Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Πέντε πλεόν οι διαιτητές και στο Champions League

Δύο επιπλέον διαιτητές, στα πρότυπα του πετυχημένου πειράματος του Europa League, θα έχουν οι αγώνες του Champions League την ερχόμενη και την επόμενη περίοδο, όπως ανακοινώθηκε από τη FIFA.

Η τεχνική επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας ενέκρινε την καθιέρωση των δύο επιπρόσθετων ρέφερι, που θα είναι πίσω από την τελική γραμμή και θα βοηθούν το διαιτητή και τους βοηθούς του για την καλύτερη παρακολούθηση των φάσεων.

Δύο επιπλέον διαιτητές θα χρησιμοποιούνται επίσης στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, τις εγχώριες διοργανώσεις Βραζιλίας και Μεξικού, αλλά και στο γαλλικό Λιγκ Καπ.

Αντίθετα, η FIFA κατέστησε σαφές πως δεν θα συζητηθεί το ενδεχόμενο χρήσης της τεχνολογίας πριν τη συνεδρίαση της ομοσπονδίας τον προσεχή Οκτώβριο।


sport-fm

Ο θρύλος της μούμιας του Τιτανικού!



Υπήρχε ή όχι μια "μούμια" μέσα στον "Τιτανικό" που έφερνε κακοτυχία σε όποιον την είχε? Πρόκειται πράγματι για την επονομαζόμενη "καταραμένη μούμια" που φυλάσσεται σήμερα στο Βρετανικό μουσείο? Προκάλεσε η κλοπή της την οργή του Αιγύπτιου θεού Anubis, με αποτέλεσμα την βύθιση του κρουαζιερόπλοιου? Πόση αλήθεια κρύβουν μέσα τους οι "μύθοι" γύρω από τον "Τιτανικό"?

Για οσους στελνουν πολλα sms βρεθηκε η λυση ! τωρα θα του μιλας και αυτο θα γραφει μονο του το sms!!!

Bookmark and Share
Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί στη Βρετανία το Dragon Dictation, μια εφαρμογή για τα κινητά τηλέφωνα iΡhone η οποία θα μετατρέπει τον προφορικό λόγο σε γραπτό κείμενο. Ο κάτοχος του τηλεφώνου υπαγορεύει ένα κείμενο στο κινητό του, το οποίο λειτουργεί σαν ένας κανονικός μεταφραστής, με σάρκα κι οστά, μετατρέποντας τα λόγια του σε γραπτό κείμενο. Με άλλα λόγια, θα «μιλάω» στο κινητό μου και αυτό αμέσως θα στέλνει π.χ. σε γραπτό μήνυμα SΜS ή σε μήνυμα twitter τη σύντομη φράση που του έχω υπαγορεύσει.

Ο Κυργιάκος στην αγκαλιά της Miss Ιταλία!!!

Στην Κρήτη, τις τελευταίες ημέρες όλοι μιλάνε για ένα μεγάλο έρωτα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Espresso" σε μια τυχαία συνάντηση, στα εγκαίνια κοσμηματοπωλείου στον Αγιο Νικόλαο, του επιχειρηματία Λάμπρου Μάρη, ο γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής Σωτήρης Κυργιάκος ήρθε πολύ κοντά με τη Miss Ιταλία 2007 Silvia Battisti.

Η Ρίκα που γνώρισα

Ρίκα Βαγιάνη. Το όνομά της ακούγεται πολύ από χθές στην μπλοκόσφαιρα. Το δίκαιο συγκρούεται με το άδικο και αντίστροφα. Δεν θα μπω στην διαδικασία να κρίνω τα λεγόμενά της τις απόψεις και τα πιστεύω της, όχι, είμαι κάπως δεν θέλω να χαλαστώ άλλο...φτάνει.
Μου ξύπνησε μνήμες του παρελθόντως μου όμως, κάποιες όμορφες θηλυκές και άκρως αποκαλυπτικές εμφανίσεις τις σε κάποια περιοδικά της εποχής το 90΄.Ήτανε σταρ των media τότε. Έκανα ένα μικρό σερφάρισμα στο ρημάδι το διαδίκτυο, ξέρετε σε αυτή την μεγάλη θάλασσα που είναι αδύνατο να μην βγάλεις ψάρι και βρήκα την τροφή του τότε μου με λίγη γαρνιτούρα της δεκαετίας που διανύουμε και την αποθηκεύω για να θυμάμαι την τέχνη την ρομαντική την ερωτική την sexy...

Έρχονται τα ηλεκτρονικά διόδια

Την απόφαση να προχωρήσει η καθιέρωση των ηλεκτρονικών διοδίων ούτως ώστε μέσα σε 2.5 χρόνια τα 2/3 των δρόμων της χώρας να έχουν ηλεκτρονικά διόδια, τα οποία είναι πολύ δικαιότερα και αναλογικότερα για τους οδηγούς, έλαβε η Επιτροπή Μεγάλων Έργων που συνεδρίαση την Τετάρτη υπό την προεδρία του υπουργού υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρη Ρέππα.

Επίσης, αποφασίστηκε να προχωρήσει η κατάρτιση μητρώων για τους δρόμους, τις γέφυρες, τις σήραγγες και τις περιοχές με κατολισθήσεις ώστε...

43 χρόνια παλιό αλλά ακόμα υπέροχο

Ανέκδοτο

Ένας τύπος πεθαίνει και κάνει την παρακάτω συζήτηση με τη γυναίκα του:
- Γυναίκα, τώρα που πεθαίνω θέλω να μάθω. Με έχεις απατήσει ποτέ;
- Αντρούλη μου, μόνο 3 φορές αλλά πάντα για το καλό σου!
- Για το καλό μου; Δηλαδή;
- Ε, να. Θυμάσαι τότε που ήθελες να πιάσεις δουλειά στην τράπεζα και δεν σε ήθελε ο προϊστάμενος; Ε, δεν σε πήραν τελικά;
- Γυναικούλα μου, έκανες αυτό το πράγμα για μένα; Και η δεύτερη;
- Ε, να. Θυμάσαι τότε που δε σου έδιναν προαγωγή; Ε, δεν την πήρες τελικά;
- Γυναικούλα μου, είμαι κατασυγκινημένος! Και η τρίτη;
- Ε, να. Θυμάσαι τότε που κατέβαινες για δήμαρχος και σου έλειπαν 2000 ψήφοι; Ε, δε βγήκες τελικά;

Πώς να ξυριστείς εκεί που (λογικά) δεν μπαίνει ξυράφι

Παραδέξου το:  
Πριν από δέκα χρόνια, το να ξυριστείς οπουδήποτε αλλού εκτός από το πρόσωπο, θα το θεωρούσες ό,τι πιο gay άκουσες ποτέ. Πώς αλλάξαν οι καιροί... Ο καθένας από τους άντρες role models έχει στις μέρες μας μια δικαιολογία για να απαλλαγεί από όσες περισσότερες τρίχες γίνεται.
Τα μοντέλα το κάνουν επειδή στην κάμερα διαγράφεται καλύτερα η συμμετρία και οι αναλογίες του σώματος (τσάμπα τόσα μεροκάματα στα γυμναστήρια; δε λέει), οι αθλητές γιατί δεν ιδρώνουν πολύ, γιατί γλιστράνε καλύτερα στο νερό, γιατί έχουν ως είδωλο το αρχαιοελληνικό ιδεώδες του αθλητισμού, γιατί κάνουν κι εκείνοι αρπαχτές με φωτογραφήσεις για διαφημιστικά κλπ. κλπ.
οι ηθοποιοί, για παρόμοιους λόγους,
οι πορνοστάρ για να φαίνονται πιο «προικισμένοι» (ως γνωστόν οι τρίχες δίνουν πόντους),...

Σχετικά για τον Ριέρα


"Ο Ριέρα είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, που έχει δείξει την αξία του στις ομάδες που έπαιξε. Δεν αρκούν όμως μόνο τα ονόματα για να κάνεις μια επιτυχημένη ομάδα, αλλά μετράει η ομάδα ως σύνολο. Εκτός σοβαρού απροόπτου θα είναι παίκτης μας.
Είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, που έχει δείξει στους συλλόγους που έχει αγωνιστεί και στην Εθνική Ισπανίας...

H1N1: Τέλος στην πανδημία

Ακόμα και σήμερα (20/7) ενδέχεται να συγκληθεί η επιτροπή αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για να ελέγξει τα δεδομένα που έχει στη διάθεσή της και να κηρύξει το τέλος της πανδημίας της γρίπης H1N1, όπως αναφέρει το Bloomberg News, επικαλούμενο δύο πηγές που έχουν γνώση της υπόθεσης.
Η Margaret Chan, διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, θα πρέπει να προσδιορίσει εάν οι υγειονομικές αρχές θα παραμείνουν σε ετοιμότητα παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο ιός της νέας γρίπης Η1Ν1 έχει γίνει πιο θανατηφόρος ή ότι έχει γίνει ανθεκτικός στα φάρμακα που τον καταπολεμούν.
Να σημειωθεί πως δαπανήθηκαν περισσότερα από...

Καλοκαίρι και τροφικές δηλητηριάσεις

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν αυτή την εποχή αυξάνουν τον κίνδυνο αλλοίωσης των τροφίμων και εκδήλωσης τροφικών δηλητηριάσεων, ειδικά εφόσον δεν τηρούνται οι απαραίτητοι κανόνες υγιεινής για την προετοιμασία και τη διατήρηση των τροφών.
Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.) εφιστά την προσοχή όλων μας και παρέχει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για να μπορούμε να απολαύσουμε το φαγητό στη διάρκεια του καλοκαιριού χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. 


Γενικές συμβουλές...

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ



Για 20η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε χθές βράδυ στην πλατεία του Χωριού η Γιορτή των Γερόντων!!!
Το έθιμο εορτάστηκε για πρώτη φορά το 1991, ανήμερα του Άη-Λιά, επί προέδρου Ευστάθιου Γάτσιου και συνεχίζει να υφίσταται μέχρι και σήμερα.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο...

PRODIGY LIVE IN ATHENS AND THESSALONIKI !!!

Οι PRODIGY επιτέλους, επιστρέφουν για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα.
Στις 17 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα στο Αθηνών Αρένα (Πειραιώς 166) και στις 18 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη στο ΠΑΟΚ Αρένα, ο Liam, o Maxim και ο Keith θα μας παρουσιάσουν επί σκηνής το διαβόητο, καταιγιστικό live show τους: ετοιμαστείτε για Smack My Bitch Up, Breathe, Out of Space, No Good (Start The Dance), Voodoo People, Poison, Firestarter, Omen, Warrior's Dance, Charly, One Love και όλες τις επιτυχίες από την υπερ-επιτυχημένη καριέρα τους.

Η επιτυχία τους είναι τόσο μεγάλη, ώστε το όνομα Prodigy να θεωρείται...

Ανέκδοτο

Λέει ένας εγγονός στην γιαγιά του:

-Ασε με γιαγιά δεν είμαι καθόλου καλά σήμερα, έπεσε ο dow jones

και η γιαγιά τρομοκρατημένη τον ρωτάει:

-Με μηχανάκι ήταν πιδίμ;

Dj Deko live σήμερα στο DEJA VU



Τον Dj Deko στα decks του DEJA VU lounge Bar Cafe θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και να την ακούσουμε απόψε στις 10:30.

Πάρτε μια γέυση...

Τα «πήρε» ο Σισέ-Κόντεψε να πλακώσει στο ξύλο όλους τους οπαδούς της Βόλφσμπουργκ

Με τους οπαδούς της Βόλφσμπουργκ τα έβαλε, μετά τη λήξη του φιλικού του Παναθηναϊκού με τη γερμανική ομάδα, ο τρελο-γάλλος των νταμπλούχων Ελλάδος,Τζιμπρίλ Σισέ. Συγκεκριμένα, κάποιοι οπαδοί της γερμανικής ομάδας έβριζαν το Γάλλο Killer του τριφυλιού, πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο Σισέ, που δεν σηκώνει κάτι τέτοια, τους έκανε νόημα « θα τα πούμε έξω». Μετά τη λήξη του ματς οι Γερμανοί τον περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια και συνέχιζαν να τον βρίζουν. Τότε ο Γάλλος τα «πήρε» και παραλίγο να αρπάξει έναν από αυτούς, εάν δεν τον συγκρατούσαν οι σεκιούριτι του σταδίου.

Αγρίεψε το θηρίο και ποιος μας πιάνει πάλι φέτος.

totefteri

Απαγόρευση εξόδου και εγγύηση 400.000 ευρώ για τον Αγγέλου...

Για όσους αγνοούν ποιος είναι αυτός... Δείτε και διαβάστε..

Ενίσχυση ώς €15.000 για μονώσεις-κουφώματα


Ενισχύσεις έως και 15.000 ευρώ σε νοικοκυριά για τοποθέτηση κουφωμάτων, μονώσεων και συστήματος θέρμανσης μέσω ενός συνδυασμού δανείων και δωρεάν επιχορηγήσεων προβλέπει το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον», που...

ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;


"Να κατανοήσουμε πως θα αλλάξει ο χάρτης της Ελλάδας η οποία θα μικρύνει"… μας διεμήνυσε η κυρία Στάη από την ραδιοφωνική εκπομπή της


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ

Τα μεγάλα κρύβονται σε μικρές λέξεις ή οι μεγάλες αλήθειες λέγονται ψιθυριστά. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τοποθέτηση της γνωστής Έλλης Στάη, η οποία από την ραδιοφωνική της εκπομπή, στο ραδιόφωνο του Flash, το μεσημέρι της Τετάρτης 14.7.2010, «έβγαλε λαυράκια»....

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ...



Μόνο στα έργα γίνονται αυτά..

Ετοιμάζονται να δώσουν άδειες εξόρυξης πετρελαίου μέσα στο 2010

Χοντραίνει το παιχνίδι με τις εταιρείες Αμερικάνικων συμφερόντων...

Οι Τούρκοι προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα με άμεση αμφισβήτηση της υφαλοκρηπίδας των Ελληνικών νησιών.

Ομάδα ξένων, κυρίως Αμερικανικών, εταιρειών με εγχώριους συνεργάτες έχουν έλθει ήδη σε επαφή με ανώτατους κυβερνητικούς παράγοντες και είναι έτοιμες να προχωρήσουν σε....

Απίστευτο! 'Εβαλαν στο Google Earth την σημαία των Σκοπίων δίπλα από τον Λευκό Πύργο!



Τι δουλειά μπορεί να έχει η σημαία της ΠΓΔΜ δίπλα στον Λευκό Πύργο; Σε αυτό το ερώτημα πρέπει να απαντήσουν οι υπεύθυνοι της Google Maps.

Τι "τρέχει" με Π.Γκαρσία;


Δηλώθηκε στην 11αδα για το φιλικό με τη Νυρεμβέργη, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε. Ποια η επίσημη εκδοχή, δια στόματος Μπερέτα.

Ταβερνάκι για ευαίσθητα αγόρια

Είστε ομοφυλόφυλος και θέλετε να βγείτε με το αγόρι σας; Όμως ντρέπεστε την κοινωνική κατακραυγή για την σχέση σας.Ψάξαμε και βρήκαμε το κατάλληλο μέρος για έσας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ




spamplaka

ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ...

ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΕΜΦΑΝΗΣ Η ΠΑΛΑΙΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΥΤΡΙΧΟΝ ΤΗΣ ΗΒΗΣ

ΑΡΓΥΡΗ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ... Η ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΑΚΗ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΚΤΕΙΛ

top summer cocktails

Αίρεται το απόρρητο

Την άρση του απορρήτου τόσο για τους διαχειριστές όσο και για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του blog Troktiko έχουν ζητήσει οι αρχές, που κρίνουν ότι θα συλλέξουν πολύτιμες πληροφορίες। Θα ζητηθούν και καταθέσεις. Άρση απορρήτου και στο κινητό του Σωκράτη Γκιόλια


ωχ ωχ ωχ... λέτε τώρα να μας βρει ο άλλος? Ρε φαντασματάκι βρες μου παραλία να πάω να κρυφτώ... Εγώ δεν μένω άλλο εδώ...

ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ...

ΠΑΟ: Τα «ρέστα» του για τον Γκαλάς

Τα ρέστα του αποφάσισε να δώσει ο Παναθηναϊκός για τον Γάλλο στόπερ Γκαλάς μετά τη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπή. Η προσφορά προς τον παίκτη θα φθάσει το 1,6 εκατ. ευρώ τον χρόνο για συμβόλαιο διετούς ή τριετούς διάρκειας.

Άλλη ομάδα για να τη διεκδικήσει δεν υπάρχει αυτή τη χρονική περίοδο αφού η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βγει οριστικά εκτός διεκδίκησης του αμυντικού..

Οι απαιτήσεις του παίκτη ανέρχονται στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά οι «πράσινοι» θεωρούν ότι ο χρόνος είναι με το μέρος τους. Η μόνη περίπτωση να μπει σφήνα ομάδα είναι από το Κατάρ αλλά θεωρείται δύσκολο να δεχθεί ο Γάλλος να παίξει με μικρότερης δυναμικότητας πρωτάθλημα.

Όσο αφορά τη μεταγραφή του Κρις απομακρύνεται οριστικά, ενώ οι πράσινοι κυνηγάνε και την περίπτωση του Μάνουελ Ντα Κόστα της Γουέστ Χαμ।

Ελα ρε παιχταράς να δείξουμε στους λαγούς τι πάει να πει μπάλα..

newscity1

Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΝΤΟΥΒΛΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΡΠΑΧΤΕΣ…


Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΝΤΟΥΒΛΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΩΣ ΤΙ???ΩΣ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ???ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΤΕ....Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ guest star ΣΤΟ beach bar ΕΛ ΝΙΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΤΙΔΑΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ....ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΟΥΓΕΛΟ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ....
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ???



news-piper

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan