Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Πω πω κάμα..........

Στην φωτογραφία που ακολουθεί ιδού η απόδειξη ό,τι χρόνο με το χρόνο η θερμοκρασία της γης αυξάνεται...














(Το 2007 και 2008 δεν υπάρχει γιατί απλά δεν υπάρχει τίποτα).

Αναγνώστης.

Ε, όχι κι έτσι ρε Αντώνη...

Είναι απίστευτοι τελικά οι κ.κ. Κυβερνώντες. Εδώ ο κόσμος καίγεται και η νεολαία στενάζει από την ανεργία κι αυτοί αντί να δουν πως θα απαλύνουν λίγο τον ανθρώπινο πόνο, ρίχνουν λάδι στην οργή των πολιτών με τις ανήκουστες πράξεις τους. Είμαι σίγουρος ότι ο κορυφαίος, λατρεμένος από όλους τους Έλληνες γκολκίπερ, που δόξασε τόσες φορές την Ελλάδα και τη Σημαία μας, με τα χρώματα της Εθνικής μας, δεν ξέρει τίποτα γι αυτό το ΑΙΣΧΟΣ.
Είμαι σίγουρος ότι ο ΑΝΤΩΝΗΣ δεν θα καταδεχόταν ΠΟΤΕ τέτοια ΞΕΦΤΙΛΑ. Να αρπάξει απ το στόμα άνεργου νέου -ίσως φιλάθλου του ολυμπιακού- τη μπουκιά ψωμί, καταλαμβάνοντας μια θέση ΔΕΝΔΡΟΚΗΠΟΥΡΟΥ !! αυτός που δόξα νάχει ο Θεός , η Πατρίδα τον έχει ανταμείψει πλουσιοπάροχα για τις υπηρεσίες του. Και απ ότι ξέρω οι αμοιβές του πλησιάζουν το 1.000.000 ΕΥΡΩ ετησίως και άδεια ΠΡΟ-ΠΟ τούχουν δώσει και δόξες και τιμές, που ΤΙΣ ΑΞΙΖΕΙ!!
Όμως Αντώνη μου ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ έχεις ΕΣΥ να πας για ΔΕΝΔΡΟΚΗΠΟΥΡΟΣ, εσύ είσαι για μεγάλα πράγματα.Το θέμα όμως δεν αφορά εσένα -μόνο- αλλά και τους ανεγκέφαλους που προχώρησαν στο διορισμό σου. Σαφώς κι έχεις τα περισσότερα προσόντα από ένα άνεργο πανεπιστημιακό ή από ένα άνεργο επιστήμονα, αλλά ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ και ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ αυτή η πρόσληψή σου με απόφαση των κ.κ. Νάκου και Ιωαννίδη;

Δείτε και διαβάστε την Εφημερίδα της κυβερνήσεως παρακάτω:



skeftomasteellhnika.blogspot.com

Εσένα, αυτόν, εκείνη, το άλλο, το παράλλο..

Ξεκλειδώνομαι. Από παντού.
Αγαπώ τα θέλω μου ξανά.
Τα θέλω μου είναι να αγαπώ.
Χωρίς φόβο και με πάθος.
Εσένα, αυτόν, εκείνη, το άλλο, το παράλλο..
Μη βιάζεσαι να με χαρακτηρίσεις.
Για μένα το κάνω.
Tις μέρες της αρρώστιας, τις μέρες που η αδυναμία θα κυριεύει το αλλόκοτο μυαλό,αυτές τις μέρες που γεμίζει το φεγγάρι για να μου δίνει τ΄άλλοθι,τις μέρες που στο φτωχό κεφάλι μου όλα θα μοιάζουν βασανιστικά βαρετά -αφού θα νομίζω πως τίποτα δεν αγαπώ- που η ζωή θα κρύβεται πίσω από το θρόνο της πλήξης και του μηδενισμού, που θα ξεχνώ να αναπνέω, εγώ θα ξέρω πως προνόησα. Έφτιαξα με ζήλο και αριστοτεχνία πολύτιμους καθρέφτες (εσένα, αυτόν, εκείνη, το άλλο ,το παράλλο )για να βρίσκω κάθε φορά που μπερδεύομαι το χαμένο είδωλό μου για να ταυτιστώ.Ξανά. Η αλλιώς.. να ταυτοποιηθώ. Οι πράξεις που γέννησα θα βρίσκουν τρόπο να ανταποδίδουν τη ζωή που τους χάρισα. Θα μου δίνουν ζωή όταν θα νιώθω νεκρός..
Αγαπώντας , αγαπώ και τον εαυτό μου.
Αγαπώντας τον εαυτό μου , μπορώ να αγαπώ.
Ναι. Μοιάζει κάπως εγωϊστικό, μα..
Ας είναι αυτός, ο μεγαλύτερος εγωισμός.
Ας είναι αυτό, το μεγαλύτερο μου μειονέκτημα.
Να αγαπάω, για να μ΄ αγαπώ.

Εξιτήριο για τον 16χρονο μαθητή στο Περιστέρι, Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και σήμερα στο κέντρο της Αθήνας ..

Εξιτήριο από την κλινική πήρε σήμερα ο 16χρονος μαθητής που δέχθηκε πυροβολισμό στο χέρι πριν από δύο 24ωρα στο Περιστέρι. Ο νεαρός δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, ενώ ο πατέρας του εμφανίστηκε προβληματισμένος για το γεγονός ότι «ένα χέρι πυροβόλησε μια παρέα παιδιών». Σε επίπεδο ερευνών, οι αστυνομικοί προτίθενται να κάνουν αναπαράσταση στο σημείο που έλαβε χώρα το περιστατικό. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα γίνει σήμερα το απόγευμα.
Στο μεταξύ, τρεις συγκεντρώσεις έχει προγραμματίσει για σήμερα η εκπαιδευτική κοινότητα, ενώ κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί και για το πρώτο δεκαήμερο του νέου έτους. Συγκεκριμένα, στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή, ενώ την ίδια ώρα έδωσαν ραντεβού στον Αγιο Αντώνιο στο Περιστέρι μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί και γονείς.
Ακόμα, στις 15.00, μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές διοργανώνουν μεγάλη συναυλία στα Προπύλαια, με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, καθώς και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στην πλατεία Κοραή. Συμμετοχή στη συναυλία έχουν δηλώσει οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Διονύσης Τσακνής, Φοίβος Δεληβοριάς, Χρήστος Θηβαίος, Κωνσταντίνος Βήτα και πολλοί άλλοι.
Mαθητές και φοιτητές ήδη έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στη Βουλή, στις 23 Δεκεμβρίου, ενώ οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και το πρώτο δεκαήμερο του 2009. Τέλος, υπό κατάληψη τελούν 800 σχολεία σε όλη την Ελλάδα, καθώς και περισσότερες από 200 σχολές.

πες μου...

Όχι απλά θ' αναπνέω
αλλά κάθε λεπτό
που θ' αναπνέω
θα πηγαίνω
όλο και πιο κοντά
κάπου..
κάπου;
Άκου!
Στο δικό μου.. kάπου.

Η Χέρτα υποκλίθηκε στον Πειραιά



Ο... τελικός κράτησε μόνο ένα ημίχρονο. Γιατί το δεύτερο εξελίχθηκε σε... ερυθρόλευκο show, με τέσσερα τέρματα σε 45' ! Το τείχος του Βερολίνου έπεσε, αλλά του Πειραιά μένει όρθιο με «12 στα 12». Έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντούντου Σεαρένσε ο Ολυμπιακός κέρδισε 4-0 την Χέρτα Βερολίνου και το μεσημέρι της Παρασκευής θα μπει στην κλήρωση των «32» του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε το αγχολυτικό γκολ στο 54΄ λύνοντας τον Γερμανικό γρίφο, ενώ στο 67' κέρδισε το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γκαλέτι κάνοντας το 2-0 που σφράγισε την πρόκριση! Στο 87' μετά από εκπληκτική ενέργεια του Λέτο ο Τοροσίδης έκανε 3-0 και το κερασάκι στην τούρτα ο Ντιόγο στο 89'...

Mε δύναμη στην αρχή

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά μες στο παιχνίδι. O Ολυμπιακός θα χάσει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 4' όταν το μετά από άστοχη κεφαλιά αλλά και σούτ του Ντιόγκο το σούτ του επερχόμενου Μπελούτσι έδιωξε πριν περάσει στην γραμμή ο Στάιν, με τους «ερυθρόλευκους» να ζητούν πέναλτι, καθώς η μπάλα φάνηκε να χτυπά στο χέρι του παίκτη της Χέρτα. Στο 7' ο Νίκου θα κάνει ένα αρκετά καλό σούτ, δίχως όμως ν' ανησυχήσει το Νικοπολίδη. Η Χέρτα είχε επίσης μία πολύ καλή στιγμή με τον Πάντελιτς, όταν βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Έλληνα γκολκίπερ αλλά το σούτ του πέρασε ψηλά άουτ.Στο 13' ο Μπελούτσι θα τσιμπήσει ωραία την μπάλα, θα κάνει μία πολύ καλή κίνηση, όμως το σούτ του δεν ήταν καθόλου καλό. Στο 14' ένα πολύ καλό και δυνατό σούτ του Πατσατζόγλου θα διώξει με γροθιές ο Ντρόμπνι. Ο Ολυμπιακός άρχισε σιγά σιγά ν' ανεβάζει για τα καλά στροφές. Στο 17' ο Μπελούτσι θα κάνει ένα πολύ καλό σούτ, που θα περάσει λίγο πάνω από τα αντίπαλα δοκάρια.

Η πίεση αυξήθηκε αλλά

Ο Ολυμπιακός όσο περνούσε η ώρα και δεν μπορούσε να σκοράρει αύξησε την πίεση του προς την Χερτα, δίχως όμως να δει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στο 30' ο Πατσατζόγλου θα... εξαπολύσει ακόμη μία... οβίδα προς το Ντρόμπνι, όμως ο πρώην πορτιέρε του Πανιωνίου θα μπλοκάρει την μπάλα μπροστά από τον Μπελούτσι που ήταν έτοιμος να... επέμβει.Η Χέρτα από την άλλη ήταν στημένη πολύ καλά. Προσπαθούσε να φυλάξει όσο πιο καλά μπορούσε τα... νώτα της και μετά να βγαίνει στην κόντρα επίθεση, όπου ξέρει ότι είναι επικίνδυνη.
Στο 34' ο Πατσατζόγλου θα πιάσει μία αδύναμη κεφαλιά, που θα είναι εύκολη λεία.

Υπεροχή δίχως επιβράβευση

Σε γενικές γραμμές ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος των Γερμανών στο πρώτο μέρος, όμως δεν κατάφερε να επιβραβευθεί με την επίτευξη ενός τέρματος, που θα του έδινε άλλον αέρα για το Β' μέρος.
Ο Ράφαελ με το επικίνδυνο σούτ που έκανε στο 39' ανησύχησε το Νικοπολίδη, που απέκρουσε δύσκολα. Ένα λεπτό αργότερα ο Τοροσίδης θα διώξει σε κόρνερ μπροστά από τον Πάντελιτς.

Πιο αποφασισμένος στην επανάληψη

Στο 47' ο Ολυμπιακός έκανε και πάλι αισθητή την παρουσία του στα καρέ της Χέρτα, όμως το σούτ του Πατσατζόγλου κατέληξε άουτ. Οι παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας φρόντισαν να δείξουν από νωρίς τις άγριες τους διαθέσεις.Μία κεφαλιά του Ντιόγκο στο 51' δεν βρήκε στόχο. Η πίεση μεγάλωνε και ο Ολυμπιακός έψαχνε το γκολ που ήρθε τρία λεπτά μετά.

Ήρωας ο Ντουντού!

Στο 55' ο Ντουντού έγινε ο μεγάλος ήρωας του Ολυμπιακού με την κεφαλιά του. Ο Βραζιλιάνος άσος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από μία πολύ καλή σέντρα του Τζόρτζεβιτς και όπως ήταν λογικό στην συνέχεια το γήπεδο πήρε φωτιά από τους πανηγυρισμούς και τα καπνογόνα. Στο 56' ο Ράφαελ θα κλωτσήσει τον Τζόρτζεβιτς και θα απειληθεί σύρραξη. Στο 58' θα απειληθεί πάλι σύρραξη με τον Κακά να ρίχνει κάτω τον Τζόρτζεβιτς. Στο 60' ο Ντιόγκο θα χάσει ακόμη μία ευκαιρία. Βρέθηκε μόνος του με το Ντρόμπνι αλλά το σούτ του αποκρούστηκε. Στο 57' το σούτ του Μπελούτσι θα περάσει ελάχιστα άουτ. Παίζοντας πλέον με άλλον αέρα ο Ολυμπιακός πίεσε και για δεύτερο γκολ. Στο 65' ο Λέτο θα κάνει μία απίστευτη κούρσα αλλά το σούτ του στην κλειστή γωνία του Ντρόμπνι δεν θα έχει την τύχη που εκείνος ήθελε. Στο 67' ο Ντουντού θα κερδίσει το πέναλτι από τον Φον Μπέργκεν. Ένα λεπτό μετά ο Γκαλέτι θα κάνει το 2-0 και θα στείλει στα ουράνια τον κόσμο του Ολυμπιακού. Από εκεί και έπειτα τα πράγματα έγιναν σχετικά εύκολα για τον Ολυμπιακό, αν και η Χέρτα προσπάθησε να βγει μπροστά και να κάνει φάσεις.Στο 71' το σούτ του νεοεισελθόντα Ντομοβίτσκι θα διώξει μετά δυσκολίας ο Νικοπολίδης. Στο 77' ο ίδιος παίκτης με προβολή του θα στείλει την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 81' ο Ντιόγκο θα κάνει το τακουνάκι προς τον Μπελούτσι, εκείνος θα κάνει το σούτ αλλά η μπάλα θα βγει άουτ.

Το κερασάκι από τον Τοροσίδη και το Ντιόγκο!

Ο Βασίλης Τοροσίδης έμελλε να είναι ο παίκτης που θα σφράγιζε στο 86' με κοντινή προβολή τον θρίαμβο του Ολυμπιακού. Το 3-0 ήταν πια γεγονός και η Χέρτα δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα.Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε ούτε και εκεί. Στο 88' η πάσα του Λέτο θα βρει το Ντιόγκο που με πολύ ωραίο σούτ από κοντά έστειλε την μπάλα για άλλη μία φορά στα δίχτυα του ανήμπορου ν' αντιδράσει Ντρόμπνι. Ο ηλεκτρονικός πίνακας έγραψε 4-0.

Ολυμπιακός : Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ζεβλάκοβ, Α. Παπαδόπουλος, Ντομί, Πατσατζόγλου, Ντουντού, Γκαλέτι (74' Πάντος), Τζόρτζεβιτς (60' Λέτο), Μπελούτσι (84' Κοβάσεβιτς), Ντιόγκο.

Χέρτα Βερολίνου: Ντρόμπνι, Κακά, Φρίντριχ, Φον Μπέργκεν (68' Νομοβίτσκι), Σισέρο, Νταρντάι, Πάντελιτς (75' Τσερμίτι), Ράφαελ, Στάιν, Νίκου, Λούστενμπεργκερ.

πηγή: gazzeta.gr
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan