Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2009

Γυναικεία τσάντα


Πηγή Άρθρου: Ίσως φταίνε τα φεγγάρια

Δευτέρα αύριο και ετοιμάζω τα πράγματά μου, διαπιστώνω ότι στην τσάντα μου γίνεται φυσικά πανικός. Μόνο εγώ λείπω από μέσα!!Το θέμα "τσάντα" μας απασχολεί όλες. Από τη στιγμή που έρχεται η ώρα να την αγοράσουμε, τι μέγεθος; Βαλίτσας; Μικρό; Μεσαίο; Μεγάλο; Τι χρώμα; Θα ταιριάζει με αυτά που έχω στη ντουλάπα; Τι σχέδιο; Τρίγωνο; Τετράγωνο; Ορθογώνιο;

Το πραγματικό πρόβλημα είναι όμως άλλο, τί βάζουμε στις τσάντες μας; Τί στο καλό κουβαλάμε μαζί μας και γεμίζουν (όσο μεγάλες κι αν είναι); Από όσο ξέρω δεν είμαι η μοναδική που γεμίζει την τσάντα της με κάθε είδους αηδίες (ή μήπως είμαι;). Όταν έρχεται η ώρα να βρω πχ τα κλειδιά του αυτοκινήτου, υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα που βρίσκω κι αυτό που θέλω παίζει κρυφτό στον πάτο της τσάντας. Και αυτό (βέβαια) συμβαίνει μόνο όταν βιάζομαι (α ρε Murphy εσύ φταις για όλα).

Τι κάνω; Τα αδειάσω όλα από μέσα (και συνήθως πάνω στο καπώ του αυτοκινήτου), για να μπορέσω να ανοίξω την πόρτα. Πως γίνεται να βάζω μόνο τα απαραίτητα μέσα και μετά ως δια μαγείας να γεμίζει με διάφορα και να μη βρίσκω τίποτα, δεν ξέρω. Τι είναι τα απαραίτητα για μένα;

Κλειδιά, Πορτοφόλι (χωρίς αυτό; ούτε στην τουαλέτα!), Κινητό (μας έγινε απαραίτητο το ρημάδι), Ατζέντα & στυλό (πως θα κανονίζω τα πολλά ραντεβού που έχω ;)), Χαρτομάντηλα (ιδίως τώρα που είμαι συναχωμένη), Υγρά μαντηλάκια, Τσιγάρα & αναπτήρας (να δω πότε θα αποφασίσω να το κόψω, αν το αποφασίσω ποτέ), Καραμελίτσες (η σοκολάτα θα λιώσει, είμαι γλυκατζού τι να κάνω;), Ένα gadgetάκι που έχω (σφυρί που περιέχει κατσαβιδάκια και δε θέλω γέλια), Liposan (μια και δεν είμαι fan του "βαψίματος") άντε και στο τσακίρ κέφι να βάλω και κανένα κραγιονάκι μέσα.

Αυτή τη στιγμή έχει εκτός από τα παραπάνω, δεκάδες χαρτάκια - αποδειξούλες, σκουπιδάκια (προτιμώ να τα βάλω στην τσάντα μου παρά να τα πετάξω κάτω αν δε βρω καλάθι), πληρωμένους λογαριασμούς (και απλήρωτους... ωχ εδώ ήταν αυτός;), το βιβλιάριο υγείας του παιδιού από προχθές που πήγαμε στο γιατρό). Κοκκαλάκια, λαστιχάκια. Πρόγραμμα του κινηματογράφου (φτου παλιό είναι). Ε αυτό είναι η τσάντα του Sport Billy!

Καλά θα κάνω να τη βάλω σε μια τάξη γιατί ξεκινάει η εβδομάδα και .... θα ξαναγεμίσει. Και μία ερώτηση, εσείς οι άντρες τι κάνετε χωρίς τσάντα;

Ξεκινά αύριο η κατάθεση των μηχανογραφικών


Από τη Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Τρικάλων ανακοινώνεται ότι όσοι μαθητές έλαβαν μέρος στις Απολυτήριες εξετάσεις της τελευταίας τάξης Ημερησίων ΓΕΛ, ΕΠΑΛ (Β΄ Ομάδα) και Εσπερινών Λυκείων και πήραν απολυτήριο (καθώς και παρελθόντων ετών 10%) οι οποίοι επιθυμούν να εισαχθούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ να προσέλθουν στη Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης για την υποβολή των δικαιολογητικών στο Γραφείο 309 (3ος όροφος, Μ. Μπότσαρη 2, πλατεία ΟΤΕ) και από ώρα 8:30 π.μ. μέχρι και 1:30 μ.μ. προκειμένου να υποβάλλουν μηχανογραφικό δελτίο, σύμφωνα με το πρόγραμμα για κάθε Γενικό Λύκειο.
Τηλεφωνο επικοινωνίας : 24310 46457

Δύο φορείς της νέας γρίπης στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Στον ειδικό θάλαμο του Νοσοκομείου Τρικάλων νοσηλεύονταν μέχρι χθες το απόγευμα δύο αδέλφια, 11 και 13 ετών, τα οποία έχουν προσβληθεί από τον ιό της νέας γρίπης. Τα δύο αγοράκια, Κυπριακής καταγωγής, τα οποία διαμένουν μόνιμα στην Αυστραλία, απ΄ όπου ήρθαν στην Ελλάδα, μαζί με τους γονείς τους, συμμετέχοντας σε γκρουπ τουριστών για διακοπές στη χώρα μας. Με τη χρήση της θερμοκάμερας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», εκτιμήθηκε ότι τα συμπτώματα που είχαν τα δύο παιδιά ήταν «ύποπτα» για τον ιό, λόγο για τον οποίο οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες εργαστηριακές εξετάσεις. Ωστόσο, τα δύο αδέλφια, μαζί με τους γονείς τους ακολούθησαν στη συνέχεια το υπόλοιπο γκρουπ, το οποίο και κατέλυσε χθες βράδυ σε ξενοδοχείο της Καλαμπάκας.
Χθες το πρωί όμως, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων βγήκαν θετικά στον ιό της νέας γρίπης, γι΄ αυτό και δόθηκε εντολή να νοσηλευτούν στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου και τους χορηγήθηκε η κατάλληλη θεραπευτική αγωγή. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα παιδιά δεν είχαν καν συμπτωματολογία. Ωστόσο, από το νοσοκομείο Παίδων, από όπου και ειδοποίησαν τους γονείς για τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους συνέστησαν να μεταβούν στο νοσοκομείο των Τρικάλων, όπου και παρέμειναν μέχρι χθες το απόγευμα σχεδόν χωρίς συμπτώματα, σε πολύ καλή κατάσταση. Οι γονείς των παιδιών έχουν υποβληθεί σε εργαστηριακό έλεγχο, του οποίου τα αποτελέσματα αναμένονται αύριο. Τελικά τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς τους μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Πηγή : Η Έρευνα

With My Eyes Only....

Προσωπικά κάνω μερικές μεγάλες σκέψεις.....
ειδικά όταν προσπαθώ να ζουμάρω τη μπάλα μετά από μεθύσι....


Δεν είναι το τι βλέπεις αλλά με τι μάτια το βλέπεις.....
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan