Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Η Πάρις τραγουδά… φόρα παρτίδα


Party- animal ξανάγινε η Paris Hilton και μπαίνει δυναμικά στη νύχτα, βγαίνοντας από τα ρούχα της. Στο event τη θαυμάζουμε να τραγουδά (καλά που δεν έχουν φωνή οι φωτό) με τον τρόπο που μόνο αυτή- άντε και η Τζούλια- ξέρει. Κρατώντας το μικρόφωνο στο χέρι αλλά κατευθύνοντας την προσοχή των ακροατών σε άλλα πιο κραυγαλέα, και… δοκιμασμένα σε βάθος χρόνου, ταλέντα της........

Η ΤΖΟΥΛΙΑ TOPLESS ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ....

Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΝΙΟ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ...Η "ΑΠΟΛΥΤΗ" ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΨΑΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΥΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΘΩΣ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ topless...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΡΙΦΟ ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥ!

«Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;».Είναι το ερώτημα για το οποίο έχουν διατυπωθεί κατά καιρούς ουκ ολίγες γνώμες και έχει αποτελέσει σημείο τριβής ανάμεσα σε θεολόγους, επιστήμονες, φυσιοδίφες και άλλους ανθρώπους του πνεύματος.

Μιλώντας κανείς σε θρησκευτική βάση η απάντηση είναι ξεκάθαρη καθώς όπως γνωρίζουν σχεδόν όλοι ο Θεός έφτιαξε αρχικά όλα τα είδη των οργανισμών τα οποία στη συνέχεια αναπαράχθηκαν και πολλαπλασιάστηκαν σε αριθμό. Συνεπώς στη περίπτωση αυτή «η κότα έκανε το αυγό».

Σε επιστημονικό όμως επίπεδο...

Μην το πιείτε λουστείτε...Κυριάκο!

Κωστάκη πρώτη μούρη στο καβούρι!

Αιωροπτερισμός - Απογειώσεις και "φουτουριστικές" προσγειώσεις στην Οιχαλία από αιωροπτεριστές (video)!

Ο Αιωροπτερισμός είναι ένα αεράθλημα, χόμπι, απασχόληση, παθητική εμπειρία, ή ακόμα και επάγγελμα κατά το οποίο ο άνθρωπος πιλοτάρει το Αιωρόπτερο (Αετό). Μπορεί να γίνεται για ψυχαγωγικούς λόγους ή στα πλαίσια ενός αεραθλητικού αγώνα. Αν και άρχισε ως απλή κατολίσθηση από μικρούς λόφους με χαμηλών επιδόσεων αετούς, ο αιωροπτερισμός έχει εξελιχθεί τόσο που δίνει πια τη δυνατότητα να πετάξει κανείς στα ύψη για ώρες, να κερδίσει χιλιάδες μέτρα ύψους εκμεταλλευόμενος τα θερμικά ανοδικά ρεύματα του αέρα, να εκτελέσει ακροβατικά, και να διανύσει μεγάλες αποστάσεις. Το άθλημα αυτό είναι παρόμοιο με το αλεξίπτωτο πλαγίας και ...

ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ!

Ο Ολυμπιακός έβαλε... φρένο στη μεταγραφολογία, αλλά οι Ιταλοί συνεχίζουν να στέλνουν τον Μπαπτίστα στο Λιμάνι.

Και μάλιστα, αυτή τη φορά το προχωράνε πολύ. «Ο ατζέντης του Μπαπτίστα, Αλεσάντρο Λούτσι, αναχωρεί για την Ελλάδα, όπου θα συναντηθεί με τους διοικούντες του Ολυμπιακού. Εάν επιτευχθεί συμφωνία, η Ρόμα δεν θα κουραστεί πολύ να στείλει το θηρίο στην Αθήνα», αναφέρει το ιταλικό σάιτ «laroma24.it» που ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με τα νέα της Ρόμα.

ΤΟ ΤΖΟΚΙΝΓΚ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ;

Είναι η πιο δημοφιλής άσκηση και γυμναστική. Όμως μπορεί να κάνει κακό στην υγεία μας;

Και όμως, το τζόγκινγκ μπορεί να βλάψει την υγεία. Αν και διαφημίζεται εδώ και πολλά χρόνια ως ιδανική μορφή άσκησης, φαίνεται ότι το τρέξιμο δεν βελτιώνει τη φυσική κατάσταση και την υγεία της καρδιάς στον βαθμό στον οποίο πιστεύαμε. Το αντίθετο- «συχνά καταπονεί την καρδιά, επιβαρύνει τις αρθρώσεις και δεν επιταχύνει καθόλου τον μεταβολισμό » λέει ο βρετανός γυμναστής ΓκρεγκΜπρουκς ο οποίος προπονεί προσωπικά πλήθος διασήμων και επιχειρηματιών στο Σίτι του Λονδίνου. «Το τρέξιμο είναι υπερτιμημένο άθλημα. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα » τονίζει.

Ιδιαίτερα δημοφιλές σπορ ήδη από τη δεκαετία του 1970, το τρέξιμο...

"ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ"

Η BP επιβεβαίωσε τη Δευτέρα ότι ο επικεφαλής της εταιρείας, Tony Hayward, θα απομακρυνθεί από τη θέση του, τον προσεχή Οκτώβριο.

Ο Hayward εργάζεται για την BP -επί 28 χρόνια- και κατέχει τη θέση του διευθυντή, τα τελευταία τρία χρόνια.

Αναφορές των Μέσων Ενημέρωσης, έκαναν λόγο ότι ο Hayward, ενδεχομένως να αποτελέσει μη εκτελεστικό μέλος στη ρωσο-βρετανική κοινοπραξία TNK-BP.

Ο Hayward θα αντικατασταθεί από τον Αμερικανική Bob Dudley, πρώην επικεφαλής της TNK-BP.

Στο μεταξύ, η BP ανακοίνωσε ότι θα πωλήσει 30 δισεκατομμύρια δολάρια από τα περιουσιακά της στοιχεία, προκειμένου να καλύψει το κόστος του καθαρισμού του Κόλπου του Μεξικού.

Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ...ΑΝΟΙΑ!

Οι άνθρωποι που έχουν μεγαλύτερο μορφωτικό επίπεδο ή συνεχίζουν να εκπαιδεύουν τον εαυτό τους, εμφανίζουν μικρότερο κίνδυνο να πάθουν άνοια, επειδή η εκπαίδευση τους επιτρέπει να αντισταθμίσουν καλύτερα τις αλλαγές που συμβαίνουν στον εγκέφαλό τους με το πέρασμα των χρόνων, σύμφωνα με μια νέα έρευνα βρετανών και φινλανδών επιστημόνων.

Οι ερευνητές, υπό την καθηγήτρια Κάρολ Μπρέιν του πανεπιστημίου Κέμπριτζ, στην έρευνά τους που δημοσίευσαν στο περιοδικό "Brain" (Εγκέφαλος), σύμφωνα με το BBC, μελέτησαν τους εγκεφάλους 872 ηλικιωμένων ατόμων. Υπολόγισαν ότι για κάθε χρόνο πρόσθετης εκπαίδευσης, μειώνεται κατά 11% ο κίνδυνος εμφάνισης άνοιας.

Οι μέχρι τώρα μελέτες έχουν δείξει...

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις...


Ghost ενα δωράκι για σένα και τον Εναλλακτικό......

Eίδη φιλιών ...δοκιμάστε τα!

Τα φιλιά είναι η πιο απλή πράξη ρομαντισμού! Όσο πιο αισθησιακό είναι ένα φιλί, τόσο πιο πολύ μας ανάβει. Τα φιλιά είναι υπέροχα και υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη φιλιών.

Δείτε παρακάτω μια ποικιλία από φιλιά και αν σας εξάψουν τη φαντασία, δοκιμάστε τα...

Την Πέμπτη η προσφυγή κατά του μνημονίου


Την Πέμπτη κατατίθεται στο ΣτΕ η προσφυγή ΔΣΑ, ΑΔΕΔΥ και άλλων φορέων κατά του Μνημονίου

Έτοιμη είναι η προσφυγή, κατά του Μνημονίου, του Δικηγορικού Συλλόγου, της ΑΔΕΔΥ και άλλων φορέων . Όπως κοινοποιήθηκε από τον ΔΣΑ, το κείμενο της αιτήσεως ακυρώσεως κατά του Μνημονίου και όλων των εκτελεστικών του πράξεων, κατατίθεται την Πέμπτη, 29 Ιουλίου, στο Συμβούλιο της Επικρατείας και την ίδια μέρα θα δοθεί σχετική συνέντευξη Τύπου.

Κίνδυνος φούσκας με τα αγροτικά φωτοβολταϊκά

ΚΙΝΔΥΝΟ ΦΟΥΣΚΑΣ εγκυμονεί η... μόδα με τα αγροτικά φωτοβολταϊκά. Μπορεί το ενδιαφέρον εκ μέρους των παραγωγών να είναι τεράστιο, όμως εκείνο που ίσως πολλοί δεν γνωρίζουν είναι πως τα πράσινα μεγαβάτ δεν φτάνουν για όλους!
Ετσι, και ενώ τα κατά τόπους πρακτορεία της ΔΕΗ θα αρχίσουν σύμφωνα με πληροφορίες να παραλαμβάνουν αγροτικούς «ηλιακούς» φακέλους από την ερχόμενη εβδομάδα (1/8), οι υποψήφιοι επενδυτές θα πρέπει να γνωρίζουν πως...

Παγκόσμια συνεργασία-H Universal Music και το Dailymotion εγκαινιάζουν στην Ελληνική αγορά την παγκόσμια συνεργασία τους.

Η Universal, η δημοφιλής δισκογραφική εταιρία και το Dailymotion, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη ιστοσελίδα διαχείρισης online video παγκοσμίως προσφέρουν πλέον από κοινού τα βιντεοκλίπ εκατοντάδων αγαπημένων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η τεράστια συλλογή μουσικών videos της Universal Μusic είναι πλέον διαθέσιμη στους περισσότερους από 75 εκατομμύρια χρήστες του Dailymotion σε όλο τον κόσμο, σε εξαιρετική ανάλυση....

Η Τουρκία επαναφέρει και θέμα Θράκης

Υστερα από ένα διάστημα έντασης στο Αιγαίο η Τουρκία το Σαββατοκύριακο επέλεξε να επαναφέρει και θέμα Θράκης, στέλνοντας στην περιοχή τον αναπληρωτή πρωθυπουργό Μπουλέντ Αρίντς, με αφορμή το μνημόσυνο για την 15η επέτειο του θανάτου του Αχμέτ Σαδίκ...

10 απλές συμβουλές για να χρησιμοποιούμε λιγότερο πετρέλαιο!

Όλο και περισσότεροι πολίτες αναρωτιούνται πώς μπορούν να περιορίσουν τη χρήση πετρελαίου στην καθημερινότητά τους προκειμένου να μειωθεί η ζήτηση για αυτή τη μαύρη κολλώδη ουσία που καταστρέφει τη βιοποικιλότητα, τις θάλασσες και τις παραλίες σε όλο τον κόσμο.

Ιδού λοιπόν οι δέκα συμβουλές που δίνουμε:

Η συσκευή που φορτίζει… μόνη της!


Η Nokia φαίνεται ότι ανέπτυξε μια νέα τεχνική για την ασύρματη φόρτιση των φορητών συσκευών.Τα τελευταία χρόνια, τα μικρά gadgets με μπαταρία έχουν ανοίξει το δρόμο στο φορητό computing. Η ανάγκη, όμως, για συνεχή επαναφόρτιση αποτελεί ένα ουσιαστικό μειονέκτημα που δεσμεύει σημαντικά τους χρήστες...

Τεράστια οικονομική ζημιά δεκάδων χιλιάδων ευρώ, υπέστη η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων του Σωτήρη Σιώκη επί της οδού Καλαμπάκας από το χθεσινό μπουρίνι.

 

Τα αυτοκίνητα που βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης, καταπλακώθηκαν από την πτώση σκέπαστρου, το οποίο έσπασε και την βιτρίνα της έκθεσης με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η επιχείρηση, ενώ από τα τζάμια που έσπασαν κινδύνεψαν εργαζόμενοι και πελάτες, ενώ ο αέρας σκορπούσε αντικείμενα στην οδό Τρικάλων –Καλαμπάκας, απειλώντας την ακεραιότητα διερχόμενων οδηγών.

(Δείτε τις εικόνες)...



Τρελαμένος ο Γκαλέτι

Ταύρος σε υαλοπωλείο μοιάζει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού δεν χάνει ούτε τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας του καθώς δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό μακριά από τα γήπεδα.
Ο 30χρονος άσος βρέθηκε στο Ρέντη για να παρακολουθήσει την φιλική αναμέτρηση της ομάδας του με τον Εργοτέλη παρέα με τους Ραούλ Μπράβο και Ντουντού. Μετά το ματς επισκέφθηκε και τα αποδυτήρια των «ερυθρολεύκων» όπου είχε συνομιλία με τους άλλοτε συμπαίκτες του....

Δωρεάν και ηλεκτρονικά-Τέλος στην ταλαιπωρία για χιλιάδες ενδιαφερόμενους, ιδιώτες, επιχειρηματίες και δικηγόρους, με την ηλεκτρονική δωρεάν έκδοση της Εφημερίδας της Κυβέρνησης

Διαθέσιμα δωρεάν θα είναι στο εξής όλα τα τεύχη της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών.
Τα φύλλα θα διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή, από την ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου, τόσο για ανάγνωση, όσο και για αποθήκευση και εκτύπωση μετά την πρόσφατη ψήφιση του νόμου 3861/2010 για το πρόγραμμα Διαύγει@ (ΦΕΚ 112/13.7.2010, Τεύχος Α').
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να πατήσει εδώ και να κάνει γρήγορες αναζητήσεις, να βρει την πληροφορία που τον ενδιαφέρει και να δει τα Φύλλα της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (Φ.Ε.Κ.).
Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα ...

Ενα... χαρτί και πράσινος!

Περισσότερο από μια ανάσα και επίσημα από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Απομένει η ανταλλαγή των φαξ με τη Λιόν με την γαλλική ομάδα να παίρνει περίπου 500.000 ευρώ.
Ο Γάλλος στόπερ είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2011 με την «Ολιμπίκ» και για να τον αποδεσμεύσει η Λιόν ήθελε αυτό το ποσό ενώ οι ετήσιες απολαβές του 31χρονου παίκτη θα είναι 1,4 εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Επίσης θα έχει μπόνους κατάκτησης τίτλων και συμμετοχών....

Oi ίδιες νοοτροπίες και πρακτικές είναι αυτές που οδηγούν την πατρίδα μας σε παρακμή και χρεοκοπία.

Πρόσωπα, συμπεριφορές, νοοτροπίες και πρακτικές είναι αυτές που δημιούργησαν διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο, σε αυτή τη χώρα από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Ίδιες νοοτροπίες και πρακτικές όμως είναι αυτές που οδηγούν την πατρίδα μας σε παρακμή και χρεοκοπία.
Απαξιώνοντας το πολιτικό σύστημα και τους θεσμούς σε όλα τα επίπεδα όπως αποτυπώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, οι περισσότεροι Έλληνες, νιώθουν έτσι οργισμένοι απέναντι στις νοοτροπίες και τις πολιτικές συμπεριφορές και τα πρόσωπα που τις υπηρετούν. Και το μήνυμα που στέλνουν προς όλους αυτούς, κυρίως ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου είναι σαφές και προς κάθε κομματική κατεύθυνση…

Βενζίνη τέλος. Ο πανικός άδειασε τα πρατήρια της πόλης μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο

Χωρίς καύσιμα είχαν μείνει μέχρι χθες το μεσημέρι τα πρατήρια της πόλης των Τρικάλων λόγω της απεργίας των ιδιοκτητών βυτιοφόρων που προχώρησαν στην υλοποίηση της προειδοποίησης τους για έκτακτες και δυναμικές κινητοποιήσεις.
Με το άκουσμα της απεργιακής κινητοποίησης, πολλοί συμπολίτες μας υπό το φόβο ότι θα μείνουν χωρίς καύσιμα, έσπευδαν στα πρατήρια υγρών καυσίμων της πόλης όχι μόνο για «φουλάρουν» τα οχήματά τους, αλλά και για να προμηθευτούν βενζίνη σε μπιτόνια....

Ξεκλείδωτο πλέον το iPhone της Apple ύστερα από τροποποίηση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Αναθεωρήθηκε τη Δευτέρα ο αμερικανικός νόμος περί πνευματικής ιδιοκτησίας προκειμένου να επιτρέψει το «ξεκλείδωμα» των κινητών τηλεφώνων, τροποποίηση στην οποία αντιτίθετο η Apple, το iPhone της οποίας μέχρι στιγμής διατίθετο αποκλειστικά με σύνδεση στον πάροχο ΑΤ&Τ.

Η Υπηρεσία Πνευματικών Δικαιωμάτων ανακοίνωσε ότι θέσπισε την τροποποίηση αυτή στο πλαίσιο της ανά τριετίας αναθεώρησης των παραμέτρων εφαρμογής του νόμου περί ψηφιακών δικαιωμάτων.

Με την τροποποίηση αυτή αναγνωρίζεται ότι ...

To τροκτικό συνεχίζει να πουλάει

Είναι δύσκολο η ζωή χωρίς troktiko.Το νοιώθουμε όλοι σε πραγματικό χρόνο.
Μπείτε στο blog κάντε ένα refresh και δείτε πόσοι άνθρωποι μπαινοβγαίνουν κάθε στιγμή περιμένοντας αυτό που τους συντρόφευε 3 χρόνια να αναπνεύσει ξανά.

Sweet Morning

Οι νέοι γείτονες του Ζορμπά...

Νέο μπλογκ... Δειτε το...






tro-ma-ktiko

Η ΕΛ.ΑΣ. εχει ήδη βασικό ύποπτο για δολοφονο του Σωκρατη Γκιόλια

Τον εκτελεστή που είναι το βαρύ πιστόλι της «ΣΕΧΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ» ο οποίος έχει βαλθεί να ξεπεράσει τον άλλοτε «φαρμακοχέρι» της «17 ΝΟΕΜΒΡΗ» Δημήτρη Κουφοντίνα, πιστεύουν πως γνωρίζουν οι διώκτες του. Είναι 30 ετών και μαζί με τον επίσης αντιεξουσιαστή αδελφό του διέμεναν στην Ν. Κηφισιά αλλά τους τελευταίους μήνες φιλοξενούνται σε σπίτι ομοϊδεάτη τους στο Ν. Ψυχικό. Αξιωματούχοι στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν δεδομένο πως ο τρομοκράτης που σκότωσε τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια την περασμένη Δευτέρα στην Ηλιούπολη είναι το ίδιο πρόσωπο με τον εκτελεστή του αστυνομικού της Αντιτρομοκρατικής Νεκτάριου Σάββα στις 17-6-2009 στα Α. Πατήσια.

Το ecstaSEA του Αμπράμοβιτς στη Ρόδο!

10 από τα μεγαλύτερα αινίγματα της ανθρωπότητας

1) Ο Δρόμος Μπίμινι

Το 1968 κάτω από στον βυθό της θάλασσας, κοντά στις ακτές των νησιών Μπίμινι στις Μπαχάμες, ανακαλύφθηκαν δεκάδες τεράστιες επίπεδες πέτρες από ασβεστόλιθο. Εκ πρώτης όψεως, τίποτα το αξιοπερίεργο δεν υπονοείται από ένα σωρό πέτρες στον πάτο του ωκεανού.

Οι επιστήμονες, όμως, προβληματίστηκαν γιατί οι πέτρες αυτές σχημάτιζαν μια απόλυτα ευθεία λεωφόρο μήκους ενός χιλιομέτρου, που μοιάζει απίθανο να δημιουργήθηκε με φυσικό τρόπο...

Where Is My Mind?



Where Is My Mind?






Και μη με ρωτήσετε τι θέλει να πει ο ποιητής........












Mano Le Tough - Baby Lets Love

Το «αντίο» του Ραούλ στη Ρεάλ Μαδρίτης (βίντεο)

Η «σημαία» της Real Madrid κατέβηκε σήμερα (26/7) από τον ιστό της, καθώς ο Raul Gonzalez Blanco αποχαιρέτησε το σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε για 16 ολόκληρα χρόνια.

"Μέτρα..."

"Εχω βαρεθεί να ακούω του κόσμου τις ανοησίες, από τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους, τα κανάλια, το κόσμο στα καφενεία, παντού. Κανένας μα κανένας δεν έχει καταλάβει που βρισκόμαστε και που πάμε...
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan