Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Τρίκαλα: Προβληματίζει η καταστροφή πινακίδων

Άγνωστοι έχουν καταστρέψει τις περισσότερες πινακίδες σήμανσης στις εθνικές και επαρχιακές οδούς...

Έκκληση προς κάθε φορέα και πολίτη να μην καταστρέφει τις πινακίδες σήμανσης, που τοποθετεί η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Τρικάλων, σε διάφορα σημεία των Εθνικών και Επαρχιακών Οδών, απευθύνει ο νομάρχης Τρικάλων, Ηλίας Βλαχογιάννης.

«Είμαστε απογοητευμένοι από τη συνεχή καταστροφή των πινακίδων», αναφέρει ο κ. Βλαχογιάννης και απευθύνει έκκληση σε όλους- φορείς και πολίτες- να προστατεύουν τη δημόσια αυτή περιουσία, καθώς πρόκειται για χρήματα του ελληνικού λαού.

Σημειώνει ακόμη πως ο ρυθμιστικός ρόλος των πινακίδων δεν μπορεί να λειτουργήσει, επειδή οι περισσότερες απ' αυτές είναι καλυμμένες από συνθήματα.

newsit

Τι έδειξαν πειράµατα στις ΗΠΑ για τα καλλυντικά – Σαμπουάν

Πειράµατα που έγιναν µε εγκεφαλικά κύτταρα ποντικών έδειξαν ότι η επαφή µε µια χηµική ουσία, η οποία περιέχεται σε πολλά προϊόντα που χρησιµοποιούµε καθηµερινά, εµποδίζει την ανάπτυξη των νευρικών κυττάρων.

Πρόκειται για τη χηµική ουσία methylisothiazolinone (ΜΙΤ), η οποία ανήκει σε µια οµάδα ουσιών που ονοµάζονται βιοκτόνα και χρησιµοποιείται ευρέως σε κρέµες χειρός, σαµπουάν, βαφές µαλλιών κι άλλα καλλυντικά (για να αποθηκεύονται για µεγάλο χρονικό διάστηµα χωρίς να αναπτύσσονται βακτήρια) ενώ ανάµεσα στα άλλα χρησιµοποιείται σε εργοστάσια παραγωγής χρωµάτων, κόλλας, καθώς και σε βιοµηχανικά συστήµατα ψύξης νερού για να σκοτώνει τα µικρόβια.

Τα αποτελέσµατα της συγκεκριµένης µελέτης παρουσίασε πριν από λίγες µέρες...

gattuso new story

Μύθος λόγο ζέστης ή κάτι ψήνεται;
Η συνέχεια επί του πιεστηρίου!



δείτε τον σε βίντεο....

66,5% των Σκοπιανών εμμένουν στο όνομα θυσιάζοντας ΝΑΤΟ και ΕΕ

Bookmark and Share
Σύμφωνα με αποτελέσματα δημοσκόπησης η πλειοψηφία των κατοίκων της ΠΓΔΜ, συγκεκριμένα το 66,5%, θεωρεί πιο σημαντική τη διαφύλαξη του συνταγματικού ονόματος από την ένταξη της χώρας σε ευρωατλαντικούς θεσμούς όπως το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε για λογαριασμό της Γραμματείας για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις της ΠΓΔΜ και διεξάχθηκε τηλεφωνικά, στις 3 και 4 Ιουλίου, σε δείγμα 1.100 ατόμων. Να τονίσουμε ότι τα αποτελέσματα διαφοροποιούνται σε μεγάλο βαθμό σύμφωνα με την εθνική καταγωγή των ερωτηθέντων.

Μια λεπτομέρεια που δεν παρατήρησε κανείς για τον Πολ το χταπόδι!!

Λογικό συμπέρασμα: στο χταπόδι αρέσει το κίτρινο χρώμα!

Χαζό συμπέρασμα: το χταπόδι είναι μέντιουμ!


blogotsarka

Συγκλονιστική αποκάλυψη για την υπόθεση των Ιμίων

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη για την υπόθεση των Ιμίων έρχεται στο φως σήμερα, 14 χρόνια μετά, στη διάρκεια της δίκης Τούρκων αξιωματικών που κατηγορούνται για απόπειρα ανατροπής της κυβέρνησης Ερντογάν.
Ένας από τους υπόδικους αξιωματικούς, ο οποίος ήταν μάλιστα ο αρχηγός της ομάδας των Τούρκων κομάντο που αποβιβάστηκε στη βραχονησίδα το 1996, στη διάρκεια της απολογίας του είπε ότι το φουσκωτό σκάφος με το οποίο θα κατευθύνονταν στα Ίμια δεν είχε βενζίνη.
Πρόσθεσε ακόμα ότι... εκείνη την ώρα δεν μπορούσε να τους προμηθεύσει καύσιμα ούτε ο στρατός. Έτσι οι ίδιοι οι κομάντος πήγαν σε βενζινάδικο και πλήρωσαν με ιδιωτική πιστωτική κάρτα. Το ποσό για την ιστορία ήταν 16 λίρες και 73 γρόσια, δηλαδή μόλις 8,35 ευρώ!
Σήμερα ο εν λόγω αξιωματικός, προς επίρρωσιν των ισχυρισμών του, προσκόμισε στο δικαστήριο την απόδειξη από το βενζινάδικο।


alepounews

Η τέλεια πετσέτα για την παραλία

Το πιο cool αξεσουάρ για φέτος το καλοκαίρι ακούει στο όνομα Hi-Sun και είναι μια μουσική πετσέτα θαλάσσης।

Θεοφανία Καλογιάννη: Απο τα τρίκαλα στο Χόλυγουντ η «PamKiller» με το Summer Angels!

δείτε την συνέχεια...

Ένας κάδος σκουπιδιών με... δείκτη ευφυΐας


Μπορεί να μοιάζει σαν να έχει βγει από τα κινούμενα σχέδια των Jetsons, αλλά αυτό το μικρό ρομπότ θα μπορούσε να δώσει ένα τέλος για τουλάχιστον δύο εβδομάδες στη συλλογή των σκουπιδιών.

Εγκαίνια σε οίκο ανοχής από την Αλεξανδράτου

Όπως φαίνεται η κρίση δεν άφησε τίποτα όρθιο εκτός από το σεξ. Στη Λάρισα επενδύθηκαν ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία υπερπολυτελούς οίκου ανοχής, που έχει μέχρι και οπτικές ίνες. Από τα εγκαίνια δεν θα μπορούσε φυσικά να λείψει η Τζούλια Αλεξανδράτου (Pics)

Η μεταγραφή της χρονιάς..



Μετά την επιτυχημένη επιλογή του Κωνσταντόπουλου για Πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ο Τζίγγερ έψαχνε για ένα εξίσου καλό στέλεχος, που θα αναλάβει το γραφείο τύπου της ομάδας॥ Μετά απο πολύ ψάξιμο, η επικρατέστερη όλων αποδείχθηκε η.. Μαριάννα Ντούβλη!! Με το εκπληκτικό της ταμπεραμέντο θα δώσει άλλο αέρα και prestige στους πράσινους..


trelokouneli

Βάφτισαν τον Καραγκιόζη Τούρκο..


Για ακόμη μια φορά, η Ελλάδα βρίσκεται προ τετελεσμένου γεγονότος.. Η UNESCO έδωσε στις φιγούρες του Καραγκιόζη και του Χατζηαβάτη την Τούρκικη υπηκοότητα..

Παχαίνει το καρπούζι με φέτα; Το πεπόνι με προσούτο;


Δροσερό, ελαφρύ, καλοκαιρινό... Το τέλειο απογευματικό σνακ. Πεπόνι με προσούτο. Φραουλίτσες με γιαούρτι. Καρπούζι με φέτα -ελληνικότατος εθισμός. Σου έχουμε καλά νέα. Μπορείς να τα απολαύσεις χωρίς ενοχές μιας και δεν έχουν "απαγορευτικές" θερμίδες και ο συνδυασμός τους είναι κάτι που όχι μόνο θα σου κόψει την πείνα, αλλά θα σε ομορφύνει και θα σε απαλλάξει από την κυτταρίτιδα. Ω ναι!

Συνδύασε τα πιο λαχταριστά καλοκαιρινά φρούτα με τυριά, γιαούρτι και αλλαντικά, απόλαυσέ τα με φόντο την καλοκαρινή ηρεμία και θωράκισε τον οργανισμό σου. Ο Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Νίκος Κριαράς σου εξηγεί πως ο συνδυασμός των τροφών αυτών σου κάνει καλό.

Το ήξερες ότι το καρπούζι σε προστατεύει από τον καρκίνο;


Καλοκαίρι και δεν υπάρχει τίποτα πιο δροσιστικό από μια φέτα καρπούζι. Μάλιστα αντίθετα με τα όσα λέγονται, το καρπούζι δεν αποτελείται μόνο από νερό και ζάχαρη. Το καρπούζι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που θα θωρακίσουν την υγεία σου, θα διώξουν το άγχος και θα κάνουν το δέρμα σου να λάμπει.

Η Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ευαγγελία Δέδε εξηγεί πως τα θρετπικά συστατικά του καρπουζιού επιδρούν θετικά στον οργανισμό σου:

- Ευεξία. Κι όμως με το καρπούζι θα αντιμετωπίσεις το άγχος, τις φοβίες και τον πανικό. Αυτό οφείλεται στη βιταμίνη Β6 η οποία ενεργοποιεί νευροδιαβιβαστές του εγκεφάλου, όπως η σεροτονίνη, η μελατονίνη και η ντοπαμίνη, ουσίες που παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε σειρά νευρικών λειτουργικών λειτουργιών.

Σβήνουν Από Το Χάρτη Το Καστελόριζο!

Η "βόλτα" του Πίρι Ρέϊς στο Καστελλόριζο, δεν είναι καθόλου "αθώα". Γι΄ αυτό και παρά τα επισήμως δηλωθέντα, η ανησυχία στην Αθήνα είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Η Άγκυρα, θέλει να "σβήσει" από το χάρτη το Καστελλόριζο. Αυτό το μικρό, πανέμορφο νησί αποτελεί "αγκάθι" στα πλευρά της νεο-οθωμανικής Τουρκίας των Ερντογάν-Νταβούντογλου.

Η Τουρκία προσπαθεί να δημιουργήσει...

Τελικά Η... Κότα Έκανε το Αυγό

Διλήμματα τέλος! Oι επιστήμονες έδωσαν την απάντηση στο προαιώνιο ερώτημα. Ναι, η κότα είναι που έκανε το αυγό και όχι το αυγό την κότα!

Δυο Βρετανικά πανεπιστήμια έβαλαν... κάτω τα πιο δυνατά μυαλά τους και μετά από ενδελεχή μελέτη κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι για να σχηματιστεί το κέλυφος του αυγού (και άρα να υπάρξει αυγό) χρειάζεται μια πρωτεϊνη που βρίσκεται μονάχα στις ωοθήκες της κότας.

Έτσι το αυγό είναι αδύνατο να έχει προϋπάρξει της κότας.

Οι επιστήμονες του Σέφιλντ και του Γιορκ είναι κατηγορηματικοί. H πρωτεϊνη 0C-17 που βρίσκεται στις ωοθήκες της κότας είναι αυτή που επιταχύνει την ανάπτυξη του κελύφους του αυγού και μόνο χάρη σ' αυτή είναι δυνατή και η ανάπτυξη των κλωσόπουλων.


www.newsit.gr

Το Αντίδοτο Στη Κατάθλιψη

Τα αθλήματα έντασης μπορούν να θεωρηθούν ως αντίδοτο στην κατάθλιψη, υπό την προϋπόθεση ότι πραγματοποιούνται από μια έως τρεις φορές την εβδομάδα.

"Τα αθλήματα έντασης αυξάνουν τα επίπεδα σεροτονίνης στο αίμα", δήλωσε ο Ντίτερ Μπρειτέκερ, που εργάζεται για την κυβερνητική επιτροπή του Βισμπάντεν, αρμόδια για την προώθηση της άσκησης και της σωστής στάσης του σώματος.

Η σεροτονίνη είναι η ορμόνη της ευτυχίας...

Σε Ύφεση Ο Ιος Του AIDS

Η επιδημία του AIDS παρουσιάζει ύφεση στους νέους ηλικίας 15 έως 24 ετών σχεδόν στο ήμισυ των 25 πλέον πληγέντων από τη νόσο χωρών στον κόσμο, κυρίως στην υποσαχάρεια Αφρική λόγω της αυξημένης χρήσης του προφυλακτικού, ανακοίνωσε σήμερα η υπηρεσία του ΟΗΕ κατά του AIDS (UNAIDS/ONUSIDA).

Οι νέοι στην Αφρική πρωτοστατούν στην "επανάσταση" για την πρόληψη κατά του ιού HIV επιλέγοντας το ασφαλέστερο σεξ και λιγότερους ερωτικούς συντρόφους, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο αριθμός των νέων κρουσμάτων.

Η συχνότητα εμφάνισης του ιού HIV...

Δες τα πιο ωραία οπίσθια του Χόλιγουντ!

Και τώρα ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση, είναι όλες τους πανέμορφες με αξιοζήλευτες καμπύλες, που κάνουν τους άντρες να παραμιλάνε. Είναι οι γυναίκες που απενεχοποίησαν τα παραπάνω κιλά και έφεραν πάλι στη μόδα τις καμπύλες!...

Το πιο εντυπωσιακό wallpaper για το Pc σας!

 

Δείτε μια περιστρεφόμενη εικόνα της Γης σε πραγματικό χρόνο στην ταπετσαρία του υπολογιστή σας.

 
 
 
 
 
Το Desktop Earth είναι μία γεννήτρια εικόνων η οποία δημιουργεί ακριβή προσομοίωση της Γης με εικόνες υψηλής ευκρίνειας οι οποίες βασίζονται στο Blue Marble της NASA Next και στο Earth's City Lights.
Με αυτό τον τρόπο, η μέρα και η νύχτα προσομοιώνονται με ακρίβεια ανάλογα σε πραγματικό χρόνο ανάλογα με τη θέση του Ήλιου.

Σίγουρα μία cool πρόταση που θα σας ταξιδέψει στ' αστέρια!

newsit

Ανθρώπινη Οθόνη

Ένα μοναδικό θέαμα στις κερκίδες γηπέδου στην Κορέα που δεν έχετε ξαναδεί. Χωρίς να κρατάνε κάρτες παρά μόνο φορώντας πολύχρωμα μπουφάν έκαναν την εξέδρα να μοιάζει με οθόνη που....


αλλάζει εικόνες!...

Tout Va Bien





όλα πάνε καλά

Κωστακη(2)





κωστακη...

κανε μου μια χαρη....pleaseeeeeeeee

παιξε το κομματι αυτο στο.... εν Λευκω.....



Υ.Γ.

δευτερη χαρη που σε ζηταω

H Σύμη ...έγινε η Μύκονος των VIP της Τουρκίας !

Σύµη ψηφίζουν οι VΙΡ της Τουρκίας. Το νησί µετατρέπεται τα τελευταία χρόνια σε αγαπηµένο καλοκαιρινό προορισµό πολιτικών, δηµοσιογράφων, ηθοποιών, τραγουδιστών, επιχειρηµατιών από την Τουρκία. Σκοπός όχι µόνο για να κάνουν τα µπάνια τους, αλλά -κυρίως- για να διασκεδάσουν τα βράδια στις ταβέρνες και τα µπαρ του λιµανιού.
Κάθε µέρα στη Σύµη βρίσκονται πάνω από 200 θαλαµηγοί, ιστιοφόρα και ταχύπλοα σκάφη, εκ των οποίων σχεδόν τα µισά προέρχονται από τη γειτονική χώρα....


Οι γυναίκες προτιμούν το σεξ....ντυμένες

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το ινστιτούτο Κίνσευ, το 48% των γυναικών προτιμούν να μην είναι τελείως γυμνές όταν κάνουν σεξ με το ταίρι τους. Επίσης δεν τους αρέσει να τους γδύνουν οι άντρες, εκτός από το σουτιέν, ενώ το 61% δείχνει να προτιμάει τα φώτα να είναι κλειστά κατά τη διάρκεια. Οι ειδικοί κατέληξαν πως όταν η γυναίκα "δεν τα δείχνει όλα στον άντρα", τότε νοιώθει ...

In a Manner of speaking




I just want to say
That I could never forget the way
You told me everything
By saying nothing


P.S.


Φιλε Γιαννη

Better to write for yourself and have no public,
than to write for the public and have no self

Κύμα φυγής απο τους Έλληνες..

Τριάντα οκτώ στους εκατό Έλληνες και 48 στους εκατό πολίτες της ΕΕ, δηλώνουν έτοιμοι να εγκαταλείψουν τον τόπο διαμονής τους και να εγκατασταθούν σε άλλη περιοχή, ή χώρα, στην περίπτωση, που έμεναν άνεργοι και αντιμετώπιζαν πρόβλημα ανεύρεσης εργασίας...

Την π.....σαμε

O πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντίπουλος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο 68χρονος δικηγόρος, ο οποίος έχει αποσυρθεί από την πολιτική σκηνή από το 2004, είναι προσωπική επιλογή του Γιάννη Βαρδινογιάννη και το πρόσωπο ευρύτερης κοινής αποδοχής, όπως είχαμε τονίσει εδώ και καιρό. Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε στα γραφεία συνοδευόμενος από τον μεγαλομέτοχο του τριφυλλιού. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη το ΔΣ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ.Κωνσταντόπουλος διατηρεί φιλικές σχέσεις με ...

Συμφώνησε και παραμένει στη Λιόν ο Κρις


Στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λιόν θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο νούμερα ένα στόχος του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας, Κρις, όπως ανακοίνωσε...

Facebook : Για πάντα δωρεάν


ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ

Κατα καιρούς βλέπουμε διάφορα δημοσιεύματα και groups στο Facebook με τον κόσμο να καλεί σε "εξέγερση" για μια πιθανή χρέωση στις υπηρεσίες του Facebook. Αυτό γίνεται εδώ και πολύ καιρό και πλέον το Facebook ...
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan