Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Ο Περιπτεράς

http://2.bp.blogspot.com/_GZTHSnCeB78/RbOyNq-CT5I/AAAAAAAAAAM/ZizhyxSJVG0/s1600/Peripteras.jpg

Ελληνικός «εμφύλιος» στο φάιναλ φορ του Βερολίνου


Μετά το Τελ Αβίβ και την Σαραγόσα ελληνικός «εμφύλιος» θα υπάρξει και στο Βερολίνο, καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πήραν σήμερα την πολυπόθητη πρόκριση για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη, πραγματοποιώντας παλικαρίσια εμφάνιση κατάφερε να «αλώσει» την έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, της οποίας επικράτησε με 78-75 και με 3-1 νίκες πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του θεσμού.
Την πρόκριση για το φάιναλ φορ του Βερολίνου όμως, εκτός των «ερυθρολεύκων», πήρε και η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η οποία νίκησε- για δεύτερη φορά- στην έδρα της Σιένα με 91-84 (3-1 νίκες) και έτσι θα δώσει κι αυτή το «παρών» στο Βερολίνο.
Στον άλλο αγώνα της ημέρας η Μπαρτσελόνα «απέδρασε» με το… ρoζ φύλλο αγώνα από την έδρα της Ταού Κεράμικα, της οποίας επιβλήθηκε με 84-63 και ισοφάρισε σε 2-2, με αποτέλεσμα η πρόκριση να κριθεί στον πέμπτο αγώνα της σειράς που θα γίνει στο… άντρο των «μπλαουγκράνα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους «4» της Ευρωλίγκα, μετά τις τρεις νίκες που πέτυχε κόντρα στην Παρτιζάν Βελιγραδίου.

proitos

Καταγραφή των IP ζήτησε η Nova από την Forthnet



Η NOVA ζήτηση από την FORTHNET, σύμφωνα με το περιοδικό Digital Satellite TV, το οποίο ασχολείτε με θέματα δορυφορικής τηλεόρασης, να καταγράψει τις IP των συνδρομητών της, για να εντωπίσει αυτούς που μοιράζουν κλειδιά καρτών του πακέτου ΝΟVA.
Έχει επίσης κάνει και αίτηση, για να μπορέσει να πάρει αντίστοιχα στοιχεία και από τους υπόλοιπους παρόχους internet.
Για όσους δεν το γνωρίζουν, στην FORTHNET ανήκει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της NOVA.

psaxtiria

Συλληψεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Βόλο, Ηράκλειο και Ρόδο, ύστερα από μήνυση που υπέβαλε η εταιρία «Multichoice Hellas» για υποκλοπές

Επτά άτομα συνελήφθησαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Βόλο, Ηράκλειο και Ρόδο, ύστερα από μήνυση κατ’ αγνώστων, που υπέβαλε η εταιρία «Multichoice Hellas» για υποκλοπή κωδικών της και παράνομη διακίνηση του τηλεοπτικού της υλικού, μέσω διαδικτύου.

Οι συλληφθέντες σε συντονισμένη επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος- χρησιμοποιώντας ειδικές συσκευές, υπέκλεπταν, αποκρυπτογραφούσαν και διένειμαν οργανωμένα σε άλλους χρήστες του Ιντερνέτ, που διέθεταν τις ίδιες συσκευές, το τηλεοπτικό συνδρομητικό σήμα του μπουκέτου καναλιών της NOVA.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έρευνα προέκυψε ότι τα κλειδιά αποκωδικοποίησης του σήματος της NOVA μοιράζονταν 511 παράνομοι συνδρομητές, ενώ σε έκθεση της εταιρίας, που επισυνάπτεται στη μήνυση, εκτιμάται ότι από την υπόθεση, το ελληνικό Δημόσιο, για το διάστημα 2008-09, έχασε 30.520.000 ευρώ.
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan