Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Φτου Σκόρδα!!!


Panic

ΕΚΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ......"EASY RIDER'S"



Η ιστορική βιομηχανία μοτοσικλετών, Harley-Davidson, σχεδιάζει τη σταδιακή περικοπή 1.100 θέσεων εργασίας μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, λόγω της περιορισμένης ζήτησης.

Έσπασαν αναχώματα στον Πηνειό ποταμό


Οικισμοί, οι οποίοι βρίσκονται κατά μήκος του Πηνειού ποταμού, απειλήθηκαν χθες στο νομό Τρικάλων, όταν έσπασαν τα αναχώματα σε κάποια σημεία του ποταμού, μετά τις συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.Μεγάλες ποσότητες νερού ξεχύθηκαν προς τις καλλιέργειες φτάνοντας λίγα μέτρα έξω από κατοικημένες περιοχές.Μέχρι τώρα το ύψος του νερού βρίσκεται σε επικίνδυνα σημεία, ενώ ο μηχανισμός της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Τρικάλων βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα.


Αγριο νιατο ο ΟBAMA.


paratolmo

Γιατρέ το παράκανες. Ε, όχι να βάζεις τη Ντόρα στη θέση της Πετρούλας



μιλάμε για τον drseeng και το παρακάτω φωτομοντάζ του.

Ποδαρικό με πυραύλους στο Πακιστάν για Ομπάμα!!!

Ακομα δεν ορκιστηκε Προεδρος ο Μπαρακ Ομπαμα κι αμεσως εδωσε το "πρασινο φως" για επιθεση με πυραυλους στα συνορα Πακισταν-Αφγανισταν,σε θεση της Αλ-Καιντα",οπως μετεδωσαν αμερικανικα πρακτορεια.Τουλαχιστον 18 ανθρωποι σκοτωθηκαν,ενω αγνωστο παραμενει κατα ποσο αυτοι ηταν...τρομοκρατες!
Δεν εχει σημασια ομως...ο νεος Πλανηταρχης εδωσε τα διαπιστευτηρια του:ΠΟΛΕΜΟΙ,ΒΟΜΒΕΣ,ΤΥΦΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΑΙΜΑ θα ειναι στην ημερησια διαταξη (και) αυτου.Αντε καλη αρχη Μπαρακ...και να σε χαιρονται αυτοι που σε βγαλανε και σε λιβανιζουν ολη μερα,νομιζοντας πως εισαι διαφορετικος απο τους προηγουμενους...

Αναρτήθηκε από dim79
arena-gr

ΙΜΙΑ 2009 - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ

Σαν σήμερα...


24 Ιανουαρίου...

το 41... δολοφονείται στα 28 του χρόνια ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Γάιος Καίσαρ Γερμανικός, γνωστότερος ως Καλιγούλας.
το 76... γεννιέται ο Ρωμαίος αυτοκράτορας, Αδριανός.
το 1824... δολοφονείται από τις δυνάμεις του Σουλτάνου μετά από προδοσία ο Αλή Πασάς των Ιωαννίνων σε ηλικία 78 ετών.
το 1924... η Αγία Πετρούπολη της Ρωσία μετονομάζεται σε Λένινγκραντ.
το 1924... ο Μπενίτο Μουσολίνι διαλύει τις μη φασιστικές εργατικές ενώσεις.
το 1933... διαλύεται η ελληνική Βουλή και προκηρύσσονται νέες εκλογές για τις 5 Μαρτίου.
το 1937... η Γαλλία συμφωνεί να παραδώσει την Αλεξανδρέττα στους Τούρκους αν και ανήκε στην Συρία. Η περιοχή ανακηρύσσεται αυτόνομη το 1938 και εκχωρείται τελικά στην Τουρκία το 1939. Το 1974 χρησιμοποιήθηκε ως ορμητήριο για την εισβολή στην Κύπρο.
το 1941... κατά τη διάρκεια του ελληνο-ιταλικού πολέμου αδιάκοπη είναι η επιθετική δράση στον τομέα Κλειστούρας-Τεπελένι.
το 1959... γεννιέται η Γερμανίδα ηθοποιός Ναστάζια Κίνσκι.
το 1961... η Μέριλιν Μονρό χωρίζει με τον τρίτο της σύζυγο και θεατρικό συγγραφέα Άρθουρ Μίλερ. Το ζευγάρι ήταν 4,5 χρόνια μαζί. Ενάμιση χρόνο μετά η ξανθιά σταρ θα πεθάνει από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών
το 1963... ο διάδοχος Κωνσταντίνος αρραβωνιάζεται με την πριγκίπισσα της Δανίας, Άννα Μαρία.
το 1965... πεθαίνει σε ηλικία 90 ετών ο Γουίνστον Τσόρτσιλ, που ήταν ο ηγέτης της Βρετανίας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πολιτικές φιγούρες της νεότερης ευρωπαϊκής ιστορίας.
το 1968... γεννιέται η Αμερικανίδα αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Μαίρη Λου Ρέτον, η οποία κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του 1984 στο Λος Άντζελες και αποτελεί την πρώτη Αμερικανίδα, που κερδίζει χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες στη Γυμναστική.
το 1980... οι ΗΠΑ, σε αντίποινα για τη στάση των Σοβιετικών, αποφασίζουν να πουλήσουν όπλα στην Κίνα.
το 1982... ανοικτός πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ Κυβέρνησης και Εκκλησίας για τον πολιτικό γάμο.
το 1983... στην Ιταλία 32 μέλη των Ερυθρών Ταξιαρχιών φυλακίζονται για τρομοκρατία. Ανάμεσα τους και ο εκτελεστής του Χριστιανοδημοκράτη πρωθυπουργού Άλντο Μόρο.
το 1989... στην ηλεκτρική καρέκλα κάθεται ο μανιακός δολοφόνος Τέντ Μπάντι, που κακοποίησε και σκότωσε τουλάχιστον 28 γυναίκες.
το 1993... το "Άρωμα Γυναίκας", με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο, αποσπά τρεις "Χρυσές Σφαίρες", καλύτερης ταινίας, καλύτερου ηθοποιού και σεναρίου.
το 1994... η τρομοκρατική οργάνωση 17Ν δολοφονεί στο κέντρο της Αθήνας τον πρώην διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Μιχάλη Βρανόπουλο και τραυματίζει τον οδηγό του.
το 1995... ο Επαναστατικός Λαϊκός Αγώνας (ΕΛΑ) τοποθετεί βόμβα στο κτήριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Οδού Πανεπιστημίου. Στην προκήρυξη η πράξη συνδεόταν με την πρόθεση της ηγεσίας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης να αναθεωρηθεί το καθεστώς του πανεπιστημιακού ασύλου.
το 1998... ο Κριστόφ Βαζέχα χρίζεται πρώτος σκόρερ όλων των εποχών του ΠΑΟ με 181 γκολ στον αγώνα πρωταθλήματος Απόλλων Αθηνών- ΠΑΟ (2-5), και ακριβώς στη λήξη του ματς σημειώνει το 182ο αφήνοντας τον Αντώνη Αντωνιάδη στη δεύτερη θέση. Η ταχύτητα της μπάλας στο τελευταίο αυτό γκολ μετρήθηκε 112 χλμ/ώρα. Το ισχυρότερο πάντως σουτ των τελευταίων χρόνων ανήκει στον Λύσανδρο Γεωργαμλή του Εθνικού όταν σκοράρει με 122 χλμ/ώρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εναντίον του Ολυμπιακού.
το 2001... ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Βατικανό και γίνεται δεκτός από τον πάπα Ιωάννη Παύλο Β'.
το 2003... πεθαίνει από καρκίνο, σε ηλικία 82 ετών, ο Τζιάνι Ανιέλι, επίτιμος πρόεδρος της αυτοκινητοβιομηχανίας Φίατ και πρόεδρος της Γιουβέντους.
 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan