Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Μεγάλες Παγίδες Και Πρόκριση!!!


Μήνυμα πρόκρισης πέρασε ο Έβαλντ Λίνεν στους παίκτες του Ολυμπιακού, αφού στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως σε τέτοια παιχνίδια δεν παίζεις για την... ισοπαλία, αλλά για τη νίκη. Εκτός... ρεπορτάζ οι Ισραηλινοί! Ο Έβαλντ Λίνεν στη συνέντευξη Τύπου μίλησε...

Φύσει Αδύνατο Το Τέλειο Μαύρισμα!!!


Οι διακοπές συνδυάζονται συνήθως με το στοίχημα για απόκτηση τέλειου μαυρίσματος. Ατελείωτες ώρες στην παραλία, ειδικά προϊόντα για απόκτηση του ιδανικού χρώματος και πάει λέγοντας... Ένα τέτοιο ενδεχόμενο, σύμφωνα με βρετανική έρευνα, όχι μόνο εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία μας, αλλά είναι και φυσικώς αδύνατο.

Μερικές περιοχές του ανθρώπινου σώματος (γλουτοί), όπως επισημαίνουν επιστήμονες του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, υπό τον καθηγητή Τζόναθαν Ρις, εκ φύσεως μαυρίζουν λιγότερα εύκολα από κάποιες άλλες και χρειάζονται μεγαλύτερη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, καθώς είναι πιο ευάλωτες στον καρκίνο του δέρματος...

Χοληστερίνη Από Τα... 20!!!


Καταρρέει ο μύθος ότι οι εικοσάρηδες εχουν "ασυλία" απέναντι σε ασθένειες που εμφανίζοντα συνήθως μετά τα 40.... Σύμφωνα με νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, ακόμα και οι εικοσάρηδες πρέπει να προσέχουν την χοληστερίνη τους, γιατί αν είναι υψηλή, μπορεί να βλάψει τις αρτηρίες τους, δημιουργώντας αρτηριοσκλήρυνση και αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο για έμφραγμα και εγκεφαλικό αργότερα στη ζωή τους. Η μελέτη, υπό τον δρα Μαρκ Πλέτσερ του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας-Σαν Φρανσίσκο, η οποία δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό "Annals of Internal Medicine", σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ, μελέτησε επί 20 χρόνια μια ομάδα περίπου 3.200 ανδρών και γυναικών ηλικίας 18 έως 30 ετών και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τους νέους...

Ο Γύρος Της Γης Από Μια 14χρονη!!!


Η 14χρονη Oλλανδή ιστιοπλόος, Λόρα Ντέκερ, αναχώρησε σήμερα από το λιμάνι Ντεν Οσε της Ολλανδίας για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της, να γίνει η μικρότερη ιστιοπλόος που θα πραγματοποιήσει μόνη της το γύρο του κόσμου με το ιστιοπλοϊκό της.

Η Λόρα και ο πατέρας της Ντικ Ντέκερ, που τη συνοδεύει στο ιστιοπλοϊκό της Guppy, αναχώρησαν από το ολλανδικό λιμάνι στις 09:00 τοπική ώρα (10:00 ώρα Ελλάδας) κατευθυνόμενοι προς τη Μαύρη θάλασσα, υπό το βλέμμα περίπου 100 θεατών και περίπου 50 δημοσιογράφων...

Η Απασχόληση Σε Ελλάδα Και Ευρώπη!!!


Το 61,2% των Ελλήνων ηλικίας μεταξύ 15 και 64 ετών έχει ενεργό οικονομική δραστηριότητα έναντι 64,6% που είναι το αντίστοιχο ποσοστό στα κράτη-μέλη της ΕΕ.

Σε ό,τι αφορά τους άνδρες το ποσοστό αυτό φτάνει το 73,5% και βρίσκεται πάνω από το μέσο κοινοτικό όρο που είναι στο 70,7%, αλλά σε ό,τι αφορά στις γυναίκες το συγκεκριμένο ποσοστό βρίσκεται στο 48,9% δηλαδή κάτω από τον αντίστοιχο μέσο κοινοτικό όρο που είναι 58,6%...

Νεκρόπολη 3.000 Ετών!!!


Μια νεκρόπολη, 3.000 ετών, έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στο χωριό, Γκάρλα Μάρε, στη Ρουμανία, στις αρχές του μήνα.

Όπως δήλωσε, σήμερα, στο ρουμανικό πρακτορείο ειδήσεων "Agerpres" ο αναπληρωτής διευθυντής του Μουσείου της Ντρόμπετα- Τούρνου Σεβερίν, Γκάμπριελ Κρακιουνέσκου, μετά τις πρώτες έρευνες στην περιοχή, οι αρχαιολόγοι του Μουσείου ανακάλυψαν μια σειρά τάφων και κεραμικά στοιχεία, που εικάζεται πως χρησιμοποιούνταν κατά τη διάρκεια των ταφικών τελετών...

Τρίτη Μέρα Παραβιάσεων!!!


Για τρίτη συνεχή μέρα, τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη, παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο. Πιο συγκεκριμένα, δύο σχηματισμοί, αποτελούμενοι συνολικά από 14 αεροσκάφη (εκ των οποίων τα έξι οπλισμένα) - προκάλεσαν σήμερα στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο δύο παραβάσεις και δύο παραβιάσεις, χωρίς, ωστόσο, να σημειωθούν εμπλοκές.

Τα ελληνικά μαχητικά, αφού τα αναγνώρισαν, τα αναχαίτισαν.

Ο Ιός Του Έρπη Νέα Τεχνική Καταπολέμησης Του Καρκίνου!!!


Βρετανοί επιστήμονες χρησιμοποίησαν ένα γενετικά τροποποιημένο ιό του έρπη για να σκοτώσουν τα καρκινικά κύτταρα και να θεραπεύσουν με επιτυχία ασθενείς που έπασχαν από καρκίνο.

Μια μικρή κλινική δοκιμή σε 17 ασθενείς σε νοσοκομείο του Λονδίνου έδειξε ότι η χρήση του ιού, μαζί με τις κλασικές μεθόδους της χημειοθεραπείας και της ακτινοθεραπείας, κατέστρεψε τους όγκους στους περισσότερους ασθενείς, που έπασχαν από καρκίνο του στόματος, της γλώσσας και του λαιμού, σύμφωνα με το BBC...

Μήνυμα ενός Παοκτζή!

Η Γερή Καρδιά Επιβραδύνει Τη Γύρανση Του Εγκεφάλου!!!


Φροντίζοντας κανείς να κρατά σε καλή κατάσταση την καρδιά του, βοηθά και τον εγκέφαλό του, επιβραδύνοντας τη γήρανσή του, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.
Η μελέτη διαπίστωσε ότι οι υγιείς άνθρωποι, οι οποίοι όμως είχαν "αργές" καρδιές που αντλούσαν λιγότερο αίμα, είχαν παράλληλα πιο γερασμένους εγκεφάλους σε σχέση με άλλους ανθρώπους.
Οι ερευνητές του πανεπιστημίου της Βοστώνης, υπό την δρα Άντζελα Τζέφερσον, σε εργασία που δημοσίευσαν στο ιατρικό περιοδικό "Circulation", σύμφωνα με το BBC, μελέτησαν 1.500 άτομα και, όπως αναφέρουν, μια μέτρια απόδοση της καρδιάς "γερνάει" τον εγκέφαλο περίπου δύο χρόνια κατά μέσο όρο...

Lady Gaga: Παραδέχτηκε Πως Κάνει Χρήση Κοκαϊνης!


Μια -άκρως- αποκαλυπτική συνέντευξη, στο περιοδικό "Vanity Fair", παραχώρησε η διάσημη τραγουδίστρια της Ποπ, Lady Gaga.

Μεταξύ άλλων, η εκκεντρική τραγουδίστρια δήλωσε πως έκανε χρήση ουσιών, στο παρελθόν, ενώ συνεχίζει να κάνει χρήση κοκαϊνης "περιστασιακά", όπως είπε η ίδια.

Ωστόσο, σημείωσε πως δεν είναι εθισμένη στα ναρκωτικά και ότι οι θαυμαστές της δεν πρέπει να ανησυχούν, ενώ τόνισε πως, σε καμία περίπτωση, δεν θέλει να τη μιμηθούν οι νέοι άνθρωποι.

Αντιμέτωποι Με Την Κατάθλιψη Οι Νέοι!!!


Οι έφηβοι που περνούν πολλές ώρες στο Διαδίκτυο έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν κατάθλιψη από αυτούς που κάνουν μετρημένη χρήση, επισημαίνουν επιστήμονες.

Ο ερευνητής Λόρενς Λαμ περιγράφει κάποια από τα συμπτώματα που εμφανίζουν οι έφηβοι που περνούν τουλάχιστον πέντε ώρες στο Ιντερνετ: ανησυχία και νευρικότητα όταν δεν βρίσκονται μπροστά στην οθόνη και απώλεια ενδιαφέροντος για οποιαδήποτε κοινωνική επαφή...

QUIZZZ


Ποια γνωστή τραγουδίστρια Γ΄ Εθνικής (οδού), ξανθιά, που έχει διατελέσει και σε άλλο τομέα της showbizzz (βλέπε μοντέλο)και έχει περάσει κατά καιρούς από όλα τα μεσημεριανά και πρωινά της τηλεόρασης, κατά καιρούς στα μαγαζιά που δουλεύει τα παρατάει στη μέση τη σκληρής εργασίας της(κατά τις 2) με την πρόφαση ότι δεν νιώθει καλά και ότι έχει τα γυναικολογικά της ή ακόμα και πιο βαριά και ότι θέλει να πα ει στο νοσοκομείο και η τελική της κατάληξη είναι σε διάφορες βίλες των βορείων προαστίων (παίζει πολύ η Πεντέλη) με αρκετά άτομα (μόνο ανδρικού φύλου) περίπου 10 (14) προκειμένου να συνεχίσει την σκληρή εργασία της(...) και να παει τελικά για ύπνο μετά από το κρεββάτι του πόνου (και καλά σε νοσοκομείο) μεσημέρι της επόμενης..
Όταν την βρείτε.. Κάπως θα το πω.. Δεν μπορώ να δώσω ακριβώς το όνομα.. Καταλαβαίνετε

Ματ της Νova στον ΟΤΕ

Η Nova πρόλαβε στη...στροφή το Conn-x TV.

Συμφώνησε για επέκταση της συνεργασίας με τη Σούπερ Λίγκα για άλλα δύο χρόνια, πέρα από την τριετή σύμβαση (2009-2012).

Ετσι μέχρι το 2014 το ελληνικό πρωτάθλημα θα παίζεται (όπως παίζεται)στη Nova.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν είχε τέτοια αρμοδιότητα ο αναπληρωτής πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Γιώργος Μποροβήλος.

Υποθέτουμε ότι οι δύο πλευρές κουράστηκαν να περιμένουν πότε θα εκλεγεί πρόεδρος στη Σούπερ Λίγκα.

diki

Η σκληρότητα σε όλο της το μεγαλείο: Δεν "διάβασε" χαροκαμένη μάνα που αυτοκτόνησε

Η εκκλησία της αγάπης και της συμπόνοιας έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο. 'Εστειλε στην κυριολεξία "αδιάβαστη¨μια χαροκαμένη μάνα η οποία μην αντέχοντας τον χαμό του γιού της έδωσε τέλος στην ζωή της. Η σκληρήτητα ήταν τόση, που ούτε τις καμπάνες δεν άφησε η Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης να χτυπήσουν πένθιμα.

Τι κι αν οι συγγενείς της 47χρονης μάνας έδειξαν ιατρικές γνωματεύσεις στην Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης, που έλεγαν οτι μετά το θάνατο του παιδιού της είχε ψυχολογικά προβλήματα, τι κι αν έγιναν παρεμβάσεις και από τοπικούς φορείς...


Υπερδιπλασιάστηκαν οι αυτοκτονίες μέσα σε έναν χρονο

Από μία αυτοκτονία την ημέρα, έφτασαν σε πάνω από δύο με αυξητική τάση, όσο η κρίση βαθαίνει.

Η είδηση μίας αυτοκτονίας περνά στα “ψιλά” των εφημερίδων συνήθως, ωστόσο πρόκειται για γενικευμένο φαινόμενο που τον τελευταίο χρόνο έχει ενταθεί – λόγω και της οικονομικής κρίσης που αποτελεί σε πολλές περιπτώσεις τη “σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι”.

Τα στοιχεία είναι δραματικά. Σύμφωνα με τη ΜΚΟ Κλίμακα του υπ. Υγείας, ενώ το 2009 είχαμε κατά μέσο όρο μία αυτοκτονία την ημέρα, μόλις ένα χρόνο μετά οι αυτοκτονίες έχουν αυξηθεί σε πάνω από δύο την ημέρα. Μάλιστα τα στοιχεία αφορούν τις καταγεγραμένες αυτοκτονίες καθώς ακόμη το “στίγμα” του αυτόχειρα καλά κρατεί στην ελληνική κοινωνία...


Γιά όσους δεν γνωρίζουν...


Περίεργες συμπτώσεις:Κένεντι και Λίνκολν

Ο Αβραάμ Λίνκολν εξελέγη στο Κογκρέσο το 1846.
Ο Τζον Φ. Κένεντι εξελέγη στο Κογκρέσο το 1946.

Ο Αβραάμ Λίνκολν εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ το 1860.
Ο Τζον Φ. Κένεντι εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ το 1960.

Τα ονόματα Λίνκολν και Κένεντι έχουν από επτά γράμματα..


Οι πληροφορίες της ημέρας (άχρηστες)

  1. Υπάρχουν 31.622.400 δευτερόλεπτα σε ένα χρόνο!
  2. Ο Mότσαρτ δεν είχε πάει σχολείο!
  3. Μια πόλη στην Νορβηγία ονομάζεται Hell
  4. Υπάρχει αλλεργία στο Wi-Fi.Η κατάσταση αυτή λέγεται ηλεκτρομαγνητική ευαισθησία και προκαλεί αδιαθεσία,άγχος και νευρικότητα στους πάσχοντες.
  5. Άν το facebook ήταν χώρα,θα ήταν η τρίτη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο!Μεγαλύτερη απο τις Ηνωμένες Πολιτείες και απο την Ινδονησία!
  6. Η κανονική ονομασία του Los Angeles είναι El pueblo de nuestra Senora la Reyna de Los Angeles de Porciuncula.
  7. H μόνη πολιτεία που επιτρέπει στους πολίτες να ψηφίζουν απο το διάστημα είναι το Τέξας.
  8. Το σπανιότερο ζώο στον κόσμο είναι η χελώνα του νησιού Pinta.Έχει μείνει μόνο μία σε ολόκληρο τον κόσμο!Η ονομασία του ζώου είναι Lonesome George.
  9. H Αμερική αγόρασε την Αλάσκα απο την Ρωσία προς 2 cent το στρέμμα!
  10. Ο ήχος της γνωστής Βουβουζέλα ισοδυναμεί με 127 decibel!

boomblog

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΔΗΓΟΙ...

Νέα στοιχεία για το θάνατό της Μέριλιν Μονρόε

Στις 5 Αυγούστου του 1962, η Μέριλιν Μονρόε βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της μετά από ένα Σαββατοκύριακο στην Καλιφόρνια. Ήταν μόλις 36 χρόνων.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες της επόμενης μέρας, στο ένα χέρι κρατούσε το τηλέφωνο και στο άλλο ένα άδειο μπουκάλι από υπνωτικά χάπια.

Πολλοί γείτονες, όπως δήλωσαν στις καταθέσεις τους, είχαν δει περίεργες κινήσεις. Ένα ασθενοφόρο ήταν για αρκετή ώρα σταθμευμένο έξω από το σπίτι της μία μέρα πριν από το θάνατό της, και ένα ελικόπτερο πετούσε συνεχώς πάνω από την περιοχή. Επίσης, είχαν ακουστεί φωνές και γυαλιά να σπάνε...

Ρατσιστές οι σύγχρονοι «απόγονοι» του Μ. Αλέξανδρου...


Το γύρο του κόσμου κάνουν οι νέες προκλήσεις των Σκοπιανών, αυτή τη φορά όχι εις βάρος της Ελλάδας και της Μακεδονίας, αλλά εις βάρος της ομάδας ποδοσφαίρου της Λίβερπουλ.
Η αγγλική ομάδα ταξίδεψε μέχρι...

Οι 15 πιο υπερχρεωμένοι Δήμοι της Ελλάδας.

ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...


Ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ αποκάλυψε τη λίστα με τους 15 πιο υπερχρεωμένους Δήμους της Ελλάδας.Τουλάχιστον 2,5 δισ. ευρώ είναι τα χρέη 50 περίπου Δήμων της Ελλάδας.

Τα χρέη τους αφορούν δάνεια από τράπεζες, από το Ταμείο παρακαταθηκών και Δανείων, αλλά και οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΚΟ, κατασκευαστικές εταιρίες κτλ.
Σημειώνεται ότι τα παρακάτω ποσά αφορούν στις οφειλές των δήμων προς τις τράπεζες και το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και όχι όσα οφείλουν σε τρίτους.

Πρόκειται για τους δήμους:...

ΝΑΙ... ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ.. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ 23% ΤΟ Φ.Π.Α.

“Δεν θα κοπεί ο 13ος και 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα”


Την υπόσχεση ότι δεν πρόκειται να καταργηθεί ο 13ος και ο 14ος μισθός των ιδιωτικών υπαλλήλων έδωσε ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος, την Τρίτη (3/8) κατά την διάρκεια ευρείας σύσκεψης με τα Εργατικά Κέντρα και τους φορείς της Κρήτης.



ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΑΟ 3-2 ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ VIDEO



Ενας εξαιρετικός επιθετικά Παναθηναϊκός κάλυψε τα αμυντικά του λάθη και επιβλήθηκε 3-2 της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ιντερ σε φιλική αναμέτρηση στο Τορόντο. Δύο γκολ ο Σισέ, ένα ο Λέτο, θαυμάσια εμφάνιση από τον Νίνη...

I, Neo (Mos Def / Massive Attack / Matrix Mashup)

Power Play

Το αγαπημενο μου αυτο το διαστημα.......



Therese - Shed My Skin (John Daly Remix)




I don't mind what people say

No, I won't look back for another day

Gonna shed my skin and walk away..

ΓΙΝΗΚΕΝ Η ΩΡΑ.. Η SEX TAPE ΤΗΣ EVA MENDES....!


Η Eva Mendes ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ sex tape!!!!!
Η 36ΧΡΟΝΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΕΝΑ video ΓΙΑ ΤΟ...

Παρωδία του “Αγρότης μόνος ψάχνει”, φτιαγμένη με πολύ μεράκι από τη Λάρισσα. Υπερπαραγωγή!


eksoapotadontia

Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχτεί ποτέ στην ΕΕ

Ως τελείως απίθανη θεωρεί την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, ο πρώην Επίτροπος της Αυστρίας στην ΕΕ, Φραντς Φίσλερ, καθώς, όπως τονίζει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο σημερινό φύλλο της μεγάλης κυκλοφορίας αυστριακής..

Πεσμένες οι βάσεις

Πυρετωδώς εργάζονται οι υπηρεσίες του Υπ. Παιδείας ώστε να ανακοινωθούν την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η μείωση των αριστούχων και η γενικότερα χαμηλότερη επίδοση των φετινών υποψηφίων

Πώς και δεν το 'χαμε σκεφτεί νωρίτερα...


ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ


Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Τι θα γίνει αν συναντησετε καρχαρία και μεινετε ακίνητοι? Δειτε το video


Δειτε σε slow motion ένα θηριο καρχαρία που πεινάει πολυυυυυυυ.Και όσο για αυτά που λένε ότι αν μεινετε ακίνητοι, ο καρχαρίας δεν θα σας επιτεθεί, αυτά είναι κουραφέξαλα...πολυ απλά θα σας σκίσει λωρίδες!!! Να ενημερωσουμε όποιον πιάνει Discovery channel, ότι η ....

Εάν δεν μπορείτε να σταματήσετε το λόξυγκα......

.....πίνοντας με μια ανάσα ένα ποτήρι νερό ή εάν σας τρομάξουν, ακόμα και εάν έχετε κρατήσει για πολύ ώρα την αναπνοή σας, μην ανησυχείτε ανακαλύφθηκε ένα φάρμακο που περιέχει νεποφαμίνη και μπορεί να σας βοηθήσει ουσιαστικά, αναφέρει σχετικα άρθρο που δημοσιεύεται σήμερα στην ιατρική επιθεώρηση New England Journal of Medicine Ερευνητές από τη Ρώμη ανακάλυψαν ότι μπόρεσαν να ανακουφίσουν τρεις ασθενείς που υπέφεραν από λόξιγκα μέσα σε ένα λεπτό με μια απλή ένεση του συγκεκριμένου φαρμάκου, που ουσιαστικά είναι ένα παυσίπονο που σταματά τα ρίγη.

Ο λόξυγκας είναι ένα κοινό φαινόμενο που απασχολεί...

Μηχανή καφέ Racepresso για τους φανατικούς της F1

Τι σχέση μπορεί να έχει ο καφές με τη Formula 1; Μια μηχανή καφέ!

The Racepresso


iDozer: Τα ηχητικά ναρκωτικά του 21ου αιώνα

Ένα νέο είδος ναρκωτικών, τα λεγόμενα ”ηχητικά ναρκωτικά”, αναμένεται να απειλήσουν τον 21ο αιώνα τη νεολαία προκαλώντας ισχυρές παρενέργειες σε όσους εκτεθούν σε αυτά.

Το ναρκωτικό ονομάζεται iDoser, κατασκευάζεται και διακινείται μέσω internet. Η νέα εθιστική ουσία διαφέρει κατά πολυ απο τα κοινά ναρκωτικά, καθώς η “λήψη” της είναι καθαρά ακουστική και κυκλοφορεί σε αρχεία ψηφιακού τύπου. Οι χρήστες των συγκεκριμένων αρχείων μπορούν να τα κατεβάζουν από το διαδίκτυο, καθώς υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες που τα προωθούν. Με ένα απλό “κατέβασμα” των αρχείων και με τη βοήθεια ειδικού προγράμματος που διανέμεται ελέυθερα στο internet, αποσυμπιέζονται και είναι έτοιμα για τη καταστροφική τους δράση, αφού επιδρούν απ’ ευθείας στον εγκέφαλο....

Σοκάρει το περιοδικό «Τime»


Στο εξώφυλλό του, η κακοποίηση της 18χρονης Αφγανής

Ίσως είναι το πιο σοκαριστικό εξώφυλλο του περιοδικού «Time», όμως δυστυχώς έτσι είναι η πραγματικότητα... σοκαριστική! Η φωτογραφία είναι μία απεικόνιση της πραγματικότητας.

Στο εξώφυλλο βρίσκεται η νεαρή Αφγανή Αΐσα ηλικίας 18 ετών. Η μύτη και τα αυτιά της Αΐσα έχουν κοπεί με μαχαίρι από τον ίδιο της τον άντρα ενώ την κρατούσε ακινητοποιημένη ο αδερφός του. Όλο αυτό έγινε όταν ο άντρας της ανακάλυψε ότι η Αΐσα προσπαθούσε να το σκάσει από το σπίτι...
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan