Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Depeche Mode - Enjoy the Silence

Αν και όσοι επιλέξετε να διασκεδάσετε απόψε το βράδυ στο Jazz Bar μάλλον δεν θα "απολαύσετε την σιωπή".. Σε όλα τα πάρτυ που διοργανώνονται εκεί ο Dj Zorbas υπόσχεται άριστες μουσικές επιλογές και ανεβασμένα dB !!




So, enjoy the Party!!

Να μην ξεχάσω - Πάρτυ Β' Λυκείου !!

Σάββατο βράδυ απόψε και σκέφτεστε να βγείτε; Που όμως θα πάτε και πως θα διασκεδάσετε; Γιατί δεν πάτε στο Jazz Bar, στο πάρτυ που διοργανώνει η Β' Λυκείου Οιχαλίας και που ανοίγει την περίοδο των διακοπών του Πάσχα!!

Ώρα έναρξης : 11.00'
Τιμή εισόδου με ποτό : 5€

Be there!!

Όνειρο ζει...

Χαράς Ευαγγέλια για τα ΠΑΣΟΚια. Οι δημοσκοπήσεις τους βγάζουν πρώτο κόμμα, χωρίς ακόμα αυτοδυναμία. Αν συνεχιστεί η καθοδική πορεία της κυβέρνησης (χμ… άντε και η ανοδική πορεία των «σοσιαλιστών» μας), ο Γιωργάκης θα παρατήσει το σκούπισμα των συνεδρίων του κόμματος και θα παραλάβει την κονσόλα του Playstation στο Μαξίμου. Τα υπόλοιπα (βλ. διακυβέρνηση) θα τα αναλάβουν ο Σημίτης, ο Λαλιώτης

Πηγή : Dr. Seeng

Αναζήτηση στο Google

Έψαχνα για μια φωτογραφία που να ταιριάζει με την προηγούμενη ανάρτηση "Ελληνοκύπριος φαντάρος εισέβαλε σε τουρκικό φυλάκιο" και έδωσα στο Google για αναζήτηση τη λέξη "Κύπρος", επιλεγοντας αναζήτηση εικόνων. Τα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα, στην πρώτη σελίδα υπήρχαν εικόνες της μεγαλονήσου και μερικές φωτογραφίες της κυπριακής σημαίας.
Αυτόματα μου γεννήθηκε η απορία: ποια θα ήταν τα αποτελέσματα αν αντί για τη λέξη "Κύπρος" έδινα προς αναζήτηση τη λέξη "Ελλάδα" ή "Ελλάς". Τα αποτελέσματα εικόνων της πρώτης σελίδας ήταν και πάλι αναμενόμενα...

Νο.1 αποτέλεσμα για τη λέξη "Ελλάς"















Νο.3 αποτέλεσμα για τη λέξη "Ελλάδα"



Πιστεύω πως αυτές οι εικόνες αποτελούν μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας του Υπουργείου Τουρισμού...

Ελληνοκύπριος φαντάρος εισέβαλε σε τουρκικό φυλάκιο


Ελληνοκύπριος στρατιώτης συνελήφθη από τη στρατονομία, όταν διαπιστώθηκε ότι έκανε επιδρομή σε μη επανδρωμένο Τουρκικό φυλάκιο και μετέφερε στις ελεύθερες περιοχές τουρκική σημαία και στρατιωτικές εξαρτήσεις.
Ο φαντάρος υπηρετεί σε φυλάκιο της γραμμής αντιπαράταξης στη Λευκωσία. Μετά το επεισόδιο τέθηκαν σε κατάσταση επιφυλακής οι δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς και άρχισαν έρευνες.
Τελικά, η σημαία και οι εξαρτήσεις παραδόθηκαν στην Ειρηνευτική Δύναμη των Hνωμένων Εθνών ,προκειμένου να επιστραφούν στην τουρκική πλευρά. Ο εθνοφρουρός ανακρίθηκε από τη στρατονομία και συνεχίζει να κρατείται.
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κράτηση του εθνοφρουρού περίπου 25 άτομα πραγματοποίησαν ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το στρατόπεδο όπου κρατείται.

"Έφυγε" ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιάννης Πατάκης

Έφυγε την Παρασκευή το βράδυ από τη ζωή, σε ηλικία 69 χρονών, το στέλεχος του ΚΚΕ, Γιάννης Πατάκης.

Ο Γιάννης Πατάκης υπήρξε ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας και πρόεδρος της γενέτειράς του κοινότητας Νίκαιας πρωταγωνίστησε στους αγώνες των αγροτών τη δεκαετία του ’90. Οι μεγαλύτεροι από εμάς τον θυμούνται σίγουρα στα μπλόκα των αγροτών στον κόμβο της Βιοκαρπέτ στη Λάρισα.
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan