Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ποιες ήταν οι καθημερινές συνήθειες του Χίτλερ που δεν ξέραμε ώς τώρα?


Σύμφωνα με νέα απόρρητα έγγραφα από τα εθνικά αρχεία της Βρετανίας τα οποία δημοσιοποιήθηκαν, περιγράφονται κάποιες από τις συνήθειες του Χίτλερ όσο και τα σχέδια για ένα κρησφύγετο στις Αυστριακές Άλπεις.

Πιο συγκεκριμένα τα έγγραφα αφορούν τις προσωπικές ......
αφηγήσεις κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας του από τους συμμάχους ενός 19 χρονου –τότε- αυστριακού Ες Ες μέλος της προεδρικής φρουράς ο οποίος είχε υπηρετήσει στο χειμερινό θέρετρο του Χίτλερ στις βαυαρικές Άλπεις την περίοδο 1943-44.

50 κανόνες της αξιοπρεπούς Γιαπωνέζας


1. Να είστε υγιείς.

2. Κρατήστε ίσια την πλάτη σας.

3. Μίλα καλά Ιαπωνικά.

4. Πάντα με ένα χαμόγελο, λέγοντας 'Καλημέρα'.

5. Τηρήστε όλους τους κανόνες της εθιμοτυπίας.

Οι 10 πιο... μπαλκονάτες stars!



Απολαύστε τις 10 πιο... προικισμένες stars του Hollywood:

Quiz : Αυτός ήρθε πρώτος σε ψήφους σε όλο τον Δήμο Φαρκαδόνας, τον γνωρίζετε ;

My name is..........

Βαγγελάρας

Γέλιο


Είσαι χαρούμενος, ευτυχισμένος, μειδιάς,
το χαμόγελο ειναι ζωγραφισμένο στα χείλη σου.
Γελάς ακόμη κ αν πονάς !

Άφησε όλα να τα πει το γέλιο
.
Είναι μια όμορφη γλώσσα, την οποία δεν τη μαθαίνει κανείς
σε κανένα σχολείο, κανενός τόπου.
Είναι η γλώσσα που τη φέρνει ο άνθρωπος στον κόσμο μαζί με το αίμα του.


Γέλα, γιατί το γέλιο σου
θα ‘ναι στα χέρια μου
σα δροσερό σπαθί.

Γέλα στη νύχτα,
στη μέρα στο φεγγάρι,
γέλα στις στριφτές
στράτες του νησιού,
γέλα σ’ αυτό το άγαρμπο
αγόρι που σ’ αγαπά,
μα όταν ανοίγω τα μάτια και τα κλείνω,
όταν τα βήματά μου φεύγουν,
όταν γυρνούν τα βήματά μου,
αρνήσου με το ψωμί, τον αγέρα,
το φως, την άνοιξη,
μα ποτέ το γέλιο σου
γιατί θα πεθάνω.


γράφει ο Π. Νερούντα

PINK PARTHENON - MAKE IT BACK TO GREECE

Η Νινέλ Κόντε βγάζει το νυφικό και ποζάρει... μόνο με τα εσώρουχα!

Μια χορταστική φωτογράφηση πρόσφερε στους αναγνώστες του μεξικανικού περιοδικού «Para Hombres» η ηθοποιός και μοντέλο Νινέλ Κόντε. Η 40χρονη σταρ του Μεξικού έβγαλε τα περιττά ρούχα και πόζαρε φορώντας ένα σούπερ σέξι νυφικό, το οποίο επίσης έβγαλε λίγο αργότερα, ώστε να φωτογραφηθεί μόνο με τα εσώρουχα! Παρά τα χρόνια της, η κατάσταση στην οποία διατηρείται δείχνει κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Διαπιστώστε το και μόνοι σας, απολαμβάνοντας το υπέροχο θέαμα...

ο καλυτερος φίλος



Θέλεις παντοτινή συντροφιά;
Πιάσε φιλία με ένα σπουργίτι!

Με λένε Αρτέμη

«Δεν θα επιβάλλουμε νέους φόρους»


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον αμερικανικό δίκτυο CNN, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να επιβάλει νέους φόρους. Ο κ.Παπακωνσταντίνου επισήμανε ότι ελληνική οικονομία δεν αντέχει νέα σκληρά μέτρα. «Η κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει την περικοπή μισθών και συντάξεων, αλλά και την αύξηση των φορολογικών βαρών, καθώς η οικονομία και κυρίως οι επιχειρήσεις βρίσκεται σε μια κατάσταση που δεν μπορεί να αντέξει νέους φόρους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών. …

palo

Η «μαμά» του Next Top Model σε σέξι φωτογράφηση

Η Αλίκη Καροντύνη πιο σέξι από ποτέ! Είναι μια από τις κοπέλες στο Next Top Model και θεωρείται και φαβορί. Έχει φωτογραφηθεί για το maxim. Ειναι 20 χρονών και έχει αποκτήσει και ένα κοριτσάκι...

Tα μηνύματα της κάλπης στα κόμματα


Οι ψηφοφόροι έστειλαν τα μηνύματα τους και με την ψήφο τους, αλλά και με την αποχή τους που έφτασε το 40% στις περιφερειακές, ποσοστό στο οποίο πρέπει να συνυπολογίσουμε και το 9% των λευκών και άκυρων.

Σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα (99.54%), το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο 34,67%, η ΝΔ στο 32,65%, το ΚΚΕ στο 10,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 4,5%, ο ΛΑΟΣ στο 4,1%, οι Οικολόγοι στο 2,7%, η Δημοκρατική Αριστερά στο 2,4% και η Ανταρσία στο 1,8%.


Το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να διατηρήσει την πρωτιά πανελλαδικά, ωστόσο οι απώλειες σε σχέση με τις εθνικές εκλογές αγγίζουν τις 10 μονάδες ή ένα εκατομμύριο ψήφους.

Οι πολιτικοί αναλυτές συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι.....

Αντάρτης ο Λοβέρδος (;)


'Οπως όλα δείχνουν, ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει επιλέξει να ακολουθήσει την δική του πορεία και αυτό δείχνει, εμμέσως, όποτε εμφανίζεται στα ΜΜΕ.
Συγκεκριμένα, με την φράση του «...δεν ζητώ να συναποφασίζω, ζητώ απλώς να ενημερώνομαι», έριξε ''καρφιά'' προς το Μέγαρο Μαξίμου θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει πως εκείνος δεν μετέχει στις αποφάσεις περί Μνημονίου.

Η πρώτη collection της Σοφίας Καρβέλα!

Αφού πρώτα περιπλανήθηκε στους δρόμους της διαφήμισης και της υποκριτικής, η Σοφία Καρβέλα βρήκε τον …δρόμο της! Αυτόν της μόδας…Τον Φεβρουάριο λοιπόν, σύμφωνα με την Espresso, έρχεται η παρθενική collection της μοναχοκόρης του Καρβέλα και της Βίσση. Έχοντας εκπαιδευτεί στο πλευρό της Patricia Field, της ενδυματολόγου του «Sex and the City», η Σοφία αυτό το διάστημα ετοιμάζει πυρετωδώς την collection της η οποία αρχικά θα παρουσιαστεί στην Νέα Υόρκη και στη συνέχεια θα ακολουθήσει show στην Ελλάδα.

Και αν αναρωτιέστε για τις τιμές που θα κυμαίνονται τα ρούχα που θα φέρουν την υπογραφή της Σοφίας Καρβέλα, αναμένονται προσιτές και για όλα τα βαλάντια.

πηγή

Αποκάλυψη: Audi S1 με 240PS!

Σαφώς και θα υπάρξει η «S» έκδοση του Α1. Αυτό τουλάχιστον επιβεβαιώνουν οι πληροφορίες μας, με τους Γερμανούς να ετοιμάζουν πυρετωδώς την «καυτή» έκδοση του Α1, πιο γρήγορη από την έκδοση που έδειξαν στο Σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού με τους 185PS και τον 1.4TSi κινητήρα.

Το S1 θα διαθέτει τον 2λιτρο TSi κινητήρα του γκρουπ, ο οποίος στην περίπτωση του Α1 θα αποδίδει 240PS! Θα είναι τετρακίνητο και θα παρουσιαστεί παράλληλα με το VW Polo R.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το S1 θα καλύπτει τη διαδικασία επιτάχυνσης από τα 0 στα 100km/h σε μόλις έξι δευτερόλεπτα. Το κιβώτιο θα είναι το μηχανικό των έξι σχέσεων ή το DSG των επίσης έξι σχέσεων.
Το Audi S1 αναμένεται στους δρόμους περίπου το Καλοκαίρι του 2011… για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι σε έντυπο και ηλεκτρονικό «Car+Speed»!

Vanessa Minnillo με σέξι ροζ μπικίνι!

Σε παραλία στο Μεξικό, μόνο με το μαγιό της εθεάθη η σέξι Vanessa Minnillo. Λίγες μέρες μετά τον αρραβώνα της με τον Nick Lachey, η Vanessa και ο Nick έφυγαν για ταξίδι στο Μεξικό, όπου έμειναν σε γνωστό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο. Στις φωτογραφίες η σέξι Vanessa στην παραλία αλλάζει μαγιό και παίζει με το κινητό της.....

Το βαπόρι από την Ιταλία, πιάστηκε στην Αχαΐα... Ερχότανε από το Μπάρι, τίγκα με κόκα στο αμπάρι!

Μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες κοκαΐνης που έχουν εντοπιστεί και κατασχεθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος κατά την τελευταία πενταετία ανακαλύφθηκε στο λιμάνι της Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε φορτηγό αυτοκίνητο που είχε αποβιβαστεί από το πλοίο «Super Fast» και είχε φτάσει από το Μπάρι στην Πάτρα, βρέθηκε ποσότητα 32 κιλών και 481 γραμμαρίων κοκαΐνης, ενώ για την υπόθεση συνελήφθη ένα άτομο.....

SMS: Στείλε της, αλλά τουλάχιστον καν’ το σωστά.


Υποθέτουμε ότι έχεις τον αριθμό της κοπέλας που σ' ενδιαφέρει (δεν ρωτάω πως τον βρήκες κτλ). Προφανώς της τα έριξες σε ένα μπαράκι, την βρήκες ...αδύναμη και αυτή στον έδωσε.

Ο φονιάς του Google

Ως δυνάμει «φονιάς του Google» αυτοπαρουσιάζεται στους χρήστες του Διαδικτύου... το Βlekko, μια νέα μηχανή αναζήτησης που υπόσχεται να βάλει την ποιότητα των αποτελεσμάτων κάθε έρευνας πάνω από την ποσότητα.

Αν ενοχλείστε από το γεγονός ότι το Διαδίκτυο έχει γεμίσει από ιστοσελίδες-διαφημιστικά «σκουπίδια» (spam), ειδικά σχεδιασμένες να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google, και αν πιστεύετε ότι το περιεχόμενο κάποιων ιστοσελίδων εξυπηρετεί
συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, τότε το Βlekko, που ήδη λειτουργεί σε...

Η κρίση διώχνει τα «κορμιά» από τη χώρα

Η καταστροφή χτυπάει την πόρτα μας, όταν αναγκάζονται τα μοντέλα μας να αποδημήσουν στο εξωτερικό λόγω έλλειψης δουλειάς.

Η Αλίσια Τρούση και ο σύντροφός της, Τάσος Κυριακόπουλος, μας εγκαταλείπουν και πάνε Τουρκία, για να κάνουν... την τύχη τους.

Τα κασέ πέφτουν και οι δουλειές σπανίζουν στη μικρή Ελλάδα μας, και έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να μετοικήσει στη γείτονα χώρα, όπου το μόντελινγκ είναι στα πάνω του.

Καλή τύχη, πατριώτες, να μην μας ξεχνάτε!





Espresso

Απορία


Τι έκαναν γυμνοί στο ντους Johnny Depp - Angelina Jolie;

Γυμνοί στο ντους βρέθηκαν ο Johnny Depp και η Angelina Jolie για τις ανάγκες της νέας τους ταινίας, που αναμένεται στις αμερικανικές αίθουσες τον επόμενο μήνα! Ωστόσο, οι φήμες λένε πως η σκηνή κόπηκε τελικά λόγω...
ζήλειας, με την σύντροφο του Depp να αντιδρά και μόνο στην ιδέα ότι ο καλός της θα ερωτοτροπούσε με την σέξι συνάδελφό του.

Depp και Jolie, δύο από τα θεωρούμενα sex symbols του Hollywood, πρωταγωνιστούν στο «The Tourist» και η «καυτή» σκηνή στο ντους αποτελούσε το highlight της ταινίας. Σε αυτή, ο ηθοποιός «στρίμωχνε» την συνάδελφό του, που υποδύεται μία πράκτορα της Interpol.

«Το γυμνό της σώμα είναι εμφανές στο ντους.....

Παρέλυσε από τρύπημα αυτιών

Η Grace Etheringhton βρισκόταν για μέρες στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να μην μπορούν να πουν με βεβαιότητα ότι είναι ικανή να περπατήσει ξανά. Η 15χρονη, έκανε αυτό που εκατομμύρια κοπέλες σε όλο τον κόσμο κάνουν: τρύπησε τα αυτιά της!

Δυστυχώς όμως, αυτό την εξέθεσε σε ένα ιο ο οποίος παρέλυσε ολόκληρο το σώμα της. Αυτή η δυσλειτουργία ήταν αποτέλεσμα της μόλυνσης των αυτιών της κατά την διάρκεια του τρυπήματος και την εμπόδιζε να κινήσει οποιονδήποτε μυ ενώ δεν μπορούσε ούτε καν να μιλήσει.

Κατά την διάρκεια της παράλυσης, κατάφερε να δώσει ένα μήνυμα ελπίδας στην μητέρα της με την οποία επικοινωνούσε ανοιγοκλείνοντας τα μάτια της......

Πανικός σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου..!!

Μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια, αλλά και να πιάστηκαν δε θα το ξέραμε καθώς κόπηκε η εκπομπή στην μέση. Βλέπετε αποφάσισε η Τατιάνα Στεφανίδου να αλλάξει θεματολογία στην εκπομπή και να πιάσει επικαιρότητα δηλαδή πολιτικά και εκλογές.. Κάλεσε λοιπόν διάφορους ηθοποιούς και μη στο πλατώ και να τα αποτελέσματα.....

Ο νέος Μέσι της Μπαρτσελόνα είναι Έλληνας

Ο 12χρονος Γιώργος Σπανουδάκης έχει κερδίσει το προσωνύμιο “Μικρός Μέσι” στην ακαδημίες των “μπλαουγκράνα”, ενώ πρόσφατα πήρε και την φανέλα με το Νο 10. Δείτε το βίντεο με τον εντυπωσιακό Σαλονικιό.....

Η μεγάλη... "ευαίσθητη" επιστροφή του Εminem

Πέρασαν τρία ολόκληρα χρόνια για την νέα δισκογραφική δουλειά του μουσικού, μια δουλειά όμως που έχει ήδη χτυπήσει την κορυφή των τσάρτς και δείχνει μια νέα πλευρά του μουσικού..
Βέβαια αυτή η αλλαγή, σύμφωνα με το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone ήταν μια επιστροφή που έμοιαζε σαν μια αργή διαδρομή από την κόλαση...
Ο δύστροπος Eminem μιλάει στο περιοδικό για την πάλη του με τον εθισμό και ειδικά τα βαριά βαρβιτουρικά και ηρεμιστικά χάπια, αλλά και για την δυσκολία του να εμπιστευτεί και να βγει ραντεβού.
Σε αποκλειστικά αποσπάσματα της επερχόμενης συνέντευξης ο μουσικός λέει....

Και ο Πατέρας κατά Μαρινάκη!

"Πρασινοκίτρινο" μέτωπο κατά Μαρινάκη στη Σουπερλίγκ! Μετά την ΑΕΚ, και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω του προέδρου της, Νικόλα Πατέρα, έστειλε επιστολή στη διοργανώτρια αρχή, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για τη στάση του Βαγγέλη Μαρινάκη (την επίσκέψή του στα αποδυτήρια των διαιτητών, καθώς και τις δημόσιες τοποθετήσεις του).

«Όταν είσαι πρόεδρος της Super League, δεν συμπεριφέρεσαι σαν πρόεδρος της ομάδας σου αλλά σαν ηγέτης που φροντίζεις πρώτα για το συμφέρον όλων των ομάδων και μετά το δικό σου... Να βάλουμε το καλό του ποδοσφαίρου πάνω από τα πρόσκαιρα οπαδικά οφέλη», αναφέρει ο κ. Πατέρας, που βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν θα είναι παρών στην απογευματινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά η επιστολή:....

Video: Δείτε τους αισθητήρες του Microsoft Kinect

Αυτό το βίντεο αφιερώνεται σε όσους θέλουν να δουν πως πραγματικά λειτουργούν οι αισθητήρες στο Xbox Kinect.... Είναι τόσοι πολλοί που μπορούμε να δούμε αυτές τις εκπληκτικές εικόνες με τη βοήθεια γυαλιών νυχτερινής όρασης.....

Ποιος Έλληνας καλλιτέχνης υποστηρίζει πως η Lady Gaga έχει κλέψει ελληνικά τραγούδια;

Το λέει χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Η Lady Gaga έχει κλέψει ελληνικά τραγούδια. Ποιος είναι; «Η Lady Gaga, να ξέρεις και να το μάθει και ο κόσμος, μας έχει κατακλέψει» υποστηρίζει ο... Τζίμης Πανούσης και συνεχίζει με το γνωστό εκκεντρικό του χιούμορ: «Κυρίως Σαββόπουλο, Μαρκόπουλο, δικά μας τραγούδια δηλαδή. Πήρε λοιπόν δουλειές μεγάλων συνθετών μας, έκανε μοντέρνες ενορχηστρώσεις και τα πλάσαρε στα πιτσιρίκια. (Τραγουδιστά) Κείνο που με τρώει, κείνο που με σώζει... του Διονύση και το Ούλα. ούλα λα. ούλα ούλα λα της Gaga είναι ακριβώς ίδιες μελωδίες. Και τα Ζα Βαρακατρανέμια μας έχει κλέψει να φανταστείς».

πηγή

Πάρε το μπλε ή το κόκκινο χάπι (δανεισμένο από το Matrix) και αποφάσισε ποιά αλήθεια θέλεις να βλέπεις... (2)

Σήμερα δεν θα πω λέξεις, λέω να δείξω διάφορα βίντεο, πολλοί τα ξέρουμε, ευκαιρία να τα θυμηθούμε ή να μάθουμε και άλλα πράγματα! Μπορεί να μη συμφωνείτε με όλα όσα λένε, ίσως όμως να μας βάλουν σε σκέψεις αν πράγματι ο κόσμος που διαλέξαμε να δούμε είναι στο μπλε ή στο κόκκινο χάπι! Σκέψεις, θεωρίες, συνωμοσίες, φαντασίες ή όλα μαζί, το Μέλλον θα δείξει, ας είμαστε τουλάχιστον λίγο προετοιμασμένοι! Αλλωστε όπως φοράω το κράνος μου όταν θα πάω βόλτα με τη μοτοσυκλέτα μου και είμαι προετοιμασμένος αν γίνει κάποια στραβή να μη χτυπήσω πολύ, έτσι κάνω μία προσπάθεια αν όλα αυτά που αναφέρονται πιο κάτω βγουν αληθινά να ξέρουμε λίγα πράγματα που ίσως να μας βγουν χρήσιμα...

• Περί εξτρεμισμού...

Είμαστε οι “κότες” του Αιγαίου

«Υπάρχουν τεράστια αποθέματα φυσικού αερίου και πετρελαίου στο υπέδαφος του Αιγαίου και στη θάλασσα της Κρήτης, αλλά η Ελλάδα τρέμει την αντίδραση της Τουρκίας και δεν τα εκμεταλλεύεται.» Η αποκαλυπτική αυτή καταγγελία γίνεται από τον Έλληνα καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ των ΗΠΑ, κ. Θόδωρο Καρυώτη, ο οποίος ήταν και μέλος της Ελληνικής αντιπροσωπείας στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας. Ο κ. Καρυώτης αποκαλύπτει επίσης στη συνέντευξη που δίνει απόψε στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα «ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» (ALTER στις 11 το βράδυ) τα εξής απίστευτα: 1. Ο Έλληνας πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου δεν τόλμησε να πει στον Τούρκο ομόλογό του, Νταγίπ Ερντογάν, τίποτα για την εκμετάλλευση του ορυκτού της πλούτου στο υπέδαφος του πελάγους. 2. Οι Κυπριακές κυβερνήσεις από το 2004 μέχρι σήμερα παρακαλούν τους Έλληνες πρωθυπουργούς να συμφωνήσουν για την οριοθέτηση των θαλασσίων συνόρων τους, ώστε να εμποδιστεί η Τουρκία να κάνει έρευνες για πετρέλαια στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, αλλά οι Έλληνες αρνούνται να το κάνουν. 3. Απόψε ο «ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» με αδιάψευστα στοιχεία και χάρτες γεωλογικών ερευνών αποκαλύπτει ότι θα μπορούσαμε να είχαμε γλιτώσει το ΔΝΤ και να είχαμε εξοφλήσει το χρέος μας, αν μας άφηναν ΗΠΑ και Τουρκία να εκμεταλλευθούμε τον ορυκτό μας πλούτο.

newsbomb

Αυτοί αξίζουν έπαινο


ΣΙΜΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
0
ΓΕΩΡΓΑΝΑΔΕΣ
ΜΟΥΡΑΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ
0
ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ


Ρε παλικάρια μου ούτε τον εαυτό σας; Γιατί, τι σας έκανε το ίδιο το εγώ σας και το εκτελέσατε έτσι;
ΑΡΕ ΜΕΡΙΒΑΚΗ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ!

Γλωσσοδέτες στα Αγγλικά .. εδώ σας θέλω!

Αν νομίζαμε ότι το «Άσπρη πέτρα ξέξασπρη κι απ’ τον ήλιο ξεξασπρότερη» είναι ένας δύσκολος γλωσσοδέτης, τι να πουν και οι Άγγλοι..

Το εύκολο (Για begginers)
Στα Ελληνικα: 3 Μάγισσες κοιτάζουν 3 ρολόγια Swatch. Ποια μάγισσα κοιτάει ποιο ρολόι Swatch;
Πες το και στα Αγγλικά τώρα… φωναχτά:

Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which swatch watch?


***

Το ζόρικο (Για lower level)
Στα Ελληνικα: 3 Μάγισσες μετά από εγχείριση αλλαγής φύλου κοιτάζουν 3 κουμπιά ρολογιού Swatch. Ποια εγχειρισμένη μάγισσα κοιτάει ποιο κουμπί ρολογιού Swatch; Γιααα προσπάθησε το και στα Αγγλικά…:

Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch?

***

 Το «δεν λέγεται» με τίποτα ( Για προχωρημένους)
Στα Ελληνικα: 3 Ελβετίδες μάγισσες πόρνες, οι οποίες επιθυμούν εγχείριση αλλαγής φύλου, κοιτάζουν 3 κουμπιά ρολογιού Swatch. Ποια ελβετίδα μάγισσα πόρνη, η όποια επιθυμεί εγχείριση αλλαγής φύλου κοιτάζει ποιο κουμπί ρολογιού Swatch;
Δεν υπάρχει περίπτωση να το πείς αυτό!!!:

Three Swiss witch bitches, which wish to be switched, watch three Swatch watch switches. Which Swiss witch bitch which wishes to be switched, watches which Swatch watch switch? πηγή

Οι σταυροί προτίμησης των υποψηφίων όλων των συνδιασμών για τον Δήμο Φαρκαδόνας

Αυτά είναι τα σταυρώματα όλων των υποψηφίων για τον Δήμο Φαρκαδόνας....

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Πήρα την ελληνική υπηκοότητα το 1990»

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Πήρα την ελληνική υπηκοότητα το 1990»
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Πολύ Μπλά-Μπλά» αποκάλυψε κάτι που ήταν άγνωστο στους περισσότερους μέχρι σήμερα. Γεννημένος στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη, ήταν Τούρκος υπήκοος μέχρι και το 1990, οπότε και πήρε την ελληνική υπηκοότητα.

Ωστόσο, όπως ο ίδιος παραδέχεται δεν νιώθει θλίψη: «Συνήθως νοσταλγείς πράγματα που θυμάσαι. Εγώ από τα 13 μου και μετά είμαι στην Ελλάδα. Η ζωή μου ήταν εδώ και όχι εκεί». Ο γνωστός ηθοποιός, αποκαλύπτει ότι μέχρι τα 30 του έκανε διάφορες δουλειές, αλλά και πολλές απόπειρεςνα γίνει μουσικός. Τελικά, όπως λέει:

Αφήστε τον στην άμυνα!


Πρέπει αν το πάρουν χαμπάρι στον Παναθηναϊκό, τόσο ο Νιόπλιας, όσο και ο Αντωνίου. Αν θέλουν ή αν πρέπει να παίζει βασικός ο Κατσουράνης πρέπει να το κάνει από τη θέση του στόπερ, αλλιώς καλύτερα ας μείνει στο πάγκο, όπως τίμια κάνει και ο Γιώργος Καραγκούνης.
Όλοι ξέρουν ότι ο «Κατσούρ» δεν είναι ο παίκτης που θα οργώσει το γήπεδο στη μεσαία γραμμή, ποτέ δεν ήταν. Δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει πέντε σπριντ παραπάνω από τους άλλους, όπως πρέπει να κάνουν τα αμυντικά χαφ, ποτέ δεν ήταν. Δεν είναι ο παίκτης που έχει αντοχές ενός 20αρι που θα πάρει στις πλάτες του όλο το κέντρο, ποτέ δεν ήταν...

Μετά από αυτό πόσο εμπιστεύεστε τις δημοσκοπήσεις;


Μήπως όλα γίνονται για το στοίχημα;


Μέσα σε ένα μήνα άλλαξε άραγε τόσο πολύ η εικόνα του πολιτικού τοπίου;
Θα μιλήσει κανένας για την αξιοπιστία των προβλέψεων;
Τι είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, η πρόβλεψη, ή η κάλπη;
Η εικόνα μιλάει από μόνη της, εγώ δεν θα κάνω κανένα άλλο σχόλιο.... Δείτε:

Η (προκλητική) πάσα του Ρονάλντο..

Τι να πεις, τρομερή τεχνική και θρασύτητα. Αυτός είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτή η ενέργεια του προκάλεσε αντιδράσεις όμως, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Σ.Α.ΝΩ: το ανεπίσημο ψηφοδέλτιο που πέρασε σε σταυρούς έναν υποψήφιο Δήμαρχο στη Στενή Ευβοίας

Ένας ψηφοδέλτιο με την ονομασία Σ.Α.ΝΩ με σήμα ένα γαϊδούρι έκανε την εμφάνιση του στις κάλπες, στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων και συγκεκριμένα στην Στενή! Το Σ.Α.ΝΩ αντί για υποψηφίους "κατέβαζε" ιδέες! Ο ψηφοφόρος σταύρωνε ιδέες για μια καλύτερη Στενή,ιδέες εκ των οποίων πολλές του τις είχαν υποσχεθεί αλλά δεν τις είδε να υλοποιούνται!

Το Σ.Α.ΝΩ(Στενιώτη Αντέδρασε Νωρίς) συγκέντρωσε 37 ψηφοδέλτια την ώρα που ένας από τους υποψηφίους δημάρχους έπαιρνε 18 ψηφοδέλτια, ούτε τα μισά δηλαδή!

Η κίνηση της νεολαίας που βρήκε στήριξη και από μεγαλύτερους είναι μια κίνηση αγανάκτησης και μια κίνηση διαμαρτυρίας!


Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν εκλέχτηκε δήμαρχος -για λίγες μόνο ψήφους- από την πρώτη Κυριακή οπότε αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσουν όσοι ψήφισαν Σ.Α.ΝΩ, όπως και το γεγονός ότι ίσως και άλλος κόσμος προβεί σε αυτή την κίνηση! 
Πηγή

Δεν υπάρχουν πονηρές ερωτήσεις..(Ανέκδοτο)

..υπάρχουν μόνο πονηρά μυαλά. Η δασκάλα της Α ‘ δημοτικού έχει πρόβλημα με τον Τοτό που όλο βρίζει και δε δίνει την παραμικρή σημασία στο μάθημα.. - ‘Ποιο είναι το πρόβλημά σου? ‘ , τον ρωτάει εξαγριωμένη. ‘Είμαι πολύ έξυπνος για να είμαι στην πρώτη τάξη ‘ . Απαντά ο Τοτός με ύφος. ‘ Η αδερφή μου είναι στην τρίτη τάξη και είμαι πολύ εξυπνότερος από αυτήν. Πιστεύω πως πρέπει να πάω τουλάχιστον στην τρίτη κι εγώ ‘ . Η δασκάλα τον πάει στον διευθυντή, ο οποίος συμφωνεί να του κάνουν διάφορα tests γνώσεων κι εξυπνάδας κι αν απαντήσει σωστά, να τον βάλουν στη τρίτη τάξη. - ‘Πόσο κάνει 3×13? ‘ , ρωτά ο διευθυντής. ‘Τριάντα εννέα ‘ . - ‘Ποια είναι η πρωτεύουσα της Φιλανδίας? ‘ ‘Το Ελσίνκι ‘ .. - ‘Πότε γιορτάζουμε το έπος της Αλβανίας?....

Φορτηγό ήρθε από την Ιταλία στην Πάτρα με 47 κιλά κοκαϊνη

Οι άνδρες του λιμενικού, αξιοποίησαν πληροφορίες που είχαν και εντόπισαν το ύποπτο φορτηγό στο λιμάνι, το πρωί της Δευτέρας (08-11-2010). Κατά τη διάρκεια ελέγχου, βρέθηκε στο κρεβάτι της καμπίνας του οδηγού, 47 κιλά και 70 γραμμάρια κοκαϊνης. Η αξία της εκτιμάται στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ! Οι λιμενικοί βρήκαν ακόμη ένα χαρτοκιβώτιο μέσα στο οποίο είχαν τοποθετηθεί 10 κουτιά του ενός κιλού, που περιείχαν την χημική ουσία «φαινακετίνη» σε λευκή σκόνη. Η ουσία αυτή, σύμφωνα με το λιμενικό, προοριζόταν για πρόσμιξη με την κοκαΐνη, ώστε να αυξηθεί η ποσότητα των ναρκωτικών, που προορίζονταν προς πώληση. Το φορτηγό...

Στριπτίζ για ψήφους

Θυσίες για το λαό υπόσχεται η Τσέχα πολιτικός Ιβόνα Φισέροβα η οποία σκέπτεται να κάνει στριπτίζ για να εκλεγεί στις επόμενες εκλογές. Η νεαρή πολιτικός είχε προκαλέσει την οργή κάποιων συντρόφων της όταν εμφανίστηκε στο συνέδριο του κόμματός της , Czech Social Democratic Party , ντυμένη ανάλαφρα με μια ροζ μίνι φούστα. Οι σύνεδροι αντί να ακούνε τον πρόεδρο και τους άλλους ομιλητές παρατηρούσαν τα πόδια της Ιβόνα η οποία έχει γίνει πρώτη είδηση. Η νεαρή ξανθιά πολιτικός έγινε έξω φρενών με τα πικρόχολα σχόλια των συνέδρων και αποφάσισε να...

Next top… κατινιά!

ΔΕΙΤΕ: Μαλλιοτραβήγματα μεταξύ των δίμετρων μοντέλων
Της κακομοίρας γίνεται μέσα στο σπίτι με τα μοντέλα στον ΑΝΤ1.
Δείτε το σχετικό βίντεο πηγή

Μετά τη Δευτέρα έρχονται μέτρα για να καλύψουν ''τρύπα'' 7 δισ. ευρώ

- Αλυσιδωτές αντιδράσεις από την ανακοίνωση του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 λίγο κάτω από το 16% 
- Επιφέρει εκτίναξη του ελλείμματος και του 2010 - Τα αυξημένα ελλείμματα και η δραματική υστέρηση εσόδων κοστίζουν 7 δισ. ευρώ
- Εξαιτίας μικροκομματικών σκοπιμοτήτων οι ανακοινώσεις μετά τις εκλογές της Κυριακής Την Δευτέρα η Eurostat θα ανακοινώσει, μετά από συμφωνία με την κυβέρνηση για να μην τιναχθούν οι εκλογές στον αέρα,το ύψος του ελλείμματος του 2009 που υπολογίζεται γύρω στο 16,6 %. Μεταξύ των εκρηκτικών συνεπειών θα είναι η αναθεώρηση του ελλείμματος και του 2010 που θα είναι πολύ πάνω από τους στόχους ,κάπου μεταξύ 9,5-9,8 % του ΑΕΠ. Συνεπώς...

Συνθήματα σε τοίχους

Άλλες φορές χιουμοριστικά και άλλοτε καυτηριάζοντας την καθημερινότητα, τα συνθήματα στους τοίχους των πόλεων πάντα ασκούν μια ιδιαίτερη γοητεία. Καθένα απ’ αυτά αποτελεί μια ξεχωριστή κατηγορία τέχνης και την μοναδική έκφραση μιας φωνής που δεν έχει άλλο τρόπο να ακουστεί. Απολαύστε μερικά από τα πιο πετυχημένα συνθήματα που έχουν γραφτεί σε τοίχους:





ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ: Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΜΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Πάλι τα ίδια ο ΑΝΤ1. Χρησιμοποίησαν το γραφικό με την παραποιημένη ελληνική σημαία χωρίς τον Σταυρό και στις εκλογές αυτές.


Πάλι τα ίδια ο ΑΝΤ 1. Ξαναέβαλαν το γραφικό που χρησιμοποιούσαν στις εκλογές του 2009. Αυτό με την παραποιημένη σημαία χωρίς τον Σταυρό. Φυσικά κανείς από τους παρευρισκόμενους επισκέπετες και σχολιαστές δεν το έθιξε.... Μήπως δεν το είδαν; Το είδαν αλλά η προδοτική διαφθορά έχει φτάσει σε ύψιστο βαθμό....

Μετεκλογικά γιουχαϊσματα (1900): χτυπούσαν τενεκέδες έξω από τα σπίτια ηττημένων στις εκλογές

Πάνε οι τενεκέδες που εκτυπούσαν οι νικηταί τη Δευτέρα το πρωί έξω από το σπίτι του ηττημένου. Πάνε και τα βιολιά και τα σαντούρια, τα περιφερόμενα θορυβωδώς με τα αμάξια (ιππήλατα) ανά τα κέντρα, τα απόκεντρα και τα κλειστά παράθυρα μερικών κατ’ επάγγελμα αποτυγχάνοντων” Το παρελθόν πάντα είχε άλλη χάρη.
Το 1938 ο Δημήτριος Λαμπίκης στο έργο του “τα 100 χρόνια του Δήμου Αθηναίων” αναπολούσε τις παλιές καλές στιγμές της Αθηναϊκής κοινωνίας στα τέλη του 19ου αιώνα. Τότε που, κατά τον Λαμπίκη πάντα, “αι παλαιαί εκλογαί ήσαν ρωμαντικήν ποίησιν του Παράσχου, ενώ οι σημερινοί (δηλ. του 1938) είναι συνδυασμοί του Αϊνστάιν.
Προφήται αισιοδοξίας ει τα πολιτικά σαλόνια, επί κεφαλής θορυβωδών διαδηλώσεων, γενναιόδωροι εις κεράσματα στα καφενεία και τις ταβέρνες. Κροίσσοι υποσχέσεων εις τας αγορεύσεις των…πρωτεργάτες του προεκλογικού Δράματος, όλοι εχάθησαν τώρα. Που είναι οι Καλλιφρονάδες; Που οι Αττικάρχαι; Ποιος θα διασκεδάσει τώρα τα πλήθη; Που είναι οι μισθοφόροι παλληκαράδες που ετρομοκρατούσαν τα φιλήσυχα πλήθη; Που είναι η έφιππος χωροφυλακή η επελαύνουσα κατά των διαδηλωτών;
Πάνε οι τενεκέδες που εκτυπούσαν οι νικηταί τη Δευτέρα το πρωί έξω από το σπίτι του ηττημένου. Πάνε και τα βιολιά και τα σαντούρια, τα περιφερόμενα θορυβωδώς με τα αμάξια (ιππήλατα) ανά τα κέντρα τα απόκεντρα και τα κλειστά παράθυρα μερικών κατ’ επάγγελμα αποτυγχάνοντων”, ενώ η μαρίδα τραγουδούσε: Σήκω καημένε βασιλιά να πιης καφέ με γάλα να ιδης και τον αντίπαλον στον γάιδαρον καβάλα Τέτοια δε θα έχουμε στην εποχή μας, σκεφτόμουνα καθώς πήγαινα να ψηφίσω την ηλιόλουστη Κυριακή το πρωί “προοδεύσαμε- προοδεύσαμε και εκπολιτιστήκαμε, η ηγεσία πλέον δε μας θεωρεί ηλίθιους”.
Και καθώς περπάταγα στην οδό Μεσογείου, του Δήμου Αμαρουσίου, ξαφνικά βλέπω μπροστά μια καταπράσινη πλατεία, ολάνθιστη και με ολόφρεσκο στρωμένο χλοοτάπητα. Το παράξενο είναι ότι αυτή η πλατεία, καταμεσής του δρόμου, δεν υπήρχε πριν δέκα ημέρες.
Στήθηκε και και ανθοστολίστηκε, λόγω εκλογών μέσα σε 10 ημέρες (οι Δημοτικού Υπάλληλοι δούλευαν μέχρι το Σαββάτο το βράδυ, για να την δουν οι ψηφοφόροι, καθώς θα πηγαίνουν να ψηφίσουν). “Πραγματικά προοδεύσαμε” σκέφτηκα, “τώρα, πλέον, δε μας θεωρούν απλώς ηλίθιους. Μας θεωρούν πολύ, μα πάρα πολύ, ηλίθιους”.

πηγή

Από τις καλύτερες φάρσες..

Η φωνή του μου κάνει για τον Μπάμπη Χριστόγλου χωρίς να είμαι σίγουρος, αλλά επειδή στην μεσημεριανή εκπομπή του έκανε κάτι τέτοιες φάρσες και τον ακούω, ίσως και να είναι αυτός.
trelokouneli

Δείξε μου το πέος σου να σου πως αν θα γίνεις μεγάλος ποδοσφαιριστής!

Ο Αντι Γουόρχολ είχε πει κάποτε ότι όλοι στο μέλλον θα έχουν τα 15 λεπτά δημοσιότητας. Αν τώρα είσαι προπονητής σε ομάδα τρίτης κατηγορίας του ιαπωνικού πρωταθλήματος, έχεις καμία πιθανότητα να γίνει πρωτοσέλιδο για τις επιδόσεις της ομάδας σου; Μάλλον, όχι. Οπότε τι καλύτερο από το να προσπαθήσεις να τραβήξεις την προσοχή με κάποια θεωρία. Ο… αγνώστων  στοιχείων τεχνικός της Τιανζίν Λοκομοτίβ βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να βρει αν οι παίκτες του έχουν ό,τι χρειάζεται για να γίνουν μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Εξετάζοντας το πέος τους! «Η εξέταση των γεννητικών οργάνων είναι απαραίτητη. Κοιτάζοντας το μέγεθος και το σχήμα του πέους μπορείς να έχεις άποψη για το επίπεδο ορμονών. Τα αγόρια με κοντά, χοντρά γεννητικά όργανα και σφιχτό όσχεο είναι καλοί για να παίξουν μπάλα» δήλωσε στην κινέζικη εφημερίδα Yangtze Evening Post ο προπονητής, ο οποίος συμπλήρωσε ότι οι μέθοδοί του σχετίζονται με την «συγγενή δυσπλασία των όρχεων» που ανισορροπεί τα ορμονικά επίπεδα και κάνει το παιχνίδι του επαγγελματία δύσκολο!

Οι Έλληνες φίλοι....

Οι φίλοι: Δεν ζητούν ποτέ φαγητό.
Οι Έλληνες φίλοι: Είναι η αιτία που δεν έχεις φαγητό!
Οι φίλοι: Θα σου πούνε "γεια".
Οι Έλληνες φίλοι: Θα σου δώσουν μια μεγάλη αγκαλιά και ένα δυνατό φιλί!
Οι φίλοι: Αποκαλούν τους γονείς σου "Κύριε" και "Κυρία".
Οι Έλληνες φίλοι: Αποκαλούν τους γονείς σου "Θείε" και "Θεία"!
Οι φίλοι: Δεν σ' έχουν δει ποτέ να κλαις.
Οι Έλληνες φίλοι: Κλαίνε μαζί σου!
Οι φίλοι: Τρώνε στο τραπέζι σου και φεύγουν.
Οι Έλληνες φίλοι:...

H αλλαγή ξεκίνησε....

Γραφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης 

Τώρα που ο «κουρνιαχτός» των εκλογών κατακάθισε αποκαλύφθηκε το θολό πρίσμα από το οποίο κοίταζαν οι πολιτικοί Αρχηγοί στην αποτίμηση του αποτελέσματος καθώς και ο καιροσκοπισμός τους και η απέλπιδα προσπάθεια να κερδίσουν ψήφους πάση θυσία…. Επί της ουσίας….Ας τα δούμε ανάποδα τα πράγματα….
Ο Πρωθυπουργός θα είχε κερδίσει το «στοίχημα» του ότι η πολιτική που ακολουθεί είναι αποδεκτή από το λαό άρα και νομιμοποιείται στη Κυβέρνηση αν το 81% που ερωτήθηκε δημοσκοπικά απαντούσε ότι τον επηρέασε το δίλλημα που έθεσε ….Τώρα έγινε το αντίθετο άρα η δήλωση του είναι άκυρη….Σύν ότι έχασε το 10% που του απέφερε η φράση «Λεφτά Υπάρχουν» πρίν ένα χρόνο…..

Παγκόσμιος χάρτης επιδημιών



Με μια ιδιαιτέρως δημιουργική χρήση του διαδικτύου επιστήμονες προσπαθούν να εντοπίσουν επιδημίες πριν αυτές εξαπλωθούν σε μεγάλο βαθμό. Η ιστοσελίδα healthmap ανανεώνεται κάθε μια ώρα, με δεδομένα από ειδησεογραφικές ιστοσελίδες από όλο τον κόσμο, από τις σελίδες διαφόρων υπηρεσιών υγείας καθώς και από τις ιστοσελίδες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, δημιουργώντας έναν παγκόσμιο χάρτη όπου παρουσιάζονται τα κρούσματα διαφόρων επιδημικών ασθενειών. Ανάλογα με το πλήθος και την σοβαρότητα των κρουσμάτων τοποθετούνται διαφορετικά σύμβολα στον χάρτη επιδυκνείοντας την σοβαρότητα της κατάστασης...

Και όμως, ΔΕΝ βλέπετε δύο ανθρώπους!..., Γνωρίστε το ρομπότ Androi-F. Διαβάστε περισσότερα: CLOPYPASTE: Και όμως, ΔΕΝ βλέπετε δύο ανθρώπους!..., Γνωρίστε το ρομπότ Androi-F.


Γνωρίστε το ανδρείκελο ρομπότ Androi-F. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον κόσμο την περασμένη εβδομάδα στο Τόκιο και είναι το τελευταίο επίτευγμα της ρομποτικής. Οι εκφράσεις του προσώπου και οι κινήσεις που κάνει είναι τόσο ρεαλιστικές, ώστε αρχικά κανείς δεν καταλαβαίνει ότι πρόκειται για ένα άψυχο αντικείμενο…

Red

Ο Μπρους Γουίλις στο ρόλο πράκτορα της CIA που έχει αποσυρθεί και προσπαθεί για πρώτη φορά στη ζωή του να συνδεθεί με τον κόσμο γύρω του. Όμως πίσω στην Υπηρεσία, μια θανατηφόρα λίστα περιέχει τ' όνομά του κι ένας φιλόδοξος και ικανός νέος πράκτορας έχει διαταχθεί να τον βγάλει από τη μέση.  Με τη βοήθεια φίλων, όσων απ' τη λίστα παραμένουν ζωντανοί συμπληρώνουν την ομάδα κρούσης που αναλαμβάνει να λήξει μια υπόθεση που, απ' ό,τι αποκαλύπτεται, φτάνει πολύ ψηλά...
Τρομερό κάστ.

Γιατρός απείλησε αστυνομικό: “Αν ποτέ γίνεις ασθενής μου θα φροντίσω να πεθάνεις”!

Όλα αυτά έγιναν στην Βρετανία. Σε κεντρικό μεγάλο αυτοκινητόδρομο του Σάσεξ ο δρ. Ντέιβιντ Χιλ είπε να το πατήσει το γκάζι αρκετά παραπάνω. Όμως σε κάποιο σημείο του δρόμου υπήρχε μπλόκο της αστυνομίας. Μόλις λοιπόν ο αστυνομικός τράβηξε φωτογραφία την Porsche που πήγαινε με χίλια ο γιατρός σταμάτησε και βγήκε από το αμάξι του.
Πλησίασε τον αστυνομικό και χτύπησε το χέρι του στο περιπολικό για να τον φοβίσει. Μάλιστα γύρισε και κοίταξε τον αστυνομικό και του είπε: “Αν κάποια στιγμή έρθεις στο νοσοκομείο ως ασθενής θα φροντίσω να πεθάνεις”.
Το θέμα έφτασε στο Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου που έκπληκτοι οι υπόλοιποι συνάδελφοι του γιατρού άκουγαν το περιστατικό. Μάλιστα ο συγκεκριμένος γιατρός λίγη ώρα πριν απειλήσει τον αστυνομικό αυτό είχε απειλήσει και μια γυναίκα τροχονόμο που του είχε κόψει κλήση πάλι για υπερβολική ταχύτητα. Όμως φαίνεται πως ο οξύθυμος γιατρός δεν έκανε μόνο αυτά.....

Τους πέταξαν... 12.000 μπαλάκια (video)!

Στην Ελλάδα έχουμε δει τα... απίστευτα αντικείμενα να πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο για διαμαρτυρία. Οι Ελβετοί, οπαδοί της Βασιλείας και της Λουκέρνης πέταξαν στο γήπεδο 12.000 μπαλάκια!

Ποδόσφαιρο vs τένις! Απλά τα πράγματα, οι Ελβετοί παράγοντες της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου επέλεξαν το δεύτερο ορίζοντας την ώρα του αγώνα της Βασιλείας με την Λουκέρνη στις 12.45 το μεσημέρι...

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ: ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ...ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!

ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ !! ΚΟΝΤΥΛΟΦΟΡΟΙ ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΡΙΚΑΛΑΡΧΗ ΕΔΩ !!! 
Για τον Δήμο Φαρκαδόνας δεν χρειάζεται να πω πολλά. Ο Μεριβάκης βούλιαξε κυριολεκτικά την πλατεία της Φαρκαδόνας χθες βράδυ καθώς κάτοικοι από κάθε άκρη του νέου δήμου συνέρρευσαν για να εκφράσουν τη στήριξή τους στον εν δυνάμει δήμαρχό τους. Θα ‘ναι δήμαρχος από 1η Γενάρη παιδιά… Σας το υπογράφω…
ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΑΔΕΛΦΕ, ΕΧΕΙ Ο ΚΑΜΠΟΣ ΚΑΤΙ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΝΕΟΧΩΡΙΤΙΚΑ ... ΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ!!







πηγή

Δείτε Πως Κατασκευάζει η NASA Όχημα Για Τον Άρη



Οι πανέξυπνοι λεβέντες και κοπέλες στον εργαστήριο της Nasa  Jet Propulsion Laboratory  είναι τόσο ευγενικοί που τοποθέτησαν μια web κάμερα στο υπέρ μοντέρνο καθαρό εργαστήριο , το ίδιο στο οποίο συναρμολογούν το όχημα  Curiosity Mars . Τι κάνουν απόψε? Δουλεύουν στις ρόδες.
Το όχημα  Curiosity Mars είναι ένα ογκώδες όχημα, με βάρος σχεδόν 1000 κιλά, με έξι ρόδες που το μετακινούν, συγκρινόμενο με τα προηγούμενα οχήματα  Spirit και Opportunity είναι σχεδόν διπλάσιο σε μήκος και πέντε φορές πιο βαρύ...

Πρωτοπόρα κατοικίδια: Pets-θρύλοι

του Γιώργου Κόκουβα

Ποιος Πρόεδρος των ΗΠΑ ξεκίνησε την παράδοση των προεδρικών σκύλων; Ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του celebrity-δελφινιού Flipper; Τι μπορεί να κάνει μια γάτα για να γίνει πρωθυπουργός; Κι όμως, όλες αυτές οι ερωτήσεις δεν είναι παράλογες. Προσπερνώντας τα κλισέ ζώα-διασημότητες, τύπου Λάσσυ και Ρεξ, ψάξαμε και βρήκαμε τα καμώματα λιγότερο προβεβλημένων, αλλά εξίσου πρωτοπόρων κατοικιδίων. Διαβάστε τις ιστορίες κάποιων από τα πιο αξιοσημείωτα pets στον κόσμο και θα καταλάβετε.
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan