Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2009

Οι πατεράδες

Ήταν μια μέρα δυο πατεράδες και τσακωνόντουσαν ποιανού το παιδί ήταν πιο χαζό. Λέει ο πρώτος:
- "Aσε ο δικός μου γιος είναι πολύ χαζός."
- "Τι λες τώρα;" λέει ο άλλος, "ο δικός μου είναι πιο χαζός, κοίταξε να δεις. Έλα δω γιόκα μου. Πάρε ένα ευρώ και πήγαινε πάρε μου ένα πιάνο. Τον είδες; Πάει."
- "Που να δεις τον δικό μου" λέει ο άλλος, πρόσεξε "έλα εδώ γιόκα μου, πήγαινε στο καφενείο να δεις άμα είμαι εκεί. Τον είδες τον μα**κα πάει!..."
Μετά από λίγη ώρα τα δύο παιδιά συναντιούνται στο δρόμο και λέει ο ένας:
- "Τι μα**κας που είναι ο πατέρας μου, μου έδωσε ένα ευρώ να του αγοράσω πιάνο και δεν μου είπε τι μάρκα θέλει."
- "Που να δεις ο δικός μου," λέει ο άλλος "με έστειλε να δω άμα είναι στο καφενείο λες και δεν μπορούσε να πάρει τηλέφωνο!"

Κατασχέσεις περιουσιών για χρέη στο δημόσιο της τάξης των... 300 ευρώ!

Για κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων πολιτών για ποσά της τάξης των 300-500 ευρώ κάνουν λόγο τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με σημερινή σχετική ερώτηση τους στους υπουργούς Οικονομίας και Δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα, οι βουλευτές Γιάννης Μανιάτης, Κωνσταντίνος Ρόβλιας και Μιχάλης Καρχιμάκης στην ερώτησή τους επισημαίνουν ότι «παρά τις περί του αντιθέτου υποσχέσεις της κυβέρνησης, δυστυχώς για ευτελή ποσά της τάξης των 300-500 ευρώ, περιουσιακά στοιχεία πολιτών εγγράφονται στα βιβλία κατασχέσεων των υποθηκοφυλακείων».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προσκόμισαν οι τρεις βουλευτές, υπάρχουν εγγραφές κατασχέσεων στα βιβλία υποθηκοφυλακείων για χρέη προς το Δημόσιο των εξής υπηρεσιών: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αγ. Αναργύρων 360 ευρώ, ΔΟΥ Μοσχάτου 700 ευρώ, ΔΟΥ Ιλίου 537 ευρώ, ΔΟΥ Ιλίου 516 ευρώ, ΔΟΥ Κατοίκων εξωτερικού 1700 ευρώ και ΕΥΔΑΠ οφειλή νερού 600 ευρώ (εγγραφή για οικία αξίας άνω των 70.000 ευρώ).

Οι βουλευτές τονίζουν ότι «το εξοργιστικότερο όλων είναι ότι όλες οι παραπάνω εγγραφές καταχωρήθηκαν στα αντίστοιχα βιβλία των Υποθηκοφυλακίων μόνο κατά το τελευταίο δίμηνο (Φεβρουάριος-Μάρτιος)».

Οι τρεις βουλευτές ερωτούν τους αρμόδιους υπουργούς εάν αληθεύουν τα παραπάνω και πόσες αντίστοιχες εγγραφές κατασχέσεων έχουν υπάρξει από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα και για ποια ποσά από 1000 ευρώ και κάτω, υπέρ δημοσίων υπηρεσιών σε όλη τη χώρα, με βάση τα στοιχεία των Υποθηκοφυλακίων.

tvxs

Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει παρακαλώ..;;;

Δεν έχεις δουλειά,πεθαίνεις από την πείνα!!!Βρίσκεις μία δουλίτσα και πεθαίνεις από το χέρι ενός ληστή!!Τι σκατά πρέπει να κάνουμε για να ζήσουμε;;;

blackmail

Μειώσεις τιμών σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης


Αυτο υποσχέθηκαν οι εκπρόσωποι δέκα αλυσίδων σούπερ μάρκετ!
«Έχουμε καλές ειδήσεις. Καλέσαμε τους εκπροσώπους των σούπερ μάρκετ να προβούν σε μειώσεις τιμών το επόμενο διάστημα σε βασικά προϊόντα και διαπιστώσαμε αποδοχή. Κάθε εταιρεία, με βάση την εμπορική της πολιτική, θα προβεί σε μειώσεις τιμών» δηλωσε ο κ. Χατζηδάκης.«Προφανώς κάθε μία από τις εταιρίες θα ακολουθήσει τη δική της πολιτική, αλλά η δέσμευση που ανέλαβαν θα ελεγχθεί από τη δική μας πλευρά, αλλά και από τους καταναλωτές, και θα πιστοποιηθεί στο δείκτη τιμών καταναλωτή».«Είχαμε χειροπιαστό αποτέλεσμα για τους καταναλωτές, από τη συζήτηση που έγινε, το οποίο θα αποτυπωθεί στο καλάθι της νοικοκυράς. Το 2009 είναι χρονιά εθνικής και κοινωνικής ευθύνης και όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι... Δεν μιλάμε για απειροελάχιστες μειώσεις, αλλά για μειώσεις που θα γίνουν αντιληπτές και οι οποίες δεν θα είναι ίδιες ανά κατηγορία και ανά προϊόν. Η κάθε εταιρεία θα ορίσει το χρόνο που θα εφαρμόσει τις μειώσεις, αλλά το Μάιο θα είναι ορατές οι επιπτώσεις στο δείκτη καταναλωτή» .
Στην συνάντηση πηραν μερος τα μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, Βερόπουλος, Σκλαβενίτης, Γαλαξίας, Θανόπουλος, Ατλάντικ, Μασούτης, Βερούκας, Μπαζάρ και Καρφούρ.

my-greek

Οι σταρ όπως δεν τους έχετε ξαναδεί (αστεία μοντάζ Photoshop)

Οταν οι καλλιτέχνες ζωγραφίζουν τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά....

hot-celebrities-when-aging-01

Η Paris Hilton γιαγιάκα… (το ντεκολτέ, ντεκολτέ..)

hot-celebrities-when-aging-02

Κι άλλη μια γιαγιάκα, Angelina Jolie…

men-turned-women-03

Ποια είναι αυτή η ομορφούλα;

men-turned-women-19

Ελπίζω να μην φάω καμιά σφαίρα γι’αυτή τη φωτογραφία….

men-turned-women-20

Ο Bruce Willis πιο θηλυκός από ποτέ…

men-turned-women-22

Και ο Tom Cruise πιο θηλυκός από ποτέ…

men-turned-women-59

Αυτό το μωρό ποιο είναι;

men-turned-women-80

Απίθανο μοντάζ δεν συμφωνείτε;

men-turned-women-88

Σοκολατένιο μωρό ο πλανητάρχης….

men-turned-women-134

Κι άλλο ένα Photoshop που έχει πλάκα!

gelame.gr

Πάμε στοίχημα για νέο αρχηγό στη Νέα Δημοκρατία.


Οι Έλληνες χάκερς...τιμήσαν την επέτειο!Η "Ελληνική Hacking Σκηνή" επ΄ευκαιρία της Εθνικής επετείου μας ενημερώνει μέσω email,μεταξύ άλλων παρατηρήσεων αλλά και έξυπνων προτάσεων,για τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες Hackers τιμούν την 25η Μαρτίου..

Προχώρησαν λοιπόν σε hacking ενός μεγάλου αριθμού Τουρκικών αλλά και Σκοπιανών sites τοποθετώντας την εικόνα που βλέπετε δεξιά όχι στην κεντρική σελίδα αλλά ως hackers που σέβονται τη δουλειά κάποιων άλλων διαχειριστών,σε εσωτερικά αρχεία..

Επισκεφθείτε τα παρακάτω sites:..............


και η μακρά λίστα συνεχίζεται παρακάτω..

http://www.nidh.gov.tr/cosmmin.html
http://www.mjeli.government.bg/cosmmin.html
http://avtorskopravo.gov.mk/cosmmin.html
http://www.copyright.gov.mk/cosmmin.html
http://www.calexico.ca.gov/cosmmin.html
http://www.hkagri.gov.cn/cosmmin.html
http://www.xjqm.gov.cn/cosmmin.html
http://natiga.alexandria.gov.eg/cosmmin.html
http://eperumahan.dbkl.gov.my/cosmmin.html
http://new.tkc.go.th/cosmmin.html
http://www.tagudin.gov.ph/cosmmin.html
http://www.projovem.gov.br/cosmmin.html
http://supernet.senasir.gov.bo/cosmmin.html
http://www.bachkhoatoanthu.gov.vn/cosmmin.html

http://www.nuhs.edu/cosmmin.html
http://www.asmg.ae/cosmmin.html
http://www.telecity.com.tr/cosmmin.html
http://www.vegavaldavia.com/cosmmin.html
http://www.narodnjak.si/cosmmin.html
http://www.bcis.edu.lk/cosmmin.html
http://www.goldbyers.com/cosmmin.html
http://www.itwizard.info/cosmmin.html
http://www.eaa.org/cosmmin.html

ventetta

Στηρίζουμε Τον Θοδωρή Τενέζο.


Παιδιά συνεχίζουμε την υποστήριξη στο Θοδωρή, παμε τώρα σε υψηλότερα κλιμάκια. Παμε να στείλουμε με το γνωστό τρόπο την κάτωθι επιστολή σε ολους τους βουλευτές:

Αγαπητοί κύριοι/ Αγαπητές κυρίες,

Ολόκληρη η διαδικτυακή κοινότητα παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον αγώνα του συμπολίτη μας Θεόδωρου Τενέζου, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην 40η ημέρα απεργίας πείνας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην παντοδυναμία των καρτέλ και του αθέμιτου ανταγωνισμού, που έγιναν η αιτία τόσο ο ίδιος να καταστραφεί οικονομικά, όσο και να μείνουν άνεργοι 220 υπάλληλοι που απασχολούσε.
Με ακόμα εντονότερο ενδιαφέρον όμως, καθώς και με απορία, παρακολουθούμε την πλήρη αποσιώπηση του θέματος από τα ΜΜΕ και την απέραντη αδιαφορία των πολιτικών μας εκπροσώπων, δηλαδή των βουλευτών μας.

Την ιστορία του Θεόδωρου Τενέζου, όσοι από εσάς παρακολουθείτε τα μπλογκς και το Ιντερνετ γενικότερα, την γνωρίζετε σίγουρα. Για όσους δεν την γνωρίζετε, μπορείτε να την πληροφορηθείτε από την ανοικτή επιστολή που ο ίδιος έστειλε στον πρωθυπουργό, με κοινοποίηση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την οποία θα βρείτε εδώ. Επιστολή στην οποία μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει απολύτως καμία απάντηση.

Σαν Έλληνες πολίτες, έχουμε μείνει άναυδοι μπροστά στην αδράνεια κυβέρνησης και παραγόντων, όταν συντελούνται τέτοια εγκλήματα κατά της περιουσίας, της ζωής και της αξιοπρέπειάς μας. Θεωρούμε προκλητική και ύποπτη τη στάση, τόσο της πολιτικής κοινότητας, όσο και των ΜΜΕ ,εξοργιστικά προκλητική και ύποπτη!

Η θέση σας ως βουλευτές, ως δημόσιοι δηλαδή λειτουργοί, που έχουν εκλεχθεί από το λαό, που πληρώνονται από τους φόρους των πολιτών, σας καθιστά άμεσα υπεύθυνους για τη διόρθωση - αν όχι πρόληψη- της οποιασδήποτε αδικίας. Σας καθιστά άμεσα υπόλογους για κάθε δυσλειτουργία των νόμων και των θεσμών και φυσικά δεν σας επιτρέπει την ουδέτερη στάση και την απάθεια.

Εν κατακλείδι, ως πολίτες και ψηφοφόροι, έχουμε την αξίωση να επιληφθείτε του θέματος άμεσα, καθώς αντιλαμβάνεστε ότι πλέον μιλάμε για κίνδυνο της ζωής του κυρίου Τενέζου. Είναι υποχρέωσή σας να δώσετε στο ζήτημα αυτό τη δημοσιότητα και την προσοχή που πρέπει και να πιέσετε προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε να υπάρξει το συντομότερο μια λύση.

Η κοινωνία μας έχει πλέον ανάγκη για βαθύτατες ριζικές τομές σε όλα τα επίπεδα. Όποιος δεν το καταλαβαίνει, απλά θα μείνει πίσω και θα κοιτάζει τις εξελίξεις από το περιθώριο. Όσοι το συνειδητοποιούν, θα πρωταγωνιστήσουν στις αλλαγές. Η επιλογή ανήκει στον καθένα από εσάς και από εμάς. Πάντως ένα είναι σίγουρο. Η εποχή που ο πολίτης δεχόταν να εκπροσωπείτε από άβουλους και αμέτοχους πολιτικούς, εχει ανεπιστρεπτί παρέλθει.

Σας γνωρίζουμε ότι η παρούσα επιστολή θα δημοσιοποιηθεί στο διαδίκτυο από όλες τις ιστοσελίδες που παρακολουθούν την ιστορία, καθώς και όσες απαντήσεις λάβουμε από εσάς.

Αναμένοντας την αμεσότατη αντίδραση και απάντηση σας.

Με εκτίμηση,
www.mayrodendri.tk


ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8:30 μμ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ! ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΜΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΗΧΗΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ!

tenezos

Συνελήφθη γιατρός στο Ιπποκράτειο για "φακελάκι"Μαιευτήρας του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, συνελήφθη επ'αυτοφώρω, από άντρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και κρατείται αυτή τη στιγμή, για να δικαστεί αύριο Πέμπτη 26 Μαρτίου, με την κατηγορία της εκβίασης, καθώς φέρεται να ζήτησε και να έλαβε 400 ευρώ, από επίτοκο, για να την ξεγεννήσει.

(Η εκτίμησή μας, είναι ότι τελικά, θα ζητήσει και θα λάβει αναβολή εκδίκασης).

Εναντίον του ιδίου μαιευτήρα έγιναν και στο παρελθόν, παρόμοιες καταγγελίες.

Για το θέμα, αναμένεται να δώσει εξηγήσεις αύριο, ο αρμόδιος για παρόμοια ζητήματα, υποδιοικητής του Ιπποκράτειου Γ.Ν. Άγγελος Βαλασίδης.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δυσάρεστο γεγονός για το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Μακεδονίας και ελπίζουμε να μην επαναλειφθεί στο μέλλον.

Παρέλαση Μαθητών Οιχαλίας - 25 Μαρτίου 2009Πηγή : Mourmourinio
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan