Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Ταινίες : Σούλα Έλα Ξανά (Σ.Ε.Ξ.)

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Μακρυπούλια, Μαρία Ανδρούτσου, Φαίδρα Δρούκα, Μίνα Αδαμάκη, Σόφη Ζανίνου, Αριέττα Μουτούση, Σούλη Σαμπάχ, Μιχάλης Μαρίνος, Μάνος Γαβράς, Κώστας Φραγκολιάς, Μέμος Μπεγνής, Τζώρτζης Μουριάδης
Κατηγορία: Κωμωδία
Διάρκεια: 120'

Υπόθεση:
Η Σούλα έχει ερωτευθεί και έχει απογοητευτεί πολλές φορές. Στο κατώφλι των τριάντα, έχει αποφασίσει ότι οι επιλογές είναι μετρημένες και πως δε θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της με σύντροφο την καριέρα της. Θα ανατρέξει στους παλιούς της έρωτες και θα βρεί ξανά μπροστά της τον τσιγκούνη, τον γυναικά, τον μαμάκια, αλλά και τον ζηλιάρη, με την ελπίδα πως κάποιος από αυτούς μπορεί να μεταμορφωθεί στον ιδανικό σύντροφο. Τα σχέδια της Σούλας όμως δεν συμβαδίζουν με τα σχέδια της τύχης...

Προβολές : Ster Cinemas Λάρισας (19:15, 21:15, 23:20)
Τηλέφωνα κρατήσεων :801 801 7837

7+1 τρόποι για να καταλάβεις αν μία κοπέλα στο facebook είναι εύσωμη !!

Οι πιο κάτω τρόποι μπορούν να χρησιμοποιηθούν γενικά σε οποιοδήποτε social network (hi5, myspace κλπ)..
1. Αρχικά κοίταξε την κεντρική φωτογραφία του προφίλ της. Αν είναι και η
μοναδική στο προφίλ της αυτό είναι κάπως ύποπτο..
2. Σε περίπτωση που αντί για φωτογραφία της υπάρχει μια άσχετη Φώτο (κάποιο
τοπίο, κάποιο ζώο, cartoon κλπ) τότε οι πιθανότητες να είναι εύσωμη αυξάνονται
επικίνδυνα.
3. Αν πάλι υπάρχει φωτογραφία στο προφίλ της αλλά η Φώτο την δείχνει μόνο από το λαιμό και πάνω τότε «Χιούστον, δεαρ ις α πρόμπλεμ!!».
4. Σε περίπτωση που περάσει τα παραπάνω τεστ κοιτάξτε προσεκτικά τη φωτογραφία και δείτε αν είναι σκοτεινή, έχει κάποια περίεργη γωνία λήψης ή δεν φαίνεται καλά το πρόσωπο ή το σώμα της.
5. Κοιτάξτε εν γένει αν είναι photoshopped! Basic Rule!
6. Αν τώρα έχει παραπάνω από μία φωτογραφίες κοιτάξτε να δείτε αν υπάρχουν φωτογραφίες με οπτικές γωνίες που να δείχνουν καθαρά τον… σωματότυπό της. Σε περίπτωση που υπάρχουν μόνο φωτογραφίες που δείχνουν το …γλυκούλικο προσωπάκι της υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να την πατήσετε.
7. Κοιτάξτε αν υπάρχουν photo albums με τοπία και μόνο. Biiig (fat) problem!!!
8. Εκεί που χαλάει συνήθως το καμουφλάζ είναι όταν γίνεται η εν λόγω κοπέλα σε φωτογραφίες από άλλους tag. Κοιτάξτε προσεκτικά και δείτε τα tag που της έχουν κάνει. Συνήθως εκεί πέρα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα… καλλωπισμένες φωτογραφίες!

Φυσικά αν υπάρχουν πολλές φωτογραφίες της σε προκλητικές στάσεις ή/και μοιάζει με μοντέλο μην βιαστείτε να χαρείτε για την καλή σας τύχη. Χρησιμοποιείστε το ένστικτο σας για να εξακριβώσετε ότι σίγουρα οι φωτογραφίες είναι δικές της!

Πηγή : BeLarisa

Κύριο θέμα της εβδομάδας οι.. κουκούλες !!

Γράφει η Πηνελόπη Τ.

Ποινικοποίηση της κουκούλας είναι η απάντηση της ανικανότητας της ελληνικής αστυνομίας. Δηλαδή τώρα οι κουκουλοφόροι θα φοβούνται τις συνέπειες του νόμου και δε θα ξανασπάσουν σαν τα καλά παιδάκια που ακολουθούν το σύστημα!
Απορία Νο1: οι γιαγιάδες με τα τσεμπέρια και οι μουσουλμάνες με τις μπούργκες θα συλλαμβάνονται ως κουκουλοφόροι;
Απορία Νο2: αν φοράνε κράνη οι κουκουλοφόροι; Εξακολουθεί να αποτελεί παράπτωμα;

Στο όνομα της δημόσιας ασφάλειας βρήκαν πάτημα να φέρουν τον Big Brother και στην Ελλάδα κάνοντας χρήση των καμερών. Έχουν σειρά το άσυλο.. και σιγά-σιγά ας επαναφέρουμε και τους νόμους της χούντας περί μάζωξης άνω των δύο ατόμων κτλ. Προοδεύουμε..

Πηγή : Dr. Seeng

Πιο φτωχοί και με το φόβο της ανεργίας οι Έλληνες!!


Έρευνα με θέμα "Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα" της εταιρίας GPO παρουσίασε σήμερα η ΑΔΕΔΥ. Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος δήλωσε ότι τα στοιχεία της έρευνας αναδεικνύουν ως κοινωνική απαίτηση τη δικαιότερη κατανομή του πλούτου, και την ενίσχυση του κράτους και της αλληλεγγύης. Καταγραφούν, είπε, την αγωνιστική και διεκδικητική στάση των συνδικάτων ενώ φαίνεται ότι οι εργαζόμενοι ιεραρχούν την προστασία και την αναβάθμιση της υγείας και της εκπαίδευσης μέσα στις συνθήκες της κρίσης.
Ποιο αναλυτικά από τα στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι:
- Το 59,9%% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι σε σχέση με πέρυσι η οικονομική του κατάσταση έχει χειροτερέψει έναντι του 35,9% που θεωρεί ότι έχει παραμείνει η ίδια και μόλις του 4,1% που απαντά ότι έχει βελτιωθεί.
- Το 51,4% φοβάται λίγο ή καθόλου ότι θα χάσει τη δουλειά του εξαιτίας της κρίσης, ενώ το 44,4% φοβάται πολύ ή και αρκετά την προοπτική της ανεργίας.
- Το 86% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι βαθμό ευθύνης στην οικονομική κρίση φέρουν οι δυσχερείς διεθνείς συνθήκες, ενώ 84,8% ιεραρχεί την κερδοσκοπία των τραπεζών και 66,4% τη διαφθορά των κυβερνήσεων.
- Το 92,5% ιεραρχεί ως προτεραιότητα τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων ομάδων, το 61,3% προκρίνει να περάσουν στον έλεγχο του κράτους οι μεγάλες τράπεζες και το 52,9% συμμερίζεται την απάντηση να στηριχθεί η οικονομία ακόμα και αν χρειάζεται να παρθούν σκληρά μέτρα λιτότητας.
- Το 73,8% θεωρεί ότι η ενδυνάμωση του κράτους θα είναι θετική για την ανάπτυξη της οικονομίας ενώ μόνο το 22,7% απαντά στο σχετικό ερώτημα με όχι ή μάλλον όχι.
- Το 65,5% απαντά ότι σε ένα νέο μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης θα έπρεπε να δοθεί προτεραιότητα στη δίκαιη κατανομή του πλούτου ενώ αντίστοιχα το 32,6% ιεραρχεί την ενίσχυση της αγοράς.
- Σε σχέση με τη στάση των συνδικάτων το 70,4% ζητά να προτείνουν θέσεις και πολιτικές υπερασπιζόμενα τα συμφέροντα των εργαζομένων, το 23,6% προτιμά να συναινούν στα κυβερνητικά μέτρα αλλά με όρους, ενώ μόλις το 2,2% ζητά να συναινούν χωρίς όρους στα κυβερνητικά μέτρα.


Πηγή:Η ΕΡΕΥΝΑ

Το ανέκδοτο της ημέρας ..

Σε κάποιο μικρό χωριό της Κρήτης ζούσε ο μπάρμπα Μανωλάκης ένας πανέξυπνος αιωνόβιος άνθρωπος που είχε ένα παλιό κάρο με μεγάλες ξύλινες ρόδες και ένα γαϊδουράκι πού μάλλον ήταν πιο μεγάλο σε ηλικία κι απ` τον ίδιο τον μπάρμπα Μανωλάκη. Να σημειώσουμε επίσης ότι ο γέροντας είχε τόση καλή ακοή πού μπορούσε να ακούσει βόμβα να σκάει μόνο αν έσκαγε δίπλα του.
Μια μέρα λοιπόν και ενώ ο Μανωλάκης επέστρεφε από το χωράφι του με το κάρο και το γέρικο γαϊδουράκι του, μια ζουμερή χήρα από το χωριό του τον συναντά στο δρόμο και μη έχοντας η φουκαριάρα άλλο μέσο μεταφοράς για το χωριό έκανε ώτο- στόπ στο γέρο. Ο γέροντας πάντα εξυπηρετικός και παμπόνηρος με χαρά επιβίβασε στο κάρο την ζουμερή χήρα και ξεκίνησαν για το δρόμο της επιστροφής.
Καθώς προχωρούσαν το κάρο άρχισε να κουνάει υπερβολικά και η ζουμερή χήρα ανησυχώντας για το περίεργο κούνημα του παλιού κάρου γύρισε το κεφάλι της προς τα πίσω για να δει τι συνέβαινε. Με έκπληξη λοιπόν βλέπει ότι ο πίρος του άξονα πού συγκροτούσε τη μεγάλη ξύλινη ρόδα είχε φύγει και η ρόδα ήταν έτοιμη να φύγει και να πέσουν με όλα τα γνωστά επακόλουθα.
Γεμάτη ανησυχία γυρνάει στο μπάρμπα Μανώλη γεμάτη αγωνία και του λέει:
- "ΕΕ!!!! Μανωλάκη ο πίρος έφυγε από τον άξονα και θα πέσουμε από το κάρο!!!."
Ο γέροντας όμως που δεν άκουγε τίποτα της λέει:
- "ΕΕΕ!!! μωρέ δεν ακούω. Τι λες;;"
Εκείνη λοιπόν του ξαναλέει τα ίδια αλλά μάταια. Το αποτέλεσμα το ίδιο. Τότε λοιπόν μη έχοντας άλλη λύση για να του δώσει να καταλάβει το μέγεθος του κινδύνου, σχημάτισε με τον αντίχειρα και το δείκτη του αριστερού της χεριού ένα κύκλο και στη συνέχεια άρχισε να μπαινοβγάζει τον δείκτη του δεξιού χεριού της μέσα στον κύκλο που σχημάτισαν τα δύο δάχτυλα του αριστερού της χεριού, και με δυνατή φωνή του ξαναλέει τα ίδια. Ο γέροντας όμως που δεν άκουγε τι του έλεγε αλλά έβλεπε την παλινδρομική κίνηση με ένα πονηρό και διαβολικό χαμόγελο της απαντάει:
- "Το έχω στο νου μου εγώ, αλλά κάνε υπομονή να τελειώσει η ανηφόρα."

Ώρα της γής : Πρώτη στον κόσμο η Ελλάδα !!

Με την εντυπωσιακή συμμετοχή σας στην Ώρα της Γης, η Ελλάδα κατακτά μια παγκόσμια πρωτιά στον αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Το δικό σας δυναμικό «παρών» καθώς και περισσότερων από 270 Δήμων και κοινοτήτων μας δίνει την πρώτη θέση παγκοσμίως μεταξύ των χωρών με την εντονότερη συμμετοχή στη μεγαλύτερη συμβολική δράση κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη που διοργανώθηκε ποτέ.
Με αυτόν τον τρόπο, η Ελλάδα καταφέρνει να ξεπεράσει ακόμη και τους Αυστραλούς, τους εμπνευστές της πρωτοβουλίας της Ώρας της Γης, οι οποίοι «βρέθηκαν» στην τρίτη θέση πίσω από τον δεύτερο Καναδά.
Η πραγματική δύναμη του μηνύματος της Ώρας της Γης παραμένει η ενεργή συμμετοχή όλων εμάς ξεχωριστά. Όλοι εμείς πρέπει να «αξιοποιήσουμε» τη μεγάλη αυτήν ευκαιρία δηλώνοντας ότι απαιτούνται εδώ και τώρα γενναία μέτρα για την αποτροπή της κλιματικής αλλαγής και υιοθετώντας πρακτικές εξοικονόμησης ενέργειας στην καθημερινότητά μας. Περισσότεροι από 18000 Έλληνες έχουμε ήδη δηλώσει ηλεκτρονικά την προσωπική συμμετοχή μας (http://www.earthhour.org/signup/gr:el), αποδεικνύοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να ασκήσουμε πίεση στην πολιτική ηγεσία για να εντείνει τις προσπάθειές της ενάντια στην κλιματική αλλαγή.



Ο δήμος Οιχαλίας εξακολουθεί να είναι ένας από τους λίγους δήμους της χώρας που δεν έχει δηλώσει συμμετοχή στην "Ώρα της Γής" ..
Ξυπνήστε, είναι για καλό σκοπό !!




Διεθνής σάλος με τις δηλώσεις του Ποντίφικα ..


Τραγικές συνέπειες στην εξάπλωση του AIDS στην Αφρική φοβούνται πως θα έχει η «δαιμονοποίηση» του προφυλακτικού, από τον Πάπα Βενέδικτο, πολλές κυβερνήσεις, διεθνείς οργανισμοί και μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων.
Χαρακτηριστική είναι η θύελλα αντιδράσεων που ακολούθησε τις δηλώσεις του Ποντίφικα κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσκεψής του στη Μαύρη Ηπειρο, ενώ μέλη της ιατρικής κοινότητας που μάχεται εδώ και 15 χρόνια για τον περιορισμό της επιδημίας στην Αφρική επισημαίνουν αγανακτισμένοι πως «είχαμε καταφέρει να κάνουμε λίγα βήματα μπροστά και μας πήγαν... εκατοντάδες βήματα πίσω».
Μετά τις δηλώσεις του Πάπα Βενέδικτου, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση πως «το προφυλακτικό δεν είναι η απάντηση στο AIDS, αλλά αντιθέτως επιδεινώνει το πρόβλημα», οι υπουργοί Εξωτερικών ευρωπαϊκών κρατών, μεταξύ των οποίων ο Γάλλος και ο Βέλγος ΥΠΕΞ, καθώς και ο εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Ταμείου για την Καταπολέμηση του AIDS, μαζί με τους Γιατρούς του Κόσμου, την οργάνωση Oxfam, αλλά και χριστιανικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, έσπευσαν να καταγγείλουν την ανευθυνότητα του Βατικανού.
Οπως επισήμαναν, οι δηλώσεις του Ποντίφικα αναμένεται να προκαλέσουν σύγχυση σε μια περιοχή του πλανήτη όπου η Καθολική Εκκλησία επηρεάζει μεγάλη μερίδα των κατοίκων και στην οποία βρίσκεται συγκεντρωμένο το 70% του συνόλου των φορέων του HIV.

Πηγή : Έθνος

The Ghost says : Τελικά θέλουν να εξοντώσουν ολόκληρη τη Μαύρη Ήπειρο.. Ρε μπας και ο Βενέδικτος είναι ο αντίχριστος ;
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan