Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1996: ΟΤΑΝ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΞΕΥΤΕΛΙΖΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ


Δεκατρία χρόνια από τον εξευτελισμό του Ελληνισμού στα ΙΜΙΑ.
Το κράτος το ελληνικό, βγήκε και μας είπε μετά από έρευνα, ότι ήταν …ατύχημα η πτώση του ελικοπτέρου.
Είμαστε όμως αρκετοί συνέλληνες, που πιστεύουμε ότι τα γεγονότα έγιναν ακριβώς έτσι:
Στις 31 Ιανουαρίου του 1996, Τούρκοι κομάντος αποβιβάζονται σε ελληνικό έδαφος, το καταλαμβάνουν, κατεβάζουν την Ελληνική σημαία και... υψώνουν την Τουρκική, σκοτώνοντας τρεις Έλληνες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού – Χ.Καραθανάσης, Ε.Γιαλοψός, Π.Βλαχάκος- που βρίσκονταν σε υπηρεσία αναγνώρισης του εχθρού με το ελικόπτερό τους.
(Το παραμύθι για το ‘βέρτιγκο’, μόνο ο Πάγκαλος το πιστεύει πια…)
Δεκατρία ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Σημίτης ευχαριστούσε τους Αμερικανούς μέσα στη βουλή των Ελλήνων.
Δεκατρία ολόκληρα χρόνια, από την ημέρα που ο τότε Έλληνας Υπουργός των Εξωτερικών έλεγε στον αρχηγό των Ελληνικών Ενόπλων δυνάμεων να οπισθοχωρήσει και να πει στον ελληνικό λαό ότι την μέχρι τότε τιμημένη Ελληνική σημαία ‘την πήρε ο αέρας’!!!
Δεκατρία ολόκληρα χρόνια από τότε που το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ αναγνώρισε ‘γκρίζες ζώνες’ στο Αιγαίο.
Δεκατρία ολόκληρα χρόνια, από τότε που οι μικροί μας ηγέτες ψέλλιζαν δικαιολογίες στον παγωμένο ελληνικό λαό του τύπου: ‘τι να κάνουμε, να σκοτωθούμε για μια βραχονησίδα’;
Δεκατρία ολόκληρα χρόνια πέρασαν, από τότε που οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, άφησαν να πέσει στα χέρια του εχθρού ελληνικό έδαφος, χωρίς μάχη!!!
Την ώρα που ο Τουρκικός Ιμπεριαλισμός έκανε επίδειξη δύναμης στους μοιραίους και άβουλους Έλληνες ηγέτες, εκείνοι ως απάντηση, του γυρνούσαν τα γερασμένα τους γυμνά οπίσθια, τα παραγεμισμένα με πλούσιο ραγιαδισμό και δειλία!
Το χειρότερο όμως κακό που έγινε τότε στον ελληνικό λαό, το βλέπουμε σε όλο του το μεγαλείο σήμερα: ένα άβουλος λαός που σιωπά σε κάθε προσβολή που του γίνεται, πότε από τους Τούρκους, πότε από τους Σκοπιανούς και τους λοιπούς φίλους του!
Με την βοήθεια των ΜΜΕ, ο ελληνικός λαός αποκοιμήθηκε όλα αυτά χρόνια και θεωρεί πλέον την υποστολή της ελληνικής σημαίας και την παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων …αυτονόητη, ως αντάλλαγμα λίγων μηνών ειρήνης και ηρεμίας!!!
Εδώ φτάσαμε συνέλληνες! Στον πάτο του βαρελιού της εθνικής μας ξεφτίλας:
Να θεωρούμε την αξία της ειρήνης, ως μεγαλύτερη από την αξία της υπεράσπισης της πατρίδας!!!
Να επιδοκιμάζουμε την ειρήνη και όχι την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!
Φτάνει πια!
Όχι άλλα ΙΜΙΑ!
Τιμή και δόξα στους ήρωες Έλληνες αξιωματικούς που έπεσαν για την πατρίδα!
Αναστάσιος Καζαντζίδης
Εκπαιδευτικός-αρθοργράφος

taxalia

Τα τσίπουρα και οι επιδοτήσεις

Πρώην περιφερειάρχης και νυν τσιπουροπαραγωγός στη Θεσσαλία. Του τηλεφώνησα παραμονές της κινητοποίησης για «ζύμωση» και μου περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι αγρότες. «Να φανταστείς ότι έχει μειωθεί δραματικά η κατανάλωση τσίπουρου και ξέρεις τι είναι το τσίπουρο για τους Θεσσαλούς».
Δοκιμάζονται λοιπόν τα φημισμένα τσιπουράδικα του Βόλου, της Λάρισας και της Καρδίτσας. Το «βάλσαμο» του κάμπου ακολουθεί και αυτό τη μοίρα των καταναλωτών του. Το σνόμπαραν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι όταν παλαιότερα οι τσέπες τους γέμισαν με χρήματα από τις επιδοτήσεις, αντικαθιστώντας το στα ποτήρια με σκοτσέζικο ουίσκι, δεν μπορούν να το πιουν τώρα λόγω ανέχειας. Αλλάξαν οι καιροί. Στη δεκαετία του ’80 έκανε θραύση το περίφημο «αγροτικό», όπως αποκαλούσαν οι ίδιοι το ουίσκι και το κατέβαζαν στο καφενείο του χωριού, στο χωράφι και τη στάνη με άνεση. Ηταν η εποχή που τα «κορόιδα» οι Ευρωπαίοι πλήρωναν για ριζικές αναδιαρθρώσεις στις καλλιέργειες, εκσυγχρονισμό στη διαδικασία παραγωγής, δημιουργία υποδομών κ.λπ. ώστε η ελληνική γεωργία και κτηνοτροφία να περάσουν με τους λιγότερους κλυδωνισμούς στη νέα εποχή.
Το ξέρουμε όλοι ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων αντί να επενδυθεί κατέληγε να γίνει προίκα στο κορίτσι, πολυτελή Ι.Χ. και τρακτέρ-θηρία για αγροτικές εκμεταλλεύσεις-νάνους, διαμερίσματα στις μεγαλουπόλεις κ.λπ.
Η τότε πολιτική ηγεσία αντί να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας στους αγρότες, για το πώς πρέπει να διαχειριστούν τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις και να ασκήσει αυστηρό έλεγχο, τους χάιδευε τ’ αυτά.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου αύξανε τη δημοφιλία του και κέρδιζε τις εκλογικές μάχες τη μία μετά την άλλη χάρη στις «περήφανες μάχες» που έδινε στις Βρυξέλλες «για την αγροτιά». Η αντιπολιτευόμενη Νέα Δημοκρατία περηφανευόταν για το ότι εκείνη έβαλε την Ελλάδα στην ΕΟΚ, αξιώνοντας περίπου από τους αγρότες να την ευγνωμονούν για το ότι έτρωγαν με «χρυσά κουτάλια». Και τα κόμματα της Αριστεράς, έλεγαν «φέρτε κι άλλα, ιμπεριαλιστές».
Οταν οι Ευρωπαίοι αγρίεψαν και έθεσαν ημερομηνία λήξης στις επιδοτήσεις, ο κάμπος, τα βουνά, αλλά και η πολιτική εξουσία κατακυριεύθηκαν από άγχος και αγωνία.
Διαπιστώνουν τώρα ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος και χρήμα. Συνειδητοποιούν ότι ο εκσυγχρονισμός της παραγωγής έμεινε πίσω, με αποτέλεσμα να ανεβαίνει το κόστος της και σε συνδυασμό με τη γενικότερη κρίση να κατρακυλάει το εισόδημα των αγροτών.
Ολοι τώρα αναθεματίζουν τα λάθη του παρελθόντος, αλλά ουδείς τολμάει να πει τα πράγματα με το όνομά τους για το δέον γενέσθαι. Μέχρι να γίνει αυτό, κάθε χρόνο θα έχουμε τα ίδια στις εθνικές οδούς και το «εθνικό» ποτό του κάμπου θα κινδυνεύει να καταστεί είδος πολυτελείας για τους φανατικούς καταναλωτές του.
Tου Σταυρου Τζιμα

grizaniotis

Άντρες; ΟΦΘΑΛΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ...ΚΑΡΔΙΑΣ - Φάτε μάτια ψάρια..!!!

Το να κοιτάζεις επίμονα τα στήθη γυναικών είναι καλό για την υγεία των ανδρών και αυξάνει την υπολογιζόμενη διάρκεια ζωής τους. Αυτό αποκάλυψε μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από μια ομάδα Γερμανών επιστημόνων. Ανακάλυψαν ότι κοιτάζοντας επίμονα για 10 λεπτά ημερησίως τα στήθη μιας γυναίκας, είναι τόσο ευεργετικά όσο καλή είναι μισή ώρα ασκήσεων. Αυτή η μελέτη πραγματοποιήθηκε επί 5 χρόνια σε μια ομάδα 200 ατόμων. Έδειξε ότι όλα τα άτομα που έβλεπαν τα στήθη για 10 λεπτά σε μια καθημερινή βάση, υφίστανται τους λιγότερους καρδιαγγειακούς πόνους, και είχαν τη λιγότερη υπέρταση από αυτούς που δεν κοίταζαν τα στήθη καθημερινά. Ο Δρ Karen Weatherby, που κατεύθυνε τις μελέτες, βεβαίωσε ότι: Η σεξουαλική διέγερση διευρύνει τη συχνότητα καρδιών και ωφελεί την κυκλοφορία. Είπε επίσης: «Σκέφτομαι ότι με την καθημερινή πρακτική, τα άτομα μπορούν να αυξήσουν την υπολογιζόμενη διάρκεια ζωής τους σε τουλάχιστον 5 χρόνια. Σαν σύγχρονο άτομο πρέπει να ανησυχείτε για την υγεία σας Έτσι τι λέτε; είστε έτοιμοι να αρχίσετε τη θεραπεία;

weirdstuff

Γυναίκες: Στήθος με στήθος



breast386

Από τη μύτη μέχρι τους γλουτούς και από τα μάτια μέχρι τις φτέρνες. Έχω καταλήξει ότι τα πάντα μπορεί να ενοχλούν μία γυναίκα πάνω στο σώμα της, ακόμα κι αν αυτά… αγγίζουν την τελειότητα.

Οι γυναίκες έχουν την τάση να μην είναι ικανοποιημένες και με το μέγεθος και σχήμα του στήθους τους. Οι άντρες, από την άλλη, είναι λιγότερο επικριτικοί. Το 58% των αντρών, ηλικίας 18-35, είναι ικανοποιημένοι με το στήθος των συντρόφων τους, σε αντίθεση με τις γυναίκες που μόνο το 31% της ίδιας ηλικίας είναι ικανοποιημένες με το στήθος τους.

Το 22% των γυναικών, ηλικίας 18-25, θεωρούν ότι το στήθος τους είναι πολύ πεσμένο, ενώ στις ηλικίες 26-35 το ποσοστό αγγίζει το 35%. Μία στις τρεις εύχεται να είχε μεγαλύτερο στήθος.

Από την άλλη πλευρά, αυτές που είναι ικανοποιημένες με τα… μπαλκόνια τους, έχουν μιάμιση φορά περισσότερες πιθανότητες να τα πετάξουν όλα μπροστά στο σύντροφό τους, ενώ οι γυναίκες που νιώθουν άσχημα είναι 10 φορές πιο πιθανό να τα κρύβουν κατά τη διάρκεια του sex.

Αυτό συμβαίνει γιατί στη σύγχρονη κουλτούρα δίνεται πολύ μεγάλη έμφαση στο στήθος και μάλιστα όσες γυναίκες παρακολουθούν τα media έχουν περισσότερες πιθανότητες να αγχωθούν για αυτό. Η δυσαρέσκεια που τους προκαλείται μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σεξουαλική τους ζωή.

Αυτό που εσύ πρέπει να κάνεις στην προκειμένη περίπτωση, είναι κομπλιμέντα, πολλά κοπλιμέντα!

myworldman

Αυτοί είναι άνθρωποι και πατριώτες όχι σαν κάτι άλλoυς πουλημένους


Με μια διαθήκη-μαμούθ ένας Θρακιώτης μετανάστης στη Nότιο Aφρική, που πέθανε αναπάντεχα πριν από τις γιορτές, σε ηλικία 65 χρόνων, χαρίζει μετά θάνατον πλατύτερα χαμόγελα στα παιδιά που δέχονται τη φροντίδα του «Xαμόγελου του Παιδιού» στη χώρα μας.

Mετρητά, καταθέσεις και ομόλογα, που σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνούν τα 7 εκατομμύρια ευρώ, και μια εξίσου μεγάλη ακίνητη περιουσία με σπίτια, μεζονέτες, παραθαλάσσια οικόπεδα, περιέρχονται στην κατοχή του εθελοντικού συλλόγου, με τη διαθήκη που άφησε ο Γιάννης Συμεωνίδης.

Mετανάστης επί... 40 χρόνια στη Nότιο Aφρική, έστησε εκεί μια μικρή αυτοκρατορία, με εστιατόρια και εμπόριο διαμαντιών. Bλέποντάς τον να επιστρέφει στην πατρίδα, συγγενείς και φίλοι σε Kαβάλα και Pοδόπη προσδοκούσαν πολλά από τον πλούσιο και μοναχικό 65χρονο, ο οποίος δεν έκανε δική του οικογένεια.

O Συμεωνίδης έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες, αλλά το άνοιγμα της διαθήκης του απογοήτευσε τους πάντες, καθώς δεν άφησε ούτε ένα ευρώ στις αδελφές, στα ανίψια και στα ξαδέλφια του. Aντίθετα, σκόρπισε πλατιά χαμόγελα στον εθελοντικό σύλλογο, αφήνοντας σ' αυτόν το σύνολο της κινητής κι ακίνητης περιουσίας του, με εξαίρεση κάποια ποσά που δώρισε σε τρεις καλούς φίλους.

Hταν την περίοδο των γιορτών όταν συμβολαιογράφος της Kαβάλας τηλεφώνησε στο «Xαμόγελο του Παιδιού» και μετέφερε το ευχάριστο νέο. «Δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες κληρονομιές. Hταν ένα ανέλπιστο δώρο για μας σε μια περίοδο σοβαρών οικονομικών δυσκολιών», είπε στο «Eθνος» ο πρόεδρος του «Xαμόγελου», Kώστας Γιαννόπουλος.

Kάνοντας μια μικρή έρευνα για τον δωρητή, ο κ. Γιαννόπουλος διαπίστωσε εκ των υστέρων ότι είχε τηλεφωνήσει στην οργάνωση σε ανύποπτο χρόνο και είχε αποσπάσει στοιχεία και πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας, τους σκοπούς και το έργο του, καθώς και το πώς θα μπορούσε ο ίδιος να βοηθήσει.

«Mας τιμάει ιδιαιτέρως πως αυτός ο άνθρωπος άφησε αυτήν τη μεγάλη περιουσία αθόρυβα, ανιδιοτελώς και χωρίς να θέτει τον παραμικρό όρο στη διαθήκη του», τόνισε ο πρόεδρος της οργάνωσης, ο οποίος αμέσως κίνησε τις διαδικασίες για να τιμήσει τον ευεργέτη μετά θάνατον. Aντιπροσωπεία του «Xαμόγελου» πήγε στο Kρυονέρι Kαβάλας, όπου οργάνωσε μνημόσυνο τιμής, ενώ παράλληλα συνομίλησε με συγγενείς του εκλιπόντος και είδε μέρος της ακίνητης περιουσίας που θα περιέλθει στην κατοχή της οργάνωσης.

ΘA METATPEΨOYN ΣE ΞENΩNEΣ ΓIA TA ΠAIΔIA TA AKINHTA
Mεζονέτες στη Nέα Hρακλείτσα Kαβάλας, σπίτια και οικόπεδο στην Kαβάλα, καθώς και η πατρική του περιουσία στις Σάπες Pοδόπης αποτελούν την ακίνητη περιουσία. Σύμφωνα με τη δέσμευση του προέδρου του «Xαμόγελου του Παιδιού», δεν θα πουληθεί τίποτε απ' αυτά, αλλά θα αξιοποιηθούν για τις ανάγκες των παιδιών που δέχονται τη βοήθεια του συλλόγου.

«H σκέψη είναι να μετατρέψουμε τα ακίνητα σε ξενώνες για παιδιά και σε καταλύματα για τις θερινές τους διακοπές. Oλα θα γίνουν πιο συγκεκριμένα το επόμενο διάστημα, και σε συνεργασία με τις τοπικές Aρχές της Kαβάλας, τις οποίες σκοπεύουμε να επισκεφθούμε σύντομα γι' αυτό τον σκοπό», είπε ο κ. Γιαννόπουλος, προσθέτοντας πως στις δράσεις αυτές θα δοθεί τιμητικά το όνομα του ευεργέτη. Eνα αυτοκίνητο τύπου τζιπ που ανήκε στον δωρητή και αφέθηκε επίσης στο «Xαμόγελο», θα μετατραπεί σε περιπολικό άμεσης επέμβασης για τις δράσεις του συλλόγου στην περιοχή, ενώ ένα δεύτερο όχημα -μια αντίκα Mερτσέντες μεγάλης αξίας- θα βγει σε πλειστηριασμό.

Tο χρηματικό ποσό, που σύμφωνα με συγγενείς και φίλους του εκλιπόντος υπολογίζεται σε 7 εκατομμύρια ευρώ, θα αξιοποιηθεί για τις ανάγκες της οργάνωσης. «Δεν ξέρουμε ακόμη το ακριβές ποσό. Περιμένουμε τα στοιχεία από τις τράπεζες για να το προσδιορίσουμε. Σε κάθε περίπτωση κάθε ευρώ από τα χρήματα αυτά θα αξιοποιηθεί με βάση τις ανάγκες του συλλόγου και των παιδιών, και πάντα υπό την εποπτεία των ορκωτών λογιστών», επεσήμανε ο κ. Γιαννόπουλος.


ΣTENOΣ TOY ΦIΛOΣ
«Mου είχε εκμυστηρευτεί τη διαθήκη»

O ψαράς και ερασιτέχνης ποιητής Xρήστος Γρηγοριάδης ήταν ο πιο στενός φίλος του Γιάννη Συμεωνίδη και ίσως ο μόνος που γνώριζε τις προθέσεις του. Aναπολώντας τις ατελείωτες ώρες κουβέντας και ποιητικής απαγγελίας με τη συνοδεία ούζου και ψαρομεζέδων στην ακτή των Kικόνων στη Pοδόπη, αποκαλύπτει πως ο εκλιπών τού είχε εκμυστηρευτεί ότι τα έγραψε όλα στο «Xαμόγελο».

«Mου είπε πως θα μου άφηνε κι εμένα κάτι, αλλά ποτέ δεν ρώτησα τι και πόσο. Tου έλεγα να προσέχει τον εαυτό του και κυρίως την καρδιά του, αλλά δεν με άκουγε. Eσβησε μια μέρα πηγαίνοντας να επισκεφθεί τον γαμπρό του στο νοσοκομείο. Eμεινε εκεί επιτόπου», μας λέει με πίκρα.

O κ. Γρηγοριάδης ήταν τελικά ένα από τα τρία φυσικά πρόσωπα που συμπεριέλαβε στη διαθήκη του ο δωρητής, μαζί με άλλους δύο φίλους του στη N. Aφρική. Tου άφησε 30.000 ευρώ, από τα οποία, όπως λέει, η Eφορία του πήρε τις 5.000, γιατί δεν ήταν άμεσοι συγγενείς.

«HTAN ΠIKPAMENOΣ KAI AΠOKOMMENOΣ»
Δέχτηκαν σιωπηρά την απόφαση οι συγγενείς

Στενοί συγγενείς του Γιάννη Συμεωνίδη δέχτηκαν σιωπηλά την απόφασή του, σχολιάζοντας μόνο πως ήταν πικραμένος και αποκομμένος από τους δικούς του. Eνας πρώτος εξάδελφος, όμως, ο Bασίλης Bασιλειάδης, δηλώνει αδικημένος και ζητά από το «Xαμόγελο του Παιδιού» τη δικαίωσή του.
Oπως υποστηρίζει, είχε αναλάβει ο ίδιος για λογαριασμό του εξαδέλφου του την εκ βάθρων ανακαίνιση του πατρικού του σπιτιού, πληρώνοντας από την τσέπη του μέρος της δαπάνης. Tον λογαριασμό θα τον έκαναν στο τέλος, αλλά δεν πρόλαβε, αφού ο εξάδελφός του πέθανε και τα άφησε όλα στον σύλλογο, μαζί και το σπίτι. O ίδιος προσέγγισε τους ανθρώπους του «Xαμόγελου» εξηγώντας το πρόβλημα και το οικονομικό του άνοιγμα. Oπως λέει, πήρε την υπόσχεση ότι το ζήτημα θα τακτοποιηθεί.
ethnos

http://apneagr.blogspot.com/2009/01/blog-post_714.html

Δεν ρε φράγκα , τζάμπα είναι, ακολούθα τα βήματά μας

και που ΄σαι παιδί όλα τζάμπα είναι δεν πάμε για χρήμα, γιατί πολύ απλά, λιτά και κατανοητα δεν είχαμε αλλά και ούτε θέλουμε να έχουμε, ρετάλια είμαστε, ξέφτια και κρόσια, δεν έχουμε για νοίκι, έτσι γεννηθήκαμε, έτσι ανδροθήκαμε και έτσι θα καταλήξουμε!
και ξανά που ΄σαι παιδί δεν σου στερούμε την δόξα, δεν την θέλουμε, δική σου είναι
σου ανήκει...εμείς το μεσονύχτι θέλουμε να γευθούμε με τα αισθήματά μας, με τα ονειρά μας και με τα ληγμένα μας!
Strawberry λατρεμένε μου Συγκάτοικε στην υγειά μας

Ghost.........λες ?




Η κατάσταση μου όσο πάει γίνεται και πιο τρελή...
Να ναι καλά ο καλός μου φίλος Ghost που με κάνει και γελώ,
διακωμωδώντας τα πάντα.

Ίσως τελικά αυτό να μου λείπει,
ο αυτοσαρκασμός και η διακωμώδηση...

Ίσως πάλι φταίνε......
...... τα ληγμένα που παίρνω...

Ghost.........λες ?

Ο νόμος μου στην ''μακρινή'' σου ειρωνεία

''δεν κάνω web γιατί είναι ακριβό....ποιός ο λόγος άλλωστε όταν κάτι σου δίδεται ελεύθερα,
αναπαράγω....διότι κάποια άρθρα.... κάποιους ανθρώπους και πινέλα τα θαυμάζω, διότι....έρχομαι πάντα δεύτερος....έτσι δεν μπαίνω στον κόπο να γράψω τα ίδια πράγματα με δικά μου λόγια...ανούσιο....προτιμώ το ειρμό τους αυτούσιο, χαιδεύοντας τα αισθήματά μου ανάλαφρα και οσμίζοντας την αλκοόλη στο κάθε μεσονύχτι,
προβάλω και τιμώ αυτούς που με τιμάνε...αυτούς που με στηρίζουν....αυτούς που με στέλνουν το πανέμορφο καθημερινό τους βλέμμα....αυτούς που με αγαπάνε....αν βίωσες ανάθεμά σε τι εστί αγάπη,
εδώ...σε αυτό το μικρό μου σκότος διακινώ ιδέες για σένα, σε προβληματίζω, σου προκαλώ την κρίση και την κριτική σου με λίγη γαρνιτούρα γέλιου....δεν διακινώ χόνδρους, αλητεία και εξυπνάδα.
Θέλω απλά, λιτά και κατανοητά να σου αποβάλω την ''μασκαρεμένη χλίδα'' για να ανοίξει η όμορφη κόρη του ματιού σου.''

κάτι που δεν θα αισθανθείς ποτέ

The Ghost

βρε.....


ΒΡΕ..................

ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

ΑΠΟ ΕΔΩ................

............που θα με κανετε και κριτικη στο τι θα γραψω........


σε οποιον αρεσω.....για τους αλλους δεν θα μπορεσω......


και κατι ακομη.....

αλλο.....ghost
και
αλλο....strawberry.....

για μερικους.....

που τα'χουν μπλεξει......
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan