Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Φήμες για το 2ο DVD της Τζούλιας:κότερα, λεσβιακά, παρτούζες...


Υπερπαραγωγή το 2ο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Κότερα, ναυαγοσώστες, λεσβιακά, ομαδικό σεξ, αλλά και έναν γάμο-έκπληξη. Ποιο το σενάριο στο δεύτερο ροζ DVD της Τζούλιας;
Γυρίστηκε σε κότερο στην μαρίνα Αλίμου πριν μερικές βδομάδες και βρίσκεται στα τελευταία στάδια μοντάζ από την Sirina Productions. Τζούλια Αλεξανδράτου και Σειρηνάκης «σφράγισαν» τη συνεργασία τους σε δημόσιο δείπνο μετά την επιτυχία του 1ου Απαγορευμένου DVD με παχυλή αμοιβή της Τζούλιας.
Το δεύτερο DVD εκτυλίσσεται σε κότερο και...

O Kαμορανέζι στον Ολυμπιακό!


Επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, ίσως λόγω των σημερινών απεργιακών κινητοποιήσεων. Όμως, όπως μετέδωσαν πριν λίγο Ιταλικά ΜΜΕ ο Καμορανέζι τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό και πλέον ανήκει στο ρόστερ των ερυθρόλευκων. Την είδηση την μετέδωσε πρώτα το... RAI Sport, για να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα διαδικτυακά και μη μέσα. Αναλυτικά:

''Έχει λήξει η σχέση μεταξύ της Γιουβέντους και του Μάουρο Καμορανέζι, ο οποίος άφησε τον σύλλογο του Τορίνο μετά από οκτώ χρόνια για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Το κόστος της μεταγραφής είναι περίπου 2 εκατ. ευρώ."
Να θυμίσουμε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες ο εκπρόσωπος του παίκτη, Sergio Fortunato, έκανε τις εξής δηλώσεις:

"Ο Ολυμπιακός είναι μια φιλόδοξη ομάδα, που πάντα αγωνίζονται για τον τίτλο και που παίζουν στην Ευρώπη κάθε χρόνο. Δεν υπάρχει συμφωνία ακόμα, αλλά είμαι υποχρεωμένος να μιλήσω με τον σύλλογο (Ολυμπιακό). Ο Mauro θέλει να φύγει από Γιουβέντους φιλικά.
Εγώ έχω συζητήσει με τη Γιουβέντους, και θα μιλήσει και εκείνος με τον Giuseppe Marotta σύντομα."
Κάτι που έδειχνε ότι το διαζύγιο με την "μεγάλη Κυρία" ήταν τυπικό, και επομένως ο "γάμος" με τον Ολυμπιακό παραπάνω από σίγουρος...

Εντουάρντο γραφει ο Καμορανέζι εγώ..

απο troktiko

Πορνοστάρ υπόσχεται στοματικό έρωτα αν πάρει το Μουντιάλ η Ολλανδία!


Η διάσημη Ολλανδή πορνοστάρ, Μπόμπι Έντεν, υποσχέθηκε στοματικό έρωτα, μαζί με άλλες τρεις γυναίκες, σε όλους τους “φίλους” της, στη σελίδα που διατηρεί στο Twitter. Με τον ρυθμό που αυξάνονται οι "φίλοι" αναμένεται να ξεπεράσουν τις 100.000 μέχρι την έναρξη του τελικού...
“Εάν η Ολλανδία πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο θα πάρω μία .... σε όλους όσοι με ακολουθούν στη σελίδα μου, μαζί με τις Βίκι Βέτε, Μις Χίμπριντ και Γκάμπι Κιντέρος”, αναφέρει στο στάτους της η διάσημη πορνοστάρ (έχει γυρίσει πάνω από 100 ταινίες αισθησιακού περιεχομένου), με τις άλλες τρεις γυναίκες να αποτελούν μέρος της “καυτής” αυτής ομάδας.
Αυτό που δεν μπορούσε όμως να φανταστεί η Έντεν όταν ανακοίνωσε την πρωτοβουλία της ήταν η απήχηση που θα είχε στο κοινό της.

Οι 5114 φίλοι της εκτοξεύτηκαν πολύ γρήγορα σε 14।000 και με το ρυθμό που αυξάνονται δεν αποκλείεται μέχρι το τελευταίο σφύριγμα σε αυτό το Μουντιάλ να περιμένουν από εκείνη να κάνει πράξη την υπόσχεσή της περισσότεροι από 100.000 άτομα.


Newsit

Κάμα Σούτρα: Το εγχειρίδιο του έρωτα - ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ !!


Το Κάμα Σούτρα (Kama Sutra ή Kamasutra) είναι ένα αρχαίο ινδικό κείμενο της σανσκριτικής λογοτεχνίας και χρονολογείται τον 2ο αιώνα μ.Χ. Αποτελεί μέρος μιας ομάδας κειμένων που ονομάζεται «Κάμα Σάστρα» (Kama Shastra) και είναι γνωστό παγκοσμίως και σαν «Το εγχειρίδιο του έρωτα». ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ...

http://rapidshare.com/files/211725188/Kama_Sutra.zip


http://www.mediafire.com/file/4uzq3kwimen/Kama_Sutra.zip


totefteri

Η Apple κατασκευάζει 2.300.000 iPad το μήνα!


Η Apple ανακοίνωσε πως ανέβασε τους ρυθμούς παραγωγής της δημοφιλούς tablet συσκευής της, φτάνοντας τα 2.3 εκ. κομμάτια το μήνα.
Ο κύριως στόχος που είχε η Apple στην αρχή της κυκλοφορίας του iPad, ήταν τα εργοστάσιά της να παράγουν 2.5 εκατομμύρια τεμάχια μέσα σε 30 ημέρες, ωστόσο όπως φαίνεται αυτή η επίδοση θα επιτευχθεί αρκετά νωρίτερα.
Τα εργοστάσια ξεκίνησαν την παραγωγή του iPad σε 700.000 τεμάχια τους πρώτους μήνες, ενώ ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο στις αρχές του καλοκαιριού.
Παρόλο όμως που η Apple ασχολείται πλέον περισσότερο με το νέο iPhone 4, οι ρυθμοί παραγωγής δεν έπεσαν, αλλά αντίθετα... ανέβηκαν κατακόρυφα.
Έτσι σύμφωνα με τα παραπάνω είναι σχεδόν σίγουρο οτι οι αρχικές προβλέψεις της Apple για πωλήσεις 8 εκατομμυρίων τεμαχίων το 2010 θα επιτευχθούν αρκετά πιο νωρίς και πλέον η εταιρία στοχεύει στα 15-18 εκατομμύρια

sigmalive

Quiz


Ποια πολύ γνωστή και πολύ πλούσια κυρία με σπίτι στην Φιλοθέη, τώρα πια χωρισμένη, πλήρωνε κατά καιρούς σε γνωστό τηλεστάρ (προωθητή) των Αθηνών, αρκετά μεγάλα ποσά προκειμένου αυτός να στέλνει κορίτσια (Star Ελλάς, Playmate) και άλλα γνωστά μοντέλα πρώτης γραμμής στο Λονδίνο αλλά και σε πάρτι(αποφοίτησης, γενεθλίων), δώρο στα δυο αγόρια της;

thealternativeman
Με τα ονόματα πέφτουν και τα ταβάνια...
Μακάρι αυτή η κυρία να ήταν η μαμά μου...

Τουρκικές Προκλήσεις Πάνω Από Το Αγαθονήσι

Δύο σχηματισμοί από οχτώ τουρκικά μαχητικά F-16 και F-4, στις 16:19, πραγματοποίησαν υπερπτήση πάνω από το Αγαθονήσι, σε άσκηση εικονικού βομβαρδισμού.

Κατά τη διάρκεια της υπέρπτησης, τα δύο F-16 και τα τέσσερα F-4, πετούσαν σε ύψος από 9.500 έως 11.000 ποδών, ενώ τα άλλα δύο F-16 πετούσαν σε υψόμετρο 24.600 ποδών.

Ο σχηματισμός εισήλθε στο FIR Αθηνών, Βορεία της Σάμου στις 15:59 και εξήλθε Νοτίως της Σάμου στις 16:21.

Συνολικά σήμερα, στον ελληνικό εναέριο χώρο, εισήλθαν 16 τουρκικά μαχητικά (εκ των οποίων τα μισά οπλισμένα).

Δεν υπήρξε, πάντως, καμία εμπλοκή, αφού, όταν έφθασαν τα ελληνικά αεροσκάφη, τα τουρκικά είχαν φύγει.




Πηγή:defencenet.gr

Ζήτημα Ορμονών ο Χαρακτήρας

Ο χαρακτήρας μας είναι ζήτημα μερικών ορμονών: της τεστοστερόνης, των οιστρογόνων, της σεροτονίνης, της οξυτοκίνης, της νοραδρεναλίνης και της ντοπαμίνης. Αυτές οι ορμόνες δρουν σε διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου και μας κάνουν να αντιδρούμε διαφορετικά στα σήματα και τα ερεθίσματα. Από αυτές τις ορμόνες καθορίζεται, επίσης, ο τρόπος που ερωτευόμαστε, οι σχέσεις μας και οι φιλίες μας.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε η Ελεν Φίσερ, καθηγήτρια Νευρολογίας στο Rutgers University του Νιου Τζέρσι, η οποία στο βιβλίο της «Οι τέσσερις τύποι της αγάπης», προϊόν μελέτης σε ένα δείγμα 28.000 εθελοντών, περιγράφει τους τέσσερις βασικούς τύπους χαρακτήρων: τον «πρωτοπόρο», τον «διπλωμάτη», τον «εξερευνητή» και τον «θεμελιωτή». Η Αμερικανίδα πανεπιστημιακός διευκρινίζει ότι οι τέσσερις τύποι χαρακτήρων δεν είναι παρά η απλοποίηση μιας πολύ πιο πολύπλοκης διαδικασίας. Ο χαρακτήρας των περισσότερων ανθρώπων, επισημαίνει, καθορίζεται από ένα μίγμα των διαφόρων ορμονών, οι οποίες υπάρχουν σε διαφορετικές ποσότητες στον ανθρώπινο οργανισμό.

Ο διαχωρισμός των χαρακτήρων σε τύπους δεν είναι καινούργιος. Στην αρχαιότητα ο διαχωρισμός γινόταν ανάμεσα...

ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ


Η Γη ακολουθεί μια προδιαγραμμένη πορεία που οδηγεί σε μια αύξηση της μέσης θερμοκρασίας κατά 4 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με την ανάλυση των στόχων της παγκόσμιας κοινότητας।

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian, μια τέτοια άνοδος θα οδηγούσε στην «κατάρρευση» των πάγων της Γροιλανδίας, στην εξαφάνιση πολλών ειδών χλωρίδας και πανίδας και θα έφερνε εκτεταμένες πλημμύρες και εντονότερες ξηρασίες.

Στη Σύνοδο της Κοπεγχάγης, 120 κράτη συμφώνησαν σε μια εθελοντική δράση για να μειώσουν τις εκπομπές των αερίων του θερμοκηπίου, ώστε η άνοδος της μέσης θερμοκρασίας του πλανήτη να μην ξεπεράσει τους δύο βαθμούς Κελσίου.

Η Climate Interactive Scoreboard, κατέγραψε τις εκπομπές ρύπων παγκοσμίως και σύμφωνα με τους υπολογισμούς της, κατέληξε ότι ...

ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ



Το έδαφος και το υπέδαφος του πλανήτη μας, τα τελευταία χρονιά, έχει αρχίσει να αλλοιώνεται σε βάθος μερικών μέτρων από τα λιπάσματα και τα φυτοφάρμακα και άλλες ανθρώπινες παρεμβάσεις. Ειδικότερα, τα τελευταία χρονιά , τα ζιζανιοκτόνα έχουν πολλαπλασιαστή κατά 25 φορές, ένας τα συνθετικά λιπάσματα κατά 12 φορές. Τα ζιζανιοκτόνα και τα λιπάσματα παρασύρονται από τα νερά της βροχής και εισέρχονται στα υπόγεια ύδατα, οπού προκαλούν μαζική ρύπανση τεραστίων εκτάσεων. Οι ρύποι αυτοί πέφτουν στις θάλασσες , στις λίμνες, και στα ποταμιά απειλώντας έτσι σοβαρά, σε παγκόσμια κλίμακα τη ζωή μέσα στο νερό.

Συνολικά, στεριά και θάλασσα, μολύνονται αφόρητα από τη διασπορά προϊόντων που είναι επικίνδυνα για την υγειά μας, οπός τα ζιζανιοκτόνα, το DDT, τα ραδιενεργά, τα πλαστικά προϊόντα και αλλά…Οι χωματερές κατακλύζουν τον πλανήτη κατά εκατοντάδες χιλιάδες , δημιουργώντας μολύνσεις του περιβάλλοντος και του ποσίμου νερού παρακειμένων περιοχών.

Η Γη αρχίζει να παρουσιάζει σημεία σοβαρής κόπωσης .Τα εδάφη της, σε πολλά σημεία του πλανήτη, είναι εξαντηλεμενα και δεν αποδίδουν(οπός απέδιδαν παλιότερα)στις γεωργικές καλλιέργειες, εξαιτίας της εντατικής εκμετάλλευσης. Τα υπόγεια ύδατα λιγοστεύουν, και αυτά που μας απέμειναν είναι μολυσμένα από την κατάχρηση χημικών ουσιών.

newscity1
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan