Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Η Βικτόρια Χίσλοπ «έριξε πόρτα» στο Hollywood

Είπε όχι στα λεφτά

Σύμφωνα με το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC η συγγραφέας του best seller «Το Νησί», Βικτόρια Χίσλοπ, πριν πάρει την απόφαση να δώσει τα δικαιώματα της παραγωγής του βιβλίου της σε ελληνική εταιρεία προκειμένου να γυριστεί το σίριαλ που από την πρώτη ημέρα προβολής του «κέρδισε» το ελληνικό κοινό, είχε δεχτεί πρόταση από το Hollywood!

ΘΛΙΨΗ,ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ... ΄΄ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΝΑΥΑΓΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΞΕΡΕΣ ΣΟΥ΄΄-ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ

Αν κάποτε θα μπορέσουμε να αναφερθούμε σε ελληνικό ροκ και μάλιστα με ποιοτικό στίχο(αν και αρκετά πεσιμιστικός) , τότε θα εντοπίσουμε το συγκρότημα ΄΄Διάφανα Κρίνα΄΄. Όσοι είστε λάτρεις των ασμάτων της showbiz , ακούστε κάτι εναλλακτικό και δείτε αυτή την πλευρά της ελληνικής μουσικής. Ίσως η σημασία τους να ανεβαίνει κατακόρυφα , ένεκα της μη προβολής τους από την τηλεόραση... Όσον αφορά τη μικρότητα του είδους μας, θα σταθώ στην τελευταία θλιβερή στροφή που θυμίζει ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ:
΄΄Αραγε θα θυμάται κάποιος το όνομά μας;
Της ζωής μας τα εξαίσια φεγγάρια;
Τα πάθη μας,τις λύπες,τα δεινά μας;
Άραγε υπήρξαμε ποτέ στα όνειρά μας;΄΄

Σταρ του BMX σε κώμα μετά από επιδείξεις

O T.J. Lavin, που παρουσιάζει και εκπομπή στο MTV, σε ένα άλμα με το ποδήλατο έχασε την ισορροπία του και χτύπησε σοβαρά.

Το ποδήλατο του Lavin χτύπησε στο χώμα και έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος.

Οι φίλοι του έτρεξαν να δουν αν είναι καλά αλλά ο ποδηλάτης δεν κουνιόταν καθόλου.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κλινική και διαπιστώθηκε ότι έφερε εγκεφαλικές κακώσεις. Οι γιατροί τον έθεσαν σε καταστολή και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται κρίσιμη

Παγκόσμια Ημέρα Άρτου


Η Παγκόσμια Ημέρα Άρτου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Αρτοποιών και Ζαχαροπλαστών (UIB), με κεντρικό σύνθημα «Φτιάξτε ψωμί μόνοι σας ή αγοράστε το από τον φούρνο της γειτονιάς σας».

Σκότωσε τα παιδιά του επειδή τον έπιασε βήχας!

Στο τέλος της έφτασε μια σοκαριστική υπόθεση στην Αυστραλία έφτασε στο τέλος της με την ισόβια καταδίκη του Ρόμπερτ Φάρκουασον για τον θάνατο των τριών παιδιών του (Τζέι 10 ετών, Τάϊλερ 7 ετών και Μπέιλι 2 ετών).

Τα παιδιά...

Οι 50 φορές! (ανέκδοτο)

Γυρνάει ένα βράδυ ο άντρας σπίτι τσακισμένος απο την κούραση οπότε βλέπει σπίτι την γυναίκα του να έχει πέσει στο κρεβάτι με τα σέξυ εσώρουχα και του λέει:
- Έλα να το…
κάνουμε 50 (!!!!) φορές.
- Ρε γυναίκα λέει άσε με σήμερα είμαι πτώμα.

- Όχι σήμερα θέλω..

Όποιος τις έκλεψε.. να τις φέρει πίσω!!


Τελικά, μπορεί να πηγαίνουμε τούβλα στη σχολή και να βγαίνουμε τσιμεντόλιθοι, αλλά έχουμε πολύ χιούμορ…

Πηγή

Κάντε το διπλανό σας στο αεροπλάνο να ... χε..... !!!

1. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΗΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ
2. ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΗΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ
3. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ
4. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΤΙΕΣ
5. ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
6. ΚΛΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ
7. ΠΑΡΤΕ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΛΙΔΑ (ΜΕ ΗΧΟ)
http://www.myit-media.de/the_end.html

8. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ!!!!!
πηγή

Τρείς φίλες αυτοκτόνησαν σε διάστημα έξι μηνών

Σοκάρει την Βρετανική κοινότητα η είδηση ότι τρεις φίλες που πήγαιναν και οι τρείς στο ίδιο σχολείο, αυτοκτόνησαν μέσα σε διάστημα μόλις έξι μηνών.
Πρόκειται για την15χρονη Φράνσις Σκέιν, που βρέθηκε κρεμασμένη από τους δικούς της, την 19χρονη μαθήτρια κομμωτικής Κέιλιν-Ανν που.....

Σατανική ψυχίατρος υπνώτισε και έκανε σεξ με ασθενή της, ζητώντας του να σκοτώσει τον άντρα της

Η Μαίρη Χέιν ήθελε να πάρει την ασφάλεια του συζύγου της και τώρα θα μπει στη φυλακή για 20 χρόνια! Στο Γουισκόνσιν, η Μαίρη Χέιν ήταν μια καταξιωμένη ψυχίατρος που εργαζόταν στο κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης Oakwood. Η τοπική κοινωνία σοκαρίστηκε όταν...

Κλειστά ξανά τα Τέμπη - Η κυκλοφορία πλέον διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών

Σε σχετική ανακοίνωσή της η "Αυτοκινητόδρομος ΑΙΓΑΙΟ" επισημαίνει: «Ύστερα από την αρχική αξιολόγηση του συμβάντος και τα αναμενόμενα έντονα καιρικά φαινόμενα, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, διακόπτεται η κυκλοφορία εντός της κοιλάδας των Τεμπών, μέχρι να ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο διεξοδική επιθεώρηση της περιοχής από ειδικούς γεωλόγους-αλπινιστές».

Η κυκλοφορία επί της εθνικής οδού θα διεξάγεται και πάλι από παρακαμπτήριες οδούς.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Άγριος ξυλοδαρμός παιδιού από αστυνομικό!!




Άγριο ξυλοδαρμό δέχθηκε ένα 14χρονο παιδί από αστυνομικό στην Παραγουάη!!


Πηγή

Η Ελίνα του Big Brother.. Δουλεύει!!!


Τα λόγια είναι περιττά.. Δείτε το ερασιτεχνικό βίντεο με την Ελίνα του "Big Brother" να εργάζεται!!!...

Σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης στη φυλακή

Σεξουαλική παρενόχληση από συγκρατούμενες της στις γυναικείες φυλακές της Θήβας, δέχτηκε η 16χρονη, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 80χρονου συνταξιούχου, τον περασμένο Ιούνιο στην Κερκίνη Σερρών, αναφέρει σε δημοσίευμα του το «info Serres» .

Οι καταγγελίες του...

Έχασε 10 κιλά σε έναν μήνα ...και τη ζωή της

Πριν ένα μήνα, η 36χρονη μητέρα Lucy Prince αποφάσισε να ξεκινήσει μια σκληρή δίαιτα για να χάσει τα περιττά της κιλά.

Ήθελε να είναι όμορφη και αδύνατη στις διακοπές που είχε σχεδιάσει να πάει με την οικογένειά της....

ΤΟ ''ΣΥΝΕΧΕΣ'' ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΗΝ ΣΥΜΗ. ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΠΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!

Δοχεία, μπουκάλια, καί δέματα σταλμένα από τούς ωκεανούς στήν Μονή Ταξιάρχου Μιχαήλ στήν Σύμη. Φθάνουν πάντοτε, σέ όσους με πραγματική πίστη κάνουν το τάμα τους, καί πάντα παίρνουν απάντηση από το Μοναστήρι.
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ο Πανορμίτης, πέρα από τα αμέτρητα επιβεβαιωμένα Θαύματα που έχει επιτελέσει και επιτελεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια στην Ιερά αυτή Μονή της Σύμης, πραγματοποιεί (όπως θα δούμε παρακάτω) και ένα διαχρονικό (ανά τους αιώνες) και ταυτόχρονα Μοναδικό παγκοσμίως Θαύμα, σε όσους πιστούς βρίσκονται σε διάφορα μέρη του κόσμου και δεν έχουν τη δυνατότητα να έρθουν οι ίδιοι στο Μοναστήρι του.

Το Μοναστήρι βρίσκεται στο Νότιο άκρο του νησιού και είναι χτισμένο στον πανέμορφο όρμο του Πανόρμου, ενώ από τους πρώτους ακόμα Χριστιανικούς αιώνες αποτελούσε ένα από τα Κέντρα τοπικής Ευσέβειας προς τους Αγγέλους.....

Τον καιρό που οι τράπεζες έκαναν πεζοδρόμιο...

Της Τζένης Κ.
(Ποντίκι)

Πριν από μερικά χρόνια οι τράπεζες συμπεριφέρονταν ως κοινά λιγούρια. Ήτανε σαβουροφάγες. Καμάκια αισχίστου είδους. Ενοχλούσαν με αλλεπάλληλες κλήσεις στο σπίτι και στη δουλειά τις πιο περίεργες ώρες. Έβρισκες τα ίχνη τους στη συσκευή σου κι αναρωτιόσουνα πότε εξελέγης βουλευτής και δεν το θυμάσαι. Γιατί μόνο ένας βουλευτής έχει τόση ζήτηση από άγνωστους ανθρώπους. Σε ξυπνούσαν αξημέρωτα. Σε σήκωναν απ’ το τραπέζι. Διέκοπταν ιερόσυλα τη μεταμεσημβρινή σου σιέστα. Καλούσαν επίμονα την ώρα που μιλούσες για τα προσωπικά σου ή για δουλειές και σ’ έκαναν ν’ αναρωτιέσαι αν υπάρχει περίπτωση να επιμένει κάποιος τόσο πολύ εν ώρα call waiting χωρίς να τίθεται θέμα ζωής και θανάτου. Άπαξ και σ’ είχαν πιάσει μία φορά κορόιδο και σ’ είχαν, ήθελες δεν ήθελες, αναγκάσει να πληρώνεις το λογαριασμό του κινητού ή του ίντερνετ μέσω κάποιας μπάσταρδης πιστωτικής τους, σου έστελναν επιστολές για να σ’ ευχαριστήσουν για την άψογη συνεργασία μαζί σου και για να σου ανακοινώσουν ότι προτίθενται να ανεβάσουν το πιστωτικό όριο κάποιας δευτερεύουσας προεγκεκριμένης κάρτας, τον πιστωτικό χαρακτήρα της οποίας δε θα σκεφτόσουνα ποτέ να επικαλεστείς......

Ξαναβάζουν τα τασάκια στα τραπέζια οι εστιάτορες

Οι εστιάτορες δηλώνουν ότι από την Κυριακή 17 Οκτωβρίου θα τοποθετήσουν και πάλι τα σταχτοδοχεία στα τραπέζια, επικαλούμενοι τη δραματική πτώση του τζίρου που αντιμετωπίζουν τα καταστήματα εστίασης με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.
«Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην χρονική περίοδο που πάει να εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος. Σε μια περίοδο που οι τζίροι των μαγαζιών έχουν αγγίξει και έχουν ξεπεράσει το 50%, δεν μπορεί να σε υποχρεώσει κανένας να εφαρμόσεις έναν αντικαπνιστικό νόμο, ο οποίος με δεδομένα τα στοιχεία που έχουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είχε μείωση του τζίρου 25%. Αν στα 50 προσθέσουμε και τα 25 έχουμε τελειώσει», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Γιάννης Τσάκος.

«Θα βάλουμε τα τασάκια σε όλα τα τραπέζια. Ξέρουμε ότι μπορούν να μας κλείσουν, ούτως ή άλλως θα κλείσουμε, γι’ αυτό θέλουμε να τους δώσουμε τα κλειδιά να πληρώνουν τα ενοίκια, τη ΔΕΗ, το ΦΠΑ, τους δήμους, τα πάντα. Να δούμε και τι θα κάνουν με τους 400.000 εργαζομένους στο χώρο εστίασης. Από τη Δευτέρα εδώ είμαστε και περιμένουμε να έρθουν να τους δώσουμε τα κλειδιά».

πηγή

Σκύλος έκανε αγορές μέσω... Internet!

Ο Σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και είναι γεγονός ότι προορίζεται για να μας κάνει παρέα η στην χειρότερη περίπτωση να μας τρώει παπούτσια έπιπλα και ότι άλλο βρει εύκαιρο!....

Απόψε ...





...θέλω...

Φαντασιώσεις... όλοι έχουμε!

Όλοι έχουμε, ας το παραδεχτούμε. Απλά είναι κάτι πολύ προσωπικό. Δεν το συζητάμε, δεν το μοιραζόμαστε κι όταν ανοίγει συζήτηση σεξουαλικού περιεχομένου που οδηγεί στις φαντασιώσεις, το χιούμορ αποκαλύπτει με το δικό του τρόπο όλα τα.κοινωνικά ταμπού που τις πλαισιώνουν.
Γιατί φοβόμαστε μήπως μας “χαρακτηρίσουν”, γιατί τρομάζουμε ακόμα και με τον ίδιο μας τον εαυτό. Ας απελευθερωθούμε. Σύμφωνα με την ειδικό, όλοι έχουμε και τελικώς, καλώς έχουμε.....

Τρία λάθη που µας δίνουν κιλά

Κάνετε συνεχώς δίαιτα και προσέχετε τι τρώτε, αλλά ο δείκτης της ζυγαριάς «κολλάει» ανεξήγητα στα ίδια κιλά. Γιατί;



Οι τροφές που καταναλώνουµε αποδίδουν ενέργεια την οποία ο οργανισµός µας αξιοποιεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του, ενώ την περίσσεια –όταν αυτή υπάρχει (και στις ηµέρες µας υπάρχει συχνά)– την αποθηκεύει µε τη µορφή λιπώδους ιστού. Η ενεργειακή απόδοση των τροφών λοιπόν αποτελεί το σηµείο αναφοράς για τον έλεγχο του βάρους µας: αν τρώµε περισσότερο από αυτό που «ξοδεύουµε», θα πάρουµε βάρος, ενώ αν τρώµε λιγότερο θα χάσουµε. Κάποιες φορές όµως µπορεί να µην έχουµε ιδέα τού πόσες θερµίδες παίρνουµε τελικά...

Απίστευτο


Απίστευτο όλα τα αεροπλάνα που πετάνε στον αέρα τώρα!!!!!

Πίνουν κρασί, γιατί το νερό είναι ακριβότερο!

Η Νέα Ζηλανδία μας δείχνει το σωστό δρόμο...

Πως θα σας φαινόταν αν το αλκοόλ πωλείτο πιο φτηνά από το εμφιαλωμένο νερό; Αν είστε και λίγο εθισμένοι σίγουρα φαντάζει υπέροχο.....

Αυτό λοιπόν το παράδοξο είναι πραγματικότητα στη Νέα Ζηλανδία όπου οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη δημόσια υγεία καθώς όλο και περισσότεροι πίνουν συστηματικά.

Ειδικότερα, ερευνητές του Πανεπιστημίου Οτάγκο παρατήρησαν ότι το κρασί κοστίζει 62 σεντ σε σύγκριση με το εμφιαλωμένο νερό των 250ml που κοστίζει 67 σεντ.

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Medical Journal της Ν. Ζηλανδίας, διαπίστωσε επίσης ότι η σχετική τιμή του αλκοόλ είχε πέσει κατακόρυφα κατά την τελευταία δεκαετία, καθώς οι μέσοι μισθοί αυξήθηκαν.

«Αυτό που αναφέρει η ανάλυσή μας είναι ότι το αλκοόλ είναι ίσως το πιο φθηνό ναρκωτικό στη Ν. Ζηλανδία και η ανησυχία μας είναι έκδηλη για αυτό», είπε ο καθηγητής Νικ Γουίλσον.

Μάλιστα σύμφωνα με έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο το φθηνό αλκοόλ είναι υψηλός δείκτης προώθησης του αλκοολισμού στους νέους αυξάνοντας τις επιπτώσεις στην υγεία τους.

Ο κορεσμός στην παραγωγή σταφυλιών στη χώρα έχει οδηγήσει στη πτώση της τιμής τα τελευταία χρόνια στη προσπάθεια των παραγωγών να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό
korkos.blogspot.com

Παραπέµπει στο 666 η κάρτα του πολίτη; Ιερός πόλεμος!!!!


Στη γραµµή µερίδας «σκληρών» µητροπολιτών και ιερέων που έχουν ήδη «αφορίσει» την κάρτα του πολίτη πριν ακόµη εκδοθεί κινείται η Διαρκής Ιερά Σύνοδος.

Ξεκινά το ελληνικό «Sex and the city»


Ξεκινά το ελληνικό «Sex and the city»

Θύρα 7: Θέατρο του παραλόγου


Λίγο μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με την οποία επιτίθεται στον Πάνο Μπιτσαξή, οι οργανωμένοι φίλαθλοι των ερυθρολεύκων έδωσαν τη δική τους απάντηση σχετικά με την μη παρουσία τους στο γήπεδο των Πηγαδιών για το παιχνίδι με τη Ξάνθη το Σάββατο (16/10).

«Τέλος» για τον «Αδέσμευτο»!


Tην είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δημήτρης Ρίζος στους εργαζόμενους του σήμερα.

Η εφημερίδα θα κυκλοφορεί ως φύλλο του Σαββατοκύριακου, ενισχυμένη σε σελίδες και ρεπορτάζ. Δεν θέλει, λέει, να βάλει επιχειρηματία στην εφημερίδα και αυτή είναι η απάντηση του «Αδέσμευτου» στην κρίση.

Ο νέος «Αδέσμευτος» του Σαββατοκύριακου προγραμματίζεται για τις 23-24 Οκτωβρίου.

Πηγη : dete.gr

Καρφώθηκε σε βενζινάδικο και τη γλίτωσε

Άγιο είχε ο οδηγός που δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά!

Από θαύμα σώθηκε 26χρονος οδηγός τζιπ, όταν εξαιτίας της κακής κατάστασης του οδοστρώματος το όχημα ξέφυγε της πορείας του στην οδό Λαρίσης, στο Βόλο, με αποτέλεσμα να «προσγειωθεί» έπειτα από τρελή πορεία σε βενζινάδικο σε απόσταση αναπνοής από τις αντλίες καυσίμων...

Ο 26χρονος είχε Άγιο καθώς τη γλίτωσε χωρίς γρατζουνιά.


Πηγή

Βρε τι μου θυμίζει, εμένα τον...απόγονο! Δείτε ένα πολύ καλό άρθρο περί δανείων και ΔΝΤ!

Γράφει ο Δημήτρης.

Διαβάστε τι έγινε στην ελληνική οικονομία το 1843, συγκρίνετε το με το σήμερα και θα αντιληφθείτε τι συμβαίνει στην παγκόσμια και στην ελληνική ιστορία, ανεξαρτήτως εποχών, προσώπων και ονομάτων. Η σύγκριση, μόνο ανατριχίλα μπορεί να προκαλέσει.
Έχουμε και λέμε:

Το καλοκαίρι του 1843, η Ελλάδα έπρεπε να καταβάλει στις τράπεζες της Ευρώπης τα τοκοχρεολύσια παλιότερων δανείων που είχε πάρει η χώρα. Δυστυχώς τα λεφτά δεν είχαν πάει σε υποδομές που θα βοηθούσαν την κατεστραμένη ελληνική οικονομία, αλλά είχαν σπαταληθεί στους εμφυλίους της επανάστασης και στα λούσα του παλατιού και των Βαυαρών συμβούλων του στέμματος.
(Μας θυμίζει τίποτα;).....

Βόλος: Τοπική νομισματική μονάδα αντικαθιστά το Ευρώ


Τοπικό εναλλακτικό νόμισμα με το οποίο αντικαθιστούν το Ευρώ έθεσαν σε εφαρμογή στο Βόλο.

Γνωρίζετε οτι...

Οι σκίουροι προστατεύονται από τον καυτό ήλιο σηκώνοντας την ουρά πάνω από το κεφάλι τους, σαν ομπρέλα ήλιου

Η γαλάζια φάλαινα, το μεγαλύτερο ζώο στον κόσμο, τρέφεται μόνο με πλαγκτόν και με μικρά φύκια. Μπορεί να καταπιεί 1000 κιλά από την συγκεκριμένη τροφή!

Η πρώτη μπάλα που χρησιμοποιήθηκε για το παιχνίδι του χόκεϊ ήταν από παγωμένα κόπρανα αγελάδας!

Μια ψείρα μπορεί να κάνει άλματα σε ύψος 30 cm. Σε ανθρώπινη κλίμακα αυτό αντιστοιχεί με άλμα πάνω από κτίριο 70 ορόφων!

Οι ινδοί ανακάλυψαν...

Μαντης κακων

Αν κατσει καποιος και διαβασει οπως εγω,καθε μερα,τοσα ιστολογια,τελικα καταληγει να παθει ενα ψυχολογικο σοκ απο οσα γραφονται,αναπαραγονται,και συζητιουνται.

Μαντειες,χρησμοι,προφητειες,καρτες ταρω,ενδειξεις,αντενεδειξεις,συμπερασματα και βοηθα ο Θεος.

Εχουν βγει στην φορα ολες οι προφητειες,του νοστραδαμου,μιας βουλγαρας μαντισας,ενος αγιοριτη μοναχου,κ'αλλου αγιοριτη μοναχου,μα αυτο το Αγιο Ορος ολο μαντες εβγαζε?
Ουτε το Μαντειο των Δελφων τοσους.

Και γραφετε οτι.....

Μην ξεχνιόμαστε: Άραγε θα γκαστρωθεί η Καγιά μέσα στο χειμώνα;

Polls yupi!!!!!!

Άραγε θα γκαστρωθεί η Καγιά μέσα στο χειμώνα;

Τρέξτε να ψηφίσετε, είναι Εθνικής σημασίας.

Αμάρτησα για..τα στρινγκ μου!!!


Η Miss Singapore World 2009, Ris Low, αναγκάστηκε να επιστρέψει το στέμμα της, ύστερα από πιέσεις, καθώς αποκαλύφθηκε ότι αμάρτησε για τα..εσωρουχά της.
Η πρώην εστεμμένη έκλεβε πιστωτικές κάρτες από... ασθενείς της κλινικής όπου δούλευε για ν' αγοράζει σέξι εσώρουχα. Πιο συγκεκριμένα, έκλεψε τις κάρτες από 7 ασθενείς και αγόρασε εσώρουχα αξίας $6.000.
Στην στέψη είχε ευχηθεί ένα δίκαιο κόσμο για όλους.
Ίσως, ο δίκαιος κόσμος της Ris να περιλαμβάνει και δωρεάν... στρινκγ !!

dinatos.blogspot.com

Χιλή: Δύο Έλληνες πίσω από το "θαύμα" του απεγκλωβισμού...

Η εφημερίδα "Κεφάλαιο" μίλησε με τους Έλληνες που έκαναν πραγματικότητα τον απεγκλωβισμό των 33 Χιλιανών μεταλλωρύχων‏

«Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, Έλληνα θα βρεις» λέει ο λαός και δεν έχει άδικο. Αυτή τη φορά όμως, δεν ήταν από κάτω...
Συνολικά 36 μέρες χρειάστηκαν τα γεωτρύπανα για να φτάσουν 700 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Χιλιανής γης και να...
καταστεί εφικτός ο απεγκλωβισμός των 33 μεταλλωρύχων. Ένας απεγκλωβισμός που σήμανε την Πέμπτη μέρα εθνικής χαράς για την χώρα.
Δύο ομογενείς ήταν μεταξύ αυτών που συνέβαλαν τα μέγιστα στο να καταστεί δυνατή η ανέλκυση των 33 ανδρών που πέρασαν πάνω από δύο μήνες θαμμένοι στα έγκατα της γης......

Σπάζοντας το φράγμα του ήχου [PICS]

tn_003.jpg

Υπέροχες φωτογραφίες αεροσκαφών, την ώρα που αυτά σπάνε το φράγμα του ήχου.......

Είναι οριστικό: η Λίβερπουλ επωλήθη!

Η 15η Οκτωβρίου θα καταγραφεί ως μία από τις πιο ιστορικές ημερομηνίες στο ημερολόγιο της Λίβερπουλ. Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ που τόσο ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια από τα οικονομικά προβλήματα και τη διοικητική ανεπάρκεια των Χικς και Τζίλετ πέρασε οριστικά στα χέρια της NESV και του επικεφαλής της, Τζόν Χένρι.
"Είμαι πολύ περήφανος. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τη χαρά που νοιώθω" τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά από αυτή την εξέλιξη ο νέος ισχυρός άνδρας των "κόκκινων".

Η συμφωνία για τη μεταβίβαση των μετοχών της Λίβερπουλ πέρασε από χίλια κύματα (οι πρώην, πλέον, ιδιοκτήτες προσπάθησαν να μπλοκάρουν την αγορά από την ΝESV αξιώνοντας μεγαλύτερο ποσό), ωστόσο την Παρασκευή το "νερό μπήκε οριστικά στο αυλάκι" και η 5 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης άλλαξε οριστικά σελίδα......

"Ιερος πολεμος" κατα της καρτας του πολιτη, απο την εκκλησια

Έτοιμη να ανοίξει πόλεμο με την Πολιτεία, κινούμενη στη γραμμή μερίδας των «σκληρών» μητροπολιτών και ιερέων που έχουν ήδη «αφορίσει» την κάρτα του πολίτη πριν ακόμη εκδοθεί, εμφανίζεται η Διαρκής Ιερά Σύνοδος....

Υιοθετώντας εν μέρει τις ενστάσεις των πιο «σκληρών», αποφάσισε την Τρίτη να αναθέσει σε δύο συνοδικές επιτροπές να μελετήσουν την κάρτα του πολίτη που σχεδιάζει η κυβέρνηση, όπως αναφέρουν «Τα Νέα».

Όπως αποφάσισε η Σύνοδος, η Επιτροπή Δογµατικών και Νοµοκανονικών Ζητηµάτων και η Ειδική Συνοδική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωµάτων θα µελετήσουν το ζήτηµα σε συνεργασία «µε ειδήµονες Καθηγητές των τοµέων της Ορθοδόξου Δογµατικής, του Συνταγµατικού Δικαίου και της Πληροφορικής». Στη συνέχεια θα ...υποβάλουν τις εισηγήσεις τους στη Σύνοδο.....

Μαζι με τον καναπε πηραν κι ενα..φιδι

Μια οικογένεια στη δυτική Γαλλία παρέλαβε περισσότερα ...πράγματα από όσα είχε παραγγείλει όταν η εταιρία μεταφορών τους παράδωσε έναν ολοκαίνουργιο καναπέ στον οποίο όμως είχε "εγκατασταθεί" μια... δηλητηριώδης οχιά.
Την 1η Οκτωβρίου, μια ημέρα μετά την παράδοση του καναπέ σε ένα σπίτι στα περίχωρα της Νάντης, ο Γιανίκ Ελαρί, είδε ένα φίδι μήκους 50 εκατοστών γνωστό με την ονομασία "ευρωπαϊκή" οχιά, να βγαίνει έρποντας από τον καναπέ και να βρίσκει καταφύγιο πίσω από κάποια άλλα έπιπλα.

Στο χώρο μπήκε ο Ρομέο, η γάτα της οικογένειας ο οποίος αμέσως αντιμετώπισε το ερπετό. "Εκεί ήταν το φίδι, λικνιζόταν, έτοιμο να επιτεθεί στο Ρόμεο οποίος είχε εξαγριωθεί", δήλωσε ο Ελαρί.....

Οδηγούσε με 80 κιλά χασίς στο πίσω κάθισμα - Επεισοδιακή η σύλληψη του δράστη

Αστυνομικοί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας έκαναν στο 19χρονο Αλβανό σήμα να σταματήσει.

Όμως εκείνος, πάτησε γκάζι και ξεκίνησε καταδίωξη. Με μεγάλη ταχύτητα καρφώθηκε πάνω σε πινακίδα και τραυματίστηκε ελαφρά.

Στην έρευνα που έγινε μετά, στο αυτοκίνητό του, βρέθηκε στο πίσω κάθισμα αλλά και στο πορτ μπαγκάζ χασίς, συνολικού βάρους 80 κιλών!

Ο 19χρονος συνελήφθει και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που ερευνά την υπόθεση...

πηγή

Τα θαυματα της πλαστικης χειρουργικης!








δείτε παρακάτω.......

Δε νομιζω!!!


πηγή

Μια 14χρονη γράφει για το AIDS

Μια συγκλονιστική επιστολή έγραψε η 14χρονη μαθήτρια Κωνσταντίνα Σαρρή, η οποία κέρδισε στον μαθητικό διαγωνισμό έκθεσης των Ελληνικών Ταχυδρομίων, με θέμα “Γράψτε ένα γράμμα σε κάποιον για να του εξηγήσετε γιατί είναι σημαντικό να μιλάει κανείς για το AIDS καθώς και να προστατεύει τον εαυτό του από την ασθένεια αυτή”.
Η έκθεση της 14χρονης Κωνσταντίνας πλημμυρίζει από συναίσθημα και αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό τόσο για τις γνώσεις της πάνω στο θέμα όσο και στον ώριμο τρόπο που το αντιμετωπίζει.......

Ο τελευταίος εξορκισμός - Μια ταινία που θα συναρπάσει και.. Τον πιο άπιστο!

Όταν ο αιδεσιμότατος Κότον Μάρκους φτάνει στη φάρμα του Λούις Σουίτζερ κάπου στην Λουιζιάνα, περιμένει ότι απλά θα κάνει έναν ακόμη συνηθισμένο εξορκισμό σε μια διαταραγμένη θεοσεβούμενη. Ο Σουίτζερ όμως έχει καλέσει τον Μάρκους γιατί είναι πεπεισμένος ότι η κόρη του Νελ έχει κυριευθεί από δαίμονα που πρέπει να εξορκιστεί προτού συμβεί κάποια τραγωδία. Ο Κότον και η ομάδα του σχεδιάζουν να γυρίσουν ένα ντοκιμαντέρ με θέμα αυτόν τον εξορκισμό. Τίποτα όμως δεν τον έχει προετοιμάσει για το πραγματικό κακό που θα συναντήσει εκεί. Ένα δυνατό θρίλερ, διάρκειας 99 λεπτών. Κυκλοφορεί ήδη στους κινηματογράφους!.....

Απίστευτο καλάθι από το καροτσάκι

Η ζωή αποδεικνύει πως ακόμα και όταν λειτουργεί το μισό σου σώμα, μπορείς να πετύχεις σπουδαία πράγματα. Το ίδιο συνέβη και σε ένα τουρνουά μπάσκετ ανθρώπων με αναπηρίες, με έναν από τους αθλητές να βάζει απίστευτο καλάθι (βίντεο)......

Αλέκα Κηπουρού - χρεωκοπήσαμε!!!

Ένα τραγούδι των Βασίλη Σταθόπουλου-Γιώργου Πεντζίκη, σε στίχους Μιχάλη Κλαπάκη με την αυθεντική ρεμπέτισσα Αλέκα Κηπουρού.

Τι θα γίνει αν σε πάρει ο υπνος ενώ οδηγάς ; ( VIDEO )

Ολοι Γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνο ειναι να οδηγούμε κουρασμένοι και Νυσταγμενοι. Ακομα περισότερο αν δεν φοράμε και ζώνη. Δειτε ενα Βιντεο απο μια τετοια περίπτωση. Παρατηρηστε λιγο πρίν το ατύχημα που τον οδηγο τον πηρε ο ύπνος για μερικα δευτερόλεπτά......

Καλομελέτα κι έρχεται.




πηγή

H γενναία και ο δειλός

Της Λιάνας Κανέλλη

Ξαναείδα την συνέντευξη της Κικής Δημουλά σε επανάληψη (Πρωτοχρονιά του 2009 «Στα άκρα»). Και ξαναείπα: Η γενναία. Όχι γιατί ασχολήθηκε με το Δ.Ν.Τ. για να τρομάξει από γυναικεία μαγκιά η ανθρωπότης. Άλλωστε τότε δεν είχε προκύψει μείωση της εθνικής κυριαρχίας.

Είχε όμως η ποιήτρια – πάντα οι ποιητές έσωζαν αυτό τον τόπο και τη λαλιά του από ανοίκεια πρόθεση – το θάρρος να τα βάλει με τον Ευριπίδη. Για τη Μήδεια. Γιατί πάνω σ’ αυτήν, πάτησαν αιώνες επί αιώνων... οι ακατονόμαστοι και για τη φύση, εγκληματίες, οι εξαιρέσεις του κανόνα της αλήθειας, πως οι άνθρωποι είναι ανθρώπινοι – αχ ρε Μαγιακόφσκι – όταν μεγαλώνουν κι όχι φονεύουν παιδιά.....

ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΣΥΛΟ…ΡΑΜΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΡΑΥΓΗ

Η ξανθιά δημοσιογράφος από το Ιράν δεν μπορεί να χαμογελάσει. Η Μαντάνα έραψε το στόμα της. Το ίδιο έκαναν κι άλλοι τέσσερις συμπατριώτες της. Γύρω τους, άλλοι 36 Ιρανοί έχουν ξεκινήσει απεργία πείνας: «Σαράντα πέντε μέρες πέρασαν που διαμαρτυρόμαστε ειρηνικά ζητώντας πολιτικό άσυλο», γράφουν πάνω σ' ένα χαρτί. Το διπλώνουν και μας το δίνουν. Αναφέρει ότι στο Ιράν έζησαν τα βασανιστήρια, λιθοβολισμούς και θανατικές ποινές. Οτι βρίσκονται στα Προπύλαια από την 1η Σεπτεμβρίου ενημερώνοντας για τη μη αναγνώρισή τους ως προσφύγων. Επίσης ότι διαμαρτυρήθηκαν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ζητώντας μόνο τη χορήγηση ασύλου. Χωρίς να πάρουν καμία απάντηση.....

Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς...

Εν όψει της αυριανής επιστροφής του Σαλπιγγίδη κόντρα στον Παναθηναϊκό, το gazzetta.gr παρουσιάζει τις έντεκα κυριότερες περιπτώσεις επιθετικών που επέστρεψαν και αντιμετώπισαν αγάπη και μίσος… 

OI ''C'EST LA TRIE'' LIVE STO ATLANTIS !!!!!!!!


To τρίτο live για φέτος θα γίνει αυτή την κυριακή από τους ''C'est La Trie''.
Όπως και κάθε κυριακή να είστε έτοιμοι για έντεχνη/ροκ μουσική που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει....
Να είστε όλοι εκεί!!!!

Κυριάκος Μπουλούμπασης : Κιθάρα ακουστική / ηλεκτρική
Γιώργος Πισταλκας : Κιθάρα ακουστική / Μπάσο
Αστέριος Παπαστεργίου : drums


Τοποθεσία : Atlantis, Αλεξανδρούπολη

Κόκκαλο και ο Μπάμπης

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan