Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ – Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ : ‘’Μια νύχτα μόνο vol. II’’

Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:00 μ.μ.
Είμαστε ξανά κοντά σας, για άλλη μια ξέφρενη νύχτα, μια νύχτα διαφορετική, μια νύχτα μασκαρεμένη...Σας περιμένουμε γεμάτους διάθεση για χορό και ατελείωτο κέφι... Ελατε με κάτι μοναδικό, κατι προσωπικό σας... Έστω με μια μάσκα στο πρόσωπο σας... Άλλωστε οι όμορφοι άνθρωποι δεν κρύβονται με τίποτα..

Resident DJ : Giorgos Chasapis
The Place : Calma Cafe

Αποστολή fax από το ίντερνετ


Για να μην τρέχετε στα διάφορα καταστήματα για να στείλετε φαξ η Forthnet είναι η εταιρία που μας προσφέρει το λεγόμενο free fax από το πληκτρολόγιο του υπολογιστή μας.
Δείτε πως εδώ

Πλημμύρα ακάλυπτων επιταγών

«Δραματική» άνοδο κατέγραψαν τον Ιανουάριο εφέτος οι ακάλυπτες επιταγές, που πολλαπλασιάστηκαν... στα 226,5 εκατ. ευρώ. Η σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2008 κάνει ακόμη πιο αισθητή την κρίση στην αγορά, καθώς το ποσοστό της κατακόρυφης αύξησης διαμορφώθηκε σε 143,5%, ως προς την αξία του συνόλου των ακάλυπτων επιταγών.

Επιπροσθέτως, οι απλήρωτες συναλλαγματικές που προσέγγισαν τα 25,4 εκατ. ευρώ, δίνουν τον ορισμό της δυσκολίας και της οικονομικής ασφυξίας, που αντιμετωπίζουν επαγγελματίες και μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, με τα «φέσια» ή τους λεγόμενους δείκτες ασφυξίας (ακάλυπτες επιταγές και απλήρωτες συναλλαγματικές) να φθάνουν τα 252 εκατ. ευρώ.

Τους μήνες, που έρχονται, αναμένεται κορύφωσης της κρίσης, όπως θα αποτυπώνεται σταδιακά στην πορεία των ακάλυπτων επιταγών, δεδομένου ότι οι δυσκολίες των μηνών που ξεκίνησε η κρίση δρουν σωρευτικά και η ένταση του προβλήματος της έλλειψης ρευστότητας και των επιταγών χωρίς αντίκρισμα εμφανίζεται δριμύτερη σε μεταγενέστερο διάστημα...

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ


Η εικόνα του πρώτου μήνα του έτους, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Τειρεσίας ΑΕ (της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών) είναι σαφής και... αποθαρρυντική: Είκοσι ένα χιλιά δες τεμάχια ακάλυπτων επιταγών (21.360 τεμάχια για την ακρίβεια), που αντιπροσωπεύουν αξία 226,5 εκατ. ευρώ (226.546.778) και 13.434 τεμάχια απλήρωτων συναλλαγματικών, ύψους 25,4 εκατ. ευρώ ( 25.398.296). Η αύξηση των ακάλυπτων επιταγών ως προς τα τεμάχια είναι 141,36% στη σύγκριση Ιανουαρίου 2009 - Ιανουαρίου 2008 και 143,58% ως προς τα ποσά το διάστημα αυτό. Αυξημένες κατά 33,06% είναι οι ακάλυπτες επιταγές ως ποσό τον Ιανουάριο εφέτος συγκριτικά με τον Δεκέμβριο του 2008, ενώ κατά 36,44% είναι αυξημένες ως προς τον αριθμό των τεμαχίων.
Οι απλήρωτες συναλλαγματικές αυξήθηκαν σε τεμάχια κατά 40,39% τον Ιανουάριο εφέτος συγκριτικά με τον Δεκέμβριο του 2008 και κατά 92,31% στην ίδια σύγκριση ως προς τα ποσά. Κατά 20,32% αυξήθηκαν ως ποσά σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2008 και μόλις κατά 2,56% ως προς τα τεμάχια.

Πηγή Κέρδος

makelio

Η γάτα του Τέο Θεοδωρίδη

Αποκλειστικά από την ευγενική προσφορά του hakis-hakis.blogspot.com σας παρουσιάζουμε τη γάτα του μοντέλου Τέο Θεοδωρίδη όπως τη συνέλαβαν ξεχασμένη μέσα στο διαμέρισμά του στην Ελλάδα!





Τσικνοπέμπτη Σήμερα

Τσικνοπέμπτη είναι η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου, οι τρεις εβδομάδες που συμπεριλαμβάνονται στο τριώδιο είναι, η Απολυτή, η Απόκρεω και η Τυροφάγος. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας (Απολυτή) σταματούσε η συνηθισμένη νηστεία της Τετάρτης και της Παρασκευής, ενώ στη δεύτερη εβδομάδα (απόκρεω) ίσχυε η νηστεία, έτσι η Τσικνοπέμπτη αποκτούσε ιδιαίτερη σημασία και εθεωρείτο εορτάσιμη ημέρα και το τραπέζι ήταν γιορτινό. Ονομάζεται τσικνοπέμπτη γιατί την ημέρα αυτή το δείπνο αποτελείται από κρέας ψημένο στα κάρβουνα ή τηγανισμένο, δυο τρόποι μαγειρέματος που βγάζουν έντονη τσίκνα.

Στις μέρες μας η Τσικνοπέμπτη θεωρείται η αρχή της αποκριάς γιαυτό:

Κλείστε αμέσως τραπέζι γιατί το βράδυ όπως και κάθε χρόνο Τσικνοπέμπτης θα γίνεται χαμός !!!!!

Τον παρακολουθούν Τσέλσι, Ρεάλ και κάμποσα εκατοντάδες μάτια και είναι μόλις 6 χρονών !!



Πατέρα και Σωκράτη, το νου σας!!!

GPS παλαιού τύπου...


GPS παλαιού τύπου...

Γκρεμίζεται πάλι η Οδός Αθηνών!!!!


Η κατάρρευση του Χρηματιστηρίου Αθηνών επι των ημερών της Κυβέρνησης Καραμανλή δεν έχει προηγούμενο! Όπως βλέπεται στο διπλανό διάγραμμα 5 ετίας ο δείκτης έχει γκρεμιστεί στα τάρταρα ! παρατηρήστε ότι ο δείκτης είχε φτάσει τις 5280 μονάδες τον Νοέμβριο του 2007 ! όπου εκεί εγκλωβίστηκαν χιλιάδες μικροκαταθέτες! Και στην συνέχεια λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων σε προγράμματα ανταγωνιστικότητας της οικονομίας μας, και ιδιαίτερα λόγω των τελευταίων τραγικών χειρισμών της Κυβέρνησης σε θέματα παροχολογίας- Ολυμπιακής - ΟΤΕ - Γκόλντεν - Σκανδάλων - δημοσιονομικής πολιτικής - απεργειών - μηδαμινού σχεδιασμού σε δημόσιες επενδύσεις - προκλητικών και αθρόων προσλήψεων στο Δημόσιο - λανθασμένων χειρισμών με το δώρο των 28δις ευρώ χωρίς έλεγχο στις τράπεζες - δημιουργησαν ένα οικονομικό περιβάλλον τριτοκοσμικής χώρας χωρίς προηγού-μενο για την Ελλάδα! Ετσι ο άλλοτε ζωτικός χώρος της Ελλάδας το χρηματιστήριο μετατρέπεται σε νεκροταφείο της Ελληνικής οικονομίας!. Η προοπτική υποβάθμισης των τραπεζών που διαθέτουν θυγατρικές στην Ανατολική Ευρώπη από την Moody’s αποτελεί σήμερα το «κόκκινο» πανί για τους ξένους επενδυτές dieun;vw, με αποτέλεσμα η αγορά να χάνει πάνω από 3,8%, ενώ ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται στις 1620!μονάδες, δηλαδή 30-40 μονάδες από τα χαμηλά του επίπεδα. Σε κατάρρευση η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας η οποία χάνει 6,68%. Σε κατάρρευση και η Coca- Cola με 6%, ύστερα από τα αποτελέσματα του 2008, που έδειξαν πτώση κερδών. Βουτιά 3,86% για την Eurobank, 3,75% για την Τράπεζα Πειραιώς, 2,26% για την Alpha Bank. ....Ταπεινά σας υπενθυμίζω ότι τα Χρηματιστήρια προδιαγράφουν τις εξελίξεις που έρχονται ..δυστυχώς τα κάνατε μούσκεμμα κύριοι έσεις που κυβερνάτε και ας λένε ότι θέλουνε τα ΜΕΓΑπαπαγαλάκια σας!!!

diaporon-bl

Ανέκδοτο της ημέρας


Μία γριά περπατάει στο πεζοδρόμιο σέρνοντας δυό σακκούλες σκουπιδιών, μιά σε κάθε χέρι. Μια από αυτές έχει μια τρύπα χαμηλά και κάθε λίγο ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ βγαίνει και παρασέρνεται σιγά-σιγά από το ελαφρό αεράκι. Ένας αστυφύλακας το προσέχει και πηγαίνει προς το μέρος της γριάς λέγοντας...
- Γιαγιά, σου έπεσε ένα χαρτονόμισμα απο τη σακκούλα.
Η γριά σταματάει και λέει...
- Φτου σου, ήταν τρύπια. Ας τρέξω προς τα πίσω μήπως μπορέσω να μαζέψω μερικά.
- Εεεεπ, που πας; Που βρήκες τόσα λεφτά; Δεν πιστεύω να τα έκλεψες;
- Όχι, όχι να σου εξηγήσω. Το σπίτι μου και ο κήπος μου είναι ακριβώς δίπλα από το πάρκινγκ του γηπέδου και όταν έχει αγώνα, έρχονται πολλοί και κατουράνε τα λουλούδια μου. Έτσι και εγώ πηγαίνω πίσω από τα λουλούδια με το ψαλίδι του κλαδέματος και όταν κάποιος τη βγάζει για κατούρημα του λέω: ή δίνεις 20 ευρώ ή στην έκοψα!
- Χα, χα πολύ έξυπνο γιαγιά, λέει το όργανο της τάξης. Πολύ καλά τους κάνεις. Αντε να πας στο καλό... Α! και τι έχεις στην άλλη σακκούλα;
- Ε, δεν πληρώνουν και όλοι...

«ΜΑΥΡΟ» ΒΡΑΔΥ!




Το... καμπανάκι χτυπούσε καιρό τώρα αλλά στον Ολυμπιακό δεν ήθελαν να το ακούσουν. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έπαιρνε τις νίκες με ασθενικό τρόπο, αφού όλα σχεδόν τα παιχνίδια της στον β' γύρο κρίθηκαν στο γκολ και στην Ευρώπη τέτοιες εμφανίσεις δεν συγχωρούνται...

Ούτε ακόμα κι από ομάδες που παραπαίουν στο πρωτάθλημά τους, όπως η Σεντ Ετιέν, που βρήκε ανοιχτούς διαδρόμους στο Καραϊσκάκη και με το δαιμονισμένο παιχνίδι της στις αντεπιθέσεις πήρε πανάξια τη νίκη με 1-3, που της δίνει σαφές προβάδισμα για τον επαναληπτικό του «Ζοφρί Γκισάρ» σε μια εβδομάδα. Το μισό του ονόματος της γαλλικής ομάδας (Σεντ) παραπέμπει σε άγιο, μόνο που για τον Ολυμπιακό εξελίχθηκε σε εφιάλτη το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα των Πειραιωτών στην Ευρώπη από τον Οκτώβριο του 2006 (0-1 από τη Ρόμα).

Κακός στο πρώτα 35' του ματς ο Ολυμπιακός, ήταν καλα εγκλωβισμένος από τους Γάλλους και δεν είχε τρόπους ανάπτυξης. Πλήρωσε ακριβά και το λάθος του Ντομί στο 12ο λεπτό, με συνέπεια να βρεθεί από νωρίς πίσω στο σκορ και να κυνηγάει τους παίκτες του Αλέν Περέν, που ήξεραν πολύ καλα τι ήθελαν στο γήπεδο και κυρίως πως να το πάρουν.

Η «καυτή» για μια ακόμη φορά ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη πραγματικά πάγωσε στο 12' όταν ο Γάλλος αμυντικός θέλησε να το παίξει... βιρτουόζος της ντρίμπλας στο ημικύκλιο της «ερυθρόλευκης» περιοχής, με συνέπεια να χάσει την μπάλα από τον Μασάδο, που έβγαλε σε ένα ανεπανάληπρτο τετ α τετ τον Ιλάν για να κάνει εκείνος με ψύχραιμο πλασέ το 0-1.

Κι όμως, όλα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί στο 3ο λεπτό. Ο Τοροσίδης όμως ήταν μισό βήμα μπροστά από τη γαλλική άμυνα έπειτα από το φάουλ του Τζόρτζεβιτς κι έτσι το τέρμα του «Τόρο» σωστά δεν κατακυρώθηκε.

Αυτή ωστόσο, θα πρέπει να ήταν κι η μόνη σωστή απόφαση που πήρε ο Πορτογάλος διαιτητής, Μπατίστα, ο οποίος ελέγχεται κυρίως για μια φάση στο 40', όταν δεν άφησε το πλεονέκτημα σε φάουλ του Ταυλαρίδη (που είχε κάρτα από το 6' αλλά δεν υπήρξε εκμετάλλευση του ντεσαβαντάζ αυτού για τον Ελληνα αμυντικό) πάνω στον Ντιόγο και σταμάτησε τη φάση με τον Βραζιλιάνο να εφορμά μόνος προ του Γάλλου τερματοφύλακα!

Από ΄κει και πέρα, οι Γάλλοι ήταν εξαιρετικά επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους, κάνοντας πολλές φορές την «ερυθρόλευκη» άμυνα να μοιάζει πανικόβλητη... Ετσι, αφού δεν έγινε το 0-2 στο 14', όταν ο Ιλάν αστόχησε σε κενή εστία από ελαφρώς πλάγια θέση έχοντας πάρει το ριμπάουντ σε επέμβαση του Νικοπολίδη σε σουτ του Ντερνί, έγινε τελικά στο 43'.

Αυτή τη φορά ο Ντερνί, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ημικύκλιο έπειτα από μια κόντρα στην άμυνα του Ολυμπιακού, σούταρε υπέροχα με το αριστερό χωρίς ν' αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Ελληνα τερματοφύλακα. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε μετά το 35', σε μια δυνατή κεφαλιά του Τζόρτζεβιτς στο 38', που έστελε την μπάλα «ξυστά» πάνω από το οριζόντιο δοκάρι κι ένα σουτ με καλές προϋποθέσεις του Γκαλέτι στο 41', στο οποίο η μπάλα πέρασε άουτ.

Μεταμορφωμένος μπήκε στην επανάληψη ο Ολυμπιακός κι αποφασισμένος ν' αναστρέψει την κατάσταση. Πήρε από το ξεκίνημα τον έλγχο του αγώνα και δεν τον έχασε σε κανένα σημείο του.Μέσα σε δύο λεπτά, το 55' και το 56', έχασε δύο καλές ευκαιρίες σε κεφαλιές των Ντουντού και Ντιόγο, αντίστοιχα, με τον Ζανό μάλιστα στην πρώτη περίπτωση να σώζει εντυπωσιακά την εστία του με επέμβαση με το ένα χέρι!

Η πίεση απέφερε καρπούς στο 62' αλλά χρειάστηκε ακόμα ένα λάθος του Μπατίστα για να μειώσει ο Ολυμπιακός σε 1-2... Κι αυτό γιατί ο Πορτογάλος ρέφερι είδε πέναλτι σε ανατροπή του Πατσατζόγλου από τον Βαρό, σ'ένα μαρκάρισμα που έγινε περίπου ένα μέτρο έξω από την περιοχή! Ο Τζόρτζεβιτς πάντως, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη και σούταρε εύστοχα από τα 11 μέτρα για να δώσει νέα πνοή στην προσπάθεια της ομάδας του.

Οι Γάλλοι απάντησαν με μια ευκαιρία σε καλό, αριστερό σουτ του Γκομί στο 66', πριν πέσει ο ρυθμός του αγώνα. Κάτι που ήταν άλλωστε κι η κύρια επιδίωξη των φιλοξενούμενων... Οι «ερυθρόλευκοι» επιχείρησαν μέχρι τέλους την απέλπιδα προσπάθεια, αλλά δεν είχε αντίκρισμα. Στο 78' ο Ντιόγο ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα από τον Ματουϊντί, με τον Μπαπτίστα όμως, να του δείχνει την κίτρινη κάρτα για «θέατρο» και στο 83' ο Ντουντού έπιασε μια ακόμη επικίνδυνη κεφαλιά μέσα από την περιοχή για να στείλει την μπάλα άουτ.

Με την μπάλα να μην μπαίνει στο πλεκτό για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων», οι Γάλλοι δεν είχαν πρόβλημα στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων να δώσουν τέλος στη σεμνή τελετή, με τον δαιμόνιο Γκομί να «χορεύει» την ελληνική άμυνα πριν σουτάρει για να παραβιάσει (με τη βοήθεια και της κόντρας από τον Ντομί) για τρίτη φορά την εστία του ανήμπορου ν' αντιδράσει, Νικοπολίδη...

Κίτρινες: Παπαδόπουλος, Ντιόγκο - Ταυλαρίδης, Ντερνί, Βαρό
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Nικοπολίδης, Τοροσίδης, Αντζας, Παπαδόπουλος (46' Ζεβλάκοφ), Ντομί, Πατσατζόγλου, Ντουντού, Τζόρτζεβιτς (77' Οσκαρ), Γκαλέτι (65' Ντάρμπισαϊρ), Μπελούτσι, Ντιόγκο.
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Ζανό, Βαρό, Ταυλαρίδης (75' Μπεναλουάν), Νταμπό, Μπαγιάλ, Ματουϊντί, Μασάντο, Παγιέ, Ντερνί (55' Οτκέρ), Μιραλάς, Ιλάν (46' Γκομίς).

sports.e-go.gr

"This is our night"

Eίναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 54ο διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει στις 14 Μαΐου στη Μόσχα.

Απολαύστε το


 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan