Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Mark Twain-"Of all the creatures ever made [man] is the most detestable."

"Of all the creatures ever made [man] is the most detestable. Of the entire brood, he is the only one... that possesses malice. He is the only creature that inflicts pain for sport, knowing it to be pain."

Η φράση αυτή, γνωστή ίσως σε πολλούς, συμπεριλαμβάνεται στην αυτοβιογραφία του Mark Twain. Ο συγγραφέας δηλώνει ότι, από όλα τα πλάσματα που έχουν δημιουργηθεί ποτέ, ο άνθρωπος είναι το πιο κακό, το πιο μισητό. Είναι αυτός που, ακόμα και για να διασκεδάσει, μπορεί να προκαλέσει πόνο στους γύρω του, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι αυτό που προκαλεί είναι όντως πόνος. Υπάρχει κανείς που μπορεί να αντικρούσει τα λόγια του; Και όποιος θελήσει να το κάνει, πόσα και ποια επιχειρήματα θα πρόβαλε;


Από τα αρχαία χρόνια ήδη μεγάλοι στοχαστές έγραφαν για την ανθρώπινη αλαζονεία, για την τάση του ανθρώπου να κυριαρχεί, να κατακτά, να αποκτά δύναμη. Δύναμη είτε υλική είτε άυλη. Από τα πρώτα χρόνια που το ανθρώπινο γένος συσπειρώθηκε σε κοινωνίες και εξασφάλισε τις πρωτογενείς του ανάγκες, η τάση αυτή έκανε την εμφάνισή της και οδήγησε κατά καιρούς σε φρικτές πράξεις και φαινόμενα, όπως πολέμους, βασανιστήρια, εκμετάλλευση και απόλυτη εξουσία. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι πρόκειται για ένα ένστικτο επιβίωσης, κανένας άνθρωπος όμως δε νομίζω ότι θα πέθαινε λόγω έλλειψης κακίας και σαδισμού. Πεθαίνει κανείς χωρίς τροφή και νερό. Χωρίς τα προηγούμενα προκαλεί το 
θάνατο, κυριολεκτικό ή μεταφορικό, των διπλανών του, των ομογενών του.

Από τη στιγμή λοιπόν που αυτά τα σκοτεινά και αδίστακτα χαρακτηριστικά του ανθρώπου δεν οφείλονται σε κάποιον γενετικό παράγοντα, τότε η αιτία ανέρχεται στην .....

Η κουτοπονηριές του ΓΑΠ


Λίγο ακόμη και θα πιστέψουμε ότι η κυρία Κατσέλη έχει το πολιτικό ανάστημα για να δηλώσει δημόσια την αντίθεσή της στις επιλογές του κ. Παπανδρέου. Δύσκολο! Η κυρία Κατσέλη ανήκει σε μία τάξη πολιτικών που σέβεται τους ψηφοφόρους της. Αλλά για να φτάσει στο σημείο να δεχτεί την προτίμηση και τον σταυρό των φίλων της, θα πρέπει η ίδια να έχει την εύνοια του αρχηγού της και να συμμετέχει στις εκλογές... 

Το παιγνίδι που παίζει ο κ.Παπανδρέου με την τρόικα είναι επικίνδυνο. Οι άλλοι, απέναντι, δεν είναι χαζοί για να μην καταλαβαίνουν τι ακριβώς συμβαίνει: Την ώρα που επρόκειτο να πάρουμε τα λεφτά είπαμε ναι σε όλα και τώρα αρχίσαμε τα παζάρια. Μόνο που για να γίνει παζάρι πρέπει να το θέλουν και οι δύο...

Είναι προτιμότερο να βγει ο κ. Παπανδρέου και να... απαιτήσει ανοικτά επαναδιαπραγμάτευση ορισμένων σημείων του μνημονίου από το να παίζονται τέτοιου είδους παιγνίδια τακτικής. Δεν το κάνει επειδή σε μία τέτοια περίπτωση θα δικαιώσει τον κ. Σαμαρά, ο οποίος έχει κάνει συγκεκριμένες παρατηρήσεις για το μνημόνιο. Από την άλλη δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν το εκλογικό τους σώμα. Λες και οι εκλογές θα γίνουν... αύριο το πρωί...

Κάνε κράτει μπάρμπα Γιάννη...

Τίποτα δεν φαίνεται να κρατάει τον Γιάννη Μπουτάρη μετά την εκλογή του στο δημαρχιακό θώκο. Ξαφνικά ο Κεμάλ Ατατούρκ, οι Νεότουρκοι, οι μουσουλμάνοι και τα τζαμιά τους γίνονται τα κύρια θέματα στη μετά τον Παπαγεωργόπουλο Θεσσαλονίκη.

Κάποιος που βλέπει όλα αυτά από απόσταση δεν μπορεί παρά να μειδιάσει και να σκεφτεί ότι το πρόβλημα της Θεσσαλονίκης δεν είναι μόνο ο εθνολαϊκισμός και τα οικονομικά σκάνδαλα της προηγούμενης διοίκησης του δήμου, αλλά η βαθύτατη αλλοτρίωση και η εκπληκτική ημιμάθεια των πρωταγωνιστών της πολιτικής ζωής της πόλης. Χαρακτηριστική περίπτωση ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος με τις μετεκλογικές του δηλώσεις δείχνει να παρερμηνεύει βασικές ιστορικές αλήθειες και να παραγνωρίζει τη βασική αρχή ό,τι πρωτίστως πόλη είναι οι πολίτες της . Δείχνει επίσης να αγνοεί τη...

Kύπρος: Παρουσίαση μεθόδου πρόκλησης τεχνητής βροχής

Μέθοδο πρόκλησης τεχνητής βροχής παρουσίασε ρωσική εταιρεία σε ιθύνοντες του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων και της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου. Ο διευθυντής του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων Κύπρου Σοφοκλής Αλετράρης δήλωσε μετά την παρουσίαση ότι με μικρά αεροπλάνα βομβαρδίζονται τα νέφη με ιωδιούχο άργυρο, δημιουργώντας σταγόνες.

Οι ειδικοί, πρόσθεσε, επιλέγουν ποιά νέφη πρέπει να βομβαρδιστούν, επιλέγουν τις γομμώσεις των βλημάτων και όπως δηλώνουν, μια ώρα μετά, αρχίζει βροχή μεγάλης έντασης.

Σύμφωνα με τον κύριο Αλετράρη, οι ειδικοί της εταιρείας παρουσίασαν στη συνάντηση , περιπτώσεις άλλων χωρών, στις οποίες εργάστηκαν και προκάλεσαν βροχή. Συγκεκριμένα, ανέφερε, την Κύπρο ενδιαφέρει το παράδειγμα της Συρίας, που έχει το ίδιο κλίμα και όπου επιτεύχθηκε ετήσια αύξηση της βροχόπτωσης μέχρι 17%.

Η εταιρεία παρουσίασε επίσης στοιχεία ότι η μέθοδος δεν προκαλεί περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Ωστόσο , το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, θα μελετήσει περισσότερο αυτό το ζήτημα, πρόσθεσε ο κ. Αλετράρης.

πηγή

Νέο αμόρε για την Christina Aguilera!

Φαίνεται πως η Christina Aguilera αποφάσισε να ξεπεράσει τον οδυνηρό χωρισμό της με τον Jordan Bratman και να προχωρήσει με τη ζωή της.
Στις αρχές του Νοεμβρίου, ο φακός των παπαράτσι συνέλαβε την διάσημη τραγουδίστρια να κάνει βόλτες μαζί με τον Matthew Rutler, έναν νεαρό ο οποίος εργαζόταν ως βοηθός σκηνικού στη νέα της ταινία, Burlesque.
Τέλη του μήνα και η Christina Aguilera εθεάθη ξανά με το νεαρό, αυτή τη φορά...

Ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης συνδεδεμένη με προϊόντα της Apple

Οι επιβάτες μέλη του Executive Club της British Airways που αναχωρούν από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έχουν πλέον τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την «έξυπνη» φορητή τους συσκευή, προκειμένου να ολοκληρώνουν εύκολα και γρήγορα -εκτός από το check-in και την επιβίβασή τους στο αεροσκάφος, χάρη στη νέα ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης (Mobile Boarding Pass).

Συγκεκριμένα, τα μέλη του προγράμματος ανταμοιβής τακτικών επιβατών Executive Club που διαθέτουν συσκευές iPhone, iPod, Blackberry ή Android θα είναι σε θέση, μέσα από την ειδικά ανεπτυγμένη εφαρμογή της British Airways, να λαμβάνουν απευθείας στο κινητό τους την ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης, την οποία στη συνέχεια θα προβάλλουν στους ειδικούς σαρωτές κατά το check-in, επιταχύνοντας έτσι σημαντικά την επιβίβασή τους στο αεροσκάφος.

πηγή

Εφαρμογή μετατρέπει «έξυπνο τηλέφωνο» σε φακό

Ο πόλεμος της on line διάθεσης εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες κορυφώνεται, καθώς οι περισσότεροι κατασκευαστές διεκδικούν και ένα κομμάτι από την πίτα των εκατομμυρίων download.

Παράλληλα, οι εφαρμογές που κατά χιλιάδες αναπτύσσονται καθημερινά, από μεμονωμένους χρήστες, μικρές ομάδες προγραμματιστών ή μεγάλες εταιρείες λογισμικού, αποτελούν και ένα από τα σημαντικότερα όπλα προώθησης κάθε νέας συσκευής, σε άμεση συνάρτηση με το λειτουργικό σύστημα στο οποίο «πατάει».

Στο πλαίσιο αυτό, η Nokia ανακοίνωσε ότι ....

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΓΚΑ ΠΗΛΑΔΑΚΗ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


Μακάρι να ακολουθήσουνε και άλλες ομάδες το παράδειγμα της Λάρισας. Και μακάρι να βοηθήσουν τέτοια γήπεδα κοσμήματα στο να βελτιωθεί και η συμπεριφορά των οπαδών, αφού αλλιώς συμπεριφέρεται ο άλλος σε γήπεδο αχούρι και αλλιώς σε γήπεδο στολίδι.

Δείτε φώτο:

1843: Mαθήματα ιστορίας από το 1ο Μνημόνιο της Ελλάδας.

Το καλοκαίρι του 1843, η Ελλάδα έπρεπε να αποπληρώσει στην τραπεζική ελίτ της Ευρώπη χρεολύσια και τόκους δανείων που είχε λάβει τα προηγούμενα χρόνια. Δυστυχώς, πέρα από τους επαχθείς όρους των δανείων αυτών, τα χρήματα δεν είχαν διοχετευθεί ώστε να δημιουργηθούν υποδομές που θα...
βοηθούσαν την κατεστραμμένη ελληνική οικονομία, αλλά είχαν σπαταληθεί στους εμφυλίους της επανάστασης, στο παλάτι και στους Βαυαρούς συμβούλους.

168 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΕΛΚΥΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ...

Ένας θησαυρός ανακαλύφθηκε στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας . 
Περισσότερα από 100 χρόνια παρέμειναν στον βυθό 168 μπουκάλια από την παλαιότερη σαμπάνια του κόσμου. 
Διατηρήθηκαν σε άριστη...
κατάσταση και το περιεχόμενο είναι κατάλληλο για κατανάλωση αλλά ένα μεγάλο πρόβλημα θα είναι η "αλμυρή" τιμή τους....!

Περιφέρειες: Μέχρι τις 7/12 οι υποχρεωτικές μετατάξεις

Αυστηρό χρονοδιάγραμμα για τις υποχρεωτικές μετατάξεις των υπαλλήλων των κρατικών περιφερειών στις αιρετές θέτει με εγκύκλιο του ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος.

Σύμφωνα με αυτό, για όσους υπαλλήλους υπηρετούσαν την 1.1.2010 σε υπηρεσίες των περιφερειών των οποίων οι αρμοδιότητες μεταφέρονται στις αιρετές πρέπει να εκδοθούν από τους περιφερειάρχες διαπιστωτικές πράξεις μέχρι τις 3.12.2010 και να έχουν δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το αργότερο μέχρι την Τρίτη 7.12.2010.

Μετά τη δημοσίευσή τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, οι συγκεκριμένες πράξεις θα πρέπει να επιδοθούν, με αποδεικτικό επίδοσης, στους μετατασσόμενους υπαλλήλους μέσα σε χρονικό ορίζοντα πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσής τους και σε κάθε περίπτωση πριν τη Δευτέρα 27.12.2010.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών πρόκειται για.....

ΖΟΥΡΑΦΑ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.!!!

Ζουράφα: Το ελληνικό νησί του β.Αιγαίου που αναβλύζει από μόνο του.....το πετρέλαιο!!!!! Και που απαγορεύεται η ανάρτηση σε αυτό Ελληνικής σημαίας!!!!!
Η απόλυτη οριοθέτηση της Ελληνικής επικράτειας και της Ευρωπαικής Ενωσης. Υπάρχει η νήσος Ζουράφα ή πιο γνωστή ως Λαδόξερα. 
Η Ζουράφα...


(ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ: 40ο 28` 23`` και ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗΚΟΣ: 25ο 50` 18``) είναι το Βορειανατολικότερο νησάκι των Θρακικών Σποράδων. Υπάγεται διοικητικά στον Νομό Εβρου, έχει μήκος ακτών μόλις 465 μέτρα και καταλαμβάνει επιφάνεια 9 στρεμμάτων σύμφωνα με παλαιότερες μετρήσεις της Υδρογραφικής Υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ σύμφωνα με νεώτερους υπολογισμούς της είναι μικρότερη του ενός στρέμματος και έχει ακτογραμμή 32 μέτρα..... 
Η απόλυτη οριοθέτηση της Ελληνικής επικράτειας και της Ευρωπαικής Ενωσης. Υπάρχει η νήσος Ζουράφα ή πιο γνωστή ως Λαδόξερα. Η Ζουράφα (ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ: 40ο 28` 23`` και ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗΚΟΣ: 25ο 50` 18``) είναι το...

Τσάμπιονς Λιγκ: Μεγαθήρια... σε κίνδυνο!

Πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και ο κίνδυνος του αποκλεισμού είναι υπαρκτός για αρκετά μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ρόμα, Μαρσέιγ, Μίλαν και Άρσεναλ θα έχουν δύσκολες αποστολές την Τρίτη και οι αγώνες τους θα κρίνουν πολλά.

Αναλυτικά:


Ε’ Όμιλος

Ρόμα-Μπάγερν Μονάχου 21:45
Διαιτητής: Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο (Ισπανία)
Γήπεδο: «Ολίμπικο»

Βασιλεία-Κλουζ 21:45
Διαιτητής: Λοράν Ντουαμέλ (Γαλλία)
Γήπεδο: «Σεντ Γιάκομπ Παρκ»

Βαθμολογία

1. Μπάγερν 12 (11-3)
2. Ρόμα 6 (6-8)
3. Κλουζ 3 (5-10)
4. Βασιλεία 3 (7-8)

Επόμενη αγωνιστική (8/12)

Μπάγερν Μονάχου-Βασιλεία 21:45
Κλουζ-Ρόμα 21:45

Στ’ Όμιλος

Σπαρτάκ Μόσχας-Μαρσέιγ 19:30
Διαιτητής: Βόλφγκανγκ Σταρκ
Γήπεδο: «Λουζνίκι»

Τσέλσι-Ζίλινα 21:45
Διαιτητής: Ρόμπερτ Σόργκενχοφερ (Αυστρία)
Γήπεδο: «Στάμφορντ Μπριτζ»

Βαθμολογία

1. Τσέλσι 12 (12-2)
2. Σπαρτάκ Μόσχας 6 (5-6)
3. Μαρσέιγ 6 (8-3)
4. Ζίλινα 0 (1-15)

Επόμενη αγωνιστική (8/12)

Μαρσέιγ-Τσέλσι 21:45
Ζίλινα-Σπαρτάκ Μόσχας 21:45

Ζ’ Όμιλος

Άγιαξ-Ρεάλ Μαδρίτης 21:45
Διαιτητής: Κρεγκ Τόμσον (Σκωτία)
Γήπεδο: «Άμστερνταμ Αρένα»

Οσέρ-Μίλαν 21:45
Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία)
Γήπεδο: «Αμπέ Ντεσάμπ»

Βαθμολογία

1. Ρεάλ Μαδρίτης 10 (7-2)
2. Μίλαν 5 (5-5)
3.Άγιαξ 4 (4-6)
4. Οσέρ 3 (3-6)

Επόμενη αγωνιστική (8/12)

Ρεάλ Μαδρίτης-Οσέρ 21:45
Μίλαν-Άγιαξ 21:45

Η’ Όμιλος

Παρτιζάν-Σαχτάρ Ντόνετσκ 21:45
Διαιτητής: Φρανκ Ντε Μπλέκερε (Βέλγιο)
Γήπεδο: «FK Partizan»

Μπράγκα-Άρσεναλ 21:45
Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)
Γήπεδο: «Μουνισιπάλ ντε Μπράγκα»

Βαθμολογία

1. Άρσεναλ 9 (15-4)
2. Σαχτάρ Ντόνετσκ 9 (7-6)
3. Μπράγκα 6 (3-9)
4. Παρτιζάν 0 (1-7)

Επόμενη αγωνιστική (8/12)

Άρσεναλ-Παρτιζάν 21:45
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπράγκα 21:45

πηγή

ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 23........

Πολλοί από εσάς σίγουρα θα έχετε δει την ταινία Number 23 με τον Jim Carrey, όπου έπαθε ένα ταράκουλο διαβάζοντας ένα σχετικό βιβλίο.
Ας δούμε μερικά στοιχεία, όπου συναντάμε τον αριθμό 23. Προσέξτε επίσης το συσχετισμό του αριθμού 23 με τον αριθμό 5, λόγω ότι 2+3=5.



* 1723 μΧ 

Το έτος όπου ο Adam Weishaupt (εμφανίζεται στο χαρτονόμισμα του ενός δολλαρίου) ίδρυσε τους Illuminati. Το 23 αναλύεται ως 2+3=5, όπου το 5 παραπέμπει στο βιβλίο Law of Fives. Το 17 είναι επίσης ενδιαφέρον, αφού 1+7=8 (ή αλλιώς το 2 υψωμένο στην 3η δύναμη)....

Δίχρονη Ελληνοπούλα κερδίζει 5.000 δολάρια τη μέρα!



Μπορεί εκατοντάδες φωτομοντέλα να περιμένουν εναγωνίως ένα συμβόλαιο που ποτέ δεν έρχεται αλλά μια 2χρονη Ελληνίδα κερδίζει πέντε χιλιάδες δολάρια ημερησίως ως …μοντέλο!

Ναι καλά διαβάσατε. Πρόκειται για την μόλις δύο χρονών Γεωργιάνα Γεωργίου από την...
Queensland της Αυστραλίας. Έχει προοπτικές καριέρας στο μόντελινγκ, καλύτερες και από αυτές πολλών 18χρονων μοντέλων.

Η μαμά της χαμογελώντας λέει ότι "η Γεωργιάνα δεν σηκώνεται από το κρεβάτι της αν το μεροκάματο δεν ξεπερνά τις $5,000" και όσο κι αν αυτό ακούγεται αστείο έχει μεγάλη δόση αλήθειας.

Η Γεωργιάνα πριν από λίγες μέρες κέρδισε σε παναυστραλιανό επίπεδο τον διαγωνισμό ομορφιάς του περιοδικού Practical Parenting. H μητέρα της Πολίν αποφάσισε να στείλει μερικές φωτογραφίες της κόρης της στον διαγωνισμό μετά την προτροπή συγγενών και φίλων που έβλεπαν στο πρόσωπο της νεαρής κουκλίτσας αυτό που είδαν και οι κριτές του διαγωνισμού ομορφιάς.

Από τότε οι προσφορές για φωτογράφηση για την 2χρονη Γεωργιάνα από περιοδικά και οίκους μόδας άρχισαν να πέφτουν βροχή. Μέσα σε ένα μόλις μήνα η μικρούλα δέχθηκε πάνω από 5000 προσφορές και όπως λέει η μαμά της πολλές από αυτές κατέληξαν σε συμβόλαιο συνεργασίας.

Η μικρούλα απολαμβάνει τον φωτογραφικό φακό με σκέρτσο και νάζι αλλά πάνω απ' όλα εκείνο που διασκεδάζει είναι να βλέπει τις φωτογραφίες της.
newsit.gr 

Αλήτες, ρουφιάνοι ... συνδικαλιστές!


Χτες η τρόικα έκανε σύσκεψη πολλών ωρών με τα "δικά μας" τα παιδιά και με σκληρούς όρους, με μαραθώνιες διαπραγματεύσεις και μεγάλη ένταση έληξε και αυτή η… βόλτα των τροϊκανών στην Αθήνα.

Τα δύσκολα ξεκινούν από αύριο όταν η κυβέρνηση θα πρέπει να εφαρμόσει τα νέα μέτρα για να εξασφαλίσει, την τέταρτη δόση.

Τι σημαίνει αυτό? Νέα μέτρα θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα εξαθλιωτικά! Νέα αύξηση της φορογίας, νέο ψαλίδι στους μισθούς τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, χιλιάδες απολύσεις εργαζόμενων και ποιός ξέρει τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ? ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ? ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ?...

Οι 90 δραματικές μέρες που έρχονται!

Τρεις εξαιρετικά δύσκολοι μήνες, περιμένουν όλους τους Έλληνες, από σήμερα μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2011 -οπότε θα γίνει το επόμενο κρίσιμο crash test της Τρόικα.

1. Οι συμβάσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα

Οι μειώσεις των αμοιβών στον ιδιωτικό τομέα, θεωρούνται θέμα χρόνου, με τις επιχειρησιακές συμβάσεις να απειλούν κάθε κλαδική σύμβαση εργασίας!

Στην σημερινή συνέντευξη Τύπου της Τρόικα, θα μάθουμε αν έγινε τελικά δεκτό το αίτημα της υπουργού Εργασίας, κ. Λούκα Κατσέλη, η οποία πρότεινε να εφαρμοστούν οι επιχειρησιακές συμβάσεις μόνο στις περιπτώσεις των επιχειρήσεων που κινδυνεύουν με «λουκέτο», προκειμένου να μην υπάρξει αθέμιτος ανταγωνισμός. Από την πλευρά των Βιομηχάνων, ο ΣΕΒ τάσσεται υπέρ του Μνημονίου που προβλέπει γενικευμένη εφαρμογή των επιχειρησιακών συμβάσεων.

Σε κάθε περίπτωση το ψαλίδισμα των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, αναμενεται να φτάσει το 10% έως 20% για δύο χρόνια, με την προϋπόθεση ότι οι αμοιβές δεν θα πέσουν κάτω από το όριο του κατώτατου μισθού.

2. Η "σφαγή" στον δημόσιο τομέα

Παράλληλα, οι προσλήψεις στο δημόσιο, παγώνουν μέχρι νεωτέρας και οι όποιες κενές θέσεις θα καλύπτονται πρωτίστως από μετατάξεις. Οι μετατάξεις και μετακινήσεις προσωπικού, θα γίνουν σε δύο δόσεις: η πρώτη εως τα Χριστούγεννα και η δεύτερη μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Οποιος δημόσιος υπάλληλος, δεν δέχεται την μετάταξή του, θα απολύεται χωρίς αποζημίωση!

Στον δημόσιο τομέα, αναμένονται επίσης συγχωνεύσεις ή κλείσιμο κρατικών φορέων και επιχειρήσεων -κυρίως αναπτυξιακών στους ΟΤΑ. Για την ώρα η κυβέρνηση φέρεται να μην έχει δεσμευτεί με απολύσεις, τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο που θα ελέγξει η τρόικα την εφαρμογή του σχεδίου της κυβέρνησης.
katse-kala

Αυξημένα τα κρούσματα του HIV στην Ελλάδα

Ανοδική πορεία καταγράφουν τα κρούσματα τους AIDS στη χώρα μας, ιδιαίτερα μετά τη σημαντική αύξηση των κρουσμάτων που καταγράφηκε στα μέσα της τελευταίας δεκαετίας. Έχει υπολογισθεί ότι στη χώρα μας υπάρχουν σήμερα 10.450 καταγεγραμμένοι φορείς και 5.100 υπό θεραπεία.

Φέτος, ύστερα από πολλά χρόνια γεννήθηκαν δύο παιδιά από οροθετικές μητέρες οι οποίες γνώριζαν ότι είναι φορείς του ιού και οι επιστήμονες επισήμαναν την ανάγκη του προγεννητικού ελέγχου....

Λάρισα: Ο παππούς από την Ιταλία ήταν... σκέτη μαφία!

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 73χρονος Αλφρέντο Μπουνάνο για συνέργεια σε ένοπλή ληστεία...

Ο Ιταλός υπερήλικας καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας σε 4 χρόνια φυλάκιση για συνέργεια σε ληστεία. Πρόκειται για τον 73χρονο Αλφρέντο Μπουνάνο, γνωστό και από τη συγγραφή αρκετών βιβλίων αναρχικού περιεχομένου, που συμμετείχε σε ληστεία που έγινε τον Οκτώβριο του 2009 στην Τράπεζα Πειραιώς στα Τρίκαλα.
Ο 47χρονος Έλληνας συνεργός του, είχε εισέλθει μεταμφιεσμένος στην Τράπεζα και με την απειλή όπλου, είχε αφαιρέσει 47.000 ευρώ από το κατάστημα. Εν συνεχεία τράπηκε σε φυγή και συνάντησε τον Ιταλό ο οποίος τον περίμενε σε κοντινή απόσταση και του παρέδωσε τα χρήματα της ληστείας.

Οι δύο επιχείρησαν να διαφύγουν με διαφορετικά οχήματα προς Καλαμπάκα αλλά τελικά συνελήφθησαν στον δρόμο Τρικάλων-Καλαμπάκας.

Ο 47χρονος Έλληνας καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη καθώς είχε βεβαρημένο ποινικό μητρώο, ενώ σε 4 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο Ιταλός, ο οποίος άσκησε έφεση επί της απόφασης και αφέθηκε ελεύθερος.
katse-kala

"Παρέμβαση" Αγίου σε ληστεία εκκλησίας!

Από πρώτο χέρι βίωσε την θεία δίκη ο επίδοξος ληστής που προσπάθησε να κλέψει το παγκάρι μιας εκκλησίας: στην προσπάθειά του να αρπάξει τις εισφορές, του ήρθε στο κεφάλι ένα... ομοίωμα του Αγίου Αντωνίου, μεγάλη η χάρη του!

Ο ληστής μπήκε στον ναό του Αγίου στο Μόναχο και προσπάθησε να αρπάξει το παγκάρι, το οποίο είναι τοποθετημένο επάνω στο άγαλμα, στα χέρια -κυριολεκτικά- του Αγίου

Στην προσπάθειά του να αποσπάσει τον οβολό των πιστών, ο ληστής όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει το παραμικρό, αλλά «έφαγε» κοτζάμ Άγιο στο κεφάλι, αφού το....

άγαλμα τον πέτυχε στο δόξα πατρί!

«Προφανώς ο Άγιος δεν ήθελε να το αφήσει», σχολίασε ο παπάς της ενορίας, Ludwig Sperrer.

Αιμόφυρτος, ο ληστής πήγε σε παρακείμενο σπίτι και ζήτησε βοήθεια. Όσο βρισκόταν εκεί, πάντως, δεν άφησε τον χρόνο να πάει χαμένος: η γυναίκα συνεργός του άρπαξε ένα πορτοφόλι.

Όχι, σε αυτή την κλοπή ο Άγιος δεν παρενέβη...
star.gr

ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥ ALDI...



Σήμερα απο 08:00-08:30,οι πελάτες είχαν αδειάσει το κατάστημα της Λυκόβρυσης στην Αττική.Ολα τα είδη είχαν εκπτωση 50% λόγω αποχώρησης του ALDI απο την Ελλάδα.
Οπως βλέπετε και στη φωτογραφία,μόνο τα εμφιαλωμένα νερά και μερικοί χυμοί έχουν μείνει.
Οι 700 εργαζόμενοι της συγκεκριμένης αλυσσίδας σουπερμάρκετ πανελλαδικά βρίσκονται πλέον με τον εφιάλτη της ανεργίας. 
Πηγή

ΔΕΧΘΗΚΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


Σας παραθέτουμε όλη την συνέντευξη απο την γνωστή τραγουδίστρια  Κωνσταντίνα Μεταξά , η οποία παραδέχεται ότι είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση απο Έλληνα αρχηγό κόμματος....

Πόλεμος Βόρειας και Νότιας Κορέας

Ο στρατός της Νότιας Κορέας ετέθη σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού. Ενας νοτιοκρεάτης στρατιώτης σκοτώθηκε από τα πυρά του βορειοκορεατικού πυροβολικού στο νησί Γεοπγεόνγκ της Νότιας Κορέας, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο KBS ενώ 14 στρατιώτες τραυματίσθηκαν, σύμφωνα με τον στρατό

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Λι Μγιούνγκ-μπακ δήλωσε ότι προσπαθεί να εμποδίσει την κλιμάκωση της ανταλλαγής πυρών ανάμεσα στη Βόρεια και τη Νότια Κορέα σε μεγαλύτερης κλίμακας σύρραξη, μετέδωσε το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap...

Χέρι – πέναλτι για Όσκαρ βλακείας

penalty
Τα ηλίθια πέναλτι δεν αποτελούν αποκλειστικό προνόμιο των γυναικών, όπως απέδειξε ο αρχηγός της δανέζικης Nordsjaelland, Anders Bjelland, στην αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Copenhagen.
Ο Bjelland έκανε ένα λάθος ασυγχώρητο για την εμπειρία του στο 28′ του αγώνα, ενώ η μπάλα βρισκόταν στην περιοχή της ομάδας του. Πιστεύοντας ότι ο διαιτητής είχε καταλογίσει επιθετικό φάουλ έπειτα από το άγαρμπο πέσιμο του επιθετικού των γηπεδούχων Mathias Zanka Jorgensen πάνω στον Matti Nielsen, ο αμυντικός της Nordsjaelland έσκυψε και πήρε την μπάλα στα χέρια του. Ο διαιτητής έδωσε φυσικά το πέναλτι και ο Bjelland δέχθηκε το… «ευχαριστώ» από τον φορ της Copenhagen, Dame Ndoye, που τον χτύπησε στην πλάτη με μια δόση ειρωνείας…
Για την ιστορία, από αυτό το πέναλτι προήλθε το πρώτο γκολ για την ομάδα της Κοπεγχάγης, που τελικά επικράτησε με 2-1. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Bjelland ισχυρίστηκε πως «νόμισα ότι είχα ακούσει σφύριγμα, γι’ αυτό έπιασα την μπάλα» Για καλή του τύχη ζει στη Δανία, γιατί σε κάποια άλλη χώρα μπορεί να τον είχαν κρεμάσει για το λάθος του.

sportena

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΑΣ ΟΛΑ !!!!!

ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ (ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ) ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΟΥΝ ΣΤΙΣ 23 ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1150 ΕΥΡΩ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙ.ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ - 200 ΕΥΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ 950 ΕΥΡΩ
ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ 24 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΧΩ ΚΙΝΗΤΟ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΤΣΙΓΑΡΑ SUPER MARKET (2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.ΓΙΑ ΚΑΦΕ ,ΤΑΒΕΡΝΕΣ ,ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΝ ΑΥΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ !!!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΦΡΑΓΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΑΑΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ......

ΔΙΟΔΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

Ο Ζουέλα με προβιά, για μουλάρια και αλέτρι!

απολαυστικός Νίκος Αλέφαντος
Ο Νίκος Αλέφαντος είναι και πάλι εδώ, στο KatiMagiko.gr, και σας μαθαίνει μπαλίτσα! Μιλάει για την προβιά που έλειπε απ' τον Ζουέλα, υποκλίνεται στις επιλογές Βαλβέρδε και τονίζει ότι στο γήπεδο «γίνεται και γαμώ τις ατμόσφαιρες»!   

Διάταγμα περί καπνίσματος

To Opengov.gr λογοκρίνει τα αρνητικά σχόλια για την κάρτα πολίτη αντικαθηστώντας τα μόνο με θετικά!!!

Η προπαγάνδα δεν έχει προηγούμενο στον ιστότοπο της κυβέρνησης (οpengov.gr). /Η περίπτωση θυμίζει μάλιστα το νομοσχέδιο περι Ελληνικής ιθαγένειας όπου χιλιάδες σχόλια λογοκρίθηκαν (δεν περιείχαν υβριστικές λέξεις) καθώς ήταν αντίθετα στο νομοσχέδιο περι παραχώρησης Ελληνικής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες. Στην παρακάτω διεύθυνση  η κυβέρνηση μας καλεί σε δημόσια διαβούλευση για την κάρτα του πολίτη. Είναι εμφανές (κανει μπαμ!) οτι τα σχόλια που έχουν μπει έχουν επιλεγεί με σκοπό την χειραγώγηση της κοινής γνώμης http://www.opengov.gr/ypes/?p=931#respond.  Το αξιοπερίεργο είναι...

Σβήνει τα likes to opengov! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ

ANTI-NTP: ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ, ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 "DISLIKES". ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 150 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ!! ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΣΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΕΧΕΙ!! ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ!
ΕΧΕΙ 5 ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 12 ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ!! ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.
ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

Φορεσιά Αμαλία


Στη διαμόρφωση της ελληνικής φορεσιάς των αρχών του 19ου αιώνα ιδιαίτερο ρόλο έπαιξε η πρώτη βασίλισσα της Ελλάδος, η Αμαλία (1837), σύζυγος του Όθωνα. Στην προσπάθειά της να πλησιάσει ενδυματολογικά τον «παραξενοντυμένο» λαό της δημιούργησε, ένα ρομαντικό φολκλορικό αυλικό ένδυμα που έμεινε στην ιστορία ως «Αμα­λία» και έγινε η εθνική γυναικεία φορεσιά. Τη φορεσιά αυτή τη φόρεσαν όλες οι αστές στα ελεύθερα Βαλ­κάνια, ακόμα και στα τουρκοκρατούμενα, μέχρι και το Βελιγράδι. Οι κατά τόπους «αμαλιοποιημένες» φορεσιές ήταν πολ­λές φορές μια απλή τροποποίηση ενδυμάτων που ήδη υπήρχαν, κυρίως συνόλων με φουστάνι. Είναι χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις της μανιάτικης φορεσιάς και της κυπριακής αστικής ενδυμασίας.

Η φορεσιά της Αμαλίας, που καθιερώθηκε ως επίσημη στολή της Αυλής, ήταν βα­σικά η αστική φορεσιά της Πελοποννήσου που συνηθιζόταν και στην Αθήνα. Το φουστάνι ή καβάδι είναι σε στιλ Biedermeier, από πολύτιμη στόφα , συχνά χρυσοΰφαντη, και έχει μπούστο ανοιχτό για να φαίνεται η ολοκέντητη τραχηλιά του πουκάμισου. Το κοντογούνι είναι βελούδινο, συνή­θως σε σκούρο χρώμα, με πλούσθα χρυσοκέντητη διακόσμηση και πάρα πολύ εφαρμοστό. Στο κεφάλι φοριέται το φέσι ή το καλπάκι. Το φέ­σι, που αρχικά ήταν μεγάλο, το φορού­σαν οι παντρεμένες με πολλούς τρό­πους, κυρίως όμως σπαστό. Μεγάλη σημασία είχε η φούντα του, το παπάζι, καμωμένη από χρυσές κλωστές, πλεγ­μένες κοτσίδα, και στολισμένη με μαρ­γαριτάρια ή πούλιες. Τα κοσμήματα ήταν κυρίως ευρωπαϊ­κής τέχνης, αν και παλιότερα οι Αθη­ναίες αρχόντισσες φορούσαν στον λαι­μό τη χανάκα, κόσμημα από αλυσίδες, απ' όπου κρέμονταν χρυσά νομίσματα μεγάλης αξίας.
Ως εθνική ενδυμασία, η φορεσιά της Αμαλίας κακοποιήθηκε από πολλές καλο­προαίρετες μητέρες, σε πανελλήνια κλίμακα, όταν την αντέγραφαν για να τη φο­ρέσουν τα κοριτσάκια τους στις 25 Μαρτίου, ημέρα της εθνικής εορτής των Ελλήνων, και τούτο, γιατί για μεγάλο χρονικό διάστημα οι τοπικές μας φορεσιές δεν έχαιραν εκτιμήσεως.

Πηγή
Ιωάννα Παπαντωνίου, "Η Ελληνική ενδυμασία, από την αρχαιότητα ως τις αρχές του 20ου αι.", Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος, Αθήνα 2000.



Ο διάβολος φορούσε Prada

Κέρδισε 56 εκατ. στο λαχείο και η πρώην γυναίκα του ζητάει τα 8 εκατ.!

http://www.newsit.gr/files/Image/23-11-10/resized/WINNER_321_355.jpg Αυτό πάει να πει να έχεις θράσος. Να εγκαταλείπεις τον άνδρα σου αλλά μόλις κερδίσει λεφτά να του ζητάς και μερίδιο... Και ο ίδιος ξαφνικά να βρίσκεται και κερατάς και...γδαρμένος!

Ο λόγος για τον Νάιτζελ Πέιτζ που κέρδισε 56 εκατομμύρια λίρες στο Euromillions Lottery τον Φεβρουάριο. Η πρώην γυναίκα του όμως απαίτησε να της δώσεις 8 εκατομμύρια αγγλικές λίρες. Η κυρία, λέμε τώρα, Γουέντι Πέιτζ η οποία εγκατέλειψε τον σύζυγο της πριν από δέκα χρόνια για τα μάτια ενός άλλου άντρα, πήγε μάλιστα και στα δικαστήρια για να πάρει τα χρήματα αυτά.

Το δικαστήριο αποφάσισε να της δώσει τελικά 2 εκατομμύρια λίρες αλλά αυτά όπως αποφάσισε το δικαστήριο θα ανήκουν σε μεγάλο βαθμό στην 13χρονη κόρη τους....

Καθαρίστρια στον ΟΠΑΠ με αποδοχές 80.000 ευρώ!

Με χρυσά κουτάλια δεν τρώνε μόνο τα Golden Boys των συγκοινωνιακών φορέων. Απλώς η ειδησεογραφία έχει επικεντρωθεί σε αυτές τις ΔΕΚΟ. Τα ρετιρέ του δημοσίου βρίσκεται και σε δημόσιες επιχειρήσεις που βρίσκονται κάτω από την υψηλή προστασία του υπουργείου Οικονομικών.

Χαρακτηριστική η περίπτωση του ΟΠΑΠ. Αποδοχές που κυμαίνονται μεταξύ 60.000-79.150 ευρώ. Επίσης, οδηγός του οργανισμού έχει αποδοχές πάνω από 101.000 - 131.051 ευρώ, ενώ γενικός διευθυντής του οργανισμού έχει ετήσιο μισθό 144.000 ευρώ.

Υπάρχει ακόμα και καθαρίστρια στο οργανισμού με ετήσιες αποδοχές 80.000. 
tro-ma-ktiko

Την πόρτα της εξόδου βλέπει ο Καστίγιο



article photoΟ πρώην άσος του Ολυμπιακού εξακολουθεί να μην μπορεί να στεριώσει σε μια ομάδα. Η Chicago Fire τοποθέτησε τον 26χρονο μεσοεπιθετικό στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, πράγμα που σημαίνει ότι είναι διαθέσιμος για να επιλεγεί στα προσεχή ντραφτ από τις δύο νέες ομάδες του MLS, που εδρεύουν σε Πόρτλαντ και Βανκούβερ. Ο αμερικάνικος σύλλογος που ανακοίνωσε τους έντεκα ποδοσφαιριστές που βάσει των κανονισμών έχει δικαίωμα να «προστατέψει» από πιθανή μετακίνηση σε άλλη ομάδα, με τον Καστίγιο να μην βρίσκεται στην σχετική λίστα.
Η παρουσία του Μεξικανού άσου στην Chicago Fire είναι απογοητευτική. Από τον Ιούλιο που φοράει τη φανέλα της έχει αγωνιστεί μόνο σε οκτώ παιχνίδια, χωρίς να έχει πετύχει γκολ. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο σε ένα από αυτά τα ματς έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο.
pamesports

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ.. ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

Απορώ με τους δημοσιογράφους, με τις εκπομπές, με τους διευθυντές των καναλιών, αλλά περισσότερο με τους πολιτικούς των δυο μεγάλων κομμάτων της χώρας μας, δεν ντρέπονται, δεν κουράσθηκαν ακόμη να μας τραγουδάνε το ίδιο παραμύθι……….δεν ντρέπονται περικοπή από 700€ σε 592€ . ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΎΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ποσά παίρνουν…………. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ , ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ , ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, ΔΩΡΕΑΝ………. ΔΩΡΕΑΝ………..ΔΩΡΕΑΝ………,
ΑΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝΕ , ΑΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΝΕ;
ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΕΡΓΑΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ………………. ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ;
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΔΡΟΜΟΥΣ , ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ…………;
ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ, Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ; ………
ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ………. ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ …….ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ ….ΤΗ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ , ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΤΑ 9,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ 500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤI ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΔΗΜΟΣΙΟ Η΄ ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ ΟΡΘΙΟ.
ΜΟΝΟ OI ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.
ΛΑΕ ΘΥΜΗΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΞΕΝΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ (ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ , ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ , ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤI ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΟΥ , ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ , ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ.

Φρουρός του Παπανδρέου, έχασε το όπλο της!

Πιπεράτη είδηση... Απέφυγε τις λεπτομέρειες η αστυνομικός. Κρίμα..!

Ένα περίεργο περιστατικό με πρωταγωνίστρια νεαρή αστυφυλακίνα που υπηρετεί στη φρουρά του πρωθυπουργού εκτυλίχθηκε το βράδυ της 5ης Νοεμβρίου 2010 στο πάρκο του Στρατού στην περιοχή του Παπάγου... ‘Οπως αποκάλυψαν πρώτα τα "Επίκαιρα", όλα άρχισαν λίγο μετά τις 23:30, όταν τρείς νεαροί εντόπισαν πάνω στη σέλα μιας μοτοσικλέτας ένα παρατημένο σακ βουαγιάζ. Ανοίγοντας το φερμουάρ, αντίκρισαν ένα περίστροφο τύπου “Βάλτερ” και έναν ασύρματο τύπου “C41″, όπως αυτά που χρησιμοποιεί το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. Αμέσως ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, άνδρες της οποίας κατέφθασαν στο σημείο, συνοδευόμενοι από ένα τζιπ των ΜΑΤ, καθώς και ένα περιπολικό της Ασφάλειας Αττικής...

ΠΑΟ: Τα 10 «θέλω» του Φερέιρα


Τα πλάνα του για τον Παναθηναϊκό και τον τρόπο παιχνιδιού αποκάλυψε χθες ο Πορτογάλος κόουτς Ζεσουάλντο Φερέϊρα. Στην προπόνηση διέκοπτε τις ασκήσεις για να δίνει στους παίκτες τι ακριβώς θέλει. Αυτά που ζητάει ο νέος προπονητής είναι οι βασικοί κανόνες του ποδοσφαίρου...

Απίστευτη εξομολόγηση του Jay Z

Σε ηλικία 12 ετών ο Jay Z είχε κάνει κάτι το οποίο τον κυνηγάει ακόμη. Σύμφωνα με τα όσα γράφει στο βιβλίο του Decoded είχε πυροβολήσει τον αδερφό του. «Ήμουν τρομοκρατημένος. Πίστευα ότι η ζωή μου είχε τελειώσει», ανέφερε ο διάσημος ράπερ. Ο αδερφός του είχε τότε προβλήματα με τα ναρκωτικά και ο Jay Z είχε γίνει έξαλλος γιατί είχε κλέψει κοσμήματα από το σπίτι. Γλίτωσε τη φυλακή γιατί ο αδερφός του δεν το ανέφερε καν στην αστυνομία, αφού δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά.

gossip-tv

Ντροπή σας ψεύτες

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ

Χτες ήρθε μία επιστολή από το ΙΚΑ που αφορούσε μία κοπέλα με σύνδρομο down (αναπηρία 100%) η οποία λαμβάνει μια σύνταξη από τον πατέρα της ύψους 580 ευρώ μηνιαίως, το οποίο έλεγε ότι δεν δικαιούται πλέον το τρομακτικό ποσό του ΕΚΑΣ που έπαιρνε μέχρι τώρα, ύψους 230 ευρώ.
Αν υπάρχουν λέει αντιρρήσεις να πάμε στο ΙΚΑ . Πες μου Πρωθυπουργέ μου με τι λεφτά θα ζήσει αυτή η κοπέλα? Ρεύμα, ένδυση, τροφή, γιατροί, φάρμακα, εσύ Πρωθυπουργέ μου ζεις με 580 ευρώ τον μήνα? Είπαμε να κόψετε από τους εργαζόμενους, αφήστε όμως τους ηλικιωμένους και τους ανάπηρους να ζήσουν. Εκτός αν γίναμε φασιστική Γερμανία, όπου ο Χίτλερ θεωρούσε ότι όλοι αυτοί πρέπει να πεθάνουν. Σκοτώστε τους μια και καλή, να μην υποφέρουν. Το λίγο λίγο είναι τραγικό, αργοπεθαίνουν κάθε μέρα.
Ρ Τ
tro-ma-ktiko 

Το έξαλλο πάρτυ της Miley Cyrus για τα 18α γενέθλια!

της Μυρτώς Τζώρτζου


Ξεσάλωσε η μικρή
Μετά την υπέροχη εμφάνισή της στα American Music Awards, η τραγουδίστρια Miley Cyrus γιόρτασε και τα 18α γενέθλιά της.  Στο πάρτι, η Miley ξεσάλωσε από κάθε άποψη, αφού πέρα από τους χορούς και τα τραγούδια, είχε και τις ερωτικές της επιτυχίες. Η νεαρή σταρ βρέθηκε στην αγκαλιά του ηθοποιού Avan Jogia και αφέθηκε στα χάδια του, πεσμένη στους καναπέδες του κλαμπ.

Το πάρτι έγινε στο αγαπημένο στέκι της Cyrus, στο «Trousdale» bar στη Sunset W. Blvd, στο Δυτικό Χόλιγουντ. Στη διοργάνωση του πάρτι βοήθησαν η μαμά της τραγουδίστριας, Tish, η ηθοποιός Demi Moore και η καλή φίλη της Cyrus, κόρη της Moore, Rumer Willis....

Πως να προστατέψετε τα προσωπικά σας δεδομένα από το κινητό σας!

Σήµερα τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα παίζουν τον ρόλο ενός µικρού φορητού υπολογιστή, προσφέροντας πρόσβαση στο γρήγορο Ιντερνετ, ενώ παράλληλα ενσωµατώνουν τις δυνατότητες µιας φωτογραφικής µηχανής υψηλής ανάλυσης – έναντι όµως υψηλού κόστους. 
Εκτός από την εµπορική τους αξία, τα κινητά περιέχουν πολύτιµα προσωπικά δεδοµένα, η απώλεια των οποίων µπορεί να µας κοστίσει περισσότερο απ’ ό,τι η ίδια η συσκευή. Εκατοντάδες επαφές µε ονόµατα και τηλεφωνικούς αριθµούς, µηνύµατα, φωτογραφίες, βίντεο, σηµειώσεις µε κωδικούς και στοιχεία αναγνώρισης είναι οι πιο συνηθισµένες πληροφορίες που οι περισσότεροι από εµάς αποθηκεύουµε στο κινητό.

Σε περίπτωση κλοπής, όχι µόνο χάνουµε αυτά τα δεδοµένα, αλλά επιπλέον αντιµετωπίζουµε τον κίνδυνο να πέσουν σε χέρια που µπορεί να τα χρησιµοποιήσουν εις βάρος µας.

Ευτυχώς, η σηµερινή τεχνολογία – αλλά και ο κοινός νους – προσφέρουν «όπλα» που µπορούν να µας γλιτώσουν από περιπέτειες......

Απραξια και ατολμια

Ηρθε η κυβερνηση του εξωτερικου,ειδε τα αποτελεσματα της χρονιας που περναει και αποφασισε,μιλησε και με τους εδω κλητηρες της τους καλοπληρωμενους και τα νεα μετρα που "δεν θα επαιρναν"ειναι προ των πυλων.

Σημερα μαλιστα η κυβερνηση του εξωτερικου θα μας μιλησει κιολας,θα μας πει οτι τα παμε καλα αλλα χρειαζεται και καλυτερα,και φυσικα οι δικοι μας κλητηρες θα πανηγυρισουν οπως παντα τις νεες μεγαλες τους νικες και τις ιστορικες τους επιτυχιες.

Και αυτο το κανουν χωρις να ντρεπονται και καθολου,θα μου πεις αν ντρεποντουσαν θα ειχαν παει να πνιγουν ολοι μαζι να μην κανουμε και ξεχωριστες κηδειες,αλλα υπαρχει ντροπη στον πολιτικο κοσμο αυτης της χωρας?

Και το παραλογο ειναι οτι μετα απο τοση λιτοτητα που θα περασουμε...θα χρωσταμε και περισσοτερα στο τελος του δανειου,και αντε παλι αλλη λιτοτητα,και αλλα δανεια,περιμενετε εσεις να δειτε μια ασπρη μερα στο προσεχες μελλον?

Γιατι δεν το βλεπω πιθανον.
Οι μονοι που θα βλεπουν ασπρη μερα ειναι οι καλοπληρωμενοι βουλευτες μας,αλλα μπορει λογικα στις επομενες εκλογες να δουν και αλλα ασπρα επανω τους...οπως αυγα...ασπραδια γιατι ο κροκος εχει χοληστερινη,γιαουρτια κλπ.

Ωραια περναμε...το καφεδακι μας το πινουμε,ακομη κυκλοφορουμε τα αμαξια μας,καποιοι εχουμε δουλειες αλλοι οχι,δεν βαριεσε...εμεις θα βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα?

πηγή

Ψεμμα οτι θα βγουμε απο το τουνελ σε 2-3 χρονια.


“Good news in the short run does not mean problem solved,” Ken Wattret, chief euro-area economist at BNP Paribas in London, wrote in a note to investors today. “As we saw with Greece, securing financial support does not eradicate the underlying problem: the need for multi-year fiscal austerity to win back the markets confidence over the outlook for the public finances. That is going to be tough.”


Πολλα χρονια λιτοτητα......οι ξενοι μας λενε την αληθεια.

πηγή

Η Κατερίνα Λέχου μίλησε για την προσωπική της ζωή: «Δεν περίμενα τόση ευτυχία!»

Η πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς του Mega Κατερίνα Λέχου μίλησε στο Love Radio τόσο για τη σειρά όσο και για τα προσωπικά της.

Για πρώτη φορά η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε μικρές λεπτομέρειες για τον Μάνο Στρατάκη, τον άνδρα που είναι στο πλευρό της και την κάνει ευτυχισμένη......

Κόπηκε από … πορνοστάρ η Lindsay Lohan (vids)

Μάλλον η Lindsay Lohan, απογοήτευσε του άντρες θαυμαστές της, καθώς όπως έγινε γνωστό δεν θα υποδυθεί την θρυλική πορνοστάρ Linda Lovelace, στην ταινία "Inferno".
Αρχικά είχε διαρρεύσει πως την έδιωξαν, επειδή μπαινοβγαίνει στις κλινικές και στις φυλακές και ήταν αδύνατον να γυριστεί η ταινία.
Η Lindsay ισχυρίζεται πως παραιτήθηκε επειδή θέλει να αποτοξινωθεί και δεν ήθελε το προσωπικό της πρόβλημα να προκαλέσει τριγμούς στη σχέση της με τον σκηνοθέτη Matthew Wilder.
Το αντίθετο, η Lindsay θέλει .....

Ό,τι πληρώνεις, βλέπεις

Το καλοκαίρι, μετά το νοκ-άουτ απ’ τη Μακάμπι Τελ-Αβίβ, οπότε νιξ Ευρώπη, με το Καραϊσκάκη ανοιχτό στα 14 απ’ τα 15 εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος, και ό,τι κάτσει στο κύπελλο, είναι αλήθεια πως όσοι είχαν τρέξει ν’ αγοράσουν διαρκείας του Ολυμπιακού για το 2010-2011 (και θυμάμαι ότι επ’ αυτού είχε ασκηθεί, τότε, ο δημοσιογραφικός έλεγχος που άρμοζε) νομιμοποιούνταν να νιώθουν κορόιδα. Δεν ήταν οι πολλοί. Οι περισσότεροι, τακτικοί πελάτες προηγούμενων σεζόν, τώρα απογοητευμένοι, είχαν κάνει πίσω. Παρά τη δικαιολογημένη κριτική, αν δεν έχασα κάποιο επεισόδιο, δεν πρέπει να έγινε, με κάποιον τρόπο, η εύλογη μείωση. Η χειρονομία της ΠΑΕ που θ’ αντιστοιχούσε στα χρηστά συναλλακτικά ήθη.

Δειλά-δειλά, οι παλαιοί πελάτες πρωτο(επαν)εμφανίστηκαν κατά μήνα Σεπτέμβριο. Δεν ξέρω στη διαχείριση, σε…μένα σίγουρα πάντως. Κάνα εισιτηριάκι; Αστέρας Τρίπολης ήταν, Ολυμπιακός Βόλου ήταν, κάτι τέτοιο. Ηταν η φάση όπου είχε αρχίσει να τους ψήνει, όχι τόσο ο Ριέρα, όχι τόσο ο Πάντελιτς, όχι τόσο ο Μιραλάς, όχι (πολύ περισσότερο) ο Φουστέρ. Είχε αρχίσει να τους ψήνει, λίγο με Ολυμπιακό, λίγο με Εθνική, ο Φετφατζίδης. Δύο μήνες μετά, τέλη Νοεμβρίου πλέον, ο Ολυμπιακός μπορεί να κοιτάζει τους οπαδούς του «στα μάτια» ξανά. Δίχως να τους …

Ελέφαντας Μέσι - Ταλέντο στο ποδόσφαιρο, φαίνεται πως έχει ένα μικρό ελεφαντάκι

Σε άσσο της μπάλας εξελίσσεται ένα μικρό ελεφαντάκι στο Ζωολογικό κήπο Τορόνγκα της Νότιας Νέας Ουαλίας στην Αυστραλία.
Ο μικρός  Λούκ Τσάι  είναι ο πρώτος Ασιατικός ελέφαντας που γεννήθηκε στην Αυστραλία. Αυτός άλλες φορές ανεβαίνει και άλλες  κλωτσάει την μπάλα ενώ τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες τις δείχνει μπροστά στα άγρυπνο βλέμμα του υπερήφανης μητέρα του......

Κατάστημα ερωτικών ειδών επέλεξε να διαφημίσει, ιδιοκτήτης σχολικού λεωφορείου . Έξαλλοι οι γονείς, που φοβούνται ότι τα παιδιά θα αρχίσουν να ζητούν σεξουαλικά παιχνίδια

Έξαλλες είναι Ιταλίδες μαμάδες με τους υπεύθυνους του ενός  σχολικού λεωφορείου που μεταφέρει τα παιδιά τους για μαθήματα  ιππασίας καθώς διαφημίζει ένα κατάστημα ερωτικών ειδών.
Η διαφήμιση για το τοπικό κατάστημα erotic dreams εγκρίθηκε από τον ιδιοκτήτη του λεωφορείου, χωρίς να προειδοποίησει  τους γονείς ή τους μαθητές και χωρίς να λάβει υπόψη του ότι το κατάστημα πουλά  πληθώρα  προϊόντων που είναι ακατάλληλα για τα παιδιά.
"Τα παιδιά μας είναι αρκετά μεγάλα για να είναι σε θέση να διαβάσουν αυτή την αγγελία και να έρθουν  στο σπίτι ζητώντας κάποιο σεξουαλικό παιχνίδι", είπε μια μητέρα και πρόσθεσε: "Δεν θα επιτρέψουμε στους γιους μας και τις κόρες μας να πάρουν αυτό το σχολικό λεωφορείο αν δεν αλλάξει η διαφήμιση"
Εκπρόσωπος της εταιρείας μεταφοράς Dolomitibus αρνήθηκε να σχολιάσει.

πηγή

Η σέξι Rihanna, η έγκυος Pink και φυσικά ο μεγάλος νικητής της βραδιάς Justin Bieber έκλεψαν την παράσταση στα αμερικανικά μουσικά βραβεία. Εντυπωσιακές παρουσίες και μεγάλα ονόματα στη σκηνή. Δείτε τους νικητές (Vids+Pics)

Όλα τα μεγάλα ονόματα της διεθνούς δισκογραφίας βρέθηκαν χθες στη μοναδική βραδιά που διοργανώθηκε για τα American Music Awards 2010.
Η αφρόκρεμα της σόουμπιζ πέρασε από το κόκκινο χαλί, ενώ την παράσταση έκλεψε ο Justin Bieber, που αναδείχθηκε ως ο καλλιτέχνης της χρονιάς. 
Τη βραδιά άνοιξε η Rihanna, η οποία χάρισε στο κοινό μία απίστευτη παράσταση, ξεκινώντας με το “Love The Way You Lie” και τελειώνοντας με το “Only Girl In The World”.
Ιδιαίτερα ξεχωριστή ήταν, επίσης, η εμφάνιση της Pink που παρά την εγκυμοσύνη της, ανέβηκε στη σκηνή του κατάμεστου "Nokia Theatre" και ξεσήκωσε το κοινό.....
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan