Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

"We don't need no eduGAYtion"!

Η νεολαία ήταν πάντοτε στο στόχαστρο των μηχανισμών προπαγάνδας και ιδεολογικής χειραγώγησης των φασιστικών και απολυταρχικών καθεστώτων.

Ο Αδόλφος Χίτλερ είχε δηλώσει: "Όποιος έχει την νεολαία έχει το μέλλον. Η διδασκαλία μου θα είναι σκληρή. Η αδυναμία θα ξεριζωθεί από τα παιδιά. Μία βίαιη, δραστήρια, κυρίαρχη, σκληρή νεολαία -αυτή θα επιδιώξω να δημιουργήσω".
Το 1936 ο Χίτλερ θεσπίζει νόμο, σύμφωνα με τον οποίον η ένταξη στην χιτλερική νεολαία καθίσταται υποχρεωτική.
Έτσι, το 1938 αριθμούσε 8.000.000 μέλη κατακτώντας τη θέση της μεγαλύτερης νεολαιίστικης οργάνωσης που εμφανίστηκε ποτέ στον δυτικό κόσμο.

Ο Μάο Τσε Τούνγκ είχε πει: "Oι νέοι είναι η μεγαλύτερη ζωτική δύναμη της κοινωνίας". Με την "πολιτιστική επανάσταση" του Μάο, οι "νεαροί εθνοφρουροί", όπως ονομάζονταν αγωνίζονται με αυταπάρνηση και τυφλή υποταγή στον "κόκκινο ήλιο που φωτίζει την ανθρωπότητα" (Μάο) για να αλλάξουν τις συνειδήσεις εκατομμυρίων ανθρώπων.
Οι μαθητές κλήθηκαν να «ανατρέψουν το κατεστημένο» καταγγέλλοντας το κόμμα κι ενίοτε λιντσάροντας τους δασκάλους τους, ενώ η νεολαία των πόλεων στάλθηκε με το ζόρι να εκπολιτίσει την ύπαιθρο...


Για να επιτύχουν τους σκοπούς τους, οι άνθρωποι εκείνοι, που ο αμερικάνος ραδιοπαρουσιαστής Michael Savage, όπως θα διαβάσετε στο τέλος του άρθρου, ονόμασε ομοφυλόφιλη ΜΑΦΙΑ, έχουν βάλει στόχο τη νεολαία και είναι τόσο αδίστακτοι που ακόμα και μικρά παιδιά του Δημοτικού ή ακόμα του Νηπιαγωγείου (!!) (όπως έγραψε ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ σε παλαιότερο άρθρο - βλέπε ΕΔΩ), έχουν βάλει στο μάτι......






Στο προηγούμενο άρθρο είδαμε την συστηματική προσπάθεια χειραγώγησης και πλύσης εγκεφάλου που γίνεται στους έφηβους, μέσα από το υπερόπλο που λέγεται τηλεόραση, κινηματογράφος αστέρες του Χόλιγουντ και γενικότερα αυτό που λέμε media.








Σε αυτό το άρθρο θα δούμε την προσπάθεια που γίνεται μέσα στα σχολεία από ορκισμένους "καθοδηγητές γνώμης" και "διαμορφωτές" ή καλύτερα "βιαστές συνείδησης" που προέρχονται από την κοινότητα των ομοφυλόφιλων, οι οποίοι εκμεταλευόμενοι την σχέση εξουσίας που έχουν με τους μαθητές, προσπαθούν να περάσουν την δική τους "γραμμή".











Ήδη τα αποτελέσματα, τουλάχιστον στην αμερικάνικη νεολαία πρέπει να τους χαροποιούν...









Ας δούμε κάποια χαρακτηριστικά δείγματα. Και ας θυμηθούμε ότι δεν θα αργήσει ο καιρός που θα πρέπει και εμείς εδώ στο "Ελλάντα", να εκσυγχρονιστούμε. "Όπως Αμερική"...


Δημόσιο σχολείο στο San Francisco μετάφερε με πούλμαν 18 «πρωτάκια» στο δημαρχείο για να ρίξουν ροδοπέταλα στο γάμο της ομοφυλόφιλης δασκάλας τους
Όπως έγραψε η εφημερίδα "San Francisco Chronicles" ένα δημόσιο σχολείο στο Σαν Φρανσίσκο μετέφερε στο Δημαρχείο έτσι ώστε τα παιδιά να "πετάξουν πέταλα" στην τελετή του γάμου της λεσβίας δασκάλας τους.
περίμεναν στα σκαλιά την δασκάλα τους με τσάντες γεμάτες ροδοπέταλα και μπουκαλάκια με φυσαλίδες.


“Είναι πραγματικά καλή δασκάλα. Είναι η καλύτερη!,” “Θέλω να έχει έναν καλό γάμο”, δήλωσε η Chava Novogrodsky-Godt φορώντας επάνω του μία κονκάρδα με την λεζάντα «Όχι στο 8» στο πουκάμισό της!!!
Η πρόταση «8» επιδιώκει να καθορίσει τον γάμο στην Πολιτεία της Καλιφόρνια ως ένωση μόνο μεταξύ ενός άνδρα και μία γυναίκας, κάτι στο οποίο είναι αντίθετες οι οργανώσεις για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.




Στο Σικάγο καθηγητής έδειξε μέσα στην τάξη της 8th Grade Δευτέρα Γυμνασίου για εμάς την ταινία "Το Μυστικό του Brokeback Mountain" που παρουσιάζει την ερωτική σχέση δύο γελαδάρηδων, κοινώς καουμπόυς!

Η 12 χρονη Jessica υπέστη, μετά την υποχρεωτική παρακολούθηση της ταινίας, ψυχολογικές διαταραχές. Ο παππούς και η γιαγιά της ήδη υπέβαλαν Αγωγή στο Δικαστήριο, ζητώντας από την αρμόδια Επιτροπή Εκπαίδευσης, αποζημίωση 500.000 δολάρια.






Το Σικάγο σχεδιάζει σχολείο για ομοφυλόφιλους μαθητές

Ο υπεύθυνος του σχολικού συστήματος έχει προτείνει τη δημιουργία λυκείου «φιλικού προς τους ομοφυλόφιλους»
Οι αρχές του Σικάγο πρότειναν τη δημιουργία ενός σχολείου «φιλικό προς τους gay», ώστε να αποφευχθούν τα ρατσιστικά επεισόδια εις βάρος των ομοφυλόφιλων μαθητών.Ωστόσο, το συγκεκριμένο σχολείο θα είναι ανοιχτό για τα παιδιά, ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτίμησης (Σ.Σ.εμ, αυτό είναι το θέμα) Με τη διαφορά όμως, ότι η ατμόσφαιρα θα είναι πιο θετική για τους gay μαθητές και μάλιστα θα καλούνται γνωστοί ομοφυλόφιλοι, που έχουν διακριθεί σε διάφορους τομείς, για να μιλάνε στα παιδιά.Στην περίπτωση που μετά από ψηφοφορία, η πρόταση περάσει, το σχολείο δε θα λειτουργήσει πριν το 2010 και αναμένεται να προσέλθουν 600 μαθητές.

Σχολείο για gay υπάρχει ήδη και στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ και έχει 125 παιδιά

Συγκεκριμένα, στις 16 Δεκεμβρίου 2008, το Συμβούλιο Παιδείας του Μιλγουώκι ενέκρινε τη δημιουργία του πρώτου για ομοφυλόφιλους για παιδιά ηλικίας11, 12, 13 και 14 χρονών.







"Πόλεμος για την ταυτότητα των... τουαλετών στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ - Διαμαρτύρονται οι τρανσέξουαλ φοιτητές...


Αντιδράσεις προκαλεί στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ η απόφαση των υπευθύνων να καταργήσουν τον διαχωρισμό των τουαλετών σε «ανδρών» και «γυναικών», αντικαθιστώντας τον με τις επισημάνσεις «τουαλέτες» «τουαλέτες με ουρητήρια» Η αλλαγή αυτή έγινε έπειτα από διαμαρτυρίες τρανσέξουαλ φοιτητών ή φοιτητών που έχουν κάνει αλλαγή φύλου και ένιωθαν άβολα στις τουαλέτες «ανδρών». Ο σύλλογος των φοιτητών τάχθηκε επισήμως υπέρ του μέτρου, με το επιχείρημα ότι θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της «φοβίας των τρανσέξουαλ». «Αν έχεις γεννηθεί θήλυ, εξακολουθείς να έχεις όψη γυναίκας, αλλά ορίζεις τον εαυτό σου ως άνδρα , πρέπει να έχεις το δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις τις τουαλέτες των ανδρών. Δεν χρειάζεται να έχεις κάνει αλλαγή φύλου, μπορεί απλώς να νιώθεις ότι δεν είσαι γυναίκα», επιχειρηματολόγησε η Τζένι Κίλιπ, υπεύθυνη για θέματα σχέσεων μεταξύ των φοιτητών.

Κάποιες φοιτήτριες, ωστόσο, δεν νιώθουν άνετα με την απόφαση του πανεπιστημίου: «Προσωπικά δεν θα ήθελα να βρεθώ στην ίδια τουαλέτα με έναν άνδρα», δήλωσε μία από αυτές στο ΒΒC. Για «πολιτική ορθότητα σε βαθμό τρέλας» έκανε λόγο η φοιτητική εφημερίδα «Student Direct» σε κύριο άρθρο της. Οι αρχές του πανεπιστημίου πάντως δηλώνουν αποφασισμένες να επιμείνουν στις «φυλετικά ουδέτερες» τουαλέτες.

Πανεπιστήμιο ανοίγει τους κοιτώνες των γυναικών σε άντρες;

Το πανεπιστήμιο του Pittsburgh σκοπεύει να εφαρμόσει μια νέα πολιτική αναφορικά με τις υπηρεσίες στέγασης των φοιτητών του. Ως κίνηση ενάντια στις διακρίσεις, θα ζητείται από τους ενδιαφερόμενους να δηλώνουν και το στοιχείο «ταυτότητα φύλλου». Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος άντρας νιώθει ότι είναι γυναίκα, θα μπορείνα στεγάζεται μαζί με τις γυναίκες. Φυσικά ισχύει και το αντίστροφο.





Πάντως, στα σχολεία των ΗΠΑ η κατάσταση είναι πρωτοφανής και μοιάζει να είναι πλεόν ανεξέλεγκτη.
Τα προβαλόμενα gay ή "φιλικά προς τους gay" φανταχτερά "είδωλα" της νεολαίας, η συστηματική πλύση εγκεφάλου από τηλεόραση και κινηματογράφο - πάντα με στόχο τους έφηβους-, η ασφυκτική πίεση από τις διάφορες οργανώσεις που αγωνίζονται "για τα δικαιώματα" και η εκ των έσω μελετημένη χειραγώγηση των μαθητών από τους μοχλούς του εκπαιδευτικού συστήματος, έχουν καταφέρει να σερβίρουν στα μάτια της νεολαίας ανακατασκευασμένη την ομοφυλοφιλία με την μορφή "μόδας" ή και "επανάστασης" (!!) και έχουν δημιουργήσει στρατιές νέων που "ξαφνικά" ανακάλυψαν την ομοφυλόφιλη πλευρά τους..


Ο γερουσιαστής της Οκλαχόμα Tom Coburn,(φωτο) πρόσφατα δήλωσε ότι η ομοφυλοφιλία μεταξύ γυναικών κατήντησε να είναι τόσο διαδεδομένη στα σχολεία της Οκλαχόμα ώστε οι αρχές του σχολείου επέτρεπαν στα κορίτσια να πηγαίνουν μόνο ένα ένα ξεχωριστά στην τουαλέτα!







Η συστηματική προπαγάνδα φέρνει αποτελέσματα. Κάποιοι, ήδη, τρίβουν τα χέρια τους...

Παρακάτω θα δείτε ένα συγκλονιστικό βίντεο (Μέρος 1 και Μέρος 2)σχετικά με την απίστευτη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και πλύση εγκεφάλου που γίνεται σε ΔΗΜΟΤΙΚΑ σχολεία στην Μασσαχουσέτη και στη Νέα Υόρκη από ομοφυλόφιλους ακτιβιστές δασκάλους!!!

Το φίλμ ονομάζεται "It's Elementary: Talking about Gay Issues in School", είναι του 1996 και αποτέλεσε εκπαιδευτικό πρόγραμμα - "οδηγό" από ομοφυλόφιλους δασκάλους για την προώθηση της ομοφυλοφιλικής ατζέντας σε παιδιά Δημοτικών σχολείων! Το βίντεο είναι στα αγγλικά χωρίς μετάφραση. Μία άποψη στα αγγλικά μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.






Θα δώσω μία εικόνα για το τι δείχνει και τι λέει.
Στο βίντεο 1 βλέπουμε ένα δάσκαλο να παρουσιάζει στα παιδιά γνωστούς τους (;) ομοφυλόφιλους και μία δασκάλα να διαβάζει μία ιστοριούλα σε μαθητές της 1ης Δημοτικού όπου η "ηρωίδα" του βιβλίου, η Asha, έχει δύο μαμάδες. Ρωτάει τότε ένα γλυκό κοριτσάκι από την τάξη, εάν είναι ευτιχισμένο που έχει δύο μαμάδες. Το κοριτσάκι απαντάει θετικά, αλλά η δασκάλα επιμένει "πες το ξανά!" της λέει... Στους μαθητές της τρίτης Δημοτικού, η δασκάλα βάζει τα παιδιά να που εάν έχουν ακούσει προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τους ομοφυλόφιλους...

Στο βίντεο 2 δάσκαλος ρωτάει τα παιδάκια της τρίτης Δημοτικού πως πέρασαν την γιορτή της μητέρας. Ύστερα καλεί μπροστά και παρουσιάζει στα παιδιά την συμμαθήτριά τους Emily, την οποία εκθειάζει για την υπέροχη έκθεση που έγραψε την οποία την οποία και διαβάζει ενώπιον της τάξης ύστερα από προτροπή του δασκάλου. Ο λόγος βέβαια, που η έκθεση είναι υπέροχη είναι ότι η Emily έχει δύο μαμάδες. "Είναι πολύ ωραίο να έχεις δύο μαμάδες" γράφει το κοριτσάκι, ενώ παρακάτω λέει ότι συμμετέχει, με τις μαμάδες, κάθε χρόνο στην πορέια των ομοφυλόφιλων, το γνωστό "gay pride". Γεμάτος ικανοποίηση ο δάσκαλος καλεί τα παιδάκια να χειροκροτήσουν την Emily... Μετά ο ίδιος δάσκαλος μιλάει στα παιδιά για τον γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου και καλεί τα παιδιά να το συζητήσουν μεταξύ τους.

Στο τέλος εμφανίζεται κάποια γυναίκα που προφανώς είναι η διευθύντρια, η οποία λέει με πολύ φυσικό τρόπο : "Τα διδάσκουμε αυτά στα παιδιά, διότι εάν γίνουν οι ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ και δεν τους έχουμε εφοδιάσει με αυτές τις εμπειρίες, δεν πρόκειται να προοδεύσουμε"....

Στην φωτογραφία, το βιβλίο "Daddy's Roommate" ("Ο συγκάτοικος του μπαμπά"), του 1991, ένα από τα πρώτα "παιδικά βιβλία" που βγήκαν αποκλειστικά για την προώθηση της ομοφυλοφιλίας στις παιδικές ηλικίες. Από τότε βέβαια, έχουν βγει πολλά....



Δείτε τα δύο βίντεο






Για το θέμα της πλύσης εγκεφάλου που συντελείται συστηματικά στα μικρά παιδιά σχετικά με την ομοφυλοφιλία, λίγοι μιλάνε "έξω από τα δόντια¨...


Πολιτικοί αλλά και θρησκευτικοίηγέτες μοιάζουν να "μασάνε τα λόγια τους" , είτε από φόβο, είτε για να μην φανούν φανατικοί" και "οπισθοδρομικοί" είτε γιατί σκέφτονται το κόστος σε ψήφους ή σε ακροατήριο είτε γιατί και οι ίδιοι έχουν ρίξει "νερό στο κρασί τους".
Παραδείγματος χάριν, παρακολούθησα την συνέντευξή που έδωσε ο John McCain στην ομοφυλόφιλη ηθοποιό Helen Degeneres. Η Degeneres "έπαιζε στην έδρα της", στην εκπομπή της, με το κοινό της να την αποθεώνει έχοντας απέναντι τον "συντηρητικό" McCain, ο οποίος καθόταν σαν "βρεγμένη γάτα" και όταν η άρχισε τον καταιγισμό των ερωτήσεων και γνωστών "συνθημάτων" περί γάμου ατόμων του ιδίου φύλου (που τον παραλλήλισε με το δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες και τα δικαιώματα των μαύρων!), ο McCain μίλαγε μέσα από το στόμα του σαν να ντρεπόταν!!!

Υπάρχουν όμως ακόμα κάποιες ελεύθερες φωνές που μιλάνε την (σκληρή) γλώσσα της αλήθειας ωμά, χωρίς ευγένειες, μισόλογα και "σάλτσες"...
Ένας από αυτούς είναι ο ραδιοπαρουσιαστής Michael Savage.
Ο Savage, ο οποίος θεωρείται μία από τις "ελεύθερες" φωνές στην Αμερική και ο οποίος- σημειωτέον- δεν είναι χριστιανός (τουλάχιστον με την κλασσική έννοια).

Σε εκπομπή του είπε ότι τα μυαλά των παιδιών βιάζονται συνεχώς από την ομοφυλόφιλη μαφία".





Απαντώντας σε ακροατή που είπε: Έπρεπε να εξηγήω στον μικρό μου γιο, γιατί οι δύο άνδρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι προχθές ο ραδιοπαρουσιαστής Michael Savage δήλωσε, στην εκπομπή του: Πρέπει να εξηγήσετε στα παιδιά ... γιατί ο Θεός είπε στους ανθρώπους ότι αυτό ήταν λάθος". Συνέχισε: Θα πρέπει να τους το εξηγήσουμε σε αυτόν καιρό που συντελείται ένας ψυχικός βιασμός. Τα μυαλά των παιδιών βιάζονται από την ομοφυλόφιλη μαφία, αυτή είναι η θέση μου. Βιάζουν τις συνειδήσεις των παιδιών μας ".








Κατά τη διάρκεια της συζήτησης σχετικά με τον γάμο ομοφυλοφίλων με έναν προηγούμενο ακροατή, ο Savage, δήλωσε: «Δεν είναι αστείο, όταν διαστρεβλώνεις ένα θεσμό όπως τον γάμο, ο οποίος ήδη αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Δεν είναι αστείο. Και πρόσθεσε,Τα παιδιά μας καταστρέφονται από αυτό. Και συνέχισε: σχετικά με τον γάμο των ομοφυλοφίλων, Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα. Τα παιδιά δεν ξέρουν τι να κάνουν . Παιδιά 9 και 10 ετών λένε, "είμαι γκέι." Ούτε καν ξέρουν τι σημαίνει αυτό " και πρόσθεσε:« Είναι μια γιγαντιαία μηχανή προπαγάνδας που προσπαθεί να διαστρεβλώσει τα παιδιά. "







Σύμφωνα με το «Talk Radio Network» το πρόγραμμα του Savage ακούγεται μέσα από πάνω από 350 ραδιοφωνικούς σταθμούς. Η εκπομπή «Savage Nation» έχει τουλάχιστον 8,25 εκατομμύρια ακροατές την εβδομάδα, σύμφωνα με το περιοδικό Talkers, καθιστώντας την μία από τις εκπομπές με την μεγαλύτερη ακροαματικότητα στις ΗΠΑ, μετά το “The Rush Limbaugh Show” και το "Sean Hannity Show".






Παρακάτω ο διάλογος όπως καταγράφηκε:
SAVAGE: Τίνα από το San Francisco, καλωσήρθες στο Savage Nation.


ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ: Λοιπόν, κάνεις πραγματικά καλή δουλειά, και έχεις μία πολύ ωραία εκπομπή, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν φέρεσαι τόσο σοφά που είσαι τόσο ανυποχώρητος σχετικά με αυτούς τους γάμους των ομοφυλοφίλων. Τι σημασία έχει τι κάνουν; Στο τέλος, όπως πας, θα πάθεις μία μεγάλη καρδιακή προσβολή όπως ο Tim Russert(O Tim Russet - φωτο- υπήρξε βετεράνος δημοσιογράφος του NBC που πέθανε ξαφνικά μέσα στο στούντιο από καρδιακή προσβολή στις 13 Ιουνίου 2008. Ο Russet ήταν πιστός καθολικός).


SAVAGE: Οχι, εγώ δεν θα πάθω μια μεγάλη καρδιακή προσβολή. Θα σου πω γιατί: επειδή η αλήθεια θα σε ελευθερώσει!Πάντα έτσι είναι

ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ: Αλλά --



SAVAGE:Δεν έχεις κουραστεί από την προπαγάνδα, όπου κάθε εφημερίδα που θα πάρεις σήμερα δείχνει γριες, άσχημες γυναίκες να παντρεύονται;

ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ: Λοιπόν, εντάξει, πράγματι, γιατί πιστεύω ότι θα πρέπε να είναι μια ιδιωτική υπόθεση. Αλλά πιστεύω επίσης…

SAVAGE: νομίζεις ότι κάθε εφημερίδα στην Αμερική παρουσιάζει αυτές τις ιστορίες;

ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ: Έχουν μία ατζέντα, φυσικά, αλλά ακόμη…


SAVAGE: Λοιπόν, έχω την υποχρέωση ως κοινωνικός σχολιαστής να πω φτάνει πια, αρκετά, βαρέθηκα. Ακριβώς όπως βαρέθηκα με την λατρεία για τον Tim Russert, την Παρασκευή. Βαρέθηκα πια με τον Obama πριν από ένα χρόνο – μοιάζει με τον Alfred E. Neuman αυτή η ιστορία (η φάτσα - σήμα κατατεθέν το σατιρικού περιοδικού MAD, όπου βρίσκεται παντού...)

ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ: Είναι ένα αστείο, αν είσαι gay ή straight, πιο πολύ αστείο είναι, αλλά το θέμα είναι ότι δεν θέλουμε….


SAVAGE: Δεν είναι αστείο, όταν κλέβεις έναν θεσμό τόσο εύθραυστο όπως ο γάμος και τον διαστρεβλώνεις σε μια παρωδία. Δεν είναι αστείο. Δεν είναι αστείο, όταν διαστρεβλώνεις ένα θεσμό όπως το γάμο, ο οποίος έχει ήδη αρκετά προβλήματα. Δεν είναι αστείο. Καταστρέφονται τα παιδιά μας από αυτό.

ΑΚΡΟΑΤΡΙΑ: Λοιπόν --

SAVAGE: Διαφωνώ απόλυτα μαζί σου. Είναι πολύ σημαντικό θέμα. Τα παιδιά δεν ξέρουν τι λένε και τι κάνουν. Παιδιά 9 και 10 ετών λένε, "είμαι γκέι"! Δεν ξέρουν ούτε καν τι σημαίνει αυτό. Είναι μία γιγαντιαία μηχανή προπαγάνδας που προσπαθεί να διαστρεβλώσει τα παιδιά. Αυτή είναι η δική μου άποψη.

Τομ από το Μόντερέι της Καλιφόρνια, τι γνώμη έχεις;



ΑΚΡΟΑΤΗΣ: Ναι, τηλεφωνώ από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Μοντερέι, και έπρεπε να εξηγήσω στον μικρό μου γιο γιατί αυτοί οι δύο άνδρες είχαν πιαστεί χέρι χέρι προχθές και μου είπε, Μπαμπά, δεν λένε ότι αυτό είναι κακό σύμφωνα με τη Βίβλο; "Και είπα," Ναι, το λένε και είναι λάθος και θα έλεγα ναι σε ό, τι είχε να με ρωτήσει για αυτό. Και του είπα, "Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που έχεις δει ποτέ εκτός από την υπόλοιπους πολιτικούς και τα μέσα ενημέρωσης και το CNBC.Επειδή...






SAVAGE: Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε στα παιδιά γιατί ο Θεός είπε στους ανθρώπους ότι αυτό ήταν λάθος. Πρέπει να εξηγήσουμε στα παιδιά, τον τρόπο με τον οποίο διαστρεβλώνονται τα πάντα. Απλώς πάρτε τους σε μια λίμνη με πάπιες και δείξτους μία αρσενική πάπια και μία θηλυκή πάπια και έπειτα δείξτε τους τα παπάκια και πέστους, "Πρέπει να υπάρχει ένα αγόρι πάπια και ένα κορίτσι πάπια για να υπάρχουν μωρά." Είναι ίδιο με τον σκύλο, τα σκυλάκια προέρχονται από μια μητέρα σκύλα. Πρέπει να υπάρχει ένα αρσενικό και ένα θηλυκό . Θα πρέπει να το εξηγήσεις αυτό αυτόν τον καιρό που συντελείται ένας ψυχικός βιασμός. Το μυαλό των παιδιών βιάζεται από την ομοφυλόφιλη μαφία, αυτή είναι η θέση μου. Είναι βιασμός στο μυαλό των παιδιών μας.

redskywarning
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan