Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ο Χάρος βγήκε... βγήκε παγανιά


Άντε υπομονή, λίγες μέρες έμειναν για τις εκλογές (τουλάχιστον ο πρώτος γύρος). Η κατάσταση με τους υποψηφίους καταντά απελπιστικά ενοχλητική τις περισσότερες φορές, ειδικά με κάτι Κικίλιες, Ψωμιάδηδες, Σγουρούς κτλ που έχουν τη μερίδα του λέοντος στην προβολή.
Σήμερα για παράδειγμα, είδα....

Τέλος εποχής για το MEGA- επιστρέφει ο ΛΟΓΟΣ!


ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ TV - ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ

Αυστηρά μηνύματα προς τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA στέλνει μέσω αποκλειστικών του δηλώσεων στο InBusinessNews ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στον δημοσιογράφο Σωκράτη Ιωακείμ. Ο προκαθήμενος της Κυπριακής Εκκλησίας κάλεσε τη διοίκηση του καναλιού να λογικευτεί, προσθέτοντας πως αν δεν αποδεχθούν τους όρους που θέτει η Αρχιεπισκοπή, τότε τον Ιούνιο του 2011 θα τερματιστεί η συμφωνία που έχουν και θα επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μας ο Λόγος!
Όπως εξήγησε ο Μακαριότατος,...

Μηνύσεις για… γέλια

Η Kathleen Robertson μήνυσε τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος επίπλων στο Τέξας, επειδή έσπασε τον αστράγαλό της,όταν την έριξε κάτω ένα παιδί που έτρεχε σαν τρελό εντός του καταστήματος. Το δικαστήριο δικαίωσε την Kathleen διατάζοντας αποζημίωση 780.000 δολαρίων υπέρ της. Ωστόσο, το παιδί που έτρεχε στο κατάστημα ήταν το δικό της...

Η Kara Walton κέρδισε 12.000 δολάρια σε δίκη εναντίον του ιδιοκτήτη ενός μπαρ στην πόλη Κλέιμον, γιατί έπεσε από το παράθυρο του μπάνιου του καταστήματος και έσπασε το μπροστινά της δόντια. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η Kara είχε ανέβει στο παράθυρο προσπαθώντας να φύγει κρυφά από το μπαρ για να μην πληρώσει 3,5 δολάρια για το ποτό που είχε πιει. Ο ιδιοκτήτης του μπαρ φυσικά χρεώθηκε και με τα έξοδα της αποκατάστασης των δοντιών της!



πηγή

Γνωρίζετε οτι...

Το χτύπημα μίας ενήλικης καμηλοπάρδαλης είναι τόσο δυνατό που μπορεί να αποκεφαλίσει ένα λιοντάρι.
Η μονομαχία στην Παραγουάη είναι νόμιμη, αρκεί και τα δύο μέρη να είναι δωρητές αίματος.
Το 50% των θηλυκών πολικών αρκούδων έχουν πέος.
Στην αρχαία Ρώμη, όταν ένας άνδρας κατέθετε στο δικαστήριο, έπρεπε να ορκιστεί στους όρχεις του.
Οι σκίουροι δεν παθαίνουν λύσσα.
Καθημερινά, κατά μέσο όρο, 12 νεογέννητα βρέφη παραδίδονται σε λάθος γονείς.
Άντρες που πάσχουν από μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια μπορούν να θηλάσουν.
Η παγωτοβιομηχανία Ben & Jerrys στέλνει τα απορρίμματά της στις τοπικές φάρμες, για τροφή στους χοίρους. Οι χοίροι φαίνεται να λατρεύουν όλες τις γεύσεις εκτός από τη «μέντα oreo».
Ένας χιμπατζής μπορεί να μάθει να αναγνωρίζει τον εαυτό του σε έναν καθρέφτη άλλα ένας πίθηκος δεν μπορεί.
Οι περισσότεροι κακοποιοί...

Η Ντάνι Λόπεζ... σβήνει την Τζένιφερ και μας αφήνει άφωνους..!!




Η Ντάνι Λόπεζ μένει στη Λοντρίνα της Βραζιλίας και με διαστάσεις 90-65-96 και ύψος 1.70, μας κάνει να ξεχάσουμε την συνεπώνυμή της Τζένιφερ Λόπεζ (και λόγω οπισθίων). Ξεκίνησε το
μόντελινγκ στα 13 της, ενώ σπούδαζε μάρκετινγκ και δημόσιες σχέσεις, τελικά τα παράτησε. Εδώ και λίγους μήνες, συμπαρουσιάζει talk show στη βραζιλιάνικη τηλεόραση. Τέλος θα αναφέρουμε πως έχει επισκεφτεί κατ’ επανάληψη τα ελληνικά νησιά. Κρίμα να μην την έχουμε πετύχει κάπου...









πηγή

Που πάτε με αυτή την ομάδα !!!




πηγή

Ο ΚΙΤ σε... πολυκατοικία version



ΒΙΝΤΕΟ: δείτε το θέαμα φοιτητών στην Ρουμανία

Τα blogs που γίνονται σειρές στην Αμερική!

Είσαι άφραγκος και στεναχωρημένος;
Σε παράτησε η γκόμενα;
Μένεις με τους γονείς σου;
Βγήκες ξανά τυφλό ραντεβού ... ήταν αίσχος;

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ...

To νέο promo των Rec με τίτλο "Αλλάζω"

Ακούστε το νέο Promo τραγούδι των Rec με τίτλο "Αλλάζω"




Μετά την πρώτη τους μεγάλη επιτυχία "Σε όνειρα χαμένα" , οι REC κάνουν ακόμη πιο αισθητή την παρουσία τους στα δισκογραφικά δρώμενα της χώρας! Μάλλον ήρθαν για να μείνουν!

Μουσική: Teo Tzimas | Στίχοι: REC / Teo Tzimas | από τον ομότιτλο δίσκο των REC με τίτλο: "ΑλλάΖω", κυκλοφορεί από την Lyra

πηγή

Παραβίαση του νόμου περί προστασίας δεδομένων από το StreetView στη Βρετανία

Η Google έχει παραβιάσει σοβαρά τη βρετανική νομοθεσία με τη συλλογή προσωπικών δεδομένων για την υπηρεσία χαρτογράφησης της StreetView, ανέφερε ανεξάρτητη βρετανική αρχή, ανακοινώνοντας τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τον αμερικανικό κολοσσό του διαδικτύου.


Το Μάιο...

68,9 εκατομμύρια για πίνακα του Μοντιλιάνι

Ο πίνακας του Αμεντέο Μοντιλιάνι «Γυμνό καθισμένο σε κρεβάτι», διατέθηκε στην τιμή των 68,9 εκατ. δολαρίων, την Τρίτη το βράδυ στη Νέα Υόρκη, καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ σε πώληση πίνακα του Ιταλού καλλιτέχνη.
Το έργο, φιλοτεχνημένο το 1917, θεωρήθηκε η κορυφαία στιγμή της βραδιάς, στη δημοπρασία ιμπρεσιονιστικής και μοντέρνας τέχνης του οίκου Sotheby's. Ο πίνακας είχε τιμή εκκίνησης τα 40 εκατ. δολάρια.

Στην ίδια δημοπρασία, ένα από τα αριστουργήματα του Κλοντ Μονέ "Η λίμνη με τα νούφαρα", πουλήθηκε 24,7 εκατ. δολάρια, με εκτιμώμενη τιμή από 20 ως 30 εκατ. δολάρια.

Ένας άλλος πίνακας του Μοντιλιάνι, ο "Jeanne Hebuterne", δόθηκε στα 19 εκατ. δολάρια.

Το ρεκόρ για πίνακα του Μοντιλιάνι ήταν μέχρι χθες τα 52,3 εκατ. δολάρια, για μία γλυπτή κεφαλή και είχε πουληθεί από τον ίδιο οίκο δημοπρασιών τον Ιούνιο του 2010 στο Παρίσι.


πηγή

Red-Bill Show!


Αυτός μάλιστα! Ήταν Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ισοπεδωτικοί απέναντι στη Μάλαγα και με έναν Βασίλη Σπανούλη «σεληνιασμένο» επικράτησαν κατά κράτος με σκορ 93-66 . Ο Red-Bill έκανε τα πάντα. Σκόραρε, οργάνωνε, πάσαρε και αμυντικά εξαφάνισε τον ΜαιΙντάιρ όσο τον μάρκαρε. Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς άφησαν έτσι πίσω τους την ήττα από την Μπάμπεργκ και με την εμφάνιση τους έδειξαν ότι ήταν απλά μια κακή εμφάνιση από αυτές που όλοι δικαιούνται.

Εκλεισαν οριστικά το ΥουΤube στην Τουρκία για το ροζ βίντεο του Μπαικάλ !

Με δικαστική απόφαση έβαλαν οριστικά λουκέτο στο Youtube στην Τουρκία
Είχαν επιχειρήσει κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα με γνωστούς παρακρατικούς δήθεν "Αγιατολάχ" και ηλεκτρονικά αναλφάβητους στην υπόθεση Ζαχόπουλου!
Σκοταδισμός και λογοκρισία στην Τουρκία...

Ζητείται πιτσαδόρος με μισθό 31.000 δολάρια την…. ώρα !

Άναυδοι έμειναν όσοι άνεργοι Ιάπωνες «έπεσαν» πάνω στην παρακάτω αγγελία εταιρείας αλυσίδας καταστημάτων πίτσας για εποχική απασχόληση: Προσλαμβάνεται άτομο άνω των 18 ετών. Παρέχεται στολή. Δεν απαιτείται εμπειρία. Μισθός: 31.000 δολάρια την ώρα. Στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 25ης επετείου της άφιξής της στην Ιαπωνία, η Domino's Pizza της Ιαπωνίας πρόκειται να προσλάβει έναν τυχερό με μισθό 31.030 δολάρια την ώρα, το Δεκέμβριο.



Εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας δήλωσε ότι περαιτέρω λεπτομέρειες θα δοθούν μετά τις 10 Νοεμβρίου. Ο ίδιος επεσήμανε ότι...

Δεν φτάνει που δεν παράγετε, δεν ξεσηκώνεστε κιόλας..


Μην ανησυχείτε κ. Πάγκαλε Κυριακή κοντή γιορτή.

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ - ΤΟ ΝΕΟ ΣΠΟΤ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

1944: Κυκλοφορεί χαρτονόμισμα των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών



Πριν από 66 χρόνια, στις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα. Πρόκειται για εκείνο των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο φέρει την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ξενοφώντα Ζολώτα. Ωστόσο, η ουσιαστική του αξία ήταν σχεδόν μηδαμινή.

Γενικά, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου,...

Dante's Prayer

I did not believe because I could not see
Though you came to me in the night
When the dawn seemed forever lost
You showed me your love in the light of the stars



Cast your eyes on the ocean
Cast your soul to the sea
When the dark night seems endless
Please remember me

Καληνύχτα!

Crazy Cleaners: Φοιτήτριες καθαρίζουν σπίτια στην Τσεχία φορώντας μόνο τα απαραίτητα

Η λύση για εσάς έρχεται από την Τσεχία και ειδικότερα από την εταιρεία “Crazy Cleaners”, η οποία υπόσχεται ότι με 150 λίρες Αγγλίας την ώρα, μια καλλίγραμμη φοιτήτρια, φορώντας μόνο τα απαραίτητα θα σας καθαρίσει το σπίτι.

Στην εταιρεία εργάζονται ως επί το πλείστον φοιτήτριες που θέλουν ένα έξτρα χαρτζιλίκι για να τα βγάλουν πέρα. Κάθε φόρα που κάποιος πελάτης...

Μη μας πείτε ότι δεν ξέρατε Αγγλικά !!!

Κάτι δεν πάει καλά με την μετάφραση του "GREECE: MEMORANDUM OF UNDERSTANDING ON SPECIFIC ECONOMIC POLICY CONDITIONALITY May 3, 2010", (http://www.imf.org/external/pubs/ft/scr/2010/cr10111.pdf)
Η Ελληνική έκδοση είναι "Ελλάδα: Μνημόνιο Συνεννόησης στις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 3 Μαΐου 2010" (http://antiproedros.gov.gr/wp-content/uploads/2010/06/2010_05_04_Parartima4.pdf)

Γιάννης Σαββιδάκης: "Πρώτη φορά είμαι ερωτευμένος με έναν άντρα"

Ο Γιάννης Σαββιδάκης μίλησε στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» για την καριέρα του, καθώς και τον καινούργιο του έρωτα. «Ο κόσμος πιστεύει ότι άνθρωποι που δεν εμφανίζονται στην τηλεόραση είναι πεθαμένοι και δεν ισχύει αυτό. Αυτή την περίοδο είμαι πολύ κοντά στο να κυκλοφορήσω ένα single στα ελληνικά, ετοιμάζω έναν ξένο δίσκο σε μουσική και στίχους δικούς μου, ενώ έχει ανοίξει και μια πόρτα για καριέρα στην Ιταλία».

«Η αλήθεια είναι πως είχα σκεφτεί να κάνω κάτι για να επιστρέψω στη δημοσιότητα. Μου πέρασε να δημιουργήσω ένα σκάνδαλο αλλά δεν το έκανα. Αν το είχα κάνει, ακόμα θα μιλούσαν γι’ αυτό».
Τέλος, ο Γιάννης Σαββιδάκης μίλησε για τον άντρα της ζωής του, το γιό του: «Όσο περνάει ο καιρός με ένα παιδάκι, ερωτεύεσαι πιο πολύ. Πρώτη φορά είμαι ερωτευμένος με άντρα. Ή πολύ ρομαντικός είμαι και φαίνεται μέσα από τα τραγούδια μου, ή είμαι ένας τεράστιος απατεώνας».


πηγη

Πήρε …«ψιλά» από Τρικαλινό υποψήφιο για το… τριφύλλι


Πάνω από δύο χρόνια πέρασαν από την ώρα που υποψήφιος πεδινού Δήμου του Νομού Τρικάλων, χρωστούσε 3.000 ευρώ σε αγρότη για την παραγωγή τριφυλλιού.

Κέλυ Κελεκίδου: Το video clip της «Τελευταία φορά»

Ν. Σεργιανόπουλος: Αργοπεθαίνει η μάνα του...

Ο σπαραγμός της λυγίζει και σίδερα. Η μάνα του αδικοχαμένου ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου έχει παραιτηθεί από τη ζωή, αρνούμενη να δεχτεί ότι ο πολυαγαπημένος της γιος, αλλά και η κόρη της που έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο, δεν είναι πια κοντά της. Η κ. Νικολέτα Σεργιανοπούλου, μίλησε αποκλειστικά στο newsbomb.gr:
«Πώς να είμαι καλά παιδί μου; Δεν αλλάζει τίποτα σε μένα. Δεν τρώω, δεν μπορώ να φάω. Ούτε...

Θράσος!!! "Αν δεν ήμουν εγώ, ο Γιωργάκης θα πήγαινε με το κατσαρολάκι φαηγητό του πατέρα του στη φυλακή" !!! ...


Απειλούσε χθες βράδυ και έβριζε τον πρωθυπουργό, από το Kontra, που αψηφώντας τους νόμους, εξέπεμπε παράνομα. "Άντε να μην ανοίξω το στόμα, γιατί αν το ανοίξω! " .

Γιατί στην Ελλάδα δημιουργήθηκε Παρακράτος, πριν καν δημιουργηθεί Κράτος;

“Να μην καταφεύγουμε σε θεωρίες συνωμοσίας” σχετικά με τις βόμβες ζήτησε ο κ. Πεταλωτής! Μα η συνωμοσία δεν είναι υπαρκτό και δοκιμασμένο στοιχείο της Ελληνικής πολιτικής ζωής κάθε φορά που αυτή...
βρίσκεται σε αδιέξοδο;


ΑΓΝΟΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο κ.ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ;

Η δολοφονία Λαμπράκη....

Το όραμα της «Μεγάλης Αλβανίας» υποστηρίζουν Αλβανοί πολιτικοί στη νότια Σερβία


Παρέμβαση Γενικού Εισαγγελέα Σερβίας.

Η Γενική Eισαγγελία της Σερβίας διεξάγει έρευνα για τη συμμετοχή Aλβανών πολιτικών από τη νότια Σερβία στην παρουσίαση του σχηματισμού «Κατάλογος της Φυσικής Αλβανίας» (List of natural Albania), που πραγματοποιήθηκε, προχθές, στα Τίρανα.
Το όραμα της «Φυσικής Αλβανίας» αποτελεί στην ουσία ένα σχέδιο για την ίδρυση της «Μεγάλης Αλβανίας», με την ειρηνική προσάρτηση εδαφών
από τις γειτονικές χώρες.

Skyline.

Νέο blockbuster στις αρχές Δεκεμβρίου.

Από ότι βλέπω, μια ταινία φαντασίας που στο τέλος οι Αμερικανοί θα σώσουν τον Κόσμο.

Αγγαρεία το σεξ για μία στις τέσσερις Ελληνίδες..!

Διαζύγιο έχουν πάρει οι Ελληνίδες από τη σεξουαλική ζωή, όπως αποκαλύπτει νέα μελέτη. Κι αυτό γιατί η σεξουαλική τους επιθυμία πέφτει κατακόρυφα εξ αιτίας των καθημερινών υποχρεώσεων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν από τη στιγμή που περνούν το κατώφλι της εκκλησίας.
Είναι ενδεικτικό το ότι μία στις τέσσερις γυναίκες εμφανίζει διαταραχές της επιθυμίας, με αποτέλεσμα να
.γυρνάει την πλάτη της στον σύντροφό της όταν ξαπλώνουν μαζί στο κρεβάτι. Ακόμη όμως κι όταν υποκύπτουν, μόνον οι δύο στις τρεις νιώθουν ηδονή κατά τη σεξουαλική επαφή. «Ο σημερινός τρόπος ζωής της σύγχρονης Ελληνίδας δρα καταλυτικά σε ό,τι αφορά την επιθυμία της. Δεν είναι πια ερωμένη ή σύντροφος.

Έχει αναλάβει πλέον έναν πιο μαχητικό ρόλο,...

Ο sexy χορός της καυτής Nicole Scherzinger..

Μια καυτή εμφάνιση έκανε η Nicole Scherzinger στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το «The Rocky Horror Picture Show» για την 35η επέτειό του.
Περιτριγυρισμένη από ημίγυμνους άνδρες, η Nicole διασκέδασε το κοινό τραγουδώντας και χορεύοντας επιτυχίες. Εκτός από τη sexy Nicole, στην εκδήλωση εμφανίστηκαν οι Jack Nicholson, Julian Mcmahon, Danny Devito και ο Matthew Morrison.
Η εκδήλωση για τα 35α γενέθλια της cult ταινίας Rocky Horror Picture Show είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα...

Ξεσηκωθηκαν οι επαγγελματιες στην Κοζανη, για το πρωτο προστιμο σε καπνιστη

Χθες το πρωί υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας, βεβαίωσαν το πρώτο πρόστιμο στο νομό Κοζάνης για τη μη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Το περιστατικό συνέβη σε γνωστή καφετέρια της Κοζάνης (στα βόρεια της πόλης... - στην περιοχή του Τρίκου), ενώ το πρόστιμο που βεβαιώθηκε ανέρχεται στα 600 ευρώ.
Iδιοκτήτης άλλου καταστήματος που μας κατήγγειλε το γεγονός, ανέφερε ότι συνοδεία και άλλων επαγγελματιών αντιστοίχου δραστηριότητας, επισκέφτηκαν λίγο αργότερα τον δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Παπαγεωργίου, διαμαρτυρόμενοι για τη συγκεκριμένη εξέλιξη αλλά και για το γεγονός ότι ήδη οι επιχειρήσεις τους έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από το συγκεκριμένο μέτρο.

Παράλληλα ξεκαθάρισαν ότι είναι έτοιμοι να αντιδράσουν και να συμπαρασταθούν στον οποιοδήποτε συνάδελφό τους όταν βεβαιωθεί και το παραμικρό πρόστιμο


Πηγή

Γιατί τα κανάλια δεν λένε τίποτα;

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε οχήματα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Αθήνα.
newego LARGE t 1101 2351071 type11495 Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε οχήματα τη νύχτα στην Αθήνα
Στις 3.30 τα ξημερώματα επίθεση με γκαζάκια έκαναν άγνωστοι στο υπαίθριο πάρκινγκ της ΔΕΗ, στη διασταύρωση των οδών Καποδιστρίου και Ρούμελης, στη Νέα Ιωνία, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά η οποία κατέστρεψε οκτώ οχήματα. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια...

Θα μας φάνε τα λιοντάρια κι η ψώρα!!!

Όλα καλά πηγαίνουνε σ' αυτή την χώρα. Ο πρωθυπουργός είναι γυμνασμένος και μάχιμος, ο κόσμος είναι ικανοποιημένος με αυτά που του συμβαίνουν, οι τσέπες μας ζεστάθηκαν απ' το ρευστό, ο ΟΑΕΔ σκέφτεται να κλείσει γιατί δεν υπάρχουν πια άνεργοι, αλλά να που μερικές φορές γίνονται κάτι πραγματάκια και μας χαλάνε τη ζαχαρένια μας.
Να, για παράδειγμα σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο της Άρτας ήρθε ένα επίσημο έγγραφο από τη LEO Pharma, τη γνωστή εταιρεία με σήμα το λιονταράκι (όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει fucidin ή fucicort).
Τι λέει το έγγραφο; Μπα, τίποτε σπουδαίο, απλά ότι σταματάνε πια να προμηθεύουνε το Νοσοκομείο με τα προϊόντα τους, γιατί άλλα συμφωνήθηκαν κι άλλα τελικά έγιναν, κοινώς δεν πληρώθηκαν τα χρωστούμενα...
Οπότε, βάρδα από δερματοπάθειες γιατί δεν μας βλέπω να την γλυτώνουμε τελικά την ψωρίαση!!!


πηγή

Πάμε για λίρες...στην Άνω Κερασιά;

Έλληνες Ιντιάνα Τζόουνς ψάχνουν θησαυρό από την Κατοχή
Χρυσοθήρες ψάχνουν να βρούνε λίρες στην Άνω Κερασιά με κάθε «επισημότητα» μάλιστα, αφού φρόντισαν για τις σχετικές άδειες από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες. Άνθρωποι και μηχανήματα τέθηκαν στην υπηρεσία της έρευνας που ξεκίνησε χθες στο ιστορικό χωριό της Άνω Κερασιάς και αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, υπό την επίβλεψη -όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία- των υπηρεσιών Υπουργείων και της Αστυνομίας της περιοχής.

Στο όμορφο χωριό του Δυτικού Πηλίου, στην Κερασιά,...

Τρέμουν τα νεόπλουτα καθάρματα και η Τρόικα την Αθήνα που κοχλάζει!

Τρέμουν την οργή του λαού καθώς μια ακόμη κυβέρνηση της διαπλοκής, βουλιάζει στην ανυποληψία της.
Το ΠΑΣΟΚ, έχοντας κόψει τον ομφάλιο ρόλο με τη λαική βάση του, μετατρέπεται σ ένα κόμμα της κλειστής νεόπλουτης ολιγαρχίας, των σεσημασμένων λαμογίων , οι οποίοι δεκαετίες τώρα λεηλατούν ατιμώρητοι το δημόσιο πλούτο.
Η οργή του λαού που θα γίνει τσουνάμι διαμαρτυρίας στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, θα μετατραπεί στη συνέχεια σε λάβα που θα τηγανίσει τα νεόπλουτα καθάρματα της διαπλοκής.
Καθημερινά από όλο και πιο πολλά σημεία του πλανήτη, φτάνουν τα νέα που θέλουν την ξιπασμένη χώρα να βουλιάζει στο λαβύρινθο της χρεοκοπίας.
Δεν σταματάμε να σας υπενθυμίζουμε ότι όλοι εμείς, οι Έλληνες πολίτες, δεν έχουμε παρά να χάσουμε μόνο τις αλυσίδες μας!
Έφτασε η ώρα τα καθάρματα που λεηλάτησαν τον τόπο να εγκαταλείψουν τη χώρα.
Όσο για τις επιστολές –βόμβες , πέρα από τις όποιες πιθανές προβοκάτσιες του παρακράτους-υπενθυμίζουν πόσο ευάλωτο είναι το σύστημα.
Ηδη κάνει το γύρο τον κόσμο η επιστολή στην πρεσβεία της Ελβετίας και σ αυτή της Βουλγαρίας.
Μέσα σ αυτό το κλίμα είναι πολύ πιθανόν οι άνθρωποι της Τρόικας να μην τολμήσουν να πατήσουν στην Αθήνα που κοχλάζει!



πηγή

9 ατάκες για τα «πακέτα- βόμβες»

1. Άρχισαν οι προσφορές. Στα 3 «πακέτα- βόμβες» το ένα δώρο


2. Αυτές δεν είναι εκλογές , είναι ντελίβερι

3. Πρώτη φορά που πήγα στο εξωτερικό και αντί να μου ελέγξουν τις αποσκευές, μου έλεγξαν το φάκελο....

προς ανωνύμους και μη....

Σε εποχες κρισης ολοι ειμαστε ή δειχνουμε,τουλαχιστον,προσγειωμενοι(χωρις αυτο να σημαινει οτι χανουμε την αισιοδοξια μας ή την εστω και προσωρινως παροπλισμενη πιστη μας στα πιο απογειωμενα και απογειωτικα μας ονειρα।)
Και οι ενθερμοι ιδεολογοι (φασιστες και αριστεροι) σε εποχες κρισης ,ειναι Αυτοι που νιωθουν ή δειχνουν ολως δικαιωμενοι!(χωρις αυτο να σημαινει οτι αυτοι οι "κυριοι" δικαιουνται παντα να νιωθουν ή να δειχνουν δικαιωμενοι).
Καθοτι ειναι Αυτοι που γεματοι παθος ιδεολογουν στα ορια της αλαζονειας ή του σουρεαλισμου,"ψελνοντας" τα εξ αμαξης σε οσους προσπαθουν, για τα κακως κειμενα ή κηρυσσοντας την απολυτη 'λυση', ξεχνωντας εν τω μεταξυ οι ιδιοι να πραξουν αναλογως।(δυστυχως ειναι το μονο που πραττουν!)
Για εσας λοιπον τους Ανωνυμους και Μη(που μας τα εχετε κανει Βυζια) δεν εχετε καταλαβει πως η κριση , η δυστοκια και η καταστροφη στη πραξη ξεπερνιουνται και οχι στα λογια!
Και η πραξη δινει καρπους οταν η συνεση ισορροπει το παθος και η ιδεολογια ισορροπει τον πραγματισμο।Στα συνθετα προβληματα που κληρονομησαμε απο τη Δεξια και την απραγια της Αριστερας μονο με συνθεση δυναμεων και ιδεων απαντουμε επιτυχως।Αλλιως ευκολα καταληγουμε στην αντιπαραγωγικη υστερια ή στην αντικοινωνικη ψυχροτητα-και το λογο απο κει και περα δεν τον εχει η ιστορια αλλα η ιατρικη-ελπιζω να το καταλαβαινουν αυτο οσοι συναδελφοι επιθυμουν την εξοδο απο το μνημονιο και την αλλαγη της κυβερνησης।
Αυτες οι αντανακλαστικες κορονες, η γεματη προκαταληψη συμπεριφορα , η οχυρωση πισω απο δεδομενα και κεκτημενα μου θυμιζει για παραδειγμα, το ποσο ευκολα καποιοι φωνασκουν για τα δικαιωματα των λυκων,χωρις να εχουν ποτε συζητησει με ενα Βοσκο!!!!

Υ।Γ.
Φαντασμα ελπιζω να μη διαγραψεις κι αυτο το ποστ,

Video: Caparo T1 στο Nurburgring


Το περιοδικό EVO πήρε το Caparo T1 και το πήγε στο Nurburgring για να το δοκιμάσει. Οδηγός του ο Phil Bennett και το Caparo T1 με τα 583 άλογα του ατμοσφαιρικού V8 3.5 λίτρων φαίνεται να καταπίνει τα χιλιόμετρα της θρυλικής πίστας. Και πως να μην τα καταπίνει αφού...

Η αρραβωνιαστικιά (ανέκδοτο)

Ήταν μια κοπέλα που είχε αρραβωνιαστεί πρόσφατα και ένα βράδυ θα πήγαινε να κοιμηθεί στο σπίτι του αρραβωνιαστικού της . Τη συμβούλεψε λοιπόν η μάνα της .

- Τώρα που θα πας στον αρραβωνιαστικό σου αυτός σίγουρα θα θελήσει να κοιμηθείτε μαζί...

«Πάμε στοίχημα» εκλογές 2010!

«Πάμε στοίχημα» εκλογές 2010! Λίγες μέρες προτού οι πολίτες προσέλθουν στις κάλπες για την ανάδειξη της νέας τοπικής αυτοδιοίκησης η εκλογολογία δεν είναι η μόνη που έχει πάρει φωτιά.

Σε αρκετές ιστοσελίδες στοιχημάτων του εξωτερικού τα στοιχήματα και οι προβλέψεις για τους νέους τοπικούς άρχοντες παίρνουν και δίνουν με τις αποδόσεις να φτάνουν κατά περίπτωση ακόμα και τις 10.000 μονάδες, αρκεί να ποντάρετε σωστά τα χρήματα σας.

Απέδρασε κρατούμενος από την Αστυνομική Διεύθυνση

Έκανε τον άρρωστο και μόλις τον έβγαλαν έξω έγινε καπνός

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πατρών. Ένας κρατούμενος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν Παλαιστίνιος και κρατείτο επειδή προ τριημέρου είχε κλέψει απο το πολυκατάστημα Jumbo στην οδό Ακτή Δυμαίων, προσποιήθηκε τον άρρωστο στους αστυνομικούς.

Άμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, και μόλις του άνοιξαν την πόρτα του κελιού, ο δράστης κατάφερε με γρήγορες κινήσεις να αιφνιδιάσει τους αστυνομικούς και να αποδράσει.

Οι προσπάθειες των ανδρών της Αστυνομίας να τον συγκρατήσουν απέτυχαν και ο Παλαιστίνιος απέδρασε και καταζητείται.


πηγή

Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Μπουμσόνγκ

Πλήγμα για τον Παναθηναϊκό που χάνει τον έμπειρο αμυντικό

Οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου επιβεβαιώθηκαν και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα μείνει εκτός για περίπου είκοσι μέρες πάνω που βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός...

«Πάγωσαν» τον Γιάννη Ραγκούση στα Τρίκαλα οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

Είχαν περάσει λίγα δευτερόλεπτα από την ώρα που ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, που είχε ανέβει στην εξέδρα στην οδό Ασκληπιού για να χαιρετίσει την ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Απόστολου Παπατόλια

...και ενώ πρόλαβε να δηλώσει πόσο χαρούμενος νιώθει όταν έρχεται στα Τρίκαλα και η …χαρά του, κόπηκε.

Από τα αριστερά του, νεαροί εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», άρχισαν να φωνάζουν το σύνθημα «Το Βοήθεια στο Σπίτι, είναι εδώ ενωμένο δυνατό» και άρχισαν οι αποδοκιμασίες, ενώ υψώθηκε και μια μαύρη σημαία…

Διαμαρτύρεται ο Ομπάμα. Δεν πήρε δέμα!

Μα καλά, γιατί δεν έχει πάει ακόμα ένα από τα γνωστά δέματα στον Ομπάμα; Πήγε σε Μέρκελ, Σαρκοζί, Μπερλουσκόνι, και δεν θα πάει στον Ομπάμα; Ντροπή. Διαμαρτύρεται, ο άνθρωπος, τι στο καλό...

πλανητάρχης είναι;
Στο Λευκό Οίκο είναι πάντως προετοιμασμένοι και έχουν καλέσει δικούς μας για την περίφημη «ελεγχόμενη έκρηξη». Ελέγχονται κούριερ και πιτσαδόροι, γιατί και εκεί έφτασε η γνωστή προσφορά: Στα τρία πακέτα - βόμβα, το ένα δωρεάν!


πηγή

Την πατήσαμε....

Έρχεται η "έξυπνη" κάμερα τροχαίας που θα ελέγχει την ταχύτητα του διερχόμενου αυτοκινήτου, θα "τσεκάρει" αυτόματα την πινακίδα του οχήματος για πιθανές παρασπονδίες (απλήρωτη ασφάλεια, χρωστούμενα τέλη κ.α.), θα φωτογραφίζει το εσωτερικό του οχήματος για να διαπιστώσει αν ο οδηγός φοράει ζώνη, θα συνδέεται δορυφορικά GPS με τους ηλεκτρονικές υπολογιστές της αστυνομίας και θα στέλνει σήμα εντός δευτερολέπτων σε κάθε αρμόδια υπηρεσία για να ξεκινήσει τα…

Ο άνθρωπος έχει στύλ.


Αφιέρωμα στα λουκ του Τζιμπρίλ Σισέ, κάνει η Γαλλική ιστοσελίδα, «football365.fr». Σε θέμα, με τίτλο: «Η εξέλιξη στο λουκ του Σισέ», υπάρχουν φωτογραφίες των τελευταίων 10 χρόνων, κυρίως με τις κομμώσεις τού 29χρονου επιθετικού του Παναθηναϊκού…

Δρομολόγια Και Με Υδροπλάνο Απ’ Το Βόλο Για Αθήνα Και Θεσσαλονίκη


Ξεκίνησαν από χθες τα δρομολόγια της εταιρείας υδροπλάνων ArGo Airways απ' το Βόλο για το αεροδρόμιο "Μακεδονία" στη Θεσσαλονίκη, ενώ απ' την Τρίτη 19 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν και για το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στην Αθήνα.

Η διάρκεια του ταξιδιού για την Αθήνα απ' το Βόλο υπολογίζεται σε 50 λεπτά της ώρας, με κόστος τα 110 ευρώ με υπολογισμένους τους φόρους αεροδρομίου. Η διάρκεια του ταξιδιού απ' το Βόλο στη Θεσσαλονίκη, θα είναι επίσης στα 50 λεπτά της ώρας, και με το ίδιο κόστος.

Δρομολόγια από Βόλο προς Θεσσαλονίκη θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή ενώ προς Αθήνα θα υπάρχουν δύο δρομολόγια κάθε Τρίτη.

Συνδέσεις με Αθήνα και Θεσσαλονίκη με υδροπλάνο θα πραγματοποιούνται κι απ' τη Σκιάθο, που θα συνδεθεί απ' το Σάββατο 16 Ιανουαρίου με τη Θεσσαλονίκη...

Μπάμπαλη: "Το τραγούδι της σειράς "Το νησί" γράφτηκε για πλάκα"

Μπάμπαλη: "Το τραγούδι της σειράς "Το νησί" γράφτηκε για πλάκα"

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη ερμηνεύει το τραγούδι "Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου" που ακούγεται στους τίτλους της σειράς "Νησί". Η ίδια δεν γνώριζε ότι το τραγούδι της επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί στους τίτλους αφού η αρχική συμφωνία ήταν να παίξει στο δεύτερο επεισόδιο. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε....

Αυτό ανέρτησε το ksipnistere.blogspot χθές.

Από την νόσο Αλτσχάιμερ πάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ? ? ? Πάμε για προεδρικές εκλογές ? ?

ΜΗΠΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ? ? ?

Διαψεύσθηκαν τα δημοσιεύματα περί ασθενείας του Κ.Παπούλια αλλα τον Παπούλια δεν τον είδαμε .......

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πάσχει από την νόσο Αλσχάιμερ και οτι τον βρήκαν να περιπλανιέται εκτός του προεδρικού μεγάρου στην πλατεία Κουμουνδούρου στα παλιά φοιτητικά του στέκια για 7 περίπου ώρες προ.......
παραμονή της 28 Οκτωβρίου .....Είναι αλήθεια κύριοι της κυβέρνησης? ? ? Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει ! ! ! ! Πάμε για προεδρικές εκλογές με Πρόεδρο τον Μαρκεζίνη ? ? ?
Η μπλόφα για εκλογές 12 Δεκεμβρίου σας βγήκε ανάποδα ??? Γνωρίζουμε ότι έχετε υπογράψει με το μνημόνιο τα spread να βρίσκονται πάνω από τα 6,90..Τελικά τι είστε dealer του ΔΝΤ η κυβερνήτες της χώρας ? ? ?
ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ...Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΛΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ
Chris για το Ξυπνήστε ρε !
με κάθε επιφύλαξη...

Έκπτωση στα ΚΤΕΛ για την μετακίνηση ψηφοφόρων

Ύστερα από απόφαση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (ΚΤΕΛ), κατόπιν προσκλήσεως του Υπουργείου Εσωτερικών, όσοι μετακινηθούν για να ψηφίσουν στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 2010

...δικαιούνται έκπτωση 25% επί της τιμής του εισιτηρίου απλής μετάβασης.

Η έκπτωση ισχύει για διανομαρχιακά δρομολόγια (δηλαδή όχι για διαδρομές εντός του ίδιου Νομού) με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του ενδιαφερόμενου (που θα πρέπει να αναγράφεται ως δημοτολόγιο εγγραφής, άρα και ψήφου, ο δήμος του προορισμού ή κάποιος που απαιτεί ενδιάμεσο σταθμό τον προορισμό)....

Συγκέντρωση φαρμάκων στα Τρίκαλα για κοινωνικό σκοπό

Το Φαρμακείο του Νοσοκομείου, σε συνεργασία με τη Διοίκηση, το Επιστημονικό Συμβούλιο, την Επιτροπή Φαρμάκων και την Επιτροπή Λοιμώξεων,

...στο πλαίσιο κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρωπιστικού έργου αποφάσισε τη συλλογή όλων εκείνων των φαρμάκων που οι πολίτες έχουν στα σπίτια τους και δεν χρειάζονται πια.

Τα φάρμακα αυτά θα συλλέγονται, θα ελέγχονται, θα καταγράφονται και θα διατίθενται σε μη κυβερνητικούς οργανισμούς, στην ιεραποστολή ή ακόμη σε κοινωνικές ομάδες που αδυνατούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά....

«Ψαρεύει» ψήφια στα νεκροταφεία υποψήφιος των Τρικάλων

Απίστευτη προεκλογική κίνηση από υποψήφιο στα Τρίκαλα που προμηθεύτηκε 5.000 κεριά.

«Ψαρεύει» ψήφια στα νεκροταφεία υποψήφιος των Τρικάλων
Τα κεριά τα τοποθετηθεί σε μνήματα και αφήνει και την προεκλογική καρτούλα του…

Η χήρα που πηγαίνει στην συνέχεια στο μνήμα, το βλέπει και αρχίζει το συγκινητικό «που είσαι άνδρα μου; Που είσαι να δεις και τον Θ... που σε θυμήθηκε»….

Πηγή

Στο "απουσιολόγιο" η Ελεονώρα λόγω χειρουργείου...

Αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή, θα κάνουμε «Πρωινή Μελέτη» χωρίς την Ελεονώρα μιας και η παρουσιάστρια θα υποβληθεί σε εγχείρηση ρουτίνας! Η εκπομπή παρόλα αυτά θα προβληθεί κανονικά με παρουσιαστή τον αρχισυντάκτη της, Θέμη Μάλλη.

«Θα τα ξαναπούμε την Δευτέρα πρώτα ο Θεός και ελπίζω», είπε η Ελεονώρα στο τέλος της σημερινής της εκπομπής, για να προλάβει τις κακές γλώσσες και μας εξήγησε το τι ακριβώς συμβαίνει: «Τις συναναστροφές που έχω με τα νοσοκομεία τα τελευταία δύο χρόνια δεν τις είχα ποτέ στη ζωή μου, 32 ολόκληρα χρόνια. Θα πάω να κάνω ένα μικρό χειρουργειάκι ρουτίνας, θα μου κοστίσει δύο ημέρες από την εκπομπή, συνολικά πέντε μέρες ανάρρωση».

Τα περαστικά μας και καλή ανάρρωση στην Ελεονώρα!

πηγή

Ποια «ύποπτα» παίχτηκαν στο κουπόνι

Επτά αγώνες ελληνικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων από τους 23 που έχουν φτάσει στη Δικαιοσύνη και θεωρούνται από την ΟΥΕΦΑ «ύποπτοι» για στοιχηματική χειραγώγηση έχουν συμπεριληφθεί στα κουπόνια του ΟΠΑΠ.


Από τις έρευνες προκύπτει πως η εισαγγελία διαθέτει στοιχεία σύμφωνα με τα οποία παράγοντες του ποδοσφαίρου εμφανίζονται να έχουν κερδίσει σε αγώνες του στοιχήματος που σύμφωνα με την UEFA ήταν πιθανόν στημένοι.

Όμως το στοίχημα στον ΟΠΑΠ παίζεται ανώνυμα. Συνεπώς, τα στοιχεία που υπάρχουν έχουν προέλθει από βεβαιώσεις κερδών που πήραν από τον ΟΠΑΠ οι παράγοντες.

Οι αγώνες των ελληνικών διοργανώσεων που από την UEFA έχουν θεωρηθεί χειραγωγούμενοι σε μικρή ή μεγάλη έκταση και περιλήφθηκαν στα κουπόνια του ΟΠΑΠ είναι οι ακόλουθοι:

Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον ίδιο του τον πατέρα!

Τον πατέρα του δολοφόνησε 51χρονος Ροδίτης, ο οποίος πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Σήμερα το πρωί, κατόπιν διαπληκτισμού, ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 79χρονο πατέρα του, στο σπίτι όπου διέμεναν και στη συνέχεια μετέβη στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου έκανε γνωστό το τραγικό περιστατικό. Ο δράστης συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου που ενεργεί προανάκριση, ενώ διετάχθη η διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής.


πηγή

Στο όνομα της κρίσης εργοδότες και Κυβέρνηση "σπάνε" το όριο του κατώτερου μισθού! Ο κάθε εργοδότης πλέον μπορεί να κάνει ότι του...γουστάρει!


Η αρχή του τέλους του κατώτατου εγγυηµένου µισθού στον ιδιωτικό τοµέα - όπως επιτάσσει το Μνηµόνιο - µε την υπερίσχυση των επιχειρησιακών συµβάσεων είναι

γεγονός. Όπως δήλωσε χθες η υπουργός Εργασίας  παραπέµποντας στο Μνηµόνιο και προκαλώντας την έντονη αντίδραση της ΓΣΕΕ, οι επιχειρησιακές συµβάσεις εργασίας θα µπορούν να υπερισχύσουν της Εθνικής Συλλογικής Σύµβασης και των κλαδικών συµβάσεων κατ’ εξαίρεση ή σε ειδικές περιπτώσεις.
Αυτό σηµαίνει τα εξής:

Επικοινωνιακό ναυάγιο Σαμαρά στην Αλεξανδρούπολη! Μίλησε σε αίθουσα 450 ανθρώπων και ήρθαν 4 λεωφορεία για να την γεμίσουν

Δεν κατάφεραν αυτό που ήθελαν οι υπεύθυνοι οργάνωσης της επίσκεψης του Αντώνη Σαμαρά στην Αλεξανδρούπολη. Κι αυτό γιατί μπορεί να γέμισε το Δημοτικό Αμφιθέατρο, χωρητικότητας 450 ανθρώπων, αλλά αυτό έγινε με την βοήθεια της ΔΑΠ, όπου 150 μέλη της από την Κομοτηνή, μετέβησαν στην Αλεξανδρούπολη με 3 λεωφορεία!!! Σ’ αυτά να προστεθεί και το 1 λεωφορείο που ναυλώθηκε από την Ορεστιάδα για τον ίδιο σκοπό, έχουμε δηλαδή 200 «μεταφερούμενα» άτομα για αίθουσα 450 ανθρώπων! Ναυάγιο…
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan