Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

14 Νοεμβρίου 1973, το χρονικό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου


Το ημερολόγιο της εξέγερσης

14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973. Από το πρωί φοιτητές απ όλες τις σχολές συγκεντρώνονται στο προαύλιο του πολυτεχνείου. Περίπου δυο χιλιάδες άτομα φωνάζουν για πρώτη φορά συνθήματα στο κέντρο της χουντοκρατουμενης Αθήνας. «Λαέ πεινάς γιατί τους προσκυνάς;»

Η αστυνομία σχηματίζει ένα κλοιό και τα νεράντζια πέφτουν στα αστυνομικά πηλίκια με το κιλό....

Οι φοιτητές μέσα στο Πολυτεχνείο υψώνουν την ελληνική σημαία και οι πρυτανικές αρχές ΔΕΝ δίνουν στην αστυνομία άδεια για επέμβαση. Το απόγευμα οι φοιτητές καταφέρνουν να δημιουργήσουν και να λειτουργήσουν ραδιοφωνικό σταθμό. Εκπρόσωποι των φοιτητών στην συμβολή των οδών Στουρνάρη και Πατησίων συμφωνούν με το γενικό διευθυντή της αστυνομίας, την ήσυχη εκκένωση του χώρου, χωρίς να γίνουν συλλήψεις. Μάταιος κόπος. Μετά από λίγη ώρα το σύνολο των φοιτητών αποφασίζει να παραμείνει στο ίδρυμα και να διαμαρτυρηθεί. Η πόρτα του πολυτεχνείου κλείνει με σιδερόβεργες και μπετόν αρμέ.

Οι νέοι οργανώνονται. Συγκεντρώνουν τρόφιμα., παρασκευάζουν φαγητό, συγκροτούνται ομάδες καθαριότητας, ελέγχουν τις προκηρύξεις και τις φοιτητικές ταυτότητες για να εντοπίσουν τους προβοκάτορες. Η εξέγερση έχει ξεκινήσει.

Οι νέοι διαθέτουν το καλύτερο δυνατό οπλοστάσιο. Την απόφαση να αντισταθούν μαζικά και να διεκδικήσουν ψωμί παιδεία ελευθερία.

Τα αιτήματα ήταν : να καταργηθεί ο νόμος, ο οποίος προέβλεπε την υποχρεωτική στράτευση όσων ανέπτυσσαν συνδικαλιστική δράση κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και να μη γίνουν φοιτητικές εκλογές με εφορευτικές επιτροπές από αριστούχους φοιτητές.

από τη μηχανή του χρόνου

Διαγωνισμός για τα πιο sexy οπίσθια στην Ολλανδία (Video)

Το Club Air στο Αmsterdam φιλοξένησε πριν λίγους μήνες καλλιστεία με θέμα τα πιο sexy οπίσθια! Όπως καταλαβαίνετε έγινε το πανδαιμόνιο, ενώ ο...
ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερα υψηλός (και με καμπύλες που κόβουν την ανάσα). Απολαύστε στιγμιότυπα από το event…
Το Club Air στο Αmsterdam φιλοξένησε πριν λίγους μήνες καλλιστεία με θέμα τα πιο sexy οπίσθια! Όπως καταλαβαίνετε έγινε το πανδαιμόνιο, ενώ ο ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερα υψηλός (και με καμπύλες που κόβουν την ανάσα). Απολαύστε στιγμιότυπα από το event…

Καταγγέλουν σειρά από διαφημιστικά σποτ για προφυλακτικά ως πορνοταινία ( ΒΙΝΤΕΟ)

Η καμπάνια με τίτλο "Condon, No Condom" κυκλοφορεί ήδη στο... YouTube με διάφορα βίντεο και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και από καθηγητές για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των μαθητών.Η μονοκάμερη λήψη του βίντεο παραπέμπει σε ερασιτεχνικό πορνό ενώ οι σκηνές αντικατοπτρίζουν πως συμπεριφέρονται τα έφηβα ζευγάρια.



Στο βίντεο «Go Back to Jen's' s» δείχνει ένα κορίτσι να γδύνεται στο κρεβάτι, να φορά στον κάμεραμαν το προφυλακτικό και μετά να κάνουν σεξ ενώ εκείνος καταγράφει τις εκφράσεις της.

Ωστόσο, αρκετοί διαμαρτύρονται ότι σε κανένα σημείο του βίντεο δεν δείχνουν στους έφηβους ποια είναι η σωστή επιλογή.

Ο διευθυντής του οργανισμού Family and Education Trust, Νόρμαν Γουέλς αναφέρει ότι...

βόλτες



αν ηθελα να με δω

δεν επρεπε να μπω στο μυαλό σου,

στην καρδιά σου έπρεπε να μπω!

1.000.000 στερλίνες για τον ηλεκτρικό…πύραυλο!

Ένας πολυεκατομμυριούχος Βρετανός επιχειρηματίας κατασκεύασε για τον εαυτό του το πρώτο ηλεκτρικό υπερόχημα...
Ο Dale Vince ξόδεψε περίπου 1 εκατομμύριο στερλίνες για το «Νέμεσις», ένα ηλεκτρικά τροφοδοτούμενο αυτοκίνητο, που έχει επιτάχυνση 0-100mph σε μόλις 8,5 δευτερόλεπτα!
Ο ιδρυτής της εταιρείας αιολικής ενέργειας Ecotricity ήθελε να κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο που θα…έστελνε αδιάβαστο ακόμα και τον Jeremy Clarkson (Top Gear).
Ο Vince τώρα χρησιμοποιεί το 330 ίππων ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο, που βασίζεται σε σχέδιο της Lotus, για τις καθημερινές του βόλτες .


πηγή

Δείτε το ολοκαίνουριο videoclip των Onirama.. για το τραγούδι "Ο Φτωχός"

Νέα διαμάχη μεταξύ Google και Facebook!

Η Google δίνει 3.5 εκατομμύρια δολάρια σε εργαζόμενό της για να μην πάει να δουλέψει για το Facebook.

H μάχη ανάμεσα στους δύο κολοσσούς του internet ξεκίνησε όταν η Google απέρριψε την πρόταση του Facebook για να μπορούν πλέον οι χρήστες του έχουν τη δυνατότητα να εισάγουν τις επαφές τους από το Gmail και απ’ οτι φαίνεται η μάχη συνεχίζεται.


Το τελευταίο περιστατικό που έδειξε οτι η μάχη μεταξύ των δύο εταιριών, δεν έχει τελειώσει ήταν όταν το Facebook έκανε πρόταση εργασίας σε προγραμματιστές της Google με αποτέλεσμα αυτό να εξοργίσει τους αρμόδιους της Google.
Θέλοντας λοιπόν να σταματήσουν με κάθε τρόπο αυτές τις κινήσεις του Facebook, προσφέρουν υπέρογκα bonus στους προγραμματιστές της εταιρίας, στους οποίους έχει γίνει πρόταση για την αντίστοιχη θέση στο Facebook.

Συγκεκριμένα πρόσφατα ένας προγραμματιστής της Google πήρε bonus 3.5 εκατομμυρίων δολαρίων, ώστε να μην φύγει στο Facebook!

Τέλος πριν λίγες ημέρες η Google έδωσε αύξηση σε όλους τους υπαλλήλους της η οποία ξεκινούσε από 10%.


πηγή

Ακούστε το νέο τραγούδι του Χάρη Κωστόπουλου

'Είσαι γεννημένη για την καταστροφή'

Στίχοι-Μουσική: Χάρης Κωστόπουλος

Το ολακαίνουργιο τραγούδι του Χάρη Κωστόπουλου από το νέο του διπλό live album!

Κυκλοφορεί από την MBI





πηγή

Άκυρη ψήφος για περιφερειάρχη στον ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟ...






πηγή

Μπες στα δωμάτια του Christiano Ronaldo και της Megan Fox!

Περιηγήσου στα δωμάτια των Megan Fox και Cristiano Ronaldo και δες τα ρούχα και τα αντικείμενα που υπάρχουν τριγύρω...Αυτή είναι η νέα δυνατότητα που δίνει ο Armani!

Το ότι η Fox και ο Ronaldo, έχουν χρησιμοποιηθεί για την νέα διαφημιστική καμπάνια του ιταλικού οίκου σίγουρα το γνωρίζετε. Αυτό όμως που δεν γνωρίζατε, είναι ότι μπορείτε να ξεναγηθείτε στις σουίτες τους!

Κάθε ένα από τα δύο δωμάτια, ξεκινούν με το διαφημιστικό σποτάκι κατά τη διάρκεια του οποίου, έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε τις δικές σας φωτογραφίες - στιγμιότυπα από το video. Επιπλέον: περιηγηθείτε στο καθιστικό και στην κρεβατοκάμαρα και ψάξτε την ντουλάπα και την βαλίτσα των αγαπημένων σας stars.

Πώς; Πληκτρολογήστε armanijeans-theroom.com και είστε έτοιμοι για ξενάγηση!



πηγή

Κομάντο από Κίνα



Κινέζοι καταδρομείς του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού θα ταξιδέψουν στην Τουρκία για να συμμετάσχουν σε μια εκπαιδευτική άσκηση, διάρκειας μιας εβδομάδας, μαζί με αντίστοιχες δυνάμεις των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.
Είναι η πρώτη φορά που οι χερσαίες δυνάμεις της Τουρκίας και της Κίνας...

Μιχαλολιάκος: Αν δεν είναι μοντάζ, παραιτούμαι από Δήμαρχος!

Ο νέος δήμαρχος του Πειραιά, Βασίλης Μιχολιάκος διέψευσε πως είναι Παναθηναϊκός, τονίζοντας πως: “Ο Ολυμπιακός διαπερνά την ψυχή μου”.

Η φωτογραφία που κυκλοφορεί σε διάφορα sites και blogs μετά την εκλογή του Βασίλη Μιχαλολιάκου στον Πειραιά προκάλεσαν την αντίδραση του νεοεκλεγέντα δημάρχου ο οποίος με δηλώσεις στο “ΝΕΤ 105,8” υπογράμμισε: “Ο Ολυμπιακός διαπερνά την ψυχή μου. Αυτή η περιβόητη φωτογραφία σαφώς και είναι μοντάζ. Αν δεν είναι μοντάζ παραιτούμαι από δήμαρχος!”

Πηγή

Διαδηλωτές έκραξαν την Τζούλια στην Ομόνοια!

Τι πάθημα κι αυτό! Μπήκε στη ροζ Porsche της και κατέβηκε στο κέντρο. Δεν ήξερε όμως ότι γίνεται πορεία Ο λόγος για τη γνωστή Τζούλια (δεν χρειάζονται επίθετα) που ετοιμάζεται για ένα ακόμη dvd. Στο πλαίσιο της ρύθμισης των τελευταίων λεπτομερειών για την δουλειά της η Τζούλια χρειαζόταν να ... παραστεί στο κέντρο της πόλης.

Όταν έφτασε στο ύψος της Ομόνοιας συναντήθηκε με την πορεία και η ροζ Porsche μάλλον δεν πέρασε απαρατήρητη. Αμέσως την αναγνώρισαν και άρχισαν να τη γιουχάρουν.
Η άτυχη Τζούλια πάτησε γκάζι για να ξεφύγει και βρέθηκε στον άγνωστο κόσμο των στενών πίσω απ' την Ομόνοια.
Εκεί έπεσε σε άλλη “μάζωξη”. Αυτή που στήνουν καθημερινά οι διαφόρων φυλών μετανάστες πουλώντας την πραμάτεια τους.
Τότε είδε έναν νεαρό να τρέχει γρήγορα προς το αυτοκίνητό της και πανικοβλήθηκε, πάτησε το γκάζι και προσπάθησε να χαθεί...
Τα κατάφερε, αλλά έχασε έναν θαυμαστή. Ο νεαρός Αφγανός δεν ήθελε παρά ένα αυτόγραφο...


πηγή

Ελληνογερμανική σύρραξη: Βόμβα Μέρκελ: Λάθος η ένταξη της Ελλάδας στο ευρώ


Αυτό ήρθε σαν απάντηση στις βολές του έλληνα πρωθυπουργού που κατηγόρησε την Μέρκελ ότι οδηγεί τις χώρες σε χρεωκοπία.


"Η στάση της Γερμανίας μπορεί να οδηγήσει ορισμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη χρεοκοπία", δήλωσε ο πρωθυπουργός.Μιλώντας στο συνέδριο του ΟΟΣΑ, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου έκανε σαφή αναφορά στις πιέσεις που δέχονται χώρες, όπως η Ιρλανδία και η Πορτογαλία. Ο πρωθυπουργός επέκρινε τη Γερμανία σημειώνοντας ότι η ανυποχώρητη στάση της για το χρέος θέτει σε κίνδυνο χρεοκοπίας χώρες της ευρωζώνης...

Απολογισμός Αυτοδιοικητικών Εκλογών....


Τέλειωσε λοιπόν και αυτός ο τραγέλαφος.....Επιστρέφουμε πάλι στην μιζέρια και στην ρουτίνα της καθημερινότητας που καταντήσαμε να ζούμε...ή αν προτίμαται μας κατάντησαν να ζούμε τα φιντάνια που μας κυβερνούν(δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε κάποιο κόμμα αλλά στην πλειονότητα των πολιτικών μας).........

Ας αρχίσουμε με τα του "οίκου" μας....Οικονόμου λοιπόν στο Δήμο Φαρκαδόνας.....Επιτυχία για το χωριό μας που τουλάχιστον ο Δήμαρχος(αφού μας πήραν το Δήμο) προέρχεται από την Οιχαλία....Το αν θα ανταποδώσει τις προσδοκίες μας θα φανεί στην πορεία...Του ευχόμαστε Καλή σταδιοδρομία στην νέα του προοπτική που ανοίχτηκε μπροστά του.....
(Σημείωση: Νέε δήμαρχε πες την αλήθεια....δεν έβαλες υποψηφιότητα για τα 50 άτομα που έκλαιγαν στην πρώτη σου ανεπιτυχή απόπειρα....Έλα πες την αλήθεια.....)

Πάμε παρακάτω.....Ο Τζέφρι κάλα τα κατάφερε πάλι....Μου φαίνεται μας πουλάει και μας αγοράζει όλους πολύ εύκολα.....Κατάφερε όχι μόνονα γυρίσει το κλίμα σε μια βδομάδα(μα πόσο μπούφοι είμαστε πλέον...Και για να τα λέμε όλα άλλο τόσο μπούφοι είμασταν την προηγούμενη Κυριακή με το -προσωρινό όπως αποδείχθηκε- συγχωροχάρτι που δώσαμε στη Ν.Δ. ξεχνώντας τις δικές της μέγάλες ευθύνες) αλλά να βγει και κερδισμένος κερδίζοντας τα επί 25 χρόνια "κάστρα" της Ν.Δ.....Αναφέρομαι βέβαια στους 2 μεγάλους Δήμους της χώρας....

Ο δε Σαμαράς έχασε τα αβγά και τα πασχάλια όσο και να μην θέλει να το παραδεχτεί(η καρδούλα του το ξέρει)....Η σιγουριά και η έπαρση που απέκτησε αδικαιολόγητα από τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής καθώς και το πνεύμα "τώρα κάνω κουμάντο εγώ" του γύρισε μπούμερανγκ...Έκανε κάτι ανεξήγητο ο Σαμαράς...Έφαγε τον παπά πως λόγω κοινής μνημονιακής αντιμετώπισης με τα κατώτερα αριστερά κόμματα(αν είναι δυνατόν ρε Σαμαρά να πιστεύεις πως μπορεί να κάνετε με το ΚΚΕ συνασπισμό), αυτά θα του παρείχαν στήριξη....Φευ!!! Ότι πήρε το πήρε πάλι από τον Καρατζαφέρη....

Για τα μικρότερα κόμματα τι να πούμε...Τα γνωστά...Το ΚΚΕ και οι συνιστώσες στήριξαν τον μεγάλο αδελφό(ΠΑ.ΣΟ.Κ) και ο Καρατζάφ τον Σάμι(μόνο στον Κικίλια τον άδειασε)

Πάμε τώρα σε μερικά φρέσκα πρόσωπα που εκλέχτηκαν για πρώτη φορά....

Καμίνης λοιπόν στην Αθήνα στη μία απο τις 2 μεγάλες ανατροπές της βραδιάς....Πρόβλεψη: Με Καμίνη η πρωτεύουσα θα γίνει καμίνι.....(ο νοών νοείτω)

Πάμε τώρα στη συμπρωτεύουσα....Να που βγήκε ο Μπουτάρης....Που πας ρε μαϊμου προοδευτικέ με τον σκλάρο στο αυτί ηλικιωμένος άνθρωπος....Και κάποιες ερωτήσεις προς τον Μπουτάρη....Άραγε θα έχει κι άλλα επεισόδια η κόντρα σας με τον Άνθιμο; Την οδό Αγίου Δημητρίου θα την ονομάσετε όντως Κεμάλ Ατατούρκ όπως ελέχθηκε; Θα προχωρήσετε στην προεκλογική σας υπόσχεση πως θα μεταδίδεται τσοντοκάναλο μετά τις 12; Ενδιαφέρουσες ιδέες και σκέψεις του κ. Μπουτάρη, δεν συμφωνείτε; (Strawberry μπορείς να με πεις συντηρητικό ΝεοΔημοκράτικο φασίστα αν συμμερίζεσαι τις ιδέες του Μπουτάρη no problem mate-για το τσοντοκάναλο πάει και έρχεται)...


ΥΓ1: Εντύπωση μου έκαναν οι δηλώσεις του Κικίλια...Το παιδί με τρέμαμενη φωνή βγήκε και έκανε δηλώσεις...Και ο ίδιος θα κατάλαβε ότι δεν έκανε για Περιφερειάρχης...Η ευθύνη όμως βαραίνει αποκλειστικά τον Σαμαρά...Εγώ όμως αλλού θέλω να εστιάσω....Στις αληθινές δηλώσεις και στην αθωότητα που έβγαλε μιλώντας...Είναι φρέσκο πρόσωπο και ικανό θέλω να πιστεύω αρκεί να κρατήσει αυτόν τον αντισυστημικό του χαρακτήρα και να παραμείνει μακριά από τον ξύλινο λόγο...Βαρεθήκαμε πλέον τους πολιτικούς να κρύβονται πίσω από το πέπλο του ξύλινου λόγου....

ΥΓ2: O Ψινάκης στα διοικητικά συμβούλια αν συμφωνεί με τους εταίρους του θα εκφράζεται με αποφθέγματα του τύπού "Είστε θεές" ;

YΓ3: Τελικά μετά το κράξιμο που έφαγαν στον Αnt1 την πρώτη Κυριακή για την προβολή της ελληνικής σημαίας χωρίς τον σταυρό φαίνεται έβαλαν μυαλό την δέυτερη Κυριακή και την αντικατέστησαν με το σήμα των εκλογών...Ωστόσο στα μόνιτορ και στα lap top των δημοσιογράφων δεν έκαναν τον κόπο να την αλλάξουν...Ντροπή!!!

ΥΓ4: Τώρα για τον νικήτη των εκλογών θα αποφύγω το τετριμμένο πλέον "Νικήσε η Αποχή". Το μόνο που θα πω είναι ότι ο κόσμος ξυπνά σιγά σιγά και αντιλαμβάνεται τι ρόλο παίζουν τα κοράκια της πολιτικής.....

YΓ5: Αν κάποιος νιώθει θιγμένος με τα παράπανω δεν πειράζει παιδιά....Ξυδάκι... Θα σας περάσει...


Με σεβασμό....

Ένα άχρηστο κείμενο.. Μην το διαβάσετε!


Σταμάτα!!!
Μην διαβάσεις άλλο! Είναι χάσιμο χρόνου. Δεν έχω απολύτως τίποτε να σου πω. Είμαι ένα κενό, ανόητο και άχρηστο κείμενο..
Δείξε χαρακτήρα και σταμάτησε το διάβασμα. Μπορείς να κάνεις κάτι πιο καλό από το να σπαταλήσεις το χρόνο σου μαζί μου. Έστω και τώρα μην προχωρήσεις παρακάτω. Μην αφήνεις την περιέργειά σου να σε καταλάβει...

Μην το λες Ηλία ..


Ό,τι θυμόμαστε , χαιρόμαστε και το δημοσιεύουμε!θυμηθήκαμε το πετυχημένο σατυρικό τραγούδι «Μην το λες Ηλία» του Ηλία Μεγαλούδη που κυκλοφόρησε το 1990. Αξίζει να το ξανακούσεις..
Ακούστε το…

Η ελληνίδα παρουσιάστρια που κάποτε ήταν… ΑΝΤΡΑΣ!!!


Είναι διάσημη .Είναι όμορφη. Είναι η γυναίκα που προκαλεί "απανωτά" εγκεφαλικά σε όλους τους άνδρες που την παρακολουθούν στην μικρή οθόνη.

Οι γυναίκες την μισούν για τις "φονικές" της καμπύλες. Όμως , εκείνη κρύβει πολύ καλά το...ένοχο μυστικό της...

Προσευχή και μετάνοια πριν το σεξ!

Να... προσευχηθούν πριν κάνουν έρωτα προτρέπει τα ζευγάρια η λονδρέζικη καθολική εκκλησία!

Όπως αναφέρει σε 64σελιδο βιβλίο που εξέδωσε, το ζευγάρι θα πρέπει να προσεύχεται μαζί πριν κάνει σεξ, ώστε η ερωτική πράξη να εξαγνίζεται. Σύμφωνα με τους ιερείς - συγγραφείς του βιβλίου, με τον τρόπο αυτό η πράξη δεν θα χαρακτηρίζεται από τον εγωισμό των συντρόφων, ούτε θα γίνεται μόνο και μόνο για την ηδονή.
Έκτος από την προσευχή πριν το σεξ, το βιβλίο περιέχει ευχές για κάθε περίσταση της ζωής ενός ζευγαριού, από τον αρραβώνα μέχρι... τη συμβίωση με τα πεθερικά!


πηγή

Τρίκαλα : Πλήρωσε το τσίπουρο με ...χρυσό!

Τα μάτια του έτριβε ένας ιδιοκτήτης τσιπουράδικου στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, όταν ύστερα από «τσιπουροκατάνυξη» παρέας, πληρώθηκε στην κυριολεξία σε… χρυσό!
Ένα άτομο από την παρέα, πρόθυμο να κεράσει, άρπαξε τον λογαριασμό των 130 ευρώ και για να πληρώσει έβγαλε πλακίδιο χρυσού βάρους 20 γραμμαρίων και καθαρότητας 99,9%, με στάμπα γνησιότητας της Τράπεζας Ελβετίας…
Η πλάκα χρυσού συνολικής αξίας 800 περίπου ευρώ, έμεινε στα χέρια του… τυχερου ιδιοκτήτη, καθώς ο… κουβαρντάς πελάτης φεύγοντας του είπε να κρατήσει τα ρέστα.
«Θα ξανάρθουμε και τις υπόλοιπες ημέρες για να πατσίσουμε», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο πελάτης.



πηγή

Πρώτη η Ελλάδα σε κίνδυνο τρομοκρατικής επίθεσης



Η Ελλάδα είναι η ευρωπαϊκή χώρα με τον πιο υψηλό κίνδυνο. Έχει καταταχθεί στην κατηγορία «αυξημένου κινδύνου» και πέρασε από την 57η θέση, που βρισκόταν πέρυσι, στην 24η, με 180 τρομοκρατικές επιθέσεις να έχουν σημειωθεί σε ένα χρόνο, ξεπερνώντας την Ισπανία, που βρίσκεται στην 27η θέση της κατάταξης.

Ανοικτό πολιτικό πραξικόπημα


του Θύμιου Παπανικολάου

ΣΗΜΕΡΑ ολοκληρώθηκε το εκλογικό πραξικόπημα του καθεστώτος. Άρχισε την προηγούμενη Κυριακή και ολοκληρώθηκε σήμερα. Το καθεστώς, η...
κυβέρνησή του και όλα τα κόμματα υπέγραψαν την ανοικτή εκλογική εκτροπή, καταργώντας βάναυσα κάθε δημοκρατική αρχή και τις ίδιες τις διακοσμητικές λειτουργίες του αστικού κοινοβουλευτισμού. Η έννοια της λαϊκής κυριαρχίας καρατομήθηκε αγρίως. Δεν μπορεί να νοηθεί.....
«λαϊκή κυριαρχία» με το να εκλέγονται εκπρόσωποι του λαού με 15-17% του πληθυσμού μιας χώρας. Καμία δημοκρατική νομιμοποίηση δεν μπορεί να έχουν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι ή κόμματα με τέτοια ποσοστά...

Πουλάνε βαλσαμωμένα γουρουνάκια ως ζωντανούς κουμπαράδες!

Κουμπαράδες-γουρουνάκια (ξέρετε, από εκείνους που φέρουν σχισμή στη ράχη για τη ρίψη νομισμάτων και στρογγυλό άνοιγμα στη βάση για την εξαγωγή των αποταμιευθέντων) φτιαγμένους όχι από πηλό ή πορσελάνη (όπως συνηθίζεται αιώνες τώρα) αλλά από πραγματικά βαλσαμωμένα γουρουνάκια πουλάει ο ιστότοπος TheCheeky.com, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων μεταξύ των φιλοζωικών οργανώσεων.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας, πρόκειται για χοιρίδια τα οποία πέθαναν από φυσικά αίτια και εν συνεχεία, βαλσαμώθηκαν, προτού υποστούν ειδική επεξεργασία κουμπαροποίησης (διαδικασία για την οποία χρειάζονται από έξι έως 12 μήνες).Όσο για την τιμή κάθε «γουρουνιού», αυτή μάλλον απαιτεί χρόνια αποταμίευσης καθώς ανέρχεται σε... 4.000 δολ. (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής).Δεδομένου του υψηλού κόστους, δεν είναι να απορεί κανείς που μέχρι στιγμής δεν έχει πουληθεί ούτε ένας κουμπαράς. Οι φιλοζωικές οργανώσεις από τη μεριά τους, αντιδρούν καταγγέλλοντας πως τέτοιου είδους προϊόντα «ευτελίζουν τη ζωή» ενώ εκφράζουν αμφιβολίες και για τα «φυσικά αίτια» θανάτου των ζώων.


πηγή

Ρίχνει τους τόνους ο Άνθιμος στην κόντρα του με τον Γ.Μπουτάρη

Αν κάνουμε και κανένα λάθος εδώ είμαστε να το διορθώνουμε" είπε μετά από παρέμβαση Ψωμιάδη που ζήτησε από τον ιεράρχη να δώσει συγχωροχάρτι στον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης



"Όλοι πρέπει να συνεργαστούμε" είπε ο Π.Ψωμιάδης στην συνάντησή του με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης "και ο Γ.Μπουτάρης που στις δηλώσεις του σήμερα μίλησε λογικά. Νομίζω ότι πρέπει να δώσετε συγχωροχάρτι" πρόσθεσε. "Ότι λέμε δεν το λέμε με πολιτικό ή κομματικό κριτήριο αλλά για το συμφέρον του τόπου" απάντησε ο ιεράρχης και συνέχισε "αν κάνουμε και κανένα λάθος το διορθώνουμε. Είπε ότι θα έρθει εδώ είναι ευπρόσδεκτος"




πηγή

Θα "βρέξει" αστέρια στις 17 και 18 Νοεμβρίου – Ορατή και στην Ελλάδα η βροχή των λεοντιδών

Ούτε η μεγαλύτερη υπερπαραγωγή του Χόλυγουντ δεν μπορεί να συγκριθεί με τα πεφταστέρια! Η βροχή των λεοντιδών λίγο πριν το ξημέρωμα της 17ης και 18ης Νοεμβρίου, αν έχει καλό καιρό, θα είναι ορατή και στην χώρα μας!

Για μια ακόμη χρονιά οι κάτοικοι της Γης -και ανάμεσά τους οι Έλληνες- θα έχουν την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να παρατηρήσουν στον ουρανό -στο μέτρο που του επιτρέπουν οι κατά τόπους καιρικές συνθήκες- την πιο θεαματική από όλες τις «βροχές» διαττόντων, των Λεοντιδών. Το αποκορύφωμα αναμένεται τις νύχτες της 17ης και 18ης Νοεμβρίου και η καλύτερη στιγμή παρατήρησης θα είναι λίγο πριν το ξημέρωμα.

Τα συγκεκριμένα «πεφταστέρια»

Το πένθος «πληγώνει» την καρδιά


Ευάλωτοι όσοι χάνουν αγαπημένα τους πρόσωπα

Από ταχυκαρδίες μέχρι πιο σοβαρές καρδιακές παθήσεις κινδυνεύουν όσοι άνθρωποι πενθούν ένα δικό τους πρόσωπο, το πρώτο εξάμηνο μετά την απώλεια.

Σύμφωνα με μελέτη Αυστραλών επιστημόνων, όσοι έχασαν πρόσφατα αγαπημένο τους πρόσωπο, όπως το σύζυγο ή το παιδί τους, έχουν αυξημένες πιθανότητες να εμφανίσουν μεταβολές στον ρυθμό της καρδιάς τους που μπορεί να τους κάνουν πιο ευάλωτους σε καρδιακά προβλήματα...

Το νέο official single του Michael Jackson! (ακούστε το)

Ντουέτο με τον Akon, από το πολυαναμενόμενο album του βασιλιά της ποπ, που κυκλοφορεί στις 13 Δεκεμβρίου! Δείτε ακόμη και το tracklisting!


Σας μεταφέρουμε την ανακοίνωση του επίσημου site του Michae Jackson:

Τρόικα, η επόμενη μέρα


ΔΕΙΤΕ: Πώς θα είναι η ζωή στην Ελλάδα

Ζούμε στην εποχή της τρόικας. Πώς θα είναι άραγε η χώρα μας όταν πια θα έχουμε βγει από την επιτήρηση; Το διαδικτυακό περιοδικό iPanic είδε την κατάσταση από την χιουμοριστική του πλευρά...

Μια Σπαρτιάτισσα κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ!

Παίζει στο πλευρό των Τζον Τραβόλτα και Ντένζελ Ουάσινγκτον!
Χρόνια τώρα ακούμε για υποτιθέμενες καριέρες που γίνονται στο Χόλιγουντ, αλλά μόνο από τα ελληνικά ΜΜΕ. Κατά τ’ άλλα οι περισσότεροι επίδοξοι σταρ ούτε το εσωτερικό αμερικανικού στούντιο δεν έχουν δει.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που κινούνται αθόρυβα και με τα πρώτα τους βήματα κερδίζουν περίοπτες θέσεις σε χολιγουντιανές παραγωγές και κανείς, τουλάχιστον στην Ελλάδα, δεν το μαθαίνει.

Σύμφωνα με το «Thema Poople» και το ρεπορτάζ του Πέτρου Στεργίου μία από αυτές τις περιπτώσεις αφορά στην Ελληνίδα Katerina Gagkas (Κατερίνα Γκάγκας)....

Gone & Forgotten


εναλλακτικε......Μου λειπεις........

«Θα τηρήσει την υπόσχεσή του ο Πρωθυπουργός;»

Βολές Παναγιωτόπουλου για το ενδεχόμενο νέων μέτρων

Ερώτημα προς τον πρωθυπουργό για το αν σκοπεύει να λάβει νέα σκληρά μέτρα απηύθυνε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, με αφορμή την επίσκεψη της τρόικας στην Αθήνα και τις διαβουλεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Ως Ν.Δ., καλούμε το Γιώργο Παπανδρέου να μας πει αν η προεκλογική δέσμευση που έδωσε ότι δεν θα πάρει άλλα μέτρα εξακολουθεί να ισχύει και μετά τις εκλογές. Ρωτάμε ευθέως τον κ. Παπανδρέου αν θα πάρει και άλλα μέτρα και αν ναι, ποια είναι αυτά», δήλωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος.


πηγή

Έδωσε στο 12χρονο αυτιστικό γιο της να πιει χλωρίνη

Η 44χρονη Σατπάλ Καούρ Σινγκ εξανάγκασε το 12χρονο αυτιστικό γιο της να πιει χλωρίνη επειδή φοβόταν ότι θα της τον έπαιρνε η πρόνοια. Η Σινγκ παραδέχτηκε ότι σκότωσε το γιο της Ατζίτ λίγες ώρες αφότου είχε αρνηθεί να συνεργαστεί με την υπηρεσία κοινωνικής προστασίας, με αντικείμενο τη φροντίδα του παιδιού και ομολόγησε την ενοχή της για τη δολοφονία του παιδιού.

Στο δικαστήριο όπου εμφανίστηκε σήμερα είπε

Απίστευτο: Κινέζοι κατασκεύασαν ξενοδοχείο 15 ορόφων σε …2 ημέρες!

Μάλιστα μπορεί και αντέχει σε σεισμό 9 ρίχτερ!

Ροζ αγγελίες από γυναίκες... για γυναίκες!


Α
γγελίες με Πατρινές νεαρής -αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας- που ζητούν γνωριμία με... γυναίκες για ρομαντική ή ελεύθερη σχέση μπορεί να βρει κανείς πολύ εύκολα πλέον στο Διαδίκτυο. Στις καταχωρήσεις, οι οποίες συνήθως είναι σε ανάλογου περιεχομένου ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ψάχνουν για σχέση στην περιοχή της Πάτρας και στα περίχωρα. Δεν είναι μόνο γκέι ή μπάι οι γυναίκες αλλά και... straight που ψάχνουν για νέες εμπειρίες και να εκπληρώσουν φαντασιώσεις τους.
* Η nefel ζητά: «Αν ξέρεις τι θες, είσαι εχέμυθη, όμορφη και sexy, τότε στείλε μου... χωρίς δεσμεύσεις και περιοριστικά μέτρα.. Είμαι η nefel,26 ετών, όμορφη... περιμένω».
* Ανώνυμη πατρινή ψάχνει: «26χρονη κοπέλα από Πάτρα ψάχνει μια γυναικεία αγκαλιά να ζήσει στιγμές πάθους. Αν είσαι από 20 έως 40 ετών, ελεύθερη, παντρεμένη, χωρισμένη, ή ό,τι άλλο, δεν με νοιάζει καθόλου... Φαντασία έχεις; Αν ναι... σε θέλω. Μην αργείς. Στείλε μου μήνυμα. Φιλάκια σε όλες»...

Γκμοχ... 25 χρόνια μετά!

Η βόμβα δεν έσκασε στην... έξοδο, καθώς ο Νιόπλιας αποχαιρέτησε και τυπικά τον πάγκο του Παναθηναϊκού, αλλά στην είσοδο, καθώς υπηρεσιακός τεχνικός αναλαμβάνει ο Γιάτσεκ Γκμοχ 25 χρόνια μετά την αποχώρησή του!!!


O Κοζανίτης τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία του Νικόλα Πατέρα στο Κολωνάκι από τις 10.50. Στα γραφεία του προέδρου από τις 11.00 ήταν και ο διευθυντής ποδοσφαίρου Κώστας Αντωνίου.  Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού κατά την έξοδό του ανέφερε: «Αποχωρώ από την ομάδα σαν φίλος. Είμαι στενοχωρημένος. Έχω θετικές αναμνήσεις και αυτές θα κρατήσω. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή ίσως γυρίσω»...

Τα… μούσμουλα του αθλητισμού


Τα… μούσμουλα του αθλητισμού (part 2)!



Ο Βασίλης Σκουντής συνεχίζει το δεύτερος μέρος με τις ιστορίες των gay αθλητών. Σειρά παίρνει ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής, σέντερ φορ κρούσεως που λέγαμε παλιά, Τζάστιν Φάσανου.
Σε σπονδυλωτά αφιερώματα που μάλιστα δημοσιεύονται σε συνέχειες, πάντοτε χρειάζεται μια περίληψη των προηγουμένων. Δεν τη θεωρώ απαραίτητη στην προκειμένη περίπτωση, απλώς υπενθυμίζω ότι το (διεθνώς επικαιροποιημένο) θέμα αναφέρεται στα… μούσμουλα τα οποία (κατά κινηματογραφική παραγγελία: βλέπε Χρόνης Ξαρχάκος στην «Παριζιάνα») παράγει ο παγκόσμιος αθλητισμός…

Απολαυστικός...

Ο Νίκος Αλέφαντος είναι και πάλι εδώ, στο katimagiko.gr. Οι παλαίμαχοι με τον παικτάκο, η άγνωστη ιστορία στο Γεντί Κουλέ, ο καλύτερος «Τόρο» από τον Ράμος και οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας!
• «Επειδή είναι πολλές οι ερωτήσεις που μαζεύτηκαν στην παλιά στήλη και στην καινούργια, θα πω στο Θέμη τις απαντήσεις στα ερωτήματά σας της παλιάς πρώτα. Όσες προλάβουμε, όχι όλες. Πριν από τις ερωτήσεις όμως, να πω τούτα:

Σκηνές που σοκάρουν

Γυμνοί άνθρωποι να πεθαίνουν σε θαλάμους αερίων και μετά να τους βγάζουν τα δόντια με τανάλια είναι μερικές από τις φρικιαστικές εικόνες της νέας ταινίας του Uwe Boll. Αντιδράσεις από κριτικούς που θα τη μποϋκοτάρουν
Μιας Γερμανικής παραγωγής ταινία σχετικά με τους Ναζί και τα στρατόπεδα θανάτου του Άουσβιτς είναι τόσο φρικτή και βίαιη που πολλοί κριτικοί ανέφεραν ότι θα την μποϋκοτάρουν την επόμενη βδομάδα που θα βγει στις κινηματογραφικές  αίθουσες.
Ένα τρέιλερ της ταινίας του Uwe Boll με τίτλο Άουσβιτς κυκλοφορεί ήδη στο YouTube με περιεχόμενο άκρως βίαιο και ωμό με εικόνες που σοκάρουν, παρουσιάζοντας γυμνούς ανθρώπους να πεθαίνουν σε θαλάμους αερίων και μετά  όντας νεκροί να τους βγάζουν τα δόντια ένα ένα με τανάλια.
Ο Boll ανέφερε ότι θέλει να παρουσιάσει στο κόσμο μια ταινία για το ολοκαύτωμα που να δείχνει τα πράγματα όπως ακριβώς ήταν....

Απάτη το κόλπο με τα τηλέφωνα στα τηλεπαιχνίδια

Το αδίκημα της απάτης στοιχειοθετείται για τα τηλεπαιχνίδια που βάζουν τηλεθεατές να επικοινωνούν σε γραμμές υψηλής (ή και χαμηλότερης) τηλεφωνικής χρέωσης με στόχο να διεκδικήσουν κάποιο έπαθλο ή δώρο, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι εφικτή η τηλεφωνική επικοινωνία.

Ο Αρειος Πάγος, διευρύνοντας τη νομολογία του στα ζητήματα της απάτης, δέχτηκε ότι διαπράττεται το συγκεκριμένο αδίκημα, όταν το κοινό δεν γνωρίζει ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού. Κρίσιμο στοιχείο για το ανώτατο δικαστήριο είναι το γεγονός ότι οι τηλεθεατές χρεώνονται για την αναμονή τους επί σημαντικό διάστημα, με αποτέλεσμα να υφίστανται περιουσιακή βλάβη...

Σε διαθεσιμότητα Κάκος – Μπιτσίδης!

Οι δύο διαιτητές πλήρωσαν ακριβά τα λάθη τους στις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Εργοτέλης – Ολυμπιακός για την 10η αγωνιστική της Superleague.

Αρκετά χαμηλό βαθμό πήρε ο Τάσος Κάκος από τον παρατηρητή του αγώνα στην Τούμπα, Γιώργο Μπίκα, με αποτέλεσμα να τεθεί σε διαθεσιμότητα. Ο διεθνής ρέφερι έκανε αρκετά λάθη και έγινε ο πρωταγωνιστής του αγώνα.

 Σε διαθεσιμότητα ακόμη βρίσκεται ο βοηθός του αγώνα Εργοτέλης – Ολυμπιακός, Μπιτσίδης για την λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στον Τοροσίδη στο γκολ που πέτυχε.

Η ντροπή, η γκάφα, το δώρο κι ένα τεστ…


Η ντροπή, η γκάφα, το δώρο κι ένα τεστ...
Γιάχους, γιούχες, καρατιές, μέχρι και δώρο Πατέρα σε Μαρινάκη! Και τι δεν έγινε στα... δυόμισι μεγάλα ματς του Σαββάτου! Το gazzetta.gr καυτηριάζει, σχολιάζει και κάνει πλάκα με το Top 10 γεγονότων!
Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει τη δική του μαγεία. Μπορεί να μην μπαίνουν πολλά γκολ (8 γκολ σε 4,5 αγώνες μπήκαν και πάλι χθες, με τρία under και το μοναδικό over στο 94’), μπορεί να μην θαμπώνεσαι από τα κατορθώματα μέσα στο χόρτο, όμως η ίντριγκα, τα πριν και τα μετά σε αποζημιώνουν. Διότι αν περιμένεις από τους ποδοσφαιριστές, την έκατσες τη βάρκα...

Τελειώστε τον Κάκο

Τα έκανε μαντάρα στο προηγούμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, χάλια τα πήγε και στην Τούμπα... Πόσο θα τον καλύπτετε ακόμα.;
Τραγικά πράγματα από τον διαιτητή Τάσο Κάκο, που για ακόμη μια φορά απέδειξε πόσο επικίνδυνος είναι.

Ο Κερκυραίος διαιτητής τίναξε το παιχνίδι της Τούμπας στον αέρα με τις αρρωστημένα επικίνδυνες αποφάσεις του.

Κατάφερε να αποβάλει με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα τον Κώστα Μανωλά, σε μια φάση που όσες φορές και να τη δει κάποιος, δεν θα μπορέσει να φανταστεί καν, ένα πιθανό σκεπτικό του διαιτητή

Πρωτοφανής εμπάθεια κατά του παίκτη. Εξωπραγματική απόφαση σε μια πανεύκολη φάση...

Μια βραβευμένη φωτογραφία




Ειναι μια Βραβευμένη φωτογραφία FCCT (Ένωση Ξένων Ανταποκριτων),του Graham Crouch.




"Δεν θα κατασκευαστεί ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη"

Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός επικαλούμενος αυτή τη φορά... περιβαλλοντικούς λόγους.

Οι Βούλγαροι που εδώ και μήνες έχουν ξεκινήσει ένα παιχνίδι πιέσεων για να αυξήσουν το ποσοστό κερδών τους στον αγωγό που θα μεταφέρει πετρέλαιο από την Κασπία Θάλασσα, από το λιμάνι του Μπουργκάς στην Αλεξανδρούπολη, τώρα λένε ότι βάζουν οριστικό τέλος

“Ναι (σταματά ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης)” είπε ο Μπόιτε Μπορίσοφ στη συνέντευξή του λόγω των περιβαλλοντικών κινδύνων και της απουσίας επαρκών οικονομικών οφελών. 
Πηγή

Φωτοβολταικά: πρώτη η Βοιωτία στις αιτήσεις


Τίτλο εθνικού πρωταθλητή με τις περισσότερες κατατεθειμένες αιτήσεις για φωτοβολταϊκά καταλαμβάνει η Βοιωτία, ενώ στην «αγροτική» κατηγορία τα σκήπτρα κατέχει η Αιτωλοακαρνανία, και ειδικότερα το Αγρίνιο.

Μοιραία δόση για 5χρονο αγοράκι στην Μεγάλη Βρετανία

Η αμέλεια των γιατρών οδήγησε σε θάνατο ένα πεντάχρονο αγόρι στο οποίο χορηγήθηκε θανατηφόρα δόση φαρμάκου. Το περιστατικό συνέβη στην Αγγλία και τώρα οι συγγενείς του μικρού φοβούνται πως δεν θα αποδοθεί δικαιοσύνη για το θάνατο του.

Ο Bailey Ratcliffe διαγνώσθηκε ως επιληπτικός σε ηλικία 2 ετών.

Τον περασμένο Μάιο, εισήχθη στο... νοσοκομείο μετά από συνεχείς επιληπτικές κρίσεις. Στον άτυχο μικρό, χορηγήθηκε κατά λάθος 7πλάσια δόση αντιεπιληπτικού. Η συνιστώμενη δοσολογία προέβλεπε 400 mg κι όμως στο αγόρι δόθηκαν 2820mg!!

Η κατάσταση του επιδεινώθηκε και το παιδί χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η καρδιά του όμως σταμάτησε να χτυπά και οι γιατροί προσπάθησαν μάταια να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Η μητέρα του μικρού δήλωσε εξοργισμένη στη Daily Mail: «Κατέστρεψαν τη ζωή μας. Είναι αηδιαστικό αυτό που συμβαίνει». Εκπρόσωπος του νοσοκομείου περιορίστηκε στο να δηλώσει: «Λυπούμαστε βαθύτατα για ό,τι συνέβη».
Πηγή

Λίγα λόγια για τον Κώστα Οικονόμου

Ο Κώστας Οικονόμου γεννήθηκε το 1954 στην Οιχαλία Τρικάλων. Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Γελαδάρη, πτυχιούχο φυσικής και έχουν μία κόρη τη Φωτεινή, που κάνει το διδακτορικό της στην Αστροφυσική στο University College London (UCL).
Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Εργάζεται στο Υπουργείο Εσωτερικών όπου διετέλεσε:
-Προϊστάμενος τμήματος στη Δ/νση Επιθεώρησης
-Προϊστάμενος τμήματος οικονομικής διοίκησης των ΟΤΑ
-Προϊστάμενος τμήματος φορολογίας των ΟΤΑ
-Προϊστάμενος τμήματος περιουσίας των ΟΤΑ
Εκπροσώπησε την Υπηρεσία του σε διεθνείς οργανισμούς και συνέδρια:
-Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.) - Νέα Υόρκη
-Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (Ο.Ο.Σ.Α.) - Ιταλία
-Συμβούλιο της Ευρώπης (Σ.Ε.) - Στρασβούργο
Συμμετείχε επί 20ετία στα περισσότερα συνέδρια της ΚΕΔΚΕ ως αρμόδιος για τα οικονομικά των ΟΤΑ.
Από το 1990 έως σήμερα ορίζεται πρόεδρος σε φορολογικές επιτροπές μεγάλων Δήμων της Αττικής (Δήμοι Αθηναίων, Πειραιά, Αμαρουσίου, Περιστερίου, Καλλιθέας, Χαλανδρίου κ.α
Συμμετείχε σε πολλές ομάδες εργασίας και νομοπαρασκευαστικές επιτροπές.
Έχει διδάξει, θέματα οικονομικών των ΟΤΑ σε ημερίδες, διημερίδες, συνέδρια του Υπουργείου (Αξιοποίηση δημοτικής περιουσίας - Φορολογικά ΟΤΑ - Κατάρτιση προϋπολογισμών και χρηματοδοτήσεις προς τους ΟΤΑ).
Δίδαξε σε σεμινάρια για την επιμόρφωση δημοτικών υπαλλήλων, σε όλη την Ελλάδα. Η συνδικαλιστική του δράση ξεκίνησε από τα φοιτητικά του χρόνια.
Συμμετείχε από το 1974 στο κίνημα για ακηδεμόνευτη τοπική Αυτοδιοίκηση στην Αττική.
-Ιδρυτικό μέλος Μορφωτικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Οιχαλίας.
-Ιδρυτικό μέλος της ένωσης Καταναλωτών - Η ποιότητα της ζωής (ΕΚ.ΠΟΙ.ΖΩ)
-Συνδικαλιστής φοιτητής στο οικολογικό κίνημα.
-Εθελοντής αναδασώσεων και δασοπυρόσβεσης στην Πεντέλη και Πάρνηθα.
-Συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ εργαζομένων στο Υπουργείο Εσωτερικών.
2006 - Υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Οιχαλίας με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.
2006 - 2010 Αντιπολίτευση στο Δήμο Οιχαλίας.
2010- Δήμαρχος Δήμου Φαρκαδόνας

Εξελεγη δημαρχος η συζυγος του εκλιποντος Γ. Αποστολακη


Η Έφη (Ευτυχία) Αποστολάκη, η χήρα του υποψήφιου δήμαρχου για τον δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας νίκησε την δημαρχεία στον β γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών με ποσοστό 52,9% έναντι 47,6%, που συγκέντρωσε ο έτερος υποψήφιος Τομπούλογλου – Λεωνιδόπουλος Χαράλαμπος.Η κ. Αποστολάκη είχε προταθεί ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο από τα μέλη του συνδυασμού «Νέα προοπτική» μετά τον αιφνίδιο θάνατο του συζύγου της μία μέρα μετά την νίκη του στον α γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. 
«Η αγάπη μου για τον σύζυγό μου με οδήγησε στην απόφαση να αναλάβω τα ηνία της δημοτικής του παράταξης και να είμαι εγώ επικεφαλής του συνδυασμού του και υποψήφια δήμαρχος στην δεύτερη Κυριακή, μετά τον ξαφνικό και απροσδόκητο χαμό του», είχε αναφέρει στο Star η κ. Αποστολάκη.

O "εξολοθρευτης" της 17Ν ειναι ο επομενος δημαρχος Δομοκου


Είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την εξάρθρωση της 17Ν. Ο τέως διευθυντής της αντιτρομοκρατικής και υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Στέλιος Σύρρος εξελέγη πανηγυρικά δήμαρχος Δομοκού.Κατέβηκε ως ανεξάρτητος υποψήφιος και τα ποσοστά που πήρε εκείνος και ο αντίπαλός του είναι :

Συρος Στυλιανος του Αντωνιου 56.26%
Τζιαχρηστας Δημητριος του Ιωαννη 43.74% 

Τέσσερις Aμερικανοί πρώην σωματοφύλακες του Kennedy βγάζουν βιβλίο για τη δολοφονία

ImageΑμερικανός πράκτορας που βρισκόταν στη συνοδεία του αμερικανού προέδρου John F. Kennedy την ημέρα της δολοφονίας του στις 22 Νοεμβρίου του 1963 μίλησε για πρώτη φορά για τη στιγμή που ο πρώην αμερικανός πρόεδρος κτυπήθηκε από τις σφαίρες του –«επίσημου»- δολοφόνου του Lee Harvey Oswald. Ο Clint Hill μιλώντας για εκείνες τις στιγμές, είπε πως είδε τον Kennedy να καταρρέει στο πίσω κάθισμα της λιμουζίνας που το μετέφερε στο Ντάλας, και τη σύζυγό του μέσα στα αίματα να τον κρατά στα χέρια της.
Το μόνο που αποκάλυψε ο πρώην πράκτορας, και που θα μπορούσε να είναι μια ένδειξη για την φερόμενη συνωμοσία της δολοφονίας, είναι πως άκουσε την πρώτη κυρία Jacqui Kennedy να απευθύνεται στον ετοιμοθάνατο Kennedy και να λεει «Jack, τι έκαναν;, τι έκαναν;». (Oh, Jack, what have they done? What have they done?)...

Βγήκε δήμαρχος ο Γκλέτσος, όχι όμως και ο Χάρρυ Κλυνν

Ο Απόστολος Γκλέτσος λέει για τα καλά αντίο στο σανίδι και την τηλεόραση, τουλάχιστον ως ηθοποιός. Από αύριο τον περιμένουν αυξημένες υποχρεώσεις, καθώς αναλαμβάνει τη δημαρχία Στυλίδας. Αντίθετα ο συνάδελφός του Χάρρυ Κλυνν δεν τα κατάφερε να εκλεγεί στην Καλαμαριά αφού ο συνυποψήφιός του Μπακογλίδης Θεοδοσιος εξελέγη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.
protothema

Απάντηση αναγνώστη στον Πρόεδρο απο τον καναπέ του μέσω tromaktikou

"Εύχομαι τα πράγματα να πάνε καλά για την Ελλάδα. Θέλω όμως να κάνω μία παρατήρηση. Ότι η Δημοκρατία στη χώρα κατακτήθηκε με αγώνες και μάλιστα σκληρούς και με μεγάλη λαϊκή συμμετοχή. Η δημοκρατία σήμερα θέλει αγώνες. Δεν μπορείς να κάθεσαι στον καναπέ σου και να μιλάς για δημοκρατικούς αγώνες και πρόοδο της πατρίδας"

Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας
Παρακαλούμε Κύριε Πρόεδρε όπως και όλοι οι πολιτικοί αυτού του τόπου να καταλάβετε αλλά και να ομολογήσετε ενώπιον του λαού ότι για την σημερινή απαξιωτική κατάσταση...

Ο Μπραντ Πιτ θέλει να γυρίσει ταινία για τους 33 μεταλλωρύχους

Η εταιρεία παραγωγής του αμερικανού ηθοποιού Μπραντ Πιτ θέλει να γυρίσει μία ταινία με θέμα τη διάσωση των 33 χιλιανών μεταλλωρύχων, που πέρασαν περισσότερους από δύο μήνες 700 μέτρα κάτω από τη γη, όπως ανακοίνωσε ο δικηγόρος των διασωθέντων, πολλοί από τους οποίους αναμένεται να παίξουν στην ταινία τον εαυτό τους.

Η "Plan B Entertainment", η εταιρεία παραγωγής του Μπραντ Πιτ.....
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan