Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Στον Άγγελό μου...
















Πάντα θα θυμάμαι το χαμόγελο σου τα ταξίδια που ανοίγονταν μπροστά μου σε κάθε βλέμμα σου…Το χέρι σου πάνω στο δικό μου και την αίσθηση να χάνομαι σε κάθε χτύπο…Κάθε βόλτα, κάθε λέξη, κάθε φιλί. Ήμουν ευτυχισμένη σε μία σχέση που γεννήθηκε τόσο γρήγορα τόσο απρόσμενα….Δυο έφηβοι που ζούσαν τα χρόνια της αθωότητας παίζοντας κρυφτό με τους μεγάλους χωρίς να κουράζονται….Θέλω πίσω εκείνη την αίσθηση , τις νύχτες που σε είχα δικό μου μα πάνω από όλα θέλω να δω το πρόσωπό σου.. Γιατί με άφησες; γιατί έφυγες έτσι;…Είμαι θυμωμένη μαζί σου.. Σε είχα ανάγκη μωρό μου…σε έχω…Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τελείωσαν όλα έτσι …γιατί έσβησαν και χάθηκαν μέσα εκείνο το καταραμένο πρωί… Δεν είσαι μαζί μου και φοβάμαι …




Ένα χρόνο μετά τον «χωρισμό»……




Δεν ξέρω γιατί ήρθα…Αφού ξέρω ότι δεν θα μου ανοίξεις…Η ίδια δύναμη που με έφερε στην πόρτα σου με διώχνει τώρα μακριά…..
-Πρέπει να φύγω…Μόνο κακό μου κάνει να θυμάμαι…Μα δεν μπορώ να ξεχάσω ….δεν μπορώ να σε ξεχάσω έτσι απλά…Έφυγες χωρίς να πεις αντίο…Έφυγες από κοντά μου αλλά εγώ πάντα θα σε κρατάω μέσα μου…Μένω μόνη με τις σκέψεις να με βασανίζουν με τον χρόνο να τρέχει και να με ξεχνά….Τον σιχαίνομαι τον χρόνο…Ναι…τον απεχθάνομαι γιατί αυτός σε πήρε μακριά μου…Αυτός σε έκανε να σβήσεις εκείνο το πρωί…Και χάθηκε χωρίς να πει τον λόγο που σε πήρε από εδώ… Έφυγες γρήγορα και απρόσμενα όπως είχες έρθει στην ζωή μου….Να προσέχεις εκεί που πας ..μακούς; -
Το σπίτι σου είναι παραμελημένο και σε ψάχνει…Τα δέντρα στην αυλή σου φωνάζουν κάθε βράδυ το όνομα σου και τα παράθυρα θόλωσαν σαν να βλέπουν το χειμώνα να τους καταπίνει μέσα στη ζέστη του Ιουλίου…Ξέρω γιατί ήρθα…Θέλω να νιώθω ότι είμαι δίπλα σου…να με φροντίσεις , να με ακούς που σε φωνάζω τη νύχτα και να φέρεις ζωή στο κρύο καλοκαίρι μου..






Υ.Γ. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ καρδιά μου…Θα σε περιμένω πάντα εκεί σε εκείνο το παγκάκι που έτριζε , εκεί που ένιωσα τα χείλη σου τελευταία φορά….Έχω χαράξει πάνω του τα αρχικά μας…Είσαι ο φύλακας άγγελος μου…Να με προσέχεις από εκεί ψηλά…Μου λείπεις


usterografops

Κορυφαίες διαφημίσεις

atsarantos

Αθήνα: Η πόλη που αγαπάμε να μισούμε!









































Eίναι η πόλη που κανείς αγαπά να μισεί... είναι η πόλη που έχεις χίλια κακά να τις καταλογίσεις... κίνηση, απέραντο τσιμέντο, βρωμιά, καυσαέριο, έλλειψη πρασίνου και τόσα μα τόσα άλλα... όμως έχει ένα τέτοιο μαγικό τρόπο και με το που ο ήλιος δύσει, εκείνη να φοράει το καλό-βραδινό της φόρεμα και να αστραύτει μέσα στο πολύβουο σκηνικό της...
είναι η ίδια πόλη που ήταν και το πρωί, με την ίδια κίνηση, το ίδιο τσιμέντο, τα ίδια σκουπίδια... όμως όλα μοιάζουν τόσο μοναδικά όταν τα φώτα των δρόμων ανάβουν...

Την Αθήνα δεν την αλλάζεις με καμιά πόλη στον κόσμο γιατί πολύ απλά πουθενά αλλού δεν θα μπορούσες να ζήσεις ευτυχισμένος... η πόλη δεν γεννήθηκε τσιμεντένια και βρώμικη... έτσι την έπλασε ο κόσμος της, οι κάτοικοί της... θέλουμε συνέχεια να της βρίσκουμε αρνητικά σημεία... και ίσως να μην είναι και τόσο δύσκολο... όμως κοιτάζοντας αυτές τις εικόνες βλέπεις μια πόλη μοναδική... και οι εικόνες αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα... αυτό που βλέπουν! Και αυτό που βλέπουν είναι μια πόλη ιδιαίτερη... γεμάτη πλουραλισμό στοιχείων, χρωμάτων, εικόνων... 3,000 χρόνια στιβαγμένα σε μια λεκάνη που ασφυκτιά ανάμεσα στα ερείπια του χθες και στις απάνθρωπες οικοδομές του σήμερα! όμως ακόμα και έτσι το πάντρεμα τους μοιάζει ιδανικό... άρεγε γιατί να μην ισχύει και τώρα η έλξη των ετερωνύμων...???

Σταματήστε να πυροβολείτε την Αθήνα... είναι σαν να στοχεύετε τον εαυτό σας... είναι τόσα τα σημεία που κάνουν αυτή την πόλη μοναδική... ανοίξτε τα μάτια σας... τα βλέπετε καθημερινά... ΕΚΤΙΜΗΣΤΕ ΤΑ!!!

tasoszak

Έχει γούστο η γυναίκα!

http://images.zwani.com/graphics/funny_pictures/images/funny-pictures168.jpg

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!


Ο Ken Block με το Subaru των 530 hp σε fiesta σε πιστα αεροδρομιου.Αξίζει να δειτε, με τα ηχεία σας ανεβασμενα για οσο αντεχεται.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.

paratolmo

LAN PARTY


LAN party

μικρό lan πάρτυ

John

Ανέκδοτο της ημέρας


Την ημέρα της Κρίσης πεθαίνουν όλοι και πάνε στον παράδεισο. Μπαίνει μέσα ο Θεός και λέει:
- "Οι γυναίκες να πάνε στην κόλαση κατευθείαν. Όσο για τους άνδρες, θέλω να κάνετε μία σειρά όσοι είχατε το πάνω χέρι στο γάμο σας και μια άλλη όσοι κάνατε ότι σας έλεγαν οι γυναίκες σας".

Φεύγουν λοιπόν οι γυναίκες και κάνουν οι άνδρες δύο γραμμές. Η μία (αυτή με τους υποχείριους άνδρες) έχει μήκος 100 χιλιόμετρα και στην άλλη είναι μόνο ένας άνδρας. Ο Θεός εκνευρίζεται:
- "Ρε σεις, εγώ έπλασα τη γυναίκα από εσάς, άρα έπρεπε να είσαστε από πάνω της και εσείς με ξεφτιλίσατε!! Μόνο αυτός εδώ είναι αντάξιος για τον Παράδεισο! Πες μου τέκνο μου πώς κατάφερες να μείνεις σε αυτή τη γραμμή;"
- "Κοιτάξτε... Εμένα, βασικά, η γυναίκα μου είπε να κάτσω εδώ".

John

Η παλιά Ευρώπη,η νέα Ευρώπη και οι...ευκαιρίες της κρίσης.



Της Ρ.Μασούρα.
/
Kατά κάποιο τρόπο ζούμε την αναστροφή του διχαστικού δόγματος του Ντόλαντ Ράμσφελντ, ο οποίος είχε «διαιρέσει» την Ευρώπη σε παλιά και νέα. Η παλιά εμφανιζόταν ως η επιτομή της οπισθοδρομικότητας γαντζωμένη σε καρτεσιανές και καντιανές ιδεολογίες, εν αντιθέσει με τη νέα, η οποία έχοντας ζήσει τον σοβιετισμό, έβλεπε την Ουάσιγκτον ως ελευθερώτρια δύναμη...
Στην πραγματικότητα, η παλιά Ευρώπη λειτουργούσε ως κυματοθραύστης της πολιτικής Μπους, ενώ η νέα προσέβλεπε σε επενδύσεις και στη διασφάλιση ηγετικών ρόλων.
Σήμερα, ο διαχωρισμός έχει αποκτήσει ενδοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά. Η Ανατολική Ευρώπη, όντας στη δίνη του οικονομικού κυκλώνα, στρέφεται προς τις Βρυξέλλες, επιζητώντας δανεισμό και επίσπευση των διαδικασιών ένταξής τους στο ευρώ. Αιτήματα, όμως, που προϋποθέτουν εκροή τεράστιων κονδυλίων προς κράτη που έχουν επιδείξει αντιευρωπαϊκή συμπεριφορά. Πόσο εύκολα να ξεπεραστεί η στάση του προέδρου της Τσεχίας και προεδρεύοντος της Ε. Ε., Β. Κλάους, ο οποίος χαρακτήρισε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα αντιδημοκρατικό, ελιτίστικο θεσμό, ανάλογο με τις σοβιετικού τύπου δικτατορίες που απαγόρευαν την ελεύθερη σκέψη! Ο ευρωσκεπτικισμός, ωστόσο, είναι η εύκολη λύση όσων αντιτίθενται στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.
Στην Ελλάδα, οι ρητορικές κορόνες των ευρωσκεπτικιστών υπερίσχυαν οποιασδήποτε άλλης φωνής. Επί σειρά ετών, η...
αντίδρασή τους απέναντι στην Ε. Ε., η οποία ήλεγχε τα οικονομικά, επέβαλε πρόστιμα και απαιτούσε υψηλή απορροφητικότητα των κοινοτικών κονδυλίων, είχε εξελιχθεί σε must. Σήμερα, ακόμη και οι ευρωσκεπτικιστές θα πρέπει να παραδεχτούν ότι αν είχαμε μείνει εκτός ευρώ, θα είχαμε την ίδια μοίρα με τις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Το ευρώ, ευτυχώς, έγινε λέμβος σωτηρίας. Ας ρωτήσουμε γι’ αυτό τους Βρετανούς, που παρακολουθούν τη λίρα να δοκιμάζεται σκληρά, ενώ ο Μπράουν παρότι σπεύδει στις ΗΠΑ, έχει στραμμένο το βλέμμα του προς την Αγκελα Μέρκελ. Πρόσεξε, άραγε, κανείς το «τρυφερό» φιλί που έσκασε στο μάγουλο της Μέρκελ ο Βρετανός πρωθυπουργός, λίγο μετά το τέλος της συνάντησης του Βερολίνου, το περασμένο Σάββατο; Στο κάτω κάτω, στα μάτια του Μπράουν η Μέρκελ μοιάζει με φάρο που αναβοσβήνει στο σκοτάδι, καθώς οι σχέσεις του με τον Σαρκοζί δεν είναι οι καλύτερες.
Πολλοί διερωτώνται αν αυτή η κρίση θα διευκολύνει τη δημιουργία σκληρού πυρήνα της Ε.Ε. Αλλά μήπως θα ’ταν προτιμότερο να σκεφτούμε ότι αυτή η κρίση αποτελεί την καλύτερη αφορμή για τη δρομολόγηση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης;
H Γερμανία έχει πειστεί ότι ο μόνος τρόπος σωτηρίας είναι η οικονομική ενίσχυση των ευρωπαϊκών κρατών με πρόβλημα, αρχής γενομένης από τις χώρες του Εurogroup. Αν έστω και μια χώρα καταρρεύσει, θα καταρρεύσει ολόκληρο το οικοδόμημα. H Γερμανία επίσης έπεισε τη Γαλλία να περιορίσει τις κορόνες του οικονομικού πατριωτισμού, υποχρεώνοντάς την να παραδεχτεί ότι η ύφεση δεν αντιμετωπίζεται με συνταγές εθνικής εσωστρέφειας. Αν ζούσε ο Γκαίτε θα έλεγε: «Από τη στιγμή τούτη ζούμε μια νέα ιστορία». Ορθάνοιχτα τα μάτια, λοιπόν.

greece-salonika

Έντονο το πρόβλημα της εφηβικής εγκυμοσύνης στη Βρετανία


Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία της Βρετανικής Στατιστικής Υπηρεσίας, 41,9 στα 1000 κορίτσια ηλικίας 15-17 ετών έμειναν έγκυες, σε σύγκριση με 40,9 στα 1000, όπως ήταν το ποσοστό για το 2006. Σημειώνεται ότι πρόκειται για την πρώτη αύξηση του σχετικού ποσοστού από το 2002, γεγονός που πλήττει τα σχέδια της κυβέρνησης να μειώσει τις περιπτώσεις εγκυμοσύνης εφήβων στη Βρετανία στο μισό μέχρι το 2010. Εκπρόσωπος βρετανικής οργάνωσης σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης των νέων δήλωσε στο BBC ότι η Βρετανία υστερεί κατά πολύ στον τομέα αυτό σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

enimerwsi-gr

Επιχείρηση στις ΗΠΑ κατά των μεξικανικών καρτέλ ναρκωτικών


Πενήντα δύο άτομα συνελήφθησαν στις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο επιχείρησης των αμερικανικών αρχών εναντίον του μεξικανικού καρτέλ διακίνησης ναρκωτικών «Σιναλόα», ανακοίνωσε ο Αμερικανός υπουργός δικαιοσύνης, Έρικ Χόλντερ.
Οι συλλήψεις έγιναν στην Καλιφόρνια, το Μέριλαντ και τη Μινεσότα και έτσι ξεπερνά τους 750 ο συνολικός αριθμός των συλληφθέντων στο πλαίσιο της «επιχείρησης XCellerator», που άρχισε πριν από δύο χρόνια, με στόχο την εξάρθρωση δικτύων διακίνησης ναρκωτικών από το Μεξικό στις ΗΠΑ. Στο πλαίσιο της επιχείρησης έχουν κατασχεθεί περίπου 20 τόνοι ναρκωτικών, μεταξύ των οποίων κοκαΐνη, μαριχουάνα, μεταμφεταμίνες και χάπια έκστασι.
Οι λαθρέμποροι ναρκωτικών χρησιμοποιούν τα κέρδη τους στις ΗΠΑ για να προμηθεύονται όπλα τα οποία χρησιμοποιούν στο Μεξικό στις συγκρούσεις μεταξύ αντιπάλων συμμοριών.
Ο πρώην επικεφαλής της CIA, Μάικλ Χέιντεν είχε δηλώσει τον Ιανουάριο, πριν παραιτηθεί, ότι η αστάθεια στο Μεξικό, εξαιτίας της δράσης των καρτέλ ναρκωτικών, συνιστά μία εν δυνάμει απειλή για την ασφάλεια των ΗΠΑ.

enimerwsi-gr

Ονειρο ήτανε...

Δεχόμενος δύο παρόμοια, άπιαστα γκολ, ο Ολυμπιακός είπε «αντίο» στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ηττήθηκε με 2-1 στη Γαλλία από τη Σεντ Ετιέν, που συνολικά φάνηκε να είναι μια σκάλα ανώτερη από την ομάδα του Βαλβέρδε. Εντυπωσιακό γκολ κι από τον Οσκαρ, που έστειλε έτσι ορισμένα αισιόδοξα μηνύματα, όπως κι ο Γκαλίτσιος...

Ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι χρειαζόταν τρία γκολ για να κρατήσει ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης, μπήκε αρκετά νωθρά στο παιχνίδι και δεν ρίσκαρε καθόλου επιθετικά στο α’ ημίχρονο.
Μοναδική αξιόλογη επιθετική ενέργεια των Πειραιωτών σ’αυτό το διάστημα, ήταν μια παράλληλη σέντρα του Λέτο, αλλά οι Ντιόγο και Τοροσίδης δεν πρόλαβαν να μπουν στην πορεία της μπάλας (42’).

Αντίθετα η Σεντ Ετιέν,... δίνοντας χώρο στον Ολυμπιακό, βρήκε ευκαιρία να πραγματοποιήσει επικίνδυνες αντεπιθέσεις, «προειδοποίησε» με τις ευκαιρίες του Μασάντο (9’) και του Ιλάν (21’) και στο 44’ ο Παγιέ με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η «ερυθρόλευκη» εκκίνηση ήταν νωχελική και στο 57’ ο Ιλάν πάλι με έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-0, τιμωρώντας για δεύτερη φορά την κακή αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού.
Αυτό το γκολ, αλλά και η «λευκή πετσέτα» που έριξε ο Βαλβέρδε, αποσύροντας από το παιχνίδι τον Ντιόγο, για να τον ξεκουράσει ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφύπνισε τους πρωταθλητές, αλλά ήταν πια αργά.

Πάντως, στο 75’ ο Οσκαρ με ένα πολύ δυνατό σουτ από τα 35 μέτρα, μείωσε σε 2-1 (αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Ζανό). Ένα γκολ που μπορεί ν’ ανεβάσει την ψυχολογία του Ισπανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε ως δεξί χαφ.
Μετά το γκολ η πίεση του Ολυμπιακού συνεχίστηκε προκειμένου να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η κορυφαία ευκαιρία του ήταν στο 89’, όταν στο σουτ του Μενδρινού η μπάλα κόντραρε στον Σοζέ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του πορτιέρο της Σεντ Ετιέν.
Βέβαια, η πρόκριση για τον Ολυμπιακό δεν χάθηκε στη Γαλλία, αλλά στο Καραϊσκάκη, όταν μετά από πολύ κακή εμφάνιση ηττήθηκε με 3-1.

Μάλιστα, αν οι Πειραιώτες κατάφερναν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σεντ Ετιέν, θα απέφευγαν τη Μίλαν και θα έπεφταν πάνω στη Βέρντερ Βρέμης, την οποία κέρδισαν πέρυσι δυο φορές.
Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα για τους «ερυθρόλευκους» και πλέον πάνε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό «με την πλάτη στον τοίχο», αφού νέα αποτυχία θα βαρύνει επικίνδυνα το κλίμα στο Ρέντη για πολλούς...

Κίτρινες: Ταυλαρίδης - Αντζας, Ντιόγο, Πάντος, Πατσατζόγλου, Λέτο, Μενδρινός
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: Ζανό, Βαρό (82' Σοζέ), Ταυλαρίδης, Μπαγιάλ, Νταμπό, Ματουϊντί (73' Μπεναλουάν), Μασάντο, Παγιέ (63' Ζιλιοτί), Ντερνίς, Μιραλάς, Ιλάν.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Nικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Αντζας, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης (46' Ντάρμπισαϊρ), Πατσατζόγλου, Ντουντού (76' Μενδρινός), Λέτο, Οσκαρ, Ντιόγο (65' Μήτρογλου).

sports.e-go.gr

Πολίτες βρήκαν βαρύ οπλισμό σε σκουπιδότοπο



Άλλη μια παράξενη είδηση βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας και προκαλεί εύλογα ερωτήματα για την παντελή έλλειψη οργάνωσης και επιχειρησιακής δυνατότητας της ΕΛ.ΑΣ αλλά και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας...

Σε σκουπιδότοπο βρέθηκαν τα βλήματα που είχαν κλαπεί στις 27 Νοεμβρίου από στρατιωτική αποθήκη στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Τα βλήματα όλμων ήταν πέντε, των 81 χιλιοστών, ενώ είχαν κλαπεί και δυο αντιαρματικά «Μίλαν».

Προσέξτε όμως ! Τότε δεν είχε ανακοινωθεί η κλοπή των δυο «Μίλαν»...!

Ο βαρύς οπλισμός βρέθηκε σε σκουπιδότοπο, κοντά στη κωμόπολη Σάππες, μεταξύ Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης, τοποθετημένα σε μαύρες σακούλες, εντός της συσκευασίας τους. Ο εντοπισμός τους έγινε από κατοίκους της περιοχής χθες το μεσημέρι...!

Σκεφθείτε μόνο να μην τα έβρισκαν απλοί πολίτες αλλά εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου ! Θα ήταν ακόμα πιο επικίνδυνοι από αυτούς που τα έκλεψαν...

Σύμφωνα λοιπόν με τον εκπρόσωπο τύπου του ΓΕΣ, η απώλεια των δυο τηλεκατευθυνόμενων αντιαρματικών βλημάτων Μίλαν, χωρίς το σύστημα εκτόξευσής τους, διαπιστώθηκε κατά τον διαχειριστικό έλεγχο που ακολούθησε στις αποθήκες μετά τη διάρρηξη και κλοπή.

Η διαπίστωση έγινε περίπου δεκαπέντε ημέρες μετά την κλοπή και δημιουργεί ερωτηματικά γιατί δεν ανακοινώθηκε τότε.

Δεκαπέντε μέρες μετά διαπίστωσαν ότι είχαν κλαπεί δυο αντιαρματικά βλήματα !!!


Και σκεφθείτε μόνο ότι η κλοπή είχε γίνει πριν τα γεγονότα του Δεκέμβρη και από τότε τα όπλα αυτά κυκλοφορούν ελεύθερα...

Το Νοέμβριο, η διάρρηξη διαπιστώθηκε όταν ο ελεγκτής δεν μπορούσε να βάλει τα κλειδιά του στα λουκέτα και σήμανε συναγερμό στο Δ΄ Σώμα Στρατού του Έβρου και στο «Πεντάγωνο». Αμέσως άρχισε έλεγχος και συστηματική καταμέτρηση σε όλες τις αποθήκες του στρατοπέδου, ενώ κλήθηκε και η υπηρεσία Σήμανσης της Αστυνομίας. Η καταμέτρηση του περιεχομένου της αποθήκης- όπου υπήρχε και πιο «ελκυστικός» οπλισμός- έγινε από ειδική επιτροπή. Ο πονοκέφαλος των αρμοδίων εντάθηκε όταν οριστικοποιήθηκε το έλλειμμα των 5 βλημάτων όλμων, από τους οποίους οι 2 είναι εκρηκτικοί και οι 3 φωτιστικοί.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με ειδικούς στα όπλα, ο συγκεκριμένος τύπος βλήματος όλμων, σαν αυτό που είχε κλαπεί, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για «τυφλό χτύπημα» αν τυχόν είχε πέσει «σε επικίνδυνα χέρια». «Μπορεί να μετατραπεί σε αυτοσχέδια βόμβα μεγάλης ισχύος ή και να ριφθεί, πάλι με αυτοσχέδιο σωλήνα και χρήση επικρουστήρα, ως μικρού βεληνεκούς όλμος» λένε οι πυροτεχνουργοί.

Το βασικό ερώτημα που προκύπτει αλλά δεν μπορεί να απαντηθεί είναι ο σκοπός της κλοπής των συγκεκριμένων όπλων...

Θα αξιοποιούνταν από τις εγχώριες τρομοκρατικές οργανώσεις ή θα κατέληγαν στο εξωτερικό από λαθρεμπόρους όπλων ;

Το πιο εξοργιστικό όμως είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα στρατόπεδο δίπλα στα σύνορα...!!!!!!


Η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή...

parapolitiki

Καρναβαλικές εκδηλώσεις την Καθαρή Δευτέρα στην Οιχαλία

Ο Δήμος Οιχαλίας για 7η συνεχή χρονιά συνεχίζει τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Οιχαλία την Καθαρή Δευτέρα. Αρχίζει με διανομή φασολάδας και Λαγάνας την 12η το μεσημέρι και θα τελειώσει στις 13.30.
Στις 13.45 θα παρελάσει η Φιλαρμονική Οιχαλίας και στη συνέχεια η φιλαρμονική της Λάρισας.
Ακολουθεί η παρέλαση των Βραζιλιάνων και στις 14.00 αρχίζει η παρέλαση των αρμάτων με θέματα της επικαιρότητας.
Την παρέλαση θα κλείσουν οι Καρναβαλιστές της Καστοριάς, οι οποίοι θα συνοδεύονται από την ορχήστρα τους (Χάλκινα).
Στη συνέχεια οι Βραζιλιάνες θα χορέψουν στην πλατεία Σάμπα και οι Καστοριανοί και άλλοι επισκέπτες και κάτοικοι της Οιχαλίας χορούς Ελληνικούς κάτω από τους ήχους της ορχήστρας της Καστοριάς.

e-erevna

Valnurable





The sun appears...
You are gone now...
Will i feel you again...?
I am sitting alone and i am wondering...
Are your tears going to run through my eyes again...?
All the crowd is losing me...
But you are nowhere to be found...
My empty face is shown again...
And i need you to hide me behind your deep pain...
The skin cannot be hold together...
Do not let my silence disappear...
Grow up in me again...

Μιά στιγμή αδυναμίας ...babe....
Just a Moment of Surrender....
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan