Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Στον Ant1 Η Μαρία Χούκλη!


Το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 θα παρουσιάζει το φθινόπωρο η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΤLIFE η δημοσιογράφος υπέγραψε σήμερα με το κανάλι του Αμαρουσίου για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Να θυμίσουμε ότι η κ. Μαρία Χούκλη υπέβαλε σήμερα το πρωί την παραίτησή της στον πρόεδρο της ΕΡΤ, η οποία έγινε αποδεκτή...

Αρχαία Ελληνικά Σε Σχολειά Της Οξφόρδης!


160 μαθητές από τρία σχολεία της Οξφόρδης στη Μεγάλη Βρετανία θα διδάσκονται τα αρχαία Ελληνικά από την καινούρια χρονιά.

Το Σχέδιο Ίρις, μια καμπάνια για την διδασκαλία Κλασικών Γλωσσών στα σχολεία, είχε ξεκινήσει και το μάθημα των Λατινικών την προηγούμενη χρονιά.

Η διευθύντρια του προγράμματος Λόρνα Ρόμπινσον, η οποία θα διδάσκει το ωριαίο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών δύο φορές το μήνα, δήλωσε: “Έχουμε καταλάβει ότι το να διδάσκεις μια αρχαία γλώσσα δίνει νέες διαστάσεις στη μάθηση, και σπρώχνει το μυαλό των μαθητών να σκέφτεται πιο γρήγορα”.

“Τα αρχαία ελληνικά είναι μια υπέροχη γλώσσα, γεμάτη όμορφες λέξεις και εντυπωσιακά νοήματα”, πρόσθεσε η Ρόμπινσον.

Οι μαθητές θα μάθουν την αρχαιοελληνική αλφάβητο, τη βασική γραμματική και το βασικό λεξιλόγιο, ενώ θα ερευνήσουν και την αρχαιοελληνική κουλτούρα, όπως την ιδέα και την υλοποίηση των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και κωμωδίες του Αριστοφάνη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το μάθημα των αρχαίων ελληνικών αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλα 10 σχολεία αργότερα μέσα στη χρονιά.


www.cosmo.gr

Έντυσαν Την Παναγία Με Luis Vuitton!

Οι επισκέπτες έκθεσης ιερής τέχνης στην Ιταλία θα δουν το άγαλμα της Παναγίας ντυμένο με ρούχο του οίκου μόδας Luis Vuitton.

Όπως δήλωσε ο 31χρονος Francesco De Molfetta στο AFP δημιούργησε αυτό το έργο για να δείξει πόσο η κοινωνία βασίζεται στην cult εμφάνιση και στις μάρκες μέσα από τις οποίες οι άνθρωποι προσπαθούν να ευτυχίσουν.

"Αυτός ο νέος τρόπος τέχνης είναι ένας τρόπος για να χτυπήσει το ασυνείδητο των επισκεπτών", είπε ο καλλιτέχνης.

Η έκθεση διεξάγεται στο Isola del Gran Sasso στην περιοχή Abruzzo.

Η sexy φωτογράφηση της Τάμτα!




Η Τάμτα ανάρτησε στο twitter της κάποιες φωτογραφίες από το cover για το album της ''Θάρρος ή Αλήθεια''. Με sexy διάθεση ποζάρει κι εντυπωσιάζει.

Δες φωτογραφίες:

Η Τατιάννα από Σεπτέμβριο Στο Star!!!


Με καθημερινή εκπομπή η Τατιάνα από Σεπτέμβρη στο Star!

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του καναλιού, η παρουσιάστρια θα βρίσκεται από τον Σεπτέμβριο στο δυναμικό του Star. Σκοπός της είναι να δημιουργήσει μια νέα καθημερινή εκπομπή, που θα γεμίζει ευχάριστα τα απογεύματα μας και θα φέρει την προσωπική της σφραγίδα.

Ακόμη, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που επικρατεί στη χώρα μας, η έμπειρη δημοσιογράφος θα ασχοληθεί με κοινωνικά θέματα, που απασχολούν το ευρύτερο σύνολο και συνάμα θα προτείνει λύσεις, θα δίνει ευκαιρίες και θα προσφέρει χρηστικές πληροφορίες...

Μεγαλώνουν Τα Video Στο Youtube!



Όλα τα βίντεο που ανεβάζουν οι χρήστες, στο Youtube πλέον μεγαλώνουν σε διάρκεια.

To YouTube ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες οτι οι χρήστες που έχουν λογαριασμό, μπορούν πλέον να ανεβάζουν όσα βίντεο θέλουν με μέγιστη διάρκεια 15 λεπτά, αντί για τα 10 που ήταν το όριο μέχρι σήμερα...

Hostage – Light2Dark Mix Summer 2010

Μιας και είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού αποφασίσαμε να σας κάνουμε ένα δωράκι
να σας ανεβάζει την διάθεση όπου και αν βρίσκεστε!


Download link....

Το Ασβέστιο Κατα Της Οστεοπόρωσης Αυξάνει Τον Κίνδυνο Καρδιακής Προσβολής!


Σε μια σημαντική ανακάλυψη προχώρησαν Κινέζοι επιστήμονες. Έως και 30% οι πιθανότητες εμφράγματος από τις ταμπλέτες ασβεστίου.

Οι μικροσκοπικές ταμπλέτες, που περιέχουν συμπυκνωμένες δόσεις ασβεστίου, συνδέονται επίσης με περισσότερα κρούσματα εγκεφαλικών και θανάτων, με μικρή όμως στατιστική πιθανότητα...

Απ τις καλύτερες νύφες τις Οιχαλίας

να ξέραμε και την γειτονιά που μένει καλά θα ήτανε..
δείτε την....

Δωρεάν Ασύρματο Internet στην Οιχαλία!

Εδώ και λίγες μέρες εγκαταστάθηκε στο Δήμο Οιχαλίας Ασύρματο Internet διευκολύνωντας έτσι την σύνδεση στο Διαδίκτυο για όποιον επιθυμεί χωρίς καμιά χρέωση! Η εμβέλεια του περιορίζεται σε ακτίνα 200-300 μέτρων απο την Πλατεία του χωριού!

Όποιος Έπιασε ασύρματο δίκτυο Ιντερνετ oixalia wi-fi ... Έπιασε!!!

Μπουμσόνγκ: Να Μεγαλουργήσω Στον ΠΑΟ!


Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έδωσε την πρώτη του συνέντευξη τύπου στην Ελλάδα και τόνισε ότι επιθυμία του είναι να κάνει σπουδαία πράγματα με τον Παναθηναϊκό.

Την ώρα που η Λιόν ανακοίνωσε επίσημα τη μετεγγραφή του Μπουμσόνγκ στον Παναθηναϊκό έναντι 750.000 ευρώ, ο γάλλος μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στη νέα μεγάλη πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του...

Βγάζουν Στους Δρόμους Τον Στρατό!-Στα Χαρακώματα Κυβέρνηση Απεργοί-Ποια Μέτρα Αποφάσισε Η Κυβέρνηση!


- Με βυτιοφόρα του στρατού θα γίνει ο ανεφοδιασμός υπηρεσιών του δημοσίου
- Ξεκάθαρο μήνυμα Ρέππα: Οι απεργοί είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για τη συνέχεια
- Κανείς από όσους έχουν παραλάβει τα φύλλα πορείας ΔΕΝ έχουν συμμορφωθεί!
- 'Εχει στεγνώσει η περιφέρεια από καύσιμα - Σε απόγνωση οι ξενοδόχοι - Εγκλωβισμένοι τουρίστες...

Από το 2011 ένας φορτιστής για όλα τα κινητά

Τα κινητά τηλέφωνα που θα πωλούνται στην ΕΕ από την αρχή του 2011 θα πρέπει να λειτουργούν όλα με τον ίδιο κοινό φορτιστή, ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. "Η εξέλιξη στους τεχνικούς κανόνες για να διασφαλιστεί η συμβατότητα και η ασφάλεια των νέων κοινών φορτιστών προχωράει καλά", διευκρίνισε εκπρόσωπος της Επιτροπής.

"Αναμένουμε ότι οι καταναλωτές θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον ίδιο κοινό φορτιστή για τα κινητά τηλέφωνα που θα πωλούνται στην ΕΕ από τις αρχές του 2011", προσέθεσε.

i-reportergr

Εμπιστοσύνη.....Με Την Πρώτη Στραβή Έφυγες!


Επί παντός επιστητού μίλησε ο Γιάννης Μώραλης σε ραδιοφωνικό σταθμό. Τι είπε για τη στήριξη της ομάδας στον Έβαλντ Λίνεν, τις επερχόμενες μεταγραφές αλλά και τον πρώτο μήνα της θητείας Μαρινάκη στην ομάδα.

Ο Δ’ αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μίλησε στον «Sentra 103,3» και τοποθετήθηκε για τα εξής θέματα...

Λές να φτάσει και σε μάς... Μπααα...!

Σε pub της Σκωτίας : Δωρεάν μπύρα για μία Ζωή


Αν θα μπορούσατε να πίνετε δωρεάν μπύρα για όλη σας την ζωή με ένα τατουάζ στο
χέρι σας? θα το κάνατε?

Δωρεάν μπύρα για μία Ζωή ανακοίνωσε από την ιστοσελίδα της μια pub στην Σκωτία αρκεί μόνο να κάνετε τατουάζ το σήμα της στο χέρι σας.

Η εταιρεία βρίσκετε στην φάση διερεύνησης της νομιμότητας αυτής της κίνησης.
και θα ανακοινώσει πάλι σε λίγες μέρες την τελική της απόφαση.

Το μόνο κακό είναι ότι η pub δίνει μία ή δύο μπύρες
την εβδομάδα। Αυτό αξίζει τον κόπο τελικώς ή όχι?
kanonitv

Διασκεδαστικά & χρήσιμα gadgets για παραλία


Περίεργες πετσέτες, φουσκωτές πολυθρόνες, διασκεδαστικά παιχνίδια, μαγιό για iPod και άλλα περίεργα gadgets σε περιμένουν για να ξεχωρίσεις στην παραλία...

Ύπουλοι εχθροί της ζυγαριάς

Ύπουλοι εχθροί της ζυγαριάς

Το βάρος σου δεν εξαρτάται μόνο από το τι καταναλώνεις, όπως πιθανότατα να πιστεύεις, αλλά επηρεάζεται τόσο από
βιολογικούς όσο και από περιβαλλοντικούς παράγοντες...

Top 10: Τα 10 μεγαλύτερα γιοτ στον κόσμο


Αποφάσισαν τη συνέχιση της απεργίας τους οι μεταφορείς

  • Η απόφαση πάρθηκε δια βοής και σε κλίμα ενθουσιασμού

Αποφασίστηκε, δια βοής, σήμερα το μεσημέρι, η συνέχιση της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσεως. Και από αυτό το σημείο, ουσιαστικά ξεκινάει η πρώτη ουσιαστική σύγκρουση της κυβέρνησης Παπανδρέου με μία πληθυσμιακή – επαγγελματική ομάδα της χώρας. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης, που αναμένεται να είναι από σκληρή έως βίαιη, θα κρίνει την συνέχεια της ίδιας της κυβέρνησης....

Παράξενες τουαλέτες..

Δείτε μια συλλογή φωτογραφιών με μερικές από τις πιο απίθανες τουαλέτες του κόσμου!

Τζόρτζια, Λούσι, σεξ και βία


Τον χτύπησαν, τον έκαψαν με τσιγάρα και του έριξαν βραστό νερό γιατί είχε κοιμηθεί με τον πρώην φίλο της μίας από τις δύο έφηβες, που ήθελε να τον ξανακερδίσει. Στη φυλακή η μία έφηβη υπό εποπτεία η άλλη...

Έσβησε ο μύθος του Άρη

Τροφοδότησε τη φαντασία για δεκαετίες και γέννησε σενάρια για εξωγήινη παρουσία στον κόκκινο πλανήτη. Κι όμως. Το περίφημο "Πρόσωπο του Άρη" δεν είναι παρά βράχος με σκιές κι όχι πανάρχαιο γλυπτό. Όποιος θέλει το πιστεύει


6.000 νέα ποδήλατα στο Λονδίνο

Οι Βρετανοί προστατεύουν το περιβάλλον και τη σιλουέτα τους.
Στο Λονδίνο τα ταξί στοιχίζουν ενώ τα ποδήλατα συμφέρουν….

Έρχεται ο «El Mago» για τον Άρη..


Όπα συγνώμη.. Όχι αυτός, μπερδεύτηκα....

«Άλωσε» το Μπιάλιστοκ ο Άρης 2-1 τη Γιαγκελόνια

«Άλωσε» το Μπιάλιστοκ ο Άρης 2-1 τη ΓιαγκελόνιαΠολύ μεγάλο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League για τον Άρη που επικράτησε με σκορ 2-1 της Γιαγκελόνια στο Μπιάλιστοκ και πλέον έχει το προβάδισμα για τον επαναληπτικό της επόμενης Πέμπτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Άρη ο Τόνι Κάλβο που σημείωσε δύο τέρματα στο ξεκίνημα και… ξέρανε τους Πολωνούς। Το μόνο που κατάφεραν οι υπερόπτες Πολωνοί ήταν να μειώσουν στο 26′ με τέρμα του Γκρζιμπ, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να καταφέρουν κάτι περισσότερο.
metrosport

Μεγάλη μετεγγραφή η Skoda Ξάνθη

Μεγάλη μετεγγραφή πραγματοποίησε η Skoda Ξάνθη με την απόκτηση του Γκανέζου αλλά πολιτογραφημένου Ολλανδού Τζορτζ Μπόατενγκ. Ο 35χρονος αμυντικός μέσος αναμένεται να προσδώσει ποιότητα στο παιχνίδι της ακριτικής ομάδας και η παρουσία του αναμένεται να την ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό...

Καταθέσεις 3 εκ ευρώ ...σε σπίτι που βρήκαν νεκρή ρακοσυλλέκτρια

Ο μοναχικός θάνατος μίας γυναίκας 92 ετών στην πλατεία Τσιγάντε στην καρδιά της Νέας Ιωνίας Βόλου αποκάλυψε εναν ολόκληρο θησαυρό. Η κυρα Δέσποινα είχε τρεις μέρες να δώσει σημέιο ζωής και οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία. Κάθε πρωί έβγαινε από το σπίτι της με ένα καροτσάκι της λαικής και πήγαινε σε κάδους, σε λαικές αγορές προκειμένου να μαζέψει σκουπίδια και χρήσιμα περισεύματα.



Οι αστυνομικοί με τη βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο σπίτι το οποίο έμοιαζε με τρώγλη από τους σωρούς των σκουπιδιών και την εντόπισαν νεκρή। Μάλιστα στην έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν βιβλιάρια τραπέζης με λογαριασμούς που ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία όμως ποτέ δεν είχε αγγίξει!
volospress

Ομολογία συμβούλου της ΕΠΟ για χρηματισμούς στις ακαδημίες


"Η ΕΠΟ δείχνει ρατσιστική διάθεση στην προκήρυξη των πρωταθλημάτων για την προεπιλογή των Εθνικών Ομάδων. Σε αυτήν προβλέπεται η μη συμμετοχή παικτών ομάδων που ανήκουν σε σωματεία των ΠΑΕ, στις μικτές ομάδες των Ενώσεων"

Ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννενα.

"Το κάνουμε για να μην ευνοούνται τα πλούσια παιδιά.Δεν θα αφήσουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο έλεος των χρηματισμών.Θα παίζει όποιος αξίζει και όχι όποιος δωροδοκεί"

Νίκος Προύντζος, σύμβουλος της ΕΠΟ.

Μπα, έτσι γινόταν μέχρι τώρα και δεν μας το λέγατε;
dikisports

USB mania



Μεγάλη τρέλα έχει πιάσει τον τελευταίο τους Ιταλούς και Ολλανδούς γκατζετάκιδες.. Χειροποίητα και μοναδικά ξύλινα που μπορείτε να δείτε στο oooms , αλλά και άλλα ξεχωριστά και με ιδιαίτερο desing που μπορείτε να δείτε εδώ ....

Παναθηναϊκός για Ουτάκα;


0 28χρονος Νιγηριανός φέρεται ως η πιθανή λύση για να καλύψει το επιθετικό κενό στους "πράσινους", σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία...


Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία - Νεκροί και οι 2 χειριστές ελικοπτέρου Απάτσι που συνετρίβη στα Μέγαρα


Νεκροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια ελικοπτέρου Απάτσι που έπεσε στις 11.49...


Ριζοσπαστικές προτάσεις από την Τίνα Μπιρμπίλη

Έρχεται δακτύλιος στη Θεσσαλονίκη και εξετάζεται η πετρελαιοκίνηση στις πόλεις

Πλένετε σωστά τα φρούτα και τα λαχανικά σας!


Τα τελευταία χρόνια αυξάνονται οι ανησυχίες ότι τα φυτοφάρμακα, που χρησιμοποιούνται για να ελέγξουν τα παράσιτα στις συγκομιδές τροφίμων, κρύβουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία μας. Το πιο επικίνδυνο είναι ότι πολλές φορές υπολείμματα φυτοφαρμάκων μπορεί να παραμείνουν στα φρούτα και στα λαχανικά ακόμα και μετά το πλύσιμό τους.Τα φυτοφάρμακα μπορούν γενικά να ταξινομηθούν σε συνθετικά ή σε βιολογικά φυτοφάρμακα...

Μυστικά για "ονειρεμένες διακοπές στο... σπίτι!


Ξεχάστε βαλίτσες, αεροδρόμια, συνωστισμό στις παραλίες. Πως να αρχίσετε εδώ και τώρα την άδεια σας....

Εκατομμύρια Αμερικανοί θα κάνουν εφέτος «staycation», κοινώς διακοπές στο σπίτι, λόγω οικονομικής κρίσης. Ο νεολογισμός (από τις λέξεις «stay» που σημαίνει «μένω» και «cation» από το «vacation» που σημαίνει «διακοπές») και η τάση που περιγράφει δημιουργήθηκαν στις ΗΠΑ, αλλά γρήγορα εξαπλώθηκαν πέραν του Ατλαντικού για όσους έκαναν την ανάγκη φιλοτιμία.
Πολλοί ορκίζονται μάλιστα ότι η πραγματική ξεκούραση βρίσκεται μόνο μέσα στο σπίτι. «Το μυστικό είναι να χαλαρώσουμε...

Έτσι δεν πάει πουθενά!


Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου, έπαιξαν μπάλα μόνο για 15 λεπτά όταν η Μακάμπι έμεινε με 10 παίκτες και τελικά κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-1. Σκόραρε ο Ρόμενταλ, καταπληκτικό γκολ ο Ζαϊρί.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Ολυμπιακός ήταν κάκιστος στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει. Μονόπλευρη ανάπτυξη...

Αυξάνονται τα διαζύγια λόγω Facebook!


Τα ποσοστά των ζευγαριών που χωρίζουν εξαιτίας του Facebook αλλά και των άλλων κοινωνικών δικτύων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα σύμφωνα με έρευνα της Αμερικάνικης Ένωσης Δικηγόρων.

Σύμφωνα λοιπόν με το 81% των Αμερικανών δικηγόρων...

Περι ορέξεως...κολοκυθόπιτα



Δεν σε καταλαβαίνω Ghost....
Δεν σε καταλαίνω καθόλου....



υπάρχουν και κορίτσια γιά σπίτι
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan