής.

Το ατύχημα σημειώθηκε κατά την απογευματινή παράσταση του μιούζικαλ του Stephen Sondheim,το Σάββατο (02/10).

Ο 35χρονος ηθοποιός David Birrell,...

Τσακωθήκαν μεταξύ τους και άφησαν το μωρό σε εμπορικό κέντρο

Ένα ζευγάρι εγκατέλειψε την μόλις έξι μηνών κόρη του μέσα στο καροτσάκι της έξω από ένα εμπορικό κέντρο του Χονγκ Κονγκ μετά από ένα καυγά.

Ο 60χρονος πατέρας και η 27χρονη Ινδονήσια σύζυγος του άφησαν το μωρό μέσα στο καροτσάκι του επί μια ώρα μετά τη λήξη της φιλονικίας τους στο εμπορικό κέντρο της Τάιμς Σκουέρ του Χονγκ Κονγκ.

Το βρέφος, στο καροτσάκι του οποίου κρεμόταν μια τσάντα με γάλα και πάνες, εντοπίστηκε από άτομο της εταιρίας φρούρησης του κέντρου και παραδόθηκε στην αστυνομία η οποία με τη σειρά της το μετέφερε στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις, δήλωσε εκπρόσωπος της .

Το ζευγάρι συνελήφθη για εγκατάλειψη και αμέλεια ανηλίκου όταν επέστρεψε στο εμπορικό κέντρο και ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας για να μπορέσει να το βρει.

Στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι με εγγύηση και μέχρι σήμερα δεν έχει απαγγελθεί κατηγορία εναντίον τους, καθώς το μωρό δεν έπαθε το παραμικρό.

Άνθιμος : Απειλούν τη ζωή μου

«Πρέπει να προσέχεις». Αυτή ήταν η υπόδειξη που έγινε από συγκεκριμένη υπηρεσία της αστυνομίας στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, μετά από σχετικές πληροφορίες που θέλουν κάποιους να τον έχουν βάλει στο «στόχαστρό» τους.
Όπως αποκάλυψε τη Δευτέρα (04/10) ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, αστυνομικοί του πρότειναν να του διαθέσουν δύο αστυνομικούς προκειμένου να τον φυλάνε 24 ώρες το 24ωρο, εκείνος όμως αρνήθηκε και δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει να σχολιάζει την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα.
Προηγήθηκε φλογερό κήρυγμα...

Φεύγει ο Σερμαντίνι - Δεν παίρνει παίκτη ο ΠΑΟ


Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Γκεόργκι Σερμαντίνι στην Ολύμπια Λιουμπλιάνας που δίνει τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να αποκτήσει κι άλλον ξένο παίκτη. Οι πράσινοι πάντως λένε ότι δεν σκοπεύουν να κάνουν άλλη μετεγγραφή στην παρούσα φάση.
Ο Γεωργιανός σέντερ...

Δεν πουλάω


Τί γίνεται αν δεν θέλεις να πουλήσεις το σπίτι σου στην εταιρεία που έχει αγοράσει όλα τα γύρω οικόπεδα;
Δεν πουλάω


Χειροβομβίδα μέσα στο Χαλάνδρι

Τελικά την υπόθεση ανέλαβαν ειδικοί του στρατού μιας και το υλικό ήταν στρατιωτικό.
Μέσα στη μέση του δρόμου σε μία πολυσύχναστη περιοχή όπως το Χαλάνδρι βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας πολεμικό υλικό, το οποίο σήμανε συναγερμό στην Ελληνική Αστυνομία.

Το σημείο αποκλείστηκε και οι πυροτεχνουργοί εντόπισαν και μάλιστα κοντά σε σχολείο ένα οβίδιο του Β Παγκοσμίου Πολέμου και μία χειροβομβίδα εκπαιδευτική χωρίς εκρηκτική ύλη. Τα συγκεκριμένα ευρήματα βρέθηκαν στην οδό Κρήτης και Χαλκίδος

Έβγαλε τον εαυτό του στο eBay!

Όχι κάποιο περιουσιακό του στοιχείο αλλά τον ίδιο του τον εαυτό έθεσε προς πώληση στο eBay ο 36χρονος άνεργος Βρετανός Τρίσταμ Ρόσιν.


Γραφίστας στο επάγγελμα με 12 χρόνια προϋπηρεσία και
πατέρας τριών παιδιών, ο Ρόσιν προσπαθεί να βρει δουλειά εδώ και δύο μήνες αλλά χωρίς αποτέλεσμα.


Αφού λοιπόν είδε και απόειδε,...

Η ιστορία πίσω από 11 διάσημα κοκτέιλς

Οι θεωρίες για την προέλευση της λέξης cocktail είναι όσες και οι προπονητές εξέδρας κάθονται ανέμελα κάθε συνηθισμένη Κυριακή στο γήπεδο και αναλύουν με απαράμιλλο στυλ θαμώνα παραδοσιακού καφενείου τα λάθη του Βαλβέρδε και του Τεν Κάτε. Αναρίθμητες! Λέγεται ότι η λέξη cocktail πρωτοεμφανίστηκε σε αμερικάνικο λεξικό το 1803. 

Κάποιοι λένε ότι την περίοδο της χαρτοπαιξίας στα ποταμόπλοια του Μισισιπή, οι μεγάλοι νικητές φορούσαν ένα κόκκινο φτερό πετεινού (cock) και καλούνταν να φτιάξουν ένα ποτό-μίγμα όλων των αλκοολούχων ποτών που υπήρχαν πίσω από το μπαρ, που σερβίρονταν σε ένα ποτήρι που έμοιαζε με κοκοράκι και ανακατευόταν με ένα κουτάλι που έμοιαζε με την ουρά (tail). Άλλοι ισχυρίζονται ότι την περίοδο μετά την Αμερικανική Eπανάσταση, μια ζωηρή πανδοχέας μαγείρευε κοτόπουλα και μετά το δείπνο κερνούσε ποτά στολισμένα με τα φτερά από τις ουρές τους, ενώ οι Γάλλοι φώναζαν «Vive la cock tail»! 


Βρέθηκαν όπλα από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Το πολεμικό υλικό εντοπίστηκε δίπλα σε κάδο απορριμάτων

Παλιό πολεμικό υλικό, και συγκεκριμένα μία οβίδα και μία χειροβομβίδα χειροβομβίδα εκπαιδευτική χωρίς εκρηκτική ύλη, από την εποχή του Β' Παγκόσμιου Πολέμου εντοπίστηκε δίπλα σε κάδο απορριμάτων στη συμβολή των οδών Κρήτης και Χαλκίδος στο Χαλάνδρι σήμερα το απόγευμα.

Το υλικό παραδόθηκε σε πυροτεχνουργούς του ελληνικού στρατού.

Τί είναι η μπούρμπερη; (Στάχτη και μπούρμπερη)

Η μπούρμπερη (ή μπούλμπερη, ή πούλβερη), είναι η σκόνη, ο κονιορτός. Η χρήση της λέξης συναντάται μόνο στην έκφραση «στάχτη και μπούρμπερη» που δηλώνει την...
μεγάλη καταστροφή (συνήθως από πυρκαγιά), ή «στάχτη και μπούρμπερη να γίνει» που αποτελεί μια ευχή…καταστροφής.Πρόκειται για μια μεσαιωνική λέξη που ετυμολογείται από το λατινικό pulvis (=κόνις), pulveris (=κονιορτός). Μπούρμπερη λεγόταν και το τριμμένο μπαρούτι με το οποίο γέμιζαν παλαιότερα τα όπλα από την κάνη κι από κει φαίνεται να καθιερώθηκε και η φράση.

ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ

Στο διαδίκτυο έχει αναρτηθεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τον έλεγχο της απόκτησης και της κατοχής όπλων.
Με το νομοσχέδιο εναρμονίζεται η εθνική νομοθεσία με την ευρωπαϊκή. Η δημόσια διαβούλευση για το νομοσχέδιο θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα της 11ης Οκτωβρίου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΥΝΗΓΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟ...ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΕΣΤ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ...

 πηγή

Οι ξανθιές αργούν να ετοιμαστούν

Oι ξανθές γυναίκες σπαταλούν περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστούν για μια βραδινή έξοδο, σε σχέση με τις καστανές, σύμφωνα με έρευνα.

Οι ερευνητές εξέτασαν 3.000 γυναίκες και...

"ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ" ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ…ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΑ…

Λόγω «υπαρκτού οικονομικού προβλήματος» βάζουν μαχαίρι στα έξοδά τους σχεδόν έξι στους δέκα καταναλωτές, που δήλωσαν ότι κάνουν περικοπές στις καταναλωτικές τους δαπάνες (ποσοστό 59%, έναντι 49% το 2008), στο πλαίσιο επίκαιρης έρευνας της εταιρίας «Focus-Bari».

Για το υπόλοιπο 41%, το οικονομικό πρόβλημα μπορεί να μην είναι ακόμη πιεστικό, αλλά οι περικοπές γίνονται για προληπτικούς λόγους, σύμφωνα πάντα με την έρευνα της «Focus Bari» σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 900 νοικοκυρών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η έρευνα παρουσιάστηκε στο πλαίσιο ημερίδας της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Private-Label, που διοργάνωσε η Helexpo, στην Αθήνα.

Την ίδια στιγμή, πάνω από τους μισούς καταναλωτές (ποσοστό 56%) δηλώνουν πως αγοράζουν πλέον μόνο τα χρειώδη......

Οταν κοιμάστε... απενεργοποιήστε τις ηλεκτρονικές συσκευές!

Υπάρχουν πολλοί και καλοί λόγοι για να ασχοληθεί κάποιος με τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή το βράδυ -να ελέγξει και να απαντήσει στα e-mail του, να συνομιλήσει με φίλους μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης ή να κάνει τις διαδικτυακές του αγορές ήρεμα και ήσυχα. Ωστόσο όλο και περισσότερες επιστημονικές μελέτες καταδεικνύουν ότι η παρατήρηση της οθόνης του υπολογιστή και
. η φωτεινότητα που αυτή εκπέμπει προτού πέσει κάποιος στο κρεβάτι μπορούν να προκαλέσουν έντονα προβλήματα στον ύπνο και να διαταράξουν τον καρδιακό ρυθμό. Με άλλα λόγια, το καθημερινό ξενύχτι μπροστά την οθόνη συνδέεται άμεσα με την αϋπνία.......

Καροτσέρη, άσ' το καμτσίκι απ' το χέρι...

Μια διαφορετική προσέγγιση του τραγουδιού...


ΤΗΣ..."ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ" ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΑΡΑ.!

Εδώ η "Συμμαχία των Προθύμων" με τα "Εξαπτέρυγα" του ΠΑΣΟΚ, παίρνει άλλη μορφή...
Ο Δημαράς πού είναι κατά του Μνημονίου (ψήφισε παρών), συνεργάζεται ανοιχτά και απροκάλυπτα με την Ντόρα που ψήφισε υπέρ, σε μία ανίερη συμμαχία, με στόχο να πλήξουν την Υποψηφιότητα Κικίλια..
Η συμμετοχή του π. προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κουρούση, και φανατικού υποστηρικτή της Ντόρας στις εσωκομματικές εκλογές, είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα..
Άλλωστε όπως μας πληροφορούν ΤΑ ΝΕΑ ,η συμφωνία έκλεισε στις 15 Σεπτεμβρίου στο γραφείο που διατηρεί ο Κων. Μητσοτάκης στη Βουλή.
Βέβαια δικαίωμα του καθενός είναι να κάνει τις πολιτικές του επιλογές.....

Ο νέος προϋπολογισμός: Η ανεργία θα εκτοξευτεί στο 15% έως το 2012 - Γιγάντωση του χρέους στα 360 δισ ευρώ

- Το προσχέδιο προβλέπει επιπλέον νέους φόρους 3,6 δισεκατομμύρια ευρώ
- Η ύφεση θα φτάσει στο 2,6%
- Στο 155% του ΑΕΠ το δημόσιο χρέος
- Διαβάστε όλο το προσχέδιο του προϋπολογισμού στο NewsIt

Τη μείωση του ελλείμματος της γενικής κυβέρνησης στο 7% του ΑΕΠ το 2011 από 7,8% φέτος προβλέπει το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού που δόθηκε στη δημοσιότητα και κατατέθηκε στη βουλή. Το προσχέδιο κινείται με βάση τους στόχους που έχουν τεθεί από το μνημόνιο οικονομικής πολιτικής, ενώ για φέτος προβλέπει μεγαλύτερη μείωση του ελλείμματος από τον αρχικό στόχο που ήταν 8,1% του ΑΕΠ. Μεταξύ άλλων το προσχέδιο προβλέπει ότι το ΑΕΠ το 2011 θα σημειώσει μείωση 2,6% από πτώση 4% φέτος για να αυξηθεί το 2012 κατά 1,1% και το 2013 κατά 2,1%.

Η ανεργία προβλέπεται ότι θα διαμορφωθεί στο...

Πανελλαδική απεργία την Πέμπτη

Δεν θα υπάρξει διάλογος με την κυβέρνηση, αν δεν αποκατασταθούν οι μισθολογικές απώλειες, τόνισε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, σε συνέντευξη τύπου και κάλεσε τους δημοσίους υπαλλήλους να συμμετάσχουν μαζικά στην πανελλαδική απεργία της Πέμπτης.
Την αποκατάσταση των μισθολογικών απωλειών που υπέστησαν οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι μέσα στο 2010 έθεσε ως προϋπόθεση ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να λάβουν μέρος στο τραπέζι του διαλόγου για το νέο μισθολόγιο οι συνδικαλιστές του δημόσιου τομέα...

Έρχεται το site του Σωκράτη...

Ένα site αφιερωμένο στον ασυμβίβαστο δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 19ης Ιουλίου έρχεται στα μέσα της εβδομάδας στο Διαδίκτυο.

Το www.sokratisgkiolias.gr θα είναι ενεργό την ερχόμενη εβδομάδα με πρώτη ανάρτηση το τραγούδι που έγραψε για τον αδικοχαμένο δημοσιογράφο ο αδερφός του Νίκος Γκιόλιας, ενώ θα ανανεώνεται συνεχώς με κείμενα και...
ρεπορτάζ για τον Γκιόλια.

«Ελπίζω άρα υπάρχω... Φωνάζω άρα ΖΩ!». Αυτό είναι και το βασικό νόημα του τραγουδιού με τίτλο «ΦΩΝΑ-ΖΩ». Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το «Πρώτο Θέμα» οι δημιουργοί και διαχειριστές του νέου site μέσα από τους στίχους του τραγουδιού θέλουν να αφυπνίσουν και να μεταφέρουν το μήνυμα ότι τα 17 σημάδια που έμειναν στο κορμί του Σωκράτη δεν πρέπει να κάνουν κανέναν να σωπάσει, ενώ απαριθμεί ουσιαστικά 17 λόγους για τους οποίους «έπρεπε» ο Σωκράτης να είναι νεκρός.

πηγή

Τί άλλο θα δουν τα μάτια μας...

Καβάλα στο άλογο


Με το άλογό του εμφανίστηκε ένας μεθυσμένος άνδρας σε drive in των Μακ Ντόναλντς στην Ουαλία και μια παρέα φίλων απαθανάτισαν τη στιγμή και ανέβασαν το βίντεο στο διαδίκτυο.

Άναυδοι έμειναν οι υπάλληλοι καταστήματος Μακ Ντόναλντς στην Ουαλία αλλά και μια παρέα φίλων που είχαν πάει για να φάνε κάτι, μετά τη καθιερωμένη νυχτερινή έξοδό τους, όταν ένας άνδρας εμφανίστηκε στο drive in... καβάλα σε ένα άλογο.

Ο άνδρας, που μάλλον βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ πλησίασε ήρεμα το παράθυρο του καταστήματος και παρήγγειλε κανονικά.

Τότε η παρέα των ανδρών που βρισκόταν στο χώρο δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει το γεγονός ενώ στο βίντεο ακούγονται να τον πειράζουν κάνοντάς του ερωτήσεις του τύπου "τι θα παραγγείλεις άχυρα για το άλογο" ή "το άλογο έχει και ειδική θέση για να βάλεις τη πορτοκαλάδα που πήρες;".

Το προσωπικό, πάντως φέρθηκε άκρως επαγγελματικά και εξυπηρέτησαν τον καβαλάρη, σαν να μη συνέβαινε τίποτα.

Φωτοβολταϊκά χωρίς όρια

Το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής εξέδωσε απόφαση με την οποία καταργούνται τα όρια για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στις στέγες. Επρόκειτο για αίτημα πολλών φορέων και η ικανοποίησή του αυξάνει τη συμμετοχή των μικρών υδροηλεκτρικών.Καταργούνται τα όρια για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε στέγες (ήταν 200 MW) και για τη γεωθερμία (ήταν 20 MW).

Αυτή τη σημαντική αλλαγή προβλέπει μεταξύ άλλων υπουργική απόφαση που εκδόθηκε σήμερα, ύστερα από αιτήματα φορέων της αγοράς.

Με την απόφαση, που εξέδωσε σήμερα το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ανταποκρινόμενο, όπως αναφέρει,...

Το πρώτο οινοπνευματώδες ποτό στον κόσμο που κατασκευάζεται από τσουκνίδες

Μια βρετανική ζυθοποιία έχει δημιουργήσει το πρώτο οινοπνευματώδες ποτό στον κόσμο καθαρά από τσουκνίδες .
Εύστοχα ονομάστηκε Cornish Stingers , το οινοπνευματώδες ποτό που γίνεται από τσουκνίδες διαλεγμένες με το χέρι.
Χρειάζεται μόνο επτά ημέρες για να παρασκευαστεί και η γεύση του είναι όπως

ένα ξηρό κρασί με το λεπτό άρωμα φρέσκων εσπεριδοειδών και elderflower .
Ο Miles Lavers , της Foodswild που βασίζεται στην Κορνουάλη , πέρασε πολλά χρόνια τελειοποιώντας τη συνταγή από το μηδέν πριν από τη δημιουργία του αλκοολικού ποτού με 4,5 τοις εκατό αλκοόλ ....

Το μεσαίο δάχτυλο του Μπαλοτέλι!


Ο Μάριο Μπαλοτέλι άφησε αυτό το καλοκαίρι το Μιλάνο με προορισμό τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως φαίνεται πως η πρωτεύουσα της Λομβαρδίας εξακολουθεί να αποτελεί... μαγνήτη για αυτόν.

Ο "Super Mario" ήταν μεταξύ των θεατών του...

Τα "καυτά" βίντεο της Έλενας!

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Η άνεργη Θρασκιά τα σπάει στη Χαλκιδική

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι ζόρι είναι και αυτό που τραβάει η Ράνια Θρασκιά! Μετά το κουραστικό καλοκαίρι και αφού η εκπομπούλα της "Elatte" ολοκληρώθηκε με επιτυχία (αφού συχνά άγγιζε το 20%), σχέση της με τον ΑΝΤ1 έληξε και η ίδια βρήκε την ευκαιρία να ξεσαλώσει στην αγαπημένη της Χαλκιδική.

Η Ράνια όπως διαβάζω την Espresso...

Περιπέτειες για παντρεμένους

Μια ιστοσελίδα που ενθαρρύνει τους παντρεμένους να απατήσουν τους συντρόφους τους και προσφέρει, λύσεις και επιλογές με ασφάλεια και εχεμύθεια, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στην Αμερική. Τώρα, μέσω διαφημιστικής εκστρατείας, επιχειρεί να διεισδύσει και στη Βρετανία (Pic).

Μια αμφιλεγόμενη τηλεοπτική διαφήμιση μιας ιστοσελίδας προκάλεσε την οργή παντρεμένων γυναικών όταν προβλήθηκε στην Αμερική...

«Νεκρώνει» το Δημόσιο την Πέμπτη

Για νέο γύρο κατασυκοφάντησης και στοχοποίησης των δημοσίων υπαλλήλων από την κυβέρνηση κάνει λόγο η ΑΔΕΔΥ, που καλεί όλους τους δημοσίους υπαλλήλους να συμμετάσχουν μαζικά και αγωνιστικά στην πανελλαδική απεργία της Πέμπτης, 7 Οκτωβρίου. Οι απεργιακές συγκεντρώσεις θα γίνουν στις 11:30 το πρωί σε Αθήνα (Πλατεία Κλαυθμώνος) και Θεσσαλονίκη (Άγαλμα Βενιζέλου).
Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος (φωτό) υπογράμμισε ότι οι συνδικαλιστές στον δημόσιο τομέα δεν θα μπουν σε διάλογο για το νέο μισθολόγιο, αν δεν υπάρξει αποκατάσταση των απωλειών που έφερε η κυβερνητική πολιτική κατά το 2010, αν δεν υπάρξει σεβασμός στις συλλογικές διαπραγματεύσεις και αν δεν παρουσιαστεί συγκεκριμένη και κοστολογημένη πρόταση από τη μεριά της κυβέρνησης......

Νοκ άουτ ο Σαμαράς, πήρε Φετφατζίδη

Χωρίς τον Γιώργο Σαμαρά θα αγωνιστεί τελικά η Εθνική μας ομάδα στην αναμέτρηση με την Γεωργία. Η μαγνητική, στην οποία υποβλήθηκε έδειξε πως έχει υποστεί διάστρεμμα β' βαθμού στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για το παιχνίδι της Παρασκευής (8/10), ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου ώστε να είναι έτοιμος για το ματς με το Ισραήλ. Τον Γιάννη Φετφατζήδη κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος.

Οι αρχικές ανησυχίες του ιατρικού επιτελείου επιβεβαιώθηκαν και ο Φερνάντο Σάντος θα στερηθεί των υπηρεσιών του στο παιχνίδι με τη Λετονία, καθώς ο Σαμαράς υπέστη....

Microsoft: στις 11 Οκτωβρίου τα Windows Phone 7

Μετά τις πολυάριθμες φήμες ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση: η Microsoft θα λανσάρει επίσημα το νέο λειτουργικό σύστημα για smartphones στις 11 Οκτωβρίου.

Το σχετικό event θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη. Στο MTC Envisioning Center από τις 15:00 έως τις 16.30 θα αποκαλυφτούν πολλές πληροφορίες για τα Windows Phone 7 από τους αρμόδιους
μάνατζερ της Microsoft Επιπλέον θα παρουσιαστούν νέες εφαρμογές και λύσεις για το λειτουργικό.

Στην Ευρώπη αναμένεται να είναι διαθέσιμα τα πρώτα smartphones με τα Windows Phone 7 από τις 21 Οκτωβρίου.

Πηγή

Στους δρόμους μαθητές της Πάτρας


Πορεία στο κέντρο της Πάτρας πραγματοποίησαν μαθητές σχολείων της πόλης, διαμαρτυρόμενοι για την...απαξίωση της Παιδείας, καθώς και για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία λόγω της έλλειψης κονδυλίων.

Η πορεία ξεκίνησε από το παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών και συνεχίστηκε στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας. Ωστόσο, δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία, αφού οι μαθητές δεν προέβησαν σε αποκλεισμό των δρόμων.

Πηγή

Λεφτα υπαρχουν! Play to win!

ΣΤΑ 434,4 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ

Τόσο το φτάναμε το χρέος και μόνοι μας, χωρίς ΔΝΤ.... Μ@....ες

Κατά 21,3 δισ. ευρώ αυξήθηκε το ακαθάριστο εξωτερικό χρέος της χώρας, φτάνοντας τα 434,3 δισ. ευρώ, δηλαδή ποσοστό 187% επί του ΑΕΠ. Σύμφωνα με τα τριμηνιαία στοιχεία που δημοσιοποίησε η Τράπεζα της Ελλάδος(ΤτΕ), η αύξηση του χρέους κατά 21,3 δισ. σημειώθηκε το δεύτερο τρίμηνο του 2010, σε σύγκριση με το ποσό του πρώτου τριμήνου...

Βιντεοσκοπούν τις μαθήτριες σε σχολικές τουαλέτες!!!

Το 37% των μαθητών του Δημοτικού και το 11% των μαθητών που φοιτούν στο Γυμνάσιο ή στο Λύκειο δηλώνουν ότι έχουν υποστεί κάποια μορφή σχολικής βίας όπως δηλώνει η
. διευθύντρια του Παιδοψυχιατρικού Κέντρου του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων Βιολέτα Σιγάλα. Στα αγόρια παρατηρείται σωματική βία, ενώ στα κορίτσια λεκτική. Ακομη και στα σχολεία της Πάτρας καταγράφονται πλέον περιστατικά με χρήση μαχαιριού ή σιδερογροθιάς, ενώ η ηλεκτρονική βία είναι το σύγχρονο όπλο για εκβιασμό και άσκηση σωματικής βίας. Οπως αναφέρει η κυρία Σιγάλα, "η βιντεοσκόπηση με το κινητό κυρίως των κοριτσιών σε τουαλέτες, και στη συνέχεια η ανάρτησή του στο διαδίκτυο, αποτελεί έναν από τους πιο συχνούς τρόπους άσκησης βίας". Επισημαίνει δε πως οι ομάδες βίας πολύ συχνά γίνονται με φυλετικά κριτήρια.

Το έσκασε γιαγιά αρχαιοκάπηλος!

Μια γυναίκα ηλικίας 65 χρόνων αναζητείται στη Λαμία για να συλληφθεί ως «εγκέφαλος» σημαντικής υπόθεσης αρχαιοκαπηλίας!
Η γιαγιά αρχαιοκάπηλος κατάφερε να διαφύγει την ώρα που οι αστυνομικοί έφταναν στο σπίτι της για έρευνα!


Συνελήφθη, όμως, ο συνεργός της που είχε αναλάβει να πουλήσει τα πολύτιμα εκκλησιαστικά βιβλία για λογαριασμό της.


Η Ασφάλεια Λαμίας είχε εδώ και καιρό πληροφορίες ότι...

Beach Body 12 μήνες το χρόνο!

Αν θες να διατηρήσεις την καλοκαιρινή σου φόρμα και το χειμώνα, ακολούθησε τα σωστά βήματα κι άσε τους άλλους να χτυπιούνται στα γυμναστήρια 7 μέρες την εβδομάδα...

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ!!!!!!!

΄΄ΛΕΥΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ΄΄ από τον Παύλο Παυλίδη....Λίγα κομμάτια πλέον μπορούν να ταξιδέψουν την ψυχή!!! Αφιερωμένο σε όσους αγάπησαν και αγαπούν έντονα!!!!

Σύγκρουση δύο τρένων στη Βουλγαρία

Τουλάχιστον 26 άτομα τραυματίστηκαν όταν τρένο με 90 επιβάτες που εκτελούσε το δρομολόγιο Βελιγράδι –Σόφια, συγκρούστηκε το πρωί της Δευτέρας μετωπικά με ένα άλλο τρένο, 30 χλμ. δυτικά της Σόφιας.


Στο δεύτερο τρένο επέβαιναν τα μέλη του προσωπικού του μεθοριακού σταθμού Ντραγκομάν.


Είκοσι τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πιρογκόφ στη Σόφια εκ των οποίων οι πέντε είναι Σέρβοι πολίτες. Τρεις άνδρες τραυματίες νοσηλεύονται στο στρατιωτικό νοσοκομείο της βουλγαρικής πρωτεύουσας.


«Το δυστύχημα οφείλεται πιθανότατα σε σφάλμα των υπευθύνων των σταθμών Ντραγκογιόλ και Ντραγκομάν ανάμεσα στους οποίους σημειώθηκε η σύγκρουση» ανέφερε ο υφυπουργός Εσωτερικών.

Πατέρα... άκουσες τα νέα, ο Νίκος και ο Αντρίκος... κάνουν επενδύσεις!!!

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ρεπορτάζ για τις κινήσεις του Νίκου και του Αντρίκου Παπανδρέου δημοσιεύει η Ελευθεροτυπία "Οι επενδύσεις και τ' αδέλφια του" με την υπογραφή της Βασιλικής Σιούτη:
Εντονη δραστηριότητα επιδεικνύουν τους τελευταίους μήνες τα αδέλφια του πρωθυπουργού, Νίκος και Αντρίκος Παπανδρέου. Το ενδιαφέρον τους στρέφεται κυρίως στις επενδύσεις. Ο Νίκος Παπανδρέου ασχολείται κυρίως με το θέμα των επενδύσεων από το εξωτερικό, ενώ ο Αντρίκος με τις «πράσινες επενδύσεις».

Ολόκληρο το ρεπορτάζ έχει ως εξής :
Εδώ και λίγο καιρό ο Αντρίκος Παπανδρέου εργάζεται εντατικά για μία εκδήλωση που διοργανώνει στον «Αστέρα», στις 22 Οκτωβρίου, με θέμα «Mediterranean Climate Change Initiative», όπου θα τονιστεί η ανάγκη να περάσουμε από τα καύσιμα που παράγουν διοξείδιο του άνθρακα στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Ταυτόχρονα οργανώνει ένα φόρουμ («Mediterranean Green Development Investors Forum») το οποίο παρουσιάζεται ως ένα «συναρπαστικό event δικτύωσης που θα εξετάσει τις ευκαιρίες για επενδύσεις σε περιβαλλοντικά έργα και θα αναδείξει τις δυνατότητες κερδών για τους επενδυτές». Οπως υποστηρίζει, στην .......

Το «αυτογκόλ» του Νιόπλια, τα λάθη των διαιτητών και ο έμπειρος κόουτς

Tο «φάουλ» έγινε. Από τον Νίκο Νιόπλια. Ναι, μπορεί να έγινε πάνω στα νεύρα του, καθώς θεωρούσε ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν τον προστάτευε όπως θα ήθελε, όμως το «ήξεις αφήξεις» υπήρξε. Και κατεγράφη.

Ο νεαρός προπονητής, όταν πέρυσι τον Δεκέμβριο ανελάμβανε το βαρύ φορτίο της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟ, ίσως δεν φανταζόταν ότι κάποια στιγμή, από την πίεση που δεχόταν, θα έφτανε στο σημείο να σημειώσει «αυτογκόλ». Οπως το χθεσινό, «εντός έδρας», στο Ηράκλειο, όπου είναι το σπίτι του. Ακόμα κι αν ενήργησε βεβιασμένα, όταν εκστόμισε το «φεύγω» και το παραδέχθηκε αργότερα, φρονώ πως όφειλε να υποστηρίξει το λάθος του. Και όχι να προβεί στο «είπα-ξείπα». Ακόμα κι αν δέχτηκε πιέσεις από τους διοικούντες την ΠΑΕ αλλά και πρωτοκλασάτους άσους της ομάδας, όπως οι Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα.......

Βρέθηκε λύση για την καταπολέμηση της ανεργίας..

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan