Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Τον γνωρίζετε αυτον τον κύριο..

Στις προπονήσεις της Corinthians επέστρεψε ο Ronaldo Nazario έπειτα από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού, αλλά είναι εμφανές ότι απέχει... δεκάδες κιλά από την επιθυμητή φυσική κατάσταση.
Ο 34χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός πήρε το «πράσινο φως» από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και πιθανότατα θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής εναντίον της Avai, ωστόσο η εικόνα του παραπέμπει περισσότερο σε παλαίμαχο και η κοιλιά του είναι μεγαλύτερη από ποτέ...

Άλλη νύφη περίμενε και… άλλη νύφη ήρθε!

Όλα ήταν στη θέση τους στην εκκλησία της Πάτρας: ο ιερός ναός στολισμένος, ο γαμπρός ντυμένος στην τρίχα περιμένοντας (κατά το έθιμο) τη νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας και οι συγγενείς και οι φίλοι μαζεμένοι γύρω από το γαμπρό εν αναμονή της αφίξεως της νύφης.

Όταν ακούστηκε η κόρνα όλοι πιστέψανε ότι η νύφη είχε φθάσει με το αυτοκίνητο. Γρήγορα όμως διαπιστώσανε πως η κόρνα άνηκε σε ένα τρίκυκλο με το οποίο είχε φθάσει στην εκκλησία μια… άλλη νύφη!..

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: Περισσότερα έσοδα από Ρεάλ ο Ολυμπιακός!

 
 
Η ανακοίνωση των κερδών των ομάδων που συμμετείχαν στο περσινό Champions League προκάλεσε ορισμένες εκπλήξεις, αφού ο Ολυμπιακός εισέπραξε περισσότερα χρήματα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρώτη η Ίντερ, δεύτερη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κορίτσια... υπάρχουν και χειρότερα...

  Μαρία Σολωμού: ''Έχω ζήσει και εννιά μήνες χωρίς σεξ!''
Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town. Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε για το σεξ, τα ναρκωτικά, την οικονομική της κατάσταση και ένα δημοσίευμα που την έβγαλε από τα ρούχα της...

Οι φόροι (!) φταίνε για την ακριβή βενζίνη

Αλλά δεν αποκλείουν την αισχροκέρδεια

Η πρωτιά στην Ευρώπη, σύμφωνα με το Γενικό Γραμματέα Εμπορίου, Στέφανο Κομνηνό, οφείλεται στο γεγονός ότι έχουμε τους υψηλότερους φόρους. Στο 1,5 ευρώ, τα 90 με 95 λεπτά είναι οι φόροι.

Εντός του Σεπτεμβρίου η έναρξη κατασκευής του βιολογικού Οιχαλίας!


Πήρε έγκριση νομιμότητας από την Περιφέρεια – Ολοκληρώνονται οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση του έργου.
Εντός του Σεπτεμβρίου αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής του βιολογικού καθαρισμού και των δικτύων στο δήμο Οιχαλίας.
Του Λάζαρου Μάμαλη
Ο δήμος Οιχαλίας εξασφάλισε την πλήρη έγκριση νομιμότητας από την περιφέρεια Θεσσαλίας. Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, το έργο βρίσκεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Οιχαλίας κ. Θανάση Ζιώγκο, σε 10 ημέρες, αναμένεται η επιστροφή του φακέλου και η σύνταξη ανάθεσης του έργου.
Όπως τόνισε ο ίδιος, εντός του Σεπτεμβρίου θα αρχίσει η εκσκαφή για την κατασκευή του έργου. Ήδη η ανάδοχος εταιρία αναζητά γραφείο και οικόπεδο για να στεγάσει τα απαιτούμενα υλικά και μηχανήματα...

Η Ερώτηση Της Ημέρας!


Γιατι το κουνούπι του Νείλου ήρθε στην Ελλάδα από τη Μακεδονία;

Θα τρελαθουμε τελείως δηλαδή! Το πιο κοντινό μέρος είναι η Κρήτη, η Πελοπόννησος η Στερεά η Θεσσαλία και μετά η Μακεδονία.

Περίεργα πράματα πάλι!!!!

Βρετανία: Μαζί με χάμπουργκερ και ...στατίνες!


Οι αλυσίδες εστιατορίων γρήγορου φαγητού θα έπρεπε να πρσφέρουν στους πελάτες τους μαζί με τα χάμπουργκερ και στατίνες, ένα φάρμακο κατά της χοληστερίνης, συμβουλεύουν βρετανοί επιστήμονες. Αυτά τα φάρμακα, που μειώνουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής που συνδέεται με μία διατροφή πλούσια σε λιπαρά, μπορούν να προτείνονται ως συνοδευτικά των γευμάτων, όπως γίνεται τώρα με τη μαγιονέζα ή την κέτσαπ, αναφέρει έρευνα μίας ομάδας του βρετανικού πανεπιστημίου Imperial...

Στην Σέλτικ ο Μαϊστόροβιτς!


Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Συμφωνία με τον μάνατζερ του Σουηδού αμυντικού, που βρίσκεται στην χώρα μας από το πρωί της Παρασκευής. Σκέψεις για προσφυγή από τον Αραούχο. Φήμες για Κυργιάκο.Εδώ και αρκετό καιρό η διοίκηση της ΑΕΚ έψαχνε τρόπο για να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο του Σουηδού αμυντικού. Κάτι τέτοιο συνέβη τελικά, με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς να λύνει το συμβόλαιο του και να συνεχίσει την καριέρα του στην Σέλτικ.Ο μάνατζερ του Σουηδού αμυντικού βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και λίγες ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες συζητούσε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ τον τρόπο με τον οποίο θα λυθεί το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή...

Τετράποδα βαμπίρ σπέρνουν τον τρόμο στο Περού!!!


Ο εφιάλτης των βαμπίρ αναβίωσε στο Περού και σε περιοχές κοντά στη κοίτη του Αμαζονίου. Όπως ανκοινώθηκε την Παρασκευή (15/08) τέσσερα παιδιά πέθαναν από λύσσα και 500 άτομα κινδύνευσαν από την ασθένεια έπειτα από επιθέσεις νυχτερίδων που τρέφονται με αίμα σε μια απομακρυσμένη περιοχή του Αμαζονίου στο Περού.Οι νυχτερίδες-βαμπίροι (υπάρχουν συνολικά τρία είδη) ζουν αποκλειστικά στη Νότιο Αμερική και συνήθως επιτίθενται σε οικόσιτα ή άγρια ζώα την ώρα που κοιμούνται. Τα τελευταία χρόνια πάντως έχουν αναφερθεί και αρκετά περιστατικά επιθέσεων σε ανθρώπους...

ΚΙΝΑ: ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ!!!


Οι ισχυρές βροχοπτώσεις, που έχουν δημιουργήσει τεράστιες καταστροφές στη Δυτική Κίνα, έχουν προκαλέσει πλημμύρες και κατολισθήσεις, με αποτέλεσμα περισσότεροι από 10.500 άνθρωποι να έχουν αποκλειστεί, σύμφωνα με τα κρατικά Μέσα Ενημέρωσης.

Σε διάφορες επαρχίες της Κίνας, οι νεκροί ανέρχονται σε χιλιάδες, ενώ ακόμα περισσότεροι είναι οι τραυματίες και οι άστεγοι.

Σημάδευε με λέιζερ... αεροπλάνα!!!


Για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών κατηγορείται 22χρονος που «σημάδευε» με συσκευή λέιζερ αεροσκάφη της πολιτικής αεροπορίας κατά την προσγείωση και απογείωσή τους από τον αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, ο νεαρός συνελήφθη επ' αυτοφώρω, πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (12/08), σε περιοχή του περιαστικού δάσους του Σέιχ Σου.

Με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.


www.cosmo.gr

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!


Σαν κεραυνός εν αιθρία ακούστηκε η δολοφονία του Βορειοηπειρώτη στην πολύπαθη Χειμάρα. Κεραυνός εν αιθρία για αυτούς που ξεχνούν.

Είδαμε πολλούς Αλβανούς να ζουν ειρηνικά στην Ελλάδα και να φέρνουν εδώ και τα παιδιά τους. Υπάρχουν όμως και "οι άλλοι", εκείνοι που ονειρεύονται UCC και Τσαμουριά.

Καλά θα κάνει η ελληνική κυβέρνηση να μην αφήσει να περάσει έτσι το θέμα, γιατί σύντομα θα μετανοιώσει πικρά για την αδράνειά της, αφού τα λαμόγια που την πιέζουν οικονομικά και όχι μόνο, από το εξωτερικό, θα διαπιστώσουν ότι έχουν βρει ένα μικρότερο αλλά πιό ευέλικτο μοχλό πίεσης, από αυτόν της Τουρκίας. Τον μοχλό της Τσαμουριάς...

Είστε ανασφαλείς; Κινδυνεύετε να πάθετε εγκεφαλικό!


Οι άνθρωποι που είναι ανασφαλείς στις σχέσεις τους και φοβούνται την απόρριψη από τους άλλους, αντιμετωπίζουν

μεγαλύτερο κίνδυνο να πάθουν έμφραγμα, εγκεφαλικό και γενικότερα να εμφανίσουν καρδιοαγγειακά προβλήματα, σύμφωνα με νέα καναδική επιστημονική έρευνα.

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου «Ακάντια» της Νόβα Σκότια, αναφέρουν ότι ανέλυσαν τις περιπτώσεις 5.645 ατόμων ηλικίας 18 έως 60 ετών, συνδέοντας τις χρόνιες παθήσεις τους με το βαθμό ανασφάλειας και φοβίας τους...

Το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου

Είναι μεγαλύτερο και από τον Τιτανικό!
ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Το Oasis of the Seas είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που κατασκευάστηκε ποτέ στον κόσμο, ναυπηγήθηκε στην Φιλανδία και έκανε το πρώτο του ταξίδι στις 5 Δεκεμβρίου.

Να γιατί η μπίρα είναι θρησκεία

Πόσο άχρηστο είναι ένα μπουκάλι μπίρας μετά την πόση της; Καθόλου. Μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και ως οικοδομικό υλικό. Απίστευτο; Κι όμως αληθινό. Δείτε πως έφτιαξαν ένα ολόκληρο βουδιστικό ναό από μπίρες!

Τέλος από την Εθνική το «αλάνι»

Δεν θα ξαναπαίξει με τα ελληνικά χρώματα ο Σωτήρης Κυργιάκος

Με ένα μήνυμα μερικών αράδων ο αμυντικός έριξε τη «βόμβα» της ημέρας μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, ανακοινώνοντας την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική.

Λίγες μόλις ημέρες μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Αμανατίδη, ο οποίος έκανε γνωστό ότι θέλει να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην Άϊντραχτ, ήρθε και η απόφαση του Κυργιάκου να ταράξει τα νερά. Ο διεθνής αμυντικός της Λίβερπουλ γνωστοποίησε ότι το κεφάλαιο Εθνική έκλεισε για τον ίδιο, τονίζοντας:

Αναβρασμός στη Χιμάρα για τη δολοφονία του 37χρονου

Τον σκότωσαν τρεις Αλβανοί επειδή μιλούσε ελληνικά

Σε φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Χιμάρα η κηδεία του 37χρονου ομογενούς Αριστοτέλη Γκούμα, ο οποίος δολοφονήθηκε χθες από ομάδα τριών Αλβανών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα άρχισαν χθες, πριν το μεσημέρι, όταν τρεις Αλβανοί από την Αυλώνα ζήτησαν από τον 37χρονο να μη μιλάει ελληνικά στο μαγαζί του, που βρίσκεται στη Χιμάρα. Μετά τη λογομαχία ακολούθησε ξυλοδαρμός. Ο ομογενής αναγκάστηκε να κρυφτεί.

Αναπροσαρμόστε τους τιμοκαταλόγους σας, ρίξτε τις τιμές, να σας μειώσω τα τέλη...


Οι καταστηματάρχες της Ασκληπιού ζητούν να χαριστούν, για ένα χρόνο, όλα τα τέλη για τις πέργκολες που κυμαίνονται από 3.000 μέχρι 4.000 ευρώ το χρόνο για τα περισσότερα από τα καταστήματα.


Δείπνο για... Μπαπτίστα!


Ο Ζούλιο Μπαπτίστα είναι ο διακαής πόθος του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος δείπνησε χθες το βράδυ με τον Τζιαν Πάολο Μοντάλι,συζητώντας για τον Βραζιλιάνο. Τα βρίσκουν Ολυμπιακός και Ρόμα, αρνητικός παραμένει ο παίκτης.Η παρουσία της Ρόμα στην Αθήνα για το φιλικό με τον Ολυμπιακό (απόψε 21:45 ΝΕΤ), δεν θα μπορούσε να μην συνδυαστεί με το όνομα που θέλει όσο κανένα άλλο να φέρει στο Λιμάνι ο μεγαλομέτοχος των ερυθρολεύκων.

Χθες το βράδυ λοιπόν ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε το δείπνο στον πολύ καλό του φίλο και γενικό διευθυντή της Ρόμα, Τζιαν Πάολο Μοντάλι, παρουσία του Ντάρκο Κοβάσεβιτς...

Εντυπωσιακές εικόνες από τη “βροχή” των αστεριών- Ορατό και σήμερα το φαινόμενο!


Δισεκατομμύρια μάτια και φυσικά όλα τα τηλεσκόπια του κόσμου στράφηκαν χθες στον ουρανό για να δουν και να καταγράψουν το φαινόμενο

Οι Περσείδες δεν άργησαν στο ραντεβού, ο ... Περσέας έστειλε και πάλι στη γειτονιά μας χιλιάδες “πεφταστέρια”.

Ως και 250 "πεφταστέρια" καταγράφηκαν σε μια μόνο φωτογραφία, δύο με τρία το λεπτό μετρούσαν όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν σε σημεία μακρυά από τα φώτα των πόλεων. Ευκαιρία για ... πολλές ευχές!..
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan