Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Σε ποια Ελληνίδα καλλονή ανήκουν αυτά τα οπίσθια;

Σε ποια Ελληνίδα καλλονή ανήκουν αυτά τα οπίσθια;

Ζει το δικό της Αραβικό παραμύθι! Καυτή όπως η έρημος δεν θα μπορούσε να διαλέξει πιο ταιριαστό σκηνικό για να ζήσει τις δικές της… χίλιες και μια νύχτες! Ο λόγος για τη...

Τα όργανα των πορνοστάρ είναι 30% μικρότερα από ότι τα δείχνει ο φακός

Οπως θα έλεγε και μία TV-persona που σέβεται τον εαυτό της: η τηλεόραση παχαίνει και ψηλώνει.

«Οι αστέρες του πορνό δουλεύουν το εργαλείο τους μπροστά στην κάμερα, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι 3-4 πόντοι τους χαρίζονται από το φακό του σκηνοθέτη» μας ενημερώνει ο δρ Reuben, συγγραφέας του Everything You Always Wanted to Know about Sex but Were Afraid to Ask.

Επίσης, οι τύποι σαν τον Ρόκο Σιφρέντι περιποιούνται την εκεί περιοχή κάνοντας trimming στις τρίχες τους και χρησιμοποιούν και μεγεθυντές πέους, που αιματώνουν το όργανό τους κάνοντάς το προσωρινά να δείχνει πιο μεγάλο (άχρηστους τους βγάλαμε τους ανθρώπους).

«Εκτιμώ ότι το πέος ενός πορνοστάρ είναι 30% μικρότερο απ' ό,τι φαίνεται» υποστηρίζει ο δρ Reuben
Πηγή

Σαββατόβραδο!


Η αποψινή φθινοπωρινή βραδυά είναι υπέροχη!
και προσφέρεται για έξοδο!
Τί εκπλήξεις μας επιφυλλάσσει άραγε?
Ευελπιστώ να κλείσει τόσο ευχάριστα και όμορφα αυτή η μέρα!


θα είμαι στο γνωστό μέρος!

εσείς?!





Gadget..άκι

Budtrap: παγιδεύει τα… ανακατωμένα καλώδια στη σειρά!

Παραείναι μεγάλος τίτλος για ένα μικροσκοπικό πολύχρωμο δαχτυλίδι…
Και όμως το Budtrap απλά μας παροτρύνει να μετατρέψουμε ένα smartphone σε…

10 Τρόφιμα & Ποτά που γίνονται με πραγματικό χρυσό


Σύμφωνα με τα περιοδικά η τρέλα των τροφίμων, έχει να κάνει με την προσθήκη βρώσιμου χρυσού στα τρόφιμα και τα ποτά.
Απ' ότι φαίνεται τίποτα δεν είναι εκτός ορίων για τους δημιουργικούς Chefs σε όλο τον κόσμο, δεδομένου ότι χρησιμοποιούν τη φαντασία τους για να κάνουν τις πιο άγριες φαντασιώσεις τροφίμων που έχετε δει ποτέ. Τα περισσότερα απ' αυτά είναι πάρα πολύ όμορφα για να τα φάμε. Ο κατάλογος παρακάτω περιλαμβάνει μια σούπα, κοτόπουλο και σούσι, κρασί, γλυκό και ένα καπουτσίνο, που θα μπορούσαν να συμπληρώσουν τον κατάλογο ενός ολοκληρωμένου δείπνου.

11888 | Διαγωνισμός ατάκας στο facebook!


  • Η λέξη διαγωνισμός έχει 11 γράμματα
  • Η λέξη facebook έχει 8 γράμματα
  • Θα υπάρξουν 8 νικητές που θα πάρουν 8 δώρα
  • Όλο μαζί 11888. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Λεφτά υπάρχουν: Έγινε site!!! (με μούτζες!)

Ένα χρόνο (και κάτι ψιλά) μετά την δήλωση του υποψήφιου, τότε, για την πρωθυπουργία της χώρας Γιώργου Παπανδρέου «Λεφτά υπάρχουν» και τις γνωστές πια εξελίξεις ανέβηκε ένα site ειδικά αφιερωμένο.
Αντί για επισκέψεις μετράει φάσκελα προς τον πρωθυπουργό με βάση την... ιστορική ατάκα του.
17705 μούτζες μέχρι στιγμής. Είναι λίγες παιδιά, ρίξτε και σεις καμία!
www.leftayparxoun.gr
Πηγή

ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...

    Άγχος για τα μαθήματα,άγχος για τις σπουδές, άγχος για τη δουλειά, άγχος για την επιλογή συντρόφου, άγχος για την εργασιακή απόδοση, άγχος για την πορεία των παιδιών μας, άγχος για τις εκλογές κλπ,κλπ,κλπ. Όχι, βέβαια, δε μειώνεται η αγωνία όλων για την επίτευξη καλύτερων συνθηκών στη ζωή μας, αλλά μάλλον ο υπερκαταναλωτισμός και οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας μας εμποδίζουν να αντικρίσουμε την πραγματική αλήθεια, την οποία πολλοί θεωρούν δεδομένη.
     Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκα για επαγγελματικούς λόγους σε σχολείο ειδικής αγωγής της Λάρισας, όπου διδάσκονται παιδιά με νοητικά προβλήματα, καθώς και εκείνα που πάσχουν από γενετικά σύνδρομα. Είδα τους κόπους των καθηγητών στην προσπάθεια να μεταδώσουν τις στοιχειώδης γνώσεις, τα γεμάτα πείσμα και όρεξη βλέμματα των παιδιών και την αγάπη με δόση απογοήτευσης από τα καμώματα της φύσης των κηδεμόνων. Μέσα σε αυτό το σκηνικό ξεκίνησε μία παράξενη νοερή διαδρομή στα πραγματικά προβλήματα της ζωής και την απληστία για τη σημασία που έχουμε δώσει στη λέξη ΄΄ευτυχία΄΄.

Πρόστιμο πέντε εκ. ευρώ στις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας

Πρόστιμα συνολικού ύψους πέντε εκατ. ευρώ επέβαλε η στις εταιρείες Cosmote, Vodafone και Wind, για Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείωνπαραβάσεις των υποχρεώσεων περί ορθής ενημέρωσης των καταναλωτών, κατά την αύξηση, στο διάστημα Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2010, του ελάχιστου χρόνου χρέωσης κλήσεων και βιντεοκλήσεων από 30 σε 45 δευτερόλεπτα.
 
Η αύξηση αυτή συνεπάγεται αντίστοιχη οικονομική επιβάρυνση για περίπου 4,2 εκατομμύρια συνδρομητές συμβολαίου, σημειώνει η ΕΕΤΤ σε ανακοίνωσή της...

Next top... chef!




Ζευγάρι συμμετέχει σε δύο διαφορετικά ριάλιτι

Ο Σπύρος του Master Chef και η Τζέσικα του Next Top Model είναι ζευγάρι! Δύο νέα παιδιά που στο ξεκίνημα της ζωής τους προσπάθησαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στα ριάλιτι της τηλεόρασης.

Εκείνος επίδοξος chef και εκείνη με φιλοδοξίες να περπατήσει κάποτε στις πιο διάσημες πασαρέλες του κόσμου.

Αυτό αποφάσισαν να κάνουν ο Σπύρος και η Τζέσικα, όπως αναφέρει η Espresso, οι οποίοι το μόνο που κέρδισαν μέχρι στιγμής είναι αναγνωρισιμότητα.
Πηγή

10 δηλητηριώδη τρόφιμα που μας αρέσει να τρώμε.

Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι το κόκκινο ώριμο μήλο που ετοιμάζεστε να δαγκώσετε, είναι δηλητηριώδες; Και δεν αναφέρομαι στην περίπτωση της Χιονάτης, ούτε στα φυτοφάρμακα, αλλά στο ίδιο το μήλο. Πολλοί δεν το γνωρίζουμε, αλλά πολλά συνηθισμένα και καθημερινά τρόφιμα που καταναλώνουμε, είναι τοξικά! Σήμερα σας παρουσιάζω 10 από αυτά, ξεκινώντας από τα πιο ασυνήθιστα, μέχρι τα πιο οικία.
Καλή ανάγνωση και... bon appetit!

«Χαμός» με τους «χάκερ» στα Τρίκαλα σε email και κινητά τηλέφωνα…

Από προεκλογικά sms μέχρι «χακάρισμα» email, αντιμετωπίζουν Τρικαλινοί, πέρα του γνωστού «ιού» που πέρασε μέσα από το facebook και έχει αναστατώσει τους χρήστες της γνωστής κοινωνικής σελίδας.Πολλοί Τρικαλινοί, έχουν δεχθεί την «επίθεση» στο email τους και στέλνονται μηνύματα ότι .
έχουν παγιδευτεί στο εξωτερικό χωρίς χρήματα, ενώ οι «χάκερ», βρήκαν και τις εκλογές και «χακάρουν» κινητά τηλέφωνα υποψήφιων στέλνοντας μηνύματα.
«Θύμα» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος που φέρεται μέσα από sms να ζητά την στήριξη των δύο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Βασίλη Νάκη και Βασίλη Κωνσταντάκο.

Το μυαλό όλων έχει πάει σε «χάκερ» από το… Γαρδίκι, που προφανώς απολαμβάνει την αναστάτωση που έχει προκληθεί. Πάντως οι δύο υποψήφιοι δηλώνουν άγνοια για την υπόθεση, αλλά κάποιοι για προσωπικό όφελος επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν την υπόθεση και δεν απουσίασαν οι …ρουφανιές για …εκδούλευση προς τον κ. Ταμήλο δίνοντας του και συγκεκριμένα ονόματα ανύποπτων που τους «βάπτισαν» ως «χάκερ» (!!!).

Πηγή

Έβαλαν βόμβες μέσα σε 2 μπουλντόγκ

Η Αλκάιντα προσπάθησε να ανατινάξει αμερικανικό εμπορευματικό αεροσκάφος με σκυλιά-βόμβες.

Η φρικιαστική αυτή αποκάλυψη,που την κρατούσαν μυστική για 2 ολόκληρα χρόνια,έγινε στη Γαλλία και αναγράφεται σήμερα στον βρετανικό τύπο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα 2 άτυχα μπουλντόγκ βρέθηκαν ''παραγεμισμένα'' με εκρηκτικούς μηχανισμούς από αμερικανούς στρατιωτικούς στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης.

Δυστυχώς για τους τρομοκράτες τα 2 σκυλιά δεν επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο,διότι νωρίτερα ξεψύχησαν από τις φονικές ουσίες που είχαν στα σώματα τους.
Πηγή

H Katy Perry ήθελε να μικρύνει το στήθος της!

Της Εβελίνας Ρίζου
Στα 13 της χρόνια
Φωτογραφήθηκε για το περιοδικό "Harper’s Bazaar" με ένα κλασικό look και μίλησε για τον σύζυγό της, την καριέρα αλλά και για άλλα ακόμη πιο προσωπικά ζητήματα. Ο λόγος για την Katy Perry, η οποία μέσα σε όλα αποκάλυψε πως στα δεκατρία της χρόνια  ήθελε να κάνει πλαστική επέμβαση στο στήθος της και όχι για να το μεγαλώσει αλλά για να το μικρύνει!

Αυτή η επιθυμία είχε γεννηθεί κατά τη διάρκεια της εφηβείας της, καθώς τότε το μεγάλο της στήθος την ενοχλούσε στην πλάτη. Όσο για τώρα; Ούτε που το σκέφτεται! Όσον αφορά στον σύζυγό της, Russell Brand, τον χαρακτήρισε άνθρωπο του Θεού. Ταυτόχρονα είναι αυτός που την κάνει να γελάει και να αισθάνεται καλά. 

Στο νοσοκομείο με σηψαιμία η Lily Allen!


Λίγες μόνο ημέρες μετά την αποβολή του μωρού της, η τραγουδίστρια ποπ Lily Allen εισήχθη εσπευσμένα το βράδυ της Παρασκευής σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γλυκιά Lily, πάσχει από σηψαιμία!
Η τραγουδίστρια, ήταν έξι μηνών έγκυος όταν έχασε το παιδί που περίμενε με τον φίλο της και οικοδόμο, Sam Cooper. Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη αποβολή της Lily αφού το 2008 είχε αποβάλλει ξανά.
Πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει τον χαμό του αγέννητου μωρού της, η τραγωδία χτύπησε όμως τη Lily, η οποία τώρα παλεύει για τη ζωή της στο νοσοκομείο...

Απομακρύνουν οικογένειες από το χωριό του καρκίνου

Οι μισοί από τους θανάτους οφείλονται σε μία σπάνια μορφή καρκίνου που προκαλείται από ορυκτά μεταλλεύματα.

Η περιοχή έχει ανακηρυχθεί ως επικίνδυνη ζώνη και από το 2004 έχουν απομακρυνθεί πάνω από 250 οικογένειες.

Οι υπόλοιποι 2350 κάτοικοι που παραμένουν εκεί περιμένουν τη στιγμή που θα κτασκευαστούν τα νέα τους σπίτια για να μετακομίσουν.

Το χωριό του καρκίνου βρίσκεται στην Τουρκία,στην περιοχή της Καππαδοκίας και ονομάζεται Tuzkoy.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τουρκική κυβέρνηση πρόκειται τώρα να αποφασίσει είτε να ''θάψει'' το χωριό και από επάνω να ρίξει άσφαλτο είτε να το εκκενώσει για πάντα.
Πηγή

“Ξέρω την Καλομοίρα, τον Sakis, την Παπαρίζου και την Μπουλέ!”

Άρωμα από Ελλάδα για την Britney Spears
Τι σχέση έχει η Britney Spears με την Καλομοίρα, τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και τη Νάντια Μπουλέ;

Όσο περίεργο και  αν φαίνεται, η φήμη των παραπάνω έχει φτάσει στην άλλη άκρη της γης και στα… αφτάκια της Britney!

Μιλώντας στο μουσικό πόρταλ, www.tralala.gr, η Britney είπε ότι γνωρίζει την Καλομοίρα, τον Sakis, την Έλενα Παπαρίζου και τη Νάντια Μπουλέ!

Α.Γεωργιάδης: Δεν θα παραλάβω ποτέ την κάρτα του πολίτη...! Read more: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/10/blog-post_1004.html#ixzz14WAPyb7z

Παλικαρίσια δήλωση του Α.Γεωργιάδη...!
Μπράβο στον Αδωνι Γεωργιάδη που τόλμησε να πει Δημοσίως ότι «δεν θα παραλάβω ποτέ την «κάρτα του πολίτη» και καλώ και τους πολίτες να μην το κάνουν». Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με το ΛΑΟΣ έκανε την παραπάνω δήλωση σε συνέντευξη που θα δημοσιευθεί στην «Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής».
Συγκεκριμένα στην ερώτηση: «Για την κάρτα του πολίτη τι γνώμη έχετε; Ποια η θέση του κόμματός σας και αν θα την πάρετε ο ίδιος;», ο κ. Γεωργιάδης απαντάει ξεκάθαρα: «Ήδη ως βουλευτής κατέθεσα σχετική ερώτηση για τον αστυνομικό –κ. Ανδρεάκο- ο οποίος και απετάχθη διότι αρνήθηκε να την παραλάβει. Την θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! Δεν θα την παραλάβω ο ίδιος ποτέ και καλώ και τους πολίτες να μην το κάνουν.
Αυτά είναι σχέδια της Παγκοσμίου Διακυβερνήσεως και πρέπει να αντισταθούμε. Το κόμμά μου, ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο Πρόεδρός μου ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι απολύτως αντίθετοι με αυτή την κάρτα».
Πηγή
τρο-μα-κτικο

Σύνορο... πτήσεων ο 25ος μεσημβρινός

Η κυβέρνηση εξετάζει την προώθηση συμφωνίας, βάσει της οποίας, το ανατολικό Αιγαίο από τον 25ο μεσημβρινό και ανατολικά, εντός του FIR Αθηνών θα μετατραπεί σε «περιοχή αποφυγής έντασης» ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, με απαγόρευση πτήσεων ελληνικών και τουρκικών μαχητικών.
Ιστορική χειραψία και χαμόγελα στη Νέα Αγχίαλο το 2000, όταν στο πλαίσιο ΝΑΤΟϊκής άσκησης τουρκικά αεροσκάφη προσγειώθηκαν στο ελληνικό αεροδρόμιο 
Ιστορική χειραψία και χαμόγελα στη Νέα Αγχίαλο το 2000, όταν στο πλαίσιο ΝΑΤΟϊκής άσκησης τουρκικά αεροσκάφη προσγειώθηκαν στο ελληνικό αεροδρόμιο

Ρουμπινί: Το χρέος δεν αποπληρώνεται με.. καμία λιτότητα

Εξηγήσεις για το τι πραγματικά σκέφτεται για την ελληνική κρίση δίνει ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί, καθώς όπως λέει οι απόψεις του συχνά μεταδίδονται παραποιημένες στην Ελλάδα από ΜΜΕ ή από πολιτικούς κύκλους.

Όπως λέει ο κ. Ρουμπινί “απλά μαθηματικά δείχνουν ότι γίνεται ολοένα και πιο απίθανο να μπορέσει η Ελλάδα να αποπληρώσει το χρέος της υπό τους υφιστάμενους όρους και το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμης” και τονίζει ότι “καμία ρεαλιστκή πολιτική λιτότητας δεν μπορεί να αλλάξει αυτές τις εκτιμήσεις”. Προσθέτει ότι “το κόστος στην παραγωγή από τη λιτότητα είναι μεγάλο βραχυπρόθεσμα για ένα κράτος που χρειάζεται απελπιστικά να επανέλθει στο δρόμο της ανάπτυξης”...

Νέες αυξήσεις στα τσιγάρα - Τέταρτη ανατίμηση σε λίγους μήνες

Παράλληλα ... πιθανότατα νέες μειώσεις επιδομάτων στο Δημόσιο Τομέα και φυσικά ανακατατάξεις στον ΦΠΑ

Μεγαλύτερες θα είναι οι αυξήσεις στα ''φθηνά'' τσιγάρα και μικρότερες στα πιο ''ακριβά'' πακέτα.
Σε τέταρτη απανωτή αναπροσαρμογή στους συντελεστές των ειδικών φόρων κατανάλωσης προχωράει η κυβέρνηση παρά το ότι βλέπει πως οι εισπράξεις του Δημοσίου από αυτήν την πηγή φορολόγησης δεν έχουν αυξηθεί,ενώ οργιάζει το λαθρεμπόριο.

Τρομακτική προσγείωση για 99 επιβάτες! - Δείτε το βίντεο

Tην τρομάρα της ζωής τους πήραν οι 99 επιβάτες πτήσης της Global Air που ταξίδεψαν από το Μέξικο Σίτυ στην πόλη Πουέρτο Βαγιάρτα.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε κατά την προσγείωση η οποία δεν μπορούσε να γίνει κανονικά όπως διαπίστωσε το πλήρωμα λόγω προβλήματος στο ρύγχος του αεροσκάφους. Όλες οι προσπάθειες του πληρώματος να λυθεί το πρόβλημα απέβησαν άκαρπες και τελικά αποφασίστηκε να γίνει η προσγείωση χωρίς το ρύγχος να βρίσκεται στη θέση προσγείωσης...

Πυροβόλησε τους γείτονες και ταμπουρώθηκε σπίτι του

Τρεις γείτονές του πυροβόλησε ένας άνδρας στη Νεάπολη Θεσαλονίκης ο οποίος μετά απο ώρα παραδόθηκε σην αστυνομία.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης όταν, σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άνδρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, πυροβόλησε εναντίον τριών γειτόνων του και τους τραυμάτισε.

Στη συνέχεια ταμπουρώθηκε μέσα στο σπίτι του. Διαπραγματευτές της αστυνομίας τον έπεισαν και παραδόθηκε πρίν απο λίγο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτoμέρειες για το περιστατικό ούτε η κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών.

Μπάτσοι οι αστυνομικοί για τον Καμίνη


trelokouneli

Φαβορί για χρεωκοπία..

Στην πρώτη θέση παγκοσμίως, στις χώρες με τις μεγαλύτερες πιθανότητες χρεοκοπίας, βρίσκεται η Ελλάδα, την ώρα που το spread των δεκαετών ομολόγων εκτινάχθηκε πάνω από τις 900 μ.β, με ανοδική τροχιά.

Ειδικότερα, το spread του 10ετούς ομολόγου έφτασε στις 930 μονάδες βάσης. κάτι που, σύμφωνα με αναλυτές, οφείλεται στις πληροφορίες για προσφυγή σε πρόωρες εθνικές εκλογές.

Την ίδια ώρα, στην πρώτη θέση παγκοσμίως, στις χώρες με τις μεγαλύτερες πιθανότητες χρεοκοπίας, βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με την....

Άντρας:Τα 8 θανάσιμα αμαρτήματα στο ντύσιμο σου!

Σανδάλια με κάλτσες
Αν δεν θες να μοιάζεις με τουρίστα στο Μοναστηράκι, ξέχνα το! Είναι το συχνότερο λάθος και δεν μπορώ να καταλάβω πως το κάνετε. Αν τα πόδια σου κρυώνουν και θέλεις κάλτσες τότε βάλε κλειστό παπούτσι. Πρέπει να βρεις πολύ δυνατή δικαιολογία για να το συγχωρήσω. 


Στο ίντερνετ το βίντεο με το ναυτικό επεισόδιο Ιαπωνίας και Κίνας


Την ανησυχία της εξέφρασε σήμερα η Κίνα στην ιαπωνική κυβέρνηση για την ανάρτηση στο Ιντερνετ βίντεο που δείχνει τη σύγκρουση ανάμεσα στο κινεζικό αλιευτικό και τις ιαπωνικές ακταιωρούς. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μάλιστα το επεισόδιο αυτό βρίσκεται στο επίκεντρο σοβαρής διπλωματικής κρίσης ανάμεσα στους δυο ασιατικούς γίγαντες.

"Η Κίνα εξέφρασε την ανησυχία της στο Τόκιο δια της διπλωματικής οδού", δήλωσε ο ιάπωνας υπουργός Εξωτερικών Σεΐτζι Μαεχάρα.

Ερχεται το VW Golf Cabrio!

Εκεί που είχαμε ξεγράψει την cabrio έκδοση του Golf, οι Γερμανοί κάνουν την έκπληξη, λίγο πριν τη… δύση και αυτής της γενιάς. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προέδρου της VW Μάρτιν Γουιντερκορν, το Golf Cabrio είναι καθοδόν.
Ο Πρόεδρος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της VW στο Osnabrück δηλώνοντας ότι σύντομα σε αυτή τη μονάδα παραγωγής, θα παραχθεί από την Ανοιξη του νέο Golf Cabrio.
Το ερώτημα που ακόμα πλανάτε είναι αν η οροφή θα είναι η παραδοσιακή, υφασμάτινη, ή αν για πρώτη φορά τοποθετηθεί σκληρή. Όπως και να έχει στους κινητήρες δεν αναμένονται εκπλήξεις όπου θα υπάρχουν τέσσερις εκδόσεις TSI, οι 1.2 (105 PS), 1.4 (122 PS), 1.4 (160 PS και 2.0 (200 PS). Τα γνώριμα κιβώτια της VW θα εξοπλίζουν και το Golf Cabrio με το διπλού συμπλέκτη DSG να εξοπλίζει όλες τις εκδόσεις.

Ξεχάστε τον Ρονάλντο, ήρθε ο «Mr Pizza»!


Ξεχάστε τον Ρονάλντο, ήρθε ο «Mr Pizza»! (video)Όσοι κατά καιρούς έχουν χαρακτηρίσει τον Ρονάλντο, «χοντρό» θα πρέπει να ανακαλέσουν. Όταν υπάρχει ποδοσφαιριστής, το παρατσούκλι του οποίου είναι «Mr Pizza», δεν μπορεί, θα είναι –τουλάχιστον- εύσωμος. Ο Τζέρον Βερχόφεν, τρίτος τερματοφύλακας στον Άγιαξ, κατά δήλωσή του ζυγίζει κάτι παραπάνω από 100 κιλά, αλλά τα στοιχεία υποδεικνύον ότι εκτός από χοντρός είναι και ψευτράκος. Τις λίγες φορές που του έχει τη δυνατότητα να απλώσει την κορμάρα του στο γήπεδο, οι θεατές τον «γλεντάνε» με την ψυχή τους! 

Κάθε φορά που ο τροφαντός γκολκίπερ επιχειρεί επαναφορά με βολέ, το κοινό αδημονεί. Αρχικά, το μακρόσυρτο επιφώνημα «οοοοοοο…» ενδεικτικό της προσμονής και όταν –επιτέλους- ο Βερχόφεν έρχεται σε επαφή με την μπάλα, το λυτρωτικό «…πίτσα», ακούγεται από κάθε άκρη της εξέδρας. 

Απολαύστε το «χορταστικό» βίντεο

Χρυσά πετάλια: Τα πιο ακριβά ποδήλατα του κόσμου


Χρυσοί σκελετοί, διαμαντένιες λεπτομέρειες και υπογραφές γνωστών οίκων φτάνουν την αξία κάποιων ποδηλάτων στα ύψη και τα καθιστούν έργα τέχνης.

ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ.


Τον έδειραν, γιατί φωτογράφιζε κρυφά την υπάλληλό του! Το ξύλο της χρονιάς του έφαγε ένας καταστηματάρχης από την Ξάνθη, όταν η νεαρή υπάλληλός του αντιλήφθηκε ότι είχε τοποθετήσει στην τουαλέτα μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, με την οποία τη βιντεοσκοπούσε. Το απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν η 19χρονη διαπίστωσε ότι το μαύρο κουτί που βρισκόταν σε μια γωνιά της τουαλέτας έκρυβε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή σε λειτουργία βίντεο, που κατέγραφε τα πάντα!
Κρύος ιδρώτας άρχισε να τη λούζει, ωστόσο προσπάθησε να ξεπεράσει το πρώτο σοκ και να αντιμετωπίσει την κατάσταση όσο πιο ψύχραιμα μπορούσε. Χωρίς να αναφέρει το παραμικρό στο αφεντικό της, αλλά με την οργή να φουντώνει μέσα της και τα μάτια της γεμάτα δάκρυα, έφυγε από το μαγαζί και πήγε «γραμμή» στο σπίτι της, όπου ενημέρωσε για τα καθέκαστα τους συγγενείς της. Το περιστατικό διέρρευσε με τρομακτική ταχύτητα σε ολόκληρο το σόι και τελικά αποφασίστηκε τα... παλικάρια της οικογένειας να δράσουν!

Τί τραβάνε οι τεχνικοί Η/Υ...


Τεχνικός: -Τί είδους υπολογιστή έχετε;
Γυναίκα πελάτης: - Έναν άσπρο.Γυναίκα πελάτης:- Ναι, γεια σας, δεν μπορώ να βγάλω τη δισκέτα από τον υπολογιστή μου.

Τεχνικός:- Δοκιμάσατε να πατήσετε το κουμπί;

Γυναίκα πελάτης:- Ναι, ναι, αλλά...


φαίνεται ότι έχει κολλήσει.

Τεχνικός:- Περίεργο αυτό. Θα σας στείλω κάποιον να το δει.

Γυναίκα πελάτης:- Αχ, όχι&περιμένετε&Δεν την έχω βάλει τη δισκέτα τελικά μέσα, είναι πάνω στο γραφείο μου συγγνώμη.

Τεχνικός:- Πατήστε στο εικονίδιο "ο υπολογιστής μου" που βρίσκεται αριστερά στην

Οθόνη.

Γυναίκα πελάτης:- Αριστερά όπως το βλέπετε εσείς ή εγώ;

Τεχνικός:- Καλημέρα σας. Μπορώ να σας εξυπηρετήσω;

Γυναίκα πελάτης:- Ναι, δεν μπορώ να τυπώσω.

Τεχνικός:- Λοιπόν, κάντε κλικ στο "Έναρξη" και

Γυναίκα πελάτης:- Άκου φίλε, μη μου αρχίζεις την τεχνική ορολογία! Δεν είμαι κι ο Μπιλ Γκέιτς!

Γυναίκα πελάτης:- Ναι, γεια σας, με λένε Μάρθα, δεν μπορώ να τυπώσω. Κάθε φορά μου βγάζει ένα μήνυμα "can't find printer". Πήρα τον εκτυπωτή και τον έβαλα ακριβώς μπροστά στην οθόνη, αλλά ακόμα μου λέει ότι δεν μπορεί να τον βρει.

Γυναίκα πελάτης:- Ναι, το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να τυπώσω το κόκκινο χρώμα.

Τεχνικός:- Ο εκτυπωτής σας είναι έγχρωμος;

Γυναίκα πελάτης:- Εεεεεεε.ευχαριστώ.

Τεχνικός:- Τί υπάρχει στην οθόνη σας τώρα κυρία μου;

Γυναίκα πελάτης:- Ένα αρκουδάκι που μου πήρε ο φίλος μου από το σούπερ μάρκετ.

Γυναίκα πελάτης:- Το πληκτρολόγιό μου δε δουλεύει.

Τεχνικός:- Είστε σίγουρος ότι είναι συνδεδεμένο στο πίσω μέρος του υπολογιστή;

Γυναίκα πελάτης:- Όχι, δεν μπορώ να δω από πίσω.

Τεχνικός:- Πάρτε το πληκτρολόγιο και κάντε 10 βήματα προς τα πίσω.

Γυναίκα πελάτης:- Οk.

Τεχνικός:- Το πληκτρολόγιο έρχεται μαζί σας;

Γυναίκα πελάτης:- Ναι.

Τεχνικός:- Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι συνδεδεμένο. Κοιτάξτε εκεί γύρω. Υπάρχει

κανένα άλλο πληκτρολόγιο;

Γυναίκα πελάτης:- Ναι, βλέπω ένα άλλο στο γραφείο&Α! Αυτό δουλεύει!

Τεχνικός:- Το password σας είναι ένα μικρό γράμμα μ όπως λέμε "μήλο", ένα

κεφαλαίο Σ όπως λέμε "σκύλος", και ο αριθμός 7.

Γυναίκα πελάτης:- Το 7 μικρό ή κεφαλαίο;

Γυναίκα πελάτης:- Δεν μπορώ να μπω στο internet.

Τεχνικός:- Το password είναι σίγουρα σωστό;

Γυναίκα πελάτης:- Ναι, είδα τον συνάδελφό μου που το έγραφε.

Τεχνικός:- Και ποιο είναι το password;

Γυναίκα πελάτης:- Πέντε αστεράκια.

Τεχνικός:- Ποιο antivirus πρόγραμμα χρησιμοποιείτε;

Γυναίκα πελάτης:- Το Netscape.

Τεχνικός:- Αυτό δεν είναι antivirus.

Γυναίκα πελάτης:- Αχ, συγγνώμη, το Internet Explorer.

Γυναίκα πελάτης:- Ναι, γεια σας, έχω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Ένας φίλος μου έβαλε ένα screensaver στον υπολογιστή μου, αλλά κάθε φορά που κουνάω το ποντίκι χάνεται.

Γυναίκα πελάτης:- Γεια σας, γράφω το πρώτο μου e-mail.

Τεχνικός:- Και ποιο είναι το πρόβλημά σας;

Γυναίκα πελάτης:- Έγραψα το "a" στην διεύθυνση, αλλά πώς θα βάλω το κυκλάκι γύρω του;


πηγή

Αγοράζοντας gadget για την κοπέλα σου

Αν θες να μυήσεις την κοπέλα σου στον κόσμο των gadget τότε κάνε της ένα δώρο. Κι επειδή άντρες και γυναίκες βλέπουν διαφορετικά τα gadget μάθε τι να προσέξεις και τι να διαλέξεις.

"Kαυτο" δεμα καλογριας με παραληπτη φανταρο, ανοιξε η αντιτρομοκρατικη

Όλες αυτές τις ημέρες πρώτο θέμα είναι τα πακέτα θανάτου που έχουν σκορπίσει τον τρόμο στους πολίτες. Όμως ακόμα και μία τέτοια υπόθεση έχει και τα τραγελαφικά της. Καθώς πάνω στον πανικό των ημερών κάθε πακέτο που μπορεί σε ... κάποιον να φανεί κάπως, το χαρακτηρίζει ύποπτο και απευθύνεται στις Αρχές.Έτσι την πάτησε και μία καλόγρια από μοναστήρι της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας που είδε το δέμα που είχε στείλει σε φαντάρο να ανοίγεται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Θα πείτε τώρα και που το κακό…; Το «καυτό» της υπόθεσης είναι ότι σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Κόσμος», το περιεχόμενο του πακέτου αποτελούταν από ένα στρινγκ και μία επιστολή-φωτιά της καλόγριας στον φαντάρο που υπηρετεί στην Αλεξανδρούπολη.
Άφωνοι έμειναν οι υπάλληλοι τη εταιρείας ταχυμεταφορών αλλά και οι αστυνομικοί…

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ: ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Πατριώτες

Να μην σας θεωρούνε δεδομένους ,σπάστε τα δεσμά, όχι στους επαγγελματίες πολιτικούς που γεννήθηκαν λέει , για να μας κυβερνούνε .


Πείτε όχι στους πολιτικούς πιόνια κάποιων πολιτικών γραφείων που άγονται και φέρονται κατά το δοκούν .


Μην πιστεύετε τους αγράμματους πολιτικούς που δήθεν θα σας βοηθήσουν ενώ στην πραγματικότητα τον μόνο που μπορούν να βοηθήσουν είναι τον εαυτό τους


Μην πέφτετε στην παγίδα των μεγάλων κομμάτων ότι δήθεν θα χρεοκοπήσει η χώρα αν δεν ψηφιστεί ο εκλεκτός δικός τους υποψήφιος.


Ούτε ότι θα φύγει η τρόικα και το μνημόνιο αν θα ψηφιστεί ο άλλος εκλεκτός ,δεν μπορούν και δε θέλουν να βοηθήσουν να βγούμε από την κρίση αυτοί που την δημιούργησαν .


Ψηφίστε ανθρώπους που θα ελέγχουν τα πάντα, πού θα πάνε τα λεφτά σου που τα διαχειρίζονται αυτοί που ποτέ δεν έβγαλαν ούτε ένα ευρώ στην ζωή τους


Είμαστε καθαροί είμαστε αληθινοί δεν μας στηρίζουν πάτρωνες και τσιφλικάδες στο 2010


Είσαι Ελεύθερος άνθρωπος ψήφισε τον εαυτόν σου και κανέναν άλλον .
Σκέψου πρέπει να είσαι πάντα δεδομένος ;
Εσύ που παίζεις το ιντερνέτ και τις νέες τεχνολογίες στα δάκτυλα ;


ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ :


ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΗ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ


ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ


ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ


ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ, ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ


ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΝΩΤ. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ε.α
Υπ. Αντί περιφερειάρχης ν. Τρικάλων
Με τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ
‘’ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ’’

Διαβάστε και άλλες ερωτήσεις (ατάκες) που είπαν στον Γιώργο.


Tweeters on George: Οι καλύτερες ατάκες στη συνέντευξη Παπανδρέου
Προσωπικοί προβληματισμοί

Με το γκομενάκι που γυροφέρνω ένα χρόνο τώρα, μπορείς να κάνεις κάτι; (είμαι νέος και αντιμετωπίζω πρόβλημα, ας το συζητήσουμε)

Κύριε πρόεδρε, δε μου κάθεται η Ελενίτσα.

Για την καθυστέρηση στην έναρξη της συνέντευξης και τα τεχνικά προβλήματα

Προλαβαίνω να πάω μια τουαλέτα;

Περιμένω στον ΟΑΕΔ, περιμένω στα ΕΛ.ΤΑ, περιμένω στην εφορία, τώρα περιμένω και για το GreekPmLive

Μάλλον crash-αρε το google translate απ' τις πολλές μεταφράσεις που τού' βαλε να κάνει...

Χάρισαν τα κέρδη

Δύο άνθρωποι στον Καναδά απέδειξαν πως εξακολουθούν - ευτυχώς- να υπάρχουν άνθρωποι ολόγυρά μας. Οι δύο Καναδοί είπαν το αυτονόητο: Δεν έχουμε ανάγκη από χρήματα. Έχουμε ο ένας τον άλλον.
Έμελλε να κερδίσουν ένα τεράστιο ποσό στην λαχειοφόρο της Λότο Ατλάντικ στο Καναδά και τα χάρισαν όλα!

Είναι πολλά τα… μισθά των Δημάρχων, Αντιδημάρχων κτλ.


Πρόκληση οι μισθοί των αιρετών σε μια περίοδο που ο μισθωτός βλέπει το εισόδημά του να εξανεμίζεται και νομίζει ότι είναι ο μόνος που θα πληρώσει «το μάρμαρο»

Η "μάχη" για μια θέση στον ήλιο της ...Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκτός από οράματα, σχεδιασμούς και πολλές μα πάρα πολλές υποσχέσεις, περιλαμβάνει και μισθό ή όπως ορίζεται αντιμισθία! Στην Θεσσαλία ένας περιφερειάρχης, 25 δήμαρχοι, 51 αιρετοί περιφερειακοί και 739 δημοτικοί σύμβουλοι θα μας στοιχίζουν από την 1 Ιανουαρίου κάτι περισσότερο από 4 εκατ. ευρώ ετησίως.

Πρόκειται για τις συνολικές αποδοχές των νέων δημάρχων μαζί με τους αντίστοιχους προέδρους των Δημοτικών Συμβουλίων, καθώς και τους 105 αντιδημάρχους που θα ορίσει ο κάθε δήμαρχος βάσει του πληθυσμού. Στο κονδύλιο της μισθοδοσίας έρχονται να προστεθούν ο αιρετός περιφερειάρχης μαζί με τους τέσσερις αντιπεριφερειάρχες και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ας δούμε όμως γιατί αγωνίζονται οι υποψήφιοι, εκτός από τη σωτηρία της κοινωνίας μας και των πολιτών της, βεβαίως-βεβαίως...

Ωραίο κομμάτι

Zach Galifianakis .. έβγαλε τα μαλλιά του εν μέσω εκπομπής...

Δεν κάνουμε πλάκα...
Από εκεί που η εκπομπή ξεκίνησε με τον ελληνικής καταγωγής ηθοποιό να έχει με το συμπάθειο μια αφάνα πάνω στο κεφάλι του ξαφνικά... Τα τραβάει και αποκαλύπτει ότι τόσο καιρό φορούσε περούκα.. Και τι ήθελε να αποδείξει με αυτό? Ότι η showbiz είναι ένας χώρος στον οποίο πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται αναφερόμενος στο περιστατικό με την μαριχουάνα που κάπνισε σε άλλη εκπομπή... Α και μην ξεχάσουμε.. τα μαλλιά του τα έφαγαν κοριοί.. Ναι ναι αλλά μόνο τα μαλλιά όχι το μούσι... Αλλά τι σας τα λέμε... Δείτε το video που ακολουθεί και θα καταλάβετε...

Έχει να φάει 4 χρόνια γιατί… φοβάται το φαγητό!


Σοκ προκαλεί η υπόθεση του 4χρονου Ντάνιελ Χάρισον από το Νότιγχαμ της Βρετανίας.

Μπορεί να δείχνει υγιέστατος και να μην διαφέρει σε τίποτα από κάθε άλλο παιδάκι της ηλικίας του εξωτερικά αλλά ο Ντάνιελ Χάρισον ζει ένα δράμα… σχεδόν από τη μέρα που γεννήθηκε.

Το αγοράκι φοβάται τόσο πολύ το φαγητό που
δεν έχει βάλει τροφή στο στόμα του εδώ και τέσσερα χρόνια!...

Ολυμπιακός: Δυο βδομάδες έξω ο Ιμπαγάσα

Τελικά, οι φόβοι για την κατάσταση του Ιμπαγάσα (ότι μπορεί να έμενε ακόμα και ένα μήνα εκτός δράσης) παρέμειναν… φόβοι.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αργεντινός επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού για θλάση πρώτου βαθμού και για απουσία περίπου 15 ημερών από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ! ΑΛΤΕΡ 5/10 ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ

Καλεσμένος στον Γιώργο Αυτιά την Παρασκευή 5/10 ο Υποψήφιος Αντιπεριφεριάρχης Τρικάλων με το καλημέρα στον Αυτιά 06:35 μετέφερε την οργισμένη απάντηση όλων των αντιπαραγωγικών συναδέλφων εναντίον του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης του κ Πάγκαλου για τις πρόσφατες δηλώσεις του εναντίον των Αξιωματικών και υπενθύμισε την δράση του κ. Πάγκαλου στα Ιμια
Ανέφερε δε οτι οι συνάδελφοι παλεύουν για την Φανέλα και όχι για τα χρήματα όπως χαρακτηριστικά είπε .
Ανώτερος Αξιωματικός ο ίδιος δεν μπόρεσε να καταπιεί την προσβολή του κ.κ. Αντιπροέδρου προς τις Ένοπλες Δυνάμεις.

oichalia: Πάγκαλε τον Χρηστάρα από απόσταση , αυτός είναι πίτμπουλ....θα σε κατασπαράξει!

πηγή

Οι “κουφές” ερωτήσεις που έκαναν τον Γιώργο να γελάσει…

της Ηλιάνας Φωκιανάκη
Απάντησε σε ερωτήματα των νέων σε Twitter και Facebook
Πολλά τα σχόλια και οι ερωτήσεις και δυστυχώς ο Πρωθυπουργός δεν πρόλαβε να απαντήσει σε όσες θα ήθελε.

Υπήρχαν όμως και πολλές χιουμοριστικές ερωτήσεις που βρήκαμε στο twitter οι οποίες δεν απαντήθηκαν για ευνόητους λόγους.

Αρκετές όμως είναι πολύ πετυχημένες ας τις απολαύσουμε..

Η Αλ Κάιντα πίσω από τις βόμβες στα εμπορευματικά αεροσκάφη


Μέσω ισλαμιστικής ιστοσελίδας ανέλαβε η Αλ Κάιντα την ευθύνη για τα πακέτα-βόμβες που εντοπίστηκαν σε εμπορευματικά αεροσκάφη με προορισμό τις ΗΠΑ Η οργάνωση αναλαμβάνει επίσης την ευθύνη και για τη συντριβή εμπορευματικού αεροσκάφους στο Ντουμπάι το Σεπτέμβριο.

Από «ντόπα» σε… μάσα!

Από «ντόπα» σε… μάσα!

Ούτε μέρα δεν αφήνει τις σχέσεις με τους παίκτες του να… χαλαρώσουν ο Μανόλο Χιμένεθ!

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, όχι μόνο δεν πτοείται από το… διάλειμμα στις νίκες, αλλά σε κάθε ευκαιρία συνεχίζει να «φτιάχνει» την ομάδα του.

Αφού, λοιπόν, χθες συνεχάρη τους «κιτρινόμαυρους» για την ψυχή που -όπως τους είπε- έδειξαν με την Άντερλεχτ, σήμερα τους έκανε το τραπέζι σε εστιατόριο της Κηφισιάς.

Βρέθηκε πρωτεΐνη που προστατεύει από τον ιό του AIDS

Αποτελέσματα μιας εκτεταμένης γενετικής μελέτης που είδαν το φως της δημοσιότητας έρχονται να εξηγήσουν για ποιον λόγο το ανοσοποιητικό σύστημα ορισμένων ανθρώπων μπορεί να καταπολεμήσει τον ιό HIV χωρίς θεραπεία.

«Από τα 3 δισεκατομμύρια νουκλεοτίδια του ανθρώπινου γονιδιώματος, μόνο μια χούφτα από αυτά κάνει τη διαφορά μεταξύ των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον ιό της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας, αλλά δεν θα παρουσιάσουν ποτέ τα συμπτώματα» εξηγεί ο ο Bruce Walker στο περιοδικό Science.

Απεβίωσε η γηραιότερη γυναίκα στον κόσμο


Έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου η γηραιότερη γυναίκα του κόσμου, η 114χρονη Eugenie Blanchard.

Η ελληνική Wikipedia εμπλουτίζεται

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού-Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα, στο πλαίσιο των δράσεων της για προώθηση ανοιχτού περιεχομένου και γνώσης, συμμετέχει στο κάλεσμα του υπουργείου Παιδείας για τον εμπλουτισμό της Ελληνικής Wikipedia.

Ο στόχος που έχει τεθεί από το υπουργείο είναι η ελληνική έκδοση της Wikipedia να γίνει μια από τις καλύτερες διεθνώς, ξεπερνώντας τα 100.000 λήμματα, με τη συστηματική προσθήκη νέου εκπαιδευτικού περιεχομένου. Η ανάπτυξη και η αξιολόγηση του περιεχόμενου θα γίνει με ανοιχτή διαδικασία στην οποία θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι, προς όφελος της ίδιας της εκπαιδευτικής κοινότητας. Η δράση βρίσκεται στο στάδιο του σχεδιασμού, ώστε να έχει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ ανταποκρινόμενη σε αυτή την προσπάθεια θέτει σε δημόσια διαβούλευση, που θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, τους βασικούς άξονες της δράσης και πραγματοποιεί ένα κάλεσμα προς όλους τους ενδιαφερόμενους, για να συμμετέχουν σε αυτήν.

Για συμμετοχή στη Δημόσια Διαβούλευση μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα advisory.ellak.gr

pcmagazine

12χρονος κατάπιε ψαλίδι και ζει!


Ένα αγόρι 12 ετών, όπως φαίνεται και στην ακτινογραφία κατάπιε ένα ολόκληρο ψαλίδι. Παρόλο αυτά δεν έπαθε τίποτα παρά μόνο κάποιους μικροτραυματισμούς.

Ο Curtis Francis ο οποίος πάσχει από μαθησιακές δυσκολίες οι οποίες επηρεάζουν την αντίληψη του εις ό,τι αφορά τον κίνδυνο, διέφυγε για λίγο την προσοχή της μητέρας του και κατάπιε το αιχμηρό αντικείμενο.

Βίντεο και ήχος..


Πηγή
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan