Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Στις Αγάπες που δεν τελειώνουν...



Μια φορά κι έναν καιρό σε χώρα μαγική
ζούσε η αγάπη δυο παιδιών δυνατή και τρυφερή

Ο έρωτάς τους είχε αρχίσει από μια ματι
ά
είχε γίνει, όπως δεν φανταστήκατε ποτέ ξανά.

Αυτός της έδειχνε πως τη θέλει πολύ
αυτή δεν ήξερε τι θέλει και γιατί.

Καθώς περνούσε ο καιρός και γίνονταν πολλά
κατάλαβε ότι τον αγαπούσε τρελά.

Μια μέρα όμως όλα αλλάξαν ξαφνικά
και η μεγάλη τους αγάπη... έκανε φτερά.

Το ήξεραν καλά πως φταίγανε κι οι δυο
όμως κανείς δεν έκανε το παραμικρό.

Αυτός όμως συνέχιζε να τη σκέφτεται πολύ
μα αυτή έλεγε πως... "έσπασε το γυαλί"।

Τελικά κατάλαβαν πως χωριστά δεν ζούνε
είναι αυτό που λένε... "μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε".

Έτσι, βάλαν πλώρη για όνειρα μεγαλύτερα
και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!




Η Τζούλια μετάνιωσε για το πορνό .... και έδιωξε τον Ρέβη!

Ποιος παγίδευσε την Τζούλια ...Της είχε υποσχεθεί καριέρα Πάρις Χίλτον μετά το πορνό, αλλά τρώει πόρτα ακόμα και στις επαρχιακές κλαμποταβέρνες! Ο "Μάνατζερ" Ρέβης είναι παρελθόν για την απόλυτη πορνοστάρ ...( Πάλι καλά να λέτε του έμεινε η Ντούβλη") Δείτε το θέμα...

H φοράδα (έχει και ηθικό δίδαγμα)

Μια γυναίκα οδηγεί σε ένα δρόμο… Την ίδια ώρα, ένας άνδρας οδηγεί αντίθετα, στον ίδιο δρόμο.

Όταν περνάνε ο ένας τον άλλον ο άντρας φωνάζει:

- Φοράδα!!!

Αμέσως η γυναίκα απαντά:

- Μαλάκαααα!!!

Η γυναίκα γελά αυτάρεσκα γιατί απάντησε δεόντως και γρήγορα….

και παίρνει τη στροφή του δρόμου με μεγάλη ταχύτητα…
και να το αποτέλεσμα...



Ηθικό δίδαγμα:

«Οι γυναίκες ποτέ δεν καταλαβαίνουν αυτά που τους λένε οι άντρες»

ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΠΑΟΛΑ ...

http://1.bp.blogspot.com/_D53sGw7ndSY/TJ6cBKNxRUI/AAAAAAAAKCU/oEZalCQWEyQ/s1600/IMG_0636.JPG

The first time ever I saw your face



The first time ever I saw your face, I thought the sun rose in your eyes.
And the moon and stars were the gifts you gave,
To the dark and the endless sky, my love.
And the first time ever I kissed your mouth,
I felt the earth move through my hands.

And the first time ever I lay with you,
I felt your heart so close to mine.
And I know our joy would fill the earth,
And last till the end of time, my love




The first time ever I saw your face...





Σμαράγδι γίγας


Έξι άνθρωποι στη Βραζιλία, διεκδικούν το σμαράγδι "Μπάια" και τη λύση τελικά θα δώσει η δικαιοσύνη. Κανείς δεν υποχωρεί καθώς το σμαράγδι ζυγίζει 380 κιλά και αξίζει περίπου 370 εκατομμύρια δολάρια!

Σε δημοπρασία το μαστίγιο ιππασίας της Σίσι


Ένα μαστίγιο ιππασίας της πρώην αυτοκράτειρας της Αυστρίας Σίσι, το οποίο ανακαλύφθηκε στη σοφίτα ενός αρχοντικού στην Ιρλανδία, πρόκειται να αποτελέσει την κορωνίδα αντικειμένων που θα δημοπρατηθούν τον ερχόμενο μήνα, μεταδίδει το πρακτορείο Press Association.

Το μαστίγιο, που βρέθηκε σε μία θήκη από μαόνι, διακοσμημένη με τον αψβουργικό θυρεό, είχε χρησιμοποιηθεί από τη Σίσι στη διάρκεια κυνηγιού στην Ιρλανδία προ 130 ετών, προσθέτει το πρακτορείο.


Αδυνατίστε...μασώντας μαστίχα μετά το γεύμα! Δείτε πως...

Βρετανοί ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Γλασκόβης εξέτασαν κατά πόσο το μάσημα μαστίχας μπορεί να επηρεάσει το αίσθημα της πείνας και του κορεσμού και κατ’ επέκταση βραχυπρόθεσμα την πρόσληψη ενέργειας.
60 υγιείς ενήλικες με φυσιολογικό βάρος συμμετείχαν στην μελέτη, στην οποία εξετάστηκε αν το μάσημα τσίχλας μετά το μεσημεριανό γεύμα μπορεί να επηρεάσει την κατανάλωση φαγητού στο επόμενο γεύμα ή κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας.....

14χρονος ήθελε να αυτοκτονήσει επειδή πίστευε πως έχασε λεφτά στο internet

Είχε φτιάξει μια εικονική ζωή, σε μία εικονική πραγματικότητα μέσω ενός διαδικτυακού παιχνιδιού. Σε μία νυχτερινή έξοδο της εικονικής του ζωής πήγε σε καζίνο παίζοντας εκεί μαζί με άλλες εικονικές προσωπικότητες. Ο 14χρονος που δεν είχε καταλάβει τους κανόνες του παιχνιδιού, έχασε 17.000 ευρώ. Το παιδί όμως ήταν τόσο εθισμένο με το παιχνίδι που πίστεψε οτι τα χρήματα που είχε χάσει στην εικονική πραγματικότητα, τα είχε χάσει στα αλήθεια. Ετσι, έφυγε απο το σπίτι του αφήνοντας δύο χειρόγραφα σημειώματα προς τους γονείς του, εξηγώντας τους λόγους της φυγής του. Τους έγραφε επίσης οτι εκείνος δεν μπορούσε να αποπληρώσει το χρέος του και έδινε οδηγίες στους γονείς του πώς να το κάνουν γιατί εκείνος είναι ανίκανος ενώ εξέφραζε ανοικτά την επιθυμία του να αυτοκτονήσει για αυτό το χρέος.

Οι γονείς...

Πώς να ξεχωρίζετε τον ψεύτη!


Είδαμε ένα ενδιαφέρον βίντεο (το οποίο μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση ) με τίτλο «5 τρόπους να τσακώσετε έναν ψεύτη». Περιμέναμε να δούμε 5 τρόπους να αντιλαμβάνεσαι ότι ο άλλος σου λέει ψέματα, αλλά αν και οι συμβουλές του ψυχολόγου στο βίντεο ήταν ενδιαφέρουσες, δεν αποτελούσαν επακριβώς «συνταγή» για έναν πρόχειρο ανιχνευτή ψεύδους. Εκείνο, πάντως, που ξέρουμε από παλαιότερα ρεπορτάζ του Vita είναι ότι ο ψεύτης ή η ψεύτρα κοιτάζει συνήθως αριστερά όταν ετοιμάζεται να πει ένα ψέμα, επειδή η αλήθεια είναι μια σχετικά εύκολη διανοητική εργασία (μιλάς για κάτι που πραγματικά συνέβη), ενώ το ψέμα απαιτεί πιο περίπλοκη διανοητική επεξεργασία και το μάτι ενστικτωδώς περιπλανιέται στα αριστερά. Στα αριστερά περιπλανιέται όμως και γενικά όταν κάποιος χρησιμοποιεί τη φαντασία του, οπότε ούτε αυτό το tip είναι απόλυτα σίγουρο. Κάτι άλλο που μπορεί να προδώσει ένα ψέμα είναι ότι ο άνθρωπος που το λέει ενστικτωδώς πιάνει ή αγγίζει φευγαλέα τη μύτη ή το στόμα του (κατάλοιπο της παιδικής τάσης να σκεπάζουμε το στόμα όταν λέμε κάτι κακό).

Στο βίντεο, πάντως, από το οποίο πήραμε αφορμή να βρούμε tips για να τσακώνουμε ψεύτες, ο ψυχολόγος αναφέρει τα εξής:

Σύντομο ερυθρόλευκο ανέκδοτο...


Ρεκορ Γκίνες: Χτυπήθηκε επτά φορές από κεραυνό..

Στις 28 Σεπτεμβρίου 1983, Ο Ρόι Σάλιβαν, 71 ετών, αυτοπυροβολήθηκε τερματίζοντας τη ζωή του.


Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, ο Σάλιβαν εργαζόταν σαν επιστάτης στο εθνικό πάρκο της Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Θεωρήθηκε ότι η αυτοκτονία του οφειλόταν σε ερωτική απογοήτευση, όμως ο Σάλιβαν είχε ακόμα ένα λόγο για να νιώθει θλιμμένος και άτυχος:

Ταξιδεύετε αεροπορικώς; Γνωρίζετε τα Δικαιώματά σας;


Κάθε χρόνο, εκατομμύρια Ευρωπαίοι επιβάτες βρίσκονται αντιμέτωποι με διάφορες δυσάρεστες εκπλήξεις σε αεροδρόμια της Ε.Ε., όπως η υπερκράτηση θέσεων, καθυστέρηση ή ακύρωση πτήσεων, απώλεια ή καθυστέρηση παραλαβής των αποσκευών τους. Δεδομένα που αναμφίβολα προκαλούν στους επιβάτες μεγάλη αναστάτωση και απώλεια χρόνου.

Αν ήταν η ζήλια ψώρα...


Τι κοιτάει με αυτό το σκεπτικό βλέμμα η παχουλή κοπέλα της φωτογραφίας;
Και γιατί έχει αυτό το βλέμμα;
1) Κοιτάει μια μια διαφήμιση εταιρίας αδυνατίσματος και το σκέφτεται σοβαρά
2) Κοιτάει έναν μπουφέ και σκέφτεται αν θα έχει μείνει τίποτα μέχρι να έρθει η σειρά της
3) Είναι δίπλα στην πισίνα και σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση να βουτήξει με το στυλ "μπόμπα'....

Η σχέση του Γιώργου με τον γυμναστή του

Είναι γνωστή η σχέση του πρωθυπουργού με τη γυμναστική. Το ποδήλατό του, άλλωστε, έχει παρελάσει αμέτρητες φορές μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό. Όπως το ποδήλατό του, έτσι έχει και τον γυμναστή του κορόνα στο κεφάλι του.

Φήμες, λοιπόν, θέλουν τον γυμναστή να έχει ανέβει μία εβδομάδα πριν από τον πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη, πάντα για τη Δ.Ε.Θ , προκειμένου να βρει τα ασφαλή μονοπάτια για το καθημερινό του τζόκιν αλλά και κατάλληλους χώρους για την άσκησή του. Πάρτε παράδειγμα από τον πρωθυπουργό και... αρχίστε να τρέχετε.

Πηγή

Δέκα ομοιότητες αντρών και υπολογιστών

1. Έχουν αποθηκεύσει πολλά δεδομένα αλλά ακόμα έχουν χωρητικότητα και για άλλα,
2. Ένα πιο εξελιγμένο μοντέλο βρίσκεται πάντα στην επόμενη γωνία,
3. Δείχνουν ωραίοι και καθαροί μέχρι να τους μεταφέρεις σπίτι,
4. Καλό είναι να κρατάς backup,
5. Θα κάνουν ότι τους ζητήσεις αρκεί να βρεις τα σωστά κουμπιά,
6. Μπορείς να παίξεις πολλά παιχνίδια,
7. Για να τραβήξεις την προσοχή τους πρέπει να τους ανάψεις,
8. Τα φώτα είναι ανοιχτά, αλλά κανείς δεν είναι στο σπίτι,
9. Αν τους δώσεις πολύ ισχύ τους έκαψες,
10. Το μέγεθος μετράει.
mauripena.blog

Το διακύβευμα των εκλογών

Είναι εξαιρετικά εύστοχη η παρατήρηση αρκετών αρθρογράφων ότι το διακύβευμα των Αυτοδιοικητικών εκλογών δεν έχει να κάνει με την κεντρική πολιτική στρατηγική, εν προκειμένω κυρίως με το Μνημόνιο, αλλά με την καθαριότητα των πόλεων, την αποκομιδή των σκουπιδιών, τη σχέση των υπηρεσιών με τον πολίτη και γενικά τη λειτουργία, ακριβώς, των αυτοδιοικητικών οργάνων.

Βέβαια, αν και αυτό σίγουρα ισχύει για τους δήμους, σε επίπεδο δευτέρου βαθμού, ακόμα και με τις παλιές Νομαρχίες και πολύ περισσότερο με τις διευρυμένες Περιφέρειες, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι χρήσιμο για την εξαγωγή συμπερασμάτων και για την κεντρική πολιτική σκηνή. Πάντως η εμπειρία παλαιότερων αναμετρήσεων δείχνει ότι το αποτέλεσμα των τοπικών εκλογών μάλλον απηχεί την τρέχουσα πολιτική συγκυρία, παρά προμηνύει μεταβολή του γενικού σκηνικού, ειδικά φέτος, έναν μόλις χρόνο μετά τις βουλευτικές εκλογές.....

Μία εικόνα 1000 λέξεις.....

Θα έδινα τη ζωή μου για τη θέση του ομοσπονδιακού


Ο Ντιέγκο Μαραντόνα εξέφρασε για μία ακόμη φορά την ακράδαντη επιθυμία του να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της Αργεντινής.

Ο παλαίμαχος σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ξεσπάθωσε κατά των Μπιλάρδο, Γκροντόνα και Μπατίστα σημειώνοντας:

Οι καπνιστές... ξανάρχονται

Λιγότερο από ένα μήνα μετά την ολική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους και ήδη η κυβέρνηση έχει αρχίσει να εξετάζει την άρση της καπνοαπαγόρευσης!
Οι αντιδράσεις που επέβαλε το μέτρο της ολικής απαγόρευσης του καπνίσματος που τέθηκε σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου δεν έχουν κοπάσει και η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει αρχίσει να σταθμίζει τα δεδομένα. Και δεν αποκλείεται να βάλει νερό στο κρασί της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Veto, από την ημέρα που την ανέλαβε καθήκοντα στο υπουργείο Υγείας ο Ανδρέας Λοβέρδος έχουν ξεκινήσει διαδοχικές συσκέψεις με παράγοντες της αγοράς. Οι οποίοι έχουν διαπιστώσει πρόβλημα στη λειτουργία της αγοράς και κυρίως των εστιατορίων και των νυχτερινών κέντρων που πλήττονται ιδιαίτερα από την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου......

Πίνω και μεθώ…

Και ρίχνουμε και καμία

Τύφλα στο μεθύσι πήγε να αναλάβει υπηρεσία αστυνομικός στο Α.Τ Δράμας. Ο συνάδελφος του, τον οποίο θα αντικαθιστούσε ο 31χρονος τον επέπληξε με αποτέλεσμα να έρθουν και οι δύο στα χέρια και να μετατρέψουν το τμήμα σε ρινγκ. Και οι δύο τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

"Και Louis Vuitton έχω..."

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ SECOND HAND

Τσάντες Louis Vuitton, Channel, Burberry και Armani, παπούτσια Louboutin και Marc Jacobs, αλλά και ρούχα Chloe και Diane Von Furstenberg μπορεί να βρει κανείς σε πολύ χαμηλές τιμές στα καταστήματα second hand που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην αγορά.

Η τρέλα με τα vintage, όπως τα χαρακτηρίζουν οι ψαγμένοι, έρχεται από το εξωτερικό, όπου αρκετός κόσμος πουλά τα προσωπικά του αντικείμενα που δεν χρειάζεται. Για τους ίδιους λόγους πολλοί Ελληνες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης βρήκαν τρόπους να γλιτώσουν πολλά χρήματα.

Τα περισσότερα είδη ένδυσης και υπόδησης που υπάρχουν στα second hand μαγαζιά είναι τόσο καλοδιατηρημένα, που δείχνουν σαν καινούργια: «Ολα τα προϊόντα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή μέσα στο μαγαζί είναι επώνυμα» αναφέρει στην «Espresso της Κυριακής» η Mandica Iljic, η οποία εδώ και τρία χρόνια έχει το δικό της κατάστημα στο Κολωνάκι.....

Δύο γυναίκες επιβεβαιώνουν ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ απάτησε τη Βικτόρια

Πριν από λίγες μέρες, μια ιερόδουλη είχε αποκαλύψει πως, το 2007, είχε συνευρεθεί με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Τώρα, το γεγονός έρχονται να επιβεβαιώσουν άλλα δύο άτομα... Μία δεύτερη γυναίκα, η οποία δηλώνει ιερόδουλη και δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομά της, δήλωσε πως ήταν και εκείνη μαζί με την Ίρμα Νίτσι και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στο ξενοδοχείο. «Υποτίθεται πως θα κάναμε σεξ με την Ίρμα αλλά εγώ ήμουν πολύ νευρική. Πάντα είμαι νευρική με κάτι τέτοια και γι’ αυτό ανέλαβε η Ίρμα». Η ιερόδουλη συνέχισε λέγοντας...

Πάει για φιάσκο η ιστορία…

Χωρίς συλλήψεις ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της αστυνομικής έρευνας για το μεγάλο κύκλωμα με συμμετοχή δικηγόρων, συμβολαιογράφων, εφοριακών, δικαστών και παλαιών «γνώριμων» των αρχών από το προηγούμενο παραδικαστικό.

Είναι πάντως απορίας άξιον πως μια επιχείρηση που έχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο, στην οποία συμμετείχαν...

Στην τέταρτη νίκη του και στη δεύτερη διαδοχική έφτασε ο Φερνάντο Αλόνσο στο βραδινό γκραν πρι της Σιγκαπούρη

Στην τέταρτη νίκη του και στη δεύτερη διαδοχική έφτασε ο Φερνάντο Αλόνσο στο βραδινό γκραν πρι της Σιγκαπούρης. Στη δεύτερη θέση πλασαρίστηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Μαρκ Γουέμπερ. Μεγάλος άτυχος ο Χάμιλτον.

Κάνοντας μια εντυπωσιακή εκκίνηση ο Φερνάντο Αλόνσο διατήρησε τη θέση του, δείχνοντας από νωρίς τις προσθέσεις του. Ο Ισπανός κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Σεμπάστιαν Φέτελ, απαντώντας με γρήγορους γύρους στις απειλές του Γερμανού.....

Σοκαριστικές φωτογραφίες στα τσιγάρα


Την πρόταση να καλύπτουν τα πακέτα των τσιγάρων, σοκαριστικές φωτογραφίες με θέμα τις συνέπειες του καπνίσματος, υπέβαλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η ιδέα αυτή συζητήθηκε ήδη στο πλαίσιο δημόσιας διαβούλευσης στις Βρυξέλλες εν όψει μιας αναθεώρησης της νομοθεσίας για τα προϊόντα καπνού, η οποία θα ισχύσει από το 2012.

Αν τελικά γίνει αποδεκτή

Στάσεις εργασίας στον ΟΣΕ

Αύριο και μεθαύριο

Για αύριο και μεθαύριο -την Τρίτη- έχουν προγραμματιστεί τρεις 3ωρες στάσεις εργασίας 6 με 9 το πρωί, 2 το μεσημέρι με 5 το απόγευμα και 9 με 12 το βράδυ. Την Τετάρτη η στάση εργασίας είναι 5ωρη από τις 12 το μεσημέρι.

Κατά τη διάρκεια των στάσεων εργασίας δεν θα κινηθούν...

Mιά τουαλέτα... για τους παίκτες του Big Brother

Ετοιμάζεται πυρετωδώς το σπίτι του "Big Brother"...Κι αν θυμάστε την χλιδή των προηγούμενων σπιτιών μάλλον φέτος θα απογοητευτείτε. Η οικονομική κρίση κτύπησε και το ριάλιτι;
Στο σπίτι του "Big Brother" οι παίκτες προβλέπεται να μαλλιοτραβηχτούν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο αφού θα υπάρχει μόνο μια τουαλέτα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες μας. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι έχει να γίνει ιδιαίτερα το πρωί! Γιατί έγινε αυτό; Σίγουρα όχι για μέτρα λιτότητας αλλά προφανώς για λόγους τηλεθέασης. Για να δούμε!


Πηγή

Δέκα χρόνια από τη βύθιση του Express Samina και το χαμό 82 ανθρώπων

Στη μνήμη 80 δολοφονημένων ανθρώπων από το εφοπληστρικό κεφάλαιο και το κράτος του. Υπουργός Ναυτιλίας τότε, ο από σήμερα υπουργός προστασίας του προστάτη, Χρίστος Παπουτσής.
26 Σεπτεμβρίου 2000, ώρα: 22:15, νήσος Πάρος. Το Ε/Γ-Ο/Γ Εξπρές Σάμινα της εταιρείας Minoan Flying Dolphins παρεκκλίνει της καθορισμένης πορείας του και προσκρούει στο σύμπλεγμα βραχονησίδων Πόρτες, δύο ναυτικά μίλια ανοιχτά της Πάρου. Στο θάλαμο επιχειρήσεων του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας (ΥΕΝ) το περιστατικό αρχικά δεν εμπνέει ανησυχία. Ωστόσο, οι επιβαίνοντες επικοινωνούν με τηλεοπτικούς σταθμούς και δίνουν την πραγματική διάσταση του συμβάντος. Το Σάμινα βυθίζεται!”

4 Τα βασικα μαθηματα πανελληνιων και ορισμενα επιλογης απο το 2014

Σε τέσσερα βασικά μαθήματα και σε ορισμένα επιλογής θα προετοιμάζονται οι μαθητές της Β' και Γ' Λυκείου από το μεθεπόμενο έτος για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ενόψει των αλλαγών στο Λύκειο που ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας, με επόμενο στόχο την αλλαγή του εξεταστικού συστήματος το 2013-2014.

'Ήδη, όμως, οι αλλαγές δρομολογούνται από φέτος. Οι υποψήφιοι των επόμενων πανελλαδικών εξετάσεων

Μεταλλαγμένοι σολομοί κολυμπούν προς το πιάτο μας!

Θα είναι ίσως η πρώτη φορά που γενετικά τροποποιημένα ζώα θα μας σερβίρονται αυτούσια με την έγκριση της πολιτείας.
Η αρχή φαίνεται πως θα γίνει με ψάρια, αν τελικώς η FDΑ των ΗΠΑ επικυρώσει την πρώτη της θετική εκτίμηση ότι «δεν συντρέχουν λόγοι ασφαλείας»Σε μια τοποθεσία που τηρείται μυστικό το πού βρίσκεται, κάπου στα υψίπεδα του Παναμά, 68 δεξαμενές φυλάσσονται πίσω από μια πόρτα που ανοίγει με κωδικό ασφαλείας. Τα παράθυρα του ισογείου του κτιρίου είναι

Καταβρόχθισε 54 χοτ ντογκ μέσα σε δέκα λεπτά!

Ένας 26χρονος καταβρόχθισε 54 χοτ ντονγκ μέσα σε δέκα λεπτά για να κερδίσει σε έναν δημοφιλή, ετήσιο διαγωνισμό και να γυρίσει σπίτι του με την..."κίτρινη ζώνη της μουστάρδας", σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Daily News.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχής χρονιά που ο Τζόι "Σαγόνας" Τσέστνατ από την Καλιφόρνια κερδίζει στον Διάσημο Διαγωνισμό Κατανάλωσης Χοτ Ντογκ Nathan's.

Ο δεύτερος νικητής τερμάτισε

Η ιστορία του τόπου μας: Ημέρα μνήμης στην Βασιλική Τρικάλων που τίμησε τους 24 δολοφονημένους κατοίκους

Η εν ψυχρώ δολοφονία 24 κατοίκων της Βασιλικής (23 ανδρών και μιας γυναίκας) από του Ναζιστές στα 24 Σεπτεμβρίου 1944, αναδείχθηκε σήμερα στην Πλατεία Κλαυθμώνος του χωριού.

Μια πλατεία που πήρε το 1978 αυτή την ονομασία, για να θυμίζει τον πόνο, την θλίψη και το μοιρολόι που επί μέρες υπήρχε στο σημείο, από συγγενείς των δολοφονηθέντων......

Ένα κινητό-’θαλάσσιο κέλυφος’, προβολέας…

Ένα τηλέφωνο του μέλλοντος με ονομασία “SeaBird” που φαντάστηκε ο σχεδιαστής Billy May। Ιδιαίτερα seaworld σχεδίαση με ενσωματωμένους δύο μικροσκοπικούς βιντεοπροβολείς – pico-projecteurs, και δυνατότητα φόρτισης χωρίς καλώδιο. Από τη μια προβάλλεται η εικόνα σε μια τεράστια οθόνη και από την άλλη ‘εμφανίζεται ένα virtual πληκτρολόγιo Nice αν και θέλει αρκετό χρόνο ακόμη μέχρι να υπάρχει αρκετή φωτεινότητα στις LED μονάδες των mini βιντεοπροβολέων….



Πηγή

Ο πτωχός συνταξιούχος που ψωνίζει στου Hermès


Λιτό βίο κατά τα πρότυπα του σπαρτιάτικου τρόπου ζωής φαίνεται ότι διάγει ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ κ. Ακης Τσοχατζόπουλος, βάσει του τελευταίου «πόθεν έσχες» που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων....

Iker Casillas: Κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης

(Ο άσσος της “βασίλισσας” εντυπωσίασε με την εμφάνισή του!)

Σε εκδήλωση που έγινε στη Μαδρίτη ο τερματοφύλακας της Real, Iker Casillas παρουσίασε το νέο προϊόν γνωστής εταιρείας ηλεκτρονικών ειδών. Ο άσσος της “βασίλισσας” ντυμένος με ένα μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο χάρισε το πιο γλυκό χαμόγελό του στο φωτογραφικό φακό, ενώ παράλληλα εντυπωσίασε με την εμφάνισή του. Άλλωστε είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας, που αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να κάνει άνετα καριέρα μοντέλου και η εταιρεία δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο πρόσωπο για να λανσάρει το προϊόν της.

Πηγή

Σούπερ Πατέντα Νο 10

Σε έναν μήνα πωλήθηκαν 1 εκατ. αυτοκίνητα...

(...στην Κίνα!)

Την ώρα που στην Ευρώπη παρουσιάζεται μείωση στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων, στην Κίνα οι ταξινομήσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο μήνας Αύγουστος, κατά τον οποίο πωλήθηκαν συνολικά 1.020.000 νέα οχήματα.

Το νούμερο αυτό ήταν κατά 18,2% αυξημένο σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο και οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στα μέτρα και στις κρατικές ενισχύσεις που δόθηκαν για αυτοκίνητα φιλικά στο περιβάλλον.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεκάδες χιλιάδες από τους νέους αυτούς αγοραστές δεν είχαν ποτέ πριν αυτοκίνητο, γεγονός που σημαίνει πως το ποσοστό θα ανέβει αισθητά, όχι μόνο τους επόμενους μήνες αλλά και τα επόμενα χρόνια.

Πηγή

Πατέντα Νο 9

Ταξίδι για λίγους

Το πρώτο τρένο που μετά από σχεδόν ένα αιώνα διέσχισε τη Ρωσία με προορισμό τη Γαλλία, έφτασε στη Νίκαια μετά από ταξίδι 52 ωρών. Εκπληκτική διαδρομή, αλλά και "τσουχτερά" εισιτήρια.

Στη Νίκαια της Γαλλίας, αγαπημένο προορισμό των Ρώσων. Έφτασε χθες μετά από σχεδόν 52 ώρες ταξίδι το νέο υπερπολυτελές τρένο που εγκαινίασε το δρομολόγιο Μόσχα-Νίκαια.
Είναι το πρώτο τρένο μετά από σχεδόν 100 χρόνια...

Γιατί η Μegan Fox φωτογραφίζεται συνέχεια με τη γλώσσα έξω;


Η διάσημη ηθοποιός Megan Fox από ότι φαίνεται τρελαίνεται να παίζει με τη γλώσσα της... Στις περισσότερες φωτογραφήσεις της, βγάζει με αισθησιακό τρόπο τη γλώσσα της έξω. Eίναι κάτι που το κάνει συνέχεια... όχι μόνο όταν την φωτογραφίζουν αλλά και όταν σβήνουν τα φώτα. Μάλλον το θεωρεί σέξι, αλλά μάλλον το έχει παρακάνει...

Δες τις φωτογραφίες και πες μας την άποψη σου... γιατί δεν ''βάζει γλώσσα μέσα της'' ;

H πολιτικός στον άλλο κόσμο ( Ανέκδοτο )

Μια μέρα σκοτώθηκε μια γυναίκα που ήταν μεγάλη πολιτικός και μεγαλοστέλεχος στο κόμμα της, με υπουργεία και πολλές περγαμηνές. Όταν έφτασε στον άλλο κόσμο, την υποδέχτηκε ο Άγιος Πέτρος και της λέει:

- Που θα ήθελες να περάσεις την αιωνιότητα σου, στην Κόλαση ή στον Παράδεισο;
Εκείνη το σκέφτεται λίγο και λέει:
- Δεν είμαι σίγουρη.
- Τότε, λέει ο Άγιος Πέτρος, θα κάνουμε το εξής, θα περάσεις 24 ώρες στην Κόλαση και 24 ώρες στον Παράδεισο και μετά αποφασίζεις.

Η πολιτικός συμφωνεί. Πάνε λοιπόν, στην Κόλαση. Εκεί η πολιτικός βλέπει όλους τους πολιτικούς φίλους της που είχαν πεθάνει να παίζουν γκολφ, να ποντάρουν στο καζίνο, να πίνουν σαμπάνια, να φλερτάρουν με ωραίους άντρες και πανέμορφες γυναίκες και γενικά να...

Πατέντα Νο 8

Ποιος είναι ο Αλεξ Ρόντος κ. Παπανδρέου;




alex_rodosΤόση  μεγάλη αδυναμία και εμπιστοσύνη έχετε στον Αλεξ Ρόντος κ. Πρωθυπουργέ; Τι υπηρεσίες έχει προσφέρει σ’ εσάς προσωπικά  και στον τόπο ούτως ώστε να τον θεωρείτε σημαντικότατη προσωπικότητα και να τον βάζετε πάνω από τον Υπουργό Εξωτερικών και να του αναθέτετε αποστολές;  Από πού αντλεί την δύναμή του αυτός ο κύριος και με ποιους έχει «κονέ» για να σας είναι τόσο απαραίτητος; Δεν γνωρίζετε, δεν γίνεται να μην γνωρίζετε, γιατί όταν ήσαστε Υπουργός Εξωτερικών επί Κυβερνήσεως Σημίτη τον είχατε εντάξει στον μηχανισμό του Υπουργείου ως Πρέσβη εκ Προσωπικοτήτων.
Αυτός ο κύριος δεν εγκαταστάθηκε στο Βελιγράδι σε ξενοδοχείο – τότε – και διηύθυνε τις κινητοποιήσεις της αντιπολίτευσης μέσα από τις οποίες ανετράπη ο Μιλόσεβιτς; Αυτόν τον άνθρωπο δεν έδειξε ο Φρίντμαν, υπεύθυνος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για θέματα Νοτιοανατολικής Ευρώπης στον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ, λέγοντάς του, ήσασταν και εσείς μπροστά κ. Παπανδρέου:.......

Αν ισχύει αυτό.... Τότε τι να πείς.....

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ!

Χθες το Αλτερ επαιξε ενα βιντεο οπου συμφωνα με αυτο καποιοι μοναχοι υποστηριζουν πως εμφανιστηκε μπροστα τους ο π.Παισιος και τους προειδοποιησε για πολεμο σε 3 μηνες απο την εμφανιση του.
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΗΜΗ!




Το εβγαλε το Αλτερ μετα απο 2 μηνες απ'οταν κυκλοφορησε την φημη ο Α.Τ. ο πασοκος ξανθιωτης μπλογκερ!

Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΧΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

"Ο αρχαίος στρατηλάτης ήταν Έλληνας", δήλωσε ο διευθυντής του μουσείου του Μάνχαϊμ "Ράις Ένγλεχορν" της Γερμανίας, κος Άλφριντ Βιτστσόρεκ που πρόκειται να οργανώσει έκθεση για τον Μέγα Αλέξανδρο.
"Ο Αλέξανδρος ήταν....... Έλληνας και σε καμία περίπτωση πρόγονος των συγχρόνων Σλαβομακεδόνων", δήλωσε ο κος Άλφριντ Βιτστσόρεκ.
Σε συνέντευξή του στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων [DPA],...

Μερικές αλήθειες για το … κέρατο!

Να φοβάσαι την τριαντάρα: Σύμφωνα με έρευνα, οι γυναίκες είναι άπιστες μετά τα τριάντα. Από τη μία αντιλαμβάνονται αυτή την ηλικία ως την τελευταία τους ευκαιρία να βρουν τον σωστό άντρα που θα γίνει πατέρας των παιδιών τους και από την άλλη είναι πάνω στο πικ της σεξουαλικότητάς τους....
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan