Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Η καλύτερη βουτιά, το βραβείο θα δώσει ο κύριος Βαρούχας...

αναγνώστης

Κρυμμένα πρόσωπα

Απολύει και η Burberry



ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Αν η οικονομική κρίση δε σας έχει ακουμπήσει ακόμα και δεν την έχετε καταλάβει τότε η παρακάτω είδηση θα σας σοκάρει. Τα burberry κλείνουν εργοστάσια και απολύουν κόσμο. Μόνο στην Αγγλία θα απολύσουν ...
170 εργάτες από το εργοστάσιο τους στο Rotherham ενώ άλλους 220 θα διώξουν και στην Ισπανία. Γιατί τόσοι πολλοί; Γιατι οι πωλήσεις έπεσαν 3$% .



troktiko

Nα διορθώσουμε το FACEBOOK. Μας τα 'χει πρήξει!


Γράφουν στο taxalia:
μια και ασχολειστε με το Μακεδονικο πιστευω οτι ισως βοηθησετε την προσπαθεια μας στο Facebook για το συγκεκριμενο θεμα. Το θεμα με το δικτυο/network "Macedonia" ειναι γνωστο πιστευω. Και παρα τις χιλιαδες διαμαρτυριες δεν το αλλαζουν σε "FYROM". Οποτε ειχαμε την εξης ιδεα: εμεις οι Μακεδονες (και λοιποι Ελληνες) απλα μπαινουμε μονοι μας στο συγκεκριμενο δικτυο/network. Και οταν γινουμε αρκετοι εκει μεσα, ισως το Facebook να αναγκαστει να κανει τις καταλληλες αλλαγες. Αλλα ουτως η αλλως, αν μπουμε μαζικα στο συγκεκριμενο δικτυο, το κανουμε εμεις ελληνικο και δεν περιμενουμε το facebook να το κανει.

Πιστευω οτι μια δημοσιοποιηση του θεματος στο μπλογκ σας, θα βοηθουσε την προσπαθεια μας. Παρακατω σας δινω το λινκ του γκρουπ και τις βασικες οδηγιες. Ευχαριστουμε.

Μαρκος





ΠΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:
Αλλάζουμε όλοι ΤΩΡΑ!!! το Network στο οποίο έχουμε δηλωθεί (από «Greece», «Cyprus» ή οποιοδήποτε άλλο Regional network) σε Network «Macedonia».
____________________________________________
ΟΔΗΓΙΕΣ (HOW TO):
(*Settings>Account Settings>Networks (Tab)> Join a network (type in box: "Macedonia") press Enter)

("Ρυθμίσεις" -> "Ρυθμίσεις Λογαριασμού" -> πατάμε τον σελιδοδείκτη "Δίκτυα" -> μέσα στο πλαίσιο "Όνομα Δικτύου:" γράφουμε "Macedonia" και πατάμε το "Γίνετε μέλος του δικτύου")
____________________________________________

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, το ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ δεν σου επιτρέπει να δηλώσεις δίκτυο «Macedonia» εντός του Network «Greece». Αντίθετα, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο «Μacedonia» αποκλειστικά για τους Σκοπιανούς. Όλοι κι όλοι δεν είναι 26.000. Παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες εκ μέρους υπερδιπλάσιων Ελλήνων χρηστών εδώ και μήνες, να αλλάξει το όνομα του Νetwork εκείνου σε «FYROM», το FACEBOOK συνεχίζει να μας αγνοεί. Αψηφώντας κάθε επιχειρηματική λογική, παίρνει ξεκάθαρα και προκλητικά μια πολιτική απόφαση. Γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις 400.000 Ελλήνων χρηστών, για χάρη 26.000 «πολιτικά προστατευόμενων».

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ TO FACEBOOK ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ: Οι Μακεδόνες (και οι λοιποί ανά της γης Έλληνες που επιθυμούν να βοηθήσουν) ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ NETWORK «Macedonia». Είναι πολύ απλό και δεν παίρνει ούτε 22 δευτερόλεπτα από τον χρόνο σας!

Για οδηγιες δειτε στο γκρουπ:
http://www.facebook.com/groups.php?ref=sb#/group.php?gid=119820545516

45 λεπτά το πετρέλαιο, 65 το φυσικό αέριο. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ



Χαμηλότερο κόστος

Αν αφαιρέσει κανείς ποσοστό 20% από την τρέχουσα τιμή του πετρελαίου θέρμανσης (0,48 ευρώ/ λίτρο) και κάνει τις αναγκαίες μετατροπές, προκύπτει ότι το φυσικό αέριο σήμερα κοστίζει 0,38 ευρώ/ λίτρο. Αυτό σημαίνει ότι αν μια οικογένεια που διαμένει σε σπίτι 100 τ.μ. πληρώνει για πετρέλαιο θέρμανσης για παράδειγμα 200 ευρώ τον μήνα, τότε αν είχε εγκατάσταση φυσικού αερίου θα πλήρωνε για την ίδια ποσότητα καυσίμου ένα ποσό της τάξης των 160 ευρώ. Όσο για το κόστος της εσωτερικής εγκατάστασης, αυτό δεν υπερβαίνει σήμερα για μια μέση πολυκατοικία 10-12 διαμερισμάτων τα 2.800-3.000 ευρώ- χωρίς τον ΦΠΑ.

Αυτά έλεγαν τα ΝΕΑ στις 31-12-2008.

"το αέριο κοστίζει 0,38 ευρώ/λίτρο".
Έλα όμως που κοστίζει 0,68 !!!!!
ΑΠΛΑ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ:
ΜΗ ΒΑΖΕΤΕ ΑΕΡΙΟ !
Μέχρι να μας εξηγήσουν οι ΕΠΑ πώς ακριβώς τιμολογούν.
Και το Υπουργείο Ανάπτυξης να κάνει αυτό που πρέπει....>>>

taxalia

…ναι και όχι



…«Πως τον πίνετε;»
- «Ναι και όχι».
Παράγγειλα ένα ελληνικό καφεδάκι. Είναι στη φύση του ανθρώπου να λέει ναι ή να λέει όχι; Κι αν πρέπει να πει μια φορά μόνο την κάθε λέξη, ποια πρέπει να ειπωθεί πρώτη και ποια δεύτερη; Αν όλα συμβαίνουν από μία μόνο φορά (αλλά τι το θέλω το αν, έτσι δεν γίνεται στη πραγματικότητα;) τότε, αν πω όχι στο λογικό ή το δίκιο, δεν θα περισσέψει το ναι για το άδικο ή το μη λογικό; Ευτυχώς που δεν...είναι έτσι. Ευτυχώς που έχουμε ένα μεγάλο κουτί με ναι και ένα μεγάλο με όχι. Όμως όταν τα κοιτάζω καλύτερα βλέπω ότι το κουτί με τα όχι είναι μικρότερο και μισογεμάτο ενώ το κουτί με τα ναι μεγαλύτερο και μισοάδειο.
123λέξεις

Αυτή η είδηση είναι για όσους έχουν φαγούρα. Ξύστε τα ελεύθερα…


Σε αναπηρικό καροτσάκι θα παρακολουθήσει την ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο απερχόμενος αντιπρόεδρος Ντικ Τσέινι, λόγω τραυματισμού στην πλάτη.

Ο Τσέινι υπέστη ρήξη μυών ενώ μετέφερε κιβώτια κατά τη διάρκεια της μετακόμισής του στη νέα κατοικία του, όπως διευκρίνισε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Ντέινα Περίνο.

Κατ' εντολή του γιατρού του ο απερχόμενος αντιπρόεδρος, που θα γίνει 68 ετών στις 30 Ιανουαρίου, θα μετακινείται τις επόμενες ημέρες με αναπηρικό αμαξίδιο.

Υπενθυμίζεται ότι νέος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ αναλαμβάνει από την Τρίτη ο Τζόε Μπάιντεν.

pontikopagida

Everything Counts.......



Μια ζάλη και τα μάτια κόκκινα,David Gahan-free love- σε volume 47 και το τιμόνι σφιχτά στα δυό μου χέρια.
Τρέξε φυγή μου, τρέξε και μη σταθείς σε φανάρια και ίσως…μια ζωή «μήπως»
Για τίποτα σίγουρος και για όλα απόλυτος…
Για όλα…
Για πόσο;
Πόσο ρε;
Κι εσύ, αν ακούς…είναι γλυκιά η ζάλη, είναι γλυκιά η ζ….
Κι ας έχει νόημα η ευτυχία μόνο όταν τη μοιράζεσαι....



Δεν τραγουδώ παρά γιατί μ' αγάπησες...

Καθαρή Ψυχή......



Οι μέρες. Και οι νύχτες.
Οι μέρες, οι νύχτες
Μέρες…….. νύχτες………
Ή μέρες, ή νύχτες….
Οι μέρες κι οι νύχτες………..

Περνούν…….

Οι μέρες και οι νύχτες περνούν.

Καθαρή Ψυχή
Λεκέδες
Μνήμες

Επίσης…

Δε χρωστάω σε κανένα..........μόνο στον εαυτό μου.....

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan