Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Καλάβρυτα: Κτηνοτρόφος κακοποιεί την αδερφή του


Γολγοθάς και βασανισμοί για μία 42χρονη γυναίκα -με ειδικές ανάγκες- σε χωριό των Καλαβρύτων. Μέχρι και ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου ευαισθητοποιήθηκε και κατέφυγε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, όμως λύση... δεν έχει δοθεί!

Οπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Κόσμος", πρόκειται για μία γυναίκα, η οποία ζει με την οικογένεια του 45χρονου κτηνοτρόφου αδελφού της, αλλά το ρήμα «ζει» μάλλον δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική έννοια της λέξης. Γείτονες καταγγέλλουν πως ο αδελφός της την έχει ρίξει...

Οι 10 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών. Τις έχετε δεί ??

Ποιές είναι οι καλύτερες ταινίες όλων των εποχών? Σύμφωνα με τα εκατομμύρια χρηστών του IMDB είναι οι εξής:...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Παρανοϊκή γιαγιά, «σούταρε» γάτα σε σκουπιδοτενεκέ!



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Πες αλήθεια… Αν δεν ήσουν εσύ αυτός, τότε σίγουρα κατά την παιδική σου ηλικία είχες κάποιον παράξενο φίλο, ο οποίος την «έβρισκε» βασανίζοντας γάτες και… κατσούλια.

Θα φανταζόσουν όμως ότι όλα όσα έκανε ο παιδικός σου φίλος, ο «τρελο- Μήτσος», θα μπορούσε να κάνει τα ίδια και χειρότερα μία ανυποψίαστη γιαγιούλα; Ποτέ!

Στην Αγγλία έχει...

Αντάρτες βίασαν σχεδόν 200 γυναίκες σε μια πόλη στην ανατολική Λ.Δ. του Κονγκό


Αντάρτες στην ανατολική Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό βίασαν ομαδικά σχεδόν 200 γυναίκες κατά την τετραήμερη... κατάληψη της πόλης Λουβούνγκι, στις αρχές του μήνα, όπως ανέφεραν σήμερα ανθρωπιστικές οργανώσεις.

Άνδρες της FDLR, της πολιτοφυλακής των Χούτου της Ρουάντα και αντάρτες Μάι Μάι δρουν τα τελευταία χρόνια στο ανατολικό Κονγκό, τρομοκρατώντας τους πολίτες και βιάζοντας χιλιάδες γυναίκες κάθε χρόνο, παρά την προσπάθεια που καταβάλει ο στρατός της χώρας, σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη, για να τους εξουδετερώσει...

Noσοκόμα πασών των...υπηρεσιών!!

Μικρές στιγμές απόλαυσης και ηδονής πάνω στο κρεβάτι του... πόνου φέρεται να πρόσφερε σε ασθενείς και συνοδούς τους μια νεαρή αποκλειστική νοσοκόμα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών! Μάλιστα, μετά από σωρεία καταγγελιών για τις ροζ υπηρεσίες της, το Συνδικάτο Νοσοκόμων - Νοσηλευτριών Αποκλειστικής Απασχόλησης Ελλάδος (παράρτημα Αχαΐας) απέστειλε έγγραφο στη διοίκηση του νοσοκομείου, με το οποίο ζητεί να παρθούν άμεσα μέτρα για την απομάκρυνσή της. (βάσει ποιου νόμου; του περί αθέμιτου ανταγωνισμού;) Σύμφωνα με την καταγγελία, εκτός από τις συνηθισμένες φροντίδες νοσηλείας, η συγκεκριμένη αποκλειστική νοσοκόμα φέρεται να δηλώνει διατεθειμένη για προσφορά ακόμη και ερωτικών υπηρεσιών (!) τόσο προς ασθενείς όσο και...

Τέλος οι πιστωτικές, ζήτω οι χρεωστικές


Στροφή στις χρεωστικές κάρτες κάνουν οι καταναλωτές, γυρίζωντας την πλατη στις πιστωτικές, αφού τα επιτόκια έχουν πάρει φωτιά.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Απογευματινή της Κυριακής, από την Τράπεζα της Ελλάδας, διαπιστώνεται μείωση στα υπόλοιπα των πιστωτικών καρτών κατά 180 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με το τέλος του 2009...

Έκρυβε χρόνια τόσο καιρό το ηλιακό μας σύστημα!


Περίπου δύο εκατομμύρια χρόνια έκρυβε από την “ταυτότητα” του το ηλιακό μας σύστημα, σύμφωνα με νέα στοιχεία των επιστημόνων.Ένας από τους αρχαιότερους μετεωρίτες ίσως αποδεικνύει ότι λάθος νομίζαμε για την ηλικία του ηλιακού συστήματος, μετά και την ανάλυση ενός ορυκτού υπολείμματος που βρέθηκε θαμμένο μέσα στον μετεωρίτη, που εντοπίστηκε στην έρημο της Σαχάρα.

Αυτα τα ορυκτά είναι από τα αρχαιότερα συμπαγή υλικά που έχουν σχηματιστεί μετά την γέννηση του Ήλιου...

70χρονος ασέλγησε σε 6χρονη σε σούπερ-μαρκετ


Με την κατηγορία της ασέλγειας σε ένα κοριτσάκι 6 ετών οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ένας ηλικιωμένος στην Ηγουμενίτσα, τη Δευτέρα (23/08).Ο 70χρονος, όπως κατήγγειλαν οι γονείς το κοριτσιού , οδήγησε τη μικρή σε πατάρι ενός σούπερ μάρκετ, λέγοντας της ότι ήθελε να την κεράσει ένα παγωτό.

Μετά την καταγγελία, ο 70χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.


www.cosmo.gr

Στον «κάμπο» ο Γκέρεμι!


Ο παίχτης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λάρισα

Ο Καμερουνέζος δεξιός μπακ-χαφ συμφώνησε για ένα χρόνο με τους «βυσσινί» μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις με τον Κώστα Πηλαδάκη. Ο 31χρονος άσος, που αγωνιζόταν την περασμένη περίοδο στην τουρκική Ανκαραγκουτσού, θα ενσωματωθεί αμέσως στις προπονήσεις της ΑΕΛ.

Ο 31χρονος πρώην άσος -μεταξύ άλλων της Τσέλσι και της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία έχει κατακτήσει δύο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι 116 φορές διεθνής και είναι σίγουρο πως αν αποκτηθεί θα αποτελέσει την κορυφαία μεταγραφή στην ιστορίας της ΑΕΛ και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που θα έχουν έρθει στη χώρα μας...

Η εταιρεία Lidl ακριβότερη στην Ελλάδα μέχρι και 200%.


(Κι όμως είναι αλήθεια. Το παίζουν φτηνοί, αλλά ουσιαστικά κερδοσκοπούν εις βάρος της χώρας.)

Φυσικά δεν είναι η εταιρεία Lidl η μόνη που κερδοσκοπεί και πουλάει ακριβότερα στην Ελλάδα απ'΄ότι στις υπόλοιπες χώρες, όμως δεν γίνεται να το παίζεις φτηνός και να πουλάς μέχρι και 200% πιο ακριβά σε σχέση με τη Γερμανία που είναι και η έδρα σου. Το δημοσίευμα που το βρήκαμε στην εφημερίδα Αποκαλύψεις, έχει τη βάση του σε έρευνα της γενικής γραμματείας εμπορίου του υπουργείου οικονομίας, ανταγωνιστικότητας και ναυτιλίας. Το ρεπορτάζ που καλό είναι να το διαβάσετε, λέει μέσες άκρες ότι η Lidl πουλάει μέχρι και 3 φορές πιο ακριβά σε σχέση με τη Γερμανία. Έχει πίνακες και προιόντα για να...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

ΤΟ "ΠΑΖΑΡΙ" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΜΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ


Σύμφωνα με στοιχεία,οι καταναλωτές ξοδεύουν κάθε χρόνο περί τα 240 εκ. ευρώ για να αγοράσουν χύμα εξαιρετικά... παρθένο ελαιόλαδο (ή τουλάχιστον έτσι το διαφημίζουν αυτοί που το διαθέτουν) από τενεκέδες χωρίς τιμολόγια και παραστατικά και χωρίς άρα να αποδίδεται ο ΦΠΑ στο κράτος.
Έρευνα που πραγματοποιήθηκε, κατέδειξε πως το 10% του χύμα ελαιόλαδου διατίθεται με άμεσες πωλήσεις των ελαιοπαραγωγών και το υπόλοιπο 90% στο πλανόδιο παρεμπόριο ή σε άλλα «κανάλια» διάθεσης όπως οι λαϊκές αγορές...

Συμβουλές προς υποψήφιους Δημάρχους και όχι μόνο!

Ορμόμενος από το γεγονός ότι σε περιπού δύο μήνες έχουμε τις Εκλογές των Δημάρχων και των Περιφερειαρχών θέλω να αναφερθώ στα λεγόμενα του Αρχαίου Έλληνα Φιλοσόφου Αγάθων για τις αρχές από τις όποιες πρέπει να διέπονται οι εκάστοτε άρχοντες και γενικώς τα όργανα εξουσίας. Συγκεκριμένα ο φιλόσοφος δίδασκε τα εξής:

1) Οι Αρχοντές να μην ξεχνούν ότι διοικούν ανθρώπους

2)Να διοικούν νόμιμα(σύμφωνα με τούς νόμους που έχουν ψηφιστεί και όχι με τους δικούς τους)

3)Να μην ξεχνούν ότι δεν είναι μόνιμοι

Το μυστικό του Βράχο της Ακρόπολης!


Υπάρχει μια σχισμή στο εσωτερικό του Βράχου η οποία τραβά μέσα της όλα τα πουλιά που πετούν που πέτουν από πάνω της(με αυτό σχετίζεται η λεγόμενη "αορνός πέτρα"-ο βράχος που δεν πετούν τα όρνια από πάνω της). Γι' αυτό και η παλι'α δοξασία λέει ότι ποτέ δεν θα δειςπουλιά να πετούν ακριβώς πάνω από την Ακρόπολη.

Κάποιοι όμως ερασιτέχνες ερευνητές από "ημιμάθεια"(και ο νοών νοείτω) εκ του προχείρου την παραφράσανε και την παρουσίασαν ως πληροφορία για κάποιο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Ακρόπολης που απωθεί τα πουλιά ή τα αποπροσανατολίζει να μην πετούν πάνω από το Βράχο.

Ένας υπολογιστής που λειτουργεί με την δύναμη του νερού

Ονομάζεται Hydro Powered Calculator και είναι ένα κομπιουτεράκι που χρησιμοποιεί αντί για μπαταρίες, νεράκι από την βρύση σας.Το νερό τοποθετείται σε
ειδικές κάψουλες, που περιέχουν δύο ηλεκτρόδια κατασκευασμένα από ειδικά κράματα, τα οποία όταν βυθίζονται στο νερό, παράγουν ηλεκτρική ενέργεια μέσω μιας χημικής αντίδρασης. Η διάρκειά τους (μέχρι να εξατμιστεί το νερό) είναι περίπου 2 με 3 μήνες και μπορείτε να ξαναγεμίσετε τις "μπαταρίες" με νερό από την βρύση σας. Δεν είναι μόνο οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά σας παρέχει και δωρεάν ενέργεια.

Εκτός από το Hydro Powered Calculator, υπάρχει και το Hydro Powered Clock το οποίο είναι ένα ρολόι που λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Γάμος στην κορυφή!

Παντρεύτηκαν στα 2.803 μέτρα, στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στον Όλυμπο

Αυτός ο γάμος δεν θύμιζε σε τίποτα τους κλασικούς γάμους όπου ο γαμπρός περιμένει τη νύφη στην εκκλησία και η νύφη φτάνει με ένα στολισμένο πολυτελές αυτοκίνητο. Σε αυτό το γάμο οι καλεσμένοι περπάτησαν οχτώ ώρες για να παραστούν στο μυστήριο και οι νύφη φόρεσε ορειβατικά μποτάκια!

Εκτός απο τη Μακεδονία χάνουμε και τον ήλιο της Βεργίνας !

Η "ενδιάμεση συμφωνία" με την οποία οι Σκοπιανοί είχαν εγκαταλείψει τέτοιου είδους απαιτήσεις πάει.... περίπατο (!)

Τα νέα σχολικά βιβλία των Σκοπίων αναφέρουν τον ήλιο της Βεργίνας ως εθνικό τους σύμβολο...

Σε τεράστια επίσημη-εθνική πρόκληση προχώρησαν τα Σκόπια με...

Διατροφή και τρόπος μαγειρέματος

Τι πρέπει να προσέχουμε

Είναι σε όλους γνωστό ότι το σπιτικό φαγητό είναι το πιο υγιεινό και αυτό γιατί μπορούμε να ελέγξουμε τον τρόπο παρασκευής του γεύματος.

Υπάρχουν όμως μερικές χρήσιμες πληροφορίες, ήτοι tips, για να κάνουμε ακόμα πιο υγιεινό τον τρόπο του μαγειρέματος...

Μαζική «έξοδος» λόγω πλημμυρών

Πάνω από 250.000 Κινέζοι και περισσότεροι από 5.000 Βορειοκορεάτες αναγκάστηκαν να «εκτοπιστούν» από τα σπίτια τους, εξαιτίας της πλημμύρας που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές, ενώ ο ποταμός Γιαλού, που αποτελεί το σύνορο των δύο χωρών, έχει υπερχειλίσει.

Η κινεζική Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποίησε σήμερα ότι η βροχή θα συνεχιστεί σε ορισμένα μέρη της Λιαονίνγκ τουλάχιστον για τις επόμενες 24 ώρες, συνοδευόμενη από καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους.


Κινέζοι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι 253.000 άτομα απομακρύνθηκαν από την επαρχία Λιαονίνγκ, σε λιγότερο από μία ημέρα.


Μαζική ήταν η έξοδος και στην πόλη Νταντόνγκ, που συνορεύει με τη Βόρεια Κορέα, καθώς, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, πάνω από 94.000 άτομα αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. 

Το στρες εμπόδιο στην τεκνοποίηση


Το υψηλό επίπεδο άγχους μπορεί να καθυστερήσει αρκετά την τεκνοποίηση σε νεαρά ζευγάρια μειώνοντας την πιθανότητα μιας εγκυμοσύνης στη γυναίκα.


Σύμφωνα με μια νέα ιατρική μελέτη, το στρες μπορεί μειώσει τις πιθανότητες εγκυμοσύνης μιας γυναίκας καθυστερώντας την τεκνοποίηση σε νεαρά ζευγάρια.

Γελάμε με τα χάλια μας: Τα 12 θετικά της κρίσης


1. Θα αναβιώσει το συσσίτιο της γειτονιάς και έτσι θα αναθερμανθούν και πάλι οι σχέσεις στις γειτονιές όπου κανείς πλέον δε λέει καλημέρα στον άλλον.

2. Τα παιδιά δε θα φεύγουν ούτε στα 40 από το πατρικό τους και θα μπορούν έτσι να φροντίζουν τους γονείς τους χωρίς να ξοδεύουν σε γηροκομεία και αποκλειστικές.

3. Θα ξαναζωντανέψει το ταβερνάκι, που με ελάχιστα ή και βερεσέ θα καλύπτει τη βραδινή έξοδο...

Δέκα αμφιλεγόμενα στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής

Είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν; Ή μήπως κάπου εκεί έξω, μερικές εκατοντάδες χιλιάδες έτη φωτός πιο μακριά, υπάρχουν νοήμονα όντα που έχουν ακριβώς την ίδια απορία; Σύμφωνα με τους υπολογισμούς που είχαν ως αποτέλεσμα να προκύψει η γνωστή εξίσωση Drake, είναι πιθανό να βρίσκονται δεκάδες χιλιάδες κατοικήσιμοι πλανήτες στο γαλαξία μας και μάλιστα να έχουν αναπτυχθεί όντα με νοημοσύνη που θα μπορούσαν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας. Ίσως κάποια στιγμή να δούμε τα διαστημόπλοιά τους να μας πλησιάζουν και να τα κοιτάμε με τον ίδιο θαυμασμό που κοίταζαν οι κάτοικοι της Κεντρικής Αμερικής πεντακόσια χρόνια πριν, τα ευρωπαϊκά πλοία να καταφθάνουν...

Κρίμα... Ήταν τέλειο μέρος.


Στάχτη έγινε το απαράμιλλου κάλλους φοινικόδασος στην Πρέβελη της Κρήτης, το οποίο κάηκε στο μεγαλύτερο μέρος του από τη φωτιά που εκδηλώθηκε εκεί τα ξημερώματα της Κυριακής.
Η ένταση των ανέμων ήταν κι εκεί απαγορευτική στο να επιχειρήσουν πυροσβεστικά αεροπλάνα ενώ οι φλόγες απείλησαν προς στιγμή την ιστορική Μονή Πρέβελης. Η φωτιά στο φοινικόδασος τέθηκε το απόγευμα της Κυριακής υπό μερικό έλεγχο και οι άνδρες της πυροσβεστικής δημιουργούν αντιπυρικά μονοπάτια ώστε να ελεγχθεί απόλυτα, σε περίπτωση αναζωπύρωσής της...

Δύο εβδομάδες εκτός ο Σισέ!


Δύο εβδομάδες εκτός δράσης θα μείνει τελικά ο Τζιμπρίλ Σισέ, μετά τον σημερινό του τραυματισμό στο φιλικό με την Τζένοα στο ΟΑΚΑ. Αυτό σημαίνει πως χάνει την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μετά μετά απο σύγκρουση που είχε με έναν Ιταλό αμυντικό άρχισε να κρατάει τον δεξί του δικέφαλο. Εν συνεχεία ζήτησε να γίνει αλλαγή. Στην θέση του μπήκε στο 19' ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Ο ίδιος ο Νίκος Νιόπλιας ύστερα από το τέλος της αναμέτρησης με την ιταλική ομάδα ξεκαθάρισε πως ο Γάλλος άσος θα μείνει εκτός... μάχης για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Έτσι θα χάσει το ματς της 1ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα.

Πηγη

Ηλεία: Γκρέμισε με τρακτέρ το σπίτι του αδερφού του!


Απίστευτες σκηνές σε σπίτι στην περιοχή νησί της Βουπρασίας - Μάχες σώμα με σώμα και τραυματισμοί...

Πίσω από το πρωτοφανές περιστατικό οι οικογενειακές διαφορές δύο αδερφών, που όπως λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις κρατούσαν χρόνια. Το μυαλό όμως του ενός εκ των δύο θόλωσε για τα καλά. Έβαλε μπρος το τρακτέρ και ξεκίνησε από το σπίτι μαζί με τα δύο παιδιά του, με στόχο να γκρεμίσει το σπίτι του αδερφού του.

Όταν έφτασε στο σπίτι, στην αυλή υπήρχαν η ανιψιά του και ο σύζυγός της. Όταν τους είδαν να έρχονται με το τρακτέρ και να κρατούν σιδερολοστούς έτρεξαν μέσα στο σπίτι και κλείδωσαν την πόρτα. Ο θείος της όμως ήταν αποφασισμένος για όλα...

69 ΛΟΓΟΙ για τους οποίους αξίζει να είσαι ΑΝΔΡΑΣ ....

01. Οι τηλεφωνικές συνομιλίες διαρκούν περίπου 30 δευτερόλεπτα.

02. Οι σκηνές με γυμνό στις ταινίες είναι πάντα γυναικείες.

03. Γνωρίζεις πως δουλεύει το αυτοκίνητο.

04. Οι πενθήμερες διακοπές χρειάζονται μια βαλίτσα μόνο.

05. Το ποδόσφαιρο την Κυριακή.

06. Η ουρά για να πάς σε τουαλέτες είναι κατά 80% μικρότερες.

07. Ανοίγεις τα βαζάκια από μόνος σου.

08. Οι φίλοι σου δε σου τη σπάνε άμα βάλεις κιλά.

09. Τα οπίσθια σου δεν είναι πότε λόγος για.. μια συνέντευξη.

10. Όλοι οι οργασμοί σου είναι αληθινοί......

ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ


Φρίκη στο Μεξικό

Ακόμα τέσσερα θύματα μετρά ο ανηλεής πόλεμος μεταξύ καρτέλ ναρκωτικών στη χώρα. Αυτή τη φορά όμως η μέθοδος δολοφονίας αλλά και η έκθεση των νεκρών προκαλεί πραγματικό σοκ: α πτώματα τεσσάρων ανδρών αποκεφαλισμένα, ευνουχισμένα και με κομμένους τους δείκτες των χεριών κρεμάστηκαν από γέφυρα.

Βρέθηκε νεκρό μέσα σε πηγάδι το κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί


- Νέα πληροφορία: ερωτικοί οι λόγοι του εγκλήματος, κακοποιήθηκε σεξουαλικά
- Αλβανός ο 40χρονος δολοφόνος
- Οι αρχές ανακάλυψαν το πτώμα στις 5:30 τα ξημερώματα, μέσα σε πηγάδι

Η Ελλάδα των δύο χωρών

Η ταυτότητά μου γράφει Υπηκοότητα Ελληνική αλλά δεν ξέρω σε ποια Ελλάδα ανήκω. Στην πουλημένη ή στην απούλητη; Δεν γνωρίζω πια. Κουστουμαρισμένους ηλίθιους μπακάληδες βλέπω να διαχειρίζονται ό,τι μου κληρονόμησαν σκοτωμένοι, προδομένοι, νικημένοι. Δεν κατάφερα να διαχειριστώ την κληρονομιά αλλά ούτε να την παραδώσω στους επόμενους. Δεν ξέρω από ποιο σύνορο εισέβαλλαν τα κατοχικά στρατεύματα του Ράιχ της ποταπότητας. Δεν μας έπιασαν στον ύπνο αλλά εδώ που τα λέμε ούτε ξύπνιοι ήμαστε....
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan