Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ο ΝΤΟΥΝΤΟΥΙ ΤΣΟΛΙΑΣ (δείτε την εικόνα)

Με τετοια παπουτσια πως να μην το χασει το πέναλτυ ο ΝΤΟΥΝΤΟΥ ρε παιδιά....ελεος πια ..νυσάφι. Αμέσως να τον κατηγορήσετε ου ρε.

πηγή

Μεθυσμένος Άι Βασίλης

10 Αποτυχημένες μεταφράσεις τίτλων ταινιών


1) The Shawshank Redemption - Τελευταία έξοδος Ρίτα Χέϊγουορθ


2) The Other Guys - Μπάτσοι από τον πάγκο


3) The Lake House – Έρωτας δίχως παρών


4) The Ring – Σήμα κινδύνου


5) Brothers Ουκ επιθυμήσεις την γυναίκα του πλησίον σου


6) The Blues Brothers – Οι Ατσίδες με τα μπλε


7) The Longest Yard – 11 Υπέροχα καθάρματα


8) The Illusionist – Ο Μάγος Αϊζενχαϊμ


9) Field The Dreams – Ο Ξυπόλυτος Τζο


10) You Are Here – Ξέρω τι έκανες την νύχτα
speakaboutfilms

Ο Σισέ μεταξύ των πιο hot αθλητών!

Πρώτος πρώτος φιγουράρει στη λίστα με τα πιο «καυτά» κορμιά των γηπέδων ο Τζιμπρίλ Σισέ! Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού «μάγεψε» και με τα τατουάζ που κοσμούν το καλογυμνασμένο σώμα του, αφήνοντας πίσω γνωστά ονόματα της μπάλας.


Η γερμανική εφημερίδα «Sueddeutsche Zeitung» φιλοξενεί τους ποδοσφαιριστές με τα πιο εντυπωσιακά σώματα, εστιάζοντας στα τατουάζ τους!


«Το σώμα του Τζιμπρίλ Σισέ μπορείς κάλλιστα να το αποκαλέσεις έργο τέχνης. Δεν είναι μόνο ότι το δέρμα του είναι από πάνω προς τα κάτω στολισμένο με τατουάζ. Τα μαλλιά και τα γένια του συνεχώς μεταβάλλονται σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και ολοκληρώνουν την εμφάνιση του Γάλλου επιθετικού», αναφέρει η γερμανική εφημερίδα.


Εκτός από τον Γάλλο άσσο, μεταξύ των πιο σέξι συγκαταλέγονται οι: Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ραούλ Μπομπαντίγια, Τόρστεν Φρινγκς, Γουέιν Ρούνεϊ, Ντιέγκο Μαραντόνα, Αντόνιο Κασάνο, Κέβιν Μπόατενγκ, Μάρτιν Σκρτελ, Ζερόμ Μπόατενγκ, Ζερμέιν Τζόουνς και Μάρκο Ματεράτσι.

Ο μικρός τυμπανιστής δεν έχει φράγκο!


Δεν έχω φράγκο ραπαπαπαμ-ραπαπαπαμ! Δεν έχω να πληρώσω τους λογαριασμούς αλλα τζογάρω. Πάω μπουζούκια, ζω και γουστάρω. Μέ κόβει η λόρδα αλλά εγώ λόρδος. Είμαι καλά, είμαι κι ο πρώτος και έχει ο...μπαμπάς! Κάπως έτσι θα περάσουν και αυτά τα Χριστούγεννα στην Ελλαδίτσα μας...

Ο σκληρός πυγμάχος που ήταν... bisexual!!!

Είναι  λίγο πριν από τα σαράντα, επαγγελματίας πυγμάχος  και «σκληρός» στην  εμφάνιση. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να αποκαλύψει  τις σεξουαλικές του  προτιμήσεις μέσα στο ρινγκ. Ο Ορλάντο Τζόρνταν  αποφάσισε ότι εκτός από  τους δικούς του ανθρώπους, τους συναδέλφους του  και την εταιρεία του  είχε φτάσει η ώρα να μάθει και το κοινό τα  ιδιαίτερα γούστα του.

Κατά  τη διάρκεια μάλιστα της μεγάλης αποκάλυψης ο κατά τα άλλα   σκληροτράχηλος, γεροδεμένος πυγμάχος χόρεψε και...
σύρθηκε αισθησιακά μέσα   στο ρινγκ χαρίζοντας ένα μοναδικό σόου στους θεατές, ενώ αποχωρώντας   κατέβασε τα γυαλιά του για να δουν όλοι τα έντονα βαμμένα μάτια του.

Καλά  καταλάβατε: Ανακοίνωσε με αυτόν τον τρόπο ότι είναι bisexual. Τη  στιγμή  μάλιστα που έκανε τη μεγάλη του έξοδο από το ρινγκ, σηκώθηκε μια   κουρτίνα και δίπλα του βρέθηκαν μια γυναίκα και ένας νεαρός άντρας,   υποδηλώνοντας την αμφισεξουαλικότητά του.

espressonews.gr

dinatos

Οι επτά (!) ερωμένες του Tony Parker

Δεν είναι ούτε με μια, ούτε δυο αλλά επτά (!) οι γυναίκες με τις οποίες απάτησε ο Tony Parker την Eva Longoria και την έκανε νοικοκυρά σε απόγνωση.

Σύμφωνα με την  εφημερίδα National Enquirer,που έχει το αποκλειστικό story της απιστίας, o Parker ταξίδευε συχνά μόνος του για επαγγελματικούς λόγους, με αποτέλεσμα να νιώθει μοναξιά και να θέλει παρέα. Γυναικεία παρέα φυσικά. Και αυτό δεν ήταν μόνο μια φορά.

Από την άλλη η  Longoria ανακάλυψε στο i-phone του συζύγου της γυμνές φωτογραφίες της Erin Barry, συζύγου του πρώην συμπαίχτη και φίλου του, Brent Barry και το κακό ξεκίνησε Αλλά αυτό το κακό ήταν μόνο η αρχή. Γιατί μπορεί ο Parker να ομολόγησε για μια απιστία, η εφημερίδα όμως ισχυρίζεται ότι οι ερωμένες που έχουν παραδεχτεί σχέση μαζί του έχουν φτάσει αισίως τον αριθμό επτά…

Μεταξύ αυτών  μια κυρία ονόματι Alexandra Parressant, μοντέλο και πόρνη στο επάγγελμα, μια σέξι χορεύτρια των Pussycat Dolls αλλά και μια μελαχρινή basketball groupie από το Phoenix, με τα αρχικά AZ.

Όσο για την Eva Longoria, εκτός από την αίτηση διαζυγίου, έχει ήδη επισκεφτεί ειδικό στο Λος Αντζελες να αφαιρέσει τα τατουάζ που είχε κάνει για εκείνον.

Οχι στην αχαλίνωτη κατανάλωση αλκοόλ

Διπλάσιο κίνδυνο για την καρδιά τους έχουν όσοι καταναλώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα  μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, σε σχέση με όσους πίνουν παρόμοια ποσότητα αλκοόλ, αλλά σε μικρότερες μερίδες και με πιο σταθερό ρυθμό, αποφεύγοντας τις καταχρήσεις μέσα στην μέρα, σύμφωνα με μια νέα γαλλική επιστημονική έρευνα.

Η μελέτη, υπό τον καθηγητή ιατρικής Ζαν Φεριέρ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Τουλούζης, που δημοσιεύτηκε στο βρετανικό ιατρικό περιοδικό "British Medical Journal", σύμφωνα με το BBC και το Γαλλικό Πρακτορείο, συνέκρινε επί δέκα ολόκληρα χρόνια περίπου 10.000 άνδρες πότες, ηλικίας 50 - 59 ετών, από το Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (όπου συνηθίζονται τα…όργια με αλκοόλ) και τρεις γαλλικές πόλεις - Λιλ, Στρασβούργο και Τουλούζη (όπου οι άνθρωποι συνήθως πίνουν τακτικά αλλά με περισσότερο μέτρο κάθε φορά). Οι Γάλλοι γενικά πίνουν λιγότερο αλκοόλ στην…καθισιά τους, αλλά καθημερινά, σε σχέση με τους Ιρλανδούς που είναι "γερά ποτήρια", αλλά όχι κάθε μέρα.

Η έρευνα συμπέρανε ότι οι άνδρες που ακανόνιστα κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα έπιναν ασταμάτητα (συνήθως μαζί με τους φίλους τους), είχαν περίπου διπλάσιες πιθανότητες να πάθουν έμφραγμα ή να πεθάνουν από την καρδιά τους στη διάρκεια της δεκαετίας που κράτησε η μελέτη.

Όσον αφορά στις γυναίκες οι γιατροί συμβουλεύουν να μην πίνουν περισσότερο από δύο ποτήρια κρασί ή μια μπίρα την μέρα, ενώ τους άνδρες να μην πίνουν περισσότερο από τρία ποτήρια κρασί τη μέρα.

O DiCaprio σε ταινία για τη δολοφονία του John F. Kennedy


O DiCaprio σε ταινία για τη δολοφονία του John F. Kennedy
Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε ταινία για τη δολοφονία Τζον Φ. Κένεντι, ανακοινώθηκε χθες την ημέρα της συμπλήρωσης 47 χρόνων από τη δολοφονία του πρώην προέδρου.
Στην ταινία, με τον τίτλο Legacy of Secrecy, ο ντι Κάπριο θα ερμηνεύει το ρόλο ενός πράκτορα του FBI που ανακαλύπτει στοιχεία ότι η μαφία δολοφόνησε τον Κένεντι.
Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο των συγγραφέων Λέιμαρ Γουόλντρον και Τομ Χαρτμαν για τη δολοφονία του 1963. Για τη συγγραφή του βιβλίου χρησιμοποιήθηκαν πληροφορίες από τα αρχεία του FBI που είχαν περιληφθεί στα Εθνικά Αρχεία των ΗΠΑ, από τα οποία προκύπτει ότι ο νονός της μαφίας Κάρλος Μαρτσέλο είχε δώσει την εντολή για τη δολοφονία του Κένεντι.


newpost

είναι κάτι δειλινά...!





πηγή

"Ο έρωτας μπορεί να με αποσυντονίσει!"


Η Χριστίνα Κωλέτσα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη πουέδωσε στο περιοδικό "People" μίλησε για τους άντρες, το ρόλο που παίζει στη ζωή της ό έρωτας ενώ δεν δίστασε να πει πως ένας πολύ δυνατός έρωτας μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της και να την αποσυντονίσει.

«Όταν του το επιτρέπω. Και το επιτρέπω ίσως, γιατί έχω ανάγκη να κερδίσω αγάπη και στοργή και πιστεύω ότι, αν κάνω κάποιες υποχωρήσεις, θα τα κερδίσω. Προσπαθώ να γεμίσω το συναισθηματικό κενό που νιώθω όλα αυτά τα χρόνια στη ζωή μου. Για να πω, όμως, την αλήθεια, κατά έναν περίεργο τρόπο φάσκω και αντιφάσκω, γιατί, ενώ λέω ότι θέλω να πάρω αγάπη, εκεί που πάω να νιώσω κάποιο συναίσθημα, κλείνω τις πόρτες μου. Δεν έχω βρει ακόμα ποιος είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να με προσεγγίσει ένας άνδρας, ούτε έχω στο μυαλό μου πώς θέλω να είναι αυτός ο άνθρωπος».

newsday

Ελλάδα, η χώρα με τους λιγότερους δημοσίους υπαλλήλους!




ΧώραΠληθυσμόςΔημ.Υπάλλ.ποσοστό
Μ.Βρετανία61.792.0006.051.0009,79%
Γαλλία65.447.3745.300.0008,10%
Ιρλανδία4.470.700360.9008,07%
Ελλάδα11.306.183768.5446,80%

*Στους δημόσιους υπάλληλους εκτός από την κεντρική διοίκηση, συμπεριλαμβάνονται και οι...
 εργαζόμενοι σε νομικά πρόσωπα, ΔΕΚΟ, σώματα ασφαλείας, κληρικοί και ένοπλες δυνάμεις, ενώ δεν περιλαμβάνονται οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία.

taxalia

BIG BROTHER: ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΕΛΛΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΥΤΑ ΦΙΛΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO!

Σύμφωνα με την Ναταλία Γερμανού χθες είδαμε το πρώτο φιλί μεταξύ Αλέξη και Στέλλας στο Big Brother, ένα φιλί που ίσως επιτέλους να ξεκαθαρίζει το σκηνικό μεταξύ Αλέξη, Στέλλας και Χριστίνας. Πάντως το πρωί η Ναταλία ήταν περιγραφικότατη, ο Alpha ακόμη δεν μετέδωσε κανένα από τα πλάνα και το καυτό φιλί είδαν μόνο οι συνδρομητές της NOVA. Οι σκηνές του φιλιού Στέλλας-Αλέξη πιθανόν να προβληθούν στο live της Κυριακής, ενώ η τηλεθέαση του Big Brother παίρνει σιγά-σιγά φωτιά.
Το καυτό σκηνικό στο Big Brother ξεκίνησε με ....
Mirka, Fabusova , playboy, photos, hot
Ο κορίτσαρος που βλέπετε είναι η MirkaFabusovaη οποία ποζάρει για το playboyτης Σλοβακίας. Τέλεια πόδια, χέρια, μέση, μπούστο… Το όνειρο κάθε άντρα που έχει τάση στις καστανές. Τα λόγια είναι περιττά, απολαύστε την!

Ξεπέρασαν τους 50.000 οι διαδηλωτές κατά της κυβέρνησης στην Ιρλανδία


Χιλιάδες Ιρλανδοί κατεβηκαν σήμερα στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τα επώδυνα μέτρα λιτότητας τα οποία σύμφωνα με τα συνδικάτα θα κάνουν ανεπανόρθωτη ζημιά στην Δημοκρατία της χώρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, 50.000 άτομα συμμετείχαν στην διαδήλωση, ενώ σύμφωνα με την ICTU, την πρώτη συνομοσπονδία Συνδικάτων στη χώρα, οι συμμετέχοντες έφτασαν τους 150.000. Παρά το κρύο, η κινητοποίηση ήταν σημαντική και η διαδήλωση ολοκληρώθηκε σε ειρηνικό κλίμα...

Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ … .

Α. Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ

Στον καπιταλισμό η κίνηση του χρήματος και η εκμετάλλευση των συναλλαγματικών ισορροπιών ενταγμένη στην λογική του κέρδους κατέχει μία ιδιαίτερη, μια ξεχωριστή και κορυφαία θέση. Η εκμετάλλευση των κεφαλαίων είναι βασική, κεντρική αρχή του καπιταλισμού. Στην επικράτηση και λειτουργία του καπιταλισμού οι «συναλλαγματικές ισορροπίες» αποτέλεσαν και αποτελούν ένα πραγματικό πεδίο πολέμου, αφού μυθώδη χρηματικά ποσά αλλάζουν καθημερινά αξίες και χώρες ολόκληρες δέχονται συναλλαγματικές «επιθέσεις», απαξιώνονται ή ενισχύουν την θέση τους.
Μετά το “new deal” η κίνηση του χρήματος εντάθηκε. Καθώς εγκαταλείφθηκε ο «κανόνας του χρυσού», που προέβλεψε την υποχρεωτική κάλυψη με αποθεματικά χρυσού, του εκδιδόμενου από κάθε κράτος χρήματος, το χρήμα εκδόθηκε και κυκλοφόρησε ελεύθερα για να αναθερμάνει τις σε ύφεση καπιταλιστικές οικονομίες της εποχής. Αυτή ήταν μία ουσιαστική συμβολή του Κέϋνς στην συνέχιση της λειτουργίας του καπιταλιστικού συστήματος, καθώς αυτός ήταν ο εκφραστής της «λύσης» αυτής.......

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Peter Andre


Κατέρρευσε έχοντας δυνατούς πόνους στο στομάχι. Ο Peter Andre, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία που έχει αναλάβει την εκπροσώπησή του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Παρασκευή. Τις τελευταίες ώρες κάνει διάφορα τεστ και εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί από τι πάσχει. Επρόκειτο να εμφανιστεί το βράδυ στο Πλύμουθ ξεκινώντας μία μικρή περιοδεία στη Βρετανία, αλλά όπως ήταν φυσικό οι συναυλία αναβλήθηκε για τις 21 Δεκεμβρίου. Οι εκπρόσωποί του αναφέρουν πως θα κρατούν ενήμερους τους θαυμαστές του.



πηγή

Στο «ναδίρ» οι αγορές ακινήτων στη Θεσσαλονίκη


Περιορισμένο φαίνεται να είναι το αγοραστικό ενδιαφέρον για ακίνητα στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, πρόσφατη έρευνα, που παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στο «Money Show» της Θεσσαλονίκης, έδειξε ότι υποψήφιοι αγοραστές που μετέβησαν επιτόπου να δουν το ακίνητο τελικά δεν προχώρησαν σε αγορά.

Διαφορετικό όμως φαίνεται να είναι το ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά τους αγοραστές από άλλες περιοχές της Ελλάδας. Μόλις το 16,73% προέρχεται από άλλες περιοχές, ενώ το 81,6% από το ίδιο πολεοδομικό συγκρότημα.

zougla

Έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup


Τη συνεδρίαση των χωρών μελών της ευρωζώνης ζήτησε κατεπειγόντως η Γαλλία για την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, μεσούσης της κρίσης στην Ιρλανδία και ενώ η χρηματοπιστωτική πυρκαγιά έχει ενσκήψει στην Ιβηρική, με τα κρατικά ομόλογα της Ισπανίας και της Πορτογαλίας να έχουν πάρει την κατιούσα και το κόστος δανεισμού των δύο χωρών να έχει αγγίξει τα ύψη.

Ενώ είχε αποφασιστεί να διεξαχθεί μία απλή τηλεδιάσκεψη μεταξύ των υπουργών Oικονομίας και Oικονομικών του Eurogroup, προκειμένου να εξεταστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ένταξη της Ιρλανδίας στον μηχανισμό στήριξης από τη Δευτέρα, το Παρίσι ζήτησε άμεση συνεδρίαση του οργάνου....

Σκληρός Δίσκος απο το Playboy με όλα τα τεύχη!

Το Playboy κυκλοφόρησε το δικό του εξωτερικό δίσκο χωρητικότητας 250GB, ο οποίος περιέχει σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα τεύχη του Playboy από το 1953 μέχρι σήμερα! Φυσικά πρόκειται για την Αμερικάνικη έκδοση του Playboy αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Επίσης λέγεται ότι μπορεί να τον αγοράσει κανείς μόνο από την Αμερική μιας και δεν προβλέπεται η αποστολή του, τουλάχιστον προς το παρόν. Η τιμή του ανακοινώθηκε στα 300 δολάρια.

Οδηγίες για διαρρήκτες


Χιλιάδες αντίτυπα από βιβλίο με οδηγίες για επιτυχημένες διαρρήξεις πωλούνται σε ενδιαφερόμενους στην Ιαπωνία. Συγγραφέας, ένα πλούσιος κλέφτης

Ένα νέο βιβλίο, οδηγός για επίδοξους διαρρήκτες, κάνει πάταγο στην Ιαπωνία.

Σε καιρούς κρίσης και φτώχειας ένας επίδοξος Ιάπωνας κλέφτης, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως ευγενή και αθόρυβο διαρρήκτη, έγραψε βιβλίο δίνοντας συμβουλές για το πώς μπορεί κανείς να γίνει επιτυχημένος κλέφτης...

Η "φωλιά" της Naomi Campbell και του Vladislav Doronin


«Από το παράθυρο του σπιτιού μου, ακούω την καρδιά σου Μόσχα». Με αυτά τα λόγια η διάσημη μαύρη γαζέλα διαφημίζει μία νέα σειρά από πολυτελή διαμερίσματα στη Μόσχα με την επωνυμία «Legend Of Tsvetnoy». Το τεράστιο κτήριο που έχει ήδη δημιουργηθεί, ονομάζεται έτσι λόγω της τοποθεσίας του, αφού βρίσκεται στη λεωφόρο Tsvetnoy.

Η Campbell αποκαλύπτει μέσα από τη διαφήμιση ότι… τώρα όλοι ξέρουν που μένει!..

στα χωράφια

Συζητούν δύο gay,για το πώς έγιναν ότι έγιναν.
Το θέμα τους δηλαδή ήταν, αν γεννιέσαι gay ή αν γίνεσαι!

Λέει ο πρώτος:
- Από μικρός φαινόταν ότι θα γίνω gay:
έπαιζα με κούκλες, φόραγα τα ρούχα της μαμάς μου, βαφόμουν, χτενιζόμουν, κτλ κτλ,
... ώσπου στα 18 μου φανέρωσα τον έρωτα μου σε έναν συμμαθητή μου...

Λέει κι ο άλλος...
- Εγώ πάλι από μικρό παιδί ήμουν το πρώτο παλικάρι στο χωριό... Όλες με ήθελαν για γαμπρό, πάντα όλες μου πρότειναν να βγούμε μαζί, ήμουν 2 μέτρα παλικάρι...

Διαγωνισμός φωτογραφίας του National Geographic…


Μνημόνιο και Σχέδιο Ανάν


«Κάποιοι στο παρελθόν προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι το αλήστου μνήμης Σχέδιο Ανάν ήταν «μονόδρομος σωτηρίας» για την Κύπρο. Πήραν, τότε, την απάντηση που έπρεπε. Πώς τα έφερε η μοίρα και είναι οι ίδιοι που σπεύδουν σήμερα σε μια «συμμαχία προθύμων» γύρω από την πολιτική του Μνημονίου!»
Θεωρώ από πλευράς πολιτικού συμβολισμού, αλλά και ουσίας, αυτήν την αναφορά, από την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. , ιδιαίτερα βαρυσήμαντη.
Εξηγούμαι:

Η Σκάρλετ Γιόχανσον εκπέμπει SOS για το περιβάλλον


Η Σκάρλετ Γιόχανσον και επτά ακόμη σταρ συνυπογράφουν μια ανοιχτή επιστολή για τις κλιματικές αλλαγές την οποία απέστειλαν προς τους αρχηγούς των κρατών- μελών του Ο.Η.Ε.

Την επόμενη εβδομάδα οι: Scarlett-Johansson, Djimon Hounsou, Gael Garcia Bernal, Helena Christensen, Miguel Bose, Christine Davis, Bill Nighy και Angelic Kitzo θα βρεθούν στο Κανκούν όπου θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος του Ο.Η.Ε. για τις κλιματικές αλλαγές που έχει ως σκοπό την αντιμετώπιση της συνεχούς απειλής των έντονων κλιματικών αλλαγών.

Τι έγραψαν στην επιστολή τους οι 8 σταρ

Η ομάδα των «8» ζητά από τους αρχηγούς των κρατών- μελών του Ο.Η.Ε. να πάρουν πιο δραστικά μέτρα. Αναγνωρίζουν δε ότι τα μέτρα που ελήφθησαν στην Κοπεγχάγη πριν από ένα χρόνο βοήθησαν αλλά δεν ήταν αρκετά καθώς όπως γράφουν στην επιστολή τους εκατομμύρια άνθρωποι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις κλιματικές αλλαγές και ο ένας χρόνος μετά την Σύνοδο της Κοπεγχάγης ήταν κόλαση. Πλημμύρες, ξηρασία, πυρκαγιές, καταιγίδες και άλλα ακραία καιρικά φαινόμενα κατέστρεψαν τις καλλιέργειες και σε πολλές περιπτώσεις στοίχισαν και τη ζωή μερικών από τους φτωχότερους ανθρώπους του κόσμου.

Επίσης η Σκάρλετ και η «πράσινη» παρέα της .....

Σε νοσοκομείο του Λονδίνου ο Κ.Σημίτης


Σε νοσοκομείο του Λονδίνου ο Κ.Σημίτης
Στο νοσοκομείο Royal Brompton του Λονδίνου νοσηλεύθηκε ο Κώστας Σημίτης. Ο πρώην πρωθυπουργός πήρε εξιτήριο σήμερα το πρωί μετά από νοσηλεία δύο ημερών. Σε επικοινωνία του newpost με το βρετανικό νοσοκομείο ενημερωθήκαμε ότι ο κύριος Σημίτης μπήκε στο νοσοκομείο του Τσέλσι όπου και υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές πνευμονολογικές εξετάσεις.
newpost

Ψωμί από ρύζι


Χαμός γίνεται στην Ιαπωνία από την κυκλοφορία μιας συσκευής η οποία φτιάχνει ψωμί από ρύζι!Μέχρι στιγμής 58.000 κομμάτια έχουν πουληθεί με την κατασκευάστρια εταιρία (Sanyo) να δέχεται ασταμάτητα νέες παραγγελίες! Η συγκεκριμένη μηχανή αρχικά αλέθει ρύζι και στη συνέχεια βγάζει ένα γευστικότατο φραντζολάκι.

Όσο οι μέρες περνούν οι παραγγελίες αυξάνονται με τα αποθέματα να έχουν ήδη εξαντληθεί ενώ το κόστος του αγγίζει τα 600 δολάρια...

Δείτε τι έκανε η Rihanna στη Nicki Minaj όταν ήταν μαζί στη σκηνή!

Rihanna
Η Rihanna όταν βρέθηκε στη σκηνή μαζί με τη Nicki Minaj για να
ερμηνεύσουν το Fly προέβη σε μια άκρως τολμηρή χειρονομία. Δείτε το video από την εκδήλωση για την Ημέρα των Ευχαριστιών στη Νέα Υόρκη......

Καταδικάζουν τους Πειρατές

Για μείωση του εξοντωτικού προστίμου των 4 εκ. ευρώ που επιδικάστηκε στους ιδιοκτήτες του Pirate Bay αγωνίζεται το "Κόμμα των Πειρατών" στη Σουηδία. Υπό διωγμό η σελίδα με τους 23 εκ. χρήστες downloading
Με χθεσινή του απόφαση  το Σουηδικό εφετείο μείωσε τις χρηματικές αλλά και ποινές φυλάκισης  που είχαν επιβληθεί στους δύο ιδρυτές και τον χρηματοδότη του ιστότοπου Pirate Bay, ενός από τους κυριότερους ιστότοπους απ' όπου μπορεί κανείς να "κατεβάσει" αρχεία- torrent, όπως ανακοίνωσε το εφετείο....

"Η Γερμανία υποτιμά την προσπάθεια της Ελλάδας"


Στη Γερμανία υποτιμούνται πλήρως το θάρρος και η αποφασιστικότητα μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης που προσπαθεί να περάσει στους πολίτες τόσο μεγάλα βάρη, τόνισε σε συνέντευξη του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο γερμανός υφυπουργός Εξωτερικών Βέρνερ Χόγιερ. Σύμφωνα με τον γερμανό υφυπουργό, στην Ελλάδα γίνονται τεράστιες διαδικασίες αλλαγής που συνεπάγονται μεγάλα βάρη, που λίγες χώρες του κόσμου θα μπορούσαν να αντέξουν...

Χαμός στα δημοσιογραφικά γραφεία> Η Βούλα στην ερωτική φωλιά κορυφαίου υπουργού!

επιστημονικό συνέδριο

Σε ένα συνέδριο επιστημόνων οι επιστήμονες δείχνουν τα επιτεύγματα τους και λένε τα συμπεράσματα τους.

Κάποια στιγμή έρχεται η σειρά του Πόντιου επιστήμονα.
Αυτός παίρνει ένα βάτραχο και αρχίζει το πείραμα:

Κόβει στην αρχή το ένα πόδι του βατράχου και του λέει: "πήδα" ο βάτραχος κάνει ένα μικρό άλμα.
Στη συνέχεια κόβει και το δεύτερο πόδι του βατράχου και του λέει: "πήδα" ο βάτραχος ζορίζεται μεν αλλά κάνει ακόμα ένα αλματάκι.
Ο Πόντιος κόβει και το τρίτο πόδι του βατράχου και του λέει ξανά να πηδήξει. Αυτός με πολύ μεγάλη δυσκολία καταφέρνει να κάνει ένα πολύ μικρό αλματάκι.
Τέλος ο Πόντιος κόβει και το τέταρτο πόδι του βατράχου αλλά ο βάτραχος ανήμπορος πλέον δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
"ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ" λέει ο Πόντιος και οι άλλοι μαζεύονται τριγύρω για να τον ακούσουν.

"Όταν κόψουμε και τα τέσσερα πόδια ενός βατράχου τότε αυτός...κουφαίνεται"


πηγή

Είναι συνταγματικό αυτό κ. Παπανδρέου;

Είναι συνταγματικό αυτό κ. Παπανδρέου;
Ο  κ. Παπανδρέου στην προσπάθειά του να καταλαγιάσει τις κομματικές αντιδράσεις για τα δεινά που αντιλαμβάνεται οτι θα ακολουθήσουν στο πεδίο της εσωκομματικής αντιπαράθεσης έκανε δυο κινήσεις.
1:    Ζήτησε μορατόριουμ για ένα χρόνο από τα κομματικά στελέχη. Και αυτό γιατί γνωρίζει οτι με τα μέτρα που έχει λάβει αλλά και αυτά που θα ακολουθήσουν θα χάσει τον βασικό κορμό του κόμματός του. Το είπε άλλωστε και ο “τσάρος”. Είναι δικαίωμά του και …υποχρέωσή τους (παλιά μου τέχνη κόσκινο…)
2: Ανακοίνωσε την συγκρότηση τριμερούς επιτροπής από εκπροσώπους της κυβέρνησης, του κόμματος και της κοινοβουλευτικής ομάδας, η οποία σε συνεργασία με τους υπουργούς θα προετοιμάζει τα νομοσχέδια.
Αυτό είναι καθαρά αντισυνταγματικό.  Αυτή που είναι συνταγματικά υπεύθυνη να προετοιμάζει τα νομοσχέδια είναι αποκλειστικά η εκάστοτε κυβέρνηση και όχι το κόμμα.
Η ανάμιξη του κόμματος σε τέτοια ζητήματα θυμίζει άλλα καθεστώτα. Σε ποιο σύνταγμα το είδε ο κ. Παπανδρέου ότι το κόμμα προετοιμάζει τους νόμους;
Το όλο θέμα τώρα είναι στο χέρι της Αντιπολίτευσης, εάν δεχθεί ή όχι ο κομματικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ θα φτιάχνει νόμους!
newpost

Θανατηφόρα σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο


Ο οδηγός του ΙΧ δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως τη διέλευση της αμαξοστοιχίας

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνθρωπος, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Ναύπλιο-Άργος-Κόρινθος. Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 11:00 σήμερα το πρωί, στο 1ο χιλιόμετρο Άργους - Ναυπλίου, στη θέση Δαλαμανάρα...

Τι σχέση έχει ο Γκοβού, με την Τζούλια Αλεξανδράτου;

Τώρα αν την έχει "π..." θα σας γελάσω. Στα ελληνικά ΜΜΕ προσπαθούν να αποκρύψουν και τίποτα από τα αυτιά μας, στον γαλλικό όμως τύπο, τίποτα δεν μένει κρυφό. Οι Γάλλοι ,έπιασαν στο στόμα τους τον Γκαβού και τι δεν του σούρανε!
Αναλυτικά ένα απόσπασμα του δημοσιεύματος.....

Ένα μουσείο γεμάτο... γυμνές γυναίκες


Το μόνο που φοράνε είναι οι ψηλοτάκουνες γόβες τους!

Το μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας φιλοξενεί την έκθεση με τίτλο «Δεν είναι στη μόδα», στην οποία συμμετέχουν 20 γυμνές γυναίκες, οι οποίες στέκονται για ώρες ακίνητες φορώντας μόνο τις ψηλοτάκουνες γόβες τους.

Η έκθεση της διάσημης Vanessa Beecroft έχει ενθουσιάσει το ανδρικό κοινό με αυτή την πρωτότυπη έκθεση. Όπως δήλωσε και η ίδια, « το εν λόγω έργο ενθαρρύνει τις γυναίκες να καταρρίψουν τους κοινωνικούς περιορισμούς και να διεκδικήσουν τη δύναμη που τους ανήκει»...

Εισήγηση-«βόμβα» στο Συμβούλιο της Επικρατείας-- «Αντισυνταγματική η έκτακτη εισφορά»!

http://img.protothema.gr/B8FC390FE5C6457AC0C31A6762E056C1.jpgΑντίθετη στις συνταγματικές επιταγές για την αναδρομική φορολόγηση (άρθρο 78 παρ. 2) και τη φορολογική ισότητα (άρθρο 4) είναι η έκτακτη εισφορά.


Αυτό θα υποστηρίξει ο σύμβουλος Επικρατείας, Ι. Γράβαρης, στην αυξημένη σύνθεση του Β' Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) την ερχόμενη Τετάρτη. Ο εισηγητής θα αναφέρει ότι το μετρό παραβιάζει το άρθρο 78 παρ.2 για την αναδρομική φορολόγηση και το άρθρο 4 του Συντάγματος για τη φορολογική ισότητα. Και αυτό, γιατί εξαιρεί από την έκτακτη εισφορά, χωρίς να προκύπτει για ποιο λόγο, τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου...

καθαρά τζάμια!




πηγή

Πλήρωνε μ@...κ@ Έλληνα...

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΗ

Είμαι ηλεκτρολόγος στο κέντρο της Αθήνας και έχω διαπιστώσει το εξής: στο κατάστημά μου με επισκέπτονται τακτικά μετανάστες(Πακιστανοί,Αφρικανοί κ.λ.π.) και ζητούν να αγοράσουν ασφάλειες για το μετρητή της ΔΕΗ.
Παραδέχονται οτι η ΔΕΗ τους έχει κόψει το ρεύμα γιατί δεν το έχουν πληρώσει, παραβιάζουν το μετρητή, βάζουν την ασφάλεια και κλέβουν έτσι ρεύμα. Επίσης, έχει συμβεί αρκετές φορές να με καλέσει κάποιος πελάτης για βλάβη και να διαπιστώσω οτι έχουν αφαιρέσει από διπλανό μετρητή άλλου καταναλωτή την ασφάλεια, την έχουν τοποθετήσει στον δικό τους και συνεχίζουν να έχουν ρεύμα χωρίς να πληρώνουν. Η ΔΕΗ το ξέρει αυτό?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

tromaktiko

Έρχονται "βόμβες" από το Wikileaks.Γιατί οι Αμερικανοί κόντραραν τον Καραμανλή;

Μόνο για τους συνομοσιολόγους...
Ενημέρωση Δ.Δρούτσα από τον Αμερικανό πρεσβευτή...

Έγγραφα που "μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις και θα καταδεικνύουν αυξημένη παρεμβατικότητα στα ελληνικά πολιτικά και αμυντικά πράγματα κατά την περίοδο 2006-2009" περιλαμβάνονται στις αποκαλύψεις του site Wikileaks τα οποία θα δημοσιευθούν τις επόμενες ώρες, αναφέρουν πηγές του ΥΠΕΞ. Στα έγγραφα, σύμφωνα με όσα έχουν γνωστοποιήσει οι Αμερικανοί στην ελληνική πλευρά, εμφανίζονται οι ΗΠΑ να παρεμβαίνουν σε ότι αφορά την ελληνορωσική προσέγγιση της εποχής από την τότε κυβέρνηση Καραμανλή, να υποδαυλίζουν την τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο για να πιέσουν την ελληνική κυβέρνηση, να τοποθετούνται αρνητικά για το σκοπιανό και γενικά να δρουν "σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων"...

babylona-aiwnas twn metriwn

Με υλικό από τη NASA

Μια χρήση που κανείς δεν περίμενε έχει το έξυπνο αφρολέξ, των καθισμάτων στα αεροσκάφη της NASA. Μέσω αυτού εταιρεία κατάφερε να δημιουργήσει τον ιδανικό στηθόδεσμο για κάθε γυναίκα. Οι ιδιότητες που τον κάνουν να ξεχωρίζει...
Αν και αρχικά σχεδιάστηκε για να κάνει πιο άνετα και ασφαλή τα καθίσματα των αεροσκαφών της NΑΣΑ, τώρα προσέχει ένα λατρεμένο από τους άνδρες σημείο του γυναικείου σώματος, το στήθος...

Δέκα αλλόκοτες γαμήλιες τελετές


1. Νεόνυμφο ζευγάρι «Star Wars». Και αντί ενός ιερέα – πριγκίπισσα Leia

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ : Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Α. ΣΥΣΤΗΜΑ
Σύστημα είναι ο αλληλεπιδρών μηχανισμός και συνδυασμός κανόνων που διέπουν ενταγμένα σε αυτό υλικά και ενέργειες (δυνάμεις), ώστε αυτά να αποτελούν ένα ενιαίο λειτουργικό σύνολο.
Κοινωνικό σύστημα, αντίστοιχα, είναι ο αλληλεπιδρών μηχανισμός και συνδυασμός κανόνων που διέπουν ενταγμένους σε αυτό ανθρώπους, υλικά και ενέργειες (δυνάμεις), ώστε αυτά να αποτελούν ένα ενιαίο κοινωνικό σύνολο.
Οπως είναι ευνόητο τα ανωτέρω συστήματα διέπονται από δύο βασικές κατηγορίες κανόνων και νόμων.
Η πρώτη κατηγορία είναι οι φυσικοί – συμπαντικοί νόμοι που επιδρούν και καθορίζουν απευθείας και άμεσα την σύσταση και λειτουργία ενός συστήματος.
Η δεύτερη κατηγορία (και αναφέρομαι κυρίως στα κοινωνικά συστήματα) είναι οι κανόνες που προσθέτει ο άνθρωπος. Στην πραγματικότητα και για να λειτουργήσει ένα σύστημα, οι κανόνες αυτοί, καθώς ο ίδιος ο άνθρωπος είναι μέρος της φύσης και υπακούει στους φυσικούς – συμπαντικούς νόμους, οφείλουν να υπακούουν στους νόμους της φύσης. Διαφορετικά και ανάλογα με την αντίθεση του συστήματος με τους νόμους αυτούς θα επέλθει αργά ή γρήγορα η κατάρρευσή του. Η συνθήκη «χρόνος» στο πλαίσιο αυτό είναι όρος σχετικού μεγέθους και εξαρτάται από τα μεγέθη και την πολυπλοκότητα του συστήματος. Αλλως ειπείν, η αντίληψη του χρόνου δεν είναι απότοκη της ύπαρξης κάποιου μέσα στο σύστημα, αλλά όρος που εξετάζεται στο ιστορικό διηνεκές και πέρα από αυτό, ακόμα και όταν η ιστορική καταγραφή δεν υφίσταται. Σε κάθε άλλωστε περίπτωση ο «ανθρώπινος χρόνος» είναι μέγεθος σχετικό και πεπερασμένο.
Τα κοινωνικά συστήματα έχουν ....

ΔΡΑΧΜΗ... Η μεγάλη τρομοκράτισσα


Για να καταλαβαίνει κάποιος τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω του, θα πρέπει να μπορεί ν' αναλύει τα δεδομένα που αφορούν τον κόσμο αυτόν. Να μπορεί να καταλαβαίνει τι ακριβώς είναι αυτά που βλέπει. Να μπορεί ν' αντιλαμβάνεται τα παράδοξα, όταν αυτά υπάρχουν. Ποια είναι τα παράδοξα και τα περίεργα, που βλέπουμε σήμερα; Βλέπουμε τις εβραϊκές ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών, όπως είναι ο Παπανδρέου, ο Σαρκοζί ή η Μέρκελ, ν' αναλαμβάνουν να ηγηθούν του "πολέμου" ενάντια στη διεθνή κερδοσκοπία. Με τη βοήθεια και τον συντονισμό της αμερικανικής FED του Εβραίου Μπενράκε ή της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας του επίσης Εβραίου Τρισέ, κάνουν "πόλεμο" εναντίον της κερδοσκοπίας.
Εβραίοι κάνουν "πόλεμο" εναντίον όλου του κυκλώματος, που στριμώχνει τα κράτη και τα φέρνει σε κατάσταση απόλυτης αδυναμίας ν' αντιμετωπίσουν την κερδοσκοπική λεηλασία εις βάρος τους, όπως διαπίστωσαν πρόσφατα και οι ισπανικές μυστικές υπηρεσίες.
Ενός κυκλώματος, το οποίο διαδίδει άσχημες "φήμες" για τα κράτη μέσω των εβραϊκής ιδιοκτησίας διεθνών ΜΜΕ και στη συνέχεια αυτές τις "φήμες" τις διαχειρίζεται σαν "αλήθειες", για να "σπεκουλάρει" την κατάσταση. Να τη "σπεκουλάρει" μέσω των "διεθνών" εταιρειών πιστοληπτικής αξιολόγησης κρατών και εταιρειών, οι οποίες ανήκουν επίσης σε Εβραίους. Εταιρειών, όπως η Moody’s, η Fitch Rating ή η Standard & Poor’s. Εταιρειών, που δίνουν το "σύνθημα", για να ξεκινήσει η κερδοσκοπική λεηλασία. 
Σ' αυτήν τη λεηλασία πρωταγωνιστούν οι κερδοσκόποι. Εβραίοι —στη συντριπτική τους πλειοψηφία— κερδοσκόποι. Κερδοσκοπικοί μηχανισμοί, οι οποίοι ποντάρουν σε "πτωχεύσεις" κρατών, όπως η εβραϊκή Goldman Sachs και κερδοσκόποι ως φυσικά πρόσωπα, όπως είναι οι Εβραίοι Μπάφετ, Σόρος κλπ.. Εναντίον αυτών των κερδοσκόπων κινούνται οι πιο πάνω επίσης Εβραίοι "ήρωες" της δικαιοσύνης και όψιμοι "προστάτες" της Ελλάδας. Εβραίοι δηλαδή εναντίον Εβραίων. Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Πόσο ειλικρινής μπορεί να είναι ένας τέτοιος εμφύλιος "πόλεμος", όταν όλοι αυτοί τρώνε από το ίδιο σιωνιστικό "πιάτο" και άρα είναι υποχρεωμένοι να το "γεμίζουν" από κοινού;
Από αυτό το σημείο και έπειτα δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα.....

»ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ..

Εχουν περάσει έξι μήνες αφότου ο Σαμαράς όρισε αντιπρόεδρο της ΝΔ τον Σταύρο Δήμα και έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Πολύ περισσότερο τον ακούγαμε από τις Βρυξέλλες ως επίτροπο Περιβάλλοντος, παρά τώρα από την Αθήνα! Γιατί αυτή η αφωνία; Οσοι τον ξέρουν από παλιά, έχουν εικόνα του ανδρός: ποτέ δεν έλεγε......πολλά, πάντα όμως μιλούσε όταν είχε κάτι να πει. Ολον αυτό τον καιρό δεν έχει κάτι να πει δημοσίως; Οι άνθρωποι που συνομιλούν μαζί του, μεταφέρουν την αμηχανία του για όσα γίνονται, αλλά και για όσα παραλείπονται. Βλέπει πελώριες αδυναμίες στην κυβέρνηση και, ταυτόχρονα, ακραίο λαϊκισμό στις εξαγγελίες της ΝΔ. Δεν μπορεί να αναδείξει τις πρώτες χωρίς να καυτηριάσει τον δεύτερο. Δεν μπορεί να μιλήσει για την αποτυχία των στόχων του προϋπολογισμού χωρίς να αποδομήσει την άποψη Σαμαρά για μηδενισμό του ελλείμματος σε ένα χρόνο. Γι' αυτό και προτιμά τη σιωπή, που ουσιαστικά ακυρώνει το ρόλο του. Αλλωστε, δεν πιέζεται και από πουθενά να μιλήσει. Ο Σαμαράς δεν δείχνει να αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην παρουσία του. Το οικονομικό του πρόγραμμα με άλλους το συζητά -και ας είναι τύποις αρμόδιος ο Δήμας- και τις κρίσιμες πολιτικές αποφάσεις με ένα κύκλο στενών συνεργατών τις παίρνει... Οσο περνάει ο καιρός, ο πρώην επίτροπος βεβαιώνεται ότι ο αρχηγός της ΝΔ απλώς τον ήθελε για τη βιτρίνα. Για τίποτα άλλο...

πηγή

Καυτό ημερολόγιο

Με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα, απολυμένες αεροσυνοδοί ποζάρουν στο φακό ημίγυμνες, προκειμένου να εκδώσουν ημερολόγιο. Σε ντελίριο το Μεξικό. Πουλήθηκαν ήδη 100 αντίτυπα..

Δεν το έβαλαν κάτω. Τι και αν η αεροπορική εταιρία που εργάζονταν πάει από το κακό στο χειρότερο και στις 3 του περασμένου Αυγούστου κήρυξε πτώχευση…

Από €24 ένας γύρος στο Nurburgring

Για όσους μένουν κοντά ή μπορούν να πάνε, είναι καταπληκτική εμπειρία..
Οι περισσότεροι από εσάς, εάν δεν το έχετε ήδη κάνει, θέλετε κάποια στιγμή να επισκεφτείτε την “Πράσινη κόλαση” και να στρίψετε τις 73 στροφές της πίστας Nurburgring Nordschleife μήκους 20.8 χλμ. Η εταιρία που διαχειρίζεται την πίστα, ανακοίνωσε τις τιμές για το 2011 οι οποίες είναι ελαφρώς, τσιμπημένες προς τα πάνω σε σχέση με τις φετινές τιμές.
Για έναν και μόνο γύρο, θα πρέπει να καταβάλεις €24, €2 περισσότερα σε σχέση με φέτος. Αν 1 γύρος δεν σου αρκεί, τότε με €89 μπορείς να κάνεις 4 γύρους στην πίστα, να γευματίσεις στο εστιατόριο Eifeldorf Grüne Hollë αλλά και να πάρεις ένα εισιτήριο για το μουσείο της πίστας, Ring Werk.
Για του λάτρεις της πίστας και των trackdays, υπάρχει το πακέτο των 15 και 25 γύρων με κόστος €310 και €470, που περιλαμβάνει δωρεάν κουπόνια φαγητού και ποτού καθώς και εισιτήριο για το μουσείο.
Τέλος, υπάρχει και η ετήσια συνδρομή που κοστίζει €1350, η οποία δίνει πλήρη πρόσβαση στην πίστα, για όσο και όποτε θέλεις καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου, εκτός των ημερών που κάποιος οργανισμός ή αυτοκινητοβιομηχανία έχει μισθώσει την πίστα. Η τιμή αυτή, περιλαμβάνει φαγητά και ποτά αξίας €97.50 καθώς και 2 εισιτήρια για μουσείο.

Κράμερ εναντίον Κράμερ ή ο "σοσιαλισμός της λιτότητας"

Επίθεση στο οικονομικό επιτελείο το οποίο “Παρά το ηχηρό μήνυμα των τελευταίων εκλογών....οδηγεί και τον Πρωθυπουργό και το ΠΑΣΟΚ στο δρόμο της απαξίωσης, της πολιτικής μετάλλαξης, του «διαζυγίου» με τις κοινωνικές ομάδες που παραδοσιακά τους στήριξαν”, κάνει με ανακοίνωσή της η Αριστερή Πρωτοβουλία του Γ. Παναγιωτακόπουλου.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι “Αυτή η πολιτική ΔΕΝ είναι πολιτική ΠΑΣΟΚ. Είναι κάτι άλλο που προσομοιάζει περισσότερο με τις πλέον μονεταριστικές πολιτικές που


γνωρίσαμε στην Ευρώπη τη δεκαετία του ’80”. Δεν παραλείπει μάλιστα με δηκτικό τρόπο να σχολιάσει ότι “Η φτώχεια και η υποβάθμιση της ζωής του ελληνικού λαού χαρακτηρίζονται από υπουργούς «ευτυχισμένη κατάσταση»”. Όπως κατηγορηματικά αναφέρει “Φαίνεται λοιπόν ότι στη χώρα μας δοκιμάζεται πειραματικά το νέο είδος πολιτικής όπου από την ελευθερία και την ανεξαρτησία μεταβαίνουμε στην καθοδηγούμενη επιτήρηση...”.

Δεν αναγνωρίζουμε καμμία συμφωνία με την Τρόικα

Τζώρτζ εσύ πόσα λεφτά από το δάνειο του ΔΝΤ έδωσες στις τράπεζες;; Και γιατί ακολούθησες το παράδειγμα του Απερχόμενου, που με λύσσα εμφανιζόσουν τότε στα κανάλια και έλεγες ότι είναι λάθος;; Τι συμφωνία υπέγραψες με τους Αμερικανούς;;

Ο πόλεμος του νερού και των ιδιωτικοποιήσεων

Το 2000 στη Βολιβία ξέσπασε ο πόλεμος του νερού. Η Βολιβία πάμφτωχη χώρα της λατινικής Αμερικής και ταυτόχρονα υπερχρεωμένη, κατέφυγε στο σύμμαχο όλων των αβοήθητων και οικονομικά δυσπραγούντων κρατών, το ΔΝΤ. Το ΔΝΤ πέρα από την απλόχερη οικονομική στήριξη του, της παρείχε και συμβουλές (-διαταγές) αναδιάρθρωσης και ανάκαμψης της οικονομίας της. Μεταξύ των αξιόλογων προτάσεων του, συμπεριέλαβε και την όσο δυνατόν μεγαλύτερη ιδιωτικοποίηση των κρατικών πόρων και την αποκρατικοποίηση των κρατικών επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό η κυβέρνηση της χώρας υπό τη διεύθυνση του πρώην δικτάτορα Hugo Banzer, αποφάσισε την ιδιωτικοποίηση της κρατικής εταιρείας ύδρευσης και την παροχή δικαιωμάτων σε ξένες εταιρείες για εκμετάλλευση των υδάτινων πόρων και του αρδευτικού συστήματος της Cochabamba, της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της Βολιβίας. Στον πλειοδοτικό διαγωνισμό που έγινε τα δικαιώματα πήρε έναντι 2,5 δισεκατομμυρίων μια κοινοπραξία υπό την επωνυμία Aguas del Tunari, στην οποία βασικός μέτοχος ήταν κατά διαβολική σύμπτωση ένα μεγαθήριο της παγκόσμιας οικονομίας, η πολυεθνική κατασκευαστική Becthel.
Τις υποσχέσεις της Becthel για ριζικές αλλαγές και αναδιοργάνωση του τοπικού υδρευτικού και αρδευτικού συστήματος, χωρίς ουσιώδη επιβάρυνση της λαϊκής κοινότητας ακολουθούν ανατιμήσεις των παρεχόμενων σχετικών με το νερό υπηρεσιών κατά 200% και 300%. Σε μία πόλη που το 70% των κατοίκων ζει κάτω από το όριο της φτώχειας οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα ποσά για να καλύψουν τις απόλυτα στοιχειώδεις ανάγκες τους για νερό.
Όπως είναι φυσικό, ο κόσμος ξεσηκώνεται. Τις επόμενες μέρες η πόλη και τους επόμενους μήνες η χώρα ολόκληρη ακινητοποιείται από απεργίες, διαδηλώσεις και επιθέσεις των διαμαρτυρομένων. Το πρόβλημα του νερού φέρνει στην επιφάνεια και όλη τη σαθρή κατάσταση της χώρας, την ανεργία, την υπό - ανάπτυξη και το χαμηλό βιοτικό επίπεδο. Δεκάδες διαδηλωτές δολοφονούνται, ενώ η χώρα κηρύσσεται σε κατάσταση πολιορκίας. Έπειτα από τετράμηνες διενέξεις οι διαδηλωτές καταφέρνουν να αποκτήσουν τον έλεγχο του νερού και η ξένη εταιρεία εκμετάλλευσης αποσύρεται.
Μετά από αιματηρές διαδηλώσεις, λοιπόν, ο λαός της Βολιβίας κατάφερε .....

ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ VIDEO ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Ας χαρούμε μια ωραία παρουσίαση Ελληνικού μνημείου, από τους Ισπανούς. Να 'ναι καλά οι άνθρωποι.

Δείτε το video
που παρουσιάζει μια 3D ανακατασκευή του Παρθενώνα με τρόπο καλλιτεχνικό και αρμονικά δεμένο με μουσική.

Πηγή

Εορταστικό ωράριο – Χριστούγεννα 2010

Από την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσει το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων και όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου, το καταναλωτικό κοινό θα μπορεί να εξυπηρετηθεί τις ημέρες των εορτών ακολούθως:....

Πέμπτη 16/12/2010 9.00-21.00
Παρασκευή 17/12/2010 9.00-21.00
Σάββατο 18/12/2010 9.00-18.00
Κυριακή 19/12/2010 10.00-18.00
Δευτέρα 20/12/2010 9.00-21.00
Τρίτη 21/12/2010 9.00-21.00
Τετάρτη 22/12/2010 9.00-21.00
Πέμπτη 23/12/2010 9.00-21.00
Παρασκευή (Παραμονή Χριστουγέννων) 24/12/2010 9.00-18.00
Σάββατο 25/12/2010 κλειστά
Κυριακή 26/12/2010 κλειστά
Δευτέρα 27/12/2010 9.00-21.00
Τρίτη 28/12/2010 9.00-21.00
Τετάρτη 29/12/2010 9.00-21.00
Πέμπτη 30/12/2010 9.00-21.00
Παρασκευή (Παραμονή Πρωτοχρονιάς) 31/12/2010 9.00-18.00
Σάββατο 1/1/2011 κλειστά
Κυριακή 2/1/2011 κλειστά
Τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της απασχόλησης του προσωπικού την Κυριακή 19-12-2010. Από την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011
επανέρχεται το κανονικό ωράριο.
Η ομοσπονδία αποφάσισε επίσης, τη μη συμμετοχή της στην προγραμματισμένη απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ, την Τετάρτη 15-12-2010.

Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο στο γήπεδο


newsbeast.gr

Πώς να αντιμετωπίζετε τη ναυτία στο αυτοκίνητο


Μήπως η ναυτία σάς βασανίζει κάθε φορά που ταξιδεύετε με αυτοκίνητο;

Επιστήμονες από το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ έχουν τις εξής συμβουλές για όσους δεινοπαθούν κάθε φορά που μετακινούνται οδικώς:

* Να κάθεστε στη θέση του συνοδηγού και όχι πίσω.

* Να κοιτάζετε μακριά στον ορίζοντα και να μη διαβάζετε.

* Να ακουμπάτε το κεφάλι σας στο μαξιλαράκι του καθίσματός σας, για να μένει ακίνητο.

* Φροντίστε να χτυπάει το πρόσωπό σας αέρας.

* Αποφύγετε το κάπνισμα και ζητήστε από τους άλλους επιβαίνοντες να κάνουν το ίδιο.


zougla

Ιδού πόσοι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι..

Δείτε πόσοι είναι τελικά οι δημόσιοι υπάλληλοι, σύμφωνα με πίνακα της EUROSTAT, με τα πιο "επίσημα" στοιχεία της ελληνικής κυβέρνησης μέχρι 30/6/2010.
Στους δημόσιους υπάλληλους εκτός από την κεντρική διοίκηση, συμπεριλαμβάνονται και οι εργαζόμενοι σε νομικά πρόσωπα, ΔΕΚΟ, σώματα ασφαλείας, κληρικοί και ένοπλες δυνάμεις, ενώ δεν περιλαμβάνονται οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία.
ΔΕΙΤΕ τον πίνακα.
..
Πηγή
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan