Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Tribute to Michael Jackson

Διαβάζω σήμερα όλη την μέρα διάφορα posts για την ζωή του Michael Jackson (MJ), για την πολυτάραχη ζωή του, για τον πατέρα του που τον κακομεταχειριζόταν, για τις πλαστικές εγχειρίσεις που έκανε, για το πως αντέδρασαν τα παιδιά του όταν τον αντίκρισαν νεκρό, για την νεκροψία του και την κατάσταση στην οποία είχε έλθει το σώμα του τα τελευταία χρόνια, για τα χάπια που έπαιρνε και τις ενέσεις με κοκτέιλ παυσίπονων που έκανε...
Κανένας, ή έστω λίγοι, αναφέρονται στην προσφορά του στην μουσική, στους φανταστικούς δίσκους του με την πρωτοποριακή μελωδία και στις τρομερές φωνητικές και χορευτικές του ικανότητες...
Ο MJ ήταν ο άρχοντας της Pop μουσικής και δεν νομίζω ποτέ να υπάρξει αντικαταστάτης του. Αποφάσισα να αναρτήσω το video clip του τραγουδιού του Billie Jean γιατί θέλω να παραφράσω λιγάκι τους στίχους του και να πω "Michael Jackson has rocked our world".


Η Βάσια Λόη διαψεύδει τις φήμες περί γάμου


Πηγή Άρθρου: gossip-tv

Η γλυκιά και πάντα στυλάτη οικοδέσποινα της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου στο alter, Βάσια Λόη ήταν πριν λίγες μέρες στο gossip-tv.gr και στην εκπομπή της Τζώρτζιας Συρίχα και μαζί συζήτησαν τα πάντα. Όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά, αν και κάνει πρόβες νυφικού για χάρη των περιοδικών, ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδια της καθώς τα επαγγελματικά της, την έχουν απορροφήσει απόλυτα! Τον τελευταίο καιρό έχει χαλαρώσει και απολαμβάνει τις νυχτερινές της εξόδους με τον αγαπημένο της Νίκο Μαδιά. Οι δύο τους μάλιστα έδωσαν χθες το παρών στη βάφτιση του τρίτου υιού του Γιώργου και της Δώρας Τσαλίκη, Άγγελου. Το ζευγάρι κρατούσε συνεχώς αποστάσεις και μόνο στο τέλος της δεξίωσης κάθισαν δίπλα δίπλα.

Τέλειο Μπικίνι: Tips για να Βρείτε το Σωστό Στυλ


Πηγή Άρθρου: e-gynaika

Τι διαφορά έχει ένα μπικίνι από ένα καλό μπικίνι; Μην ψάχνεις την απάντηση στο πόσο κοστίζει, τι χρώμα είναι και πότε το πήρες. Το καλό μπικίνι είναι το σωστό μπικίνι, αυτό δηλαδή που ταιριάζει στο σωματότυπό σου. Όσο για το χρώμα, κανένα δεν είναι εγγυημένα επιτυχημένο. Η απόχρω­ση που θα σε αναδείξει έχει να κάνει με τον τόνο της επιδερμίδας σου. Ο οποίος, φυσικά, θα αλλά­ζει όσο εσύ θα μαυρίζεις. Πριν μπεις, λοιπόν, στο δοκιμαστήριο, έχε στο μυαλό σου τα εξής:
  • Το ύφασμα πρέπει να έχει οπωσδήποτε και λίκρα, ώστε να σου εξα­σφαλίζει ελαστικότητα και κράτημα. Διαφορετι­κά θα ζήσεις το φαινόμε­νο «φουφούλα/σακούλα» καθώς θα βγαίνεις λικνιζόμενη από το νερό.
  • Το πιο κολακευτικό σλιπάκι (όποιο σωματό­τυπό κι αν έχεις) είναι το τριγωνάκι που δένει στο πλάι, στο ύψος της λε­κάνης. Το μπροστινό μέρος θα πρέπει να κατεβαίνει αρκετά χαμηλά, ενώ το πίσω θα πρέπει να είναι τύ­που brazilian να στενεύει δηλαδή τριγωνικά όσο κατεβαίνει προς τα κάτω. Αν διαλέξεις φαρδύ σλιπάκι, το πίσω μέρος σου θα υπερτονιστεί και θα φαίνεται μεγαλύτερο.
  • Αν το στήθος σου είναι μεγάλο και βαρύ, προτίμησε το κόψιμο halter. Το σουτιέν που μοιάζει με μονοκόμματη λωρίδα (με ή χωρίς τιράντες) ταιριάζει σε μεσαίου μεγέθους στήθος ή μικρότερο, ενώ αν το στήθος σου είναι μικρό μπορείς άνετα να φορέσεις τριγωνάκι. Αν, μάλιστα, είναι διακοσμημένο, π.χ., με πούλιες ή αν έχει έντονο σχέδιο, δημιουργεί εφέ όγκου.
  • Αν θέλεις στράπλες μαγιό, βεβαιώσου πως έχει ενίσχυση ή ταινίες σιλικόνης, για να μένει στη θέση του.
  • Ένας κόμπος, ένα δαχτυλίδι ή ένα λουλούδι στη μέση του σουτιέν τραβάει το βλέμ­μα, δημιουργεί καμπύλες και κάνει το μπούστο να φαίνεται πιο πλούσιο.
  • Ένα εμπριμέ στο πάνω μέρος ταιριά­ζει μια χαρά με ένα μονόχρωμο σλιπάκι. Έτσι δείχνεις και λιγότερο «γεμάτη» κάτω από τη μέση.
  • Για περισσότερο όγκο δοκίμασε να κάνεις layering αλλά μόνο στο τοπ. Φόρεσε πρώτα ένα μονόχρωμο τριγωνάκι κι από πάνω ένα εμπριμέ που θα είναι ελαφρώς στενότερο ώστε να απο­καλύπτεται το πίσω.
  • Προσοχή στα αθλητικά σλιπ και τα σορτσάκια, γιατί κάνουν τα πόδια να φαίνονται κοντύτερα και πιο γεμάτα. Τα πιο κολακευτικά στενεύουν πίσω, αποκαλύπτοντας τους γλουτούς και δεν ανεβαίνουν πολύ ψηλά στη μέση.

Απαραίτητο για ολοκληρωμένο look είναι το μαυρισμένο, λαμπερό, απαλό κι ενυδατωμένο δέρμα. Χωρίς ποτέ να αμελείς την επαρκή προστασία σου από την υπεριώδη ακτινοβολία, διάλεξε σέξι και απολαυστι­κά προϊόντα. Τα έλαια προστασίας θα κάνουν το δέρμα σου αισθησιακό, τα προϊόντα με καροτίνη επιταχύνουν και διατηρούν το μαύρισμα, ενώ τα προϊόντα αυτομαυρίσματος είναι το μαγικό μπρονζέ άγ­γιγμα, ειδικά τις πρώτες μέρες στην παραλία. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να τα χρησιμοποιείς συνέχεια, ώστε να αποφεύγεις το βλαβερό ήλιο και να είσαι δροσερή και τροπικά μαυρισμέ­νη υπό σκιά!

Βοτανικός Κήπος Οιχαλίας

Ο Βοτανικός Κήπος Οιχαλίας είναι ένα νέο περιβαλλοντικό πάρκο έκτασης 60 στρεμμάτων που συνδυάζει αναψυχή, άθληση, παιχνίδι, εκδηλώσεις, ψυχαγωγία αλλά και εκπαίδευση. Περιλαμβάνει βραχόκηπους, αρωματικά φυτά και βότανα από όλη την Ελλάδα, διάφορα βιολογικά προϊόντα, λίμνη, ζώα και πτηνά καθώς επίσης εγκαταστάσεις για κάθε είδους δραστηριότητες όπως αναψυκτήριο - cafe, γήπεδο 5x5, γήπεδο βόλεϋ, παιδότοπος, χώρος έκθεσης, χώρος εκδηλώσεων - δεξιώσεων κ.α.

Καλοκαιρινό ωράριο λειτουργίας : Τετάρτη εώς Κυριακή, 11:00 π.μ. μέχρι αργά το βράδυ.

E-mail επικοινωνίας : botanikoskhpos@gmail.com

O Κώστας Ζαφείρης συνεχίζει στον Α.Ο. Τρίκαλα

Ο τερματοφύλακας Κώστας Ζαφείρης αποτελεί την έκτη κατά σειρά ανανέωση για την ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα. Ο έμπειρος 32χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του για άλλο ένα χρόνο στην Τρικαλινή ομάδα. Έχει αγωνιστεί στην καριέρα του από το 1996-2001 στον ΑΟΤ στην Α΄ και Β΄ Εθνική, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον Ολυμπιακό Βόλου, το Λεωνίδιο, την Καλαμάτα, επέστρεψε στα Τρίκαλα την περίοδο 2005-2006, πήγε ξανά στον Ολυμπιακό Βόλου για δύο σεζόν και από το 2008 βρίσκεται ξανά στην ομάδα των Τρικάλων. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει παίξει και στις τέσσερις κατηγορίες με τη φανέλα του Α.Ο. Τρίκαλα.

Photograph





I’ve got a photograph of you
I’m tearing it wide open
Broken like you left my heart....
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan