Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Γυναικείο Πόλο. Τι συμβαίνει κάτω από το νερό ;


Δείτε και άλλα....

Νέα υπηρεσία πληρωμών από το PayPal σε συνεργασία με το Facebook

Το PayPal αποκάλυψε μια υπηρεσία μέσω της οποίας θα είναι ευκολότερη η αγορά ψηφιακού περιεχομένου σε συνεργασία με την μεγαλύτερη υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook. Κατά την ανακοίνωση στο San Francisco οι χρήστες θα μπορούν να πληρώσουν και να αγοράσουν ψηφιακά αγαθά με δύο μόλις κλικ, χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθούν από την ιστοσελίδα στην οποία έχουν εντοπίσει το προϊόν...

Katy Perry: "Παίρνω δέκα με τόνο στο κρεβάτι"!

Για τις ικανότητές της, όχι στο τραγούδι αλλά στο κρεβάτι, μίλησε η Katy Perry σε συνέντευξή της στο περιοδικό Now. Μάλιστα, αν και μας έχει συνηθίσει σε... ταπεινές δηλώσεις αυτή τη φορά χωρίς κανέναν ενδοιασμό λέει ότι στο σεξουαλικό τομέα παίρνει άριστα δέκα!

Διαδικτυακά προξενιά για άσχημους!




Μια ιστοσελίδα γνωριμιών, στη Βρετανία, παρουσιάζει μια πρωτοπορία, απευθύνεται αποκλειστικά σε...μη ευπαρουσίαστους ανθρώπους.
Γιορτάζει δε, την πρώτη επιτυχία της, καθώς σημειώθηκε ο πρώτος αρραβώνας, μεταξύ δύο από τα μέλη της.
Ο Tom Cliford και η Janine Walker, οι οποίοι τονίζεται ότι διαθέτουν ''φοβερές προσωπικότητες'', σχεδιάζουν να παντρευτούν, μέσα στο 2011.

Το ζευγάρι, γνωρίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα μέσω της ιστοσελίδας theuglyBugBall , και μόλις τέσσερα ραντεβού αργότερα, αρραβωνιάστηκε......

Γυναίκα για σπίτι...

Μαρία Σολωμού: «Έχω κερατώσει σχεδόν σ' όλες μου τις σχέσεις»

Η Μαρία Σολωμού εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ''Βράδυ''. Με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια, δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή.

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της με το αντίθετο φύλο είπε: ''Έχω το μαλακομαγνήτη. Ο μαλάκας έρχεται σε μένα. Μου 'χει τύχει πολλές φορές και δεν είναι λόγω διασημότητας. Μου συμβαίνει από παλιά. Ειδικά το να πει μια παραπάνω εξυπνάδα ο άντρας είναι μεγάλη μαλακία. Να προσπαθήσει για κάτι παραπάνω από αυτό που μπορεί. Άσε που δεν μπορώ να φανταστώ ότι...

Θέλετε να αδυνατίσετε; Να τρώτε τα πάντα!

Κόβουμε το ψωμί, ξεχνάμε σουβλάκια και γλυκά, λέμε «αντίο» στο αλκοόλ, το ρίχνουμε στις σαλάτες με κρέας και, φυσικά, τρώμε μονάχα μια φορά την ημέρα: το αδυνάτισμα είναι παιχνιδάκι, με ριζικά και εξεχόντως αυστηρά μέτρα. Σωστά; Ε καλά, μην πάρετε και όρκο...

Πως θα σας φαινόταν σαν ιδέα να αδυνατίσετε τρώγοντας τα πάντα; Αδύνατον; Κι όμως είναι ο μόνος τρόπος, σύμφωνα με τους ειδικούς, οι οποίοι τονίζουν ότι για να μπορέσει κανείς να απαλλαγεί δια παντός από τα περιττά του κιλά πρέπει κατ’ αρχήν να βρίσκει το φαγητό του ελκυστικό.

Ο Δημήτρης Π. Μπερτζελέτος, αντιπρόεδρος του ...
Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων και γενικός γραμματέας της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων, η Γεωργία Ίσαρη, επιστημονική συνεργάτις της Ενδοκρινολογικής Μονάδας της Β’ Παθολογικής Πανεπιστημιακής Κλινικής στο Νοσοκομείο «Αττικόν», και η Bέρα Γραπατσά από το Τμήμα Διατροφής του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Αθηνών, ανατρέπουν την... αδυνατιστική κοσμοθεωρία μας και μας λένε να μην κόψουμε τίποτα - αλλά να βάλουμε παντού «ρέγουλα».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ..... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου σε ρυθμό που καθήλωσε όλο τον κόσμο. Ο ύμνος αυτός αποτέλεσε το soundtrack της ταινίας 1492... απλά κλείστε τα μάτια και ταξιδέψτε σε άλλους καιρούς!

Και τι είναι η Εθνική; Τσιφλίκι μπαξέ;

Προσωρινή χαρακτήρισε την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα ο Φάνης ο Γκέκας. «Αν αλλάξει κάτι, τότε βλέπουμε». Συγγνώμη αλλά μήπως μερικοί έχουν χάσει λίγο τον μπούσουλα; Και τι είναι η Εθνική για να μπορεί κάποιος να μπαίνει και να βγαίνει; Μαγαζάκι τους;
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως ενεργούν μερικοί άνθρωποι! Ναι! Ένας από αυτούς είναι ο Φάνης Γκέκας. Η ιστορία του αξιοζήλευτη που από την Καλλιθέα βρέθηκε στον Παναθηναϊκό και μετά στην Γερμανία και στην Εθνική. Δεν λέω. Αυτό είναι το…

Ηλιούπολη όπως λέμε Μπαρτσελόνα!

Τελικά δεν έχω καταλάβει, υπάρχει οικονομική κρίση ή δεν υπάρχει. Τους αγγίζει όλους; Ξέρουν για αυτή όλοι; Δεν νομίζω! Γιατί το λέω αυτό; Γιατί την Τετάρτη πήγα για δουλειά να παρακολουθήσω τον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ηλιούπολη και μου ζήτησαν 30 ευρώ στο ταμείο του γηπέδου.

Έπαθα σοκ! Πέντε ώρες πριν το ματς είχα πάλι εισιτήρια για το ντέρμπι του Σαββάτου στην τιμή των 25 ευρώ και εκείνη τη στιγμή μου ζητήθηκε να πληρώσω πέντε ευρώ παραπάνω για να δω την Ηλιούπολη, σε ένα γήπεδο βούρκο, και χωρίς καμία...

Πως ψηφίζουμε στις εκλογές. Οι σταυροί προτίμησης


Για να καταλάβουμε το πώς ψηφίζουμε, πρέπει πρώτα να καταλάβουμε κάποια βασικά:

Εχουν αφήσει στη μοίρα τους τους ακρίτες μας! Το υπουργείο έκοψε το μοναδικό δρομολόγιο!

Κάποτε τα πλοία ήταν αργοκίνητα και λίγα. Μετά έγιναν πιο γρήγορα και περισσότερα. Ακόμα και σήμερα όμως οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών δεν έχουν την πολυτέλεια της άμεσης μετακίνησης, είτε για λόγους ασθένειας, είτε για προσωπικούς τους λόγους.

Εξακολουθούν εν έτει 2010 να μην μπορούν να έχουν το αυτονόητο. Το δικαίωμα να πάρουν το πλοίο, όπως οι κάτοικοι της ηπειρωτικής Ελλάδας παίρνουν το λεωφορείο και να φτάσουν στον προορισμό τους.

Οι κάτοικοι του Καστελόριζου στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει και πάλι να φωνάξουν, να φτάσουν μέχρι τον πρωθυπουργό για να έχουν το δικαίωμα στο αυτονόητο.

Χάλια η προπώληση των εισιτηρίων του ντέρμπι. Απογοήτευση από τον κόσμο


Σε απογοητευτικά επίπεδα κυμαίνεται η προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι "αιωνίων" ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ το προσεχές Σάββατο. Μέχρι στιγμής στις τάξεις του "τριφυλλιού" εμφανίζονται προβληματισμένοι καθώς στα εκδοτήρια δεν έχει προσέλθει ο αναμενόμενος κόσμος.Περισσότερα...
Τα εισιτήρια άρχισαν να πωλούνται στα εκδοτήρια και τους συνδέσμους του Παναθηναϊκού από χθες (26/10), ωστόσο δύο μέρες μετά η προσέλευση των φιλάθλων είναι απογοητευτική, σε αντίθεση με άλλες χρονιές.

77 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!!!

1)ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ DONALD ΕΙΝΑΙ:DONALD FAUNTLEROY DUCK

2)TO 1997,OI AMEΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΛΥΤΩΣΑΝ 40,000$ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΛΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΛΑΤΑ

3)ΜΙΑ ΚΑΜΗΛΟΠΑΡΔΑΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ.

4)ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΕΝΤΡΑ ΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΣΚΙΟΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑΒΟΥΝ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΥΨΑΝΕ.

Tι Καραϊσκάκη, τι ΟΑΚΑ...


Ο Ολυμπιακός δεν συναντάει μεγάλο πρόβλημα στο Ολυμπιακό Στάδιο στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οπως παρουσιάζει το katimagiko.gr από την περίοδο 1984/85 οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 9 νίκες σε 20 παιχνίδια.

Η νέα γλώσσα των νέων


Το βασικό χαρακτηριστικό της γλώσσας των νέων είναι ότι εκφράζει και εκφράζεται μέσα στην «παρέα», το δίκτυο των συνομηλίκων. Κατά συνέπειαν, δεν υπάρχει μια ενιαία γλώσσα· κάθε παρέα έχει δικό της κώδικα επικοινωνίας, που μπορεί να τον «αρπάξει» μια άλλη παρέα και μετά μια άλλη, μέχρι που κάποιες εκφράσεις να υιοθετηθούν από μεγάλο μέρος της νεολαίας, ειδικά με την εξέλιξη της τεχνολογίας της επικοινωνίας.

Νεραϊδόκοσμος



Οι νεράιδες είναι υπερφυσικά μικροσκοπικά πλάσματα
με ανθρώπινη μορφή που κατέχουν
την τέχνη της μαγείας και της γοητείας
και έχουν στην πλάτη τους φτερά εύθραυστα σαν της πεταλούδας

Οι νεράιδες δεν θέλουν να γίνονται αντικείμενο προσοχής
και απεχθάνονται οποιαδήποτε επέμβαση στην ζωή τους κι αυτούς που
το κάνουν τους τιμωρούν.

Λατρεύουν την τάξη και την καθαριότητα

Οι νεράιδες εμφανίζονται και κρύβονται μέσα σε μια λαμπερή αχλύ
που κατασκευάζουν με τις μαγικές τους δυνάμεις

Πολλές φορές βοηθούν τους ανθρώπους,
εμφανίζονται ξαφνικά εμπρός τους και δίνουν λύσεις με τα μαγικά τους
σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Δεν είναι ορατές σε όλους τους ανθρώπους, λίγοι έχουν το χάρισμα να τις βλέπουν.
Συμφωνα με τις παραδόσεις μόνο οι σαββατογεννημένοι και οι “αλαφροΐσκιωτοι” μπορούν να τις αντιλαμβάνονται και να τις βλέπουν να χορεύουν!!!
Πολλοί διαβάτες που περνάνε από πυκνά δάση και πηγές έχουν αναφέρει ότι έχουν συναντήσει νεράιδες, που οι φήμες αναφέρουν ότι πάντα αφού γλεντούσαν μαζί τους τους άφηναν ανεπανόρθωτες βλάβες όταν έφευγαν

Πέρα από τις λαϊκές δοξασίες των λαών μεγάλοι παραμυθάδες και συγγραφείς έχουν ασχοληθεί με την συγγραφή ιστοριών που έφεραν πιο κοντά στο ευρύ κοινό τις νεράιδες.

Τις νεράιδες τις συναντάμε σε διάφορα μέρη και με διάφορα ονόματα
Αερικά, Νύμφες, σειρήνες, Ξιοθιές, Νηρηίδες, Σαμαντίβα, Φέι, Φάτα, Αναράδινα

Στην Ελληνική ύπαιθρο και στα χωριά μας ακούμε διάφορα ονόματα όπως: Αγερικά, Αιθέριες, Καλομοίρες, Ξωνέρια, Καλούδες, Ανεμικές, Καλές Κυράδες, ακόμα και Ξωτικά.


Η ΣΙΡΑΝΑ είναι μια νεράιδα της νύχτας. Μιλά τη μυστική γλώσσα των αστεριών και φέρνει τα μηνύματά τους σε μας τους ανθρώπους που έχουμε ανάγκη να τα ακούσουμε. Μας τα μεταδίδει μέσω φωτεινών ονείρων και οραμάτων και στο λυκόφως της συνείδησής μας, εκείνη τη στιγμή λίγο προτού μας πάρει ο ύπνος Ψιθυρίζει μυστικά στα αυτιά μας: ’’ Από τα αστέρια έχουμε έρθει και στα αστέρια θα επιστρέψουμε μια μέρα."

πηγή
πηγή

Mανιτάρια: Aνακαλύπτοντας τα μυστικά του πιο νόστιμου μύκητα


Τα μανιτάρια έγιναν… της μόδας τα τελευταία χρόνια σε όλα τα «καλά» εστιατόρια και στις γκουρμέ και μη συνταγές και βρεθήκαμε όλοι να δοκιμάζουμε, να παραγγέλνουμε, αλλά και να τα μαγειρεύουμε στο σπίτι μας με διάφορους τρόπους. Η πλούσια γεύση τους μας αντάμειψε και πολύ σύντομα οι ειδικοί της διατροφής επικρότησαν την επιλογή μας, πληροφορώντας μας ότι τα μανιτάρια είναι πολύ φτωχά σε θερμίδες, ιδιαίτερα χορταστικά, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και επίσης ότι, σύμφωνα με έρευνες, ενισχύουν το ανοσοποιητικό και απομακρύνουν τον καρκίνο. Όπως είναι προφανές, έχουμε πολλούς λόγους για να απολαμβάνουμε μανιτάρια όσο πιο συχνά μπορούμε. Ας τα γνωρίσουμε, λοιπόν, καλύτερα, για να ξέρουμε ποια να προτιμάμε και γιατί και, φυσικά, πώς να τα μαγειρεύουμε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ....Γ.Α.Π !!!!

Πατέρας στην προπόνηση του Παναθηναϊκου.

Τι είπε και τι έκανε ο Πατέρας στην προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τον αγώνα κυπέλου και πριν το μεγάλο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό.


Πηγή

Rohingya. Κανείς δεν τους ξέρει. Είναι μια εθνική μειονότητα από τις πιο κυνηγημένες του κόσμου.


Της Καίτης Βασιλάκου

Ποιος θυμάται τη Μιανμάρ; Παλιά την ξέραμε ως Βιρμανία ή Burma.



Κάποια στιγμή τα ειδησεογραφικά πρακτορεία μάς τη θύμισαν, όταν τον Αύγουστο του 2008 ο κυκλώνας Ναργκίς διέλυσε τις υποδομές της χώρας και σκότωσε χιλιάδες κατοίκους της. Μετά πάλι την ξεχάσαμε.
Ο λαός της Μιανμάρ βρίσκεται κάτω από ένα στυγνό στρατιωτικό καθεστώς. Κι αν ο κόσμος εκεί υποφέρει από τους δικτάτορες που έχουν πάρει την εξουσία, μια μειονότητα που κατοικεί δυτικά της χώρας, στα σύνορα με το Μπάνγκλα Ντες, κινδυνεύει να σβηστεί από το χάρτη.

Ανθρώπινα έμβρυα εκλεκτός μεζές στη Κίνα! (7 φωτογραφίες)Θέτουμε ερωτήματα …



Οι εικόνες είναι σοκαριστκές. Αν δεν αντέχετε μην το διαβάσετε.
Το θέμα αυτό είναι σχετικά παλιό.
Το ξαναφέρνουμε όμως στην επικαιρότητα  γιατί διαπιστώνουμε πως το φαινόμενο αυτό ολοένα και αυξάνεται.
Θέτουμε ερωτήματα :
Γιατί οι διεθνείς οργανώσεις δεν έχουν καταγγείλει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα που γίνεται καθημερινά ;
Γιατί δεν επεμβαίνει η Ευρωπαική Ένωση ,ο ΟΗΕ και γενικά όλα τα κράτη;
Γιατί μόνο οι απλοί πολίτες ξεσηκώνονται και διαμαρτύρονται μέσω διαδικτύου ; (δεν έχουν άλλα μέσα)
Για όσους από εσάς τυχόν δε γνωρίζετε το θέμα , στη Κίνα αλλά και σε άλλες χώρες της Άπω Ανατολής τα νεκρά έμβρυα τα τρώνε κυριολεκτικά σε σούπα. (αν ήταν πράγματι νεκρά και δε τα πουλήσανε ζωντανά).
Το μωρό σούπα το τρώνε με βότανα για καλύτερη υγεία και αύξηση της σεξουαλικής επίδοσης (να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε…)...

Σερφάρισμα από το υψηλότερο σημείο της Γης...

Το υψηλότερο σημείο του κόσμου έχει Ίντερνετ! Από χθες, οι ορειβάτες που σκαρφαλώνουν στην κορυφή του Έβερεστ, σε υψόμετρο 8.848 μέτρων, θα μπορούν να βλέπουν τα email τους, να σερφάρουν στον Παγκόσμιο Ιστό και να κάνουν βιντεοκλήσεις, επιδεικνύοντας σε πραγματικό χρόνο το κατόρθωμά τους.
Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών του Νεπάλ Ncell ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη...

Θλιβερό ρεκόρ

Σε ύψη ρεκόρ από την ίδρυσή της το 1999 έφθασε η ανεργία στην Ευρωζώνη, με την Ολλανδία και την Αυστρία να κερδίζουν το στοίχημα της εργασίας με τα χαμηλότερα ποσοστά.

Στην ευρωζώνη η ανεργία χτύπησε το ιστορικά υψηλό 10,1% του ενεργού πληθυσμού το μήνα Σεπτέμβριο, οριακά πάνω από το 10% του περασμένου Αυγούστου, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν σήμερα, Παρασκευή, από τη Eurostat.

Αυτό σημαίνει ότι επί επτά μήνες.....

Πολύτιμες Πληροφορίες για Έκτακτες Ανάγκες από το…Κινητό σας !!!



Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούν να γίνουν σε περιόδους σοβαρών έκτακτων αναγκών. Το κινητό σας τηλέφωνο μπορεί πραγματικά να είναι Aποταμιευτής Zωής ή ένα Eργαλείο Έκτακτης Ανάγκης για την Επιβίωση. Ελέγξτε τι μπορείτε να κάνετε με αυτό:

Η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο!

Σπιθαμή προς σπιθαμή το σώμα της Julia Gnuse είναι καλυμμένο με τατουάζ. Το 95% τους σώματός της είναι καλυμμένο με κάθε λογής εικόνες και μορφές από τους θρυλικούς Beatles μέχρι τους ηθοποιούς της σειράς «bewitched»
Η Julia Gnuse (στη φωτογραφία) 55 ετών σήμερα, κατάγεται από την Καλιφόρνια και έχει περίπου 400 τατουάζ. Κανένα μέρος του κορμιού της δεν έχει μείνει αλώβητο από την συνήθειά της να ζωγραφίζει το κορμί της. Εξαίρεση βέβαια δεν αποτελούν τα απόκρυφα σημεία της. Το μόνο τμήμα του σώματος όπως λέει και η ίδια ότι παραμένει ακάλυπτο είναι τα πόδια της.

Η "δικαιολογία" που χρησιμοποιεί η Julia Gnuse......

Μειωμένη κατά 25% η εκλογική αποζημίωση των δικαστικών

Μειωμένη κατά 20-25% σε σχέση με τα αντίστοιχα ποσά των βουλευτικών εκλογών του 2009 θα είναι η εκλογική αποζημίωση που θα λάβουν οι αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής και οι υπόλοιποι δικαιούχοι στις προσεχείς εκλογές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών και του υπουργείου Οικονομικών....

Σκότωσε το μωρό της γιατί την ενοχλούσε ενώ έπαιζε στο Facebook!

Έχει σοκαριστεί όλη η Αμερική και ειδικά η κοινωνία της Φλόριντα και της μικρής πόλης Jacksonville όπου ζούσε η μητέρα-τέρας.
Η υπόθεση σοκάρει κυρίως για την αιτιολογία του θανάτου του βρέφους.
Η νεαρή μητέρα Alexandra Tobias σκότωσε των τριών μηνών γιο της Dylan Lee Edmondson γιατί την ενοχλούσε ενώ έπαιζε Farmville στο Facebook!!
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας, το μωρό έκλαιγε παρατεταμένα και απασχολούσε την μητέρα που έπαιζε το παιχνίδι "εικονικής πραγματικότητας" Farmville στο κοινωνικό δίκτυο του Facebook. Η μητέρα παραδέχτηκε οτι νευρίασε, και οτι ταρακούνησε το παιδί για να σωπάσει και μετά κάπνισε ένα τσιγάρο και το ξανα-ταρακούνησε. Παραδέχτηκε επίσης οτι πιθανώς να χτύπησε το κεφάλι του παιδιού στον τοίχο.
Η μητέρα δήλωσε ένοχη στο δικαστήριο και αντιμετωπίζει 50 χρόνια φυλάκισης. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται.



πηγή

Μαλλιά κουβάρια έγιναν μητέρα και δασκάλα σε εκκλησία του Αιγίου

Ο κακός χαμός έγινε μέσα στην εκκλησία του Αιγίου, όπου είχε πάει την Τρίτη με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Δημητρίου ένα Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, προκειμένου να παρακολουθήσουν τα παιδιά την Θεία Λειτουργία αλλά και να κοινωνήσουν μετά το τέλος της.
Η δασκάλα των παιδιών απαγόρευσε σε μερικούς μαθητές να πάνε στον ιερέα για να λάβουν τη θεία κοινωνία. Όταν η μητέρα ενός οκτάχρονου, που βρίσκονταν στην εκκλησία, διαπίστωσε ότι ανάμεσα σε αυτούς που απαγορεύτηκε η μετάληψη ήταν και ο γιος της, έγινε έξαλλη. Τον ρώτησε γιατί, εκείνος υπέδειξε την δασκάλα και η δασκάλα με την σειρά της του αποκάλυψε ότι το παιδί είχε πιει γάλα το πρωί και έτσι απαγορεύονταν να κοινωνήσει.
Η μητέρα, σύμφωνα με ο star.gr, έγινε έξαλλη με την απάντηση. «Είναι μικρό παιδί», της είπε. Ωστόσο η δασκάλα ήταν ανένδοτη. Κουβέντα στην κουβέντα,...

Γνωστός τραγουδιστής σε μοναστήρι της Κύπρου

Σε μοναστήρι της Κύπρου βρίσκεται εδώ και 7 μήνες γνωστός Έλληνας τραγουδιστής που αγαπήθηκε πολύ λόγω της ξεχωριστής ερμηνείας του και του διακριτικού προφίλ που κράτησε όλα τα χρόνια της καριέρας του.

Επισκέφθηκε το γνωστό μοναστήρι για πρώτη φορά πριν από 2 χρόνια και από τότε τα βήματά του τον οδηγούσαν συχνά εκεί. Τον περασμένο Φεβρουάριο όμως μετά από μια σειρά ξαφνικών γεγονότων στη ζωή του, αφήνει την Αθήνα και πάει να ζήσει στο μοναστήρι αναζητώντας το χαμένο του εαυτό, όπως είπε στον αδελφό του αλλά και στον καλό του φίλο που ήταν και ο καλλιτεχνικός του μάνατζερ.
Τελευταία εμφάνιση του ερμηνευτή στην σκηνή, όπως του άρεσε να λέει ο ίδιος και όχι στην πίστα, ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο. Τότε...

Το «Πρωινό mou» πάει … «Master Chef»


Έτοιμοι να κρίνουν τους υποψήφιους του “Master Chef” φαίνεται πως είναι η Φαίη και ο Γιώργος, τους οποίους, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, πολύ σύντομα θα απολαύσουμε στην θέση των κριτών του επιτυχημένου κουζινοριάλιτι. Μετά λοιπόν από τους τρεις γευσιγνώστες που «πήραν» για λίγο την θέση των κριτών, σειρά έχουν οι παρουσιαστές του επιτυχημένου «Πρωινού mou»...

Aγαπάμε Ελένη, κι ας είναι λυπημένη




πηγή

Δηλώσεις Μαρινάκη για την αναβολή που δεν έχουν ακουστεί πουθενά!



Πολύς ντόρος έγινε για την αναβολή του αγώνα κυπέλλου του Ολυμπιακού με την Ηλιούπολη το απόγευμα της Τετάρτης. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» όμως δίνει τις δικές του αποστομωτικές απαντήσεις για το θέμα. Πάρτε βαθιά ανάσα… και ακούστε προσεκτικά τι λέει:...

Χάρισαν ζωή με τα όργανα του 3χρονου παιδιού τους - Η καρδιά μεταφέρθηκε στην Γερμανία

Στην τρυφερή ηλικία των τριών ετών, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.


Τώρα, χαρίζει ζωή με το όργανά του σε ασθενείς στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού!


Ο λόγος για ένα τρίχρονο αγοράκι από την Κέρκυρα που...

"Πράσινο φως" για φάρμακο κατά της λεμφοκυτταρικής λευχαιμίας


Το πράσινο φως από την Ευρωπαϊκή Ένωση για το φάρμακο Mabthera κατά μιας από τις συνηθέστερες μορφές λευχαιμίας πήρε η φαρμακοβιομηχανία Roche.

Το Mabthera (Rituxan στις ΗΠΑ) είναι ένα από τα σημαντικότερα αντικαρκινικά φάρμακα της Roche, με πωλήσεις που έφτασαν τους πρώτους εννιά μήνες τα 4,8 δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα...

Το βίντεο της ημέρας

Μια γκάφα πρώτου μεγέθους έκανε ο Τυνήσιος τερματοφύλακας Nadim Thabet στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του, Olympique Beja, με τη Jeunesse Kairouannaise, για το πρωτάθλημα της χώρας. Σε μια επίθεση των γηπεδούχων και μια βαθιά μπαλιά, ο Thabet πίστεψε λανθασμένα ότι η μπάλα είχε βγει άουτ και βιάστηκε να πάει πίσω από την εστία του, ώστε να πάρει άλλη μπάλα για να χτυπήσει το ελεύθερο. Την ίδια στιγμή, όμως, ο αντίπαλος επιθετικός προλάβαινε να κάνει την σέντρα και η μπάλα -που δεν είχε περάσει άουτ- βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τη γραμμή του τέρματος!
Ευτυχώς για τον επιπόλαιο τερματοφύλακα, οι συμπαίκτες του αποδείχθηκαν πιο εύστροφοι από αυτόν και απομάκρυναν τον κίνδυνο όταν διαπίστωσαν ότι εκείνος είχε πάει βόλτα…

«Σαρώνει» η ταινία για το Facebook

Τα 23 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις έφτασε η ταινία του David Fincher «The Social Network» τις τρεις πρώτες ημέρες της προβολής της στις αμερικανικές αίθουσες. Η ταινία που αναφέρεται στην ιστορία του Facebook έκανε πρεμιέρα στην Αμερική την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου και κατάφερε αμέσως να κατακτήσει την πρώτη θέση του box office!

Το «The Social Network»...

Ακούστε το νέο τραγούδι της 'Elia

Ακούστε το νέο τραγούδι της 'Elia με τίτλο 'Deep Inside'



H 'Elia έχοντας ήδη πολλές σπουδές στο ενεργητικό της στο τραγούδι και τη μουσική, κάνει την εμφάνισή της στην Ελληνική δισκογραφία με ένα pop - dance τραγούδι βασισμένο σε φόρμες του εξωτερικού που θα ακουστεί πολύ αυτό το χειμώνα στα clubs και όχι μόνο...

Τη μουσική και τους στίχους στο Deep inside υπογράφει ο Alexandros Goussis.

πηγή

Γιατρός "επαναφέρει"... πέος με πρωτοποριακή μέθοδο!!

O Ισραηλινός πλαστικός χειρουργός Yaron Har-Shai κατάφερε να επαναφέρει τον χαμένο αντρισμό ενός απελπισμένου 21χρονου χρησιμοποιώντας μια πρωτοποριακή μέθοδο. Ο άτυχος νέος, μουσουλμάνος από τη
Γαλιλαία, υποβλήθηκε σε περιτομή από κάποιο "χασάπη", κάνοντας μεγάλη ζημιά στο πέος του νεαρού το οποίο συρρικνώθηκε στα... 3 εκατοστά. Το τραύμα στον ιστό του μορίου εμπόδιζε στον Ιμπραήμ να έχει στύση, και η μνηστή του τον εγκατέλειψε όταν ανακάλυψε ότι δεν ήταν «σε θέση να εκπληρώσει τα...
συζυγικά του καθήκοντα».
Ο γιατρός χρησιμοποίησε, πρώτος, τη μέθοδο αποκατάστασης του ανθρώπινου ιστού μετά από εγκαύματα στις περιοχές του προσώπου και των χεριών, για να επαναφέρει την ελαστικότητα στο δέρμα ενός... πέους. Δύο μήνες μετά την επέμβαση, ο νεαρός άντρας άρχισε να έχει πάλι στύσεις στο... νέο "εργαλείο" του, μήκους... 11 εκατοστών και δηλώνει ευτυχισμένος. Όπως λέει και το ρητό.. "στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι...



πηγή

Το δίληµµα συσπειρώνει το ΠΑΣΟΚ

Γιώργος: «Εχουµε χρέος να µην καταστούµε όµηροι τυχοδιωκτικών πρακτικών. Και αν χρειαστεί να µιλήσει ο λαός για να καταδικάσει την πολιτική αποσταθεροποίησης της χώρας, αυτό θα γίνει»
Σκληρή επίθεση στη Νέα Δηµοκρατία που «ζητάει και τα ρέστα» ενώ είναι υπεύθυνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνοµιλία που είχε µε στενούς συνεργάτες του προχθές.

Ο Πρωθυπουργός...

Σκότωσε το μωρό της γιατί την ενοχλούσε, ενώ έπαιζε Farmville!


Έχει σοκαριστεί όλη η Αμερική και ειδικά η κοινωνία της Φλόριντα και της μικρής πόλης Jacksonville όπου ζούσε η μητέρα-τέρας.

Η υπόθεση σοκάρει κυρίως για την αιτιολογία του θανάτου του βρέφους.

Η νεαρή μητέρα Alexandra Tobias σκότωσε τoν μόλις τριών μηνών γιο της Dylan Lee Edmondson γιατί την ενοχλούσε, ενώ εκείνη έπαιζε Farmville στο Facebook!!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας, το μωρό έκλαιγε παρατεταμένα και απασχολούσε την μητέρα που έπαιζε το παιχνίδι "εικονικής πραγματικότητας" Farmville στο κοινωνικό δίκτυο του Facebook...

Υποψήφιος ετών... 97!

Ο Δημήτρης Κορομηλάς είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Καλαμάτα και κατεβαίνει ... αντίπαλος του εγγονού του!

Μάλλον διεκδικεί τον τίτλο του γηραιότερου υποψηφίου. Παλιός αντάρτης, βιοπαλαιστής μια ζωή, δεν το βάζει κάτω και στέλνει μήνυμα σε όλους:...

«Νταήδες» αστυνομικοί χτύπησαν νεαρό με νοητικά προβλήματα!


Σάλος έχει ξεσπάσει στην Πάτρα μετά την καταγγελία πολιτών ότι τρεις αστυνομικοί ξυλοκόπησαν άγρια έναν νεαρό με νοητικά προβλήματα και μάλιστα του έσπασαν το χέρι επειδή δεν είχε μαζί του ταυτότητα! Για το απίστευτο συμβάν ενημερώθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, που διέταξε αμέσως έρευνα για να εξακριβωθεί ποιοι ήταν οι «νταήδες» και να τους αποδοθούν ευθύνες...

Μέλισσες.. δείτε το νέο video clip για το κομμάτι " Επικίνδυνα Φιλιά "

Ανήκουν στους πιο χοντρούς της Ευρώπης



Από τους πιο υγιείς λαούς της Ευρώπης με διατροφικές συνήθειες υπόδειγμα μετατράπηκαν σε έναν από τους πιο παχύσαρκους λαούς της γηραιάς Ηπείρου. Ο λόγος για τους Κρητικούς οι οποίοι αύξησαν το βάρος τους κατά 20 κιλά από το 1970.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Ιωάννης Μελισσάς καθηγητής Χειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτη και δημοσιεύονται στην εφημερίδα «Τα Νέα» οι αλλαγές των διατροφικών συνθηκών των κατοίκων της Κρήτης οφείλονται στη γενικότερη αλλαγή του τρόπου ζωής τους, που τους έκανε να χάσουν τα οφέλη από το «ελιξίριο ζωής» που φαίνεται ότι κατείχαν...

Στις 3/11 το Ηλιούπολη-Ολυμπιακός




Την προσεχή Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας για την 4η φάση του κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ μεταξύ των ΠΑΕ Ηλιούπολη-Ολυμπιακός, στις 17:00 στο γήπεδο του Αιγάλεω. Αυτή είναι η απόφαση που πήρε την Παρασκευή η επιτροπή κυπέλλου της ΕΠΟ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο, την Τετάρτη είχε αναβληθεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:...

Είναι εύκολο να καταλάβετε ένα καρδιακό επεισόδιο;


Στις ταινίες, ποτέ κανένας δεν έχει αμφιβολία όταν παθαίνει καρδιακή προσβολή… Τους κόβεται η αναπνοή, τους πιάνει κρύος ιδρώτας ενώ παράλληλα πιάνουν το στήθος τους… Είναι αλήθεια ότι αυτά τα συμπτώματα περιγράφουν την κατάσταση αλλά όχι πάντα. Αρκετοί άνθρωποι ταλαιπωρούνται από καρδιακά επεισόδια με διαφορετική συμπτωματολογία αλλά το αποδίδουν σε κούραση ή στομαχική καούρα. Οι γυναίκες επίσης εμφανίζουν καρδιακά επεισόδια αλλά επειδή δεν τα αναγνωρίζουν αργούν να τα αντιμετωπίσουν. Μια γυναίκα που παθαίνει ένα έμφραγμα μπορεί να μην νιώσει πόνο στην καρδιά αλλά αντιθέτως στο στομάχι, στην πλάτη, στο σαγόνι ή στο λαιμό! Επίσης, μπορεί να έχει πρόβλημα στην αναπνοή, να έχει ναυτίες και να αισθάνεται υπέρμετρη κούραση. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να προσέχουμε και να εντοπίζουμε την πηγή των συμπτωμάτων! Δεν είναι τυχαίο, σύμφωνα με το CNN, ότι το 40 με 60% των εμφραγμάτων δεν γίνεται αντιληπτό από τους πάσχοντες…

Οι πιο διάσημοι τσιγκούνηδες


Ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες του Disney, είναι μια πάπια, με το χαρακτηριστικό όνομα, Scrooge McDuck, ο οποίος, αν και δισεκατομμυριούχος, είναι τόσο τσιγκούνης, που δεν ξοδεύει ούτε πεντάρα από τα αμύθητα πλούτη του. Φαίνεται όμως, ότι ο χαρακτήρας του Scrooge, αντιπροσωπεύει και την πραγματικότητα, καθώς πολλοί είναι σήμερα οι διάσημοι τσιγκούνηδες, με πολλά δισεκατομμύρια στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, αλλά και πολλά…καβούρια στις τσέπες τους!

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Σουηδού,...

Παπανδρέου: ''Πρώτος εγώ είπα όχι στη Μέρκελ''


«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε την Παρασκευή (29/10) ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, την πρόταση για στέρηση του δικαιώματος ψήφου των κρατών που δεν ελέγχουν τα ελλείμματα και το χρέος τους, τονίζοντας ότι η Ελλάδα έδωσε «μάχη» για το θέμα και κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα.Λίγο μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου κορυφής και μιλώντας στους Έλληνες δημοσιογράφους, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι η Ελλάδα τάχθηκε υπέρ της ενίσχυσης των κυρώσεων εις βάρος των κρατών που δεν ελέγχουν τα ελλείμματα και το χρέος τους, ωστόσο, τόνισε ότι η λογική αφαίρεσης του δικαιώματος ψήφου είναι «απαράδεκτη»...

Σοκ: Σχιζοφρενής μητέρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το 3 χρονο κοριτσάκι της


Μετά το περιέλουσε με οξύ
Συγκλονίζει την κοινή γνώμη της Βρετανίας η είδηση πως 25χρονη μητέρα, που έπασχε από σχιζοφρένεια, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το τρίχρονο κοριτσάκι της και μετά το περιέλουσε με οξύ! Τη νύχτα της 12ης Φεβρουαρίου, σε μια κρίση, επιτέθηκε με μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο κατά του 3χρονου παιδιού, το σκότωσε και στη συνέχεια περιέλουσε το άψυχο κορμάκι του με διαβρωτικό υγρό, το οποίο δεν προσδιορίστηκε αλλά μάλλον πρόκειται για θειικό οξύ.


Οι κάτοικοι στη γειτονιά του Μπέρμπιγχαμ που έμενε η 25χρονη Σομαλή, Ιμάν Ομάρ Γιουσέφ,...

Πήγε να βγάλει χαρτζιλίκι ...σε τσόντα και έχασε υποτροφία !

Ένα χαρτζιλίκι πήγε να βγάλει η Elizabeth Hawkenson και έπεσαν να τη φάνε οι… ανέραστοι κομπλεξικοί. Λαδωτή και καρφωμένη πήγε από έναν συμφοιτητή της-ποιος ξέρει, ίσως να μη του κάθισε του σπασίκλα που ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές την καριέρα του σαν καταδότης- ότι γύρισε ένα ροζ βιντεάκι και της έκοψαν την υποτροφία....

Άνοδος των spreads εν μέσω φημών για χρεοκοπία


Παρά τις διαβεβαιώσεις για «καλή πορεία της οικονομίας»

Άνοδο σημειώνουν σήμερα τα επιτόκια των κρατικών ομολόγων της Ελλάδας, ενώ ανοδική τάση έχουν και τα επιτόκια της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας, των άλλων χωρών της Ευρωζώνης με υψηλό δημοσιονομικό έλλειμμα.

Το spread του 10ετούς ομολόγου αναφοράς του ελληνικού Δημοσίου αυξήθηκε σήμερα έως και τις 845 μονάδες βάσης για να υποχωρήσει στη συνέχεια στις 825 μ.β., ενώ το επιτόκιο του κινήθηκε πάνω από το 10,50%...

Το τηλεοπτικό σποτ του ΠΑΣΟΚ που είδαμε μόνο για μια φορά!

"Κόπηκε" για οικονομικού λόγους…

Την περασμένη Δευτέρα, λίγο πριν τη μετάδοση της διακαναλικής συνέντευξης του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ένα τηλεοπτικό «σποτ» του... ΠΑΣΟΚ έκανε την εμφάνισή του στις τηλεοπτικές οθόνες.

Παρ' ότι έμεναν κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, το μήνυμα δεν αφορούσε στον «Καλλικράτη», αλλά επρόκειτο, ουσιαστικά, για έναν δίλεπτο απολογισμό του κυβερνητικού έργου.

Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ασχολήθηκαν με τη δημιουργία του,...

Τρόμος στον Άγιο Παντελεήμονα


Δείτε: Βίντεο με δηλώσεις κατοίκων και αποκλειστικά έγγραφα με καταγγελίες

Ο Άγιος Παντελεήμονας «βράζει». Οι κάτοικοι της περιοχής, άκρως αγανακτισμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, διαμαρτύρονται συνεχώς.

Καταγγέλλουν τις επιθέσεις που δέχονται από ομάδες αλλοδαπών που έχουν μετατρέψει σε γκέτο την περιοχή. «Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε τα βράδια», λένε...

Σε ποιον ποδοσφαιριστή ανήκουν αυτά τα παπούτσια


Πρώτος θα φορέσει το νέο παπούτσι της εταιρίας που είναι χορηγός του και φτιάχτηκε ειδικά γι' αυτόν! Ο λόγος για.... τον Christiano Ronaldo! Βέβαια δεν μοιάζει με κανένα συνηθισμένο ποδοσφαιρικό παπούτσι αλλά αυτό ήθελε να πετύχει η εταιρία, και μάλλον θα γίνουν ανάρπαστα από τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου.


πηγή

Χορτοφαγία χωρίς ελλείψεις


Δώστε προσοχή όταν απουσιάζει το κρέας από τη διατροφή σας

Η χορτοφαγία είναι μια διατροφική συνήθεια που στην Ελλάδα, αργά αλλά σταθερά κερδίζει έδαφος. Η έλλειψη βασικών συστατικών του κρέατος όμως θα πρέπει από τους απανταχού vegetarians να καλύπτεται από άλλες τροφές και να μην αμελείται η κατανάλωση πρωτεΐνης, σιδήρου, ασβεστίου και βιταμίνης Β12. Οπότε τι πρέπει να κάνουμε;...
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan