Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Γραπτό 7.270 (!) ετών ,ανατρέπει τελείως, όλα τα ιστορικά κατεστημένα!


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΧΕΔΩΡΟΣ
Το πρώτο γραπτό κείμενο στην Ευρώπη

Το 1998 ο καθηγητής κ. Γ. Χουρμουζιάδης δήλωσε πως είναι αδύνατη η δημοσίευση του κειμένου του Δισπηλιού που ήρθε στο φως το 1994, λόγω του ότι η ξύλινη επιγραφή ...καταστράφηκε.
Το περίεργο είναι πως 7. 258 χρόνια περίμενε η ...επιγραφή για να τη δει ο κ. καθηγητής και μόλις την είδε ...κονιορτοποιήθηκε.
Είναι εμφανές πως η όποια επίσημη δημοσίευσή της θα ανέτρεπε όλο το ...ιστορικό σκηνικό περί ανακάλυψης της γραφής, της αποτύπωσης της έναρθρης φωνής του ανθρώπου με γράμματα (και όχι με ιδεογράμματα) και μάλιστα στο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας, στο γεωγραφικό χώρο της Ευρώπης...
Θα ανατρέπονταν δηλαδή η θεωρία πως οι Έλληνες- όπως μας διδάσκουν- έλαβαν και αυτοί, το φως εξ ...ανατολάς ( από βαβυλώνιους, σουμέριους, φοίνικες κλπ. !!) και θα έπρεπε να καλύψουν το μεγάλο κενό των τεσσάρων χιλιάδων χρόνων, όταν δηλαδή, οι ανατολικοί λαοί εκφράζονταν με ιδεογράμματα, οι Έλληνες έγραφαν με συλλαβές όπως σήμερα... Είναι καταφανές ότι αυτό δηλώνει πρώιμο στάδιο σκέψης και πολιτισμού.
Σύμφωνα με τη σημερινή θεωρία - αυτή που διδάσκεται και στα ελληνικά σχολεία - οι Έλληνες έμαθαν γραφή περί το 800 π.Χ. από τους ...Φοίνικες.
Εκείνο που δεν μπορούν να μας εξηγήσουν πως είναι δυνατόν η ελληνική γλώσσα να έχει 800.000 λήμματα, πρώτη γλώσσα στον πλανήτη, όταν η αμέσως επόμενη έχει 250.000 λήμματα.
Πως είναι δυνατόν να γράφηκαν τα Ομηρικά έπη περί το 800 π.Χ. όταν δηλαδή έμαθαν να γράφουν οι Έλληνες; Παρουσιάστηκαν ξαφνικά οι αρχαίοι Έλληνες στο ιστορικό προσκήνιο τον 8ο αιώνα π.Χ., με γλώσσα εκατοντάδων χιλιάδων λημμάτων, που για να δημιουργηθεί απαιτείται γλωσσική προϊστορία τουλάχιστον 10.000 ετών (σύμφωνα με επίσημη αμερικανική γλωσσολογική έκθεση).
Η αγγλική γλώσσα είναι 1.600 ετών και έχει 48% ελληνικές λέξεις με σύνολο λημμάτων 240.000. Η γερμανική είναι 1.700 ετών και έχει 250.000 λήμματα με ελληνικές λέξεις 46%.
Η ομηρική γλώσσα τι ηλικία έχει;
Έμαθαν να γράφουν οι Έλληνες από τους ανατολικούς λαούς και ξαφνικά έγραψαν τα ομηρικά έπη που έχουν ιστορικό βάθος τριών χιλιάδων ετών;
Τι είναι αυτό που φοβίζει τους ιστορικούς; Μήπως γιατί δεν χάθηκαν στη σκόνη της ιστορίας και οι Έλληνες όπως οι Χαναναίοι, οι Σουμέριοι, οι Βαβυλώνιοι, οι Φοίνικες κλπ.; Μήπως η αλήθεια, η πραγματικότητα, αποτελεί εμπόδιο και φόβος στα σχέδια κάποιων ‘εκλεκτών’ που επιδιώκουν την τύφλωση των λαών; -

Τι γράφει το δημοσίευμα πριν δεκαπέντε χρόνια:

Το παλιότερο οργανωμένο γραπτό κείμενο που βρέθηκε στη γη της Ευρώπης και χρονολογείται πριν από 7.254 χρόνια(!) από σήμερα αποκαλύφθηκε στη λίμνη της Καστοριάς.Το παλιότερο οργανωμένο γραπτό κείμενο που βρέθηκε στη γη της Ευρώπης και χρονολογείται πριν από 7.254 χρόνια(!) από σήμερα αποκαλύφθηκε στη λίμνη της Καστοριάς.
Είναι μια ξύλινη πινακίδα με άγνωστο μήνυμα χαραγμένο
από ένα νεολιθικό ψαρά ή έμπορο λιμνιαίου προϊστορικού οικισμού στο Δισπηλιό Καστοριάς, γραμμένο δύο χιλιάδες χρόνια πριν από τα γραπτά ευρήματα των Σουμερίων και τέσσερις χιλιάδες χρόνια πριν από τις κρητομυκηναϊκές πήλινες πινακίδες της γραμμικής γραφής.
Τη συγκλονιστική ανακοίνωση έκανε χθες στη διάρκεια του αρχαιολογικού συνεδρίου για το φετινό ανασκαφικό έργο στη Βόρεια Ελλάδα ο καθηγητής της Προϊστορικής Αρχαιολογίας στο ΑΠΘ κ. Γιώργος Χουρμουζιάδης, που αποκάλυψε το ντοκουμέντο στη διάρκεια ανασκαφικής έρευνας το περασμένο καλοκαίρι.
Η ξύλινη πινακίδα με την επιγραφή χρονολογήθηκε επακριβώς με τη μέθοδο του άνθρακα-14 στον «Δημόκριτο» στο 5260 (!) π.Χ., δηλαδή στο τέλος της μέσης νεολιθικής περιόδου.
Ο κ. Χουρμουζιάδης με επιστημονικά επιχειρήματα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα χαράγματα της επιγραφής, που είναι οργανωμένα σε στίχους, δεν πρέπει να είναι διακοσμητικά, αλλά «γράμματα» που μπορούν να ενταχθούν στο σύστημα της παλαιοευρωπαϊκής γραφής και μάλιστα στην πρώιμη φάση της.
«Είναι το μοναδικό έγγραφο-εύρημα όπου τα σήματα του δεν έχουν ιδεογραφικό χαρακτήρα (με μορφές ανθρώπων, ζώων, του ήλιου κ.ά.) και παρουσιάζουν προχωρημένο χαρακτήρα αφαίρεσης, άρα είναι προϊόν διανοητικής επεξεργασίας», είπε ο κ. Χουρμουζιάδης.
Η ανακοίνωση του μοναδικού προϊστορικού ευρήματος εντυπωσίασε τους αρχαιολόγους-συνέδρους, ενώ ο κ. Χουρμουζιάδης διατύπωσε το ερώτημα: «θα μπορέσουμε, άραγε, να μάθουμε ποτέ αν αυτά τα σήματα ήταν η πρώτη αρχή ενός διηγηματικού λόγου ή του λόγου μιας εξουσίας;».

Πηγή: totefteri

Η σφεντόνα και ο τρελός

Ένας παθιασμένος Νεοδημοκράτης έχει τόσο πολύ ψύχωση με το κόμμα του που όταν βλέπει γραφείο του ΠΑΣΟΚ σπάει τα τζάμια με μια σφεντόνα. Τελικά η γυναίκα του τον πάει σε μια κλινική μπας και ξεπεράσει αυτή του την ψύχωση. Μετά απο 1 μήνα ιατρικής παρακολούθησης αποφασίζει ο γιατρός να του κάνει ένα τέστ για να δει πως πάει: - Λοιπόν λέει ο γιατρός για πες μου πόσο χρονών είσαι; - 35, απαντά εκείνος. - Ποιό είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις μόλις βγεις από εδώ; - Θα πάρω τη σφεντόνα μου και θα σπάσω όλα τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Πάρτε τον μέσα λέει ο γιατρός. Μετά από 2 μήνες ο γιατρός αποφασίζει να τον εξετάσει ξανά για να δει πως πάει. Του κάνει διάφορες ερωτήσεις γενικώς για τη ζωή του και στο τέλος αποφασίζει να τον ρωτήσει την κρίσιμη ερώτηση. - Ποιό είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις αν βγείς από εδώ; - Θα πάω στη γυναικούλα μου γιατρέ μου - Έκπληκτος ο γιατρός του λέει: - Μπράβο παιδί μου! και μετά τι θα κάνεις; - Θα της βγάλω το μπλουζάκι και μετά τη φούστα. - Ναι; ακούει με έκπληξη ο γιατρός και μετά και μετά; - Μετά θα της βγάλω το σουτιέν. Ο γιατρός τα έχει χάσει με την πρόοδο του ασθενή του. - Τέλος θα της βγάλω το κυλοτάκι. - Και μετά και μετά; λέει κοκαλλομένος ο γιατρός. - Μετά θα της σκίσω το κυλοτάκι θα πάρω το λάστιχο από την κυλότα θα το βάλω στην σφεντόνα μου και θα σπάσω όλα τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ! - Μέσαααααααααα, φωνάζει ο γιατρός τρελλαμένος.

mis

Ανοίξτε μπύρα με ένα φύλλο χαρτί

Θέλετε να πιείτε μια μπύρα αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να βρείτε ανοιχτήρι ή παρόμοιο εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με προφανή τρόπο; Αρκεί να βρείτε ένα φύλλο χαρτί και σε λίγα δευτερόλεπτα θα απολαμβάνετε τη μπύρα σας. Ο τρόπος φαίνεται στο βίντεο.




videos.i-live

Ο μεγαλοτραπεζίτης Δαυίδ ντε Ρότσιλντ στην Ελλάδα:όταν το θράσος ξεπερνάει κάθε όριο

Ο ΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 3 ΑΙΩΝΕΣ,ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ...ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!!!-ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΝ ΕΔΩ;

Για την οικογενεια Ροτσιλντ εχουν γραφτει πολλα:τοσα,ωστε να προξενει ακομα και σημερα το ενδιαφερον μελετητων,ιστορικων και συνωμοσιολογων.Και πώς να μη γινει αυτο,οταν μιλαμε για μια δυναστεια τραπεζιτων,που επαιξαν ρολο σε ολες τις μεγαλες ιστορικες στιγμες τουλαχιστον τα τελευταια 300 χρονια:απο την αρχικη τους υποστηριξη στο Ναπολεοντα μεχρι τη μαχη του Βατερλο,ως τους δυο τελευταιους Παγκοσμιους Πολεμους.

Εμεις,δεν θα αναφερθουμε στο βρωμικο ρολο τους στα παραπανω.Αυτο που μας ενδιαφερει,δεδομενης της σημερινης επισκεψης στην Ελλαδα του Δαυιδ ντε Ροτσιλντ (θαυμαστε τον αριστερα πανω με το εβραικο καπελακι του!),ειναι Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ:που ηταν ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ.Στοιχεια δηλαδη που χαρακτηριζουν τους τραπεζιτες ως τις μερες μας.

Οι "κυριοι" αυτοι λοιπον,ηταν οι βασικοι χρηματοδοτες των δανειων που πηραμε προκειμενου να μπορεσουμε να σταθουμε στα ποδια μας το 1824,ενω συμμετειχαν ως ιδρυτικα μελη στην ιδρυση της Εθνικης Τραπεζας!!!Το γεγονος ομως για το οποιο εχουν μεινει ανεξιτηλα ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ χαραγμενοι στη μνημη του εθνους μας,ειναι ο ναυτικος αποκλεισμος της Ελλαδας απο τον αγγλικο στολο το 1850,ως συνεπεια της "ανυπακοης" μας στις...εβραικες τους παραδοσεις!!!Ας τα παρουμε ομως απο την αρχη:

Η λεγομενη "Υποθεση Πατσιφικο" ήταν μια διπλωματική και πολιτική κρίση μεταξύ Ελλάδας και Βρετανίας το 1847-1850 που ανέκυψε με αφορμή... την επίθεση το 1849 του αθηναϊκού όχλου κατά της περιουσίας του βρετανικής υπηκοότητας Εβραίου Δον Πατσίφικο, προξένου της Πορτογαλίας. Η κυβέρνηση είχε απαγορεύσει τη χρονιά εκείνη για πρώτη φορά το «κάψιμο του Εβραίου» ή του «Ιούδα», πασχαλινό έθιμο κατά το οποίο έκαιγαν αχυρένιο ομοίωμα Εβραίου,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Με αφορμή την απαγόρευση αυτήν όχλος επιτέθηκε στον Εβραίο Δον Πατσίφικο, εισέβαλε στο σπίτι του και προξένησε καταστροφές. Ο Πατσίφικο ζήτησε υπέρογκο ποσό ως αποζημίωση από το ελληνικό κράτος αλλά δεν ικανοποιήθηκε και τότε στράφηκε στη βρετανική κυβέρνηση.

Η υπέρμετρη αντίδραση της Βρετανίας, που κορυφώθηκε με τον ναυτικό αποκλεισμό της χώρας από το Βρετανικό Ναυτικό το 1850 και την κατάσχεση ελληνικών πλοίων στο Αιγαίο, ωστε να αναγκαστεί η Ελλάδα να καταβάλει αποζημίωση, αποτελεί πρωτοφανή στην ιστορία των διεθνών σχέσεων αναίτια επίδειξη ισχύος και αμφισβήτηση της κυριαρχίας κυρίαρχου κράτους και έχει παραμείνει κλασικό παράδειγμα στρατηγικής καταναγκασμού μέσω της "διπλωματίας της κανονιοφόρου". Η κρίση έληξε ύστερα από παρέμβαση των άλλων δύο προστάτιδων δυνάμεων του νεοσύστατου ελληνικού κράτους, της Γαλλίας και της Ρωσίας και αφού η Ελλάδα δέχτηκε ισχυρό οικονομικό πλήγμα. Ο βρετανικός ναυτικός αποκλεισμός έμεινε στην ιστορία ως Παρκερικά, από το όνομα του Βρετανού ναυάρχου.

Γεγονός όμως υπήρξε ότι έναντι των μέτρων εκείνων πάντες οι Έλληνες από του Βασιλέως μέχρι και του τελευταίου εργάτη επέδειξαν γενναία ψυχραιμία και οι δε πληγέντες από τα μέτρα αυτά κυρίως έμποροι και ναυτιλλόμενοι στον Πειραιά τάχθηκαν όλοι στο πλευρό της ελληνικής Κυβέρνησης επιδοκιμάζοντας την στάση της.

Τελικά μετά από διπλωματικά επεισόδια μεταξύ Γαλλίας και Αγγλίας και της παρέμβασης της Ρωσίας ο ναυτικός αποκλεισμός ήρθη στις 15 Απριλίου του 1850 όπου και το ζήτημα της αποζημίωσης του Πατσίφικο παραπέμφθηκε σε διεθνή διαιτησία,η οποία και εξακρίβωσε πως η ζημία που τελικά είχε υποστεί ο Πατσίφικο ήταν μόλις 3.750 δραχμές, με αρκετές αμφιβολίες, αφού και ο ίδιος δεν μπόρεσε να αποδείξει το τρόπο απόκτησης των καταλογιζομένων ειδών. Έτσι αφενός η ελληνική κυβέρνηση κατέβαλε στον Πατσίφικο το ποσόν των 3.750 δραχμών και αφετέρου επεστράφη σε αυτήν το υπόλοιπο ποσό εκ 330.000 δραχμών που είχε εν τω μεταξύ καταθέσει στην Αγγλία, ως εγγύηση, για την άρση τουλάχιστον του αποκλεισμού.

Διαβαστε περισσοτερα εδω.

Οπως φαινεται ξεκαθαρα απο τα παραπανω,η Ελλαδα υπεστη ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ απο τις μεγαλες δυναμεις της εποχης,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ...ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ!!!Οι αναλογιες με τη σημερινη εποχη,εμφανεστατες.Γι'αυτο λοιπον,ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ των Ροτσιλντ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ή ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ Σ'ΑΥΤΗΝ!

Αντι γι'αυτο ομως,ερχεται...μετα βαιων και κλαδων να μας κανει μαθηματα αντιμετωπισης της οικονομικης κρισης,ποιος;;;ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΑ!!!Και φυσικα,ο Πρωθυπουργος δεν εχασε την ευκαιρια να συναντηθει με ενα τετοιο...σημαντικο προσωπο!Αραγε,ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕ να του πει οτιδηποτε για την "Υποθεση Πατσιφικο";

Ε λοιπον οχι!ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!Το θρασος ορισμενων ειναι απιστευτο!Μετα την προγραμματισμενη για το Μαιο "συνοδο" της αμαρτωλης λεσχης Μπιλντερμπεργκ στη χωρα μας,τωρα μας εφεραν εναν απο τους πρωτεργατες του Διεθνους Σιωνισμου (δειτε το εβραικο χαρτονομισμα αριστερα με τη μορφη ενος απο τους προγονους του Δαυιδ ντε Ροτσιλντ) και ουσιαστικα,ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ,να μας κανει...διαλεξη!!!Η οποια φυσικα,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!Δηλαδη δεν φτανει που επιτρεπουμε την εισοδο στη χωρα ενος ατομου που η οικογενεια του ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ εις βαρος μας,δεν φτανει που ανεχομαστε τα κροκοδειλια δακρυα του για την οικονομικη κριση,ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!

hellas-orthodoxy

ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Αναμνηστική φωτογράφια με τα νέα ταλέντα του Ατρομήτου


Έδωσαν χαρά στους δεκάδες μικρούς τους φίλους την Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο Νταμάρι του Ατρομήτου Περιστερίου, ο Ντιόγκο, ο Ντούντου, ο Ζε Ρομπέρτο,ο Κλέιτον και άλλα αστέρια του βραζιλιάνου ποδοσφαίρου που ζούν και παίζουν ποδόσφαιρο στην χώρα μας.
Αυτό που καταλάβαν όλοι όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο Νταμάρι είναι ότι αύτοι οι μεγάλοι παίκτες είναι και καλά παιδιά. Κυρίως "παιδιά" για αυτό και παίζουν το ποδόσφαιρο που βλέπουμε.
Και φυσικά αφιλοκερδός.


Για αυτό είναι ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.


ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.



ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Ανέκδοτο της ημέρας

Ενας βοσκος ειχε τοσα προβατα,που μονο αυτος ηξερε ποσα ακριβως ηταν.Παει καποτε ενας και του λεει: - Αν σου πω ποσα προβατα εχεις,θα μου δωσεις το καλυτερο; Ο βοσκος συμφωνει κι ο αγνωστος βρισκει πραγματι ποσα προβατα ειχε και παιρνει το καλυτερο.Μολις παει να φυγει του λεει ο βοσκος: - Αν βρω απο που εισαι,θα μου δωσεις αυτο που πηρες; - Ενταξει,λεει αυτος. - Εισαι Ποντιος. - Και πως το καταλαβες; - Ασε κατω τον σκυλο και φυγε.

Η Οικονομική διάσταση των ναρκωτικών*...


Απόσπασμα από το βιβλίο του gianniotis.gr
Ν Α Ρ Κ Ω Τ Ι Κ Α
(Τα ...εκρηκτικά που σκοτώνουν)
--------------------------------
Θα ξεκινήσουμε ...ανάποδα την παρουσίαση της οικονομικής διάστασης των ναρκωτικών στην Ελλάδα.
Τα νούμερα σοκάρουν.

Το κόστος της ετήσιας κατανάλωσης ναρκωτικών στη χώρα μας, ανέρχεται στο αστρονομικό χρηματικό ποσό των 5.000.000.000 ευρώ.

Κάνοντας ανάλυση, μόνο του κόστους της ηρωίνης, αλλά και των υπολοίπων ουσιών, θα καταλήξουμε στο παραπάνω ποσό, ίσως και σε μεγαλύτερο.

Συγκεκριμένα:
Υπολογίζεται ότι οι χρήστες ηρωίνης στη χώρα μας ανέρχονται στις 200.000 περίπου.
Η ημερήσια κατανάλωση ηρωίνης του καθενός, κατά μέσο όρο, ανέρχεται στο ένα (1) γραμμάριο.
Κατά συνέπεια, κάθε χρήστης θα χρειασθεί 365 γραμμάρια το χρόνο.
Όλοι μαζί οι χρήστες, θα χρειασθούν: 200.000 Χ 365 = 73.000.000 γραμμάρια, ή 73.000 κιλά, ή 73 τόνους το χρόνο.
Η τιμή του γραμμαρίου ηρωίνης ανέρχεται περίπου στα 40 ευρώ και κατά συνέπεια η τιμή του κιλού στις 40.000 ευρώ.
Επομένως: 73.000 κιλά Χ 40.000 ευρώ το κιλό = 2.920.000.000 ευρώ.
Τώρα, αν στο ποσό αυτό προσθέσουμε και τα ποσά που προέρχονται από την πώληση άλλων ναρκωτικών ουσιών, κοκαϊνης, κάνναβης, πάσης φύσεως χαπιών κ.λ.π., τότε το ποσό αγγίζει τα 5.000.000.000 ευρώ, ίσως και παραπάνω.

* Στον όρο ναρκωτικά, περιλαμβάνονται όλες οι ουσίες.

Όταν μιλάμε για ηρωίνη, εννοούμε πάντα την νοθευμένη.

Όταν κάνουμε αναφορά στον αριθμό των χρηστών, δεν συμπεριλαμβάνουμε τους περιστασιακούς.

Από την παραπάνω διακινούμενη ποσότητα ηρωίνης, ποσοστό 0,20% περίπου αυτής εντοπίζεται και κατάσχεται από τις διωκτικές αρχές.

Δηλαδή 73.000 κιλά Χ 0,20% = 146 κιλά.

Αν στο παραπάνω ποσό των 5 δις. ευρώ ετησίως προσθέσουμε και τις κρατικές δαπάνες που απαιτούνται για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, (οκανα, ψυχολόγοι, ψυχίατροι, συμβουλευτικοί σταθμοί, μεθαδόνες κ.λ.π. υποκατάστατα), τότε τα νούμερα είναι τρομακτικά.

Τα ναρκωτικά κατέχουν την τρίτη θέση στην παγκόσμια οικονομία, με πρώτη τις δαπάνες του πετρελαίου και δεύτερη αυτή των εξοπλισμών. Όσο εξωπραγματικά και αν ακούγονται όλα αυτά, δυστυχώς …απηχούν στην πραγματικότητα…

gianniotis

Καθυστερεί ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ η ανέγερση της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στο «Σημείο Μηδέν» του Μανχάταν

Όταν γκρεμίστηκαν οι δίδυμοι πύργοι στο Παγκόσμιο Εμπορικό Κέντρο του Μανχάταν, στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, είχε καταστραφεί ολοσχερώς και η μικρή εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής είχε λάβει από τότε διαβεβαιώσεις, και σε πολιτικό επίπεδο, ότι μέσα στα σχέδια ανασυγκρότησης της περιοχής θα συμπεριληφθεί και η ελληνορθόδοξη εκκλησία. Με σημερινά δημοσιεύματα σε νεοϋορκέζικες εφημερίδες υποστηρίζεται ότι η Αρχή Λιμένων, που είναι υπεύθυνη για την ανοικοδόμηση του λεγόμενου «Σημείου Μηδέν», έχει διακόψει τις συνομιλίες της με την Αρχιεπισκοπή για το θέμα της εκκλησίας, λόγω διαφωνιών. Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες αναφορές, η Αρχή Λιμένων αποφάσισε να διακόψει τις συνομιλίες, οι οποίες κανονικά θα έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί πριν από οκτώ μήνες, με βάση τις οποίες η Αρχιεπισκοπή θα αντάλλασσε την έκταση που κατέχει και όπου βρισκόταν η εκκλησία, με άλλη παρακείμενη έκταση μεγαλύτερου μεγέθους και με επιχορήγηση είκοσι εκατομμυρίων δολαρίων. Επίσης, διατυπώνεται ο ισχυρισμός ότι «η Εκκλησία ζητάει ολοένα και περισσότερα χρήματα».Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής, Σταύρος Παπαγερμανός, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «η Αρχιεπισκοπή θεωρεί ότι οι συνομιλίες δεν έχουν διακοπεί και συζητά με την Εταιρεία Ανάπτυξης της περιοχής και τη Λιμενική Αρχή της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ από το 2002, μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών μας για την ανοικοδόμηση του Αγίου Νικολάου», εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι «οι συνομιλίες θα συνεχιστούν με καλή πίστη για να ξεπεραστούν τα οποιαδήποτε προβλήματα».Από το 2002, όταν ξεκίνησαν οι συνομιλίες για τη διαμόρφωση του «Σημείου Μηδέν», η Αρχή Λιμένων έχει αλλάξει αρκετές φορές τα συνολικά σχέδια ανοικοδόμησης και η αλλαγή δεν αφορά μόνο την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.
Π. Παναγιώτου

ellinikiafipnisis

Άγιος Παντελεήμων : Τέλος στους παράνομους μετανάστες που μας πνίγουνε!

1. Είμαστε η πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Είμαστε όλοι. Ανεξαρτήτως
κόμματος. Προδομένοι αλλά ακόμα ζωντανοί και μάχιμοι.
2. Διεκδικούμε το αυτονόητο και αναφαίρετο δικαίωμα για μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ
ΖΩΗ και ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Από το τέλος του πολέμου και μετά οι
παππούδες μας, οι γονείς μας και τώρα εμείς παλέψανε και παλεύουμε για
να χτίσουμε, να καλυτερέψουμε τη ζωή μας , να πάμε σαν λαός και σαν
χώρα ένα βήμα πιο μπροστά.
3. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν Πολιτικό , σε κανέναν Αλήτη, σε
κανέναν που επιβουλεύεται την χώρα μας, να καταστρέψει ότι με τόσο
κόπο, αγώνα, στέρηση, πάθος και αγάπη χτίσαμε και συνεχίζουμε να
παλεύουμε να χτίσουμε .
4. Η Ελλάδα είναι το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ και κανείς δεν έχει δικαίωμα να
εγκατασταθεί σ' αυτό, να το καταστρέψει, να το προσβάλλει , να το
βιάζει , να το υποβαθμίζει χωρίς την άδεια μας , χωρίς να μας
ρωτήσει, υπό οποιοδήποτε καθεστώς, του παρόντος ή του μέλλοντος.
5. Όχι στους νέους δωσίλογους, μαυραγορίτες ,προδότες, χαφιέδες της...


«παγκοσμιοποίησης» και των πολυεθνικών που στήνουν παιχνίδια για τα
όποια συμφέροντα τους
Καμιά πολιτική δύναμη, συμπολιτευόμενη, αντιπολιτευόμενη ή περιθωριακή
δεν δικαιούται να επιβάλει ερήμην μας και ενάντια στη θέληση μας τον
εποικισμό της χώρας από στίφη ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . Ποια σκοπιμότητα
εξυπηρετείται από αυτή την τεράστια είσοδο μεταναστών?.
Είναι σε θέση αυτή η χώρα να συντηρήσει τις καινούριες στρατιές
ανέργων που θα βγουν στην αγορά και ταυτόχρονα και όλους αυτούς τους
μετανάστες?
Γιατί μερίδα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ συντάσσεται με διάφορες οργανώσεις και
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?
Γιατί Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση δεν παίρνουν ξεκάθαρες θέσεις για
το Μεταναστευτικό θέμα και μάλιστα ΓΙΑ ΤΟΥς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?
Πως πιστεύετε ότι οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ θα ενσωματωθούν στην ελληνική
κοινωνία όταν δεν την σέβονται και την προσβάλλουν και εγκληματούν
συστηματικά? Τους ρωτήσατε αν θέλουν; Εμάς μας ρωτήσατε αν θέλουμε ;;;
Οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ;;;;;;;;
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ
ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ???? όλους τους ασιάτες και όχι μόνο που μοιράζουν
ναρκωτικά , και όλους τους αλκοολικούς από τις ανατολικές χώρες?
Έχουμε δικούς μας δεν θέλουμε εισαγόμενους!!!!!!
Και ποιους να ενσωματώσουμε? ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ? ΡΩΣΟΥΣ? ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ?
ΠΟΛΩΝΟΥΣ; ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ? ΑΛΒΑΝΟΥΣ? ΑΦΓΑΝΟΥΣ? ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ?
ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ? ΣΟΜΑΛΟΥΣ?
6. Ένας στόχος ένας σκοπός. Τέλος στην εθνοκτόνο συνωμοσία. Η αντοχή
και η ανοχή μας εξαντλήθηκε. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΤΩΝ
ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ .
Η Ελλάδα στους Έλληνες.
7. Δουλειά στους Έλληνες Εργάτες. Όχι στην αντικατάσταση τους από
φθηνούς και πειθήνιους αλλοδαπούς χωρίς εργατική συνείδηση και ιστορία
διεκδικήσεων
8. Όχι στον αφανισμό της ελληνικής βιοτεχνίας απ' την μαφιόζικη
διακίνηση κινέζικων προϊόντων και του αγροτικού κόσμου απ' τα εμπορικά
καρτέλ, με τις ασύδοτες εισαγωγές αφορολόγητων και κακής ποιότητας
προϊόντων, που παράγονται φτηνά με τη στυγνή εκμετάλλευση μαύρης
τριτοκοσμικής εργασίας.
9. Θέλουμε να κυκλοφορούμε (εμείς και τα παιδιά μας) με ασφάλεια στους
δρόμους μας, τα πάρκα μας και τις πλατείες μας. Να απελαθούν μια για
πάντα όλα τα εγκληματικά στοιχεία που έχουν κατακλύσει τη χώρα από
κάθε γωνιά του πλανήτη.
10. Όχι στην πολυπολιτισμική μετάλλαξη και την εξαφάνιση του
ελληνισμού. Ένα έθνος - μια πατρίδα. Πολυπολιτισμός σημαίνει τέλος σε
κάθε πολιτισμό. Ανοίγει τις πύλες στην κόλαση των αλληλο-υποβλεπόμενων
φυλετικών γκέτο που καταλαβαίνουν μόνο τον εαυτό τους. Σε
ομαδοποιημένα φυλετικά συμφέροντα και σε διαρκή πόλεμο όλων εναντίον
όλων.
11. Για τον μετριασμό και την καταστολή αναπόφευκτων φυλετικών
συγκρούσεων, αθόρυβα προετοιμάζονται σώματα πραιτοριανών, επανδρωμένα
με αλλοδαπούς (βλέπε «Καθημερινή» 16 - 01 - 09).
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100046_16/01/2009_299564
Σύντομα οι εργαζόμενοι, η νεολαία και οι συνταξιούχοι θα βρεθούν,
στους όποιους διεκδικητικούς τους αγώνες, αντιμέτωποι με
αποκτηνωμένους Μισθοφόρους, χωρίς τις αναστολές κοινών ιστορικών και
πολιτιστικών βιωμάτων με τον ελληνικό λαό, ικανούς για συμπεριφορές
ανάλογες ξένων δυνάμεων Κατοχής.
12. Φτάνει πια. Δεν θέλουμε τη δική μας πατρίδα ξέφραγο αμπέλι. Πρώτο
μέτρο η δραστική αποτροπή εισόδου νέων λαθρομεταναστών, αντί να την
ενθαρρύνουν οι Αρχές με την μαζική νομιμοποίηση των παρανόμων. Να
εγκαθίστανται, με έξοδα του ελληνικού κράτους και υπό την κάλυψη καλά
ενορχηστρωμένης ανθελληνικής προπαγάνδας, επιδοτούμενης απ' το κράτος
και τα ευρωπαϊκά ταμεία κατά του υποτιθέμενου «ρατσισμού» και της
«ξενοφοβίας».
13. Απαιτούμε θεσμοθέτηση συγκεκριμένης μεταναστευτικής πολιτικής μετά
από δημόσια και διαφανή εθνική συζήτηση, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ? ΠΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ? Μετανάστες μόνο αν και
εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας, με την σύμφωνη γνώμη των
συνδικάτων, με νόμιμες διακρατικές συμβάσεις, με εξασφαλισμένη
κατοικία, μισθούς, παροχές, και ασφάλιση στα ίδια επίπεδα με τους
ντόπιους .
14. Όχι λαθρομετανάστες δούλους, για να υπάρχει εφεδρικός στρατός
μαύρης εργασίας και να χρησιμοποιείται για την συμπίεση των αμοιβών
και την άλωση των κοινωνικών και εργασιακών κεκτημένων των Ελλήνων
εργαζομένων. Και εδώ βέβαια να επισημάνουμε την ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΟΛΩΝ
ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. Που είναι όλοι ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ
ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ? ΑΦΑΝΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ , ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΝ
ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!
ΕΛΛΗΝΑ ποιος από εμάς παίρνει ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΜΙΣΘΟ? ποιος από εμάς
δουλεύει 8ωρο? Ποιος πληρώνεται τις υπερωρίες του?
15. Κατά την συντηρητική εκτίμηση του ΟΗΕ οι μετανάστες στη χώρα μας
το 2015 θα είναι πάνω από 4,2 εκατομμύρια. Ένας τόσο μεγάλος αριθμός
αλλοδαπών, που υπερβαίνει σημαντικά τον ενεργό πληθυσμό των Ελλήνων,
είναι αδύνατο να τον ενσωματώσει η ελληνική κοινωνία. Άρα μπορούμε να
μιλάμε μόνο για πολιτισμικές ετερότητες, για διαφορετικά έθνη και
σημαίες με τα οποία καλούμαστε να μοιραστούμε την εθνική μας
επικράτεια! Οι ξένοι εφόσον, σε μερικά χρόνια, αποκτήσουν πολιτικά
δικαιώματα, όπως είναι επόμενο, δεν θα ανεχθούν οποιαδήποτε «προνόμια»
των Ελλήνων. Το τελευταίο διακύβευμα σ' αυτή την διαδρομή θα είναι το
ίδιο το όνομα της χώρας, που ως πολυπολιτισμικό πλέον μόρφωμα δεν θα
υπάρχει κανένας λόγος να φέρει το όνομα «Ελλάδα».
16. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ. Μην μένουμε αδρανείς , μην ανεχόμαστε παθητικά την
σημερινή κατάσταση, ενώ οι διοικούντες και τα ξένα κέντρα που τους
πατρονάρουν εργάζονται δραστήρια , συστηματικά και μεθοδευμένα για την
εξαφάνιση του ελληνικού έθνους, σε λίγα χρόνια θα καταντήσουμε
απόβλητοι και πρόσφυγες. Και οι λαθρομετανάστες κύριοι της χώρας μας.
17. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. Δώστε τη μάχη μαζί μας, ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ
ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
18. ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ την εφαρμογή των νόμων της ελληνικής Πολιτείας, απ' την
ίδια την Πολιτεία, που τους καταπατά ασύστολα. Να φύγουν τώρα όσοι
μπήκαν και εγκαταστάθηκαν παράνομα στη χώρα.
19. ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ μαζί μας, κατά των φερέφωνων της παγκόσμιας
αμερικανοποίησης, που στο όνομα μιας δήθεν προοδευτικότητας στηρίζουν
όλους τους εθνικισμούς γειτόνων με επεκτατικές βλέψεις σε βάρος της
χώρας μας και λυσσομανούν κατά της πατρίδας που τους γέννησε και του
λαού που τους θρέφει.
20. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ αν θέλουμε ή όχι ν' αυτοκτονήσουμε ως έθνος. Ν'
αποφασίσει ο ελληνικός λαός .
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ για" ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ" και
ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ να στέλνουμε τα παιδιά μας σε Ιδιωτικά σχολεία, γιατί
στα δημόσια το 80% στις τάξεις είναι αλλοδαπά παιδάκια με τις όποιες
γλωσσικές και πολιτισμικές διαφορές και ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ για τα
Φροντιστήρια τους.
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ για" ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ" και ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ
για να σωθούμε στα Ιδιωτικά Νοσοκομεία και που με τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ
ΦΟΡΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ οι μετανάστες νόμιμοι, παράνομοι. (ποια
αλλοδαπή καθαρίζει το σπίτι η φυλάει μεγάλους ανθρώπους και δηλώνει
το μισθό της και φορολογείται?????).130.000 μέχρι σήμερα οι Βούλγαροι
και Ρουμάνοι που συνταξιοδοτούνται από το ΙΚΑ με 1 χρόνο δουλειάς
στην Χώρα μας χωρίς καμία συνεισφορά στον ασφαλιστικό φορέα και οι
δικοί μας συνταξιούχοι, τα Γεροντάκια, πεινάνε και περιμένουν στο
κρύο από τις 4 τα χαράματα για μια εξέταση στο ΙΚΑ και που τους
δέρνουν τα ΜΑΤ όταν διαμαρτύρονται για τις συντάξεις Πείνας-ΕΙΝΑΙ
ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για να προστατεύει την
ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ, την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑς, τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, τους ΝΟΜΟΥΣ της
Χώρας και που γίναμε θεατές στα επεισόδια του Δεκεμβρίου να παρατηρεί
αμέτοχη την καταστροφή και το πλιάτσικο από τους αλήτες και τους
μετανάστες που καμία σχέση δεν είχαν με την δικαιολογημένη οργή των
παιδιών χωρίς μέλλον και να ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ένα ΑΘΩΟ
ΠΑΙΔΙ. Την ΑΝΙΚΑΝΗ ΗΓΕΣΙΑ της αστυνομίας που επιτρέπει να ανθίζει
τρόμος στην πόλη και την Χώρα . Τον κο Παυλόπουλο να λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και τον κο Παπανδρεου να λέει ότι πρέπει να
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΩΡΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ??????????
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που πληρώνουμε ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ για να συγκροτεί ο
ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΑΣΙΑΤΩΝ, 15μελες όργανο με 7 επιτροπές που θα
συνεδριάζουν 49 επιλεγμένοι αλλοδαποί και ημεδαποί πολίτες για την
καταγραφή των προβλημάτων των μεταναστών. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΩΡΕ
ΚΑΝΕΙΣ???
ΕΛΛΗΝΕΣ που πληρώνουμε ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ για τις πλατείες και τις
Παιδικές χαρές που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ γιατί έχουν
καταληφθεί από Λαθρομετανάστες που δεν έχουν περάσει ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΑΤΡΙΚΟ
ΕΛΕΓΧΟ γεμάτοι Ασθένειες (ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΠΑΝΩΛΗ, ΤΥΦΟΣ, ΛΕΠΤΟΣΠΕΙΡΩΣΗ -
ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 09/2009 ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ) ΚΑΙ
ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ για να έχουμε τους ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ
ΣΥΝΟΡΑ και τους ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ να προστατεύουν τα ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ και
να ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ στον κάθε ένα να τα παραβιάζει και έχουμε 400 νέους
λαθρομετανάστες κάθε ημέρα.
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ τα ατελείωτα σκάνδαλα. Το θράσος , την
αναίδεια, την κοροϊδία και την ξετσιπωσιά των 300 στη Βουλή που
εναλλάσσονται μεταξύ τους καθώς και των Δημάρχων, Νομαρχών και όλων
των παρατρεχάμενων !!!!! και που ΕΜΕΙΣ παλεύουμε ΜΕΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ την
σκληρή καθημερινότητα μας με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ σε όλους τους ανίκανους που μας
κυβερνάνε δεκαετίες τώρα ,να ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ εμάς και τα παιδιά μας σε
μια ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.
-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ψηφίζουμε όλους αυτούς για να ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ , ΕΙΣ
ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!!!!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΥΠΗΡΕΤΕΣ
ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΝΑ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ , ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ.
ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ,που θέλουν να
ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, να ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ, να ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ
ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ, να ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, να
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.

Οι ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
Email: agiospanteleimonas@gmail.com

Η σιωπή που...ΣΚΟΤΩΝΕΙ.



Τι να πούμε για αυτόν τον άνθρωπο,άνθρωπο με όλη τη σημασία της λέξης όμως.
Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΕΝΕΖΟΣ συνεχίζει για 37 μέρα σήμερα τηναπεργία πείνας κατά των καρτέλ,ο αγώνας που δίνει είναι άνισος.

Όλα τα ΜΜΕ σιωπούν,οι κοινωνικοί φορείς μαζί τους και αυτοί,όμως τα BLOG και το ΙΝΤΕΡΝΕΤ το φωνάζει!Όσο μπορούμε Θόδωρε,όπως λες και εσύ σε δίνουμε δύναμη,μακάρι να μπορούσαμε να σου δώσουμε και σωματική δύναμη,αλλά έχεις αποδείξει πως δεν τη χρειάζεσαι γιατί είσαι ψυχάρα!

Μας έχεις πραγματικά συγκινήσει όλους,όλο το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.

Η κατάσταση της υγεία του είναι κρίσιμη,και μπορεί να πέσει ανά πάσα στιγμή.Στο πρόσωπο του βλέπουμε τον πατέρα μας,τον θείο μας τον αδερφό μας,αν κάναμε το ίδιο όλοι θα καταλαβαίναμε πως το δράμα αυτού του ανθρώπου δεν είναι προσωπικό αλλά κοινωνικό,και δικό μας.

Όποιος μπορεί να κάνει κάποια ενέργεια για βοηθήσει αυτόν τον αγωνιστή,μπορεί να γίνει και καλύτερος άνθρωπος,κάτι που είναι και ο σκοπός μας σε αυτή τη ζωή.

Σκεφτείτε το...

hakis-hakis

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Θ.ΤΕΝΕΖΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Ανοικτή επιστολή πρός τον πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή έστειλε ο Απεργός Πείνας Θεόδωρος Τενέζος.Η επιστολή κοινοποιήθηκε σέ όλους τούς πολιτικούς αρχηγούς,όπως και στόν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Προς Πρωθυπουργό

κ.Κ.Καραμανλή

Αριθμ. Πρωτ. Κ2549/20-3-2009


Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Ονομάζομαι Θεόδωρος Τενέζος.

Το επάγγελμα μου είναι μικρομεσαίος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο του χάλυβα και συγκεκριμένα στην εμπορία, μεταποίηση και τοποθέτηση σιδηρού μπετόν για οικοδομές

Αυτοδημιούργητος!

Στον χώρο του χάλυβα από το 1989,εργαζομενος αρχικά σε μικρές οικοδομές και αργότερα σε μεγάλα τεχνικά έργα ανά την Ελλάδα ,συνεργαζόμενος με πολλές τεχνικές εταιρίες.

Το 2004 εξαγόρασα μια εταιρία εμπορίας σιδηρού (στον Ρεντη,στην βιομηχανική ζώνη του Ελαιώνα)που εμπορεύονταν αποκλείστηκα σίδηρο της χαλυβουργίας SIDENOR,με κύκλο εργασίας 250 τόνους τον μήνα.

Μέσα σε 18 μήνες με πολύ κόπο και δουλειά ο κύκλος εργασίας έφτασε τους 1100 τόνους , δηλαδή ανάπτυξη 11% μηνιαίως.

Η επιχείρηση απασχολούσε 220-250 άτομα προσωπικό.

Το 2006 αισθανόμενος περιορισμό στην άνοδο της επιχείρησης μου από τις χαλυβουργίες και τους χονδρεμπόρους τους ,αποφάσισα να φέρω σίδερο από το το εξωτερικό (από χώρες της Ε.Ε.).Για αυτή μου την κίνηση ,που ήταν ενάντια στα συμφέροντα των χονδρεμπόρων και των χαλυβουργιών( διότι η τιμή του εισαγόμενου έπεφτε 80- 100 ευρώ /τόνο , πιο φθηνό ),το καρτελ του χάλυβα με προειδοποίησε μέσω επωνύμου μεγάλου χονδρεμπόρου να μην προβώ στην εισαγωγή.

Δεν συμμορφώθηκα στην εντολή τους και σε 2 μήνες με συλλογικό εμπάργκο μου κλείσανε την επιχείρηση, καταστρέφοντας εμένα, τον συνεταίρο μου και τους εργαζομένους μας.

Προσέφυγα στο νομοθετημένο όργανο του κράτους την Επιτροπή Ανταγωνισμού με καταγγελία από το 2006,για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης ,οικονομικής εξάρτησης και οριζοντίων συμπράξεων, δηλαδή καρτελ.

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού αντί να προφυλάξει τόν καταγγέλλοντα, ως όφειλε, με σωρεία από παρανομίες και παραλείψεις πρόσφερε απλοχέρη και πλήρη κάλυψη στους καταγγελμένους ,δηλαδή τις 3 χαλυβουργίες και τους χονδρεμπόρους τους , παρά την επιβεβαίωση της καταγγελίας μας από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ) τον Ιούνιο του 2008.

Απελπισμένος κατάφυγα στους αρμοδίους υπουργούς κ. Φώλια και κ. Χατζηδάκη καθώς και στον υφυπουργό κ. Βλαχο, ζητώντας τα αυτονόητα, δηλαδή να λειτουργήσει η Ε.Α. σύμφωνα με τους νόμους του Ελληνικού κράτους και της Ε.Ε.

Η απάντηση που έλαβα ήταν σιωπηρά αρνητική και ο κύριος Βλάχος μου δήλωσε ?Εγώ αυτόν τον ογκόλιθο που λέγεται ΣΙΔΕΝΟΡ δεν μπορώ να τον μετακινήσω?!!

Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω δυστυχώς ότι τα μεγάλα συμφέροντα εξουσιάζουν τις δομές και τους μηχανισμούς δικαιοσύνης του Ελληνικού κράτους ,καθώς και ότι έχουν επιβληθεί πλήρως στον πολιτικό κόσμο διαβρώνοντας τους θεσμούς και την έννοια της Δημοκρατίας.

Η αγανάκτηση και η απελπισία ως άνθρωπο και Έλληνα πολίτη με οδήγησε στην έσχατη μορφή διαμαρτυρίας μέχρι τέλους ,την Πολιτική Απεργία Πείνας.

Για 36η ημέρα βρίσκομαι έξω από τα γραφεία της Ε.Α.,Πατησιων 70 και Κοτσικα, καταγγέλλοντας την δομή του πολιτικό-οικονομικού συστήματος που μας έχει οδηγήσει ως πολίτες και ως χώρα στην απόγνωση, την φτώχια και τελικά την καταστροφή!
Κύριε Πρωθυπουργέ

Νιώθοντας στο πετσί μου για 36 ημέρες την απάθεια και την αδιαφορία, ακόμα και σε ανθρωπιστικό επίπεδο, για την ζωή μου από τον πολιτικό κόσμο, σας ζητώ:

Αν πραγματικά είστε γνήσιος πολιτικός άνδρας και αγαπάτε τον Ελληνικό λαό, καλέστε σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο και

-ζητήστε συγνώμη από τους Έλληνες πολίτες για την εξαθλίωση που έφτασε το Ελληνικό κράτος.

-αποτινάξετε τον ζυγό των μεγάλων συμφερόντων που σας κρατά δέσμιους

-και καλέστε ελεύθεροι πλέον τον Ελληνικό λαό να στηρίξει ένα καινούργιο ξεκίνημα, με την συμμετοχή αντιπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών, του πολιτικού κόσμου στο κοινοβούλιο , σε Πανεθνική συνδιάσκεψη με σκοπό να χτίσουμε όλοι μαζί ένα κράτος δικαίου και Ισονομίας χωρίς ταξικές και οικονομικές διαφορές.

Για να αντιμετωπίσουμε την επερχόμενη, οικονομική και πολιτική, κρίση από κοινού. Για το καλύτερο ΑΥΡΙΟ όλων μας!


Με πραγματική Αγάπη, Αθήνα 20-3-2009



Ο απεργός πείνας για 36η ημέρα

Θεόδωρος Τενεζος



Κοινοποίηση Προς:

Πρόεδρο Δημοκρατίας κ.Κάρολο Παπούλια Αριθμ. Πρωτ. 8/20-3-2009

Γεώργιο Παπανδρέου ΠΑΣΟΚ Αριθμ.Πρωτ.127/20-3-2009

Αλέξανδρο Τσιπρα ΣΥΡΙΖΑ Αριθμ. Πρωτ. 69966/20-3-2009

Γεώργιο Καραντζαφερη ΛΑΟΣ Αριθμ.Πρωτ. 1318/20-3-2009
Αλέκα Παπαρήγα ΚΚΕ Αριθμ.Πρωτ. 87/20-3-2009

Παιδάκια Για Σας



Παιδάκια, με αιμορροΐδες ή χωρίς, ξεσκεπαστήκατε....
Φτάνει πια η σαχλαμάρα.....
Μαζευτήκατε δυό τρεις ανισόρροποι και κάντε την πλάκα σας με τις μαλακίες σας και νομίζετε πουλάτε μούρη πνεύματος..

Φτάνει λοιπόν το πανηγύρι, βγάλατε, φαντασιώσεις και απωθημένα σας, άντε τώρα στο καλό πηγαίνετε στα δικά σας ατομικά ιστολόγια, του κώλου και συνεχίστε εκεί με ταυτότητα και φως, όχι στα σκοτεινά, και με την ψευδαίσθηση ότι δεν μπορώ να σας ανακαλύψω.
Τέλος...

YΓ.
Αισθάνομαι ότι με παρακολουθούν......
και μετά αισθάνομαι άσχημα γιατί τους κάνω και βαριούνται.....
χαχχαχχαχχαχαχαχαχ
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan