Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ιδού το στολίδι!


Λίγες ώρες πριν τα επίσημα εγκαίνια του «AEL FC ARENA», το νέο γήπεδο της Λάρισας άνοιξε τις πύλες του για τους δημοσιογράφους.


Η διοίκηση της ΑΕΛ και ο Κώστας Πηλαδάκης ξενάγησε τους ρεπόρτερ σε όλους τους χώρους του νέου «παλατιού» των «βυσσινί», όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Θυμίζουμε ότι ο στις 18:00 ανοίγουν οι πύλες του «AEL FC ARENA» για τους φιλάθλους. Η ΠΑΕ έχει ετοιμάσει μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις. Στο επίκεντρο βρίσκεται η συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα με special guests τους Δ. Τσακνή και Π. Μουζουράκη....

Big Brother:αποκαλυπτικά βιντεάκια από ιταλική παραγωγή


Πατήστε ΕΔΩ για μερικά από τα βιντεάκια ....

Show Bitch του Νίκου Ζερβού.

Καλύτερες Ταινίες Όλων Των Εποχών

Και ναι ! Οι Top 10 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών- όπως ψηφίστηκαν από κοινό και κριτικούς στο IMDB (Internet Movie Database)- και κάποιες άγνωστες πληροφορίες για αυτές!
 
10. The Dark Knight (2008)
Για να προετοιμαστεί για το ρόλο του Joker, ο HeathLedger «εξαφανίστηκε» σε ένα μοτέλ για περίπου 6 εβδομάδες, προσπαθώντας να κατανοήσει και να εισχωρήσει στην ψυχολογία του ήρωα του. Αφιερώθηκε στο να αναπτύξει το κάθε τικ του ήρωα, στη φωνή και σε εκείνο το σαδιστικό γέλιο (συγκεκριμένα για αυτό, ο σκοπός του ήταν να δημιουργήσει έναν δικό του τόνο, χωρίς να αντηχεί τον ήχο του γέλιου του Jack Nicolson στο ρόλο του Joker). O Ledger φαντάστηκε την εμφάνιση του Joker σαν ένα συνδυασμό του Sid Vicious, frontman των SexPistols, και του Alex De Large, από το Κουρδιστό Πορτοκάλι!
 

Κίνημα Αποφασισμένων Πολιτών

Σύμφωνα με τις αγορανομικές διατάξεις της Ελλάδας, στα σουβλάκια θα έ-πρεπε να περιέχονται τουλάχιστον 37γρ. ψημένο κρέας και να τυλίγονται σε πίτα βάρους 65 γρ.
Επειδή στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν τηρείται η παραπάνω υπο-χρέωση από τους επαγγελματίες του χώρου, διαμαρτυρόμαστε γιατί ένα από τα τυπικά φαγητά της Ελλάδας και διαφημιστής της στα διεθνή γαστριμαργικά σαλόνια όχι μόνον είναι πανάκριβο αλλά και λιποβαρές .
Στόχος μας η πιστή τήρηση της νομοθεσίας και η τιμή του στο 1€.
Για το λόγο αυτό απευθυνθήκαμε στην διεθνή οργάνωση ThePetitionSite, με 14.000.000 μέλη σε όλο τον κόσμο και 400 συνεργαζόμενες μη κερδοσκοπι-κού τύπου οργανώσει (ThePetitionSite.com), η οποία και έκανε δεκτό το αίτημα μας για έναρξη εκστρατείας παγκόσμιας συλλογής υπογρα-φών μέσω του διαδικτύου, με τίτλο: «GREEK «SOUVLAKI», CHEAPER AND RIGHT WEIGHTING».
Σας καλούμε λοιπόν, να υπογράψετε μαζικά στον ιστότοπο: thepetitionsite.com/1/greek-souvlaki-cheaper-and-right-weighing έτσι ώστε η πληθώρα των υπογραφών μας, να αποτελέσει μοχλό πίεσης για την ταχυτάτη ικανοποίηση του εύλογου και δίκαιου αιτήματος μας.
Τα 30 δευτερόλεπτα που θα χρειαστούν για υπογράψετε, θα κάνουν την διάφορα μεταξύ του αποφασιστικού και αποφασισμένου πολίτη.
Είμαστε στη διάθεση σας για περαιτέρω διευκρινήσεις στο
E- mail: stavros.stathopoulos@yahoo.gr
(Δελτίο Τύπου)

neolaia.gr

Καληνύχτα



Οι νεράιδες θα ΄ ρθούν στα όνειρα σου, να σου τραγουδήσουν.
Μην τους κάνεις κακό γιατί χωρίς παραμύθια τη ζωή μας θα αφήσουν.

Στη πρίζα!

Πολλές φορές χρειαζόμαστε περισσότερο καλώδιο απ’ αυτό που έχει μια ηλεκτρική συσκευή και λιγότερο απ’ αυτό που διαθέτει μια μπαλαντέζα.
Μια εποικοδομητική ιδέα είχε ο Movahedi Meysam, που έχει βαλθεί να μας αλλάξει τις πρίζες! Η πρίζα-μπαλαντέζα ίσως φέρει το τέλος στο χάος που προκαλούν τα μεγάλα καλώδια επέκτασης. Πρόκειται για ένα καλώδιο μήκους 1,5 m το οποίο είναι τυλιγμένο πάνω σε έναν μηχανισμό (ικανός να τυλίγει και να ξετυλίγει με ευκολία το καλώδιο) μέσα στον τοίχο. Μ’ αυτόν τον τρόπο η πρίζα μπορεί να επεκταθεί τόσο, όσο χρειάζεται κάθε φορά. Ιδανική λύση για συσκευές 'μη μόνιμης χρήσης', όπως η ηλεκτρική σκούπα και το... σεσουάρ μαλλιών.
Αν και αρκετά ενδιαφέρουσα ιδέα, φέρει κάποια πρακτικά ερωτήματα που αφορούν την ασφάλεια (ένα κουλουριασμένο καλώδιο διατρέχει κίνδυνο υπερθέρμανσης), το οικονομικό (ιδικά στην περίπτωση αντικατάστασης σε μεγάλα κτίρια) και το οικοδομικό θέμα (απαιτούνται μεγαλύτερες τρύπες στους τοίχους). 






  

Ασυνήθιστες και δημιουργικές τσάντες

Μια άλλη ενδιαφέρουσα συλλογή

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ

Στης πικροδάφνης τον ανθό...



Στης πικροδάφνης τον ανθό
Έγειρα ν' αποκοιμηθώ
Λίγο ύπνο για να πάρω
Κι είδα όνειρο μεγάλο

Πτέραρχος χτύπησε αστυνομικό επειδή τον έγραψε

Πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν στην Αττική Οδό τη Δευτέρα το απόγευμα όταν τροχονόμοι σταμάτησαν πτέραρχο της πολεμικής αεροπορίας που υπηρετεί στο ΓΕΕΘΑ, για να του βεβαιώσουν παράβαση.
Ο πτέραρχος άρχισε να διαμαρτύρεται λέγοντας «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» και όταν ο ένας από τους δύο αστυφύλακες αποπειράθηκε να του αφαιρέσει τις πινακίδες, ο πτέραρχος, αδιαφορώντας για τη σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών, έθεσε σε κίνηση το αυτοκίνητο και με τη μία πόρτα, που ήταν ανοιχτή τραυμάτισε τον έναν από τους δύο αστυνομικούς. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο όπου και παραμένει για νοσηλεία.
epikaira.gr

Εσείς κάνετε sexting;

Αλλάζουν οι καιροί, αλλάζει το φλερτ... Κατευθείαν στο ... ψητό!Μπορεί να το έχεις ακούσει. Μπορεί να το έχεις δει στο internet. Μπορεί να το κάνει η φίλη σου. Είναι νέα τάση που μας έρχεται ως συνήθως από την Αμερική. Θα μπορούσε να είναι η φυσική συνέχεια του φλερτ... αλλά δεν είναι τόσο αθώο...
.Αντιθέτως το sexting είναι αυτό που λέμε...κατευθείαν στο ψητό!

Τι είναι το sexting;

Μέχρι το τέλος του 2010 ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας ανήκει στις ΗΠΑ! Ξέρει κανείς άραγε την Σύμβαση Cooper;

Γράφει ο Νίκος Καράς
Υπάρχει μια σύμβαση η οποία λήγει φέτος. Σύμβαση αρκούντως σοβαρή που δείχνει ότι αυτή η χώρα από την δουλεία δεν έφυγε ποτέ! Γιατί μα γιατί λείπουν οι Έλληνες πολιτικοί. Και πρωτίστως δούλοι αυτής της σύμβασης είναι ΟΛΟΙ οι πολιτικοί της χώρας, που σιωπηλά αποδέχτηκαν να ΜΗΝ εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας μας, την οποία υποτίθεται πως υπηρετούσαν!!!





Η σύμβαση αυτή λέγεται COOPER!
Ο μακαρίτης ο Μπάτσης στο βιβλίο που είχε γράψει το 1947 με τίτλο “Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα”, αποκάλυψε την ύπαρξη της λεγόμενης “Σύμβασης Cooper”(υπεγράφη το 1940 και λήγει την 31/12/2010 και είμαι περίεργος να δω αν οι ξεφτιλισμένοι οι πολιτικάντηδες θα την ανανεώσουν! Υπάρχει στο υπουργείο Βιομηχανίας και παραδίδεται -σαν “ιερό κείμενο”- από υπουργό σε υπουργό!), βάσει της...

Θηλυκή δύναμη


"Θηλυκή δύναμη. Ανζελινα Τζολί" θα ονομάζεται η 32σελιδη έκδοση της βιογραφίας της εκρηκτικής ηθοποιού που θα βγει σε κόμικ τον Ιανουάριο.
Μετά από την Χίλαρι Κλίντον, την Λέιντι Γκάγκα, την Μισέλ Ομπάμα κα και άλλες διάσημες γυναίκες η εταιρία ανεξάρτητων
.κόμικς Bluewater Productions επέλεξε την Ανζελίνα Τζολί για το τεύχος Ιανουαρίου .
Το κόμικ είναι γραμμένο από τον Μπρέντ Σπένσερ και θα είναι διαθέσιμο σε καταστήματα κόμικς αλλά και ονλάιν και θα κοστίζει 3,99 δολάρια.

Ο Σπενσερ δήλωσε για την ηθοποιό "Έμαθα πολλά για τους αγώνες της. Είναι μια βραβευμένη ηθοποιός, μητέρα και ακτιβίστρια με ευαισθησίες".
πηγή

Ακόμη και να είναι προς "γνώση" και "επεξεργασία" τα σχόλια στο open gov για την "Κάρτα του Πολίτη", δεν σας πιστεύει ο κόσμος Κύριοι!

Γράφει το Ορθόδοξο Παρατηρητήριο.Λίγες ημέρες μετά την "σύσκεψη" που είχε πολυμελής κυβερνητική αποστολή με την "ειδική συνοδική επιτροπή για τα ανθρώπινα δικαιώματα" της Εκκλησίας της Ελλάδος και πριν ακόμα "στεγνώσει το μελάνι" απο το σχετικό με την σύσκεψη, "ανακοινωθέν" της Ιεράς Συνόδου, η κυβέρνηση "έβαλε μπροστά" την μυλόπετρα που θα αλέσει τις απόψεις όσων Ελλήνων πολιτών μιλήσουν για την επερχόμενη δικτατορία της "ηλεκτρονικής δακυβέρνησης" η οποία φυσικά θα λειτουργήσει μόνο μέ την επιβολή της "Κάρτας του Πολίτη"......

Μια κολόνα που έγινε διάσημη.

Σ' αυτόν τον αγώνα αυτοκινήτων, τα φώτα της δημοσιότητας "έπεσαν" πάνω σε μια κολόνα... και όχι άδικα όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από το παρακάτω βίντεο.....

…Τρελοκόριτσα!

Τρελοκόριτσα

Απολαύστε ένα ακόμη φωτογραφικό αφιέρωμα με τρελοκόριτσα που κάνουν ότι τους κατέβει! (Δείτε και τα προηγούμενα μέρη).......

20 από τις πιο... χρωματιστές πόλεις στον κόσμο.

1. Rainbow Row, Charleston, SC

2. Nyhavn, Copenhagen, Denmark

Το όργιο των 250 ζευγαριών στην Ιαπωνία

Μια εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών στη "χώρα του ανατέλλοντος ηλίου", την Ιαπωνία κάλεσε απλό κόσμο να συμμετάσχει στο μεγαλύτερο... σεξουαλικό όργιο όλων των εποχών.... Οι 500 θέσεις(250 άνδρες και 250 γυναίκες) σε αυτό το περίπου Reality καπαρώθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά!
Τα ζευγάρια συγκεντρώθηκαν σε μια ειδικά διαμορφωμένη αποθήκη για να σπάσουν το.ρεκόρ ομαδικού σεξ. Τα 'ζευγάρια' άλλαζαν στάσεις ταυτόχρονα, λες και επρόκειτο για κάποιο αθλητικό αγώνισμα... Παρόλη την ετικέτα "όργιο" που είχε το γεγονός, το κάθε ζευγάρι ήρθε σε επαφή μόνο... μεταξύ του κι όχι με άλλα ζευγάρια.
Το όργιο έγινε σε μια αποθήκη εμπορευμάτων με επαγγελματίες φωτορεπόρτερ και κινηματογραφιστές να καταγράφουν το γεγονός
με σκοπό να κυκλοφορήσουν τις σκηνές σε dvd και να πληρωθούν τα έξοδα της παραγωγής.
Για την ιστορία, στην Ιαπωνία ανήκει πλέον το ρεκόρ συμμετεχόντων σε όργιο (άγνωστο ποιος το κατείχε ) αφού-όπως λένε- ποτέ πριν δεν κατάφερε μεγαλύτερος αριθμός ατόμων να κάνει σεξ στο ίδιο μέρος την ίδια στιγμή.

Πηγή

Το πιο ακριβό ενυδρείο του κόσμου

ΔΕΙΤΕ: Χρειάστηκαν 68 κιλά χρυσού για να κατασκευαστεί

Η Βρετανική εταιρία Aquavista Uk δημιούργησε το πιο ακριβό και πολυτελές ενυδρείο του κόσμου. Το ενυδρείο αποτελείται από 68κιλά καθαρού χρυσού 24 καρατίων.

Το κόστος του ενυδρείου ανέρχεται στα 3.500.000 ευρώ και θα κατασκευαστούν  μόνο τρία...

Φρίκη! Βίαζε την κόρη του για 30 χρόνια και απέκτησαν 10 παιδιά

Η γυναίκα, ηλικίας 43 ετών, υποστηρίζει ότι έχει βιαστεί από την ηλικία των 13 χρόνων στο σπίτι της...

Ένας 62χρονος άνδρας στην αγροτική περιοχή Σάντα Φε της Αργεντινής, επειδή βίαζε την κόρη του για τριάντα χρόνια με αποτέλεσμα να αποκτήσει μαζί της δέκα παιδιά, ανακοίνωσε σήμερα ο δικαστής, που είναι αρμόδιος για την υπόθεση.

"Ο άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά τα τεστ DNA επιβεβαίωσαν την πατρότητα" δήλωσε σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό ο δικαστής Βιργίλιο Παλούντ.

Κατηγορείται για την επαναλαμβανόμενη σεξουαλική κακοποίηση, ένα έγκλημα που επειδή είναι πατέρας τιμωρείται με 20 χρόνια στην φυλακή το μέγιστο, σύμφωνα με τον δικαστή.

Η γυναίκα, ηλικίας 43 ετών, υποστηρίζει ότι έχει βιαστεί από την ηλικία των 13 χρόνων στο σπίτι της στο χωριό Νικανόρ Μολίνας, που βρίσκεται 600 χιλιόμετρα βόρεια του Μπουένος Άιρες.

"Είναι πολύ χειρότερο από αυτό που συνέβη στην Αυστρία" πρόσθεσε ο δικαστής, αναφερόμενος στην υπόθεση του Αυστριακού Γιόζεφ Φριτζλ.

newsit.gr

Tο νέο τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη "Ως τα Χριστούγεννα"!

Ακούστε το νέο τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη "Ως τα Χριστούγεννα"!
Καθώς όλοι οι καλλιτέχνες επανέρχονται με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, δεν θα μπορούσε και ο Κώστας Μαρτάκης να μην κάνει το ίδιο! Απολαύστε το!.....

Πόουλ Τόμσεν:«Οι μισθωτοί δεν αντέχουν άλλο, φορολογήστε τα υψηλά εισοδήματα»

http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/rlazgscoth4cecf4933a819.jpg
«Η Ελλάδα βρίσκεται σε οικονομικό και κοινωνικό σταυροδρόμι. Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι δεν μπορούν να σηκώσουν άλλο το βάρος της δημοσιονομικής προσαρμογής. Πρέπει να φορολογήσουμε περισσότερο τα υψηλότερα εισοδήματα». Αυτό ξεκαθάρισε στη συνέντευξη που παραχώρησε χθες στο «Βήμα» ο Πόουλ Τόμσεν, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην τρόικα. Η δήλωση του κ. Τόμσεν ίσως δεν απηχεί ευθέως την εικόνα ενός αξιωματούχου του ΔΝΤ που στο μυαλό πολλών ανά τον κόσμο έχει συνδεθεί με την εφαρμογή κοινωνικά ανάλγητων μέτρων.
Ο κ. Τόμσεν αναγνώρισε ότι πλέον το βλέμμα της κυβέρνησης πρέπει να στραφεί αλλού: στην καταπολέμηση της σπατάλης στην Υγεία και στις ΔΕΚΟ. «Περιμένουμε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τις ΔΕΚΟ τον Φεβρουάριο»..

Και ποιος δεν θα ήθελε να χαθεί μέσα σε αυτό το θανατηφόρο μπούστο...!!

Και ποιος δεν θα ήθελε να χαθεί μέσα σε αυτό το θανατηφόρο μπούστο...!!
Μία από τις πιο sexy παρουσίες στο party του περιοδικό Rolling Stone..!
Ο λόγος για την ανατρεπτική Tila Tequila..! Μπορεί με τη συμπεριφορά της, να σε προκαλεί να τη χτυπήσεις, αλλά από την άλλη βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες, σου περνάνε άλλα πράγματα από το μυαλό........! Απολαύστε την..!

Freddie Mercury: σαν σήμερα «έφυγε» η φωνή των Queen

Ο Μέρκιουρι (5 Σεπτεμβρίου 1946 - 24 Νοεμβρίου 1991) γεννήθηκε ως Φαρόκ Μπουλσάρα (Farrokh Bulsara) στη Ζανζιβάρη, ένα αφρικανικό νησί που τότε ήταν βρετανική αποικία και σήμερα μέρος της Τανζανίας. Οι γονείς του Bomi και Jer Bulsara, ήταν παρσί με καταγωγή από την Ινδία. Η οικογένεια είχε μεταναστεύσει στη Ζανζιβάρη για να μπορέσει να συνεχίσει ο πατέρας του την εργασία του στο βρετανικό αποικιακό γραφείο. Ο Μέρκιουρι είχε μια νεώτερη αδελφή, την Kashmira.....

Ακούστε τη νέα μπαλάντα του Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Το νέο πολυαναμενόμενο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι γεγονός!
Με τίτλο «Το καλύτερο ψέμα» ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κάνει ξανά την έκπληξη χαρίζοντας μας ένα από τα ωραιότερα τραγούδια της καριέρας του!
Μετά την πρώτη τους συνεργασία στο «Καλοκαίρι μου»ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιλέγει και πάλι τον στιχουργό Νίκο Γρίτση. Την μουσική όπως πάντα γράφει ο ίδιος ο Μιχάλης. Μια μουσική απρόσμενη, δυναμική αλλά και μελωδική ταυτόχρονα, που απογειώνεται μέσα από την ξεχωριστή ερμνηνεία του!
H μπαλάντα «Το καλύτερο ψέμα» αποτελεί τον προάγγελο από το νέο ομώνυμο album του Μιχάλη Χατζηγιάννη, που κυκλοφορεί στις αρχές Δεκεμβρίου. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γνωρίζει καλύτερα από όλους με τα τραγούδια του να μας φτιάχνει τη διάθεση, να μας δημιουργεί εικόνες και να μιλά στην ψυχή και στην καρδιά μας.
Η μπαλάντα της χρονιάς απο τον σημαντικότερο Έλληνα τραγουδιστη της γενιάς του!.....

Το Wi-Fi «σκοτώνει» τα δέντρα

Έρευνα καταδεικνύει ότι τα ασύρματα δίκτυα βλάπτουν τη χλωρίδα

Το ασύρματο Ίντερνετ «αρρωσταίνει» τα δέντρα, προκαλώντας σημαντικές ανωμαλίες στην ανάπτυξή τους.

Σύμφωνα με έρευνα επιστημόνων, η ακτινοβολία που εκπέμπουν τα ασύρματα δίκτυα (Wi-Fi) είναι ιδιαίτερα επιβλαβής για τα δέντρα και τα φυτά που βρίσκονται μέσα στον αστικό ιστό.

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Wageningen στην Ολλανδία απέδειξαν ότι η «ασθένεια του Wi-Fi» πλήττει όλα τα φυλλοβόλα δέντρα στον δυτικό κόσμο, προκαλώντας αιμορραγία και ρωγμές στο φλοιό τους....

Μίζες για μεταγραφές

Για απάτη εκατομμυρίων κατηγορείται η χήρα του παραστρατιωτικού ηγέτη Αρκάν, Τσέτσα Ραζντάτοβιτς. H λαϊκή τραγουδίστρια εμπλέκεται σε σκάνδαλο με μεταγραφές της Όμπιλιτς, μεταξύ των οποίων και αυτή του Σάριτς στον Άρη.


Για συμμετοχή σε απάτη διώκεται η Τσέτσα Ραζντάτοβιτς, λαϊκή τραγουδίστρια και χήρα του παραστρατιωτικού ηγέτη και αρχηγού του σερβικού υποκόσμου, Αρκάν.

Η Τσέτσα κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε, από το 2000 έως και το 2003, ποσό 3,5 εκατ. δολαρών και 4 εκατ. γερμανικών μάρκων που προερχόταν από τις μεταγραφές εννέα ποδοσφαιριστών της Όμπιλιτς. Εκείνη την περίοδο, η τραγουδίστρια ήταν πρόεδρος της ομάδας.

Μεταξύ των μεταγραφών είναι και εκείνη του Μίροσλαβ Σάριτς στον Άρη, αντί 800.000 μάρκων, καθώς και των Νίκολα Λάζετιτς στη Φενέρμπαχτσε για 6 εκατ. μάρκα και του Μίλαν Ομπράντοβιτς στη Λοκομοτίβ Μόσχας για 3 εκατ. μάρκα.

Μετά τη δολοφονία του Αρκάν, η χήρα Σβετλάνα, ανέλαβε.....

Η προθεσμία των 100 ημερών και τα νέα μέτρα



Και τώρα… τρέχουμε! Τα μέτρα – «φωτιά» που επέβαλε η τρόικα και συμφώνησε η κυβέρνηση να εφαρμοστούν τα μάθαμε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Αυτό που δεν μάθαμε είναι το χρονικό περιθώριο που .δίνεται για την εφαρμογή τους.
Πριν καλά- καλά «χωνέψουμε» τα όσα ακούσαμε οι τροϊκανοί ζητούν από την κυβέρνηση επιτάχυνση των διαρθρωτικών μέτρων. Συγκεκριμένα, μέσα στις επόμενες 100 ημέρες πρέπει να έχουν ανοίξει τα κλειστά επαγγέλματα και να έχει μπει σε εφαρμογή το σχέδιο εξυγίανσης της υγείας και των ΔΕΚΟ.

Με διαφορά πλαστικού στήθους

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη Βουδαπέστη και στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Plastic 2010.

Για να λάβει κάποια κοπέλα στον διαγωνισμό πρέπει να έχει "ενισχυθεί" με αισθητικές επεμβάσεις. Εμφυτεύματα στήθους, λιποαναρροφήσεις, ρηνοπλαστικές είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να κερδίσει κάποια κοπέλα το διαγωνισμό.

Οι αιτήσεις ήταν πολλές , όπως λένε οι διοργανωτές, αλλά έπρεπε να επιλέξουν μόνο 22 διαγωνιζόμενες. Τα κορίτσια έπρεπε επίσης να δείξουν σημείωμα από τον πλαστικό χειρουργό που τους έκανε την επέμβαση ως απόδειξη.

Ένας κριτής ανέφερε "Όσο πιο μεγάλα (τα στήθη) …

Καρδιακές ασπίδες πορτοκαλάδα και ξίδι




Ο χυμός πορτοκαλιού και το ξίδι προστατεύουν το καρδιαγγειακό μας σύστημα, όπως έδειξαν δύο νέες και ανεξάρτητες μεταξύ τους έρευνες η μια εκ των οποίων αναφέρει ότι η πορτοκαλάδα προστατεύει την καρδιακή λειτουργία, ενώ η άλλη έρευνα εντόπισε παρόμοια δράση στο .ξίδι. Επιστήμονες του Πανεπιστημίου Οβερν στη Γαλλία μελέτησαν 24 παχύσαρκα αλλά υγιή άτομα και διαπίστωσαν ότι δύο ποτήρια πορτοκαλάδας ημερησίως βοηθούν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και περιορίζουν τους κινδύνους εμφάνισης καρδιακών προβλημάτων. Την ίδια στιγμή ερευνητές του Πανεπιστημίου της Μινεσότα στις ΗΠΑ μελετώντας 120 άτομα διαπίστωσαν ότι η κατανάλωση τροφών που περιέχουν ξίδι (μια ποσότητα 1-2 κουταλιών ημερησίως) αυξάνει τα επίπεδα της λεγόμενης καλής χοληστερόλης (ΗDL) στον οργανισμό. Η ΗDL έχει αποδειχθεί ότι δρα ευεργετικά στο καρδιαγγειακό σύστημα.
newscity1

Δωρεάν φύλαξη βλαστοκυττάρων σε ΜΗΤΕΡΑ και ΛΗΤΩ

Δωρεάν συλλογή, επεξεργασία και φύλαξη βλαστικών κυττάρων ομφαλοπλακουντιακού αίματος για οικογενειακή ή για δημόσια χρήση παρέχουν τα μαιευτήρια ΜΗΤΕΡΑ και ΛΗΤΩ στους γονείς των παιδιών που γεννιούνται σε αυτά, μέσω της Τράπεζας βλαστικών κυττάρων Stem-Health Hellas του Ομίλου Υγεία.

Τα μοσχεύματα από βλαστικά κύτταρα που φυλάσσονται για δημόσια χρήση θα παρέχονται εντελώς δωρεάν από τη Stem-Health Hellas στους ασθενείς, χωρίς να επιβαρύνονται οι ίδιοι ή τα ασφαλιστικά τους Ταμεία.

Πρόκειται για την πρώτη οικογενειακή Τράπεζα στην Ευρώπη και τη μοναδική στην Ελλάδα που έχει διαπίστευση από τον Οργανισμό SACT-NetCord και μόνο 27 Τράπεζες παγκοσμίως έχουν λάβει αυτή την αδιαμφισβήτητου κύρους διαπίστευση.

Ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Υγεία κ. Ανδρέας Βγενόπουλος επεσήμανε:

Θα σκοτώνουν τους θανατοποινίτες σαν τα ζώα!

Η πρόταση ομοσπονδιακού δικαστή στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών να σκοτώνουν τους θανατοποινίτες με την ίδια ουσία που κάνουν ευθανασία στα ζώα έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Η… φαεινή ιδέα ήρθε στον δικαστή μετά την ανακοίνωση του εργαστηρίου ότι αδυνατεί να παρασκευάζει το αναισθητικό theopidal μέχρι το 2011 λόγω έλλειψης.
Πάντως όπως εξήγησε ο ίδιος ο δικαστής το pentobarbital που χρησιμοποιείται στα ζώα θα προκαλεί ένα κώμα με αποτέλεσμα την αναστολή της αναπνευστικής λειτουργίας και της λειτουργίας του νευρικού συστήματος.

«Είδατε τι έγινε». «Ο επόπτης έδειξε άουτ και ο διαιτητής έδωσε κόρνερ»

Απογοητευμένος από την ήττα του Εργοτέλη με 2-0 από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μιχάλης Φραγκουλάκης.
Ο άσος των Κρητικών μάλιστα, στάθηκε και στο κόρνερ από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ των «ερυθρολεύκων», σημειώνοντας πως ο διαιτητής έκανε λάθος.

«Δεν έχουμε κάποιο παράπονο. Είδατε κι εσείς τι έγινε», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Ο επόπτης έδειξε καθαρά πως η μπάλα βγήκε άουτ και ο διαιτητής έδωσε κόρνερ. Δεν υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος. Τι να ασχοληθώ αν υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος…»

πηγή

Πάντελιτς: «Κέρδισε η καλύτερη ομάδα»

Δίκαια χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Εργοτέλη ο Μάρκο Πάντελιτς, σκόρερ του πρώτου γκολ των «ερυθρόλευκων» στη νίκη τους με 2-0 στο Παγκρήτιο.

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση στα 45 λεπτά και καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ. Η ψυχολογία έπαιζε μεγάλο ρόλο και ξέραμε πως έπρεπε να παίξουμε επιθετικά από την αρχή, αλλά ταυτόχρονα να προσέχουμε και πίσω για να κρατήσουμε το μηδέν. Είχαμε τύχη, αλλά ήμασταν και καλύτεροι. Νομίζω πως η καλύτερη ομάδα κέρδισε και γυρνάμε στην Αθήνα με τρεις βαθμούς για να ετοιμαστούμε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ», δήλωσε ο Σέρβος φορ.

Όσο για το γκολ που πέτυχε ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη, είπε: «Τι να σας πω. Δουλειά μου είναι αυτή. Ο επιθετικός όταν έχει καλή ψυχολογία και δουλεύει καλά, πρέπει να σκοράρει. Δεν μπορεί βέβαια κάθε ευκαιρία να είναι γκολ».

Τέλος, αναφορικά με το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ, ανέφερε:

χρώματα

Strawberry







με τις εικόνες σου... άκουσα χρώματα,
είδα
ήχους!

Κατάρρευση εσόδων, μαζικές απολύσεις και δ' δόση δανείου φέρνουν εκλογές την άνοιξη...

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στα δημοσιονομικά και ακόμη και τα νούμερα που παρουσιάστηκαν πριν από λίγες, μόλις, μέρες στον προϋπολογισμό για το κλείσιμο της χρονιάς, είναι σχεδόν βέβαιο οτι δεν θα  επαληθευθούν! Το οικονομικό χάος και η αποδόμηση του κρατικού μηχανισμού με απολύσεις δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων από συμβασιούχους μέχρι ΔΕΚΟ, η κατάρρευση της κατανάλωσης και των εσόδων, μάλλον φέρνει εκλογές την άνοιξη, πριν ή μετά την δ' δόση του δανείου.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία  εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού για το δεκάμηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2010, το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκε στα 17.334 εκατ. ευρώ από 24.833 εκατ. το αντίστοιχο χρονικό διάστημα το 2009 σημειώνοντας μείωση 30,2% έναντι στόχου μείωσης κατά 33,2% με βάση το σχέδιο προϋπολογισμού έτους 2011 που κατατέθηκε στη Βουλή στις 18 Νοεμβρίου 2010....

8 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Pavarotti

Ο μεγάλος τενόρος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών στις 6 Σεπτεμβρίου του 2007. Σας παρουσιάζουμε σήμερα 8 αλήθειες που δεν ξέρατε για την ζωή και την καριέρα του...
Το 2001 ο Pavarotti τιμήθηκε από επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών με το μετάλλιο Nansen για την προσφορά του με φιλανθρωπικές συναυλίες για βοήθεια προσφύγων.

1. Είχε χαρίσει περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπίες υπέρ προσφύγων σε όλο τον κόσμο:

Ένα προς ένα τα μέτρα που έρχονται

Τα μέτρα στα οποία βάζει προτεραιότητα η κυβέρνηση και τα οποία θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Απρίλιο του 2011 παρουσίασε ο υπουργός Οικονομικών.
Αναλυτικότερα μέχρι το τέλος του έτους θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί:
• η μελέτη για το μισθολόγιο του Δημοσίου
• οι νέοι κανόνες για τα στατιστικά στοιχεία
• το σχέδιο αποκρατικοποιήσεων και της αξιιοποίησης της περιουσίας του Δημοσίου
•οι αναλογιστικές μελέτες για τα τέσσερα μεγάλα ταμεία
• νομοσχέδιο για τα εργασιακά
Ακόμη, από τις αρχές του 2011, μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου υα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το νέο φορολογικό πλαίσιο, μέχρι το τέλος Μαρτίου να έχουν τοποθετηθεί ελεγκτές στο Δημόσιο, να έχει γίνει ο λειτουργικός διαχωρισμός του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και οι αναλογιστικές μελέτες για τα υπόλοιπα ταμεία. Τέλος, μέχρι το τέλος Απριλίου θα πρέπει να έχει καταρτιστεί το μεσοπρόθεσμο στρατηγικό δημοσιονομικό πλαίσιο.     
enet.gr

Η συνταγή της καλής φιλίας






Θα χρειαστείτε:

100 γραμμάρια αποδοχή

100 γραμμάρια κατανόηση

200 γραμμάρια στήριξη

60 γραμμάρια γενναιοδωρία


1 φλιτζάνι του τσαγιού εμπιστοσύνη


3 κουταλιές της σούπας ειλικρίνεια.



Εκτέλεση: Ανακατεύουμε απαλά σε ένα μπολ την αποδοχή, την κατανόηση και τη γενναιοδωρία. Ρίχνουμε μέσα τη στήριξη, την ειλικρίνεια και αργά αργά την εμπιστοσύνη. Όταν λιώσουν καλά όλα τα υλικά, τα βάζουμε στο ταψί και ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για αρκετό, αρκετό … καιρό.



Καλή επιτυχία σε όλους μας!

«Σφίξτε το ζωνάρι» λέει σε Ελλάδα-Ιρλανδία το ΔΝΤ

Μιλώντας στην ελβετική τηλεόραση ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, προειδοποίησε την Ελλάδα και την Ιρλανδία πως πρέπει να σφίξουν το ζωνάρι τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους.
Πρόσθεσε δε πως "η ιδέα πως μπορεί κανείς να ζήσει επί μακρόν πέραν των δυνατοτήτων του είναι μία τρελή ιδέα, ακόμη και εάν οι αιτίες είναι διαφορετικές για τις δύο χώρες".
Ο πρόεδρος του ΔΝΤ εκτιμά πως οι χώρες αυτές "με τον ένα τρόπο ή με τον άλλο θα πρέπει να σφίξουν το ζωνάρι για να επιστρέψουν σε μία κατάσταση ανεκτή...Οι πιο αδύναμες χώρες είναι αυτές που πρώτες μπαίνουν σε μπελάδες. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να διατηρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τις κοινωνικές δαπάνες. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Η αλληλεγγύη των ευρωπαϊκών χωρών πρέπει να αποτρέψει την κατάρρευση ορισμένων εξ αυτών, αλλά απαιτεί περισσότερο δραστικά μέτρα, και πάλι θα είναι οι πιο αδύναμες χώρες που θα υποφέρουν περισσότερο".     
enet.gr

Πάμε Στοίχημα - ΣΗΜΕΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ...!!!

Δηλαδή τί ακριβώς μπορεί να πει κανείς γι' αυτή την ομάδα φέτος! Ναι μεν νίκη (2-1), αλλά ποιος το φανταζόταν πως θα δυσκολευόταν με μια ομάδα ονόματι Zilina, κυνηγώντας την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο!!! Βάλε ακόμα ένα ρεεεεε!!! Κάνεις που κάνεις αυτή την επική ανατροπή!! Τουλάχιστον βγήκαν πολύ σωστά ''λαβράκια'' στο chat, αφού σημειώσαμε την έκπληξη στο Braga - Arsenal (2-0), ενώ ο ksaderfos, έδωσε από το Colchester που διαμένει, την ήττα της τοπικής ομάδας. Συνεχίζουμε με Champions League για Τετάρτη και τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Barcelona, στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

PANATHINAIKOS - BARCELONA


Να κλειδώσει την πρώτη θέση του 4ου ομίλου θέλει η Barcelona, που έχει έρθει στην Αθήνα με όλα της τα αστέρια, παρ' όλο που ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τη Real Madrid στην Primera Division. Με οχτώ τέρματα φιλοδόρησαν οι Blaugrana την δύστυχη Almeria, δείχνοντας παράλληλα πως βρίσκονται σε περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Παρατηρώντας κανείς την τωρινή κατάσταση των δύο ομάδων θα κατέληγε εύκολα σε ένα πολύ άνετο διπλό, αφού ο Παναθηναϊκός, παρ' όλη την ανατροπή με τον Ηρακλή στο Ολυμπιακό στάδιο, έδειξε πως δεν πατούσε καθόλου καλά μέσα στο γήπεδο. Στο αποψινό παιχνίδι πρόκειται να κάνει ντεμπούτο ο νέος προπονητής των πρασίνων, Jesualdo Ferreira και αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα που έπαιξε και το Σάββατο με τον Ηρακλή, με μοναδική αλλαγή την αντικατάσταση του Plesis με τον Κατσουράνη, περνώντας στην άμυνα τον Kante. Εκτιμώ πως το αποψινό παιχνίδι δεν θα ανοίξει σε σκορ τόσο, όσο αυτό του πρώτου γύρου στο Camp Nou, αφού ακόμα και σε τυχόν εύκολο βράδυ για τους φιλοξενούμενους, σίγουρα θα χρειαστεί να κατεβάσουν ταχύτητα, λόγω του el classico. Γι' αυτό τον λόγο θα πάω με την επιλογή τερμάτων 2-3 γκολ. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2-3 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.00 Bet365


TOTTENHAM - WERDER BREMEN

Μέχρι και ερασιτέχνες πήρε μαζί του ο Thomas Schaaf για την αποψινή αναμέτρηση του Λονδίνου. Σε φουλ φόρμα οι γηπεδούχοι, με ψυχολογία στα ύψη μετά την ανατροπή στο πρωτάθλημα με την Arsenal (από 0-2 σε 3-2), επιδιώκουν στην κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου. Ο άσσος δεν σπάει με τίποτα (στο 1.50 Bet365). Πάμε σε κάτι διαφορετικό, αφού πιστεύουμε  πως οι Γερμανοί θα παίξουν σίγουρα ανοιχτά, αφού θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν είτε για πρόκριση (ούτε κατά διάνοια), είτε για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League και στα μετόπισθεν μας μυρίζει πραγματικό πανηγύρι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 ΚΑΙ OVER 3.5 GOALS
ΑΠΟΔΟΣΗ: 2.75 Bet365





MILANO - CSKA MOSCOW

Επιβάλλεται να πάρει το διπλό η ομάδα της Μόσχας στο Μιλάνο με αντίπαλο την τοπική ομάδα, μιας και σε τυχόν αρνητικό αποτέλεσμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μετά από πολλά χρόνια να μείνει εκτός Euroleague από τον πρώτο γύρο. Είδα τη Milano την προηγούμενη αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό και πιστεύω απόψε η CSKA μπορεί και πρέπει κυρίως να πάρει την εκδίκησή της για την ήττα μέσα στην Μόσχα την πρώτη αγωνιστική, από την ιταλική ομάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Bet365


CHOLET - SIENA

Τρεις συνεχόμενες νίκες συμπλήρωσε η Cholet, με Lietuvos Rytas, Cibona Zagreb, Fenerbahce, μετά το άσχημο ξεκίνημά της. Πολύ χειρότερη και πιο άπειρη η γαλλική ομάδα από τη Siena, που μετά την νίκη την προηγούμενη αγωνιστική εναντίον της Barcelona, θέλει απόψε να προσθέσει ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό της. Στον πρώτο γύρο η ιταλική ομάδα κέρδισε με 32 πόντους (!!!) τη Cholet. Πιστεύω 5.5 πόντοι που δίνονται για απόψε στη γηπεδούχο ως πλεονέκτημα, μπορούν εύκολα να καλυφθούν από τη φιλοξενούμενη και να πάρει μια σχετικά άνετη νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (-5.5 ΠΟΝΤΟΙ)
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.90 Bet365


Laftsis


πηγή

Μέσι εσείς, Σισέ εμείς!

Έχει χαρακτηριστεί ως «βιονικός», ως «Μεσσίας», ως ο διάδοχος του Ντιέγκο Αρμέντο Μαραντόνα και το βράδυ της Τετάρτης θα πατήσει τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, όπου με την Μπαρτσελόνα  θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη και γενικά μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ότι καλύτερο... κυκλοφορεί εδώ και χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους...

Ο έτερος... σταρ είναι το «φονικό» όπλο, το «Τop Gun» του ελληνικού πρωταθλήματος που μοιάζει να αναγεννήθηκε στα ελληνικά γήπεδα. Στο άκουσμα του ονόματος του, οι φίλοι του Παναθηναϊκού σκέφτονται κάτι περισσότερο από έναν ποδοσφαιριστή, έναν ηγέτη... Όταν ακούν το όνομα «Τζιμπρίλ Σισέ» σκέφτονται ότι ένας Γάλλος είναι ένας... από αυτούς. Το gazzetta.gr αναλύει τα ποσοστά των δύο ποδοσφαιριστών, δίχως διάθεση οποιασδήποτε άλλης σύγκρισης...

Με τέσσερις επιθετικούς στο Παγκρήτιο για το «2» ο Ολυμπιακός

Με όλους τους διαθέσιμους επιθετικούς του ταξίδεψε στην Κρήτη ο Ολυμπιακός στοχεύοντας να τελειώσει μια υπόθεση που άφησε... μισή πριν από 10 ημέρες. Το απόγευμα της Τετάρτης (24/11-17:00-NS2) οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο Παγκρήτιο τον Εργοτέλη στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης για τη 10η αγωνιστική η οποία είχε διακοπεί.......

Το αεροπλάνο του Di Caprio πήρε φωτιά στον αέρα!

Ένα απίστευτο θρίλερ στον άερα έζησε ο Leonardo Di Caprio μαζί με άλλους 199 επιβάτες της πτήσης της Delta Airlines για Μόσχα! Το αεροπλάνο έπιασε φωτιά λίγο μετά την απογείωσή του... Και όχι δεν πρόκειται για ταινία του Hollywood!

Όλα ξεκίνησαν όταν, λόγω κάποιας μηχανικής βλάβης, το φτερό του αεροσκάφους που εκτελούσε το δρομολόγιο Νέα Υόρκη - Μόσχα, τυλίχτηκε στις φλόγες! Ξαφνικά τα φώτα της καμπίνας των επιβατών έσβησαν και κάποιοι από τους επιβάτες άρχισαν να ουρλιάζουν.

Ο πιλότος προσπαθούσε να προσγειώσει ασφαλώς το αεροσκάφος και πάλι στο αεροδρόμιο JFK.

Ανάμεσα στους 200 επιβάτες της πτήσης ήταν και ο star του Hollywood, που κυριολεκτικά...

Καντονά: Η επανάσταση θα γίνει μέσω των τραπεζών!

 Ο Ερίκ Καντονά ήταν επαναστάτης ως ποδοσφαιριστής και παραμένει και τώρα... Την Τρίτη (23/11) ο Γάλλος βετεράνος ανέβασε βίντεο στο διαδίκτυο στο οποίο προτρέπει τους συμπατριώτες του ν' αδειάσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς λέγοντάς τους χαρακτηριστικά: «Αν 20 εκατομμύρια άνθρωποι αποσύρουν τις καταθέσεις τους το σύστημα θα καταρρεύσει. Η επανάσταση θα γίνει μέσω των τραπεζών!».
«Για να μιλήσουμε για επανάσταση, δεν θα πάρουμε τα όπλα, δεν θα σκοτώσουμε ανθρώπους. Μπορούμε να κάνουμε κάτι απλό (...)

Μπουτάρης: "Τα οικονομικά στοιχεία του δήμου είναι πλαστα"

Την ενόχλησή του για τα γεγονός ότι ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης αμφισβήτησε τα στοιχεία για την οικονομική κατάσταση του Δήμου, που ο ίδιος του παρουσίασε, εξέφρασε ο δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. 


 "Κατόπιν αυτού δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε αυτή την κωμωδία της ειλικρινούς ενημέρωσης από τον ίδιο τον Δήμαρχο, εν συνεχεία δε της αμφισβήτησης των στοιχείων αυτών από τον κ. Μπουτάρη.

Σε λίγες ημέρες - την 1 Ιανουαρίου 2011 - ο κ. Μπουτάρης θα έχει την δυνατότητα να αντιληφθεί το λάθος των ισχυρισμών του με τα ίδια του τα μάτια"
, δήλωσε ο Β. Παπαγεωργόπουλος.

Ο Γ. Μπουτάρης έστειλε επιστολή στον Β. Παπαγεωργόπουλο και του ζήτησε να ορίσει ένα πρόσωπο από το οποίο θα ενημερωθούν ο ίδιος και οι συνεργάτες του για τα οικονομικά και άλλα θέματα του Δήμου, όπως και να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για να γίνει περαίωση των χρεών του Δήμου προς την Εφορία.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος μίλησε σε εκδήλωση με τη συμμετοχή των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του και τους είπε πως όλοι είναι χρήσιμοι και όλοι θα αξιοποιηθούν.

πηγή

«Γενιά μηδέν»: Απορρίπτουν την περιττή κατανάλωση ως σκλαβιά

Αυτοαποκαλούνται «γενιά μηδέν» και σηματοδοτούν την επιστροφή στα λίγα πράγματα και αναγκαία. Αποτινάζουν από πάνω τους την περιττή κατανάλωση ως σκλαβιά και διεκδικούν την ελευθερία της αυτάρκειας και της κίνησης. Αποστρέφονται το «φαίνεσθε» και επαναφέρουν το «είμαι». Είναι η νέα τάση που διαπερνά την ιντερνετική νεολαία η οποία με αφετηρία τις δύο ακτές του ατλαντικού, αρχίζει τώρα να κατακτά όλο τον δυτικό κόσμο.

  Η φιλοσοφία του νέου «κινήματος» είναι απλή: στην εποχή της απόλυτης ταχύτητας και της ευκινησίας η εναρμόνιση με τα νέα δεδομένα επιβάΛλει την «ελαφρότητα» με την έννοια της ελάττωσης του βάρους, την ελαχιστοποίηση όλων αυτών των ειδών που γέμιζαν ντουλάπες, συρτάρια και ράφια, κάνοντας πολλούς να χρειάζονται μπαούλο και όχι βαλίτσα στις μετακινήσεις τους. ......

Το βίντεο που ΣΟΚΑΡΕ την Ντόρα Μπακογιάννη



πηγή

Γνωστή τραγουδίστρια στο χείλος της οικονομικής καταστροφής

Στο χείλος του γκρεμού είναι πασίγνωστη αοιδός, η οποία έκτος από το παθός της για το τραγούδι είχε την αγαπημένη συνήθεια να αγοράζει πανάκριβα κοσμήματα, αξεσουάρ, ρούχα να κάνει ρεκτιφιέ μαλλιού σχεδόν καθημερινά αλλά χωρίς να έχει να πληρώσει για όλα αυτά.

Η tτραγουδίστρια, μάλιστα δεν "έπνιξε" μόνο τα καταστήματα στα χρέη αλλά και τους κατά καιρούς συντρόφους της από τους οποίους ζητούσε δανεικά για να αποκτήσει αυτά που επιθυμούσε.
Κάποια στιγμή όμως το πάθος της γύρισε μπούμερανγκ με αποτέλεσμα.....

Διαγραφή - μήνυμα από Σαμαρά

«Καζάνι που βράζει» θυμίζει τα τελευταία 24ωρα η ΝΔ, καθώς μετά τη διαγραφή του βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη, πληροφορίες έφεραν και δεύτερο μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος να διαφοροποιείται σαφώς από τη στρατηγική που έχει επιλέξει ο κ. Αντ. Σαμαράς.

Ο Αντ. Σαμαράς μόλις πληροφορήθηκε για τις δηλώσεις του Λ. Αυγενάκη ζήτησε αμέσως να τεθεί εκτός της ΚΟ της ΝΔ
Στη Ρηγίλλης, οι συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ, που παρακολουθούν στενά τις κινήσεις των... επίφοβων προς αποχώρηση βουλευτών, συνδέουν τις κινήσεις αυτές με την κυρία Ντ. Μπακογιάννη και διαμηνύουν προς πάσα κατεύθυνση ότι «ο κ. Σαμαράς είναι αποφασισμένος να τηρήσει ''σκληρή'' γραμμή μέχρι τέλους και να μην επιτρέψει τη διασάλευση της ενότητας του κόμματος σε αυτή την κρίσιμη φάση που περνά η χώρα». Αυτό θα είναι και το μήνυμα που θα εκπέμψει μιλώντας στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ που συγκαλείται -υπό το «βαρύ» κλίμα που έχει διαμορφωθεί- την Παρασκευή.
Τα ίδια πρόσωπα παραπέμπουν στην απόφαση που έλαβε προσωπικά χθες ο κ. Σαμαράς να διαγράψει τον κ. Λ. Αυγενάκη. Ο βουλευτής Ηρακλείου για δεύτερη μέρα χθες ....

Επική ανατροπή για Ρόμα, «καρέ» η Ρεάλ

Ανατροπές και εκπλήξεις επεφύλασσε το πρώτο «πιάτο» της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Οι οκτώ αγώνες που έγιναν την Τρίτη (23/11) για τους τελευταίους τέσσερις ομίλους έκρυβαν συγκινήσεις, ενώ αρκετή... δράση υπήρχε στο τέλος των αγώνων.
Η Ρόμα νίκησε με 3-2 την Μπάγερν στο «Ολίμπικο» με...

Τιμή ρεκόρ για τον Apple I

Στην τιμή των 210 χιλιάδων ευρώ πουλήθηκε σε δημοπρασία του Οίκου Christie's ένας από τους πρώτους προσωπικούς υπολογιστές της Apple. 

Ο υπολογιστής Apple Ι είναι ένας από τους 200 υπολογιστές που κατασκεύασε η Apple το 1976 και τότε είχε πουληθεί στην τιμή των 666.66* χιλιάδων δολαρίων.
Ο νέος του αγοραστής τον αγόρασε με την αρχική συσκευασία καθώς και υπογεγραμμένες επιστολές από τον συνιδρυτή και σήμερα επικεφαλής της Apple Στιβεν Τζομπς.
Όπως έγινε γνωστό ο νέος αγοραστής είναι ο Ιταλός επιχειρηματίας Φραντζέσκο Μπογκλιόνε και στη χθεσινή δημοπρασία παρόν ήταν ακόμη ένας από τους ιδρυτές της Apple ο Steve Wozniak ο οποίος δέχθηκε να υπογράψει και αυτόγραφο στον Ιταλό επιχειρηματία.

*oichalia:  Σατανικές τιμές
πηγή

Πάρτι μικροβίων στις εντατικές

Μπαίνουν στο νοσοκομείο για αφαίρεση χολής και καταλήγουν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Υποβάλλονται σε επεμβάσεις ρουτίνας κι έπειτα από μια τυχαία επιπλοκή και την παραμονή για μία μόνο ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, κινδυνεύουν να χάσουν τη ζωή τους. 

«Αόρατοι» εχθροί των ασθενών, ανθεκτικά μικρόβια που δύσκολα αντιμετωπίζονται πλέον, παραμονεύουν σε γωνίες, διαδρόμους και ρούχα νοσηλευτών που δεν προλαβαίνουν να αλλάξουν λόγω έλλειψης προσωπικού.
Πρωτόκολλα υγιεινής καταλύονται σε δευτερόλεπτα με έναν νοσηλευτή να φροντίζει ταυτόχρονα πέντε ασθενείς, ενώ οι παλιές και ξεπερασμένες κτιριακές εγκαταστάσεις αποτελούν σε πολλές περιπτώσεις αποικία μικροβίων. Κερασάκι στην τούρτα, η άσκοπη χορήγηση αντιβιοτικών, που κάνει πλέον τα μικρόβια μη αντιμετωπίσιμα.
Κλεμπσιέλα, ψευδομονάδα και acinetobacter είναι τα τρία πιο επικίνδυνα, με ανθεκτικότητα που φτάνει το 50% στα ελληνικά νοσοκομεία. Το πρόβλημα, που δεν αφορά μόνο τη χώρα μας, συζητείται σήμερα στη Στοκχόλμη στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων, υπό τη σκιά του ενδεχομένου οι Ελληνες ασθενείς να μπαίνουν σε «καραντίνα» πριν χειρουργηθούν σε νοσοκομεία άλλων χωρών. Ηδη η Γαλλία αποφάσισε να υποβάλει σε ειδικές καλλιέργειες όσους Ελληνες «εισάγονται» στα νοσοκομεία της.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ....

Γκρίνια δημάρχων για την τσέπη τους

Οι 66 δήμαρχοι της Αττικής συναντήθηκαν χθες, στο ξεκίνημα διήμερου σεμιναρίου που οργάνωσαν το υπουργείο Εσωτερικών, η ΚΕΔΚΕ και το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρόκειται ουσιαστικά για σεμινάρια που οργανώνονται ανά την επικράτεια για το σύνολο των αυτοδιοικητικών στελεχών, προκειμένου να εκφραστούν απορίες, παράπονα και προτάσεις πριν από την 1/1/2011, οπότε ξεκινά η εφαρμογή του νέου συστήματος. Το σεμινάριο παρακολούθησε και ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Σγουρός, μαζί με τους οκτώ αντιπεριφερειάρχες, ενώ από τους 66 δημάρχους, οι 31 αναλαμβάνουν για πρώτη φορά καθήκοντα.
Σύμφωνα με τον άρθρο 16 του «Καλλικράτη», αναστέλλεται η άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας των δημάρχων, όταν είναι .....

Απειλούν τη ζωή μας οι "κύριοι" του islam.gr

Το θράσος τους δεν έχει όρια! Έρχονται σε μια ελεύθερη χώρα, ακάλεστοι, λάθρα, παραβιάζοντας σύνορα και νόμους, απειλώντας την ασφάλειά μας, τον τρόπο ζωής μας και εκμεταλλευόμενοι τη φιλοξενία μας και την ελευθερία που τους παρέχεται και μας... απειλούν, εκδίδοντας στην ουσία fatwa εναντίον μας, μέσα στον ίδιο μας τον τόπο! Νομίζοντας ίσως ότι θα μας τρομάξουν και κρίνοντας προφανώς εξ ιδίων τα αλλότρια. Όχι κύριοι του islam.gr, δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζετε.
Από την άλλη, η απόπειρα κατατρομοκράτησης και μάλιστα σε πρώιμο στάδιο, των δημοσιογράφων οι οποίοι ανθίστανται στο βίαιο επεκτατισμό που εκπέμπουν οι εδώ δραστηριότητες κάποιων μουσουλμάνων, δεν θα περάσει κύριοι της ιστοσελίδας islam.gr. Δείτε εδώ....
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan